SACCSIV – blog ortodox

„Capital” ne prezinta minunata NOUA ORDINE MONDIALA: androizii

Posted in Android, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on iunie 15, 2013

   Iata ce putem citi in articolul NOUA ORDINE MONDIALĂ: La ce trebuie să ne aşteptăm:

Economistul Andrew McAfee sugerează că într-adevăr androizii ne vor lua locurile de muncă, sau cel puțin acelea pe care le cunoaștem azi. Cu privirea țintită departe în viitor, el analizează cum ar putea arăta locurile de muncă și cum să educăm generațiile care le vor ocupa.

În lumea pe care o creăm cu repeziciune tot mai multe lucruri vor părea științifico-fantastice și tot mai puține vor semăna cu munca de azi. Curînd automobilele se vor conduce singure, încît vom avea nevoie de mai puțini șoferi de camion. Vom cupla Siri cu Watson și vom automatiza munca prestată de serviciile de relații cu clienții sau de personalul de depanare și diagnosticare. Deja îl luăm pe R2D2, îl vopsim portocaliu și-l punem la muncă, la căratul rafturilor prin depozite, încît va fi nevoie de mai puțini oameni care să cutreiere coridoarele.

De vreo 200 de ani încoace lumea spune ce vă spun eu, că ne pîndește epoca șomajului tehnologic, începînd cu luddiții, care zdrobeau mașinile de țesut în Anglia, acum două secole. Lumea se înșală. În țările dezvoltate economia reușește să le ofere aproape tuturor oamenilor locuri de muncă, scrie capital.ro.

   Comentariu saccsiv:

   Asta ar fi varianta ce va fi primitiva:

   Iar noi vom fi cyborgi … Cititi va rog si:

Umanizarea robotilor si robotizarea oamenilor, transhumanismul

BEYONCE%20BOT

Metropolisnew

Foto: http://truthseeker2473.blogspot.ro/2009/04/have-all-bases-covered-part-3.html

   Cititi va rog si:

Film artistic: ‘’METROPOLIS’’. ANALIZA: simbolismul ocult al filmului si importanta lui in cultura muzicii Pop

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioan Pelasgul said, on iunie 15, 2013 at 10:08 pm

  Apreciază

 2. om said, on iunie 15, 2013 at 10:12 pm

  Pai se intampla deja bine-mersi. Dar stati linistiti robotii vor lua „locurile de munca” ale mercenarilor care acum nenorocesc oameni prin Libia, Irak, Afganistan, Siria:
  Ca sa intelegeti cum fiara va capata „chip”.

  Apocalipsa cap 13, vers.15. „Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.”

  Pai imaginati-va ca va fi foarte usor sa trimita masinile astea sa caute oameni si sa omoare pe oricine nu are cipul implantat. Pentru asta sunt consruite.

  Apreciază

 3. mircea.v said, on iunie 15, 2013 at 10:25 pm

  saccsiv,
  rugaminte:
  Asta va fi noua adresa de email care o voi folosi si te rog sa nu mai dai drumul la comentariile cu vechea adresa.
  Multumesc

  Apreciază

 4. Ioan Pelasgul said, on iunie 15, 2013 at 11:14 pm

  Sa mai si radem:

  Apreciază

 5. STOP RFID 666 said, on iunie 16, 2013 at 12:05 pm

  APOCALIPSA 666 PACAT SAU CIP BIOMETRIC – Pr. Calistrat – interpretare originala

  Apocalipsa Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan

  Cap. 5.3-4-5: “ Dar nimeni in cer, nici pe pamant,nu putea sa deschida cartea nici sa se uite in ea. Si am plans mult, fiindca nimeni n-a fost vrednic sa deschida cartea , nici sa se uite in ea. Si unul dintre batrani mi-a zis: nu plange. Iata, a biruit leul din semintia lui Iuda, radacina lui David, ca sa deschida cartea si cele sapte peceti ale ei.”
  Iata direct din text marturie ca Apocalipsa nu este la indemana oricui pentru a fi talcuita si interpretata.
  Centrul de greutate a Apocalipsei este persoana Mantuitorului Iisus Hristos, Cel care a biruit iadul si moartea odata pentru totdeauna. Aici reiese clar in Apocalipsa ca diavolul-fiara a fost ranita de moarte si legata in fundul iadului prin Inviere.
  Din textul comentat de teologul Danion Vasile reiese clar ca dumnealui bate campii,vorbind de pasaportul biometric si cip-ul din actele de identitate personala,facand corelatie si legatura cu anumite capitole ale Apocalipsei. Chiar daca materialul expus de Pr Iustin pare putin hazardist,este adevarat ca, controlul populatiei este un lucru nedorit,dar nu e de competenta diavolului.
  Acest lucru petrecut in lumea mondiala de indosariere si inmatriculare a individului,vin pe fondul rautatii umane,cum arata si Apocalipsa. Daca nu ar fi pacatele lumii si patimile n-ar colcai in societatea umana,Dumnezeu n-ar trimite plagi pe pamant ca odinioara egiptenilor lui Faraon.
  Pune accentul d-ul teolog Danion si Maica Fermo pe aceasta indosariere satanica ca fiind demonica. Dar intreb,in calitate de crestin si monah,diavolul este de origine materiala sau spirituala? Ce treaba are diavolul cu Constitutia,cu hotarele tarilor,cu spatiul shengen,cu U.E. si alte foruri inventate de oameni? Citim in cartile de cult ca mantuirea si judecata faptelor sunt personale. De ce in toata Apocalipsa,nu se pomeneste nimic de ceea ce vor face oamenii,si se pomeneste doar de patimile oamenilor? De ce a fost ispitit Iisus in Carantania fara de pacat fiind? Doar era Fiul lui Dumnezeu?
  Ne este clar ca si in textul Apocalipsei ce-l voi reda mai jos, ca satana cauta sa pecetluiasca umanitatea Lui prin patimi omenesti, nestiind ca este Fiul lui Dumnezeu?
  -Lacomie prin paini;
  -Aruncarea de pe aripa templului;
  -Inchinarea la bogatiile pamantului-increderea in noi si-n bogatiile materiale, mandria, inaltarea mintii, lucruri de care Hristos a fost lipsit, fiind fara de pacat.
  Iata ce spune Apocalipsa despre cei asemenea urmatori lui Hristos. Cap 14,verset 4-5:“Acestia sunt care nu s-au intinat cu femei, caci sunt feciorelnici.Acestia sunt care merg dupa Miel ori unde se va duce. Acestia au fost rascumparati dintre oameni parga lui Dumnezeu si Mielului. Iar in gura lor nu s-a aflat minciuna, fiinca sunt fara prihana.”
  Tot in Apocalipsa se arata strigarea ingerilor privitor la cei ce s-au lasat ademeniti de fiara prin caderea Babilonului, cetatea cea mare, unde se vorbeste categoric de pacatele desfranarii si de patimi (cap 14,

  : “A cazut, a cazut Babilonul, cetatea cea mare care a adapat toate neamurile din vinul furiei desfranarii sale.”
  In cap 14,9-10 se arata :”Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii maniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat in potirul maniei Sale.”
  Se vadeste clar ca este vorba de patimi si de pacatele omenirii, dupa cum reiese din Cap 14,12: “Aici este rabdarea sfintilor care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus.”
  Nu reiese din aceste versete ca ar fi vorba de vreun pacat din partea omului credincios atata timp, cat impus peste vointa lui, vine tehnica moderna sa-l monitorizeze intr-un mod cu totul aparte decat am fost identificati pana acum prin buletinul de identitate.
  De ce ar trebui omul in simplitatea si credinciosia lui crestina sa se teama de cip-ul din buletin sau pasaport, daca citind in cartile Sf. Parinti si in dogmatica ortodoxa, noi avem deja de la Botez doua “cip”-uri spirituale ; unul fiind diavolul de-a stanga care permanent contabilizeaza toate faptele cele rele de la invoire pana la savarsire si al doilea “cip”, fiind ingerul cel bun, care scrie toate faptele bune si gandurile cele bune de la dorinta pana la infaptuire. Central fiind, prin constiinta ,tronul lui Dumezeu, unde ingerii nostri pazitori vad pururi fata lui Dumneze.(Sf. Evanghelie)
  Luminatorul trupului este ochiul, oare nu este primul biocip care ne intuneca sau ne lumineaza trupul?
  Luminatorul sufletului este mintea. Oare acest organ creat de Dumnezeu ca si creier, care are in el atatea puteri sufletesti de comunicre intre trup si divinitate, cum poate fi unealta fiarei cand la sfantul Botez, suntem pecetluiti prin Mirungere cu Duhul Sfant? Simplu—numai prin incuviintare si proprie vointa. Cea mai mare bariera in fata pecetii 666 nu este alta decat liberul arbitru, prin DA si NU. Deci nu putem fi a-i diavolului involuntar de vointa noastra.
  Daca ne uitam in Apocalipsa cap 22,14-15: “Fericiti cei ce spala vesmintele lor ca sa aiba stapanire peste pomul vietii si prin porti sa intre in cetate.” Reflecta clar sfintenia, pocainta, viata curata si intrarea in odihna vesnica “RAI ” . “Afara cainii si vrajitorii si desfranatii si ucigasii si inchinatorii la idoli si toti care lucreaza si iubesc minciuna” si idem, Cap 18,2-3,11 : “A cazut Babilonul cel mare si a ajuns locas demonilor, inchisoare tuturor duhurilor necurate si spurcaciunilor urate. Pentru ca din vinul desfranarii a baut toate neamurile si imparatii pamantului, s-au desfranat cu ea si negustorii lumii si di multimea desfatarilor s-a imbogatit.” In versetul 5 spune: “Fiindca pacatele ei au ajuns pana la cer si Dumnezeu Si-a adus aminte de nedreptatile ei. Si negustorii lumii plang si se tanguiesc ca nimeni nu mai cumpara marfa lor.”
  Ce poate fi mai clar in toate textele Apoacilpsei, cu toate ca SF. Andrei al Cezareii ii da si un caracter istoric al primelor veacuri crestine, sfintii rusi prevetesc comunismul peste imperiul sovietic, iar in zilele noastre, Apocalipsa este in fiecare casa crestina. Ce este mai periculos cipul sau urmatoarele fapte umane :
  -ateismul si necredinta;
  -casatoria homosexualilor;
  -avortul si concubinajul;
  -crima si drogul;
  -fumatul si betia;
  -uciderea si erezia;
  -satanismul, sinuciderea, ura si minciuna; enumerarea lor ar putea continua. Si in apocalipsa spune la fel, la Cap 16,11 : “Si au hulit pe Dumezeul cerului din pricina durerilor si bubelor lor, dar de faptele lor nu s-au pocait.”
  In versetul 13 :”Au vazut iesind di gura balaurului si din gara fiarei si din gura proorocului celui mincinos trei duhuri necurate.”
  In versetul 14 scrie ca “sunt duhuri diavolesti facatoare de semne care duc la imparatii lumii intregi.” Adica patimi care s-au raspandit la toate neamurile pamantului. Ce este asa de greu sa privim tarile lumii, fie ele si ortodoxe in care erezia, desfraul, uciderea sunt norme capitale cu care Biserica lui Hristos duce razboi de 2000 de ani.
  Evanghelia este cartea cea mai raspandita intre crestini,dar ramane si cea mai neinteleasa pana in zilele noastre. Tocmai de aceea, tot in Apocalipsa in cap 16,15 spune clar: “Fericit este cel ce privegheaza si pazeste vesmintele sale ca sa nu umble gol si sa se vada rusinea lui.” In fapt, Biserica batjocorita de crestini prin patimile si neputintele lor.
  Tot in Apocalipsa arata ca cine nu va avea semnul fiarei pe frunte si pa mana, nu va putea cumpara sau vinde . Cap 13,16-18 :” Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici, pe cei mari, pe cei bogati, pe cei saraci, pe cei slobozi si pe cei robi,ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.” Ce insemna acest lucru?
  -Cei mici-nestiutorii scrpturii;
  -Cei mari-cunoscatori ai Scripturii;
  -Cei bogati-oamenii virtuosi, implinitori ai legii;
  -Cei saraci-cei care stiu legea dar o implinesc putin;
  -Cei slobozi-sunt cei care din fire pazesc ale legii, fara de credinta.
  -Cei robi-sunt oamenii doritori de Dumnezeu,dar fara vointa de a lepada patimile;
  -Cei insemnati pe mana dreapta-sunt cei ce lucreaza faradelegea, sub masca adevarului(exemplu-se cred crestini ortodocsi,dar savarsesc numai nenorociri.)
  -Cei insemnati pe frunte-adica peste 300 de secte rationaliste, ateii, hulitorii de Dumnezeu,marii cecetatori ai Tainelor lui Dumnezeu, explicate prin …”se crede….stiinta spune…si daca era….etc”
  Aceste categorii supuse imaginatiei, legilor lumesti si parerilor personale, alcatuiesc astazi marile organizatii ale lumii, iar in lumea lor sunt convinsi ca pot dirija universul material si spiritual. Asa s-a ajuns de fapt si la acest razboi mediatic in care oamenii incearca sa se subjuge si sa se controleze unii pe altii, uitand ca in jurul tuturor lucrurilor, graviteaza Dumnezeu.
  In vers 17,cap 13 spune: “Nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat numai cel ce are semnul, adica numele firei sau numarul numelui fiarei .”
  Deci nimeni nu se poate indulci de patimi sau pofte,de faradelegi su pacate, de nu paraseste intai pe Dumnezeu,pana nu se ridica impotriva aproapelui si pana nu se leapada de Duhul Sfant.(Sf Andrei al Cezareei)
  In Versetul 18, spune;”Aici este intelepciunea: cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci aste numar de om si numarul ei este 666.”
  Ce este intelepciunea? Este Lumina Cunostintei,este Lumina Discernerii.
  Ce este Intelepciunea? Este harisma Duhului Sfant. Deci numai luminat de Dumnezeu poti sa izbandesti prin cursele intunecate ale satanei. Satana ispiteste si pe cei alesi. Ce spuneu Sfintii in pustie despre cei trasi in inselare de diavol? : “un mare astru al pustiei a cazut!”
  Cuvantul pricepere, este deasupra stiintei si a cunostintei. Noi spunem despre omul priceput ca este inzestrat cu haruri si daruri divine.
  Cand devii priceput in cele duhovnicesti ale Sfintei Scripturi, te insufla Duhul Sfant ca pe Ioan Gura de Aur si atunci chiar poti intelege ca ceea ce a voit satana sa distruga prin simbolul 666, aceasta talcuita si din gura Pr Cleopa si Arsenie Papacioc, satana a avut 3 etape de distrugere.
  -Prima din nr. 6
  -Toate cetele ingeresti, in nr de 9,care prin ascultarea de Lucifer,au doborat a treia parte din stelele cerului si ingeri de la toatele cetele ingeresti, formandu-se astfel generalii iadului sau vamile vazduhului. Cum arata si Apocalipsa si proorocul Isaia.
  – A doua din nr 6,a fost caderea protoparintilor Adam si Eva, pangaridu-se astfel, prin viclenia satanei cele 6 zile ale Creatiei, prin care Dumnezeu apus pe om imparatul faturii. In loc sa laude faptura si zidirea virgina incarcata cu putere duhovnicesca, omului s-a inchinat sfaturilor satanei. A fost nevoie de Hristos sa vina prin jertfa Crucii si Invierii cum spune si Apocalipsa in Cap 19,12-13 : «si este imbracat cu vesmant stropit cu sange si numele lui se cheama :Cuvantul lui Dumnezeu. «
  -Al treilea nr 6, este creatia vazuta ca regnuri
  Mineral
  Vegetal
  Animal
  Omul-microcosmosul, care insumeaza toate regnurile la un loc,si apoi cele 2 lucrari duhovnicesti ale umanitatii:
  Preotia siArhieria, taine prin care se curata in mod duhovnicesc omul de toate caderile carora este supus fiind purtator de trup si vituitor in lume(cele 7 Taine).
  Aceasta este lupta satanei, in care noi avem nevoie de pricepere in socotirea numarului fiarei. 7 insemnand odihna in Dumnezeu,8 este slava infinita a Zilei Celei Neinserate a Invierii, iar 6 este neimplinirea duhovniceasca a tot ceea ce este creatie sub pronia Creatorului pana la Epifania totala a Judecatii Universale :
  -6 : completarea ingerilor cazuti prin sufletele dreptilor mantuiti si copletarea cetei a noua.
  – 6- desavarsirea spirituala a raiului pamantesc induhovnicit, locul copilariei lui Adam si Eva si intoarcerea lor din raiul din care au fost luati si intrarea in slava lui Dumnezeu cea vesnica.
  -6 : David Psalmistul “ Chema-va cerul de sus si pamantul de jos sa aleaga pe alesii Sai”
  -“Plini-va caderi, zdrobi-va capetele multora”.
  Acesta este semnul universal al Apocalipsei, prin care Dumnezeu va chema dreptii si pacatosii. Odata desavarsita aceasta lucrare, Hristos ne vorbeste in Sf Evanghelie de cer nou si pamant nou, conform Apocalipsei, cap 22,12:”Iata,vin curand si plata Mea este cu Mine,ca sa dau fiecaruia, dupa cum este fapta lui.”
  Reiese clar ca nu vom fi judecati dupa actele de identitate, nici dupa legile sociale sau internationale. Viata noastra este oglinda faptelor noastre savarsite in credinta sub pecetea Jertfei lui Hristos. Apocalipsa Cap 7.3 ;”Zicand: Nu vatamati, pamantul, marea, copacii, pana nu vom pecetlui, pe fruntile lor, pe robii Dumnezeului nostru.” Aceasta pecete fiind haina Botezului neintinata prin pocainta, fapte bune, smerenie impreuna comuniune cu Dumnezeu prin Sfanta Euharistie, spovedanie si impartasanie, fiindca haina Botezului se spala prin lacrimi si pocainta. Apoc cap 7,14 : “Acestia sunt cei ce vin din stramtorarea cea mare si si-au spalat vesmintele lor si le-au facut albe in sangele Mielului.”
  Chiar si despre cei cazuti, patimasi, ticalosi, nemernici,daca se intorc prin pocainta si prin glasul Bisericii, pot dobandi iertarea si dezlegarea pacatelor.
  Aceste explicatii nu vin in contradictie cu afirmatiile Pr Iustin de la P.Voda . Sunt o explicatie pentru credinciosi in vederea stabilizarii sufletesti pe cararea cea drepta a Bisericii, din care trebuie sa reiasa urmatoarele :
  Apocalipsa o traim fiecare personal,in funtie de lucrarea duhovniceasca.
  – Apocalipsa nu are absolut nici o treaba cu cibernetica, electronica, electrotehnica….
  – Apocalipsa, nu este o spaima ptr credinciosi. Intalnirea cu Hristos, ptr cei drepti trebuie sa fie bucurie, Apoc. Cap 22,20 : “Da, vin cuarand!
  – Amin! Vino Doamne Iisuse!”
  – Apocalipsa, nu are nimic in principiu cu tehnicile mondiale sau cu manipularea maselor.
  – Apocalipsa, nu inseamna scutire de obligatii morale si spirituale.
  – In calitate de crestini practicanti noi nu ne raportam la traditiile altor popoare. Specificul ortodox romanesc are in el jertfa neamului intr-un anumit mod unitar. Noi, Romanii, ne-am aparat fiinta nemului, aparandu-ne de fapt Biserica si mormintele. Noi ne-am aparat limba si neamul prin pastrarea traditiilor si valorilor ortodoxe.
  – Nu trebuie sa stam nepasatori, trebuie sa fim ochi si urechi la sfaturile parintilor si duhovnicilor nostri. Noi nu trebuie sa luam modele care nu le cunoastem. Nu stim taina nici unui suflet mantuit. Hristos si Vietile Sfintilor sunt model pentru noi.
  – Pr. Iustin Parvu n-a facut altceva decat sa expuna un puct de vedere ortodox in care crestinii sa fie atenti sa nu mearga orbiti de patimile lor in carari necunoscute si nestiute, uitand de suflet si de mantuire.
  – Chiar si conferintele organizate pe aceasta tema,au fost putin exagerate, tematica nefiind de fapt Apocalipsa sau Sfarsitul lumii. S-a batut mai mult apa-n piua pe organizatii mondiale, tehnica cipurilor si alte metode cibernetice, care in fond si la urma urmei sunt o idolatrie si creatia mainilor omenesti. Sufletul si omul sunt ale lui Hristos. Nu trebuie atata panica, sau impartire pe tabere crestine atata timp cat Sf. Serafim de Sarov spune : “ rolul crestinului este agonisirea Duhului Sfant”. Este singura avutie dupa care trebuie sa plangem si sa suspinam.
  – Atitudinea radicalista a tuturor celor care au conferentiat, Danion Vasile, Pr Filoteu, M-ca Fermo, etc, nu au fost suficient de explicite ptr crestinul de rand si necunoscator. Am facut miting si conferinte si emisiuni tv…si totusi aceste acte electronice se elibereaza cetatenilor ortodocsi.
  – Intrebari: Mai suntem cu Hristos?
  – Mai suntem ortodocsi?
  – Mai avem mantuire?
  – Mai avem Duhul Sfant in noi?
  – Ne mai putem impartasi?
  – Care este soarta ortodocsilor in momentul de fata?
  – Acestea sunt problemele de baza care trebuiesc explicate crestinilor ortodocsi pentru a se linisti ei personal si familiile lor.
  – Conferintele noastre ortodoxe trebuie sa cuprinda esentialul. Mucenicia, nu inseamna lupta cu cipurile, trebuie sa invatam poporul roman ortodox sa paraseasca patimile si pacatele. Aceste dispute teologice pe seama pasapoartelor si a actelor de identitate, vor creste venitul personal al editorilor de carte religioasa prin scoaterea de tot felul de brosuri si carti pe seama acestor false speculatii. Vrand, nevrand, cu tot zgomotul si radicalismul traim intr-o societate de consum, unde, de la acul de cusut si pana la cel mai performant element tehnic si industrial, totul se vinde pe baza de eticheta codului de bare. Sa fim seriosi si sa ne trezim! Este cazul sa relizam ca societatea romanesca are mai multe calculatoare performante, conectate la internet, decat crestii ortodocsi prezenti in Biserici la Sf. Liturghie.
  – Tineretul are droguri, tineretul are desfrau, tineretul are drepturi depline sa faca tot ce vrea.
  – Secularizarea si modernismul sunt in topul racolarii falselor vedete.
  – Cine ar fi nebun sa creada ca dintr-o data s-ar opri vanzarile si cumpararile si lumea ar intra intr-un stand-by total de frica cipului? Daca nu suntem atenti si nu ne facem expliciti la ceea ce se petrece si la ceea ce ne aliniem in plina mondializare a sec XXI, riscam sa gustam rusinea care a gustat-o Biserica Catolica in vremea inchizitiei.
  – Rostul Bisericii este sa-i aducem pe oameni pe calea adevarului, sa le descoperim cand sunt in carari gresite dupa spusa Mantuitorului : “ Eu sunt Adevarul, Calea si Viata.”…..”Invatati de la Mine ca sunt bland si smerit cu inima si veti afla odihna sufletelor voastre.”
  – Sa propovaduim ortodoxia dupa invatatura Sf Parinti, cu dragoste si smerenie si sa nu uitam ca nu putem face ortodocsi in forta.
  – “Pe datarorul de buna voie iubeste Dumnezeu!”
  – In toate zilele vietii noastre sa ne aducem aminte cuvintele profetului David ;”Duhul Tau cel bun ma va povatui la pamantul dreptatii.”
  – “Cat de bun este Dumnezeul lui Israil, celor drepti la inima.”
  – Ca o concluzie finala, cei ce gresesc fara pocainta,vor pieri. Asa cum arata Apocalipsa ca acest numar 666 este numar de om ; “Prin patimile noastre ne altoim in satana, pierzand lumina Duhului Sfant, si pri faptele noastre bune ne altoim in Hristos, dobandind lumina Duhului Stant.” ,cum spune Sf. Evanghelie “Cel ce nu aduce roada in Hristos se taie si se arunca in foc.”
  – Tot ce s-a explicat nu este infailibil, pot fi strecurate greseli, dar nu din rea vointa sau din intentie. Nici nu este un afront la adresa personala a parerii cuiva.
  Cu respect si smerenie, pentru toti crestinii ortodocsi,

  Pr. Calistrat.

  Apreciază

  • cosminml said, on iunie 17, 2013 at 9:23 am

   Apocalipsa e atat de adanca incat numai partial si treptat se dezvaluie de catre Dumnezeu unor alesi de ai sai in care locuieste Duhul Sfant. Sa nu isi ia Pr. Calistrat mare osanda caci face sminteala. In Apocalipsa se spune clar, nu va putea nimieni cumpara sau vinde daca nu are semnul si Pr. Calistrat spune ca ce treaba are asta cu electronica si cu cipul, cand fara acestea pecetuirea nu este fizic realizabila.
   Nu sunt eu in masura sa ma pronunt despre nivelul duhovnicesc al Pr. Calistrat dar din mandria multor oameni care au talcuit dupa capul lor Sfanta Scriptura avem azi peste 800 de secte.

   Apreciază

  • Irina said, on iunie 18, 2013 at 2:08 pm

   Cum adica ce treaba are diavolul cu Constitutia,cu hotarele tarilor,cu spatiul shengen,cu U.E. si alte foruri inventate de oameni? Pai daca iti pui o astfel de intrebare, inseamna ca diavolul nu intra in nici o situatie in legatura cu noi, ca este undeva departe si doar ne priveste pasiv, neavand ce sa ne faca si cum sa ne influenteze. Te intreb oare comunismul nu ti se pare o doctrina satanica sau crezi ca mikiduta nu a avut nimic de spus in toata treaba asta in care au murit atatia oameni pentru credinta lor in Hristos. Pai inseamna ca nici in primele veacuri cand crestinii erau prigoniti si se ascunedeau prin crapaturile pamantului diavolul nu avea nici o legatura, singurii vinovati erau oamenii. Se pare ca nu intelegi ca diavolul de-a lungul istoriei omenirii a creat tot felul de sisteme folosindu-se de oameni, elite( imparati, dregatori, presedinti, politicieni) pentru a subjuga pe ceilalti si pentru a lupta prin asta si impotriva Crestinismului. Ce nu intelegi ca prin UE sau Nato sau ONU el incearca sa creeze un alt sistem de distrugere a credintei de data asta nefolosind, in prima faza schingiuirea fizica ca in alte sisteme( ex comunismul etc.), ci tot felul de momeli si legi pt a distruge moral omenirea, dar in timpul lui Antihrist se va reveni si schingiuiri de tot felul. Daca nu acceptam influenta celui rau in lume nu acceptam nici venirea a doua oara a Mantuitorului ce-l va ucide pe Antihrist cu suflarea gurii Lui. Tocmai pt ca sufletele noastre sunt terenul de lupta intre diavol si Dumnezeu, tocmai de aceea necuratul lupta si in plan personal, individual si colectiv, prin diverse sisteme si orice mijloace disperate sa ne traga spre pacat, sa ne controleze pt a fi ai lui. Sa ne fereasca Dumnezeu. Iata ce spune despre diavol unul dintre sfintii luminati de Dumnezeu pt a ne divulga planurile diavolului spre folosul nostru, Sf Cuv Petru Damaschin:

   „Diavolul pierzand cunostiinta lui Dumnezeu prin nerecunostiinta si mandrie, a ajuns cu necesitate nestiutor. De aceea nu poate sti de la sine ce sa faca, ci vede pe Dumnezeu ce face ca sa ne mantuiasca si din aceasta invata viclenia si se sileste sa faca cele asemanatoare spre pierzania noastra. Deoarece uraste pe Dumnezeu si nu poate sa se razboiasca cu El, se razboieste cu noi care suntem dupa chipul Lui, inchipuindu-si ca prin aceasta infrange pe Dumnezeu”

   De aceea explica un alt parinte ca el prin aceste sistem al cipurilor, incearca sa-L copieze pe Dumnezeu care stie absolut totul despre fiecare dintre noi, iar diavolul neputand fi a toate vazator ca Dumnezeu, inecarca sa inflenteze pe unii oameni ce-i asculta cu ardoare soaptele sa organizeze acest sistem prin care toata lumea va fii coordonata. Si de aceea eu cred ca are dreptate pr Elpidie cand spune ca tehnologia ce va permite pecetluirea va permite controlarea si a gandurilor noastre, nu numai a trupurilor si cred ca tocmai de aceea ne avertizeaza Dumnezeu in Apocalipsa ca acceptarea acelei pecete va coincide cu lepdarea de EL. Cred ca va fi un Comunism ce se va folosi de data asta nu de informatori de securitate ci de o tehnologie fara precedent.

   Apreciază

 6. Maria said, on iunie 16, 2013 at 5:07 pm

  E clar ca bate campii ! Nu mai este acel pr Calistrat de acum 20 de ani , plimbarile in strainatate , l-au corupt , si-a tradat convingerile din tinerete .
  Cand tot prostul stie ca , atunci cand Sistemul are un control total asupra individului (biometrie ), te-a desfiintat ca om liber si te-a departat definitiv de Dumnezeu , care l-a creat pe om liber .
  Toate pacatele oamenilor , la care se tot refera , sunt iertate de Dumnezeu , daca omul se pocaieste , dar lepadarea de Dumnezeu , inscriindu-te la antihrist , nu se iarta niciodata .

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: