SACCSIV – blog ortodox

UNITATE IN DIVERSITATE in mass-media: Radu Banciu (B1TV) ataca furibund crestinismul si sustine casatoriile gay

Posted in B1TV, casatorii intre homosexuali by saccsiv on iunie 11, 2013

   Ceea ce se petrece actualmente in mass-media este o excelenta exemplificare a unitatii in diversitate oferita de stapanii SISTEMULUI in cadrul demonocratiei. Era o vreme cand Antena 3 si B1TV erau cei doi poli ai taraboiului anti sau pro Basescu. Un simplu circ fara paine oferit maselor imbecilizate de emisiunile de divertisment ale celorlalte televiziuni, in conditiile in care chiar daca Basescu era si este nefast pentru acest neam, oricum cine il va inlocui va fi la fel de rau, caci daca ar fi bun, n-ar mai fi „ales” la alegeri. Ba chiar intre realizatorii celor doua televiziuni se declansau adevarate razboaie personale, caci stapanii isi lasa marionetele sa se harjoneasca intre ele, atata timp cat in ceea ce conteaza actioneaza la unison. Si ceea ce conteaza e atacul furibund impotriva crestinismului. Iar cele doua canale asa au fost si asa sunt inca:

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER)

Din ciclul: LASATI ADOLESCENTII LA CURVII, Antena 3 critica primul manual de educatie sexuala crestina din Romania

   Doar ca acum, de cand cu actiunile hotarate ale SISTEMULUI pentru legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia, se apasa mult mai tare pe acceleratie.

   In cadrul acestei unitati in diversitate, cum Antena 3 avea un soi de „revista presei” realizata de anti crestinul Mircea Badea, atunci si B1TV a avut si vad ca inca mai are ceva similar, realizata de Radu Banciu.

radu-banciu

Foto: http://ampress.ro/wp-content/uploads/2013/03/radu-banciu.jpg

   Si iata ce aflam din articolul Banciu susține căsătoriile gay: „Ce dacă scrie în Biblie? Eu n-am voie dacă sunt bărbat să iubesc un bărbat?”, ce-i debiteaza mintea acestuia:

   Realizatorul TV Radu Banciu s-a dezlănțuit duminică seară într-o tiradă specifică pe un subiect foarte discutat în aceste zile: căsătoriile homosexuale. În emisiunea pe care o realizează la B1 TV, Banciu a atacat și Biserica, dar și pe politicienii care vor să treacă în Constituție faptul că familia are la bază căsătoria între un bărbat și o femeie. „Nici n-ar trebui să se pună într-o societate normală, condusă de oameni normali, problema asta – că-i bărbat cu femeie, că-i femeie cu femeie sau bărbat cu bărbat. N-ai ce să discuți. Este pur și simplu alegerea ăluia”, a comentat inițial realizatorul TV. El a calificat drept „o megatâmpenie” ideea că doi bărbați sau două femei nu pot avea o familie, inclusiv cu „cinșpe copii”. „Dar cine ești tu bă – că ești președinte, că ești preot, că ești șef de partid sau că ești vânzător de ziare – și ce drept ai să-mi spui mie că eu nu pot să stau cu un bărbat? De ce nu pot să-mi fac o familie? Dar ce, tu ești întemeietorul ideii de familie? Cine ești tu? Uite, vreau să-mi fac o familie. Vreau să am cinșpe copii. Doi bărbați sau două femei. De ce nu pot să fac asta? Este o megatâmpenie”, s-a enervat Banciu. „Aa, vine Dumnezeu pe pământ. Și dacă vine Dumnezeu, ce? O să zică Dumnezeu, să spunem, „Eu aș vrea ca aici să fie bărbat cu femeie”. Și ce? Eu nu vreau. Eu, ca bărbat, nu vreau. N-ai decât să mă pedepsești, să faci ce vrei. Eu consider că e dreptul meu să-mi întemeiez o familie lângă cine vreau (…) Am ajuns în secolul 21 să stau să mă gândesc că dacă pup un bărbat pe stradă – sau dacă aș fi femeie, pup o femeie – îl mâniu pe nu știu cine? E un rahat!”, a continuat realizatorul TV, care a luat apoi la țintă Biserica. „Veniți bă și voi cu o idee ca lumea, nu tâmpenii de genul ăsta, că n-are voie femeia cu femeie și bărbatul cu bărbat!”, s-a adresat el reprezentanților acesteia. „Dar de ce să n-aibă voie? Pe ce idee n-are voie mă? Așa ați citit voi în stele sau în ce? Vi se pare vouă c-ați citit așa, că poate n-a fost așa. Și să zicem c-ar fi fost, scrie în Biblie că… Și dacă scrie în Biblie, ce? Eu n-am voie în județul Teleorman al lui Liviu Dragnea, în 2013, dacă sunt bărbat, să iubesc un bărbat? Ce dacă scrie în Biblie bă? Mă interesează pe mine?”, a încheiat Radu Banciu.
Aurel Ilfoveanu, A.M.PRESS

   Cititi va rog si:

Mircea Badea, procurorul si Dumnezeu

Tagged with: ,

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ionut ignat said, on iunie 11, 2013 at 8:32 am

    acest trist personaj banciu, de care n-am mai auzit pana acum, consider ca incearca doar sa iasa in evidenta. dupa mine, el este un pseudo-razvratit si doar se straduieste sa arate lumii ce interesant este el. sau e shizofrenic. un „jurnalist” mediocru, care incearca sa spuna nimic, iar din nimicurile lui sa socheze pe cat mai multi.
    este si va ramane un simplu comentator sportiv! da, ati citit bine! comentator de meciuri, intreceri sportive si in rest latrator nocturn caruia i se acorda prea multa atentie.
    dar cum in ultima vreme e la moda sa ataci Biserica, nu putea sa nu se inscrie si el la mancat rahat. ca doar e „jurnalist”. e de bonton sa arunci cu mizerii in ce are mai sfant neamul romanesc. banciule, cu de-alde d-astia se face de ras Romania!

    Apreciază

  2. crestinul ortodox said, on iunie 11, 2013 at 10:23 am

    mai intelegeti ca astia vor unitatea in dracu , UCIGAL-AR SFANTA CRUCE DE LEMN LAVRA PECERSKA
    Cu Foc sa va Ia in primire Sfantul si Maritul PROOROC ILIE spurcatilor de pe pamintul acesta si vrajmasi ai lui HRISTOS
    Amin!

    Apreciază

  3. geo said, on iunie 11, 2013 at 10:58 am

    Tot impotriva crestinilor lucreaza si o alta institutie a statului??? roman: CNAS!!!

    Dupa cazul copilului bolnav din Prahova, tratat in Germania, de la care cnas vrea banii inapoi inca un cza groaznic:
    http://www.doctorulzilei.ro/o-bolnava-de-cancer-din-turnu-magurele-cere-sa-fie-eutanasiata-ce-autoritate-din-sanatate-a-adus-o-la-disperare/

    Apreciază

  4. danutza said, on iunie 11, 2013 at 11:01 am

    daca va uimeste radu banciu,sa vedeti cum vorbeste realizatorul emisiunii starea natiei de la RTV.
    aseara era furios pe BOR ca se opune ca in constitutie familia sa fie definita ca uniunea dintre barbat si femeie. mai ca a injurat de biserica….
    eu va propun sa scriem la conducerea rtv, sa ne manifestam indignarea, pt ca nu e prima oara cand acest individ denigreaza biserica.
    pt RTV:

    DIRECTOR GENERAL: Alexandru Iacobescu

    alex.iacobescu@rtv.net

    MANAGER: Catrinel Gheorghe

    catrinel.gheorghe@rtv.net

    DIRECTOR EDITORIAL: Cătălin Popa

    catalin.popa@rtv.net

    REDACTOR-ŞEF: Eugen Chelemen

    eugen.chelemen@rtv.net

    DIRECTOR DE PROGRAME: Roxana Niculescu

    roxana.niculescu@rtv.net

    PRIM REDACTOR-ŞEF ADJUNCT: Simona Gheorghe

    simona.gheorghe@rtv.net

    pt B1TV:
    site@b1tv.ro.
    aveti curaj si scrieti-le sa vada ca nu dormim si nu le permitem sa spuna orice doresc ei la tv. ca nu ei ne impun ideile lor, ci noi!

    Apreciază

    • danutza said, on iunie 11, 2013 at 11:52 am

      mai e si : contact@b1tv.ro;

      Apreciază

      • Maria said, on iunie 12, 2013 at 12:21 am

        La rtv ca si la celelalte televiziuni , gasesti o adunatura de prosti , invitatii sunt pe masura , pe langa toate , sunt cumparati cu mii de euro pe luna , sa manance toate laturile , in fata celor naivi , care se uita .
        Arma impotriva lor , nu-i alta decat SA NU TE UITI LA TV , sa le scada ratingul pana la faliment .
        Nu poti lupta cu ei decat in acest mod , pt ca sunt pusi sa faca tot ce li se comanda .

        Apreciază

      • Irina said, on iunie 12, 2013 at 9:38 am

        Corect Maria, asta cred ca ar fi solutia, sa nu le mai facem rating.

        Apreciază

      • pcmouse said, on februarie 4, 2014 at 4:07 pm

        nu va mai uitati la postul respectiv!!simplu!!

        Apreciază

  5. Paul said, on iunie 11, 2013 at 11:35 am

    Saccsiv, sa-mi spui daca ai primit traducerea.

    Apreciază

  6. joseph said, on iunie 11, 2013 at 12:10 pm

    Încurajarea diversității sexuale este unul din punctele cheie ale programului „elitelor”, tocmai pt a reduce nașterile și puterile de discernamânt sufletesc al celor cufundați în această patimă.

    Apreciază

    • pcmouse said, on iunie 11, 2013 at 3:11 pm

      incurajeaza poponautismul pt a scade natalitatea>populatia..

      Apreciază

    • bodicelu said, on iunie 11, 2013 at 10:56 pm

      Nu cred ca scopul principal este reducerea natalitatii. Oricata propaganda ar face ei, doar cateva procente ale unui popor ar putea fi pe invers. Nu, eu consider ca elitele fac aceasta propaganda in special pentru ca homosexualitatea este un pacat infiorator si in momentul cand cineva,o persoana oarecare, heterosexuala, accepta ca pe un lucru normal sodomia, este atinsa si ea de acest pacat. Acesta mi se pare mie scopul lor principal, raspandirea si impamântenirea pacatului.

      Apreciază

      • Irina said, on iunie 12, 2013 at 10:01 am

        Ba poate sa creasca si nr homosexualilor, pt ca tot facandu-le propaganda in mintile copiilor si tinerilor nostri poate aparea cel putin o curiozitate de a practica acest pacat. Mass- media are sa stii o mare influenta asupra personalitatii si comportamentului oamenilor, vedem asta zi de zi cum foarte multi se comporta ca cei de la tv. Mai ales tinerii care cauta un model demn de urmat, in lipsa de astfel de modele morale, isi iau ca modele toate divele destrabalate de la tv. Apoi gandeste-te la Sodoma si Gomora, crezi ca de la inceput acei oameni au pacatuit, si crezi ca au inceput toti deoadata sa pacatuiasca? Nu, cu siguranta pacatul s-a extins ca ciuma, treptat peste toti locuitorii, si atunci nemaifiind nici unul drept in afara de Lot si familia lui, Dumnezeu a distrus acele cetati.

        Apreciază

  7. danutza said, on iunie 11, 2013 at 12:50 pm

    http://webtv.realitatea.net/radu-golban-jocuri-de-putere-10-06-2103_909677.html
    n-am vazut de la inceput emisiunea dar mi s-a parut interesanta, pt ca acest economist lanseaza ideea iesirii romaniei din ue. are argumente pertinete. e de urmarit emisiunea ( exceptand partea cand europarlamentarii bat campii).

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on iunie 11, 2013 at 1:10 pm

    Radu Banciu mai spunea intr-o emisiune ca lumea va fi civilizata atunci cand va merge nud pe strada. Iar dupa ce lumea va merge dezbracata pe strada va zice………..da ce ba n-are voie omul sa se reguleze pe strada? cine esti tu ba sa interzici omului sa faca ceva, esti tu Dumnezeu? Omul este pur si simplu plecat cu sorcova. Oameni ca acesta vor fi din ce in ce mai multi si pentru asta vine pedeapsa dupa cum spunea chiar el……..si ce daca vine Dumnezeu? poate sa ma pedepseasca, sa faca orice au asa vreau barbat cu barbat.

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 12, 2013 at 1:29 am

      Radu Banciu , saracul nebun , nu stie ce vorbeste ,”zis-a cel nebun in inima lui : Nu este Dumnezeu”
      Cine stie daca este ortodox , daca este botezat , daca a intrat vreo data intr-o biserica ortodoxa , daca stie vreo rugaciune etc , ce pretentie sa avem de la oamenii mass-mediei ???

      Apreciază

  9. F said, on iunie 11, 2013 at 1:22 pm

    Un PROSTANAC acest Banciu. Problema este ca sunt multe asemenea specimene si e rau…

    Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on iunie 11, 2013 at 1:30 pm

    REEDUCAREA – NOU VORBA SAU LIMBA DE LEMN

    Înlocuieşte etichetele (de exemplu, „Mereu eşti neatent!”) cu întrebarea „Cum s-a întâmplat?”. Această întrebare îl ajută pe copil să reflecteze asupra problemei şi să înţeleagă mai bine care au fost greşelile sau obstacolele care l-au împiedicat să procedeze corect. De asemenea, îţi dă ocazia să-l înveţi cum poate evita aceeaşi greşeală data viitoare.

    http://adevarul.ro/life-style/parinti/cum-faci-nu-ti-mai-critici-copilul-fleac-1_51b6f0e3c7b855ff567de915/index.html

    Apreciază

  11. STOP RFID 666 said, on iunie 11, 2013 at 1:58 pm

    CU PERFUZII IN CAP

    Asta se crede la vre-un ritual masonic? Zgarda de la gat sugereaza ca este sub ,,protectia” unui baiat cu ochii albastrii?

    http://www.antena3.ro/romania/de-cand-mama-mea-m-a-facut-n-am-vazut-un-om-imbracat-la-o-ceremonie-oficiala-asa-iulia-motoc-a-socat-prin-vestimentatia-sa-217457.html

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 12, 2013 at 1:23 am

      Nu stiu ce este asa iesit din comun , o rochie lunga si in mai multe culori destul de modeste , (alb , galben)
      pt „jurnalistii „de la Antena 3 , manipulatori si mincinosi , adevarati mercenari mediatici ,platiti cu mii de euro de Dan Voiculescu sa faca programe si dezbateri care contin numai denigrari ale unor persoane , puse pe tapet de patronul Felix .Nimeni nu scoate o vorba in plus , decat ce indica Voiculescu , infractorul , si mafiotul nr 1 al Romaniei .
      Daca era imbracata cu o rochie de 20 de cm era mai potrivit ?
      Nu gasesc deloc extravaganta o rochie in doua culori , lunga pana in pamant si larga de parca statea pe un par , dimpotriva cred ca era chiar haioasa .

      Apreciază

  12. STOP RFID 666 said, on iunie 11, 2013 at 2:05 pm

    SCLAVIA MODERNA

    „Noi cerem mărirea salariilor cu 25 la sută şi solicităm în continuare ca acest director să plece. El dezinformează opinia publică şi pe reprezentanţii primăriei. A făcut angajări nejustificate, cu salarii mari, iar noi muncim ca sclavii pe bani puţini”, a spus unul dintre protestatari.

    http://www.mediafax.ro/social/a-doua-zi-de-proteste-in-ramnicu-valcea-transportul-in-comun-este-blocat-iar-soferii-cer-marirea-salariilor-muncim-ca-sclavii-pe-bani-putini-10953792?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mediafax%2FQddx+%28Mediafax_ALL%29

    Apreciază

  13. acelas said, on iunie 11, 2013 at 2:46 pm

    in principiu ar avea dreptate…, mi-e sa nu se refere la „inraurirea” de pe blogurile ortodoxe din toata lumea. Altfel, el a dat semnale anterioare de „aggiornamento” cu privire la acest subiect …

    http://www.gandul.info/international/patriarhul-kirill-al-rusiei-le-cere-calugarilor-sa-se-lepede-de-internet-10948531

    .

    Apreciază

    • G-man said, on iunie 12, 2013 at 9:46 am

      Foarte bine vorbeste Patriarhul Kiril , nu vad nici o contradictie ..asa cum zice ziaristu lu peste in articol.
      Calugarii nu au ce cauta cu net , televizor si altele .. pt ca nu cred ca s-au schimbat voturile calugariei .. iar preotii de mir , e bine sa aiba net ca sa poata comunica mai usor cu tineretul .. care altfel nu prea ii mai prinzi ..

      Cand citesti in vietile Sfintilor ..Pateric si alte carti ce viata aveau calugarii odata, si cand auzi acum calugarii comentand filmul cutare sau cutare .. cred ca e suficient ca sa iti faci o idee de semne ale veacului.

      Frate saccsiv , cred ca ar fi un subiect interesant acest articol de ziar ,sa vedem care sunt parerile fratilor, legat de ce zice patriarhul rus aici.

      Apreciază

  14. Paul said, on iunie 11, 2013 at 3:00 pm

    UDMR trece la ameninţări: Cere USL să nu ia măsuri pe care “nici Ceauşescu nu a îndrăznit” să le ia
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/udmr-trece-la-amenintari-cere-usl-sa-nu-ia-masuri-pe-care-nici-ceausescu-nu-le-a-luat-1041954.html

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 12, 2013 at 1:12 am

      UDMR nu vrea regionalizarea , pt ca acele judete cu pondere mare a ungurilor , vor fi alaturate altor regiuni si ponderea ungureasca va scadea considerabil , si nu vor mai putea sustine ideea autonomiei datorate ponderii de 80-90%, a judetelor Harghita si Covasna .

      Apreciază

  15. pongogonzo said, on iunie 11, 2013 at 3:29 pm

    Reblogged this on pongogonzo.

    Apreciază

  16. blue said, on iunie 11, 2013 at 3:44 pm

    Am ascultat şi eu emisiunea şi am simţit scârbă. Banciu e disperat după audienţă, i s-a pus în vedere să-l surclaseze pe Badea cu orice preţ şi, în acest context, e în stare să-şi denigreze şi parinţii. E o boală rea asta cu mândria, ca şi cu lăcomia dealtfel.

    Apreciază

  17. Irina said, on iunie 11, 2013 at 4:34 pm

    E clar ca se face propaganda prin presa pt gay. Sa ne fereasca Dumnezeu.

    Apreciază

  18. dante said, on iunie 11, 2013 at 5:08 pm

    „…Dar cine ești tu bă – că ești președinte, că ești preot, că ești șef de partid sau că ești vânzător de ziare – și ce drept ai să-mi spui mie că eu nu pot să stau cu un bărbat? De ce nu pot să-mi fac o familie? Dar ce, tu ești întemeietorul ideii de familie? Cine ești tu? Uite, vreau să-mi fac o familie. Vreau să am cinșpe copii. Doi bărbați sau două femei. De ce nu pot să fac asta?…”

    Chiar asa, cine sintem noi sa nu-i dam voie unui poponar sa-si faca familie, cine sintem noi sa spunem ca unu plus unu fac doi, daca Banciu zice ca poate sa faca si trei, ca doar el e BANCIU si e suficient. Numai ca, daca mergem pe logica lui de primata, iar masa si taica-so ar fi fost homo, asa cum el zice ca e normal, natiunea ar fi scapat de un asemenea specimen prin simplu fapt ca el nu ar fi putut sa apara.
    Pai mai parazitule, daca vrei sa ai copii, atunci trebuie sa ti-i faci si ma tem ca doi poponari in veci nu vor reusi treaba asta, ia exemplu de la natura, de la plante si o sa vezi ca acolo fertilizarea se face intre sexe opuse, nu trebuie sa fii academician sa intelegi treaba asta, e instinctuala, dar tu esti un latrau, care n-are mama si tata si esti conceput la eprubeta.
    In general acest Banciu este Gigi contra, nu conteaza subiectul si domeniul, el este contra si se pricepe, iar ineptiile pe care le debiteaza le si vede la grad de axiome.
    Fiecare televiziune are cite un asemenea latrau cu „vocatie”, la TVR este atotstiutorul Moise Guran, la B1 – Banciu, la Antene – Mircea Badea si compania, la RTv – catelandrii aia de latra toata ziua, si lista este extinsa aproape peste toata mass media, dar nu asta este extrem de ingrijorator ci faptul ca BOR nu are reactie, aici e buba.
    Si apropo la intrebarea ” de ce nu mai ies romanii in strada?”, pai cred ca raspunsul se afla exact la televiziuni, atit de mult se toaca mintea romanului si atit de putine lucruri bune s-au intimplat in ultima vreme, ca senzatia este aceea de lupta cu morile de vint, toate astea pe fondul tacerii Bisericii.
    Ar trebui o noua catehizare a romanului, numai ca nu are cine si nu mai exista interes nici din partea omului de rind.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  19. Realist said, on iunie 11, 2013 at 6:39 pm

    SLR – BOR nu-i far calauzitor …e departe de popor !
    Asea-s urmarile –– Desmat general !!
    XXX

    Apreciază

  20. […]    Iata doua comentarii postate la articolul UNITATE IN DIVERSITATE in mass-media: Radu Banciu (B1TV) ataca furibund crestinismul si sustine casa…: […]

    Apreciază

  21. mihai said, on iunie 13, 2013 at 2:52 pm

    interesant este cine se afla in spatele acestor indivizi de genul lui mircea badea si radu banciu

    Apreciază

  22. Marcela Cirstoiu said, on iunie 13, 2013 at 4:06 pm

    nu stiu devce ne mai batem capul cu asa ceva?! fiecare sa faca ce vrea, ca va raspunde pe masura, ca in vremea lui Lot.nici Hristos cand a fost pe pamant nu i-a obligat cu nimic sa renunte la pacat, doar le-a spus frumos si calm.nu le-a impus nimic.si tot EL spune ca cine poate sa fie sfant in continuare, cine se stica sa se strice, ca iata vin si dau fiecaruia palta.Li s-a spus, li s-a atras atentia, gata.vor raspunde nu vor putea spune ca nu au stiut, ca nu au auzit .

    Apreciază

  23. […] UNITATE IN DIVERSITATE in mass-media: Radu Banciu (B1TV) ataca furibund crestinismul si sustine casa… […]

    Apreciază

  24. ozana said, on aprilie 21, 2014 at 10:14 am

    Hristos a inviat Maria,draga mea.Doream sa ma adresez tie si lui Tataie in mod special.Sa va fie viata numai lumina si credinta in bunul Dumnezeu.

    Apreciază

  25. Pretul vomei | Saccsiv - Weblog said, on august 27, 2015 at 11:38 pm

    […] UNITATE IN DIVERSITATE in mass-media: Radu Banciu (B1TV) ataca furibund crestinismul si sustine casa… […]

    Apreciază

  26. Irina said, on septembrie 4, 2015 at 12:44 pm

    Tv-ul este arma cea mai efienta de indobitocire a meselor. Cum spunea un pr tv-ul este

    Apreciază

  27. Irina said, on septembrie 4, 2015 at 12:44 pm

    este icoana lui Antihrist

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.