SACCSIV – blog ortodox

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

Posted in casatorii intre homosexuali, HOMOSEXUALITATE, NOUA ORDINE MONDIALA, SODOMIE by saccsiv on iunie 8, 2013

 „… să luptăm pentru căsătoriile dintre persoanele de acelaşi sex şi pentru privilegiile care urmează din aceasta şi, odată obţinut acest drept, să reproiectăm complet instituţia căsătoriei, să cerem dreptul de a ne căsători nu ca pentru a adera la normele morale ale societăţii, ci de fapt pentru a demonta un mit şi a transforma radical o institutie învechită. Cea mai subversisă acţiune pe care o pot face homosexualii şi lesbienele – acţiune de care posibil va beneficia întreaga societate- este să schimbe complet noţiunea de familie.

   „Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia şi violenţa – va fi desfiinţată. Instituţia familiei, care doar otrăveşte imaginaţia şi împovărează libera voinţă, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliţi şi crescuţi băieţi perfecţi. Ei vor fi legaţi unii de alţii în comunităţi, sub controlul şi instrucţiunea savanţilor homosexuali. Toate bisericile care ne condamnă vor fi închise. Singurii noştri dumnezei vor fi tinerii chipeşi. Sîntem adepţii cultului frumuseţii, al moralei şi al esteticii.”

   Mai multe citate ale activistilor homosexuali gasiti la:

Iata “MANIFESTUL HOMOSEXUALILOR”, o brosura anti sodomie pentru care s-ar parea ca a fost arestat un moldovean

   Dupa cum deja stiti, Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat, miercuri, un amendament care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între „un bărbat şi o femeie”, sintagmă care înlocuieşte cuvântul „soţi”, prezent în textul actual al Legii fundamentale:

A fost votat amendamentul din noua Constituție care nu permite combaterea homosexualității

   La scurt timp, urmarind o emisiune la Antena 3, o vad scandalizandu-se cu totul pe Alessandra Stoicescu, cum ca cum e posibil asa ceva? Ca drepturi, ca Europa, ca ambasadori ai marilor puteri care sunt homosexuali vin la noi cu partenerii lor si ce vor zice? Ca stat laic si multe altele din repertoriul politic corect. Si ii mai tinea isonul o habauca. Normal, daca femeia n-are nici o treaba cu ortodoxia:

ALESSANDRA STOICESCU (Antena 3) este adepta a KABBALAH …

   Si evident, in toata mass-media s-au gasit astfel de formatori de opinie ce-au tras tare pe aceeasi linie.

   Dupa care, Organizatia Amnesty International s-a aratat ingrijorata de adoptarea amendamentului constitutional privind intemeierea familiei pe casatoria intre un barbat si o femeie:

Casatoria, intre barbat si femeie prin Constitutie – Amnesty reactioneaza

   Apoi premierul Victor Ponta a declarat, joi, cu privire la introducerea definirii căsătoriei în Constituţie ca relaţie dintre un bărbat şi o femeie, că Legea fundamentală nu trebuie să prevadă tot, ci doar lucruri de principiu.

   Întrebat dacă nu este de acord cu introducerea definirii căsătoriei în Constituţie ca relaţie dintre un bărbat şi o femeie, Ponta a răspuns: „Eu de principiu cred – şi asta am discutat şi cu colegii mei – că o Constituţie nu trebuie să prevadă tot. Altfel facem o Constituţie de cinci mii de articole şi după aceea o să ne pară rău”.

   Cititi mai multe in articolul:

Ponta, despre definirea casătoriei ca relaţie bărbat-femeie: O Constituţie nu trebuie să prevadă tot

   Si mai zicea el:

„M-am opus la introducerea unei defintii a familiei. Nu sunt de acord sa tot punem restrictii in Constitutie. In momentul in care pui restrictie, esti practic impotriva. Am o mare problema de perceptie, ca modernizand Romania si mergand catre un trend european, aceasta precizare este inutila, este copy-paste din modificarea adusa in ianuarie la Constitutia Ungariei.
Mi s-a parut ca da un mesaj inutil de conservatorism.”

Ponta acuza copy-paste in Constitutie: Suntem ca Ungaria!

   I-am urmarit si interviul, in care mai specifica faptul ca n-are rost sa trecem ceva in Constitutie, ca mai apoi sa scoatem oricum … 

   Firesc, din nou, caci:

VICTOR PONTA e o unealta loiala a batranilor masoni

   Mai apoi, au aparut in presa nerozii stiintifice precum:

Copiii care provin din familii cu părinţi de acelaşi sex au o stare de sănătate mai bună decât cei din familii cu părinţi heterosexuali, arată un nou studiu realizat de cercetătorii australieni.

   Ce va urma?

   Fratilor, e simplu, dupa ce pricepi cum functioneaza SISTEMUL si mai ales cum actioneaza ELITELE. Stapanii din varful piramidei au un plan clar pe care-l urmeaza neabatut de peste 200 de ani. Si nu lucreaza singuri, ci in stransa legatura cu dracii:

Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

   Si lucreaza pe puncte si nu se lasa pana nu le vor bifa pe toate …

   Unul din aceste puncte este FAMILIA. Am dat la inceputul acestui articol doua citate. Observati va rog ca se leaga cu zisele lui Bertrand Russell din 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

   Cititi va rog si:

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …

   Familia nu le convine si de aceea vor s-o distruga. Mai au si alte puncte, precum cele pe care le gasiti la:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

   Pentru a o distruge, au scornit si revolutia sexuala, feminismul, iar pe homosexuali ii folosesc ca varf de lance.

   N-au sodomitii cine stie ce putere, doar isi inchipuie c-o au. Ei sunt doar simple unelte folosite insa extrem de eficient. Cand a inceput cu ani in urma treaba cu drepturile LGBT, totul a fost cu bataie lunga si iata ca abia relativ de curand se vede inceputul finalului: casatorii intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia. Deci distrugerea conceptului de familie. Iar folosind sodomitii, ELITELE mai impusca un iepure cu acelasi foc: promoveaza intens singurul pacat pentru care Dumnezeu a ars o cetate.

   De ani de zile incoace, rand pe rand, statele voteaza legi favorabile acestor casatorii si acestor adoptii. Iar papusarii au putut ajunge la acest rezultat folosind eficient intreaga serie de mecanisme create tot de ei, dintre care majoritatea prezentate norodului ca instrumente ale democratiei, iar celelalte aparand a fi mai mult sau mai putin oculte. Au pus bazele si au finantat tot soiul de organizatii, asociatii si loji prin care traseaza directive marionetelor ce in ochii maselor figureaza a le fi conducatori alesi prin vot liber. Iar prin mass-media imbecilizeaza populatia dupa care o indoctrineaza cu doctrine politic corecte.

   Cand mai scapa cate o lege ce nu le este favorabila sau o mai ia cate unul pe aratura, in functie de gravitatea faptei, pot pune la nevoie in miscare un intreg sinistru angrenaj de reasezare pe fagas sau, dupa caz, pot merge chiar de eliminare a razvratitului:

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

   ELITELE nu intotdeauna lucreaza cu aceeasi viteza la bifarea acelor puncte esentiale instaurarii NOII ORDINI MONDIALE. Si nu intotdeauna folosesc aceeasi marioneta intr-un perimetru dat. Iar asta pentru ca nu toate papuselele sunt capabile sa execute intreaga lista de ordine. E ca la cainii de rasa. Unele rase sunt dresate pentru miros, altele pentru lupta, altele pentru vanatoare, oi, etc. Iar cateodata se folosesc diferite marionete doar pentru a oferi maselor iluzia schimbarii guvernantilor.

   Asa se face ca daca acum accelereaza pe plan mondial cu chestiunea homosexualilor, in Franta de exemplu, a fost ales Francois Hollande:

FRANCOIS HOLLANDE – noul presedinte al Frantei. Un socialist pro homosexuali şi eutanasie …

   Iar rezultatul n-a intarziat sa apara … La noi deocamdata Ponta si Basescu sunt buni la executat ordinele trasate pana acum, asa ca raman pe scaunele.

   Desigur, uneori populatia reactioneaza:

Aproximativ 800.000 de persoane s-au reunit la Paris pentru a protesta faţă de căsătoriile gay

   Dar de cele mai multe ori degeaba …

   Oricum, mai bine decat in Romania, unde azi s-au strans o mana de oameni:

miting-anti-popo

   Foto: http://jurnalul.ro/webcam/piata-victoriei-11.html

   Pe de alta parte, surprinzator, iata si unul dintre razvratitii de la noi:

   Spun razvratit, deoarece era unul din ziaristii de baza ai SISTEMULUI:

Anti crestinul CRISTIAN TUDOR POPESCU: Viata de apoi este o escrocherie. Biserica a fost inventata pentru a controla oamenii

   Sau poate nu e razvratit, ci doar, precum acei caini, nu poate executa si acest ordin. Sau poate e prea mult pentru el? Vom vedea. Dupa cum vom vedea si daca vor considera ca este necesar sa fie readus pe fagas.

   Cititi va rog si:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

   In incheiere, un cuvant pentru cei precum pr. Constantin Sturzu, care scrie la un moment dat in articolul sau pe tema gay – Constitutie, Cravata va fi obligatorie prin lege. Apoi se va preface-n ştreang:

   „Nu am marşat niciodată la o serie de isterii apocaliptice, care mai degrabă tulburau sufletele credincioşilor, decât le apropiau de Dumnezeu. M-am uitat cu multă milă la cei care lovesc în mod programat, cu toate mijloacele posibile, mai ales în plan mediatic, în Biserica cea pe care „nici porţile iadului nu o pot birui”. Dar ceva s-a schimbat în ultima vreme. Ceva care mă face să-mi încordez şi mai mult inima la rugăciune. Să veghez şi mai mult la cele din mine şi din jurul meu. Să mă rog Domnului şi mai insistent să-mi dăruiască discernământ şi trezvie. Să mă înarmez cu tot ceea ce pot eu primi de la Duhul Sfânt, aşa, chiar şi pe măsura neputincioasei mele vieţi. E momentul în care e nevoie să spunem răspicat cu cine mergem mai departe. Să alegem!…”

   E bine ca incepeti sa va treziti. E bine ca aveti de gand sa marturisiti si sa faceti ceva. Dar trebuie sa va treziti cu totul, sa deschideti ochii mari si sa pricepeti cele ce se petrec in jurul vostru. Sa nu-i mai atacati sau desconsiderati sau ignorati pe „istericii apocaliptici”, ci sa va aplecati mai cu luare aminte la avertismentele lor. Cele ce va mira acum legat de sodomie sau de alte chestiuni, noi „istericii”, „extremistii”, „talibanii”, am spus demult ca se vor intampla si am si demonstrat de ce si cine este in spatele acestor actiuni. Si am pus cu migala si enorm de multa munca lucrurile cap la cap pentru a oferi imaginea de ansamblu. Si concluzia e clara, incep a se adeveri profetiile …

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on iunie 8, 2013 at 8:09 pm

    Ponta bajbaie in intuneric , condus de Sistemul antihristic , ocoleste intrebarile , o face pe naivul , cand este clar pentru orice prost ,ca una este ceea ce scrie acum in Constitutie cu referire la casatoria intre soti si alta este sa se schimbe clar , fara drept de interpretari si atacuri la text , casatoria intre un barbat si o femeie , acesta fiind text de lege definitiv , neatacabil , pe cand termenul soti , se poate interpreta ca si doi homosexuali casatoriti legiferati , devin soti , pt ca asa se manifesta un barbat devine „femeie „dinte cei doi indraciti .
    Tocmai de aceea , indracitii nu doresc schimbarea textului cu casatorie intre un barbat si o femeie , ceea ce
    contine si amendamentul BOR si deja s-a votat pentru aceasta schimbare .
    Ponta si toti ca el , merita tot dispretul poporului pt declaratii inconstiente , imorale , anti-nationale si anti-crestine .
    Am citit undeva un comentariu , in care Ponta era cumva disculpat , spunand ca , vai saracul , i se impune de UE si n-are ce sa faca .
    Cum n-are ce sa faca ???Sa nu voteze astfel de lege , asa cum au facut si alte State ale lumii .
    Dupa figura lui de naiv , se vede ca nu are multa minte si este manipulat si intors pe degete de toti dusmanii poporului si a Ortodoxiei .

    Apreciază

  2. danutza said, on iunie 8, 2013 at 8:10 pm

    stiti ce? bine ca au iesit cei de la noua dreapta in strada ca altfel ne faceam de ras. homo au venit din alte tari sa se sprijine reciproc. noi nici din bucuresti nu am putut veni. are dl Marcel Bouros un material publicat pe bucovina profunda: http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2013/06/03/reeducarea-contemporana-sau-despre-reabilitarea-luptei-vietii-noastre-marcel-bouros-fundatia-sfintii-martiri-brancoveni/

    va sfatuiesc sa il cititi! nu intelegem, nici eu, nici dansul,inertia romanilor si nici ce i-ar scoate in strada sau ce i-ar motiva sau ce ii face sa fie nepasatori sau comozi………….pur si simplu nu inteleg. pasam responabilitatea altora: sa iasa altii in strada, sa se agite altii si daca se rezolva, e bine si pt mine. cam asta o fi logica????

    Apreciază

  3. IOAN said, on iunie 8, 2013 at 8:15 pm

    DUMNEZEU deja nu mai rabda multe ce se intampla pe fata pamantului caci au INCEPUT URGIILE NATURII
    …VOM VEDEA MULTE FENOMENE EXTREME
    …SE VOR INTAMPLA foarte MULTE DE ACUM INCOLO….dar pentru lamuriri sper ca blogul saccsiv sa posteze cat mai repede cele mai recente profetii ale parintelui ELPIDIE din insula greceasca Rhodos care sunt FOARTE CUTREMURATOARE…

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2013 at 3:28 pm

      Frate Ioan,din cauza pacatelor si nepasarii noastre fata de cele duhovnicesti,Dumnezeu ne va pedepsi mai intai pe noi toti romanii si apoi pe restul lumii.Ieri am fost extrem de trist de ceea ce am vazut in tara noastra,din 2 milioane de bucuresteni maxim 500 s-au dus la marsul anti-homosexualitate ,iar televiziunile au facut propaganda pro-gay.

      Azi duminica in sfanta biserica am plans minute bune pentru ca majoritatea romanilor au ajuns sa fie mai orbi decat au fost vreodata in toata istoria noastra.Din nou mi-am adus aminte de o profetie a parintelui Arsenie Boca care spunea ca dupa lovitura de stat din 89,in tara vor fi multi naimiti si putini drepti vor mai exista in scumpa noastra tara.S-a si implinit,peste tot se gasesc tradatori de tara si credinta,absolut peste tot:in politica,in Patriarhie,in instutiile publice,pe strada,in presa,televiziuni,mai nou in blogosfera noastra ortodoxa in care exista cativa diversionisti,cum ar fi site-ul razbointrucuvant detinut de Butoi,un politolog care apartine scolii masonice,Scoala Gustiana,avandu-l ca mentor pe masonul ungur romanofob Zoltan Rostas,sau site-ul Foaie Nationala detinut de un blestemat eretic care dupa ce isi va incheia studiile de istorie si politica incepute in anul 2008 in Italia si probabil finantate de locul antihristic din care face parte Vaticanul,va dori impreuna cu unii apropiati lui sa duca o campanie mai puternica de denigrare si falsificare a istoriei romane.Uitasem sa scriu si despre asociatiile noastre ortodoxe care au ajuns sa fie prezidate de un escroc ordinar numit Iulian Capsali,un dusman declarat al Manastirii Petru Voda si parintelui Iustin Parvu,un plagiator care fura bani de la ICR cu cartea lui copiata cuvant cu cuvant,pana si titlul de „La memoire des murs” al scriitoarei Tatiana de Rosnay a fost pastrat, de asemenea are o ura furibunda fata de Miscarea Legionara,este un sustinator ascuns al cartilor de identitate biometrice si are intentia de a candida la prezidentiale cu sprijinul amicilor lui, americani.

      Traim niste vremuri grele cu care nu se mai confruntase stramosii nostri.

      Din cauza orbirii sufletesti si morale pustnicul din Muntii Apuseni ne-a avertizat ca tara noastra va suferi cumplit in urma unor evenimente infricosatoare ce vor avea la noi:un cutremur care va distruge complet zeci de orase,foamete,haos. Din mare pacate numai prin asa poporul roman va reinvia,din cenusa.

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2013 at 6:25 pm

        Uitasem sa scriu numele ereticului,sustinatorul Vaticanului care detine site-ul Foaie Nationala,Remus Tanasa.Mare grija sa aveti cu acest nou Djuvara sau Mihail Roller care nu sunt decat niste antiromani si falsificatori de istorie.

        Apreciază

  4. mihai444 said, on iunie 8, 2013 at 10:13 pm

    Apreciază

  5. pcmouse said, on iunie 8, 2013 at 11:32 pm

    din ce am vazut azi… asa popor asa conducatori ce sa mai…vb de ponta crin etc..asta este romanica..
    romanica=in strada cateva sute de persoane(bine ca au fost si acelea)
    franta=1 milion de marturisitori in strada!
    numai foamea ii scoate pe romani in strada .daca are matu plin aia conteaza..drepturi. ce drepturi..ce gay ce lesbiene..

    noua dreapta tot respectul!

    Apreciază

  6. blue said, on iunie 9, 2013 at 12:07 am

    Atacată în plin e familia. Le stă in gât socialul asupra căruia n-au control. Ce fac mama, tata şi copiii între propriii pereţi, nimeni n-are treabă. Numai ei, că nu pot spala creiere cu sapun detergent ariel pentru rufe albe, mai curate şi mai parfumate. Ridicate-s in slăvi fătucile de doi bani care nu vor copii, nu vor familie, procreează de nevoie pe la patruj’ de ani cu fertilizare in vitro, ca nici ouăle lor mumificate, nici haiducii obosiţi ai partenerilor nu mai vor să-şi facă treaba, ameţiţi de telenovele şi experimente contra-sexuale. Familia e spatiul închis unde accesul le e interzis invadatorilor, unde educaţia incă mai există chiar dacă pe bucăţi, de la şase dupa-masă la nouă seara, cand părinţii cad frânţi cu gândul la rata de la bancă scadentă a doua zi. Că vor culege curând ce au semănat adică prăbuşirea civilizaţiei aşa cum o ştim şi convertirea ei treptată intr-o hoardă socială, nu va mai avea importanţă pentru ei, poate pentru urmaşii lor al căror viitor îl joacă la alba-neagra istoriei necosmetizate a lumii.
    Au rămas doar două piedici în calea satanei: familia și Dumnezeu. După distrugerea căminului urmează lupta ultimă: atacarea Lui, fățișă, pe față, în văzul unei lumi întregi, anesteziată, drogată şi dependentă de vicii.

    Apreciază

  7. mihai444 said, on iunie 9, 2013 at 2:19 am

    ste şi motivul pentru care am ajuns să ne vedem vecinii şi colegii ca pe nişte potenţiali duşmani şi să alegem însingurarea, reală sau virtuală ca mijloc de protecţie?

    Da, asistăm la o desocializare masivă cu atât mai mult cu cât noi am fost – şi aici cauza este foarte precisă, comunismul – o societate atomizată în care n-a mai funcţionat o reţea normală a socializării. N-am mai fost o comunitate… Oamenii n-au mai reuşit să refacă o structură funcţională. Au apărut în schimb aşa-zisele reţele sociale, care sunt doar în spaţiul virtual. Ele conduc, şi o să vedeţi că nu va mai dura mult, la o societate extrem de stranie sau vor conduce la o prăbuşire masivă a tot ce-au avut mai valoros societăţile de până acum. Ajungem la sisteme de reprezentare a realităţii, altele decât cele pământene. Noi avem nevoie de un contact cu ceilalţi într-un mod cât se poate de real, nu de a ne transforma din Homo Sapiens în Homo „Videns”, omul care doar priveşte. Nu cred sub nicio formă că aceasta ar fi calea spre progresul umanităţii.

    Apreciază

  8. acelas said, on iunie 9, 2013 at 7:17 am

    ce mai fac unii …

    (pe langa ala de la noi, iat-o si pe madame reding, cea care s-a opus cu vehementa si a diktat ramanerea lui basescu la noi, amenintandu-ne ca nu mai primim nu stiu ce .., atatea si atatea .., ca e lovitura de stat, haos, anuland votul a 7,4 mil de romani, iata de unde face parte .. )

    http://www.cotidianul.ro/reuniunea-secreta-a-oamenilor-cu-viziune-planetara-215305/

    .

    Apreciază

  9. pongogonzo said, on iunie 9, 2013 at 12:25 pm

    Reblogged this on pongogonzo.

    Apreciază

  10. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  11. Fratele Ioan said, on iunie 9, 2013 at 6:15 pm

    Astazi in emisiunea de la ora 17 pe Antena 3, au fost invitati ;un preot si 2 poponauti, Cernea si directorul Accept.
    Daca ar mai fost invitati si un pshiolog, care sa le spuna homosexualilor ca patima lor este o boala, si alti oameni cu pareri de normalitate pastrand traditia familiei [formata dintr-un barbat si o femeie], poate preotul ar fi avut mai mari sanse de a intelege normalitatea , si cei doi poponauti.

    Apreciază

  12. un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2013 at 6:53 pm

    In Rusia cel putin 30.000 de credinciosi au participat la procesiunea Velikoretsky care are loc anual,timp de peste 600 de ani de cand a fost descoperita Sfanta Icoana a Sfantului Nicolae pe malul raului Velikaya ,pe o distanta de 150 km-de la orasul Kirov pana la satul Velikoretskoye.

    Pe linkul de mai jos puteti vedeo o serie de poze impresionante cu oamenii de toate varstele,copiii,batranii,chiar si unii cu handicap ce participa la aceasta sfanta procesiune:

    http://hellas-orthodoxy.blogspot.ro/2013/06/150.html

    Asta-i un popor cu adevarat ortodox.

    Apreciază

  13. Aurora said, on iunie 9, 2013 at 7:35 pm

    Fratilor,
    M-am lamurit cum e cu iesitul in stada. Am fost foarte putini la mitingul anti-gay. Tot ei au fost mai multi. Suntem un popor de conformisti. Acceptam tot ce ne da sistemul. Nu ne intereseaza ce contine mancarea, bauturile ”racoritoare”, vaccinurile si nici ce legi absurde se voteaza. Pe noi ne intereseaza doar sa mergem cu punga la piata, sa ne luam de imbracat si sa ne platim facturile. Cine e mai ”norocos” mai merge si la un picnic sau intr-un concediu. Acesta este nivelul nostru de gandire ! Nu conteaza ca pederastii se vor casatori si vor infia copii, importante sunt problemele imediate – papica/facturi/servici – restul e treaba guvernantilor !

    Apreciază

  14. Fratele Ioan said, on iunie 9, 2013 at 8:08 pm

    Aurora. Esti prea Doamna , cand spui ca suntem un popor de conformisti. Nu!
    Suntem un popor de nesimtiti, care asteapta sa pice in gura para malaiata in gura lui natafleata. ASTA SUNTEM.
    Franta a strans un milion de oameni in strada , noi nici macar 300.
    Este adevarat ca sa ne rugam la DUMNEZEU sa ne dea, dar nici in traista nu ne baga.
    Ne-am obisnuit sa stam pe calculator si la tv, si alti sa ne reprezinte pe noi in strada.
    Daca se simte cineva neindreptatit , i-mi cer scuze.

    Apreciază

  15. Alexandru(Fulger) said, on iunie 9, 2013 at 8:11 pm

    Elita lucreaza strans cu draci pe care ii numesc zei…unul dintre ei este Baal si are o stransa legatura cu atentatul de la Boston si alte atentate care s-au intamplat la sfarsitul luni aprilie , inceputul luni mai ( include si data de 1 mai infintarea ordinului Iluminati ). Aceasta perioade a fost mereu o perioada sangeroasa a anului daca nu cea mai in care s-au intamplat multe ,,evenimente neasteptate” si toate au legatura cu zeul Baal in care acea perioada era perioda in care se faceau sacrifici umane pentru el , traditia mai este continuata de elite si azi ? Acest articol explica foarte bine ce am scris mai sus:

    http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-end-of-april-the-most-magickal-time-of-the-year

    Apreciază

  16. carmen said, on iunie 10, 2013 at 9:38 pm

    ROMANI,OAMENI BUNI CEI CE AU FRICA DE DUMNEZEU ….NU LASA-TI FRATiLOR SA SE INTAMPLE ASA CEVA!HAI sa ne aparam de astfel de monstri ce vor sa distruga invatamintele sfintilor parinti.ADEVARUL TREBUIE APARAT CU ORICE PRET!Suntem datori fata de Hristos !Si asa suntem batuti de soarta ,dar oameni buni sa nu ne pierdem mintile de tot cai cu noi este Dumnezeu !

    Apreciază

  17. […] Doar ca acum, de cand cu actiunile hotarate ale SISTEMULUI pentru legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de co…, se apasa mult mai tare pe […]

    Apreciază

  18. […] Cand a aparut amendamentul, unii s-au bucurat. Am explicat insa in articolul DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… cum functioneaza mecanismele SISTEMULUI ca sa iasa cum li se dicteaza marionetelor ELITELOR si […]

    Apreciază

  19. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  20. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  21. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  22. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  23. […] Dupa cum scriam si in articolul DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti…, Stapanii din varful piramidei au un plan clar pe care-l urmeaza neabatut de peste 200 de ani. Si […]

    Apreciază

  24. […] Dupa cum scriam si in articolul DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti…, Stapanii din varful piramidei au un plan clar pe care-l urmeaza neabatut de peste 200 de ani. Si […]

    Apreciază

  25. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  26. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  27. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  28. chemanonim said, on iulie 11, 2013 at 9:07 pm

    Reblogged this on wp2wp.

    Apreciază

  29. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  30. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  31. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  32. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  33. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  34. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  35. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  36. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  37. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  38. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  39. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  40. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază

  41. Radu said, on ianuarie 22, 2015 at 11:06 pm


    26 Mai 2013 la Paris marsul impotriva sodomitilor

    Apreciază

  42. Radu said, on ianuarie 22, 2015 at 11:16 pm

    UGANDA 2010 la fel impotriva sodomitilor

    Apreciază

  43. […] DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acesti… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.