SACCSIV – blog ortodox

NIKOLA TESLA – sustinator al EUGENIEI …

Posted in EUGENIE, NIKOLA TESLA by saccsiv on iunie 30, 2013

ku-xlarge

Foto: Despite his own mental illness, Nikola Tesla advocated eugenics for the year 2100

   Iata ce putem citi in articolul Eugenia: Nikola Tesla propunea purificarea rasei umane in urma cu aproape 100 de ani:

Inventatorul şi fizicianul Nikola Tesla este considerat unul dintre cei mai importanți oameni de știință ai omenirii. Fizicianul de origine sârbă și-a pus amprenta pe foarte multe invenţii din domenii conexe precum inginerie, robotică, electricitate, fizică nucleară, dar și informatică. Principiile expuse de Tesla s-au dovedit a fi o bază reală și importantă pentru ca progresul tehnologic să atingă noi culmi.

Pe lângă invențiile clasice recunoscute de întreaga societate, Tesla a mai fost si un mare vizionar. Pe lângă teoriile mai puţin ortodoxe despre ONZ-uri, ocultism sau paranormal, a mai existat și o propunere incredibilă din partea omului de știință pentru ca omenirea să se îndrepte spre culmile mărețe ale cunoașterii și adevărului absolut. Este vorba despre eugenie, o teorie și o practică care încearcă să amelioreze populațiile umane prin măsuri genetice ca de pildă sterilizarea persoanelor mai puțin apte din cadrul populației, interzicerea procreării anumitor persoane, alegerea părinților, uciderea copiilor născuți cu handicapuri.


Pentru prima dată, în 1930, Tesla susținea că rasa umană are nevoie să fie purificată pentru că altfel progresul nu este posibil. Astfel, se pot elimina cele mai multe dintre bolile genetice și doar oamenii cei mai puternici și cei mai inteligenți vor avea posibilitatea la viață. De asemenea, conform eugeniei omenirea are nevoie ca un control absolut să existe atunci când vine vorba despre procreație. În opinia omului de știință, doar cei care trec anumite teste pot avea moștenitori.

Eugenia s-a născut odată cu teoria evoluționistă a lui Darwin, iar Tesla a fost impresionat de această idee încât a elaborat mai multe lucrări despre implementarea ei în viața cotidiană. Purificarea rasei umane trebuia făcută în urma unor pași bine stabiliți, astfel încât până în 2100 să devină o realitate, cel puțin așa credea Tesla.

Chiar dacă la prima vedere eugenia pare o teorie de-a dreptul șocantă să nu uităm că și natura a instrumentat o astfel de măsură atunci când vine vorba despre evoluția speciilor. În acest fel, chiar dacă ne place sau nu, doar indivizii cei mai puternici supraviețuiesc, iar ceilalți sunt supuși morții și astfel specia respectivă se păstrează cât de poate de curată și sănătoasă. Probabil că aceasta a fost principala motivație pentru care fascismul, în frunte cu Hitler, a adoptat această măsura ca una care urma să fie adoptată indiscutabil după câștigarea celui De-al Doilea Război Mondial.

Imediat după ce fascismul a fost eradicat, eugenia a devenit un subiect tabu și respins de cele mai multe ori. Oare eugenia poate ajuta evoluţia omenirii cu adevărat sau este doar un mit?

   Iata si ce scrie in articolul Nikola Tesla, între canonizare şi teoria purificării rasei umane prin eugenie:

Inventatorul şi fizicianul Nikola Tesla este considerat unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă ai sfârşitului de secol 19 şi începutului de secol 20, ale cărui invenţii au determinat Revoluţia Industrială. Tesla este atât de apreciat şi respectat încât sârbii au solicitat Bisericii Ortodoxe canonizarea lui. Însă istoria lui Tesla nu este chiar atât de sfântă.

Amprenta lui Tesla poate fi observată în civilizaţia modernă oriunde este folosită electricitatea. Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism şi inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, informaticii, fizicii nucleare şi fizicii teoretice. Admiraţia faţă de persoana şi de munca sa i-a determinat pe sârbii ortodocşi să solicite, printr-o petiţie, canonizarea literală a lui Nikola Tesla. Deocamdată Biserica Ortodoxă sârbă nu a răspuns acestei petiţii.

Invenţiile sale şi munca teoretică, între care se numără punerea bazelor cunoştinţelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrică, sistemele de curent alternativ, au avut o influenţă decisivă asupra debutului Revoluţiei Industriale. Revoluţia începută în Anglia este procesul complex de trecere de la producţia manuală la producţia cu ajutorul maşinilor-unelte, de la stadiul manufacturier la stadiul marii producţii mecanizate, la fabrică, proces care a revoluţionat întreaga bază a societăţii burgheze.

Tesla considera cercetarea diferitelor întrebări ridicate de către ştiinţă drept cea mai nobilă metodă de îmbunătăţire a condiţiei umane, cu ajutorul principiilor ştiinţei şi progresului industrial şi una care să fie compatibilă cu natura.

Totuşi, o parte din munca să a fost utilizată într-un mod mai puţin ortodox şi într-un mod controversat, pentru a susţine pseudo teorii ştiinţifice, teorii despre OZN-uri şi ocultism-ul New Age.

Însă nimic nu este mai şocant decât ideile şi premoniţiile sale răscolitoare cu privire la viitor: Tesla era susţinătorul ideii că rasa umană trebuie purificată prin eugenie, teorie care preconizează ameliorarea populaţiilor umane prin măsuri genetice (alegerea părinţilor, sterilizarea, interzicerea procreării etc.), folosită cel mai ades în istorie de rasişti şi fascişti.

În anul 1930, Tesla şi-a exprimat credinţa că sterilizarea forţată a criminalilor şi a bolnavilor mentali – ce a avut loc în unele ţări europene şi a luat o mare amploare în Germania nazistă – nu fusese implementată la nivelul la care ar fi trebuit. Atunci, Tesla a declarat că, până în anul 2100, eugenia ar trebui „instaurată universal” ca un „sistem eficient pentru a elimina categoriile sociale indezirabile”.

De asemenea, Tesla se arăta nemulţumit de măsurile guvernamentale cu privire la purificarea rasei umane. Procedând astfel, societatea îi păstrează în viaţă pe cei slabi şi încurajează înmulţirea celor neadecvanţi. „Câteva ţări europene şi unele state americane îi sterilizează pe criminali şi pe bolnavii mentali. Totuşi, aceste măsuri nu sunt suficiente. Ar trebui ca indivizii slabi să fie împiedicaţi să se căsătorească şi să procreeze”, declara el în revista Liberty din 1935.

Ideea din spatele eugeniei a devenit foarte puţin populară după cel de-Al Doilea Război Mondial, din motive evidente. Cu siguranţă, Tesla nu a înţeles atrocităţile ce au derivat dintr-o asemenea perspectivă asupra lumii. Însă ideile sale erau clare: lumea trebuia să scape de aşa numiţii indivizi indezirabili. Paradoxal, noţiunea pare ciudată, în condiţiile în care Tesla a suferit de o boală mentală care l-ar fi considerat indezirabil într-o societate ca cea pe care a promovat-o.

   Comentariu saccsiv:

   Autorul primului articol pare usor entuziasmat de ideea cu eugenia …

   Autorul celui de al doilea articol ne spune ca „invenţiile sale şi munca teoretică […] au avut o influenţă decisivă asupra debutului Revoluţiei Industriale”. De fapt, revolutia industriala deja incepuse cand Nikola Tesla (1856 – 1943) se nastea.

   Si mai scrie „in anul 1930, Tesla şi-a exprimat credinţa că sterilizarea forţată a criminalilor şi a bolnavilor mentali – ce a avut loc în unele ţări europene şi a luat o mare amploare în Germania nazistă – nu fusese implementată la nivelul la care ar fi trebuit”. De fapt national socialistii au venit la putere in Germania in 1933:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Ambii autori gresesc: dupa cel de al doilea razboi mondial nu s-a renuntat in fapt la eugenie, ci doar la folosirea acestui termen.  

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

   Multi considera ca initiatorii eugeniei au fost nazistii. Din nefericire, fals. Varul lui Charles Darwin, Sir Francis Galton (1822–1911) a fost “parintele“ acesteia si a avut numerosi adepti: Aldous Leonard Huxley, Charles Benedict Davenport, Clarence J Gamble, Émile Zola, Ernst Rüdin, Garrett James Hardin, George Bernard Shaw, Harry Hamilton Laughlin, Joseph Fletcher, Julian Huxley, Madison Grant, General Frederick Henry Osborn, Margaret Higgins Sanger, Ted Turner, Thomas Henry Huxley, Will Keith Kellogg.

Si mari finantatori, intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller si Harriman

   Cititi va rog mai multe in articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Tagged with: ,

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on iunie 30, 2013 at 10:35 pm

    SUNT ABSOLUT DE ACORD, CHIAR SE IMPUNE!
    Sunt de acord sa sustin financiar, lunar cu suma de 5 lei, o familie de retarzi colorati cu conditia imperativa sa ia amandoi o micuta si roz pastiluta care sa-i castreze chimic. Una bucata pastliluta roz poate costa 100 lei, deci total 200 lei, SUNT DE ACORD SA ACHIT SUMA DE 200 LEI PENTRU ACEST SCOP NOBIL.
    E BINE CE ZICEA TESLA.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 30, 2013 at 11:00 pm

      NIMENI

      Gresesti fundamental.

      Apreciază

      • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 12:27 am

        Saccisv. Am impresia ca e un impostpor, A mai postat asta vreodata aici ca nu-mi aduc aminte?

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 1, 2013 at 12:43 am

        John of Pelasgia

        Nu stiu. Vad c-a mai postat de peste un an.

        Apreciază

      • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 12:39 am

        Si ca tot a adus in discutie asta…
        Eu nu sustin avorturile coloratilor dar…. ce zici de faptul ca prin oras sunt lipite afise cu „pentru unii parinti conteaza doar culoarea pielii” in care te incurajeaza sa adopti un copil de indian/tigan.
        Noi sponsorizam alte rase sa faca copiii( si ei chiar SE BAZEAZA PE ASTA) si dam din umeri cand e vorba de copiii nostri si zicem ca nu avem bani sa-i crestem, dar avem bani sa-i donam in Africa… Si nu avem bani sa-i donam la Valea Plopului sau sa adoptam un orfan roman dar avem bani sa adoptam un tigan.
        E o alegere personala? Dar moartea unui neam tot alegere personala e?

        Apreciază

      • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 1:04 am

        Ca sa nu mai zic ca propaganda facuta de evrei cu „adopta un tigan” incalca punctul (e) din conventia natiunilor unite privitoare le prevenirea si pedepsirea crimei de Genocid:

        …any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:
        (…)
        (e) Forcibly transferring children of the group to another group.

        Nu vad de ce ai avea voie sa ii impui cuiva si sa-l jignesti daca nu adopta un copil din alt neam, alta rasa…

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 1, 2013 at 1:20 am

        Fratilor, Tesla nu se referea la rase. Nici eugenia nu se refera la rase. Voi oare ati citit articolul? Dar cele despre eugenie de la sfarsit?

        Apreciază

      • NIMENI said, on iulie 1, 2013 at 7:47 am

        SACCSIV, daca zici ca gresesc fundamental atunci inseamna ca chiar gresesc si recunosc.
        Putem sa ne permitem pasivitatea?
        Un popor mioritic, incapabil sa-si pastreze tara si bogatiile date de DUMNEZEU …!
        AMIN.

        Apreciază

    • Cosmin M said, on iunie 30, 2013 at 11:32 pm

      Nu te pune in locul lui Dumnezeu caci numai el poate da si lua viata. Unii primesc mai multi talanti si vor da mai multa socoteala, altii mai putini, dar nu avem noi voie sa decidem cine sa traiasca si cine nu. Vai de intelectualii care se ratacesc de Dumnezeu caci au primit multi talanti. Uite de exemplu cei care sustin eugenia pot da exemplu pe ei si toata familia si neamul lor.

      Apreciază

    • Vranceanu said, on iunie 30, 2013 at 11:35 pm

      Dar ce te faci daca eugenia New Age va presupune o situatie inversa ? Adica sa dea coloratii 5 lei si sa iei tu pastiluta ? Este o gluma, dar oricum ar fi, aceasta teorie nu numai ca nu e crestina, dar este anti-crestina. Nu ne putem substitui lui Dumnezeu.

      Apreciază

      • pcmouse said, on iulie 1, 2013 at 12:05 am

        e mult de discutat aici…coloratii or sa se inmulteasca mult..vor fi majoritari cat de curand..pt ei este un avantaj ca sunt mai multi in clan si pot fura eficient..vb in cunostinta de cauza stau in curte cu muulti colorati(curte comuna)o tiganca la 30de ani deja e bunica!!!pe cand o romanca daca are un copil sau 2 la aceeasi varsta..
        romania nu merita democratie.la noi trebuia un dictator sa ne conduca si interzise instant avorturile la romance!lege.altfel nici o sansa ca romanica sa mai existe ca natie majoritara..in cativa ani in ritmul asta nu o sa vezi decat negru pe strada la tot pasul..si alb ..rar.

        Apreciază

      • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 12:26 am

        Exact asta vroiam sa zic si eu!
        Dar asta nu se cheama eugenie, ci disgenie!
        Sau DEPINDE cum privesti! Daca crezi ca rasele NU SUNT egale si negrii sunt blestemati( dar pot ajunge Sfinti), atunci da exista eugenie si disgenie. Daca NU atunci e doar vorba de GENOCID.
        Dar acum am pus problema mai jos. Exista si EUGENIE BUNA? Sa ii iei tigarea din gura unei femei gravide nu e EUGENIE BUNA?
        SE CHEAMA DISGENIE

        Apreciază

      • NIMENI said, on iulie 1, 2013 at 9:42 am

        Vranceanu si SACCSIV,
        Cer iertare pentru neintelegere.
        NU SUSTIN GENOCIDUL ci doar LIMITAREA INMULTIRII, cei care sunt deja nascuti si traiesc printre noi …SA FIE SANATOSI …dar …sa nu se mai inmulteasca! Vezi pcmouse mai jos.
        Stiu ca presedintele PERU, domnul Alberto FUJIMORI, a urmarit acelasi lucru dar a fost condamnat cand a pierdut puterea. Daca gresesc in aceasta privinta accept orice corectie pertinenta.

        Apreciază

    • tataia said, on iulie 1, 2013 at 7:48 am

      Cum sa fie bine? Te crezi cumva superior altora? Te inseli amarnic! Tesla a fost un ratacit…toate inventiile lui au fost inspirate de diavol. Un om, o fiinta umana nu poate fi judecata dupa avere, educatie, inteligenta, culoare, diplome universitare, carduri etc. O fiinta umana se judeca dupa credinta sa in Dumnezeu! In aceste conditii tin sa te anunt ca o familie de „colorati” din aceia ar putea sa iti fie superioara tie.

      Apreciază

      • NIMENI said, on iulie 1, 2013 at 9:03 pm

        tataia,
        DA! RECUNOSC! Am mai spus-o, daca SACCSIV spune ca gresesc fundamental rezulta ca asa e!

        Apreciază

    • a said, on iulie 1, 2013 at 12:25 pm

      faptul ca vrem, nu vrem, am ajuns sa crestem copii tiganilor, nu este decat pedeapsa de la Dumnezeu pentru ca nu am vrut sa-i crestem pe ai nostri. Eu consider ca asta o meritam cu varf si indesat, e chiar mantuitor pentru noi. Asa ca, @nimeni, e o varianta buna si pt tine sa adopti unul, in cazul ca esti femeie si ai avortat, sau nu ai vrut copii, sau daca esti barbat si iar nu ai vrut copii sau ti-ai pus nevasta sa avorteze. Daca esti doat un pustan, atunci oricum nu prea stii despre ce vorbesti. Stii tu ce pacate are poporul nostru de dus? Si de ce trebuie sa ispasim in viata asta, pe cat posibil?

      Apreciază

    • Maria said, on iulie 1, 2013 at 7:41 pm

      Noi trebuie sa judecam asa cum a judecat Dumnezeu , care a venit in lume sa Mantuiasca pe cei pierduti , deci a venit , nu pentru cei sanatosi , ci pentru cei bolnavi , adica pt cei pacatosi , in care se includ tot soiul de retardati .
      Daca Dumnezeu nu s-a gandit ca acestia trebuie sa moara , sau sa nu existe , ce suntem noi , sa gandim
      altfel ?
      Cine suntem noi , sa stam impotriva lui Dumnezeu ???
      Oricine are suflet , are si dreptul la viata , pt ca o are de la Creator .

      Apreciază

    • Ned Kelly said, on iunie 15, 2016 at 12:11 am

      In ultima vreme aud tot mai multi imbecili retardoizi afirmand ca marele geniu Nikola Tesla ar fi fost de fapt nebun. Ei bine este greu de imaginat ca poate exista in lumea asta astfel de creaturi inapoiate care sa afirme asa ceva . In primul rand numai cand vad folosindu-se termenul ”rasa umana” e clar ca treaba este imputita de la bun inceput. Oare cand or intelege circopitecii vremurilor actuale ca ‘rasa umana’ nu exista ci SPECIA UMANA , ‘rasa umana’ este doar un termen globalist cu scop bine definit in tembelizarea umanitatii . Macar de dragul stiintei faceti va rog efortul si ganditi si cu altceva decat cu calcaiul drept. In cadrul speciei umane se includ cele trei rase umane pe care le stiu si cei din gupa intai-a. Cat despre proiectul eugenia pe care l-au si experimentat cu succes de-a lungul timpului unele societati s-a dovedit a fi ceva nu doar benefic societatii pe moment ci chiar foarte util pe termen lung . Sa enumar acum motivele si toate argumentele sustinerii acestei idei chiar nu are rost, pentru ca sigur nu va intelege nimeni . Insa pot raspunde printr-o singura intrebare la acest proiect eugenia pe care-l sustinea marele savant:Vi se pare cumva ca este asa bine acum in Romania avand in vedere faptul ca in ultima vreme s-au inmultit peste masura cei pe care ii vedem zilnic scuipand seminte si ascultand manele cu volumul la maxim???

      Apreciază

  2. D. said, on iunie 30, 2013 at 11:25 pm

    se vede ca este un NIMENI!

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 1, 2013 at 12:10 am

      d. nu incearca sa nu judeci pripit…unii au luat bataie in copilarie de la ciori la scoala..nu toti s-au vindecat.,.eu de ex am fost alergat de borati pt ca m-am dat la ei ca imi batea si imi scuipa un prieten.a trebuit sa ma mut la alta scoala pt ca i-am infruntat..multi romani au avut de suferit din cauza la tigani cand erau copii
      cand vad ciorile la protv cum se plang ca erau descriminati..ma bufneste rasul …cum sa fie discriminati cand ei faceau legea in scoli!!!

      Apreciat de 1 persoană

      • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 12:46 am

        PCMOUSE Stii ca pentru fiecare tigan care se comporta ca un tigan exista si un tigan care zice ca e roman desi se vede dupa trasaturile fetei ca e tigan( atentie nu numai culoarea pielii ci forma nasului si a craniului).

        Chiar daca ar fi toti crestini ortodocsi tot am avea o problema ca am disparea noi ca ne-am, nu am mai fi romani de origine traco-slava, am deveni altceva. tigani.. In timp ce India e 99% indiana. Pe mine nu ma intereseaza crimele lor. Ma intereseaza ca elitele vor sa ne extermine

        Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 1, 2013 at 7:59 am

      D. cine esti? Esti tot un NIMENI!
      Nu cumva doresti dumneata sa devii minoritar in tara dumitale care se va numi RROMANIA?
      Sau faci parte din majoritatea viitoare?
      Este cumva gandul ascus a lu’ matale praleo?
      Am tot respectul pentru rromii care s-au delimitat de marea majoritate, sunt si oameni de toata isprava printre ei. Il apreciez pe regele Cioaba, il apreciez pe Madalin Voicu, ii apreciez pe multi tigani.

      Apreciază

  3. pcmouse said, on iulie 1, 2013 at 12:11 am

    taie”nu”

    Apreciază

  4. John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 12:23 am

    Dar de exemplu sa dai o lege prin care obligi toate femeiele gravide sa nu fumeze. Daca fumeaza exista riscul ca pruncul sa dezvolte cancer sau leucemie( si asta se intampla prin mutatii genetice)? Este asta EUGENIE?

    Apreciază

  5. minionita said, on iulie 1, 2013 at 12:34 am

    Intrebare: Cati dintre noi ar fi ajuns sa discute pe acest forum daca am fi avut un tata analfabet, betiv si colorat, cum spuneti voi si o mama care a facut primul copil la 12 ani si e bunica la 30 da’ nu a avut posibilitatea decat sa invete sa fure sau sa cersasca? Probabil ca 99,9%eram la Roma sau Madrid facand acelas lucru sau, daca nu eram prea descurcareti, in Bucuresti. Inteligenta, talentul, genialitatea nu prea au legatura cu nuanta pielii si desi ei au avut o contributie destul de substantiala ca sa ne faca de ras pe afara nu cred ca poate cineva sa afirme ca noi astia albi la piele suntem o natie harnica si cinstita. Acum vreo 50 de ani mergea dar in ziua de azi nu prea mai avem cu ce sa ne laudam per ansamblu.

    Apreciază

    • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 12:56 am

      Tu pui problema gresit:
      – daca era analfabet sau betiv e una…
      – daca era colorat e alta. inseamna ca are o tara altundeva si el ocupa pamantul asta care este al Romanilor nu al Indienilor, nici al Africanilor. Sunt destul care ii condamna pe vest-europeni ca s-au dus in Africa, dar tot ei spun ca noi Romanii trebuie sa acceptam sa fim invadati de africani si de tigani? Spun ca oricine pe lumea asta vrea sa vina la viata mai buna s cum Romania e mai bogata ca Africa trebuie sa-i acceptam. Pai ba tata, tu ce ai avut cu vest-europenii atunci? Aia s-au dus si ei la viata mai buna. Albii care au trait in Rhodesia( azi Zimbabwe) au prosperat pana evreii i-au obligat sa cedeze tara negrilor.

      Minionita: Tu iar repeti un cliseu al Anti-albilor. Tu crezi ca numai culoarea pielii defineste o rasa?
      Si cine iti da tie dreptul sa spui ca Romania trebuie neaparat sa accepte tigani? India cand o sa accepte ca 10% din populatie sa fie formata din Romani?
      Aveti frate o tara, de fapt vreo 10 tari( India Pakistan, Bangladesh, Maldive, Sri Lanka, Nepal)
      Noi avem 2 tarisoare micute in coltul asta de Europa? Ce vreti de la noi? Nu ne-au luat slavii destule teritorii? Sa le mai cedam si tiganilor?( sau ideea si mai nebuna, sa ne asimilam cu ei pana vom ajunge toti romanii sa avem sange tiganesc in vene?)
      Ce rau au facut copiii romani de trebuie sa fie supusi unui program de genocid?

      Apreciază

      • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 1:20 am

        Remus Cernea: Romania va fi cu adevarat libera si democratica cand va avea drept presedinte o femeie rroma, lesbiana si atee pentru ca atunci se va trece peste toate prejudecatile…

        John of Pelasgia: India va fi cu adevarat libera si democratica cand va avea drept presedinte un finlandez blond, heterosexual, si crestin-ortodox pentru ca atunci se va trece peste toate prejudecatile.

        2013: pe pagina de facebook a lui Remus Cernea.
        cineva: Remus, nu-mi place ca promovezi ciorile borate care dau in cap si ne fura
        Remus Cernea: hai sa nu avem prejudecati

        1942: pe pagina de facebook a lui Adoft Hitler
        cineva: Aldolf, nu-mi place ca promovezi nazistii rasisti care dau in cap la non-albi si fura
        Aldolf Hitler: Hai sa nu avem prejudecati!

        Apreciat de 1 persoană

    • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 12:59 am

      Minionita:
      „nu cred ca poate cineva sa afirme ca noi astia albi la piele suntem o natie harnica si cinstita. Acum vreo 50 de ani mergea dar in ziua de azi nu prea mai avem cu ce sa ne laudam per ansamblu.”

      Sa inteleg ca tu justifici Genocidul?

      …any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:

      (a) Killing members of the group;
      (b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
      (c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
      (d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
      (e) Forcibly transferring children of the group to another group.
      — Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide, Article II

      Apreciază

  6. minionita said, on iulie 1, 2013 at 4:41 am

    John sa nu ma intelegi gresit. Personal, indiferent ce afirma altii despre noi, mie nu imi e rusine ca sunt romanca. Suntem o natie mica dar nu prea ne-am lasat calcati in picioare de nimeni. Ca popor am fost mai generosi cu strainii decat oricare din japitele care rad azi de noi si ne dau lectii de democratie si toleranta. Am avut conducatori care pot rivaliza cu cei mai buni conducatori ai unor state mai puternice si mai bogate. Dar cand a venit comunismul peste noi ( multumita ipocritilor care din 90 au inceput sa ne invete sa fim ca ei ), mentalitatea noastra s-a schimbat. Si ce nu a dat gata comunismul a terminat democratia. Pentru un om care realizeaza ceva si spune”Sunt roman”exista cel putin 1000 care ne fac de ras public si spun la fel. Si pentru occident e mai usor sa arate cu degetul spre noi decat sa isi scoata bubele la lumina, iar noi, la randul nostru, procedam la fel. In loc sa tinem piept si sa spunem”Bai, italianule, francezule, englezule uite-te la mine cand ma insulti si o sa iti arat ca minti cu nerusinare”incepem sa ne vaitam ca nu e vina noastra. Eu zic ca este pentru ca daca deschid televizorul vad, pentru fiecare om cu care m-as lauda ca e conationalul meu, cel putin 1000 care scot la iveala ce au mai rau in ei si nu doar ca nu disimuleaza, ci se lauda ca sunt asa. Iar proportia se pastreaza si cand e vorba de oamenii cu care intram in contact direct.
    N-are carte dar stie sa vorbeasca si eventual si-a cumparat diploma, nu e tigan dar are o multime de bani obtinuti din camatarie, droguri prostitutie, santaj sau tepe la stat. E suficient sa se cupleze cu una sau 2 din semiprostituatele cu pretentie de dive ca sa devina noul model de succes. Si toata lumea fuge dimineata sa citeasca ziarul si sa vada cat costa ultimul mertan pe care si l-a luat sau cata sampanie a baut la ultima petrecere. Vrei sa spui ca nu eu ma fac de ras cand accept sa fie reprezentativ pentru mine? Cum sa nu creada oricine ca romancele sunt prostituate daca in presa si ziare, pentru fiecare femeie decenta apar 500 de parasute?Doare rau insa nu prea mai avem cu ce sa ne laudam.
    Cat despre „rromi”,daca o sa te uiti putin in istorie o sa vezi ca nu prea se stie cand au venit in Romania si nici cum, iar robia i-a legat de pamantul asta.Teoretic, daca stra-strabunicul tau a venit din Bulgaria si s-a stabilit aici iar tu nu stii un cuvant bulgareste, nu spui ca esti bulgar ( fiindca nu esti, ) ci roman, eventual de nationalitate bulgara, ei au ajuns aici cu mult inaintea alor tai. Sa ii trimiti in India ar fi ca si cum le-ai spune ungurilor sa se urce pe cai si sa se intoarca de unde au venit ceea ce n-o sa vezi. Nu sunt niste emigranti plecati din tara lor acuma 2 luni. E o realitate care sigur nu iti place dar nu inceteaza sa existe pentru ca nu esti de acord cu ea. Si, daca lucrurile raman la fel, probabil o sa fim asimilati. Ori o sa ne spuna sa ne intoarcem la Roma de unde au venit o parte din stramosii nostri.

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 1, 2013 at 9:54 am

      minionita,
      Ai dreptate 100%. Priveam ieri la TV …si auzeam comentarii cu privire la …rochia de 100.000 euro purtata de o doamna la o nunta. Bote comenta tinutele de la o recenta nunta, apreciind o rochie rosie a unei doamne blonde … Iata cum milioane de telespectatori au devenit mai informati, fapt pentru care m-am bagat si eu in seama …!

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iulie 1, 2013 at 4:20 pm

      ” Si, daca lucrurile raman la fel, probabil o sa fim asimilati. ”

      Mersi de incurajare, VOI II DEMORALIZATI SI PE AIA CARE AR MAI VREA SA FACA CEVA DAR „AU DINTI DE SUGAR”.

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iulie 1, 2013 at 4:26 pm

      Parintele Arsenie si Parintele Justin au zis ca nu cred ca vom pieri ca neam.
      Si eu ce sa fac? Sa ma las asimilat de tigani?
      Nici gand! Grecii, evreii si armenii au rezistat secole intregi in zone in care erau minoritari. Daca Romania va ajunge India, nu vreau sa ma opresc de la convingerea ca acesta este pamantul nostru.

      „Daca o voiesti, nu este un vis” -Theodor Hertzl

      Apreciază

      • minionita said, on iulie 1, 2013 at 10:11 pm

        De acord, insa oamenii aia erau dispusi sa lupte. Noi suntem pe cale sa pierdem lupta cu o mana de alesi care spun ca e ok sa fii gay iar daca sustii altceva nu esti decat un rasist nenorocit sau sexist sau cum i-o spune. S-a facut un referendum, oamenii au spus ca vor mai putini alesi dar nu s-a schimbat nimic. Nimeni nu s-a revoltat. Toata lumea isi spala creierii in continuare uitandu-se la TV. Si repet, DACA LUCRURILE RAMAN LA FEL, o sa ajungem sa fim minoritate la noi in tara. Iar daca tu ai o solutie poate ca nu ar fi rau sa ne-o impartasesti si noua.

        Apreciază

  7. GabiM. said, on iulie 1, 2013 at 5:18 am

    GabiM. // Jul 1, 2013 at 3:30 am

    Vezi aici un film…american foarte interesant despre Nicolae Tesla: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xa5vWm7iizk Desigur,si in acest film se spunee ca ar fi sarb,desi,dintotdeauna am stiut ca Nicolae Tesla este ROMAN! Vezi si articolul: http://casanoastra-romania-dacia.blogspot.it/2011/11/o-indreptare-istorica-nikola-tesla-fost.html Sa fie reala teoria aceasta a faptului ca era sustinator al “eugeniei”,sau la fel ca multe alte lucruri se incearca o murdarire a celui mai mare inventator al tuturor timpurilor,genialul Noicolae Tesla?!? P.S.Iertare pentru ceea ce a iesit mai sus…pc-ul meu incepe sa faca nazdravanii…Sper ca nu vei publica decat,eventual,acest comentariu…Doamne ajuta!

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 1, 2013 at 7:56 am

      Tehnica, stiinta nu ne duc pe calea mintuirii ci ne indeparteaza de Dumnezeu. Asa ca toate inventiile „geniale” ale lui Tesla nu puteau fi decit inspirate de draci! De aceea geniul lui Tesla este unul diabolic! Ca a fost adept al eugeniei sau doar i s-a pus in circa acest lucru devine irelevant in acest caz. Auzi tu domle sa inventezi tu transmiterea energiei electrice la distanta fara fir! Fereasca Dumnezeu. Pe acest principiu functioneaza HAARP. Deci vedeti bine la ce sint folosite inventiile „genialului” Tesla.

      Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 1, 2013 at 9:50 am

      Se poate sa fie o chestie „scoasa de la ciorap” pentru a justifica tot felul de mizerii…

      Apreciază

  8. Romeo said, on iulie 1, 2013 at 7:55 am

    Este mai putin stiut faptul ca in anii 60,70 ai sec al XX lea Africa de Sud a practicat sterilizarea in masa a femeilor de culoare (presa comunista a vremii); numai ca negii erau in total 20 de milioane si se inmulteau necontrolat; poligamia este un mod de viata acceptat de multi din ei.
    Probabil ca avem un studiu de caz, cu aprobari de la mai marii planetei. Prin urmare fapte experimentale, rezultate, concluzii exista.

    In Sfanta Scriptura se vorbeste de o asemenea intiativa, pe criterii rasiale in Exod.

    Apreciază

  9. […]  Sursa  Blogul lui Saccsiv […]

    Apreciază

  10. ionut said, on iulie 1, 2013 at 9:18 am

    interesant. Nu stiam ca Tesla ar fi avut astfel de opinii.Oricum , ca multi altii a fost influentat de stiinta vremurilor. Acum stim ca trebuie sa prezervam toate genotipurile deoerece fiecare genotip are ceva specia in el care pate salva lumea

    Apreciază

  11. Vranceanu said, on iulie 1, 2013 at 2:58 pm

    A se citi in Patericul Egiptean cele despre Avva Moise Arapul, care era negru etiopian. Veti vedea ca nu poti fi crestin si in acelasi timp rasist. Sigur, fiecare rasa umana arer caracteristicile ei, insa luati individual, raportandu-ne crestin, la persoane si nu statistic, pot ajunge sfinti din oricde rasa si mari inaintea lui Dumnezeu.

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iulie 1, 2013 at 4:33 pm

      A zis cineva ca negrii nu se pot mantui sau ca nu pot ajunge sfinti si nu am vazut eu?
      In opinia ta aici comentatorii sunt rasisti, doar pentru ca sunt albi.
      Anti-rasist e doar un eufemism pentru anti-alb.

      Rasist e un cuvant inventat de Leon Trotsky, un evreu bolsevic asa de fanatic in convingerile sale ca a fost urat chiar de colegii sai de partid.

      Apreciază

  12. marian said, on iulie 1, 2013 at 9:42 pm

    Exista candva, pana prin 1980, prin magazinele bucurestene, un veritabil preparat din carne, denumit, muschi tiganesc. Daca s-ar fi impus denumirea de rrom, oare cum s-ar fi numit respectiva delicatesa, muschi romanesc?
    Despre Tesla ca fiind sustinator al eugeniei, am indoieli serioase.
    Stiu ca a fost extrem de dezavuat de catre jidani pt simplul motiv, ca, Tesla isi dorea sa dea curent gratis INTREGII LUMI, pana in cel mai indepartat catun din Africa.
    Din clipa in care jidanii au aflat ca banii lor se duceau pe un laborator in care Tesla experimenta transmiterea fara conductori a energiei, cu perspectiva captarii energiei din univers, Tesla a fost marginalizat, a suferit enorm iar aceasta se intampla undeva, pe la inceputul secolului trecut.
    Cand cineva ajunge sa se certe cu alde J. P. Morgan, credeti ca exista pacat pe lumea asta care sa nu ajunga a-i fi pus in carca?
    Inntrebati-va daca vreti, despre soarta lui Nicolae Paulescu, savant ROMAN pe care jidanii nu l-au inghitit pentru scrierile antisemite. A mai primit Nicolae Paulescu premiul Nobel?
    A se vedea intre minutul 28:50 – 29:00…

    Apreciază

  13. John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 10:16 pm

    Pentru Anti-Albi si cei care sustin ca poporul Roman si rasa noastra trebuie sa piara din cauza avorturilor si trebuie sa ne ia negrii locul. Ascultati asta:

    Negrii fac copiii dar ii abandoneaza, e lucru cunoscut, in America negrii sunt rasa cu cei mai multi copiii crescuti fara tata si paradoxal, stiu de la David Duke ca numarul lor a crescut pe masura ce au primit mai multe drepturi( datorita propagandei facuta de jidani in ultimul secol).
    Ce va spune asta?

    Apreciază

    • John of Pelasgia said, on iulie 1, 2013 at 10:18 pm

      A nu se intelege ca promovez avortul, ba chiar nu imi plac cei care promoveaza natalitatea scazuta. Dar sa nu exageram crezand ca numai noi suntem capre negre( desi crestineste vorbind trebuie sa ne vedem ca cei mai rai, dar nu exista totusi o limita?).

      Apreciază

  14. Iones said, on iulie 2, 2013 at 1:57 pm

    Nikola (Nicolae) Tesla este un renumit om de stiinta de origine romana, nascut in 1856, in satul Smiljan, din Croatia. Acesta este un raion populat exclusiv cu istro-romani.
    Marele savant Nikola Tesla a fost roman. Era istro-român si il chema Nicolae Teslea.

    http://www.istro-romanian.net/articles/art990111.html

    Apreciază

  15. radu said, on decembrie 20, 2013 at 12:49 am

    Ar trebui schimbat numele americanizat Nikola Tesla in Nicolae Teslea…a fost istro-roman atentie…nu sarb nu croat…poate doar in acte asa da cetatean croat/sarb poate dar el era etnic istro roman, mama lui a fost romanca si tatal lui preot ortodox sarb

    Apreciază

  16. […] Prilej cu care repostez un material din 2013: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.