SACCSIV – blog ortodox

Preoţii sunt chemaţi la Sfântul Maslu pentru Părintele Justin la mănăstirea Petru Vodă, miercuri, ora 18

Posted in Parintele Iustin Parvu by saccsiv on mai 20, 2013

 Pentru adevăr: starea sănătăţii Părintelui Justin Pârvu este stabilă

Hristos a înviat!

Întrucît unii din fraţii noştri au obiceiul de a da mai departe ştiri neverificate, fără să afle sursa şi veridicitatea lor, confirmăm la această oră, 12:35 (ora Bucureştiului), azi, 22 Mai 2013, că starea sănătăţii Părintelui Justin Pârvu este stabilă. Sfinţia sa s-a odihnit foarte bine, după ce aseară a mîncat nişte supă şi a băut o cană de ceai, iar între orele 2 şi 4 dimineaţa a ascultat din chilia sa slujba Sfintei Liturghii săvîrşită la Mănăstirea Paltin.

Noi ne rugăm mai departe pentru însănătoşirea părintelui stareţ. Orice schimbare majoră a stării sănătăţii sale va fi comunicată aici. Rugăm pe toţi cei de bună credinţă care au acces la pagina noastră să nu preia ştiri şi informaţii despre starea Părintelui Justin Pârvu din nici o altă sursă. Starea sănătăţii sale nu va putea fi influenţată de zvonuri şi păreri, ci doar de rugăciunile Bisericii, ale noastre, ale tuturor.

Mulţumim, în numele părintelui stareţ, tuturor celor ce ne sînt alături alăturîndu-ni-se în rugăciune şi celor ce nu dau mai departe zvonuri alarmiste, fără nici un fel de temei.

Obştile Mănăstirilor Petru Vodă şi Paltin

UPDATE:Părintele Justin s-a întors la mănăstirea Petru Vodă

01_parintele-justin-parvu_duminica-sf-cruciHristos a înviat!

Părintele Justin se va întoarce cu ajutorul lui Dumnezeu la mănăstirea Petru Vodă. Starea sănătății, din câte am aflat de la cei din preajma sfinției sale, se înrăutățește de la o zi la alta. Medicii se simt depășiți de situație, tumoarea înaintând foarte repede. Acest lucru cât și intervențiile suferite de Părintele l-au sleit de puteri. Doar minunile săvârșite de Dumnezeu prin mijlocirea Maicii Domnului şi a sfinților Săi l-au mai ținut în viață.

Ca și la început prima și ultima noastră nădejde trebuie sa fie ajutorul Celui de sus, pe Care să-L implorăm prin rugăciunile noastre să dea tămăduire bunului nostru Părinte. Taina Sfântului Maslu este aducătoare de tămăduire și din acest motiv la mănăstirea Petru Vodă se va face un maslu la care sunt chemați toți preoții ce i-au trecut vreodată pragul Părintelui Justin sau doar i-au auzit cuvântul. Așadar, iubiți slujitori ai Domnului, care fără îndoială ați fost marcați de bunătatea și sfințenia Părintelui Justin, faceți tot posibilul să ajungeţi Miercuri 22 mai, până în ora 17:30 la Mănăstirea Petru Vodă (maici) pentru a îndupleca pe Domnul să-l tămăduiască pe Părintele Justin, ca să-l mai avem stâlp de rezistență pentru vremurile ce vin.

Legat de această chemare a mărturisirii dragostei noastre pentru Părintele Justin, vă facem cunoscută o minune săvârșită cu un preot din Rusia, acum aprox. 2 ani: Acest preot împreună cu familia sa au fost implicați într-un accident rutier, în urma căruia el a rămas paralizat de la bazin în jos. La inițiativa unor preoți ce-l cunoșteau i s-a făcut un sfânt maslu la care au participat 107 preoți, unii care nici nu auziseră până atunci de el. La sfârșitul acelui sfânt maslu, Domnul a făcut minune mare, încât preotul s-a ridicat în picioare și a mers singur. Iată Dumnezeul creștinilor ortodocși, Cel care face minuni. Noi așa mărturisim în Psalmul 76: „Cine este Dumnezeu mare ca Dumnezeul nostru? Tu eşti Dumnezeu, Care faci minuni!”. Să avem nădejde şi să strigăm: „Cred Doamne, ajută necredinţei mele”!

Vă rugăm să anunţaţi şi preoţii care nu au acces la internet. Să nu slăbim rugăciunea pentru Părintele Justin, căci mare nevoie este de sfinţia sa, aici pe pământ!

60 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marius Barbu said, on mai 21, 2013 at 5:09 am

  Apropo de Maslu nu zice acolo :Mult poate rugaciunea dreptului, deci o fi fost si printre cei 107 un Drept,e nevoie de Pr.Justin da se pare ca nu facem ce zice sfintia sa ,acum ma refer la mine personal ca nu fac ce zice Pr.Justin…. poate o fi un Drept si printre cei ce se roaga ptr.Parintele si atunci va face Dumnezeu o minune

  Apreciază

 2. Vasilica said, on mai 21, 2013 at 9:09 am

  Adevarat a inviat!

  Sanatate multa sa-i dea Dumnezeu parintelui nostru drag Justin Parvu.

  Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria, Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi.

  ,,LA MULTI ANI” celor cu numele de Constantin si ELena.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. Maria said, on mai 21, 2013 at 3:30 pm

  Multa sanatate parintelui Iustin. Bine ar fi ca tot mai multi preoti nevanduti satanei sa se roage cu noi pentru dragul nostru parinte. Avem nevoie de sfintia sa pentru lupta contra antihristilor care sug sangele acestui popor.

  Apreciază

 4. ionut ignat said, on mai 21, 2013 at 5:07 pm

  pazeste-l, Doamne, pe parintele si duhovnicul nostru Iustin!

  Apreciază

 5. dante said, on mai 21, 2013 at 5:12 pm

  Multa sanatate parintelui Justin !

  Apreciază

 6. dante said, on mai 21, 2013 at 5:16 pm

  Multa sanatate acestui iubit parinte,cit un patriarh!

  Apreciază

 7. Aurora said, on mai 21, 2013 at 5:53 pm

  Doamne al Puterilor, tamaduieste-l pe Parintele nostru Iustin !

  Apreciază

 8. Cosmin M said, on mai 21, 2013 at 8:00 pm

  Mai multe detalii despre dragul nostru Parinte:
  http://apologeticum.wordpress.com/2013/05/21/parintele-justin-s-a-intors-la-manastirea-petru-voda/

  Apreciază

 9. tudor lucian said, on mai 21, 2013 at 8:05 pm

  Multumim Doamne ca ni l-ai redat pe parintele nostru iubit.

  Apreciază

 10. tudor lucian said, on mai 21, 2013 at 8:10 pm

  Multumim Domnului ca parintele nostru iubit s-a intors la manastire.

  Apreciază

 11. gheorghita said, on mai 21, 2013 at 9:43 pm

  Parintele IUSTIN PIRVU,este dragostea lui DUMNEZEU,pt noi oamenii.
  Sa-i dea DUMNEZEU putere ufleteasca.

  Apreciază

  • Maria said, on mai 22, 2013 at 9:26 am

   stop rfid
   Inseamna ca 60% dintre soferi sunt spalati pe creier.

   Apreciază

   • Maria said, on mai 22, 2013 at 10:45 am

    Maria ,
    Tocmai , am vazut un subiect pe blog , care se refera la nick-urile cu care posteaza comentatorii si s-a facut referire sa nu postam cu nick-uri identice , ci cu o cat de mica deosebire , cel putin .
    Te rog sa-ti scrii nick-ul cu majuscule ,pt a ne deosebi in comentarii .
    Nu vreau sa se confunde comentariile mele cu ale tale .
    Nu am mai intalnit pe acest blog , comentatori cu exact acelasi nick, fiecare cauta sa se deosebeasca sa nu se confunde .

    Apreciază

   • G-man said, on mai 22, 2013 at 3:23 pm

    @Maria , desi e posibil ca sa fie multe marii , care citesc , aici nu cred ca e vorba de coincidenta , e vorba de o inflirtare a hotilor de nik-uri…

    @saccsiv2 multumesc pentru intelegere, si inca o rugaminte sa tii minte pe viitor , eu nu plec prin tari straine.. 🙂

    si inca ceva daca tot am intrat … acest domn barbu care a aparut recent pe blog , nu e nimeni altul decat cel care semna ..marcel , marcela , nelu ..gil …e inconfundabil la stil , desi e de laudat ca totusi intr-un final a schimbat mailul 🙂 🙂

    Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on mai 22, 2013 at 1:48 pm

    Maria

    La cat de mandru e omul cu tehnologia sa, problema pecetluirii va fi o mare bucurie.

    Apreciază

   • Maria said, on mai 22, 2013 at 7:26 pm

    G-man,
    Si eu am aceasta convingere , dar am vrut s-o atentionez , pt ca nu-i prima data cand foloseste numele meu
    pe acest blog .

    Apreciază

 12. Vasilica said, on mai 21, 2013 at 11:07 pm

  Cred Doamne,ajută necredintei mele!

  Apreciază

 13. Mălin said, on mai 22, 2013 at 12:18 am

  Reacţia CĂLUGĂRILOR ROMÂNI de la Muntele Athos după arestarea lui Gigi Becali
  http://www.realitatea.net/reactia-calugarilor-romani-de-la-muntele-athos-dupa-arestarea-lui-gigi-becali_1185908.html

  „Am fost tare mahniti sa auzim ca domnul Becali a ajuns intr-o astfel de situatie. Aici este clar ca a existat multa dusmanie. Dansul ne-a ajutat financiar de fiecare data. Eu am primit din partea dansului, pentru ridicarea schitului, aproape 200.000 de euro. Este un om cu mare credinta in Dumnezeu. Noi, calugarii romani, ne vom intalni pentru face slujbe pentru dansul. Oricum, noi il amintim deja la toate slujbele”, a declarat calugarul Isidor, care impreuna cu ceilalti calugari care traiesc pe Sfantul Munte Athos ii vor trimite lui Gigi Becali o serie de obiecte religioase sfintite, cum ar fi cruciulite sau iconite pentru a-i fi in ajutor!

  Apreciază

  • Maria said, on mai 22, 2013 at 9:25 am

   Eram sigura ca diavolii nu-l vor lasa in pace pe Gigi Becali. Plateste acum pentru credinta lui.

   Apreciază

   • ionut ignat said, on mai 22, 2013 at 5:17 pm

    Maria, Becali plateste acum pentru „neobrazarea” de fi vorbit pe fata despre poponari, secte, judecata de apoi si toate lucrurile care il deranjeaza pe licurici…

    Apreciază

   • danutza said, on mai 24, 2013 at 3:32 pm

    in acelasi timp, a comis o ilegalitate, a fost necinstit si e normal sa plateasca.

    Apreciază

 14. G-man said, on mai 22, 2013 at 10:01 am

  HRISTOS A INVIAT!

  Sa il tina Domnul nostru IIsus Hristos in voia Sa pe parintele Iustin!

  saccsiv 2 , cel care semneaza mai sus cu G-man e un hot de nick nam-uri , face ce la invatat tatal minciunii , fura si minte , ca asa sunt multi care se considera crestini in ziua de azi .
  …………………………….
  Si nu va mirati ca acum zice de bine , dar asa fac acesti mici satanizati , intai zic de bine ca apoi sa tranteasca o erezie… bineinteles in numele altuia daca se poate. Ce ii mai chinuie diavolul , sunt de compatimit.. …
  vezi ca eu am acest ip si nu altul . te rog ia masuri.!!!

  Apreciază

 15. G-man said, on mai 22, 2013 at 10:09 am

  ……sau eu mai am aceasta cruce la icon din dreptul numelui , sa o copieze si pe asta daca pot.. acesti indivizi batuti de Dumnezeu.
  trebuie sa ii tratam cu mila si ingaduita , dar nu trebuie nici lasati sa comenteze drept altii …sunt oameni bolnavi …
  Asa ca pe viitor , daca vedeti un coment semnat in numele meu (G-man) si vreti sa stiti ca eu sunt intradevar si nu m-am dilit si vorbesc lucruri vorbite doar de satanizati..cereti aceasta cruce la icon ..ca verificare

  Apreciază

 16. G-man said, on mai 22, 2013 at 12:02 pm

  Apreciază

 17. ioan said, on mai 22, 2013 at 1:57 pm

  @Malin. ma intreb-daca nu le-ar fi dat nimic s-ar mai fi rugat pt. el ? frate….frate dar rugaciunea-i pe….. . Hristos spune sa-ti pui sufletul pt. fratele tau (si sa nu uitam ca si dusmanul nostru e tot fratele nostru). apocalipsa mai inseamna si parusia adica trecerea. numai aceia care vor pricepe cuvintele Domnului vor „trece zidul veacurilor” adica mai bine zis, vor fi trecuti, la a doua venire. oare cati pricepem ca …. rugaciunea nu-i pe ……. ?

  Apreciază

 18. admin said, on mai 22, 2013 at 3:26 pm

  Pentru adevăr: starea sănătăţii Părintelui Justin Pârvu este stabilă
  from petruvoda.ro

  Hristos a înviat!

  Întrucît unii din fraţii noştri au obiceiul de a da mai departe ştiri neverificate, fără să afle sursa şi veridicitatea lor, confirmăm la această oră, 12:35 (ora Bucureştiului), azi, 22 Mai 2013, că starea sănătăţii Părintelui Justin Pârvu este stabilă. Sfinţia sa s-a odihnit foarte bine, după ce aseară a mîncat nişte supă şi a băut o cană de ceai, iar între orele 2 şi 4 dimineaţa a ascultat din chilia sa slujba Sfintei Liturghii săvîrşită la Mănăstirea Paltin.

  Noi ne rugăm mai departe pentru însănătoşirea părintelui stareţ. Orice schimbare majoră a stării sănătăţii sale va fi comunicată aici. Rugăm pe toţi cei de bună credinţă care au acces la pagina noastră să nu preia ştiri şi informaţii despre starea Părintelui Justin Pârvu din nici o altă sursă. Starea sănătăţii sale nu va putea fi influenţată de zvonuri şi păreri, ci doar de rugăciunile Bisericii, ale noastre, ale tuturor.

  Mulţumim, în numele părintelui stareţ, tuturor celor ce ne sînt alături alăturîndu-ni-se în rugăciune şi celor ce nu dau mai departe zvonuri alarmiste, fără nici un fel de temei.

  Obştile Mănăstirilor Petru Vodă şi Paltin

  Apreciază

 19. G-man said, on mai 22, 2013 at 3:48 pm

  pentru toti cei care aveti ura in radacinile sufletului vostru si nu puteti scapa de ea indiferent de ce se intampla cu omul pe care il urati ..(dovada ca ura vostra nu e cauzata de acel om ci de demonul care va chinue ). Exemplul cel mai bun e fratele Vasile , care desi a fost arestat ura voastra continua sa va faca sufletul faramite si demonul care va anima nu va lasa pana nu furati nikuri , pana nu duceti in derizoriu acest blog inceput de fratele Vasile .
  Totusi daca vreti puteti scapa de aceasta ura ….de acest demon ,-
  -sunteti orfani intoarceti-va la Dumnezeu !
  -sunteti copii rebeli , veniti acasa!. depasiti-va orgoliile ca sa puteti scapa de chinul in care sunteti. Nu va mintiti ca sunteti bine , atata timp cat clonati bloguri , furati nikuri , plagiati , si calomniati , nu aveti cum sa fiti bine. Va furati singuri caciula.
  aud aici calomnii ca s-au donat bani !!! in primul rand ca stim toti, romanii nu se inghesuie sa dea ci sa ia . apoi chiar daca ai dat cuiva care si-a batut joc de ce i-ai dat tu , apoi voi chiar nu cititi nici o scriere ortodoxa? nu stiti ca ce dai de pomana lui Hristos dai , indiferent de ce face respectivul cu datul tau ?

  lasati ura de frati , lasati ura de rase , lasati ura pe animale , lasati ura de orce fel , deschideti-va inimile , fratilor sa fim impreuna in imparatial lui Hristos!

  Apreciază

 20. Fratele Ioan said, on mai 22, 2013 at 5:54 pm

  Fratilor sa fim seriosi. Gigi Becali i-si ispaseste pacatele , si nicidecum ca este nevinovat.
  Acel schimb de terenuri cu Ministerul Aparari, a fost facut in detrimentul Statului.

  Apreciază

  • saach said, on mai 23, 2013 at 10:37 pm

   Frate Ioan fii tu serios. Stii cati talhari s-au sfintit la sfarsit?
   Adica vrei sa spui ca n-ai facut nicio afacere mai profitabila pentru tine ?
   Prefer de mii de ori un om ca Becali unor politicieni de carton.

   Apreciază

   • danutza said, on mai 24, 2013 at 3:35 pm

    ca s-a pocait pt pacatele sale in fata lui Dumnezeu e una, ca a incalcat legea pamanteasca e alta si trebuie sa plateasca, altfel facem toate relele si dupa aia ne spovedim, ne pocaim si spunem ca nu meritam sa stam la puscarie!!!
    oricum, e departe de ceea ce se numeste un bun crestin. dracul mandriei si al ranchiunii il musca rau de inima.
    oricum, e de apreciat ca are curajul marturisirii, chiar daca e batjocorit. insa, facand atata parada de credinta sa, poate ca a facut mai rau… nu stiu.

    Apreciază

  • Maria said, on mai 24, 2013 at 8:10 pm

   Becali este pedepsit , pentru ca peste tot vorbeste si marturiseste pe Dumnezeu si Credinta Ortodoxa .
   Acel schimb de terenuri s-a facut imediat dupa ’89 , cand putini din Romania , aveau ideea ca daca cumperi terenuri la pretul mic de atunci ,peste cativa ani , vei deveni bogat , deoarece preturile au crescut considerabil ,odata cu constructiile imobiliare .Schimbul a fost facut legal , ba mai mult , in avantajul Armatei si la rugamintea acesteia , a explicat Becali de cate ori a fost intrebat de reporteri .Romania are cea mai corupta Justitie din Europa si magistratii au cele mai mari salarii , dintre bugetari .
   Nimeni din aceasta tara , nu a facut atata pomana ca Gigi Becali .
   Huidu care a ucis trei oameni , fiind vinovat in acel accident , nu face puscarie , Nastase , condamnat la doi ani (desi merita multi ani pentru ca a dat bogatiile tarii si resursele , este putred de bogat , ) a facut opt luni .
   Alti infractori care acum sunt in guvern , toti afaceristii , interlopii , tiganii care au palate si fac evaziune fiscala ,
   cei din vami care au fost prinsi in flagrant , Patriciu care a jucat pe degete petrolul tarii si toti baronii locali din
   USL , ticsiti de bani si de averi , in terenuri , masini de lux , vile de miliarde si multi altii pe care-i stie poporul ,
   nu fac inchisoare .
   De ce ?Pentru ca in Romania , coruptia si nedreptatea este la ea acasa .
   Calugarii romani din Sfantul Munte Athos , vor face rugaciuni pt Becali ,singurul roman care a ajutat cu milioane de euro , manastirile romanesti de acolo .Nu-i putin lucru acesta !
   Care dintre bogatii Romaniei , a donat la vreo manastire , asa sume de bani ?Desi au cat si Becali , poate mai mult .

   Apreciază

 21. Maria said, on mai 22, 2013 at 7:36 pm

  G-man,
  Omul inzestrat cu bunatate , sau cum se spune , omul bun , este omul lui Dumnezeu, iar omul rau , care face numai rautate , este omul diavolului .
  Sunt demni de plans acestia .

  Apreciază

 22. sollaria said, on mai 22, 2013 at 7:45 pm

  Malin, cum e pasajul din Biblie cu „mai usor trece otgonul prin varful acului decat intra bogatul in imparatia cerului”? Sau calugarii din Athos sufera de amnezie subita in fata clinchetului argintilor? E greu sa combati pe cei care admit sa se fure, daca le este dat si lor ceva, cat de putin. Adica pe atat isi vand constiinta si dreptatea. Si atunci sa nu te intrebi pentru ce suma e de vanzare Dumnezeu in fata lor?

  Apreciază

  • Maria said, on mai 23, 2013 at 12:26 pm

   Nu scrie in Evanghelie „otgonul” , CI CAMILA , CU ACCENT PE PRIMUL A , CEEA CE INSEAMNA O FUNIE FOARTE GROASA , FOLOSITA LA CORABII .
   In care Biblie scrie „otgonul „??????????Ca in cea Ortodoxa , nu !

   Apreciază

   • Maria said, on mai 23, 2013 at 12:47 pm

    Si ca sa stii si de unde aceasta pilda , din Evanghelia dupa Matei a 12 a dupa Rusalii , a „Tanarului bogat „!

    Apreciază

   • sollaria said, on mai 23, 2013 at 2:31 pm

    Doamna, nu va inteleg interventia. E adevarat ca am scris gresit otgon, trebuia odgon, asa e corect, dar sensul din dex e exact acelasi „Funie foarte groasă cu care se lasă în becĭ butoaĭele, se leagă de mal corăbiile ș. a. (cablu).” Nu am folosit termenul uzitat de „camila” tocmai pentru ca, de obicei, se face confuzia cu animalul stiut. Puteam spune, la fel de bine, parama. Pe mine, in mesajul de mai sus, m-a interesat sensul. Adica, mai pe intelesul tuturor, un bogat nu va intra niciodata in imparatia cerurilor. Iar pilda e din Biblie, e data de Mantuitor si nu era cazul s-o localizati atat de strict, ca e cunoscuta de toata lumea, sau asa ar trebui sa fie. Si nici cu atatea semne de intrebare! Era interesant daca aveati alta privire in privinta sensului. Credeti dvs ca exista bogati in ceruri? ( si pun intrebarea cu un singur semn de intrebare)

    Apreciază

   • sollaria said, on mai 23, 2013 at 2:32 pm

    „alta parere in privinta sensului” imi cer scuze pentru graba cu care am tastat.

    Apreciază

  • Maria said, on mai 23, 2013 at 3:44 pm

   Draga sollaria
   Dumneata ai o reactie adversa in general cand vine vorba de preoti, calugari, biserica, Taine, sf.Traditie. Cand vine vorba despre sfinti si Maica Domnului ne spui ca nu e nevoie de intermediari. Bineinteles ca n-ai pierdut nici acum ocazia de a lovi subtil in calugarii de la sf.munte Athos. Putin cate putin te apropii de momentul adevarului (in ceea ce te priveste). Ar fi fost mai onest sa-ti exprimi clar pozitia si opiniile de la bun inceput asumandu-ti riscul chiar de a fi exclusa de aici. Dar tu preferi in continuare sa ramai ascunsa postand in mare credincioasa cu baticul in cap doar de dragul de a posta aici si de a culege arareori aplauze (iluzii desarte) . Dar in inima ta mustesti de ura impotriva a tot ceea ce inseamna Biserica. Energia transmisa de cuvintele tale vorbeste chiar in locul cuvintelor.

   Apreciază

   • sollaria said, on mai 25, 2013 at 11:17 am

    Maria roz, eu am o reactie adversa in general impotriva a tot ce inseamna ipocrizie. In asta lovesc eu subtil sau mai putin subtil. Nu urasc oamenii ci doar anumite metehne ale lor. De ex tu. Preferi sa postezi cu Maria, ca sa creezi confuzie si s-o clonezi pe Maria verde care posteaza mai sus. E o apucatura anticrestina, asa cum am observat si la art cu spamul unde s-a incercat logarea cu adresa mea de mail. Se cheama inselaciune, furt de identitate si discreditare. Si Dumnezeu a spus clar ( si pentru voi): sa nu furi. App, tu ce mai faci? Hristos a inviat!

    Apreciază

  • saach said, on mai 23, 2013 at 10:32 pm

   sollaria ai auzit de pocainta ? IIsus Hristos a venit pentru cei bolnavi nu cei sanatosi.
   si apoi de unde stii ca dl becali va intra cu caruta in rai ? poate va merge pana la intrare si apoi va spune: mai eu gata ma dau jos ca e ma usor sa merg asa decat sa trag la caruta asta de galbeni.

   Apreciază

   • sollaria said, on mai 25, 2013 at 11:03 am

    Saach, am vrut sa-ti raspund ca nu va intra cu caruta, ci cu Maybach-ul. Dar ar fi fost un raspuns neclar. Poate ca… poate ca….. Asa, putem presupune si ca maine se sfarseste lumea. Daca mergem pe presupuneri si nu pe fapte, discutia cade in derizoriu. Faptele sunt clare. Niciun imbogatit de dupa ’89 nu a acumulat bani din munca cinstita, ci din speculatii si din furt sau din devalizari cu iz de spaga. Adica, implicit, s-a furat munca poporului care a suferit in comunism zeci de ani. Si Dumnezeu spune clar : sa nu furi. Toti cei care s-au pocait si s-au mantuit…. atentie! n-au mai pacatuit. Maria Magdalena nu s-a intors la viata de dinainte de a-l cunoaste pe Hristos, talharul de pe cruce n-a mai talharit…. si tot asa. Mantuirea nu e de vanzare pe bani, e castigata asudand din greu prin fapte bune si prin credinta. Orice „impresie” a unora ca se poate si altfel e pacaleala. Si nu pe ceilalti ii pacalesc ei, ci se pacalesc singuri, prin fariseism si ipocrizie. Raiul, pentru cei bogati, e aici, pe pamant, iar pentru saraci poate fi in cer. ( daca o merita )

    Apreciază

 23. sollaria said, on mai 22, 2013 at 7:50 pm

  As fi vut sa scriu un cuvant bun pentru parintele, pentru momentele de rascruce prin care trece, dar un asemenea Titan al credintei il are pe Dumnezeu alaturi de el. Gandurile noastre bune sa-i fie alaturi si sa-i fie iertate lui toate pacatele, ca nu e om fara pacat, in afara Domnului si Mantuitorului nostru. Ajuta-l, Doamne, sa treaca peste….

  Apreciază

 24. dante said, on mai 22, 2013 at 9:08 pm

  Saccsiv, foarte interesant, vad ca a mai aparut un nick cu numele meu si culmea…chiar inainte ca al meu sa apara afisat, deci in timp ce comentariul meu era in moderare. Are vreo legatura cu hotii de ID-uri, sau e doar o coincidenta?

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 25. STOP RFID 666 said, on mai 22, 2013 at 9:54 pm

  Liderii celor 27 de tari din Uniunea Europeana doresc sa ajunga la un acord asupra schimbului automat de informatii fiscale pentru persoanele fizice pana la sfarsitul acestui an, a anuntat presedintele Consiliului UE, Herman Van Rompuy, la capatul unui summit care a avut pe agenda de zi acest subiect.

  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-14854692-fiscalitate-vrea-acord-privind-schimbul-automat-informatii-inainte-sfarsitul-anului.htm

  Apreciază

 26. G-man said, on mai 24, 2013 at 9:56 am

  Sfântul și binecredinciosul împărat Teodosie………..Soţia sa, Aelia Flacilla (cunoscută şi ca Placilla sau Plachilla), este prăznuită ca sfântă pe data de 14 septembrie

  http://ro.orthodoxwiki.org/Teodosie_cel_Mare_(%C3%AEmp%C4%83rat)

  Apreciază

 27. STOP RFID 666 said, on mai 24, 2013 at 1:08 pm

  În general, oamenilor din armată le este greu să se confeseze în faţa terapeuţilor, motiv pentru care specialiştii au considerat că Ellie ar putea fi o soluţie potrivită ce ar putea ajuta la detectarea indivizilor depresivi.

  http://www.descopera.ro/dnews/10893783-ai-accepta-un-robot-pe-post-de-terapeut-specialistii-au-creat-terapeutul-virtual-capabil-sa-diagnosticheze-depresia-video?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+descopera%2FiIyY+%28Descopera.ro+%29

  Apreciază

 28. Pavel said, on mai 26, 2013 at 6:53 pm

  De multi ani, multi dintre noi, ne -am obisnuit ca atunci cand avem o mare dilema, o problema, o ispita sa alergam la Parintele Justin sa ne puna la rugaciune si sa ne dea un sfat.Pentru multi, in mod stiut sau nestiut, s-a rugat si se roaga Parintele. Pentru popor s-a jertfit si i-a ascultat oful ( uneori si 20 de ore pe zi), plin de durere si dragoste. Nimic pentru el, totul pentru crestini si pentru aceasta tara!
  Acum e randul nostru, dupa puterile noastre, sa plecam genunchii la rugaciune si sa cerem indurarea, mila si harul Domnului nostru , predulcele Iisus , doctorul sufletelor si al trupurilor, pentru Parintele Justin!
  Sa facem un mic sacrificiu, macar cateva minute pe zi, si sa facem, cat ne lasa inima – o rugaciune scurta, un acatist, cateva metanii!

  Iisuse, pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-l pe Parintele Justin;
  Iisuse, pentru rugaciunile Sfintilor Doctori fara-de-arginti, miluieste-l pe Parintele Justin;
  Iisuse, pentru rugaciunile Sfintilor facatori de minuni, miluieste-l pe Parintele Justin;
  Iisuse, pentru rugaciunile celor ce au tamaduit boli de nelecuit, miluieste-l pe Parintele Justin;
  Iisuse, pentru rugaciunile sfintilor pe care ii cinstim cu evlavie, miluieste-l pe Parintele Justin;
  Iisuse, pentru rugaciunile tuturor sfintilor, miluieste-l pe Parintele Justin;
  Iisuse preadulce, Doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, miluieste-l pe Parintele Justin!

  http://petruvoda.ro/#actualizare4

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: