SACCSIV – blog ortodox

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Posted in NIELS SCHNECKER by saccsiv on iunie 28, 2013

Niels-Schnecker

Foto: http://www.exclusivnews.ro/economie/niels-schnecker-a-refuzat-sa-preia-conducerea-companiei-cfr.html

   Iata ce aflam din articolul Crin Antonescu: Niels Schnecker, director de campanie pentru prezidenţialele din 2014:

Prezentatorul şi analistul Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorală al preşedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

“I-am făcut propunerea lui Niels Schnecker de a fi directorul meu de campanie electorală pentru prezidenţialele din 2014, după o îndelungă şi atentă observaţie a discursului său ca om de televiziune, consultant în domeniul afacerilor şi analist politic. M-am convins asupra autenticităţii mesajului său, am văzut că nu este doar un om de televiziune plătit să livreze conţinut editorial, ci dimpotrivă, Niels Schnecker crede cu convingere în mesajul transmis zilnic în ultimii ani la tv şi în necesitatea unei schimbări în sistemul politic românesc. Iar eu de astfel de oameni am nevoie – integri, oneşti şi determinaţi să lupte până vom câştiga nu doar alegerile prezidenţiale, ci dreptul românilor de a avea un trai mai bun în ţara aceasta”, declară Crin Antonescu, conform sursei citate.

În comunicat se arată că preşedintele PNL i-a adresat omului de televiziune această propunere ca urmare a compatibilităţii viziunilor politice şi a succeselor înregistrate de Niels Schnecker în campaniile electorale desfăşurate în Statele Unite ale Americii.

“Deşi nu este un membru al PNL, convingerile lui Niels Schnecker coincid cu valorile Uniunii Social Liberale. Şi în acest sens, cred că, pentru elaborarea unei strategii puternice şi eficiente, avem nevoie de viziunea externă şi experienţa vastă a domnului Schnecker în problemele critice şi cronice ale sistemului politic şi economic. În plus, avem nevoie de viziunea sa occidentală şi de experienţa şi succesele sale, mai puţin ştiute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA”, completează liderul liberal.
Potrivit sursei citate, în perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a peste zece campanii electorale în Statele Unite ale Americii, dintre care şapte pentru cursa prezidenţială.
Ca urmare a numirii sale în funcţia de director de campanie electorală, Niels Schnecker încheie la sfârşitul acestei luni colaborarea cu postul de televiziune Antena3.

   Cititi va rog si:

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis …

Niels Schnecker ataca furios pe toti cei ce considera homosexualitatea anormala

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ion Roman Popescu said, on iunie 29, 2013 at 12:05 am

    finala Antonescu – Macovei?

    Apreciază

  2. danutza said, on iunie 29, 2013 at 12:38 am

    http://adevarul.ro/news/eveniment/romanii-nu-incredere-biserica-ortodoxa-bor-nu-cauta-constitutie-1_51cd7ff3c7b855ff56d77a3d/index.html#
    individul asta e f f nociv. e ateu si homo, de-al lui cernea.

    Apreciază

    • Marius said, on iunie 29, 2013 at 1:14 pm

      Nu e homosexual. Din ce stiu, e casatorit si are si un baiat.

      Apreciază

      • Maria said, on iunie 29, 2013 at 3:11 pm

        Marius,
        Acesta care este in poza aici pe subiect , face parte din Elitele Sistemului antihristic !
        Ce te mai intereseaza daca este , sau nu , gay ?
        Nu-i de-ajuns ?

        Apreciază

      • danutza said, on iunie 30, 2013 at 12:01 am

        si stefan luchian mihale era casatorit si avea un copil….

        Apreciază

    • Maria said, on iunie 29, 2013 at 3:09 pm

      Nu-i adevarat ca oamenii nu au incredere in BOR .
      Poate in patriarh ca nu ia atitudine in fata denigratorilor Ortodoxiei si Bisericii , dar sa accepti ca , intervievatii au declarat ca nu au incredere in preoti , episcopi si ierarhi in general , este o minciuna si o manipulare ordinara a mass-mediei indracite , masonice si antihriste .
      Nu mai cititi oameni buni nimic din presa , nu va mai uitati la televizor daca iubiti Biserica si pe Dumnezeu !!!!!
      Lasati-i sa dea faliment !
      De ce le faceti rating , de ce-i imbogatiti , ca sa umple mintile oamenilor cu minciuni ???
      Cei ce slujesc mass-mediei , nu sunt numai angajatii ,adica mincinosii , platiti cu mii de euro , ci si gurile cascate la tv , zilnic ore in sir , lasandu-se manipulati si amagiti , dovedind lipsa de demnitate .
      Avem incredere in Biserica lui Hristos , care nu poate exista , fara slujitorii ei , respectiv , preoti , diaconi , ierarhi , monahi , duhovnici , pana la omul de servici din Biserica .
      Abia atunci cand nu vom mai avea preoti , (dupa cum spune la Apocalipsa ca nu se va mai tine Jertfa de Sange in acele vremuri ale lui antihrist ), ne vom simti , parasiti si neajutorati , nemangaiati si pierduti .

      Apreciază

      • Marius said, on iunie 29, 2013 at 5:25 pm

        Nu au fost interviuri, este numai vorba de un sondaj pe facebook. Practic, oricine are un cont acolo poate vota, de aceea au si atat de multe voturi (16000). Un sondaj normal, reprezentativ la nivel national, se face pe ceva in jurul a 1000-2000 de persoane. Pentru sondajul din articol nu s-au aplicat nici un fel de norme metodologice si el nu este reprezentativ. De exemplu, este practic sigur ca persoanele in varsta sau din mediul rural, desi sunt categorii importante din populatia Romaniei, sunt extrem de slab reprezentate in acest sondaj de pe facebook.

        Apreciază

      • Maria said, on iunie 29, 2013 at 7:54 pm

        Facebook, retea satanista ,periculoasa pt orice individ care are cont si isi da datele personale . In general cei ce au cont pe facebook , nu prea au treaba cu Biserica .

        Apreciază

  3. Crin said, on iunie 29, 2013 at 2:36 am

    Cine va iesi in 2014? Crin, ce va fi mai amar ca un pelin…

    Apreciază

  4. mihai444 said, on iunie 29, 2013 at 2:48 am

    Apreciază

  5. mihai444 said, on iunie 29, 2013 at 2:49 am

    ce ochii negri si dusi in fundul capului avea!

    Apreciază

    • mihaela said, on iulie 1, 2013 at 10:50 am

      Decent si in duhul ortodoxiei va anunt ca n-are nici o importanta ca e evreu mason Are vorbele la el ,e inteligent,vorbeste cursiv cateva limbi straine iar ochii dusi in fundul capului ii are dupa un accident vascular cerebral…ceea ce va doresc si dumneavoastra dar la ….limba !

      Apreciază

      • Maria said, on iulie 1, 2013 at 8:34 pm

        Daca e „inteligent ,vorbeste cursiv cateva limbi straine „, asta nu-l disculpa de a fi un slugoi al Sistemului satanist , dusmanul Ortodoxiei , al Crestinismului , un mincinos si manipulator pe la televiziuni , un spanchi incrucisat si insemnat , de care trebuie sa te feresti cat poti , ca-i omul dracului .

        Apreciază

  6. STOP RFID 666 said, on iunie 29, 2013 at 9:40 am

    LUI BASESCU II PLACE IN ABATORUL GLOBAL

    http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-contez-pe-intrarea-noastra-in-schengen-in-aprilie-2014-1243530

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on iunie 29, 2013 at 10:37 am

    BULGARIA SCADE PRETUL LA ENERGIE

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/183679.html

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on iunie 29, 2013 at 10:50 am

    Victoria activiştilor gay le dă speranţe militanţilor pro-poligamie

    Decizia de miercuri a Curții Supreme în favoarea căsătoriilor gay a fost întâmpinată cu mare entuziasm de activiștii poligamiei din SUA, care văd în victoria activiștilor gay un pas crucial către o acceptare inevitabilă a poligamiei.

    „Am fost foarte încântată [după această decizie]. […] Familia nucleară, alcătuită dintr-un tată, o mamă și doi sau trei copii, nu mai constituie o majoritate”, afirmă Anne Wilde, o activistă vocală a poligamiei, citată de Buzzfeed. „Acum, copiii sunt îngrijiți de bunici, părinți singuri sau părinți gay. […] Se pare că, dacă tot mai multe persoane acceptă căsătoriile gay, urmează ca și căsătoriile poligame să nu mai fie criticate atât de mult”, adaugă ea.

    „Suntem foarte fericiți cu această decizie”, afirmă și Joe Darger, un adept al poligamiei din statul Utah. „Cred că, în sfârșit, [Curtea Supremă] a făcut un pas în corectarea unei anumite inegalități, iar acest lucru va avea un impact și asupra noastră”, adaugă el.

    Susținătorii căsătoriei tradiționale, precum realizatorul de emisiuni radio, Bryan Fischer, sunt de acord: „Declararea neconstituționalității DOMA [Legii pentru Protecția Actului Căsătoriei] a făcut ca normalizarea poligamiei, pedofiliei, incestului și bestialității să fie inevitabile. E doar o chestiune de timp”.

    Judecătoarea Sonia Sotomayor, de la Curtea Supremă, împărtășește acest raționament. „Dacă spui că, în fond, căsătoria e un drept fundamental, ce restricții din partea statului ar mai putea exista vreodată? […] Adică, ce se întâmplă cu restricțiile privind numărul persoanelor care se pot căsători între ele, cu legile privind incestul? Ce mai rămâne?”, se întreabă ea, citată de Christian Post.

    Argumente pro-poligamie
    Deși unii activiști ai căsătoriilor gay au căutat să se distanțeze de poligami, afirmând că argumentul „pantei alunecoase” e un mit, alții au abandonat această poziție. Într-un articol intitulat „Legalizați poligamia!”, scris pentru publicația Slate, jurnalista Jillian Keenan militează în favoarea legalizării poligamiei, argumentând că această practică „nu e nici mai bună, nici mai rea decât căsătoria homosexuală”; în același timp, adaugă ea, „căsătoria dintre doi adulți care-și dau consimțământul nu e mai mult sau mai puțin „corectă” decât căsătoria dintre trei (sau patru, sau șase) adulți care-și dau consimțământul”.

    În plus, susține ea, majoritatea familiilor poligame sunt motivate de credințe religioase, precum în cazul mormonilor fundamentaliști sau în cazul Islamului, iar „atâta vreme cât părțile implicate sunt adulți, cu drepturi legale de a semna contracte de căsătorie, nu există niciun motiv constituțional pentru care n-ar putea să-și exprime această credință în privința căsătoriei”. Nu în ultimul rând, afirmă ea, „legalizarea căsătoriilor poligame ar fi benefică și familiilor de imigranți, unele dintre care au căsătorii poligame legale în țările lor de origine, însă acestea se dezmembrează în timpul procesului de imigrație”.

    Unde e limita?
    Numeroși susținători creștini ai căsătoriei tradiționale au indicat în ultimii ani conexiunea dintre redefinirea nebiblică a căsătoriei și practicile mai dificil de apărat, precum poligamia, căsătoria cu propria persoană și chiar desființarea căsătoriei.

    „Redefinirea căsătoriei nu are un punct logic de oprire. Logica ei conduce de fapt la eliminarea căsătoriei ca instituție legală. Acest lucru va face rău femeilor, copiilor și societății în ansamblu”, afirmă Ryan Anderson, cercetător la The Heritage Foundation.

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on iunie 29, 2013 at 10:53 am

    Obama face apel la toate țările să accepte homosexualitatea

    După ce Curtea Supremă a SUA a decis că legea DOMA, ce apăra căsătoria tradițională, este neconstituțională, președintele american a ieșit la rampă și a făcut primul apel către comunitatea politică internațională, să accepte homosexualitatea.

    „Indiferent de rasă, religie, gen, orientare sexuală … oamenii ar trebui tratați în mod egal, și acesta este un principiu care cred că se aplică universal,” a declarat Obama, conform CNN. Președintele a caracterizat decizia Curții Supreme ca „o victorie pentru democrația americană”, nu doar o victorie pentru comunitatea LGBT.

    Declarațiile au fost făcute în timpul vizitei președintelui american în Africa, un continent profund religios, care se opune puternic presiunilor externe de a accepta homosexualitatea. Președintele Senegalez a ținut să precizeze că țara sa este una tolerantă, care nu discriminează și nu este homofobă, dar nici nu este „încă pregătită” să „decriminalizeze” homosexualitatea, așa cum a cerut președintele american.

    Apreciază

  10. pasareaphoenix76 said, on iunie 29, 2013 at 2:39 pm

    http://www.vedeteblog.com/2012/07/biografia-niels-schnecker-de-la-colonel.html#axzz2XbMNc6Gu
    treaba cu evreii care fac si dreg este o diversoiune a bisericii catolice si a sectarilor pentru a abate atentia noastra asupra unui dusman inchipuit. sectarii=catolicii=prigonitorii crestinilor ortodocsi si a dreptei credinte. masonii si sectarii s-au nascut din randul catolicilor. ei sunt una. pomul si roada lui. noi suntem prosti ca imprumutam si ne insusim ceea ce naste evreul. niciodata nu trebuia sa fie comunism in romania. niciodata! dar asta reflecta subreda noastra credinta in una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. noi spunem crezul ca si fatarnicii in loc sa-l zicem diin inima si cu toata credinta noastra. si il repetam de sute de ani ca niste mori stricate dar ce am invatat din asta? NIMICA!!!!!!!!

    Apreciază

  11. Maria said, on iunie 29, 2013 at 3:15 pm

    Obama este homosexual , am vazut mai multe video-clipuri cu acesta , in ipostaze de gen gay , cu un tip , chiar in public .

    Apreciază

  12. cristina said, on iunie 30, 2013 at 4:43 am

    Romania nu este Sodoma sau Gomora,este o tara crestin ortodoxa si homosexualii nu sunt acceptati aici.Cine a mai pomenit sa intre doi homosexuali intr-o biserica si preotul sa le dea sfanta taina a cununiei ;ei bine,in Occident se permit aceste lucruri satanice si nimanui nu i se pare ca e ceva nefiresc,contra lui Dumnezeu,din contra sunt felicitati pt ca au avut curajul sa spuna lumii ca ei sunt homosexuali.Doamne fereste,nu stiu cum ne mai rabda Dumnezeu pe pamant,daca in sfanta biserica intra asemenea indraciti,care spurca pamantul pe care calca.Occidentul vrea ca Romania sa accepte toata mizeria umana si sa faca lumea sa se lepede de Dumnezeu.Poporul roman,inca mai este crestin,inca mai este normal si asa trebuie sa ramana ,pt ca de 2000 de ani,Romania nu si-a pierdut credinta .Dumnezeu a lasat femeia si barbatul,sa devina un singur trup si sa procreeze,sa se inmulteasca;si a spus ca SODOMIA,adica homosexualitatea este un mare pacat.

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 1, 2013 at 8:38 pm

      In rugaciunea de dezlegare pe care o citeste preotul inainte de a te spovedi , la molifta , este pomenit si acest pacat al sodomiei , deci este pacat mare si nu ai voie sa te impartasesti si nici sa intri in biserica .

      Apreciază

  13. mikke12 said, on iunie 30, 2013 at 9:08 pm

    da e mason l am vazut la imormantarea lui Florian Pitis si el tot mason

    Apreciază

  14. […] Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentr… […]

    Apreciază

  15. […] Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentr… […]

    Apreciază

    • Paul said, on ianuarie 1, 2014 at 10:53 pm

      Este explicabil de ce Crin Antonescu a propus un proiect aberant si inconstient de lege,anticonstitutional si imbecil,care ingradeste dreptul la opinie.Spera ca facand echipa cu evreul mason,Niels Schnecker,va castiga alegerile prezidentiale.Se inseala.Logoreea lui nu il recomanda a fi apt pentru functia de presedinte al Romaniei.Ii recomand o minima decenta.Un pic de respect pentru electorat,chiar daca in mare parte lupta cu saracia.

      Apreciază

  16. […] Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentr… […]

    Apreciază

  17. […] mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale […]

    Apreciază

  18. […] Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentr… […]

    Apreciază

  19. […] Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentr… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.