SACCSIV – blog ortodox

Video: „E SFANT”, a zis dracul dintr-o femeie despre parintele JUSTIN PARVU

Posted in Iustin Parvu by saccsiv on iunie 23, 2013
Tagged with:

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on iunie 23, 2013 at 6:04 pm

    Dumnezeu sa-l odihneasca pe parintele nostru Iustin Parvu laolalta cu Sfintii Parinti si cu Sfintii Mucenici Marturisitori !!! Eu am avut parte de vederea unor slujbe de exorcizare(Molitvele Sfantului Vasile cel Mare) in mai multe randuri asupra unor biete femei si fete posedate. Ce frapa era urletul nefiresc ca de ghepard sau/si leopard. Femeia din inregistrare are un urlet 100% femeiesc. Apoi cand pe acele femei erau puse Sfinte Moaste lesinau pur si simplu. Nu strigau ” vai e sfant” ci „Arde!!! Arde!!! Ghenadie nu ne mai arde, Valeleu iar vine Ghenadie( Sf. Ierarh Ghenadie de la Sf. Manastire Putna).Tare mi-e teama ca respectiva si nefericita doamna din inregistrare mimeaza pt. ca mai apoi sa ofere material antihristilor pt. a ne batjocori credinta.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 23, 2013 at 7:57 pm

      Alex

      Stim insa, din Sfanta Scriptura, ca duhurile rele din posedati recunosc si striga ceea ce recunosc.

      Apreciază

      • mishuleu said, on iunie 23, 2013 at 9:01 pm

        Alex

        Dumnezeu porunceste ,pentru folosul celor credinciosi, demonilor sa spuna adevarul in anumite cazuri. Si nu exista un tipar strict de manifestare demonica. Ele pot fi diverse.

        Slava Lui Dumnezeu pt astfel de lucruri minunate caci avem mare nevoie de ele in aceste vremuri de restriste.

        Apreciază

      • Teoh said, on iunie 25, 2013 at 1:59 pm

        da exact acesta e raspunsul

        Apreciază

    • Maria said, on iunie 23, 2013 at 9:48 pm

      Am vazut si eu multe astfel de cazuri la Sf Moaste ale Sfintei Parascheva , cand strigau si racneau din rasputeri sa nu se atinga de icoane de Sf Evanghelie si de Sf Parascheva .Striga ”Paraschevo , ce ai cu mine ca ma arzi „, sau le spunea parintilor pe nume cum ii cheama fara sa-i cunoasca , ma arde Evanghelia sau cel mai des Sfanta Cruce , ii ardea foarte tare , racneau cat puteau .
      Cu ani in urma , sa zicem 17-18 ani , o demonizata , tinuta cu forta sub epitrahilul unui parinte de la Mitropolie ,a strapuns cu degetele , epitrahilul care stim cu totii din ce material gros de nepatruns , este facut .
      Au fost si intrusi , pe care parintii i-au descoperit , punandu-i pe Sfanta si nu se manifestau deloc , adica nu-i ardea si parintii i-au scos afara , spunand paznicilor ca se prefac .
      Personal , am vazut zeci de cazuri , pt ca in Catedrala , se afla Sfintele Moaste ale Sfintei Parascheva , spaima demonizatilor sau a demonilor .Nu mai vorbesc de perioada din timpul sarbatorii Sfintei ,din 14 octombrie .

      Apreciază

    • Vranceanu said, on iunie 23, 2013 at 10:52 pm

      Nu putem sti. Dracii urla si ei pe mai multe voci, faptul ca urla ca o femeie si nu ca un ghepard nu este un motiv suficient sa spunem ca se prefacea. In tot cazul, urletul ei este foarte neplacut de auzit. Eu inclin sa cred ca este real.

      Apreciază

    • Damaris said, on august 5, 2013 at 1:31 pm

      Gandeste logic..nu merge nimeni sa se faca de circ pe gratis…daca esti atent la inceput e o voce demonica subtire si apoi groasa…chiar crezi ca Dumnezeu lasa sa se insele lumea?Nu e de mirare ca e Sfant Parintele Iustin la cat a indurat de la comunisti si a marturisit importiva cipurilor fara sa-i pase de dusmani!Dracii cred si se cutremura! Domnul ii sileste sa spuna adevarul(chiar daca ei nu vor)…nu toti draci la sfintele moaste se manifesta la fel…crede-ma am vazut pe net cum o batrana striga la racla Sfintei Parascheva „IES CUVIOASA….E NEBUNA DUPA DOMNU”.alti draci doar urla….Fi sigur de faptul ca Dumnezeu ne-a doscoperit ca Parintele Iustin e SFANT! Totdeauna vor fi oameni care sa batjocoreasca credinta dar noi nu trebuie sa ne infricosam ca-i avem pe Sfinti ,pe Maica Domnului care ne ajuta mereu!

      Apreciază

      • Irina said, on august 11, 2013 at 11:52 pm

        Eu cred ca asa cum in vechime existau astfel de manifestari ale demonizatilor in prezenta unui sfant sau ale unor moaste, tot asa pot exista si azi astfel de cazuri. De ce ? Pt ca Hristos si Biserica s-a in veci vor fi, de aceea si sfintii au fost, sunt si vor fi, tot asa si demonizatii au fost si vor fi pana la sfarsitul veacurilor.

        Apreciază

    • Roxana said, on aprilie 14, 2018 at 1:06 pm

      O cunosc pe femeia respectiva, e posedata, spune prin ea mai multe, aici e inregistrat doar un moment.

      Apreciază

      • FLORENS said, on august 19, 2018 at 7:13 pm

        TE RUGAM ROXANA SA NE SPUI CE A MAI ZIS DIAVOLUL PRIN FATA ACEEA …VEZI,CUM UNII CRED CA S-A PREFACUT SARMANA FATA?! SI DIAVOLII CRED SI SILITI DE PUTEREA LUI DUMNEZEU MARTURISESC SFINTENIA PR.JUSTIN….MA GANDESC CA FATA S-A IZBAVIT DE CHINUL AMAR ! SFANTUL JUSTIN SA O AJUTE MEREU! MARE SFANT AVEM!

        Apreciază

    • FLORENS said, on august 19, 2018 at 7:18 pm

      NU TOTI DRACII URLA LA FEL…NU AI VAZUT CA TREI BARBATI DEABIA O TIN?! PAI ,ARE O FATA ATAT FORTA? NU! CLAR…DRACII ERAU …SFANTUL JUSTIN A AVUT MILA DE EA SI DE NOI TOTI! RUGACIUNILE SFNTIEI SALE SUNT PUTERNICE .

      Apreciază

  2. daniela said, on iunie 23, 2013 at 6:33 pm

    ADEVARAT! demonii cred si se cutremura!
    si cand te gandesti ca oameni pentru care Mantuitorul s-a rastignit nu cred….te apuca plansul de mila lor

    Apreciază

  3. chemanonim said, on iunie 23, 2013 at 7:59 pm

    Reblogged this on wp2wp.

    Apreciază

  4. gerica64 said, on iunie 23, 2013 at 8:19 pm

    alex
    Nu mimeaza mai zbiara si ca femeia nu numai ca vreun animal.Depinde ce diavol este ca sunt si astia pe categorii serpi,scorpii,capetenii.Avem foarte multi vrajitori si fermecatori si iata victimile lor cum se chinuiesc.Parintele e sfant si un biruitor avem un rugator din neamul romanesc in ceruri o mare realizare, conteaza enorm pentru tara.

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 23, 2013 at 9:55 pm

      Cred mai curand ca aceasta femeie era o vrajitoare , care nu suporta sa se apropie de parintele si normal ca slujind satanei , o frigea pe ea . Parintele le recunostea pe acestea , nu-i lucru fara interes , acesta .
      Chiar si vrajitorii , nu pot face farmece unor oameni bine induhovniciti , care sunt la zi cu spovedania si impartasania , spunand celor care se duc la vraji ca acestuia nu-i pot face ca este sub acoperire de la Dumnezeu .Stiu asta de la un duhovnic .

      Apreciază

      • Teoh said, on iunie 25, 2013 at 1:58 pm

        Maria daca aceasta femeie era vrajitoare nu se putea apropia de racla si eu am fost acolo si eu am asemenea probleme ca si ea si Pr Iustin chiar e Sfant

        Apreciază

  5. Maria said, on iunie 23, 2013 at 8:21 pm

    Stiu ca parintele Iustin , recunostea vrajitoarele din multime si le spunea in fata ca sunt vrajitoare sau ca umbla cu farmece .
    Sunt exemple de astfel de intamplari .

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 25, 2013 at 7:06 pm

      Teoh,
      Nici o demonizata nu se putea apropia de racla , am vazut zeci din astia . Trebuiau carati cu forta de multe persoane .

      Apreciază

  6. lastun500 said, on iunie 23, 2013 at 9:43 pm

    Off topic

    Tânărul, deznădejdea și Xenia cea minunată.

    http://luminaortodoxiei.com/ro/articole/articole/item/2167-xenia-cea-minunata

    Apreciază

  7. paul said, on iunie 23, 2013 at 10:31 pm

    Reportaj IN PREMIERA despre PARINTELE IUSTIN PARVU difuzat in 23.06.2013
    Oamenii s-au adunat la înmormântarea lui cu zecile de mii. Iar lamormântul lui s-a spus un singur lucru: s-a născut un sfânt.

    Părintele Iustin Pârvu a fost predestinat sfinţeniei şi nu s-a abătutnicioată de la credinţă.

    Iustin Pârvu, stareţul Mănăstirii Petru Vodă din judeţul Neamţ, a muritpe 16 iunie 2013.

    Vedeţi povestea marelui duhovnic, în următorul material În Premieră de Carmen Avram:

    http://www.antena3.ro/romania/reportaj-in-premiera-despre-parintele-iustin-parvu-de-ce-se-spune-ca-a-fost-sfant-218856.html

    Apreciază

  8. colaps said, on iunie 23, 2013 at 11:32 pm

    Dacă veţi asculta cu grijă înregistrarea la căşti cu volum rezonabil, mai ales porţiunea cenzurată vizual, veţi auzi sunete stranii (aproape ca un horhăit metalic) care sunt destul de greu de explicat.

    Apreciază

  9. Alexandru(Fulger) said, on iunie 23, 2013 at 11:58 pm

    Sfant era si daca nu zicea duhul necurat.

    Apreciază

  10. mircea.v said, on iunie 24, 2013 at 1:40 am

    Decisiv de important Parintele Justin pentru cei ce se opun actelor electronice, biometrie…
    Ne da incredere absoluta. Liniste absoluta. Parca toate obstacolele s-au evaporat.

    Apreciază

  11. mircea.v said, on iunie 24, 2013 at 10:23 am

    Scurta paralela intre problema homosexualitatii si cea a insemnarii

    De vreo zece ani in tara au inceput paradele gay. Apoi propaganda din ce in ce mai agresiva in scoli, medii culturale, mass-media si toate cu sprijinul ambasadelor occidentale in frunte cu ambasada sua, ca doar trebuie sa fie primii si la homosexualitate. Au fost implicati medici, oameni de stiinta, intelectuali, politicieni in toata aceasta campanie. Deci, din partea lor, actiuni pregatite foarte bine, cu tinte precise: pregatirea mentalului omului, al copilului, al tanarului ca sa accepte asa ceva si sa nu se opuna. In tot acest timp, biserica s-a facut ca nu vede. Reactii slabe de tot, sau deloc.
    Cu ocazia scandalului de la Muzeul Taranului Roman, a fost sunat purtatorul de cuvant al patriarhiei, si ce raspunde: „se stie pozitia patriarhiei inca de acum 20 de ani, lasati-ne in pace ca avem treburi mai importante de facut” (aproximativ). Deci astia, homosexualii, lucreaza la greu pt indoctrinare, si patriarhia zice ca a vorbit o data acum 20 de ani. In tot acest timp, toate blogurile crestine au tipat.
    Abia acum, cand s-a ajuns cu cutitul la os, cand se vorbeste de legiferare, constitutie… au inceput, episcopi, stareti de manastiri, chiar patriarhul, sa vorbeasca. Si chiar destul de indignati. Dintr-o data, problema a devenit foarte arzatoare, cum ca e cea mai importanta, si ca asa ceva nu a mai fost sa se legifereze pacatul, si familia, si morala crestina, si Sodoma si Gomora, si timpul marturisirii… Toate foarte corecte. Dar in toti acesti ani, cand mirenii pacatosi si fara scoli teologice tipau, vocea bisericii a fost micuta de tot sau inexistenta. Erau probleme mai importante de rezolvat. Pana si in popor exista vorba „nu ingrasi porcul in ajunul craciunului”. De ce reactie doar acum? Intr-o problema „clasica”, cu exemplu dur si clar de tratatre a ei de catre Dumnezeu. Nu spun ca nu e buna aceasta reactie chiar si in al 12-lea ceas. Dar, e foarte foarte tarziu. Nu s-ar fi ajuns aici, la problema legiferarii, chiar daca venea si mama ambasadei sua, daca era o opozitie ferma de la inceput.

    La fel este si cu problema pasilor facuti in problema insemnarii. Da aici e chiar mai rau, ca nici macar nu se recunoaste ca pasii astia ar fi o problema. Ba din contra, esti indemnat sa faci acesti pasi, sa iei acte biometrice, card de sanatate… Pai daca la Sodoma si Gomora a fost asa greu, in privinta etapelor premergatoare insemnarii e clar care va fi atitudinea. Aici e foarte posibil ca nici macar cand ajunge cutitul la os, cand se va vorbi de legiferare, sa nu se ia nici o atitudine. Sa nu fie asa.
    Si atunci, asa cum spunea Parintele Justin ca „solutii lumesti nu exista”, nici ajutorul nu va fi lumesc. Nici noi nu trebuie sa ne punem nadejdea in ajutor lumesc. Ajutorul va fi tot de la Dumnezeu, Maica Domnului, un Parinte Justin, Paisie, Elpidie, Sfintii Inchisorilor si toata ceata Sfintilor din Cer.

    Apreciază

  12. […]    Iata comentariul fratelui mircea.v postat la articolul Video: „E SFANT”, a zis dracul dintr-o femeie despre parintele JUSTIN PARVU: […]

    Apreciază

  13. o oarecare said, on iunie 24, 2013 at 3:14 pm

    Sa facem cele de cuviinta pentru pomenirea parintelui Justin. In acelasi timp, trebuie sa stim ca nu-l putem pretui altfel decat urmandu-i exemplul. Da, e frumos ca exista dovezi de sfintenie a parintelui Iustin. Bun. Ce facem cu acest dar dat noua, romanilor? Il punem in vitrina si atat? Nu. Eu cred ca exemplul parintelui Justin trebuie sa duca la redesteptarea constiintei religioase si nationale intr-o masura mai mare.

    Daca ne dorim vesnicia, nu o putem obtine decat facand voia lui Dumnezeu, vorbind cu El si pentru El. Vorbind pentru El si pentru noi atunci cand trebuie sa ne aparam valorile spirituale si nationale. Sa invatam sa plangem atunci cand credinta ortodoxa este amenintata, asa cum ne-a sfatuit bunul nostru parinte. Noi plecam in strainatate pentru a aduna mai multi bani. Dar unde plecam si ce facem concret, atunci cand sub ochii nostri credinta este agresata prin diverse mijloace?

    Parintele Iustin ne-a demonstrat ca se poate sa avem si demnitate de romani si credinta si dragoste fata de aproapele. Sa fim pregatiti de moarte si noi, caci scopul vietuirii noastre pe pamant este dobandirea Duhului Sfant, nu a valorilor materiale si placerilor.

    Sa ne abtinem de la compromisuri pentru avantaje materiale sau de alta natura, asa cum ne-au invatat si parintele Justin si alti mari duhovnici. Altminteri, vom fi niste oameni care se fac frati cu cel rau pentru a se descurca si atat. E plina lumea de astfel de oameni. Crestinii nu trebuie sa se comporte astfel. Plecarea parintelui Justin nu trebuie sa ne paralizeze, ci dimpotriva.

    Ce le dadea puteri mucenicilor de odinioara sa marturiseasca credinta? Ce aveau ei in plus fata de noi? Mai multa simplitate. Multi sfinti ar fi dorit sa traiasca in aceste vremuri pentru a-l marturisi pe Hristos.

    Ucenicii unor astfel de duhovnici au mari responsabilitati fata de memoria parintelui lor duhovnicesc. Nu vor putea spune ca anumite lucruri nu le-au stiut. Primul pericol este mandria. In timp ce noi ne pierdem in discutii mai mult sau mai putin realiste, necuratul ne lasa cu traista goala, ba ne-o umple si cu necuratiile sale. Sa nu fie.

    Apreciază

  14. john said, on iunie 25, 2013 at 10:39 am

    „Pot veni peste noi toate hoardele lumii, dar nu suntem învinşi atunci când pierdem. Adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis, renunţările la ideal.” „Tinerii de azi să înveţe din eroismul lui Mihai Viteazul, care nu a sărutat nici papucul Papei, nici papucul Sultanului.” – Justin Parvu

    Apreciază

  15. […] Video: „E SFANT”, a zis dracul dintr-o femeie despre parintele JUSTIN PARVU […]

    Apreciază

  16. Irina said, on iunie 26, 2013 at 10:18 pm

    Doamne ce am castigat? Am castigat un mare margaritar, un sfant. Doamne milueste-ne pt rugaciunile pr Iustin.

    Apreciază

  17. […] Video: „E SFANT”, a zis dracul dintr-o femeie despre parintele JUSTIN PARVU […]

    Apreciază

  18. Damaris said, on august 5, 2013 at 1:16 pm

    Este un Sfant Mare care se roaga mult pentru neamul nostru si pentru toti crestinii ortodocsi!

    Apreciază

  19. […] Video: „E SFANT”, a zis dracul dintr-o femeie despre parintele JUSTIN PARVU […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.