SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: HAARP provoaca vremea artificiala

Posted in HAARP by saccsiv on mai 27, 2013

Preiau articolul Secretele proiectului care poate provoca Apocalipsa – HAARP!

Oficial, guvernul american sustine ca cele 14 hectare de tehnologie HAARP din Alaska reprezinta categoric un proiect stiintific. Oficialii sustin ca HAARP nu face altceva decat sa studieze ionosfera pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului si ionilor la bombardamentele radiatiei solare si cosmice. Dar si radiatiile de inalta frecventa si joasa frecventa de pe Pamant. Nimic iesit din comun pana aici.

Reteaua de antene, amplasata in Alaksa, ar influenta vremea de pe tot globul si ar fi sursa dezastrelor, precum tsunamiul din Japonia sau cutremurul din Haiti. Prezent la Crime Time Live Show, fizicianul Alexandru Musat a sustinut ca inclusiv ultimele tornade ce au devastat America ar fi pornit, in urma experimentelor din Alaska.

70 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Verde Verde said, on mai 27, 2013 at 6:07 pm

    Si daca nu e asa?
    Daca e doar ca sa ne pierdem noi timpul si nadejdea cu asemenea lucruri? Stim foarte bine cine sunt problema, „jidanii”.

    Apreciază

  2. Bogdan said, on mai 27, 2013 at 8:09 pm

    Nu are mare legatura cu subiectul articolului, dar uitati ce ne asteapta daca vom continua sa aruncam resturi toxice in pamant: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/rezultatele-grave-dupa-examinarea-apei-din-pipera-anuntul-autoritatilor-pentru-cei-care-stau-in-zona.html. Nu vom mai putea bea apa nici din puturi de 50-60 metri adancime :(.

    Si un caz asemanator, de la tara, in care a murit un bebelus si altul e in stare grava de la apa dintr-o fantana: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/omorat-de-apa-din-fantana-un-bebelus-a-murit-din-cauza-nitritilor-fratele-sau-e-in-stare-grava.html

    Orice aruncam sau depozitam pe/in pamant, pana la urma ajunge in apa pe care o bem noi sau altii. Intr-o viitoare prigoana, asta va putea fi folosit impotriva noastra, daca nu vom putea bea nici apa din fantani si va trebui sa cumparam apa…

    Bogdan.

    Apreciază

    • Maria said, on mai 27, 2013 at 10:27 pm

      Bogdan,
      Nu mai lua in seama minciunile de la pro(s)tv , ca de sute de ani , nu s-au mai otravit fantanile , ci doar de vreo 13 ani de cand avioanele NATO , survoleaza vazduhul deasupra Europei , si arunca substante extrem de toxice asociate cu virusi , ca sa omoare lumea .Acest program este unul bine pus la punct si este genocid planetar . Uite-te pe net si cauta „darele mortii „si ai sa te lamuresti de ce totul in jurul nostru , este otravit .
      Spitalele sunt pline de bolnavi de cancer .
      Apa care o cumperi de unde crezi ca iese ? Din pamantul otravit cu chemtrails !

      Apreciază

      • Bogdan said, on mai 28, 2013 at 11:03 am

        Oare nu e evident ca daca torni o substanta toxica in pamant se scurge in jos pana la panza freatica? Oare nu e evident ca daca bei apa amestecata cu sapun/detergent/sampon/dejectii de la grajd te otravesti? Nu se vede cat se poate de clar si din documentarul Gasland ce se intampla cand bagi substante toxice in pamant?

        Sa ne pazeasca Dumnezeu, ca mari sunt ispitele si mari sunt ratacirile, si le gasim din plin si in mijlocul nostru. Chemtrails? Haarp? Falsificarea aterizarii pe Luna? Oare nu tot de „ei” sunt inventate ca sa ne trimita sa cautam cai verzi pe pereti, in loc sa ne vedem de patimile noastre? Oare n-au spus atatia sfinti ca daca nu ne vom curati de patimi nici macar mucenicia nu ne va ajuta prea mult?

        Apreciază

      • Bogdan said, on mai 28, 2013 at 11:06 am

        Nu vad ce legatura are cu ProTV-ul, stirile astea cred ca le poti gasi si in alte ziare sau pe alte posture TV.

        Apreciază

      • Maria said, on mai 29, 2013 at 4:02 pm

        Bogdan,
        Oare nu e evident ,ca de cand e lumea oamenii de la sate ,care ocupa un loc important ca pondere a populatiei Romaniei , in conditiile pe care le stie toata lumea , fara canalizare , cu toaletele in curte , cu apa menajera aruncata in pamantul de pe langa casa , cu animale si pasari in jurul casei , etc , inca nu murea nimeni de cancer , doar un caz la zece mii de oameni , aveau o longevitate crescuta (99 , 100 de ani )si munceau in gospodarie pana la adanci batraneti , fara sa se planga de vreo slabiciune a organismului , nu e evident ca datorita aerului curat , solului neotravit , alimentelor naturale , climei normale pt aceasta zona a tarii noastre cu patru anotimpuri (si nu cu doua asa cum avem acum prin interventie a omului ), cu credinta in Dumnezeu si un trai crestinesc ?
        Nu e evident ca antihristii vor otravi lumea asa cum vedem cu totii si unii dintre noi nu vrem sa recunoastem ?

        Apreciază

      • Bogdan said, on mai 29, 2013 at 6:30 pm

        Maria,

        Pana acum 50-60 de ani, cam tot ce avea (si putea arunca) taranul in gospodaria sa era non-toxic si biodegradabil. Pana si soda de rufe bruta (carbonat de sodiu) daca o arunca in pamant diluata cu apa, nu era nociva.

        Cat despre grajduri si gramezi de balegar, din cate stiu taranul era totusi suficient de intelept si nu sapa fantana chiar langa ele, ci ceva mai incolo.

        Azi, chiar si cel mai simplu sampon si detergent contin o gramada de compusi care otravesc solul, iar soda doar in cantitati mici. Gandeste-te si la baterii cate otravuri contin, care tot in sol ajung ca omul de la tara nu stiu daca stie ca trebuie s ale duca la reciclare, nu sa le arunce in groapa de gunoi (personala sau a satului).

        Si sa stii ca oamenii de demult nu erau chiar asa de longevivi. Erau mai sanatosi si din cauza ca organismele slabe si bolnavicioase mureau in primele luni de viata, mortalitatea infantila era foarte mare. Numara cate personalitati romane din anii 1600 – 1899 au trait peste 75 de ani, cred ca poti sa-i numeri pe degete. Gandeste-te si la familia Pr. Cleopa, toti ceilalti frati I-au murit de tineri, chiar daca se hraneau 100% natural si aerul era curat. Da, mai era si cate unul care ajungea la 90 – 100, dar astea erau raritati.

        Antihrsitii deocamdata ne otravesc apele de pe langa orase, din zonele industriale. Alea de la tara nu e nevoie, ca incet-incet ni le otravim singuri.

        Bogdan.

        Apreciază

      • Bogdan said, on mai 29, 2013 at 6:31 pm

        A, si inca ceva, de obicei de la poluare nu faci neaparat cancer, faci altele. Cancerul e mai rar. Ca si la fumatori, putini fac cancer la plamani, majoritatea fac boli de inima, de gingii, etc…

        Apreciază

  3. Verde Verde said, on mai 27, 2013 at 8:27 pm

    Foarte bun material !!!!
    Discuta despre Putin si despre Elite!

    Apreciază

    • Verde Verde said, on mai 27, 2013 at 8:33 pm

      Cum poate un om care aresteaza rusi pentru ca au spus ca „ortodoxia e singura credinta adevarata” si care isi ucide propriul popor sa fie un aparator al ortodoxiei???

      Apreciază

      • X said, on iunie 12, 2013 at 7:55 pm

        Tu pari un americanizat, cu spalarea de creier de rigoare. Te ascunzi dupa propriile wishies, da’ de ce ti-e frican nu scapi, strutule.

        Apreciază

  4. Bogdan said, on mai 27, 2013 at 9:20 pm

    Eu nu stiu sigur, poate e asa, dar mi se pare foarte greu de crezut, energiile necesare pentru a afecta vremea sunt colosale, poate mai mult decat energia consuma zilnic de milioane sau zeci de milioane de oameni…

    Apreciază

  5. Cosmin M said, on mai 27, 2013 at 9:23 pm

    Fizicianul din reportaj e cam ratacit din punctul de vedere al credintei.
    Nu trebuie luate in considerare numai afirmatiile stiintifice caci altfel e foarte periculos. Aberatii si scenarii gen radu cinamar si alte rataciri foarte periculoase.

    Apreciază

  6. Lastun said, on mai 27, 2013 at 10:20 pm

    Off topic FOARTE IMPORTANT.

    O semnătură pentru viaţă.

    http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7326-o-semntur-pentru-via

    Apreciază

  7. mihai444 said, on mai 27, 2013 at 11:10 pm

    stiati ca avem si noi in Romania radar tip haarp?si avem inca 2.unul e deja instalat ,cel de-al doilea din cate stiu, nu

    Apreciază

  8. marian said, on mai 28, 2013 at 12:07 am

    HAARP=vandalism in cer. Satanistii preiau conceptul, Precum in Cer, asa si pe Pamant. Distrugerea e peste tot, dar, sa avem nadejde! Nimic din ce e pamantesc nu e vesnic, asadar, nici blestematia asta ocultata, tinuta la mare secret. Sa nu mai vorbim despre frecventele infra-joase, transmitatoare de niveluri uriase de energie. Ne-o apara Bunul Dumnezeu, caci, numai la El e Puterea!

    Apreciază

  9. Daniel said, on mai 28, 2013 at 12:27 am

    Of topic: http://now.msn.com/vatican-corrects-pope-on-atheists-heaven
    A inceput papa cu noile teorii?

    Apreciază

    • tutenstine said, on mai 28, 2013 at 9:21 am

      Papa este un antihrist ordinar ce va mai mira la el?

      Apreciază

    • tutenstine said, on mai 28, 2013 at 9:23 am

      Cum sa ajunga ateii in rai.Ei clar sunt osanditi sa ajunga in iad nu conteaza ca au facut bine in viata daca nu cred in Domnul Iisus hristos vor fi osanditi .”Eu sunt calea adevarul si viata” se zice clar doar un dobitoc nu poate intelege doar Hristos este calea

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on mai 28, 2013 at 11:20 am

        „Eu Sunt Calea , Adevarul si Viata ” ne spune Mantuitorul Domnul IISUS HRISTOS
        iar Imparatia Cerurilor de aici incepe , depinde de fiecare din noi ce alegem LUMINA sau intunericul , ADEVARUL sau minciuna …
        fii ai LUMINEI sau fii ai ghenei

        Apreciază

  10. cosminml said, on mai 28, 2013 at 8:36 am

    Deoarece la creerea contului pe worldpress utilizatorul cosminm era luat deja eu voi comenta cu userul cosminml

    Apreciază

  11. cosminml said, on mai 28, 2013 at 8:38 am

    Deoarece sa stabilit ca sa nu mai apara comentarii fara moderare pe acest blog ar fi bine ca toti utilizatorii sa ne facem cont altfel nemaiputand duce o discutie in timp real

    Apreciază

  12. tutenstine said, on mai 28, 2013 at 9:20 am

    Satanisti ordinari vor sa porneasca fulgere in biserici

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 28, 2013 at 11:26 am

      si au ridicat pumnul acesti antihristi ce se inchina fiarei catre DUMNEZEU ADEVARAT INTRU SFANTA TREIME dar … LUMINA SFANTA ii va arde si nimici ca si cum nu ar fi fost nicicand pe acest pamint
      Amin !

      Apreciază

  13. danielvla said, on mai 28, 2013 at 3:09 pm

    Astia, din filmul de mai sus, pe langa franturi de adevar, bat campii amandoi!

    Apreciază

  14. Mălin said, on mai 28, 2013 at 4:30 pm

    Premierul Victor Ponta a numit o pleiada de jidani si filosionism intre cei 14 membri de la „Consiliul ştiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER)”.

    Adrian Cioroianu, Zoe Petre, Cristian Pârvulescu, Stelian Tănase şi Nicolae Manolescu se află între cei 14 membri ai Consiliului ştiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), numit de către premierul Victor Ponta.

    Iata deci cine „investigheaza” la noi crimele comunismului . Urmasii bolşevicilor
    http://www.realitatea.net/consiliul-stiintific-al-institutului-de-investigare-a-crimelor-comunismului-pe-cine-a-numit-ponta_1191229.html

    Apreciază

  15. ORTODOX said, on mai 28, 2013 at 5:44 pm

    Zis-a cel nebun intru inima sa: „Nu este Dumnezeu!”
    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2013/05/16/zis-a-cel-nebun-intru-inima-sa-nu-este-dumnezeu/

    Apreciază

  16. STOP RFID 666 said, on mai 28, 2013 at 8:42 pm

    „Utilizarea platilor cu cardul in sectorul public a contribuit la reducerea semnificativa a economiei subterane.

    http://www.ziare.com/bogdan-olteanu/bnr/olteanu-plata-salariilor-pe-card-o-solutie-dorita-de-banca-centrala-1237824

    Apreciază

  17. Verde Verde said, on mai 28, 2013 at 9:11 pm

    Cica in Suedia vor sa dea o lege care sa oblige barbatii sa nu mai stea in picioare cand urineaza pentru ca le DISCRIMINEAZA pe femei.
    😐

    Apreciază

  18. STOP RFID 666 said, on mai 28, 2013 at 9:25 pm

    „Reducerea circulatiei numerarului prin introducerea plaților cu cardul in sectorul public poate reprezenta un instrument eficient de creștere a gradului de colectare a veniturilor bugetare, de reducere a costurilor publice, de urmarire precisa a utilizarii ajutoarelor sociale și a fondurilor administratiei publice si, nu in ultimul rand, de combatere a economiei subterane”, se arata in strategia propusa de Visa Europe.

    http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/visa-propune-guvernului-o-strategie-de-promovare-si-incurajare-a-platilor-cu-cardul-in-sistem-public.html

    Apreciază

  19. Verde Verde said, on mai 28, 2013 at 9:28 pm

    LOL Au arestat o batrana englezoaica de 85 de ani pentru a zis ca vrea sa trimita musu;lamnii de unde vin.

    Apreciază

    • X said, on iunie 12, 2013 at 8:08 pm

      Baiete diversionist, altul e topicul de fata. Esti penibil. Nu cred ca esti de rea credinta, cat ignorant. Trucuri ieftine.

      Apreciază

  20. Verde Verde said, on mai 28, 2013 at 10:07 pm

    8 nationalisti americani au reusit sa opreasca protestul a 400 de comunisti in Washington de 1 mai

    Apreciază

    • Verde Verde said, on mai 28, 2013 at 10:08 pm

      Interviu cu 2 dintre cei 8 participanti dupa protest:

      Apreciază

      • X said, on iunie 12, 2013 at 8:11 pm

        Caraghiosule, iti raspunzi tie insuti; nu vezi ca esti ignorat?

        Apreciază

  21. Graiul Ortodox said, on mai 28, 2013 at 10:19 pm

    Thýmios Papanikoláou, jurnalist: Actul de identitate electronic: Cea mai macabră verigă a totalitarismului Noii Ordini – “NOUL ACT DE IDENTITATE: BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE”
    http://graiulortodox.wordpress.com/2013/05/28/thymios-papanikolaou-jurnalist-actul-de-identitate-electronic-cea-mai-macabra-veriga-a-totalitarismului-noii-ordini/

    Apreciază

  22. Olivia said, on mai 29, 2013 at 1:51 am

    Off-topic: NU REGIONALIZARII!!

    http://ro.stiri.yahoo.com/dezbatere-ce-ora%C8%99e-s%C4%83-fie-capitalele-regiunilor-200607369.html
    M-am saturat de disputele astea privind capitalele regiunilor, asa ca am comentat si eu, mare branza, parca as rezolva ceva..
    sunt de acord cu Clara, mai putin cu fragmentul referitor la Moldova si la moldoveni. Eu nu sunt de acord cu stigmatele acestea regionale. Sibienii zic ca oltenii impanzesc Sibiul, brasovenii, ca moldovenii vin cu totii la Brasov.Oamenii se comporta in functie de ereditate, educatie, de mediul in care traiesc, de oamenii cu care interactioneaza. Daca dorim regionalizare, suntem ultimii ipocriti care sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei pe 1 Decembrie, ziua Unirii. Bietii mosi si stramosi se rasucesc in mormant..Ceea ce ei au platit cu sudoare si sange, noi vindem printr-un click. Domnilor guvernanti, nu vreau itemi cu alegere duala. Eu, nascuta in Fagaras, jud. Brasov si locuind in Sibiu, doresc si varianta „NU REGIONALIZARII!” Nu voi alege intre Sibiu si Brasov, nu am de ce. Si de unde provin procentele acestea”umflate”? Pe mine nu m-a intrebat nimeni ce-mi doresc.Si sa nu nege nimeni evidenta:”Regionalizarea nu inseamna federalizare”, ni s-a spus.” Absorbtie mai buna a fondurilor europene, bla, bla..””Societatea civila propune..” Care societate civila, acele grupulete care pretind ca stiu oful boborului? Cine, Remus Cernea si Alina Mungiu -Pippidi, acestia ma reprezinta pe mine?Nu, domnilor, de aceea avem democratie, sau asa ar trebui, sa ne manifestam dorintele. Problema a fost pusa foarte miseleste de la bun inceput, mizandu-se pe stupida concurenta intre ardelenii harnici-zic ei, lenti si grei de cap-zic altii,moldovenii credinciosi, ospitalieri-zic ei, saraci si c-o droaie de copii-zic ceilalti, oltenii-ambitiosi, onesti si eficienti-zic ei, prea ambitiosi, prea impulsivi, care calca pe cadavre -zic ceilalti.Ardelenii „o fo’ „undeva, oltenii „fura” undeva, iar bucurestenii.. fura…banii „dupa” card.:))..si tot, asa, ne intrecem in stereotipii standard, spre deliciul guvernantilor, care ne impart in grupuri-grupulete,luptandu-ne intre noi.
    Bunicul Gheorghe, Dumnezeu sa-l ierte,ardelean get-beget, greu incercat in cel de-al doilea razboi mondial, avea o deosebita stima pentru camarazii lui de suferinta din transee olteni si moldoveni, laudandu-i ca erau tot timpul in prima linie, nepregetand sa-si dea viata pentru binele patriei!
    care patrie, ce notiune anacronica, pai doar suntem in secolul XXI, hai, ma lasi?:(

    Hristos a Inviat!
    (Nu am mai comentat de mult timp, asa ca va salut acum)

    Apreciază

  23. crestinul ortodox said, on mai 29, 2013 at 12:35 pm

    asta-i voia fiarei antihristice impartiti , dezbinati pentru a fi asimilati mai usor …
    fonduri de la ue …mmh fonduri de la fiara antihristica ca apoi sa va ingenuncheze spre inchinare la fiara antihristica , la anhtihrist
    TARA ARE DESTULE BOGATII PENTRU A FI INDEPENDENTA SI NU DEPENDENTA DE de fiara din apus
    SA OPRIM JAFUL , HOTIA SI VANZAREA ACESTOR DARURI DATE DE LA BUNUL DUMNEZEU PE ACEST PAMINT sa nu ajungem slugi si natie bnlestemata pe propiul nostru pamint
    pentru ca nu spurcaciunea e mai presus de SFINTENIE
    intunericul nu va inghiti LUMINA
    iar ce este desertaciune si spurcat vor fi maturate precum apa curgatoare ce matura mizeria iar pietrele adevarate ramin
    SA NE APARAM CE ESTE AL NOSTRU si sa nu ne vindem si pamintul de sub picioare …caci altul nu avem
    DOAMNE AJUTA
    AMIN!

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 29, 2013 at 12:36 pm

      sa nu ajungem slugi si natie blestemata pe propiul nostru pamint…

      Apreciază

  24. Bogdan said, on mai 29, 2013 at 4:06 pm

    Frati si surori crestini ortodocsi, fratiile voastre observa ca:

    1. Cei 2 interlocutori nu se inteleg prea bine intre ei si au pareri diferite despre atatea lucruri?

    2. Se dau citate din Isaac Asimov (un ateu), despre existenta extraterestrilor?

    3. Unul din interlocutori zice ca Satana de fapt sunt oamenii?

    4. Unul din interlocutori da vina pe HAARP pentru tornadele din America. Ma intreb daca stie ca tornade mari si care au facut sute de morti in America au tot fost cu zeci de ani inainte de HAARP?

    Vi se pare duhovnicesti si ortodoxe opiniile din emisiunea asta? Dupa asemenea idei am ajuns sa ne luam?

    Doamne ajuta!

    Bogdan.

    Apreciază

  25. Bogdan said, on mai 29, 2013 at 5:00 pm

    Amandoi interlocutorii astia par rataciti si cred in OZN-uri si extraterestri… vai de noi 😦

    Fratilor, cine stie daca HAARP chiar e o conspiratie ca sa ne omoare sau nu, poate e, poate nu e, dar va rog, nu putem sa ne luam chiar asa dupa pareri de astea cu extraterestri si OZN-uri, etc… 😦

    Apreciază

  26. Maria said, on mai 29, 2013 at 8:11 pm

    OZN-urile sunt fabricate de NASA si extraterestri , sunt o inventie a acestora , prin care speculeaza reactia oamenilor , atingandu-si scopul satanic pe Planeta .
    Cat despre programul HAARP , el exista , face ravagii in lume , produce schimbari ale climei dupa bunul plac al initiatorilor , ducand un razboi meteorologic pe intreaga planeta ,face parte din planul apocaliptic , ne ramane un singur lucru de facut , rugaciune catre Dumnezeu , sa ne ierte pacatele si sa-i opreasca de la distrugerea vietii pe pamant si a naturii .

    Apreciază

    • Bogdan said, on mai 30, 2013 at 3:13 pm

      OZN-urile (si extraterestrii) nu sunt fabricate de NASA, sunt aratari demonice, a explicat Pr. Serafim Rose destul de bine in cartea sa „Ortodoxia si religia viitorului”. Daca ar fi fabricate de NASA, gandeste-te cate sute de oameni ar fi implicate si cat de greu ar fi de pastrat un asemenea secret.

      Apreciază

      • Maria said, on mai 30, 2013 at 6:49 pm

        Bogdan,
        Pai , cu ajutorul demonilor le fabrica intr-o zona secreta (zona 51 ) , care a fost descoperita de niste reporteri filmand de pe o colina (actualmente este interzis a se urca acolo ), am vazut un documentar cu ani in urma , marturii ale sotiei unuia care a murit la spital datorita a ceea ce lucra acolo ,( cand altii ce lucreaza acolo , tot acolo sfarsesc) ,acela fiind un caz „fericit ” ca a murit la spital langa sotia sa si a marturisit multe secrete ,iar cu demonii le lanseaza in anumite locuri de pe planeta , ca sa convinga omenirea de existenta extraterestrilor care vin pe pamant cu aceste super-nave cosmice si cu omuleti verzi cu ochii cat cepele
        etc, etc ,acele obiecte lasand urme vizibile pe iarba , sau oriunde se aseaza , deci sunt obiecte reale .
        Aratarile demonice , nu sunt OZN-uri , ci pur si simplu aratari ale unor fenomene supranaturale , cum scrie si la Apocalipsa , foc din cer , minuni de tot felul ca sa para ca sunt de la Dumnezeu , sunete stranii , fulgere ,
        miscari ale muntilor , care nu sunt reale ci doar naluciri create de satana .
        Nu stiu daca ai vazut , lanuri de grau pe sute de hectare , in anumite zone ale Americii , in care se vad atat din avion cat si de la sol , desene in forme geometrice , incredibil de exacte si simetrice , adevarate broderii facute in lanuri , de cine crezi ???
        De aceste OZN -uri ale NASA , ca sa lanseze ideea existentei extraterestrilor , care „viziteaza „Terra si lasa aceste semne .
        Intr-adevar , acolo lucreaza sute de oameni si secretul nu a putut fi pastrat , ba chiar a fost si publicat , cu ani in urma .Aceasta „zona 51” se afla langa lacul sarat Groom Lake din comitatul Nye , statul Nevada , SUA ,
        fiind o baza secreta si accesul interzis , unde se fabrica toate aratarile ce le vedem noaptea pe cerul senin , OZN-uri cum le mai spunem si bineinteles si „meteoritii ” explozivi care cad acolo unde sunt teleghidati .

        Apreciază

      • Bogdan said, on mai 31, 2013 at 5:15 pm

        Maria, cunosc foarte bine povestea cu Area 51, pe langa ea prin desert sunt mereu sute de curiosi care vaneaza tot ce se intra si iese de acolo.

        „OZN”-urile lasa intr-adevar urme materiale (iarba arsa si radioactiva, cercuri in lanuri de cereale, etc), dar pana acum nu s-a demonstat deloc ca si ele ar fi obiecte materiale reale, din contra, toate caracterisiticile filmate si inregistrate ale lor arata ca ar fi niste lucruri imateriale, spirituale (adica aratari de duhuri diavolesti): isi schimba forma, isi schimba culoarea, isi schimba instantaneu directia de mers, accelereaza cu acceleratii la care material s-ar dezintegra, etc, lucruri pe care materia nu le poate face. Toate astea sunt tipice aratarilor demonice.

        Au fost niste americani care au studiat multe cazuri ale celor „rapiti de extraterestri”, si in toate situatiile cei „rapiti” erau oameni implicate in activitati paranormale, vorbit cu mortii, si ale lucruri oculte strict interzise de Biserica. „Rapirile” sunt de fapt cazuri tipice de posedare demonica.

        Documentare sunt multe, care mai de care mai nastrusnice, te scot dintr-o ratacire si te duc in alta, asa ca trebuie sa ne uitam la ele cu atentie (vezi si ratacirile celor 2 din emisiunea cu HAARP de mai sus, ca ii tot dadeau cu OZN-uri, cu estraterestri, cu Atlantida). Documentare ortodoxe cu adevarat duhovnicesti mai putine.

        Bogdan.

        Apreciază

  27. Lastun said, on mai 29, 2013 at 8:45 pm

    Off topic Disney 1.

    Mai vrea cineva sa aida de microcipuri ? 🙂

    Disney MagicBands: RFID Tracking Everyone

    Benzi Magice Disney: RFID ii urmareste pe orcine.

    Apreciază

  28. Lastun said, on mai 29, 2013 at 8:48 pm

    Off topic Disney 2.

    Despre Benzi Magice Disney: RFID care ii urmareste pe orcine.

    Apreciază

  29. crestinul ortodox said, on mai 29, 2013 at 8:49 pm

    Unde Credinta in DUMNEZEU ADEVARAT nu este …este doar inselare amara
    omul are liberul arbitru de a alege , Lumina sau intunericul , pe HRISTOS sau mamona
    neamurile au fost chemate toate la imparatia cerurilor , la LUMINA , la nunta Fiului de Imparat
    Eu sunt Calea , Adevarul si Viata ne spune Mantuitorul , Domnul IISUS HRISTOS
    restul este si se numeste desertaciunea desertaciunilor
    si chiar daca haarp ar provoca apocalipsa , Sfantul Ioan Evanghelistul ne-a spus si aratat, apocalipsa incepe atunci cand oamenii se leapada de DUMNEZEU ADEVARAT ,se leapada de Botezul Crestin Ortodox
    si se semneaza cu semnul fiarei pe acte si apoi pe mana si pe frunte
    ” nimic nu se va putea cumpara si vinde fara acest semn al fiarei … care numar de om este , si acesta este 666″
    dar adevarat este ca cei ce sunt vrajmasii ADEVARULUI , slujitori ai tatalui minciunei , fii ai intunericului pentru ca nu iubesc LUMINA vor face atat de mult rau pamintului … DAR unde este CREDINTA in DUMNEZEU ADEVARAT , raul nu va putea a birui si BINELE va triumfa

    DOAMNE AJUTA
    AMIN!

    Apreciază

  30. Lastun said, on mai 29, 2013 at 8:52 pm

    Off topic Disney si BIG BROTHER 3.

    Disney Park Magic Bands Tracking Your Kids? – Katrina Pierson – Fox Business – 1-25-13

    Benzile Magice Disney va urmaresc copii ? – Katrina Pierson – Fox Business – 1-25-13

    … rezumat, daca nu crei ca Disney sa iti urmaresca copii cand vii la Disney Land si sa se colecteze invormati desore tine si copii taii NU VENI LA DISNEY LAND.

    Apreciază

  31. Lastun said, on mai 29, 2013 at 9:02 pm

    ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΕΣ (stie cineva greaca, nu cred ).

    Bacteri sensibile la camp mangnetic controlate prin telecomanda si

    MIcrocipuri cu elici ( motoare -bacterii care pot conduce microcipul in orice directie:stanga, dreapta, inainte si inapoi ),ce mai nanro roboti (microcip miscator ), el e mic dar nu suficient de mic, doresc sal faca suficient de mic sa intre in venele umane si sa il dirijeze pe acolo pentru a lansa medicamente in corp la locuri tinta unde voe ei.

    Apreciază

  32. cristina said, on mai 29, 2013 at 10:26 pm

    Extraterestrii sunt draci si cine nu crede asa ceva ,sa citeasca profetiile sfintilor parinti . Acestia traiesc in alte dimensiuni,de fapt se zice ca in dimensiunea a patra ,ar fi Iadul.Nimeni nu stie cu exactitate aceste lucruri,dar sfintii parinti au au avut viziuni de la Dumnezeu si nu ne putem indoi de spusele lor.Daca Dumnezeu dorea,ne punea in contact cu acesti extraterestrii sau am fi convietuit cu ei laolalta,dar faptul ca acestia se ascund de oameni sau nu pot trai aici pe Terra,este pt ca nu li se da voie sa patrunda in Galaxia noastra sau in dimensiunea noastra.Aceste povesti cu care unii au umplut internetul,despre anumite rase de extraterestii si despre intalniri misterioase,sunt rataciri si au scopul de a te abata de la credinta in Dumnezeu.Cine cade in aceasta capcana,nu are credinta adevarata,pt ca daca ar avea nu ar lua in seama aceste rataciri. EU SUNT,CALEA ADEVARUL SI VIATA,asa ne-a spus Mantuitorul nostru,IISUS HRISTOS !

    Apreciază

  33. Maria said, on mai 30, 2013 at 7:08 pm

    Sistemul antihristic lanseaza ideea existentei extraterestrilor , in opinia lor , acestia fiind locuitori ai altor planete , adica existenta unei lumi mult civilizata fata de cea de pe Terra , ceea ce este o inselatorie , pt ca nu exista viata decat pe Pamant si nu exista extraterestri de pe alte planete .C-or fi demoni , nu stim pt ca nu va putea vedea omul un demon cum arata , sa nu moara pe loc de uraciunea lui , asa cum sfintii o spun .Nu lasa Dumnezeu , ca omul sa vada aceste aratari infricosatoare , Domnul stiind slabiciunea si infricosarea omului .
    Nici in vise nu ingaduie Dumnezeu sa se arate omului , cu adevarata lui fata .Demonii sunt aruncati din Cer , in cele mai de jos ale Pamantului , in intunericul cel mare .
    Termenul acesta , nu se regaseste in Sfanta Scriptura ci este aparut de ceva timp , inventat de Sistemul antihristic , ca fiind locuitori ai altor planete , o minciuna grosolana lansata in lume .
    In schimb se spune despre existenta iadului ca este in „cele mai de jos ale Pamantului „.

    Apreciază

    • Irina said, on iunie 3, 2013 at 3:36 pm

      Oarecum asa e Maria, dar eu am citit la un parinte ca in vremurile din urma, cand omenirea va atinge cote inalte ale pacatului, demonii vor lua tot felul de forme pt a aduce si mai multa inselare. Stim ca acelasi lucru este valabil si pt ingeri, ca daca i-am vedea asa cum sunt ei am muri, dar ei atunci cand se arata oamenilor vrednici iau un chip care sa permita omului sa-i vada. De ce nu ar face asa si dracii? Crezi ca le-ar fi greu sa se arate unora sub forma de extraterestru, sau farfurie zburatoare pt a insela? Pr Serafim Rose spunea ca daca nu esti destul de tare in credinta adevarata, si ai inclinatii spre supranatural este mai bine sa nu privesti nopate insistent cerul, pt ca vazduhul fiind loc al duhurilor celor rele, mai ales noaptea poate fi inselator prin tot felul de semne paranormale ce vor avea puterea sa insele sufletele mai slabe.

      Apreciază

  34. Irina said, on iunie 3, 2013 at 3:20 pm

    Ce sa mai vorbim, deja semenele vestite de Sfinti ce au facut o talcuire la Apocalipsa incep sa prind contur in realitatea de zi cu zi. Deja au ajuns sa se bage in treburile lui Dumnezeu si sa controleze fenomenele naturale, si vor continua sa controleze omul si vor reusii prin intermediul acelei peceti despre care Dumnezeu ne-a averetizat sa nu o acceptam, daca vrem sa nu ne lepadam de El. Ma refer aici nu la cip care fiind un produs al acestui sitem satanic nu trebuie acceptat nici el, dar care este sau va fi totusi depasit de o alta tehnologie mult mai avansata ce permite incrustarea in corp a pecetii 666, si care va permita controlarea constiintei noastre, si din cate am inteles cuvantul pecetluire se traduce mai exact prin incrustrare. Asta este inca o explicatie, foarte importanta, pt care aceea pecete va fi lepadare de Dumnezeu, si supunere absoluta Satanei. Cine stie poate aceste „trucuri” stiintifice vor fi folosite si de Antihrist si cu ele va uimi lumea. In orice caz din ce am citit la Pr Paisie Aghioritul un singur lucru nu va putea face antihrist sa rezolve problema secetei din timpul sau, ce va dura 3 ani si jumatate, si prin acest lucru se va demonstra neputinta lui. Daca momentan pot controla vremea si se joaca de-a divinitatea, asta o pot acum doar pt ca Dumnezeu ingaduie, dar cand El va voii nu vor mai reusi nimic.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.