SACCSIV – blog ortodox

PAPA FRANCISC I (viitorul profet mincinos din Apocalipsa?) a sarbatorit HANUKA in 2012 alaturi de evreii din Buenos Aires

Posted in EVREI, HANUKA, papa Francisc I by saccsiv on iunie 24, 2013

pope-francis-0a

Foto: http://the-hermeneutic-of-continuity.blogspot.ro/2013/05/pope-francis-rejects-attack-on-old-rite.html

   Urmatoarea stire e ceva mai veche, dar cum n-am gasit-o postata pe blog, o fac acum. Iata ce putem citi in articolul NOUL PAPĂ, JORGE MARIO BERGOGLIO, PAPA FRANCISC I, a sărbătorit Hanuka alături de evreii din Buenos Aires, anul trecut. VIDEO:

PAPA FRANCISC I, JORGE MARIO BERGOGLIO, NOUL PAPĂ ales la Vatican, a sărbătorit în 2012 Hanuka (Crăciunul evreiesc), alături de evreii din Buenos Aires, după cum arată un clip video postat de israelunseen.com.

    Comentariu saccsiv:

   Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Hanuka:

   Hanuka reprezintă „Sărbătoarea inaugurării” și mai este cunoscută ca Sărbătoarea luminilor (Hag haUrim). Este o sărbătoare care durează opt zile (25 Kislev – 3 Tevet), comemorând rededicarea Templului din Ierusalim în urma victoriei revoltei conduse de frații Macabei asupra monarhiei seleucide din Siria, care încerca să distrugă religia evreiascăși să elenizeze popoarele de sub dominația sa. Principalele evenimente asociate cu Hanuka s-au desfășurat între 165-163 î.e.n., deși lupta armată a Macabeilor împotriva grecilor a continuat încă mulți ani, până când evreii din Ereț Israelși-au dobândit de facto independența. Hanuka este așadar o sărbătoare postbiblică.

 menorah-source_w9d

Foto: http://www.hellokids.com/c_19176/reading-online/holidays/hanukkah/what-is-hanukkah

   Cititi va rog si:

Video: PATRIARHUL SERBIEI aprinde lumanari la CELEBRAREA EVREIASCA HANUKA. Canonul 71 Apostolic: „SA SE AFURISEASCA”. Ce inseamna afurisirea? ATENTIE MARE: “Daca cineva, se va ruga impreuna cu cel afurisit, sa fie afurisit si el”

   Posibil pana la urma sa fie el profetul mincinos din Apocalipsa …

Pas apostat fara precedent: Patriarhul ortodox Bartolomeu merge la înscăunarea Papei Francisc

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. STOP RFID 666 said, on iunie 24, 2013 at 1:34 pm

  saccsiv

  Ai scris 1012 in loc de 2012.

  Apreciază

 2. dante said, on iunie 24, 2013 at 2:09 pm

  Vasile ai o eroare in titlu, in loc de 2012 ai scris 1012. Poti sa stergi comentariul meu.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 3. Ostrov said, on iunie 24, 2013 at 2:29 pm

  Scimba in titlu anul -2012

  Apreciază

 4. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 2:52 pm

  El este profetul mincinos acum isi face incalzirea .La Vatican sunt 3 papi ,ala care a fost, asta care a venit si papa in negru generalul iezuitilor la care Francisc se supune si el fiind iezuit.Eu mai arunc o privire si la romano-catolici( si nu numai) ca sunt curios din fire astfel am aflat caci se stia ca Benedict va fi indepartat prin conspiratie masonica (colcaie Vaticanul de ei) si asta din 26 septembrie 2010.Parintele Elpidie a profetit cu 3 luni mai inainte acelasi lucru.Profetul mincinos Va fi tratat ca un sfânt în viaţă. Nici un cuvânt ieşit din gura lui nu va fi pus la îndoială. Totodată, el va apărea ca având daruri supranaturale şi oamenii vor crede imediat că poate înfăptui miracole.Oricine i se va opune va fi criticat şi considerat eretic.El va fuziona Biserica Catolică cu alte biserici, inclusiv biserici păgâne, pentru a deveni o urâciune.O biserică mondială fără suflet.Antihristul şi Falsul Profet, care va sta ca un Rege în Scaunul lui Petru, vor concepe în secret o unică religie mondială.Aceasta va apărea ca o religie de tip Creştin care promovează iubirea. Aceasta nu va promova, totuși, iubirea față de aproapele, iubire care vine de la Dumnezeu. În schimb, va promova iubirea şi supunerea faţă de antihrist şi dragostea de sine.Vor controla banii, accesul la alimente şi modul în care trăim.666 va fi integrat ca un număr ascuns într-un cip, pe care veţi fi obligaţi să-l acceptaţi, la fel ca pe orice altă vaccinare.
  Odată integrat vă va otrăvi nu numai mintea şi sufletul, ci şi trupul vostru. Deoarece va provoca o epidemie concepută să șteargă o mare parte din populația lumii de pe pământ..Anul trecut s-au eliberat din străfundurile Iadului 600.000 de îngerii căzuţi.Acum au fost eliberați(Joi 7 iunie 2012) încă 5 milioane.Asa ca nu este impropiu spus ca iadul a iesit pe pamant chiar asa este.

  Apreciază

  • Maria said, on iunie 24, 2013 at 4:15 pm

   „Va provoca o epidemie conceputa sa stearga o mare parte din popilatia lumii de pe pamant”
   De aceea parintele Iustin a spus acelui reporter „Tinere , in curand , jumatate din populatia Globului , va muri „.

   Apreciază

  • tomy said, on iunie 24, 2013 at 4:47 pm

   Ipoteza interesanta dar chestia cu ingerii eliberati??!! De unde?

   Si mai uiti un lucru important-MARELE RAZBOI!

   Apreciază

   • gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 7:07 pm

    tomy
    Eu am spus de pofetul mincinos asta e subiectul articolului cand va fi despre razboi vorbim si de el.
    Am o sursa dar nu o voi da insa parintele Proclu are o referire ca tot iadul a iesit pe pamant oricum sunt multi diavoli ,nu mai conteaza neaparat numarul exact ca oricum fac cat le ingaduie Dumnezeu.E suficient un drac sa faca praf pamantul asa a spus parintele Serafim de Sarov.Au iesit ca sa ispiteasca sa indemne la revolte vedem ca tari ca Turcia si Brazilia care au cresteri economice se agita cam fara un motiv serios poate sunt zgandariti de draci e o ipoteza.

    Apreciază

  • tomy said, on iunie 24, 2013 at 9:59 pm

   Deci un preot/parinte ti-a spus asta.Si noi simtim ca raul a devenit un suvoi de nestavilit pentru noi dar faptul ca ai si nr lor…INTERESANT!!
   Chiar daca subiectul Marele Razboi nu este dezbatut acum, totusi venirea antihristului este strans legata de finalul acestuia .
   Un alt aspect-profetul mincinos trebuie sa apara ca solutie a unor problem serioase.
   Criza economica poate?

   Apreciază

  • cineva said, on iunie 24, 2013 at 10:50 pm

   AM gasit informatiile citate de gerica64 aici:
   http://www.thewarningsecondcoming.com/home/
   http://forpedia.ro/showthread.php?2897-Profetii/page10
   Totusi sunt extrem de curios de ce pe site-ul acesta se posteaza asa ceva? Sincer, cine sunt astia de pe http://www.thewarningsecondcoming.com si de ii citati in asa multe materiale?
   Paranoid much?

   Apreciază

   • Maria said, on iunie 27, 2013 at 12:07 am

    cineva,
    Esti cititorul nostru vechi care posta cu avatar albastru , sau o clona ???In ultimul timp se observa clonarea nick-urilor.

    Apreciază

  • Gavril said, on iunie 25, 2013 at 1:52 pm

   De unde ai informatiile ca s-au eliberat 600 000 de ingeri cazuti ?Sau 5 000 000 ?

   Apreciază

  • Andreea said, on iunie 25, 2013 at 4:16 pm

   Nu te supara, dar cu cine ai luat legatura de ti-a furnizat date atat de precise? 600.000, 5 milionae. Nu e ton ironic, doar o mare nedumerire

   Apreciază

 5. Alexandru said, on iunie 24, 2013 at 3:20 pm

  lamuriri de la un parinte de la Petru Voda

  mai multi parinti zic despre noul papa ca este profetul mincinos si urmarind prin ziare, apar mereu interventiile lui „salvatoare” – minciuni de suprafata.

  Apreciază

  • mishuleu said, on iunie 24, 2013 at 8:46 pm

   E clar ca e profetul mincinos. Adica spalam picioarele la detinuti imitandu-l pe Iisus dar o facem cu show. Slava desarta fratilor cu gramada la asta de ii zice papa. Unde o fi ramas vorba ca nu trebuie sa stie dreapta ce face stanga si vice versa. Da lumea saraca nu stie si se minuneaza de ce face iezuitul. Asa o sa fie si la antihrist. O sa-i prosteasca cum vor ei ca oamenii is prea prinsi in cele materiale ca sa mai aiba simturile ascutite si finetea duhovniceasca prin care sa deosebeasca lucrurile dracesti.

   Apreciază

 6. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 4:02 pm

  Apropo de roboti si masinarii distrugatoare:

  „O caracteristica aparte a viitorului razboi va fi lipsa de idealuri a tuturor tarilor beligerante si neincrederea reciproca dintre luptatorii aflati sub acelasi stindard: fiindca acest razboi nu va fi dus, in fapt, nici in numele credintei, nici in numele libertatii, nici in numele patriei sau natiunii – chiar daca acestea vor fi etalate ca lozinci – ci, in principal, doar in numele urii si razbunarii, al acapararii si jafului. Din pricina acestei lipse de idealuri, care nimiceste orice insufletire, in toate armatele vor fi multi tradatori si spioni platiti. Prin urmare, va fi multa neincredere reciproca, si vor fi puse la zid intregi unitati de lupta. Pe langa cei vinovati vor fi omorati si multi nevinovati de catre propriile autoritati. Si mai mult, din pricina lipsei oricarui ideal important si adevarat pentru care cineva sa se invoiasca a muri de bunavoie va fi si o lipsa totala de eroism si de eroi. Intr-o situatie grea, oamenii se vor arata lasi, iar intr-una usoara – lipsiti de suflet si jefuitori de cadavre. Masinile moarte de razboi vor reprezenta, la drept vorbind, principalii si singurii eroi ai viitorului razboi. Ele se vor arata mai vii, mai inteligente, mai puternice si mai viteze decat omul – facatorul si proprietarul lor. Omul va fi atat de nimicit in mijlocul masinilor sale, atat de sarman si de infricosat! El va aplauda masinile sale de razboi asa cum erau candva aplaudati eroii. Si vor fi distinse cu decoratii, si vor fi impodobite cu cununi de laur. Masinile moarte de razboi O mare parte din toate grozaviile pe care le-am descris ale razboiului viitor le-am trait si vazut deja in trecutul Razboi mondial. Insa razboaiele viitoare vor fi in toate privintele mai cumplite decat toate razboaiele trecute.
  Este greu insa, draga generale, sa descrii cu limba omeneasca acea noapte furtunoasa si intunecata, plina de crima, groaza si haos, in care Europa si America, intrand, trag dupa ele intreaga lume”

  ========================

  „In noul razboi se va rade peste ruinele multor catedrale, ale multor locuri sfinte, monumente de veacuri ale popoarele, si a tot ce mai este drag si pretios inimii omenesti pe pamantul patriei. Va fi aruncat fara crutare foc de pe pamant, de pe apa, din vazduh, asupra tot ce e potrivnic. Foc, plumb si otel vor cadea ca o ploaie nestavilita care ineaca si da totul mortii. Odata cu aceasta vor veni si fulgere electrice, tancuri electrice, aparate din fier cu deplasare rapida si cu tir rapid, si Dumnezeu stie – mai pe sleau spus, dracul stie – care sint toate mijloacele infernale de ucidere, torturare si siluire a oamenilor, animalelor, fiintelor si fapturilor. Iar ca o incununare a tuturor acestora va veni ultima si suprema inventie a civilizafiei latino-teutonice: putoarea! Adica gazele puturoase, aruncate asupra potrivnicului si a patriei lui din cele mai felurite arme si in cele mai felurite compozitii. Fiece fiinta vie pe care Facatorul Cel Preainalt a daruit-o cu organ de respirat ca sa se indulceasca de aerul Lui curat si datator de viata, isi va da duhul in chinuri din pricina putorii otravitoare cu care va fi „dat buna ziua” civilizatia apuseana. Attila, Ghinghis-Han si Cambyses ar rosi de rusine inaintea unor asemenea metode inumane de razboi. Dar cei ce sint botezati in numele Atotmilostivului Fiu al lui Dumnezeu se vor rusina, oare? Cifrele razboiului viitor vor intrece in toate privintele, afara de numarul crutatilor, cifrele tuturor celorlalte razboaie din istoria neamului omenesc. In cursul razboiului vor fi mobilizati si copiii de la doisprezece ani in sus, precum si multe femei si fete. Se va lua pentru necesitati de razboi, prin rechizitie, tot ce va fi ramas in spatele frontului: si ultimul bou, si ultimul cal, si orice alt animal domestic de hrana sau de povara, si toate alimentele, toti banii, toate bijuteriile persoanelor private, toate lichiditatile din bancile private, ale unor societati sau ale statului, si toate valorile bisericilor si manastirilor, imbracamintea, vasele, tot ce este de fier, cupru, aluminiu, cauciuc – fara sa mai vorbim de argint si aur -, telefoanele private, sobele de metal, incuietorile de la porti si usi, paturile de metal, ramele de metal de la portrete, icoane si oglinzi; intr-un cuvant, tot ce e din metal, din piele, din panza, din cauciuc sau din oricare material ce va fi necesar razboiului si razboinicilor. Batranii si batranele, impreuna cu copiii mici si cu invalizii, vor ramane in casele goale si reci, cu hambarele goale, cu staulul si grajdul gol, fara incaltaminte, fara curele, fara vesela, fara plug si sapa, fara cutit si lingura, in case neincuiate – oameni flamanzi in primejdie din partea fiarelor flamande. Vor rupe cate putina iarba – unde va fi ramas dupa parjolul razboiului -, vor scurma pamantul si vor jupui scoarta de pe copaci ca sa manance. Cu asta se vor tine in viata. Si vor veni zile friguroase cand oamenii vor arde toate cartile din biblioteci, atat din cele publice cat si din cele particulare, si toate tablourile si obiectele de arta din muzee, numai sa se incalzeasca poporul, numai sa incalzeasca batrana bunicuta putin ceai – fara ceai – pentru nepotul care trage sa moara. De groaza, multi se vor salbatici, se vor indobitoci sau vor innebuni. Si ei vor alerga, cu totul goi, nepieptanati si murdari, pe drumuri si pe strazi, prin munti si prin campii, urland ca fiarele si napustindu-se asupra celor pe care ii intalnesc sau ii ajung. Iar dupa aceea, Comandamentele Supreme vor da ordin ca toate acele sarmane parti ale neamului omenesc de care luptatorii din primele randuri isi vor aminti ca de parintii lor, de fratii si de surorile lor, si de copiii lor, ca toate aceste sarmane parti si particele ale neamului omenesc sa fie stramutate in pesterile din munti, din pricina primejdiei otravurilor puturoase prin care vrajmasul va incerca sa otraveasca tot ce sufla in tara celeilalte tabere. In acest fel, in cursul razboiului nu va mai fi, de fapt, popor in asezarile omenesti de acum, in orasele si satele de acum, in casele si colibele de acum: fiindca toata tara va fi un camp de lupta. Nu cumva se va preface, draga generale, toata planeta noastra intr-un camp de lupta? Dintre orasenii din spatele frontului nu va mai putea fi vazut, nicaieri, nici unul. Vor fi cu totii in refugii, prin pesteri si prin rapile din munti. Cum isi va duce zilele sarmanul popor in refugiile acelea, nici un om nu va putea sa povesteasca. Cand razboiul, dupa vreme indelungata, se va fi incheiat, se va vedea ca toate acele pesteri si rape din munti sint pline cu osemintele poporului care va fi murit”

  2 fragmente din : Episcopul Nicolae Velimirovici, “Razboiul si Biblia”, Editura Sophia, Bucuresti, 2002

  Apreciază

  • NIMENI said, on iunie 24, 2013 at 5:31 pm

   Chiar asa gerica64? Nu e mai simplu sa dea cu toxice? Se asteapta 48 de ore …se constata …nu se mai numara ca nu mai e interesant! Cine va face curatenie? Nici nu e nevoie, materia organica se descompune, raman ciolane, or fi bune la ceva, cumva …!
   Dar, BUNUL DIMNEZEU are inca grija de noi, ne iarta, ne mai pasuieste, stie doar EL toate socotelile si toate cu voia LUI se fac!

   Apreciază

   • gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 6:51 pm

    NIMENI

    Nu am scris eu acea carte nu am eu raspuns sa dau la nici o intrebare.Ce face Dumnezeu iar nu stiu si nimeni nu stie e imprevizibil si are judecati de nepatruns mintii noastre.

    Apreciază

  • mircea.v said, on iunie 24, 2013 at 10:27 pm

   S-ar putea sa gresesc da eu stiam ca aici e vorba despre al 2-lea razboi mondial.

   Apreciază

   • gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 11:50 pm

    In al 2 lea razboi mondial au existat si eroi in asta care va veni, eroi vor fi masinile de distrugere.

    Apreciază

 7. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 4:45 pm

  Cei alesi sunt ortodocsi, Bisericile Ortodoxe ,in fapt Profetul Mincinos cat si Antihristul cu acestia vor purta adevarata lupta caci restul vor cadea ca spicele deja sunt cazuti le mai trebuie doar un branci sa cada-n groapa.In Apocalipsa se spune ca vor fi siliti sa se inchine Icoanei Fiarei .Cine se inchina la icoane?Ortodocsi bineinteles catolici au ales statuile iar ceilalti nici una nici alta ca spun ca sunt idoli.Rezulta ca actiunea si lupta acestor 2 marsavi va fi cu ortodocsi sa-i convinga sa se inchine Icoanei fiarei.Mai exista o banuiala ca acel foc din cer care antihristul il va infaptui prin falsa minune este acea Lumina Sfanta din Sambata Mare care o va face sa apara prin puterile satanice cu care este inzestrat .Toate asta sa amageasca pana si pe cei alesi adica ortodocsi ca noi avem credinta adevarata.Sper sa avem ierarhi buni care sa ne duca la mantuire si care nu vor ceda prigonei si perscutiilor la care vor fi supusi.

  Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on iunie 24, 2013 at 6:15 pm

   gerica64

   Nu e vorba de icoana fiarei ci de chipul fiarei. Aceasta traducere este a lui cornilescu ereticu ce avea mare ciuda pe ortodoxie.

   Apreciază

 8. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 6:44 pm

  STOP RFID 666
  Ok.Chipul fiarei care vorbeste.

  Apreciază

 9. Emanuel said, on iunie 24, 2013 at 6:57 pm

  Papa asta de acuma, ma gandesc ca va fi doar un mascarici batjocorit de un antipapa mult mai rau ca el …
  Ps : catolicii nu au proorocii, lor nu le vorbeste in vedenii Mantuitorul, ci diavolul.

  Apreciază

 10. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 8:09 pm

  Emanuel

  La romano-catolici am observat un lucru ca cea ce primesc, mesaje ori profetii nu primesc calugari s-au clerici ci oameni simpli.Asta da de gandit ca preoti lor au o problema nu au har ca si papa s-au daca mai au ceva nu este complet si se vede ca nu pot sfinti apa baga sare sa nu se strice din cate am auzit.Daca profetiile primite sunt de la diavol sau de la Dumnezeu nu stiu ramane de vazut.Parintele Arsenie Boca spunea ca „Dumnezeu nu are suflete de pierdut” o avea un plan si cu romano-catolici ca sunt foarte multi. În lume sunt 1,2 miliarde de romano-catolici, din aproximativ două miliarde de creștini. Peste 40% dintre catolici, adică aproape o jumătate de miliard de membri, se află în America Latină.

  Apreciază

  • Emanuel said, on iunie 25, 2013 at 9:56 pm

   In vedeniile lor, ” mantuitorul ” le spune ca ei, catolicii, sunt adevarata biserica crestina. Asta nu poate fi decat de la diavolul. Chestia cu numarul lor e irelevanta.

   Apreciază

 11. mihai said, on iunie 25, 2013 at 9:18 am

  pai sa ne aducem aminte de predecesoru sau de dinainte papa ratzinger cum facea propaganda pro guvern mondial

  Apreciază

 12. […] PAPA FRANCISC I (viitorul profet mincinos din Apocalipsa?) a sarbatorit HANUKA in 2012 alaturi de ev… […]

  Apreciază

 13. Irina said, on iunie 27, 2013 at 10:22 pm

  Tot ce este posibil, fratilor, deja ar trebui sa fie un semn de intrebare pt toti faptul ca sta bot in bot cu evreii.

  Apreciază

 14. […] PAPA FRANCISC I (viitorul profet mincinos din Apocalipsa?) a sarbatorit HANUKA in 2012 alaturi de ev… […]

  Apreciază

 15. […] PAPA FRANCISC I (viitorul profet mincinos din Apocalipsa?) a sarbatorit HANUKA in 2012 alaturi de ev… […]

  Apreciază

 16. […] PAPA FRANCISC I (viitorul profet mincinos din Apocalipsa?) a sarbatorit HANUKA in 2012 alaturi de ev… […]

  Apreciază

 17. […] PAPA FRANCISC I (viitorul profet mincinos din Apocalipsa?) a sarbatorit HANUKA in 2012 alaturi de ev… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: