SACCSIV – blog ortodox

DE CE SE TOT AMANA introducerea cartilor de identitate electronice? Cumva pentru a fi toate obligatoriu cu cip? Cumva pentru a avea timp sa convinga aproape intreaga populatie ca cipul e bun?

   Dupa cum deja stiti, iar s-a amanat:

BULETINELE DE IDENTITATE NU SE MAI SCHIMBA LA 1 IULIE. S-a amanat pentru 2014

   Sora Danutza vine cu o ipoteza: nu cumva se tot amana pentru ca atunci cand se vor schimba, sa fie obligatoriu toate cu cip? Adica fara alternativa fara cip despre care ni se spune deocamdata ca ni se va oferi:

Suntem asigurati ca nu sunt obligatorii

   Consider ca e foarte posibil sa aiba dreptate. Si ma gandesc ca SISTEMUL o tot amana pentru a avea timp sa indoctrineze poporul ca-i de bine cu cipul iar intrusii sa aiba si ei timp sa-si faca treaba. Observati va rog ce s-a intamplat din 2009 si pana acum. Cand ne-a chemat parintele Justin Parvu pe cei implicati intr-o forma sau alta in informarea publicului (carti, reviste, conferinte, bloguri), eram destul de multi cei ce am hotarat sa ducem, fiecare dupa puteri, o lupta anti cip. Apoi ne-am tot rarit. Ba mai rau, unii au intors armele. Consecinta fireasca a fost ca daca la inceput fusesera un milion ce semnasera impotriva (deci evident per total cu mult mai multi cei anti cip), actualmente credinciosii hotarati sa le refuze s-au imputinat considerabil.

   Voi ce parere aveti?

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aemilius said, on iunie 21, 2013 at 10:13 am

    Amanarea era planificata pentru a obisnui populatia cu ideea unei noi carti de identitate cu cip…

    Doamne-ajuta!

    Apreciază

  2. gerica64 said, on iunie 21, 2013 at 10:39 am

    Eu intuiesc ca nu o sa mai aibe timp sa faca asta ,dupa razboiul asta mondial care se simte ca nu este departe vor trece direct la implantari odata cu intrare in scena a antihristului ca mare pacificator.Mai cred si ce spune parintele Elpidie in profetiile sale recente.

    Se propune modificarea indivizilor “prin diferite dispozitive electronice, în bio-nanocip-uri de piele și etichete inteligente,” a declarat Filimonov.
    El crede că sistemul este introdus cu scopul de “a suprima libertatea divină a fiecărui individ uman și schimba complet toate modele de comportament.”

    Într-adevăr, indivizii sînt DEPOSEDAŢI DE TRUPURILE LOR ŞI PRIN URMARE DE AUTONOMIA LOR. Trupul ar ajunge să devină sub controlul altcuiva. Ce mai poate face cineva după ce este deposedat de propriul trup?

    http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/06/21/spre-o-lume-fara-oameni-transumanismul-simpla-reducere-a-trupurilor-noastre-la-un-aparat/

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2013 at 12:57 pm

      si vor face acestea marsavii prin laser … chiar si aceste acte electronice „fara cip ” tot prin laser se va inscriptiona trupul omului
      si va fi doar marioneta in slujba antihristului
      si numai folosindu-te de acest blestem al iadului deja te lepezi de DUMNEZEU Adevarat prin slujire la mamona caci la doi Domni nu se poate sluji….
      Parintele Adrian Fageteanu „sunt vicleni ,vicleni , foarte vicleni .,.. nu luati nimic de la acest stat antihristic ”
      asemeni spun , oameni buni crestini ortodocsi nu aveti incredere in acesta guvern masono antihrsitic inchinator la fiara antihristica din apus si care defineste statul ca fiind antihristic si vrajmas al lui DUMNEZEU

      Apreciază

  3. gerica64 said, on iunie 21, 2013 at 11:00 am

    http://apologeticum.wordpress.com/2013/01/09/in-sua-de-la-cardul-de-sanatate-cu-cip-se-trece-la-implantul-cu-cip/

    Ma gandesc ca parintele Justin Parvu nu intamplator a plecat dintre noi printre altele avea misiune sa ne apere de cipurile acestea electronice de acum ,sa ne mobilezeze sa actionam ,au fost mitinguri si 1 milion de semnaturi ceva ceva s-a facut.Acum urmeaza evenimente mari in lume vom ramane la stadiul asta pana ce vor trece iar apoi tre sa ne pregatim pentru refuzul implanturilor cu bio nanocipuri.Asta banuiesc si nu caut sa conving ca asa este dar este o posibiltate de luat in calcul.

    Apreciază

  4. cosminml said, on iunie 21, 2013 at 11:24 am

    Asteapta sa se raceasca treaba si sa se inmoaie opozantii. Eu personal nu cunosc pe nimeni care vrea sa refuze actele.

    Apreciază

    • BEST BACAU said, on iunie 25, 2013 at 8:11 am

      NOI suntem cel putin 100 de MEMBRII ..CARE NU ACCEPTA cipul.. fie si pe HARTIA IGIENICA !!!
      Asa ca sa se stie si sa fie totodata clar, caci nu mor caii cand vor cainii si nici cainii cand vor.. „stapanii” !! 🙂

      Apreciază

      • acc70 said, on iunie 30, 2013 at 12:25 pm

        interesant…prin”noi” ce vrei sa spui? este infintata o anume organizatie? vreau sa ader si eu…daca exista asa ceva

        Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on iunie 21, 2013 at 12:04 pm

    Parerea mea e ca se tot amana, pentru ca sistemul nu este calibrat, adica unele componente ale sale au ramas prea in urma, fata de cele din fata. Totul aici trebuie sa mearga ca un ceas elvetian si nu se permit erori, decat la nivel de secunda. De exemplu ecumenismul trebuie sa mearga in ritm cu cipurile si cu propaganda homosexuala, ca sa amintim doar cateva elemente imortante din acest angrenaj. Internetul obiectelor a ramas mult in urma ca si identitatea electronica virtuala. Buletinul cu cip nu ar avea foarte mare putere fara identitatea electronica virtuala pentru ca totul trebuie sa fie pe net. Ati vazut ce gura mare fac alesii nostrii cand bazele de date sunt razletite si nu este o unica baza de date.

    Pe de alta parte sunt tari care au luat-o mult inainte cum ar fi SUA iar alte tari sunt mult in urma.

    Dupa cum spunea Staretul Antonie, centralizarea la venirea antihristului va fi deplina, fiecare va fi cu numarul lui si cu cartelela sa.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2013 at 1:02 pm

      fiara antihristica se da pe fata …
      stire pe unele canale massmedia ” cum arata cel mai mare calculator din lume ?….”si la apocalipsa se spune ” si vor da chip fiarei si se vor inchina ei …”
      si despre cardul electronic de sanatate ne puteti spune ceva … paremi-se ca nu s-a amanat ci se vrea introducerea acestuia ….!

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iunie 21, 2013 at 8:31 pm

        crestinul ortodox

        A fost o perioada in care spuneau ca-l amana pana in 2015. Dar iti dai seama cand a vazut tatal lor i-a chemat la apel le-a dat doua perechi de palme de au inceput sa guite ca sobolanii in cusca pe la tv. Sclavii astia nu ar vrea sa implementeze, ca nu au aparatura, au furat de au rupt, Dar nu-i nimic ca vine U.E. cu banii si p-astia nu-i mai fura nimeni ca stau cu ochii pe ei ca pe butelie.

        Apreciază

  6. STOP RFID 666 said, on iunie 21, 2013 at 12:26 pm

    ACUM UN AN SI CEVA BASESCU SPUNEA CA ROMANIA ESTE O TARA DE MAMICUTE SI BEBELUSI SI UNDE TE UITI VEZI NUMAI PEMPARSI – ACUM S-A SCHIMBAT

    „Cum Dumnezeu femeia rroma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate? E adevarat, ea nu este manager, femeia rroma”.

    http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-incurajeaza-un-concurs-de-natalitate-intre-rromi-si-romani-ong-uri-1242240

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on iunie 21, 2013 at 12:39 pm

    Este surprinzator cum tari cu cresteri economice importante pe timp de criza pot sa iasa in halul acesta in strada. Aceste tari sunt Turcia si Brazilia. Oculta mondiala isi baga coada peste tot si unde vede ca totul merge bine isi trimite sclavii sa faca anarhie. Exista o prosteala pe media romaneasca ca astia au iesit in strada ca s-au scumpit biletele la metrou si autobuz. Ba ma lasati!

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/brazilia-un-milion-de-protestatari-in-strada-preesdinta-dilma-rousseff-isi-anuleaza-vizi-1043669.html

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on iunie 21, 2013 at 12:41 pm

    REFORMA STATULUI IN LUME

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/183437.html

    Apreciază

  9. crestinul ortodox said, on iunie 21, 2013 at 1:04 pm

    Ori cu DUMNEZU Adevarat ori cu mamona ,
    la doi Domni nu se poate sluji…nu are nicio treaba Lumina cu intunericul caci intunericul nu va inghiti LUMINA
    Amin!

    Apreciază

  10. john said, on iunie 21, 2013 at 1:54 pm

    Aceasta amanare seamana foarte mult cu fabula in care ciobanul striga”a venit lupul la oi”.La final lumea obosita,plictisita,hipnotizata si indobitocita de sistem va merge singura sa fie cipata.Personal cred insa ca nu este vorba de cipurile care ni le arata ci de ceva gen tatuare cu laserul sau nanotehnologie.

    Off topic,voi ce ziceti?
    Brazilia: Război civil? Revoluţie?

    Brazilia “fierbe” de două săptămâni: peste 1 milion de oameni au ieşit pe străzi să îşi facă cunoscute nemulţumirile; ei protestează paşnic împotriva corupţiei generalizate şi a sărăciei crunte, în timp ce grupuri mici atacă poliţiştii şi recurg la acte de violenţă…
    Aproape întreaga ţară protestează în stradă, mai mult de 1 milion de brazilieni îşi strigă nemulţumirile pe străzile din Rio de Janeiro, iar cei din alte oraşe s-au alăturat protestelor din capitală.
    Mass-media internaţională (de propagandă şi manipulare) încearcă să ne convingă că motivul care a declanşat uriaşele proteste este în legătură cu organizarea cupei mondiale de fotbal FIFA 2014.
    Ei bine, proteste au loc şi în alte ţări, însă mass-media se face că ele nu există: Franţa, SUA, Italia, Portugalia, Germania, Canada, şi altele.
    http://roaim.co.nr/?a=articles&p=838

    Apreciază

  11. IOAN said, on iunie 21, 2013 at 2:11 pm

    In tara noastra s-ar putea trece direct la Implantarea cipurilor in om fara sa mai fie nevoie de cartele biometrice

    Apreciază

  12. Daniel said, on iunie 21, 2013 at 2:24 pm

    Romanul a fost tradator si curva de mult,pentru anumite avantaje ,o vinde si pe maica-sa.Dumnezeu sa ma ierte dar asta este adevarul.Dar si masoneria face mult rau in tara asta napastuita.

    Apreciază

  13. mircea.v said, on iunie 21, 2013 at 2:25 pm

    Orice e posibil. Mai ales cand lucrurile sant stabilite din exterior. Sensul de mers insa e clar. Dar, mai exista si niste pustnici care se roaga, mai le strica si Dumnezeu planurile, mai sant si unii care se opun… Atarna in balanta toate.

    Apreciază

  14. George Napoca said, on iunie 21, 2013 at 3:48 pm

    parerea mea este ca ceea ce ii impiedica extrem de mult este penetrarea nesatisfacatoare a sistemului bancar in tara. din aceasta cauza amana si intrarea in zona euro. nu este eficienta una fara cealalta. aata timp cat ne mai putem primi salariile in numerar, atata timp cat mai putem face plati ocolind bancile, atata timp cat NU vom avea toti sau majoritatea un cont bancar si card, suntem relativ la adapost.
    apoi, eu cred ca pe pamantul sfant romanesc mai exista luptatori ai Luminii Lui Iisus Hristos care nu pot fi invinsi. acestia tin acest pamant binecuvantat.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  15. Anda said, on iunie 21, 2013 at 4:04 pm

    Off. Topic
    Va rog sa ma iertati am o intrebare : este cruce Sf Petru ( crucea intoarsa ) simbol satanic ? Este folosit acest simbol la catolici dar si la satanisti . Ce parere aveti Voi ?
    Multumesc

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2013 at 5:57 pm

      stii deja raspunsul oare la ce mai intrebi …
      insa te intreb asemeni esti botezata in ORTODOXIE ?
      sau slujesti la doi domni ….

      Apreciază

      • Anda said, on iunie 21, 2013 at 8:48 pm

        am pus aceata intrebare pt ca am vazut acest semn pe o catedrala catolica . Am intrat am intrebat de ce exista acel semn pe peretii exteriori mi s-a spus ca este un semn crestin ( rastignirea apostolului Petru ) . pt ca citesc acest blog am pus o intrebare . Domnule Crestin Ortodox este foarte urat din partea dumitale ca necunoscandu- ma ( cine sunt , ce fac etc ) m-ai catalogat . Nu domnule nu slujesc la doi domni ( nu exista 2 domni exista unul singur IISUS ) sunt crestin – ortodoxa ( e adevarat poate ca nu am educatie sau cultura ortodoxa dar incerc sa imi acopar aceste goluri pe cat posibil ) si incerc sa imi traiesc viata si sa imi cresc copilul in spiritul adevaratei credinte ) .

        Apreciază

    • Maria said, on iunie 22, 2013 at 7:28 pm

      Anda ,
      Crucea intoarsa , este simbol satanist .In Ortodoxie , Crucea-i Cruce , nu-i intoarsa ci asa cum trebuie sa arate Sfanta Cruce pe care a fost rastignit Mantuitorul .Dar , cum catolicii sunt si ei intorsi cu tot cu credinta lor , au intors si Crucea .

      Apreciază

      • Neddih said, on iunie 23, 2013 at 11:13 am

        Eu stiu alta varianta, si anumte ca Crucea Lui Iisus inseamna anumite virtuti, dragostea, rabdarea, pacea, etc, iar cea intoarsa invers inseamna tocmai opusul acelor virtuti. De acolo si numele de Hristos si ANTI – Hristos.

        Asta-i acceptiunea mea…

        Apreciază

  16. ioan said, on iunie 21, 2013 at 4:08 pm

    @Daniel. daca tu te simti fiu de c_ _va si tradatoare pe deasupra, e problema ta. nu vad nici un impediment daca o mai si vinzi. eu insa ma consider un (umil) urmas al lui Stefan, care a spus-Moldova nu este a mea si nici a voastra ci a urmasilor urmasilor vostri, in veac. deci sfantul Stefan cel Mare a profetit ca Moldova va ramane a urmasilor lui pana la sfarsitul lumii. deci nu suntem fii de c_ _ve si nici nu ne vom vinde mama (tara).

    Apreciază

  17. gerica64 said, on iunie 21, 2013 at 4:25 pm

    In tarile ortodoxe nu o sa puna niciodata nanocipurile astea pentru ca toate aceste tari au fost obisnuite cu lipsurile. Momeala o sa fie cu hrana si apa ca sa puna implanturile cu acea pecete antihristica.Sunt multe tari care habar nu au ce inseamna sa traiesti de pe o zi pe alta au trait in lux si abundenta au ras de noi si de saracia noastra. Ne-au desconsiderat mereu si s-au crezut superiori numai pentru ca nu le lipseste nimic de acea au uitat si de Dumnezeu.Aceste popoare au piedut de 2 generatii credinta in Dumnezeu desi se numesc crestine Bisericile lor se golesc pe zi ce trece.In curand semnul Cruci in numele Religiei Universale va fi scos deja se incearca scoaterea ei de pe steaguri si alte institutii.Vor pune alt semn ca sa impace toate religiile unite si ala va fi purtat cu mandrie de toti inselatii in frunte cu papa coordonatorul intregii marsavii.

    Apreciază

  18. gerica64 said, on iunie 21, 2013 at 4:34 pm

    Eu nu am asa parere proasta despre romani au insa un singur „defect” sunt prea blanzi si ingaduitori tre sa-i zgudui tare sa devina atenti.

    Apreciază

  19. mircea.v said, on iunie 21, 2013 at 5:30 pm

    M-am mai gandit si eu la defectele romanilor. Da asa cu defecte cum santem, ca nimeni nu e perfect, nu santem exportatori de razboaie de cotropire, de razboaie de acaparare resurse, razboaie de impus „democratie”, nu santem exportatori de homosexualitate, de acte biometrice, de carduri bancare, de cipuri, de nanotehnologii, de inginerii financiare „oficiale”, nu am avut sclavagism pina in secolul 19 cum au avut altii, nu am facut 2 razboaie mondiale… Daca faci nenorociri din astea mari, la scara planeara, astea nu se vad.
    Insa avem magnet la toate tampeniile care ni le impun altii, sau le vedem la altii.
    Dar, sa vedem cine se descurca mai bine la sfarsit.

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 21, 2013 at 8:53 pm

      „Insa avem magnet la toate tampeniile care ni le impun altii , sau le vedem la altii ”
      In sfarsit , o vorba inteleapta , despre romani !!!
      Bravo ! „mircea .v „

      Apreciază

  20. Maria said, on iunie 21, 2013 at 5:50 pm

    Hai sa nu fim absurzi, se amana pentru ca nu au aparatura necesara. Daca nici asta nu ne convine o sa-si bata joc de noi….

    Apreciază

    • Marius Barbu said, on iunie 21, 2013 at 7:03 pm

      mai ,oamenilor de ce nu vorbiti fara sa va informati 7 martie 2013

      la minutu 00:02:32 spun ei ” Se utilizeaza echipamentele existente pentru pasaportu electronic …nu vor fi dotari suplimentare majore… Imprimeria Nationala are ARE CAPACITATEA TEHNICA SA PRODUCA…apropo de discutia aia mai veche cand se spunea ca se importa nu stiu ce echipamente sofisticate,special pentru cu aceasta destinatie nu’i cazu aicia”
      e si filmuletu aici
      http://asociatialibertatearomanilor.ro/tag/oug-8212/

      Dă clic pentru a accesa em205.pdf

      La punctul 2 Schimbari preconizate /SE MINTE cu privire la o platforma pilot si la punctul 3 implementarea unor solutii tehnice optime IAR SE MININTE platfoma pilot e UNA SI ACEEASI CU CEA DE LA PASAPOARTE CA SI SOLUTIILE TEHNICE SUNT DEJA AICI SUNT CELE DE LA PASAPOARTE IAR ATI FOST MINTITI ROMANILOR DESTEPTATI’VA!!!
      ce nu se intelege ???cum nu au aparatura??? o folosesc pe cea de la pasapoarte ei zic cum mai ziceti asemenea dezimformari Maria???????? ARE CAPACITATEA TEHNICA SA PRODUCA ce nu e de inteles mai MARIA?????????

      Apreciază

  21. tataia said, on iunie 21, 2013 at 5:53 pm

    Faptul ca se tot amina actele cu cip poate fi un lucru rau, dupa cum poate fi si un lucru bun. Sa nu ne alarmam inca degeaba. Poate bunul Dumnezeu mai amina aceste lucruri pentru a se mai trezi si altii. Dupa cum poate le amina si fiara antihristica pentru a ne obisnui cu ideea, pentru a se trece direct la implant, tatuare sau ce alta diavolenie le-o mai trece prin minte.

    Prezenta un frate de-al nostru mai acum cinteva zile pe aici un clip de pe youtube cu robotul „big dog”, care a invatat sa mearga (pe 4 picioare) si demonstra un progres tehnologic deosebit in pastrarea echilibrului. A coordona 4 picioare astfel incit sa nu cazi niciodata de pe ele este un lucru mult mai greu de realizat pentru un computer fata de a coordona 4 roti. Plus ca in cazul celor 4 roti nu se pune problema de control al echilibrului. Deci se poate spune ca tehnologia a progresat cu toate ca acel robot inca nu se descurca la fel de bine ca o fiinta umana. Tot pare stingaci…

    Eu am elaborat de curind o teorie conform careia fiara antihristica este tehnologia. Vad ca nu sint singurul care m-am gindit la aceasta teorie. Retineti va rog ca ori de cite ori in mod constient sau incostient ne supunem tehnologiei, in fapt ne inchinam fiarei antihristice. Ori de cite ori consideram ca tehnologia ne este superioara noua ne inchinam de fapt acesteia. De ex: „O masina cu ABS va frina intotdeauna mai eficient decit una fara ABS chiar daca la volanul acesteia din urma s-ar afla cel mai renumit pilot de raliu…fals…doar pentru ca 95% din cei care detin un permis de conducere nu stiu sa conduca asemenea unui pilot de raliu nu inseamna ca trebuie sa consideram tehnologia ca fiindu-ne superioara….Niciodata un sistem computerizat nu va egala REALA performanta umana. Ca multi atunci cind conduc prefera sa se lase in voia computerelor in loc sa deprinda reflexele unui pilot de raliu este partea a doua….

    De curind am aflat si eu ca actualul buletin are o zona MRZ (Machine Readable Zone), adica o zona citibila de catre masina! Hm…urit lucru. Adica eu permit MASINII sa ma citeasca pe mine, fiinta creata de Dumnezeu. Permitem computerelor sa ne citeasca, sa ne indosarieze, sa ne catalogheze, etc, etc, de parca un computer (o masina) ar putea vreodata sa inteleaga o fiinta umana. Evident ca nu…in realitate este invers…omul ar trebui sa controleze, sa gestoneze, sa verifice, sa catalogheze MASINILE. Omul ar trebui sa conduca masina nu invers. Acestea ar trebui sa faca exact ce zice omul si niciodata sa nu treaca peste acet prag…

    Este de prisos sa afirmam ca cei care produc aceste tehnologii (spre exemplu roboti de tip seek and destroy) deja se inchina lor..daca ar fi avut certitudinea ca acesti roboti nu pot fi superiori patrulelor umane nu ii mai creau. Noi insa cei care vom fi vanati de acesti roboti (precum intr-unul din filmele Terminator – Skynetul) sa nu cedam in fata fricii. Oricit ar fi acei roboti de perfectionati tot vor avea un punct vulnerabil…pur si simplu creativitatea omului va gasi o metoda de a pacali acei roboti…lucru pe care un robot nu il va face niciodata, deoarece pur si simplu nu este inteligent. Inteligenta artificiala este un non-sens penntru ca nu exista. O masina nu invata niciodata nimic din propria experienta…etc.

    Si acum pentru a termina intr-o nota oarecum mai optimista va invit la joc…Stiti sa jucati X si O ? Puteti juca impotriva calculatorului aici:

    http://www.hipstyleandvalue.com/games/play-tic-tac-toe.html

    Vestea proasta este ca daca setati nivelul de dificultate pe 3 calculatorul nu va pierde niciodata in fata Dvs! Veste buna este insa ca si daca Dvs. stiti sa jucati la perfectie nu veti pierde niciodata in fata calculatorului. MI-a luat doar o ora si jumatate sa invat sa joc in asa fel incit calculatorul sa nu ma invinga niciodata. Ce e drept ca nici eu nu l-am invins pe el. Deci vedeti ca exista speranta? Nu acceptati acte electronice. Nu acceptati sa fin indosariati de fiara antihristica.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 21, 2013 at 6:07 pm

      tataia

      antihristul va fi om

      profetul mincinos va fi tot om

      Apreciază

      • Marius Barbu said, on iunie 21, 2013 at 7:05 pm


        ce nu se intelege Vasile /sacssiv????? papa Francis e profetu mai ramane sa apara antichristul

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 21, 2013 at 7:38 pm

        Marius Barbu

        Dar, de ce tipi la mine?

        Apreciază

    • Neddih said, on iunie 23, 2013 at 11:39 am

      Eu consider tehnologia doar un mijloc. Diavolul este duh. Si consider ca poate lucra prin fiecare om care-i da loc in inima sa, prin orice fel de pacat : lene, viclenie, desfranare, etc.
      Consider ca sunt 2 lanturi spirituale prezente pe lumea asta, si depinde la care vrei sa te racordezi, incat sa vrei sa reprezinti o zala. De altfel, este putin mai greu si… neplacut ( ca doar nu poti fi hedonist ) sa fii crestin, dar rasplata este mai mare. Insa poti alege bunatatile acestei lumi si le pierzi pe cele de dupa, si nu numai ca le pierzi, dar vei fi si chinuit.

      Apreciază

  22. valentin said, on iunie 21, 2013 at 6:24 pm

    am si eu o idee referitoare la acest lucru, care mi-a venit dupa ce am citit comentariul lui kery

    Francmasonii sunt totdeauna pregătiţi să se joace de-a şoarecele şi pisica pentru a-şi submina duşmanii. Victimei i se permite să joace jocul în termenii fixaţi de pisică, până când este fascinată şi cade în transa de acceptare iar mintea sa devine complet paralizată.

    Apreciază

  23. dante said, on iunie 21, 2013 at 6:51 pm

    Lucrurile sint foarte complicate, caci se vrea a fi complicate, iar bietul om este bombardat din toate pozitiile, astfel incit sa nu mai stie ce e bine si ce e rau. Dar, cu toate acestea, cred ca factorul Divin nu a disparut de tot dintre noi, rugaciunile a unor semeni de-ai nostri inclina inca balanta catre aminarea sfirsitului, amintiti-va ca in Sodoma si Gomora, Dumnezeu a cerut sa i se gaseasca macar un OM si ar fi iertat toata cetatea, cred ca inca nu am ajuns acolo, dar alergam ca nebunii cu capul inainte. Poate voit ne tine Domnul in saracie, ca nu cumva sa ni se urce la cap „civilizatia” desantata a occidentului.
    Se screme omul modern sa fie el insusi propriul dumnezeu, dar doar o suflare din partea Creatorului e de ajuns sa se duca de ripa toata sandramaua.
    Rugaciunea este cheia.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  24. Marius Barbu said, on iunie 21, 2013 at 8:45 pm

    @ saccsiv scuze ca am tipat ….da ar fi trebuit sa fie clara asta cu papa Francisc si sa ii zicem pe nume profetu mincinos din apocalipsa el va duce lumea la antichrist si cum zice Pr.Elpidie „Dar acest pseudo-profet va aduce multă pagubă, el va aduce cipul.” https://saccsiv.wordpress.com/2013/06/09/profetia-parintelui-elpidie-voi-cei-mici-il-veti-vedea-pe-antihrist-despre-noul-papa-profetul-mincinos-razboi-foamete-elite-cipuri-text-integral-preluat-din-revist/

    Doamne-ajuta!

    Apreciază

  25. Alexandru(Fulger) said, on iunie 21, 2013 at 10:43 pm

    La inceput am crezut ca aceasta amanare este tipica tari noastre cam la fel si cu autostrazile dar daca stai sa te gandesti putin cand a venit vorba de vaccinuri ei le-au pus destul de rapid pe piata si au mai si cheltuit mult dar degeaba ca le-au aruncat la gunoi 🙂 .

    Apreciază

  26. a treia cale said, on iunie 22, 2013 at 9:41 am

    Evident, toate actiunile sunt legate de putere si de detinere a ei. De acum 2000 de ani ni s-a dat rezolvarea, dar, evident, mereu alegem cealalta cale si mereu cautam a fi mai buni razboinici, mai buni strategi – ne perfectionam manifestarea agresivitatii, ne este frica de unul, de altul, banuim ca sfarsitul e aproape, ca cine stie ce o mai fi, dar … mereu il uitam pe EL.
    Iar EL, desi ni s-a revelat acum 2000 de ani, este etern. A fost dintotdeuna si va fi pentru totdeauna. Imparatia Lui ne este deschisa! Ne mai temem de ceva?

    Apreciază

  27. Irina said, on iunie 26, 2013 at 11:26 am

    Tot ce este posibil, am observat si eu ca tendinta este de imputinare a luptatorilor anticip. Prieteni de-ai mei care mai de mult erau impotriva cipurilor, acum se pare ca s-au mai domolit si incep cu teorii de genul ca important este sa te rogi si nu sa te stresezi cu cipurile. Fac o paranteza pt a va spune ceea ce am auzit la un Pr drag mie, dar care nu este asa cunoscut, si anume ca conteaza foarte mult ca in timpul rugaciunii sa fii cu frica de Dumnezeu si sa fii sincer. Si ma gandesc daca cei care se roaga si nu-si mai bat capul cu cipurile sunt intr-adevar sinceri in rugaciunea lor sau se roaga, dar in acelasi timp isi adorm constiinta cu propriile ganduri cum ca cipurile nu afecteaza cu nimic mantuirea. De aceea pr spunea ca rugaciunea trebuie sa fie sincera, cu frica si cel mai important este sa te lasi in mainile lui Dumnezeu ca sa-ti arate calea Sa, fara a mai lua aminte la gandurile tale proprii ci doar sa te lasi sincer in mainile lui Dumnezeu. Si atunci cand te lepezi de gandurile tale si de tine insuti si te lasi trup si suflet in mainile lui Dumnezeu, nu ai cum sa nu primesti Lumina Calauzitoare a Domnului.

    Apreciază

  28. […] DE CE SE TOT AMANA introducerea cartilor de identitate electronice? Cumva pentru a fi toate obligato… […]

    Apreciază

  29. […] DE CE SE TOT AMANA introducerea cartilor de identitate electronice? Cumva pentru a fi toate obligato… […]

    Apreciază

  30. […] DE CE SE TOT AMANA introducerea cartilor de identitate electronice? Cumva pentru a fi toate obligato… […]

    Apreciază

  31. Ion Roman Popescu said, on septembrie 26, 2013 at 7:31 am

    S-au introdus cardurile de acces pentru elevi:

    http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013090390511/Social/Carduri-de-acces-pentru-elevi-in-toate-scolile-din-Sectorul-1-de-la-inceputul-anului-scolar.html

    Are cod QR http://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_QR si sunt scanati la intrare si iesire.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.