SACCSIV – blog ortodox

SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii sirieni. Rapirea unui mitropolit ortodox. Crestini ucisi in masa. ASTA PRIGOANA, FRATILOR! Si noua ne e rusine de cei din jur, sa facem semnul crucii cand trecem pe langa o biserica …

Posted in creştini, DECAPITARI, prigoana, Siria by saccsiv on iunie 29, 2013

   Pe FrontPress la data de 26.06.2013, aparea articolul Calugar francez UCIS in Siria de teroristii islamisti sustinuti de Occident:

Încă un martir creştin a fost omorât de teroriştii musulmani din Siria, susţinuţi de Occident în lupta lor contra regimului naţionalist secular al preşedintelui Bashar al Assad. Călugălurul francez Francois Murad a fost ucis duminica trecută de membrii grupului islamist Jabhat al-Nusra (asociat reţelei Al Qaeda), la Mănăstirea Sfântul Anton de Padova din provincia Idlib.

Patru călugăriţe catolice şi zece creştini mai trăiau în mănăstire. Călugărul, în vârstă de 49 de ani, a fost împuşcat în momentul în care a încercat să ia apărarea fraţilor săi de credinţă, insultaţi de islamiştii care jefuiau lăcaşul sfânt.

Anterior, islamiştii au detonat explozibili în clopotniţa dintr-o mănăstire veche din oraşul El-Quseyr şi au distrus altarul şi cristelniţa.

murad

Printre ţările care susţin logistic, politic, financiar şi chiar militar insurgenţa islamistă din Siria se numără SUA, Turcia, Arabia Saudită şi Qatarul. Pe de altă parte, regimul politic de la Damasc este sprijinit de Rusia, China şi Iran. Conform estimărilor ONU, peste 90.000 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma violenţelor care au început în luna martie a anului 2011.

Siria era până nu de mult un exemplu al coexistenţei paşnice a diferitelor religii, într-un stat cu o populaţie majoritar musulmană. În această ţară trăiesc circa 300.000 de melkiţi catolici şi peste 800.000 de credincioşi ortodocşi, cea mai mare parte a lor aparţinând de Patriarhia Greco-Ortodoxă a Antiohiei şi a întregului Răsărit. Aceste două confesiuni, precum şi alte Biserici mai mici, reprezintă minoritatea creştină dintr-o ţară în care 87 de procente din totalul populaţiei de 19 milioane de oameni aparţin religiei musulmane.

   Comentariu saccsiv:

   Conform articolului Syrian Catholic Priest Beheaded by US Sponsored “Opposition” Terrorists, insa, din 29 iunie 2013, surse ale Arhiepiscopiei Ortodoxe din Siria sustin ca François Murad a fost de fapt decapitat impreuna cu doua dintre ajutoarele sale. Iata si filmarea acestei atrocitati (ATENTIE, IMAGINI EXTREM DE DURE, interzis celor sub 18 ani):

http://www.liveleak.com/view?i=7ba_1372272716

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bIiJ6udOtiM#at=235

   Cititi va rog si:

WARNING GRAPHIC VIDEO – Syrian Jihadists behead Catholic priest (de pe site-ul http://www.catholic.org/)

   Iata si articolul Mitropoliti ORTODOCSI rapiti de teroristii islamisti din Siria, de pe FrontPress, din 24.04.2013:

Teroriştii islamişti care operează în Siria şi sunt sprijiniţi de Occident şi unele state arabe din Orientul Mijlociu au răpit doi Mitropoliţi ortodocşi. Acest fapt a fost confirmat de protopopul Nicolae Balasov, vice-președinte al Departamentului Patriarhiei Moscovei pentru Relaţii Externe. El a explicat că informaţiile privind răpirea au fost furnizate de către omologii săi din Siria.

“Mitropolitul Paul-Boulos Yazigi de Aleppo, care este frate al Patriarhului Ioan al Antiohiei, şi Mitropolitul sirian iacobit de Alep şi Împrejurimi, Gregorios Yohanna Ibrahim, au fost răpiţi de către militanți, pe drumul din Antiohia spre Alep, luni, 24 aprilie”, a spus Balasov citat de Agenţia de ştiri Lăcaşuri Ortodoxe. “Din păcate, această informație a fost complet confirmata”, a mai spus el.

“Cei doi participau la operaţiuni umanitare în satul Kafr Dael, în provincia Alep. Teroriştii au interceptat maşina episcopilor în satul Kafr Dael, l-au obligat pe şofer să iasă şi i-au răpit pe ierarhi”, arată agenţia oficială siriană de presă SANA.

Biserica Ortodoxă Rusă ii îndeamnă pe toți creștinii din lume să se roage pentru salvarea fraților lor din Siria, unde militanții supun teritoriile la epurare religioasă şi persecuţii.

Anterior, președintele Departamentului pentru Relații Externe al Bisericii, Mitropolitul Illarion, a spus ca el a păstrat contactul permanent cu ierarhii Bisericii Ortodoxe Antiohiene. “Mi-au spus că Creștinismul este exterminat până la ultimul credincios în teritoriile în care grupările rebele vin la putere – creștinii sunt fie expulzați, fie pur și simplu uciși”. „Mii de paramilitari și extremiști, deghizați în forțe de opoziție, au declanșat un război civil în Siria”, a mai spus înaltul ierarh.

Printre ţările care susţin logistic, politic, financiar şi chiar militar insurgenţa islamistă din Siria se numără SUA, Turcia, Arabia Saudită, Iordania şi Qatarul. Pe de altă parte, regimul politic de la Damasc este sprijinit de Rusia, China şi Iran. Conform estimărilor ONU, peste 70.000 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma violenţelor care au început în luna martie a anului 2011.

Siria era până nu de mult un exemplu al coexistenţei paşnice a diferitelor religii, într-un stat cu o populaţie majoritar musulmană. În această ţară trăiesc circa 300.000 de melkiţi catolici şi peste 800.000 de credincioşi ortodocşi, cea mai mare parte a lor aparţinând de Patriarhia Greco-Ortodoxă a Antiohiei şi a întregului Răsărit. Aceste două confesiuni, precum şi alte Biserici mai mici, reprezintă minoritatea creştină dintr-o ţară în care 87 de procente din totalul populaţiei de 19 milioane de oameni aparţin religiei musulmane.

   Iata si articolul Alternativa “democrata” pentru Siria: Crestin DECAPITAT si aruncat la caini, tot de pe FrontPress, din 01.01.2013:  

Rebelii islamişti care activează în Siria şi care sunt susţinuţi activ de Occident, Turcia şi unele state arabe din regiune au comis noi crime împotriva umanităţii. Cele mai recente victime au fost înregistrate în rândul micii comunităţi creştine din ţară. Conform spuselor unei călugăriţe, citate de cotidianul britanic Daily Mail, insurgenţii au răpit un bărbat creştin şi l-au decapitat, trupul fiindu-i apoi aruncat la câini pentru a-l devora.

Victima este Andrei Arbashe, un taximetrist de 38 de ani. Acesta a fost răpit după ce fratele lui a fost auzit plângându-se că rebelii islamişti, mulţi dintre ei cetăţeni străini, se comportă ca nişte adevăraţi bandiţi. Corpul decapitat a fost găsit la marginea unui drum, mâncat de câini. A lăsat în urma sa o soţie însărcinată.

Călugăriţa carmelită Agnes-Mariam de la Croix a ţinut să mai arate cu degetul spre Occidentul care închide ochii intenţionat la crimele pe care le comit rebelii care lutpă împotriva regimului naţionalist-secular condus de preşedintele Bashar al Assad. Aceasta i-a acuzat pe teroriştii islamişti că se dedau la asasinate, răpiri, violuri şi tâlhării în zonele ocupate.

Tot mai multe mărturii despre atrocităţile comise de aşa-zisa Armată Liberă Siriană au ieşit la iveală în ultimele luni. “Lumea liberă şi democrată a ajuns să sprijine extremiştii”, susţine sora Agnes-Mariam, refugiată în Liban. “Rebelii vor să impună Sharia şi să transforme Siria într-un stat islamic”, a continuat aceasta.

Călugăriţa, în vârstă de 60 de ani, a mai povestit cum creştinii sunt comunitatea cea mai persecutată. Aceasta a relatat despre atacul rebelilor asupra oraşului nordic Ras Al-Ayn, situat la graniţa cu Turcia, petrecut în urmă cu câteva săptămâni. Ca urmare ocupării localităţii, “peste 200 de familii creştine au fost gonite în toiul nopţii din casele lor”. “Oamenii sunt speriaţi. Peste tot activează echipe ale morţii care răpesc şi terorizează civilii în scopul obţinerii de recompense”, a continuat Agnes-Mariam.

   Comentariu saccsiv:

   Daca citim articolul Rebelii ISLAMISTI din Siria devasteaza biserici crestine cu acordul Occidentului, de pe FrontPress, din 29.06.2012, acum un an rebelii se limitau mai mult la a-i alunga din zonele pe care le controlau. Iar per total, pana la acea data, circa 13.000 de persoane si-au pierdut viata in urma confruntarilor, iar acum numarul deceselor a trecut de 90.000.

   Iata si articolul Crestinii omorati si Bisericile devastate in Siria – O conversație cu un preot ortodox de acolo, de pe blogul Ortodox in Tara Fagarasului, din 31 mai 2013:

Portalul ortodox Pravosalvie.ru a hotarat sa ascunda identitatea acestui preot pentru a nu ii pune viata si familia in pericol.

– Părinte, vă rugăm să ne spuneți despre situația actuală a creștinilor ortodocși din Siria.

– Ne confruntăm cu o mare persecuție de către musulmani. Acum, musulmanii au venit in Siria din 29 de țări diferite, pentru a participa la jihad, și să efectueze un “război sfânt”, ei au luat o mulțime de bani din Arabia Saudită, Qatar și alte țări. Acesti nou-veniți musulmani în colaborare cu alte grupari locale și musulmani sirieni, recurg la atacuri teroriste și alte acte de violență împotriva populației civile.

Au declarat un “război sfânt”, se tortureza și se ucid preoți ortodocși – au scos ochi, au rupt oase si taie din trupurile lor, așa cum a fost mutilat tatăl lui Thaddeus Al-Haddad. Rapesc preoți și episcopi, femei creștine și tineri, nimeni nu știe unde sunt și ce s-a întâmplat cu ei. Unii au fost răpiți cu mai mult de un an în urmă și încă nu știm soarta lor. Unora le-au confiscat casa iar altele au fost distruse în luptă. În ultimele luni, în fiecare zi ne aduc o noua tragedie. De exemplu, ieri au furat un autobuz cu femei și copii. Liderii militanți au facut un apel pentru a ucide direct preoții și călugării, sa rupa cruci, sa nu lase nimic crestin intreg. Au distrus mai multe biserici și mănăstiri. Persecuția afectează nu numai ortodocșii, dar și creștinii de alte confesiuni. Mulți creștini trăiesc în frică pentru copii lor. Cine are ocazia, merge în străinătate, dar ma refer în principal la cei care au rude în alte țări, și care au destui bani.

Există comunități care sunt pe deplin capturate de rebeli. Există emis un termen de cateva zile de catre rebelii sirieni de a pleca din zona toti crestinii iar acei creștini care nu au putut să scape din aceste locuri sunt obligați să plătească “jizya” – o taxă specială pentru dreptul de a fi un creștin, iar femeile trebuie sa isi acopere fata, ca o femeie musulmana. În cazul în care nu plătesc “jizya”, sunt ucisi. Nu este bine dacă toți creștinii lăsa Siria, deoarece atunci Biserica va disparea. Prin urmare, Biserica este într-o poziție foarte dificilă. Rugăciunea – singurul nostru sprijin. Le punem pe toate în mâinile lui Dumnezeu.

-Te rog, spune-ne despre Mitropolitul  Paul, răpit de către insurgenți suniți.

– S-a facut o lună și zece zile de când Mitropolitul a fost răpit, iar noi încă nu știm ce sa întâmplat cu el. Am vrut să știu dacă el este încă în viață, dar chiar nu se poate afla. Acesta este cu adevărat un om al lui Dumnezeu, plin de iubire pentru Dumnezeu și de viață de dragul Bisericii. El este unul dintre cei mai importanti părinți spirituali ai Bisericii Ortodoxe din Antiohia. A devenit călugăr pe Muntele Athos și a fost activ, dar mai târziu, când a fost ales și hirotonit episcop, el nu a părăsit regulile sale monahale. Citește rugaciuni si noaptea dupa randuiala monahala, se trezește devreme și în general face tot ceea ce trebuie facut in viata monahală. Mitropolitul Paul a fondat comunitatea monahală, douăzeci dintre noi, unul dintre fratia noastra este acum Mitropolit Argentinian. Episcopul a facut, de asemenea, mănăstire de femei, unde vietuiesc aproximativ douăzeci de surori și în plus, el are mai mult de o mie de copii spirituali din întreaga lume. Mitropolitul Paul – un om foarte umil care vorbește puțin și numai ceea ce este cu adevărat necesar. Cu putin timp înainte de răpire, ne-am dus împreună în oraș. L-am întrebat, “Gheronda, de ce nu te duci pe jos? Acest lucru este periculos, deoarece mulți au fost răpiți. ” Și el mi-a zis: “Martiriul – acesta este modul infailibil.” Și acum nu știu ce s-a întâmplat cu el.Nici nu știu pe cine să întreb, unde să mearg, ce să fac.

– Ce, în opinia dumneavoastră, în viitor, s-ar putea desfășura în Siria?

Este dificil sa nu iti asumi nimic intr-un razboi in care sunt implicate atatea parti, acesta nu este un război de tip clasic între două țări. Dar pot spune un singur lucru: în cazul în care nu eram pro sprijinul Rusiei, ne-am fi pierdut deja Siria. Singurul lucru care poate fi făcut acum de creștinii sirieni – este să se roage. Nu este important cine va muri mai devreme sau cine mai târziu ci unde vor merge sufletele noastre după moarte. Acum, moartea este aproape de toată lumea. De exemplu, recent am mers pe strada, iar soferul cu care eram a vrut să mearga pe o stradă laterală, dar în ultimul moment i-am spus, “Să ne întoarcem” Și, de îndată ce ne-am intors, pe acea strada o bombă a explodat. Dumnezeu ne protejează!

– În Rusia, sunt colectate donații și ajutoare umanitare pentru victimele opoziției militare în Siria. Putem sa ajutam si altfel sirienii ortodocsi?

– Poate in momentele cand vor fi puse in pericol adaposturile de copii si femei. De fapt, creștinii nu doresc să părăsească casele lor și locurile lor de origine, dar se întâmplă trebuie să o facă pentru mântuirea oamenilor. Dar cel mai important – roagă-te pentru noi!

syria-christian-massacre-3

   Cititi va rog si :

Syrie : les chrétiens s’organisent, menacés par les terroristes islamistes (vidéos + dossier)

U.S.-backed Syrian rebels reportedly massacre Christian village

Video: Rebel sirian mancand inima unui soldat. PE CINE INARMEAZA „STATELE DEMOCRATE”?

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. danutza said, on iunie 30, 2013 at 1:02 am

    cred ca am avut dreptate, din pacate….
    http://www.realitatea.net/noul-buletin-va-fi-si-card-de-sanatate_1214757.html

    Apreciază

    • danutza said, on iunie 30, 2013 at 1:07 am

      nu stiu ce parere aveti voi, dar eu cred ca daca nu iesim milioane in strada sa protestam, vor face ce vor cu noi. cred ca au asteptat sa merga la Domnul singura voce care a contat cu adevarat in lupta anticip: parintele Parvu, pt ca sa isi puna planul diabolic in aplicare. fratilor, e cazul sa luam atitudine!!!!!

      Apreciază

      • Bogdan said, on iulie 1, 2013 at 2:48 pm

        Care milioane, nu vezi ca majoritatea lumii nu este interesata de subiectul asta 😦 ?

        Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 30, 2013 at 1:58 am

      danutza

      Ai avut …

      Apreciază

  2. cristina said, on iunie 30, 2013 at 4:51 am

    Acesti rebeli sirieni sunt de fapt mercenari platiti sa produca dezbinare si revolte;nici un sirian ,nu cred ca ar ucide copii,mai ales din propria tara,indiferent cat ar fi de ticalos.Minciunile pe care le auzim la TV,sunt facute pt a denatura adevarul si pt a ne manipula.Sa tinem cont ca de cand au pus in aplicare operatiunea cu nume de cod PRIMAVARA ARABA,in tot Orientul Mijlociu s-a instalat haosul ,pt ca asta s-a urmarit,iar cei care au pus la cale aceasta operatiune vor acum sa atace Iranul cu orice pret.

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 1, 2013 at 8:15 pm

      Criminalii adevarati , sunt diavolii de americani care pun la cale toate crimele impotriva umanitatii , platesc ucigasi , care decapiteaza oamenii , ca pe gaini .
      Nu s-a mai pomenit asa ceva in lume .
      Nu va mai suporta Dumnezeu multa vreme , de aceea se spune ca America va disparea de pa Planeta , sub ocean .

      Apreciază

  3. Dana said, on iunie 30, 2013 at 5:44 am

    Imaginea copilasilor ucisi e devastatoare.oare cat sa Mai fie pana la mania ta Doamne? Cum sa Mai fii om dupa ce vezi Asa nenorocire

    Apreciază

    • pasareaphoenix76 said, on iunie 30, 2013 at 1:16 pm

      vai dana pe mine mo socat clipul de ieri postat de cineva la articolul precedent. mo socat efectiv si nu-mi mai revin.

      Apreciază

      • Maria said, on iulie 1, 2013 at 8:27 pm

        Nici nu te poti uita la acel video-clip in care-i taie capul cu incetinitorul acelui om , nu mai poti dormi toata noaptea , am incercat sa vad dar mi s-a facut rau dintr-o data si m-am dat cu aghiazma pe fata sa-mi revin .
        Doamne , apara pe tot omul de pe pamant de asa un sfarsit , indiferent de religia lui , este faptura ta ,
        cea ma desavarsita creatie , nu te poti uita nici la un animal cat de mic , atunci cand este sacrificat .
        Iti este mila sa omori un soarece , dar acei diavoli care, si filmau crima , cum nu le era mila ?
        Sunt total lipsiti de acest sentiment ?Dar acel care a facut crima , mai poate fi om dupa infatisare ?Nu , cred ca este diavol , care are infatisare de om .
        Sa ne rugam in tot momentul , sa ne fereasca Dumnezeu , de prigonirile paganilor , de razboi , de antihrist .

        Apreciază

    • Cosmin M said, on iunie 30, 2013 at 8:30 pm

      Asa este dar noi romanii care am omorat peste 20000000 de copii prin avort nu suntem mult mai rai. Cum ar arata un camp cu toti acest copii ucisi intinsi acolo.

      Apreciază

      • Irina said, on iulie 12, 2013 at 9:21 pm

        Asa este Maria si eu am ramas socata cand am vazut imaginile, si-mi pare rau acum ca m-am uitat la ele deoarece n-am putut dormi toata noaptea, si nici acum nu mi-am revenit. Islamul este clar o religie a diavolului, se mai dau si monoteisti, dar cred ca sunt mai primitivi de mii de ori decat indienii sau triburile africane care se inchina la idoli.

        Apreciază

  4. IOAN said, on iunie 30, 2013 at 11:53 am

    atrocitati din astea o sa fie in toata lumea datorita scaderii puternice a economiei iar razboaiele sunt esentiale pentru PAPUSARI pentru a favoriza CRIMELE la cel mai inalt grad…
    uitati-va bine ce se intampla in SIRIA caci si in ROMANIA va fi la fel de rau…in curand nu vor mai fi bani de pensii si salarii si fiecare om se va bate pentru o bucata de paine. Numai vorbesc de FENOMENE ale NATURII etcccc, REVOLUTII si RAZBOAIE care vor amplifica totul.

    Apreciază

  5. Alex said, on iunie 30, 2013 at 1:04 pm

    Mamona si slujitorii lui. Lupta este dusa pe toate planurile … Syria era deja o tara seculara in sensul ca era loc pentru toti. Din cate am aflat insa, se pare ca Bashar s-a opus privatizarii exploatarii resurselor naturale ale Syriei.

    Apreciază

  6. Irina said, on iulie 2, 2013 at 9:50 pm

    Musulmanii astia, s ama ierte Dumnezeu dar sunt draci, nu oameni, diavoli cu chip uman. Eu nu stiu ce rahat de religie este asta de-ti permite sa omori oameni, nu poate fi decat o religie satanica. Iadul o sa-i manance, se vor chinui vesnic, vai de ei. Si cand te gandesti ca sunt romance proaste care se marita cu musulmani si se duc ca proastele acolo ca a 10 spita de la roata, si sunt tratate ca niste sclave. Doamne da minte ca sunt destule capete pe acest pamant.

    Apreciază

  7. MM said, on iulie 4, 2013 at 1:44 pm

    Cum adica doi mitropoliti ORTODOCSI? Ereticul sirian nu era deloc ortodox. Nu mai confuzati si voi lumea, ca este destulă erezie ecumenistă!
    Apoi, atentie, martirii ereticilor si schismaticilor nu sunt sfinti mucenici. Este bine sa se preceizeze aceasta de fiecare data.
    Doamne, ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 4, 2013 at 2:41 pm

      MM

      In titlul meu am specificat, in text sunt citate respectivele articole.

      Apreciază

    • Irina said, on iulie 12, 2013 at 10:15 am

      Ai dreptate MM, am auzit si eu de doctrina ecumenista a prelatilor ortodocsi din Siria, ba mai mult Patriarhul lor le-a recomandta ortodocsilor sa mearga sa se impartaseasca la orice confesiune( catolici, lutherani, calvini, protestanti etc) care este aproape de domiciliul lor, pt a se feri de furia musulmanilor si a evita sa fie omorati pe drumul spre Biserica Ortodoxa. Cine stie poate Dumnezeu ingaduie aceasta pedeapsa pt faptul ca adera la aceasta panerezie. Posibil ca musulmanii sa vada un pericol nu in ortodocsi care oricum sunt de mii de ani acolo, ci in catolici, protestestanti etc. veniti de curand pe care ii atribuie Occidentului fata de care musulmanii au o ura de mult stiuta. De curand la radio am auzit ca liderii islamici, aprecieaza tari ca Romania, Grecia, Rusia, mult mai mult decat tari ca Franta, Germania, Anglia, Italia, SUA. Mi-a mai spus cineva care a stat aproape un an la Asezamantul romanesc de la Ierihon, cum ca arabii se purtau destul de frumos cu ortodocsii, dar deveneau foarte agresivi cand era vorba de catolici, protestanti care stiau ca vin din Occident.

      Apreciază

    • Irina said, on iulie 12, 2013 at 9:25 pm

      Chiar daca sunt eretici, si nu pot ajunge la sfintenie nici printr-o moarte muceniceasca, totusi nu poti sa nu te cutremuri gandindu-te prin ce trec bietii de ei , asteptand din clipa in clipa o moarte cumplita. Dumnezeu sa-i miluiasca, si sa le crute vietile.

      Apreciază

  8. MM said, on iulie 4, 2013 at 1:45 pm

    precizeze*

    Apreciază

  9. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  10. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  11. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  12. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  13. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  14. clau said, on mai 29, 2014 at 6:42 pm

    scriu proorociile că al treilea război mondial va începe de la Siria. păi…văd că motive,dau…destule!am înţeles că,în sfârşit,s-au sesizat,în legătură cu asasinatele care au loc acolo,unele organizaţii,unele state…din moment ce există în lumea asta din ce în ce mai bolnavă,”DREPTURILE OMULUI”(!!!)-internaţională,încă!…păi ăia nu sunt oameni,fraţilor?!sau…drepturile cărui om?!Deh…Dumnezeu îi ia la El,să completeze nr.îngerilor din ceata căzută…
    am citit comentariile la ceea ce a postat studenta româncă,din Londra…unele dintre comentarii.România e ţară sfântă,dragi apostaţi,de la ortodoxie!Doar că sfinţii ei,nu-şi fac reclamă,ca lichelele politice.Să-i dea Dumnezeu sănătate,tinerei care a postat deplângerea vestului.Deocamdată,nu e bine,acasă.Dar e ACASĂ!Noi avem pe Hristos,avem Dumnezeul nostru,încă ne mărturisim Creatorul!Încă nu ne-a luat în stăpânire satana,cu gloata.Încă avem rugători puternici,datorită cărora,Dumnezeu vă mai îngăduie şi pe voi,care L-aţi uitat!V-aţi occidentalizat,dar aţi uitat de unde aţi plecat!Adevăratul român,nu-şi uită obârşia.Noi suntem neam ortodox!Dar bucuraţi-vă!DUMNEZEU JUDECĂ PE FIECARE,DUPĂ OSTENELILE SALE!Şi după frântura de gând,darămite după cuvinte şi fapte!…

    Apreciază

    • Gabriel said, on octombrie 1, 2015 at 1:27 am

      se pare ca da. rusia deja ataca siria si nu pe oricine. Pe rebeli care au omorat crestinii.

      Apreciază

  15. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  16. energein7 said, on octombrie 2, 2015 at 10:36 am

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Se intampla in 2013, unde suntem acum? Refugiatii ascund genocidul crestin!

    Apreciază

  17. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  18. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  19. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:23 pm

    […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază

  20. […] SIRIA – VIDEO (extrem de dur): DECAPITAREA PREOTULUI CATOLIC FRANCOIS MURAD, de catre rebelii siri… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.