SACCSIV – blog ortodox

Decizie a CSM: Judecatorii si procurorii pot face parte din masonerie. Si pana acum era oricum plin de masoni

Posted in MASONERIE by saccsiv on mai 18, 2013

Preiau articolul: Cu ce se mai ocupa CSM: Judecatorii si procurorii pot face parte din masonerie

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit ca judecatorii si procurorii pot sa faca parte din organizatiile masonice. Hotararea a fost luata cu majoritate de voturi.

Decizia care permite magistratilor sa faca parte din masonerie a fost luata in aprilie de Comisia numarul 2 din cadrul CSM (de Eficientizare a activitatii CSM si a institutiilor coordonate, parteneriatul cu institutiile interne si societatea civila), informeaza Mediafax.

Comisia a fost solicitata sa emita un punct de vedere in acest sens de catre Directia legislatie, documentare si contencios (DLDC), in urma sesizarii facute de un jurnalist.

In urma dezbaterilor, comisia a hotarat ca judecatorii si procurorii pot face parte dintr-o organizatie masonica.

„S-a exprimat si o opinie minoritara, in sensul ca judecatorii si procurorii nu pot face parte din nicio organizatie masonica”, se arata in minuta comisie din 16 aprilie.

Ritualuri secrete ale Francmasoneriei – De la initiere, la rangul de Cavaler Kadosh

O situatie similara s-a inregistrat si in 2006, cand Inspectia Judiciara a CSM a aratat ca magistratii pot fi masoni.

„Avand in vedere obiectul, scopul si activitatile asociatiei francmasonice, constituita in Romania ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial si dispozitiile articolului 11, alineatul 3, din Legea nr. 303/2004, conform carora judecatorii si procurorii pot fi membri ai societatilor stiintifice sau academice, precum si ai oricaror persoane de drept privat, fara scop patrimonial, consideram ca apartenenta unui judeator sau procuror la francmasonerie nu incalca criteriile de mentinere in magistratura”, se spunea in nota Inspectiei Judiciare .

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • stef said, on mai 19, 2013 at 5:50 pm

      Profitul vine foarte greu din astfel de exploatari – Scopul real este contaminarea resurselor de apa si a spatiului vital pentru locuitorii proprietari in primul rand – Campaniile acestor companii si perdeaua de fum cu sondele si prospectiunile sunt finantate din tiparnita kabbalei financiare – la fel si cu banii necesari spagilor pentru bisnitarii din USL – Plebea inca nu intelege ce se intampla cu teritoriul Romaniei – Poporul roman este evaluat la nivel de populatie preponderent rurala cu un nivel redus de cultura si autodeterminare – La Barlad vor fi necesari pt intreaga exploatare 2 miliarde metri cubi de apa,adica necesarul orasului pentru -300- ani! Aceasta guvernare va pune in aplicare cele mai odioase crime si va implementa in scop experimental si la ordin o legislatie anticonstitutionala si antinationala – O ruda cu grade militare de colonel ne-a sfatuit pe nepotii lui mai tineri ,daca avem posibiliatea sa renuntam la a ne construi o viata in tara, pentru ca urmeaza vremuri extrem de grele ,cum nu au mai existat

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 23, 2013 at 9:52 pm

      exploatarea gazelor de sist in Romania va insemna mari cutremure si mari pierderi de vieti omenesti CU IADUL CASCAT PE ACEST PAMINT
      in felul acesta si-au bifat agenda oculta mondiala anume spurcatii de masoni sau antihristi
      cine are minte sa priceapa , pricepe
      CINE NU SA-SI VANDA PROPRIUL PAMINT DE SUB PICIOARE ca va urma si plata dupa fapta ;
      mergeti la referndum pentru desfiintarea acestei tari , sa va vindeti mosii , stramosii , neamul si credinta in care v-ati nascut ca asta si vor jidanii ce conduc aceasta natie
      DOAMNE vino sa vezi ce-a mai ramas in oameni
      Amin !

      Apreciază

  1. abc Marin said, on mai 18, 2013 at 12:37 pm

    Hristos A Înviat ! Antonie Iorgovan este un martir al zilelor noastre , un om cu mult curaj care a murit pentru dreptate , trebuie să fie scris în cărțile de istorie facute de adevărați români . Doamne Ajută !

    Apreciază

    • F said, on mai 18, 2013 at 12:50 pm

      Adevarat a Inviat ! Depinde ce credinta avea – daca a fost Ortodox, daca s-a spovedit si impartasit si daca a avut rabdare, bolnav fiind… – atunci poate fi si sfant acest Antonie Iorgovan. DOAMNE ajuta, frati Ortodocsi si Romani !

      Apreciază

  2. daniel said, on mai 18, 2013 at 4:52 pm

    Foarte grav! Sa ajunga oamenii sa fie judecati de satanisti…
    Sa ne fereasca Dumnezeu!

    Apreciază

  3. ortodoxiacatholica said, on mai 18, 2013 at 8:36 pm

    Anunt important:

    Parintele Teodoros Zisis va conferentia la Constanta (29 Mai, ora 6, Casa de Cultura) cu binecuvantarea IPS Teodosie
    Posted on mai 16, 2013
    2

    Parintele prof Teodoros Zisis, initiatorul Marturisirii de Credinta impotriva Ecumenismului si capul sinaxei antiecumeniste a clericilor si monahilor de la Volos va conferentia la Constanta pe data de 29 mai, ora 6 pm la Casa de Cultura a Constantei.

    Tema conferintei va fi “Edictul de la Mediolan si conceptul de toleranta religioasa”
    Va rugam sa veniti cu intrebari antiecumeniste, avand marea ocazie de a primi raspunsuri autentice din partea celui mai mare patrolog de limba greaca in viata (pr Teodoros Zisis)

    organizator: Arhiepiscopia Tomisului

    Apreciază

  4. ortodoxiacatholica said, on mai 18, 2013 at 8:37 pm

    Cine este parintele profesor Theodoros Zisis si cu ce a imbogatit el teologia ortodoxa?
    Posted on mai 18, 2013

    Parintele Theodoros Zisis este profesor emerit al Facultatii de Teologie Aristotelice din Salonic. El sa nascut in anul 1940 in satul Panaghia Thasu (Maica Domnului din Thasu) ca al V-lea copil din VII. In 1965 isi da licenta in Teologie Ortodoxa ca sef de promotie a generatiei sale. Urmeaza cursurile superioare luand ca tema de doctorat : « Omul si universul, in iconomia lui Dumnezeu dupa Sfantul Ioan Hrisostom » . Se casatoreste in 1968 cu Cristina Mulachis si vor avea doi copii. Datorita studiilor aprofundate in Patrologie ajunge conferentiar al Facultatii de Teologie din Salonic si va preda in cadul sectiei de patrologie. In 1980 ajunge profesor universitar al sectiei de Patrologie. In aceeas perioada publica lucrarea monumentala : « Ghenadie al II-lea, Scolarios, Viata, Scrieri, Invatatura » Va fi ales tot in acelas an seful sectiei de Teologie Pastorala a Facultatii de Teologie din Salonic si directorul centrului de Studii Scripturistice si Patristice din Salonic.

    Din 1972 pana in 1980 va face studii aprofundate in Germania la Bonn. Aici a scris o serie de studii patristice in limbile germana si franceza. La intoarcerea in Salonic va pune bazele Fundatiei Patriarhale de Studii Patristice de la Manastirea Vlatadon. Va infiinta si revista Fundatiei Patriarhale « Mostenirea » Va fi numit si seful Centrului de Studii Bizantine din cadrul Facultatii de Teologie din Salonic. A obtinut sprijin material din partea statului Elen pentru a sustine cele doua centre infiintate care sunt in prezent Centre Internationale de Studii Patristice, avand cercetatori de elita in studii patristice, profesori la Facultati de Teologie importante.
    Este ales presedintele Uniunii Teologilor din Grecia de Nord si infiinteaza revista « Teologia ». A organizat zeci de conferinte si simpozioane internationale. Cel mai recent sinpozion cu rasunet in toata Biserica este cel din 2007 despre Sfantul Ioan Hrisostom. A fost chemat in ultimii 30 de ani de aproape toate mitropoliile, manastirile si asociatiile ortodoxe de pe teritoriul Greciei ca sa organizeze si sa sustina conferinte. A fost chemat sa predice in zeci si zeci de Biserici. Dintre cele mai importante simpozioane amintim : in Eghina, cu tema Sfantul Nectarie de Pentapole,la Manastierea Sf Nicodim din Gumenisa despre Sfantul Nicodim Aghioritul, etc. Este presedinte de onoare al Uniunii Filologilor din Grecia « Parnasos ».

    Ca profesor indrumator a condus sute de masterate si zeci de doctorate, printre care, ca ucenici la Doctorat se numara si ierarhi din Sinodul BOR ( PS Daniil Partosanul, PS Sofian Patrunjel ) si zeci de preoti si teologi romani.
    In anul 1991 a fost hirotonit preot si numit protoprezbiter al Tronului Ecumenic, slujind pana in prezent in biserica Sfantul Antonie din Salonic.

    A reprezentat Patriarhia Constantinopolului si Biserica Greciei in intalniri interortodoxe si intercrestine. A participat la dialogul cu Vechii-Catolici si cu Romano-Catolicii si la intrunirile interortodoxe de la Geneva pentru pregatirea Marelui Sinod Ecumenic, el fiind pesoana cheie in aceste pregatiri.

    A pregatit numeroase enciclice ale Patriarhiei Ecumenice, fiind teologul de marca al Patriarhiei Ecumenice. A respins cu hotarare uniatia (metoda de prozelitism Romano-Catolic) alaturi de teologi Romano-Catolici si Ortodocsi la Freising si Munhen in iunie 1991.

    A atacat Acordul de la Balamant in care se incerca un nou tip de uniatie din partea Romano-Catolicilor,( Acord ce va fi respins oficial de Bisericile Ortodoxe la Baltimore in anul 2000) motiv pentru care va fi oprit de a continua dialogul cu Romano-Catolicii din partea Patriarhiei Constantinopolului datorita uneltirilor Romano Catolicilor si a lipsei de constiinta dogmatica a unor inalti prelati ortodocsi.

    In 1998 va infiinta Societatea de Studii Ortodoxe care va edita trilunar revista teologica “Theoromia” considerata cea mai importanta revista teologica stiintifica a Bisericii Greciei.
    Patriarhia Ierusalimului il cheama in 2006 pentru a pune bazele cercetarii patristice la Ierusalim si a periodicului « Noul Sion » .

    Scrierea sa « Binefacator si curatitor tzunami. Este responsabil Dumnezeu pentru catastrofele naturale ? » a fost premiata la Moscova de catre Uniunea Scriitorilor Rusi ca fiind geniala.
    Alaturi de parintele Ioanis Romanidis, este considerat cel mai important teolog patrolog cu zeci de traduceri din greaca veche in neogreaca, cu zeci de carti scrise care au revigorat teologia patristica din secolul nostru, aducandu-i pe Sfintii Parinti aproape de tinerii teologi si facandu-i accesibili tuturor crestinilor ortodocsi prin traspunerea simpla si obiectiva a invataturii Sfintilor Parinti, care prin parintele Theodoros Zisis au devenit si Parinti contemporani noua, Parinti ai Secolului XXI.Parintele a redescoperit Apologetica si Polemica, retrezind constiinta dogmatica in madularele vii ale Bisericii Ortodoxe. Parintele Profesor a fost preocupat si de scrierile ascetice si monastice dar si misionare, redescoperind pe Sfintii Colivazi(Sfantul Athanasie Parios, Sfantul Nicodim Aghioritul, etc) .

    Bibliografia sa este foarte bogata, incat nu am reusit sa redam decat o foarte mica parte a operei parintelui. Am putea conchide cu faptul ca Parintele Theodoros lucreaza pentru a face cat mai accesibila invatatura ortodoxa sanatoasa poporului lui Dumnezeu. Are zeci de omilii la radio si televiziune, dar si pe zeci de siteuri pe internet. Omiliile lui circula pe CD-uri si MP3-uri si sunt cautate de credinciosii de rand datorita simplitatii expunerii bogatiei patristice cum nimeni altul a putut sa o faca. Sotia parintelui, Cristina este in prezent monahie, iar baiatul cel mare este si el monah. Parintele si-a dedicat viata misiunii ortodoxe si iubirea si pasiunea lui pentru Sfintii Parinti se transforma intr-un nectar din care ne adapam si noi, avand marea sansa si binecuvantare de a-l avea aproape.

    Apreciază

  5. Lastun said, on mai 18, 2013 at 10:30 pm

    RFID Goes on Safari

    RFID-ul merge in Safari.

    In ce sau mai gandit oamani sa bage CIP-uri RFID, in elefanti ca le monitorizeze ccomportamentul si sa vada cati kilometrtri au mers pe zi.

    https://www.rfidjournal.com/purchase-access?type=Article&id=9558&r=%2Farticles%2Fview%3F9558

    Apreciază

  6. Lastun said, on mai 18, 2013 at 10:38 pm

    Cei din Parcul Saguaro National sau gandit sa puna CIP-uri RFId in tot ce misca animale si plante CACTUSi.

    From cacti to deer and tortoises, RFID is helping park and game managers monitor and protect precious natural resources.

    De la cactusi la caprioare testoase, RFID ajuta parcul si monitorizeaza si protejeaza resursele naturale.

    https://www.rfidjournal.com/purchase-access?type=Article&id=4368&r=%2Farticles%2Fview%3F4368

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 10:25 am

    Al doilea factor major care ucide muncitorul american este tehnologia. Tehnologia avanseaza intr-un ritm aproape inimaginabil si este din ce in ce mai accesibila. Ceea ce inseamna ca le va fi din ce in ce mai usor companiilor sa inlocuiasca oamenii cu roboti si calculatoare. O astfel de evolutie ar putea duce la desfiintarea a milioane de locuri de munca in tehnologie. Desigur, va fi nevoie de oameni pentru construirea robotilor si computerelor, dar nu de multi.

    http://www.ziare.com/economie/criza/agonia-muncitorului-american-1235939

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 10:38 am

    „Toate bancomatele au o constructie invechita, astfel ca sunt predispuse la vulnerabilitati, sunt o latura foarte slaba a industriei bancare. Orice ATM poate fi penetrat printr-un atac skimming. Solutia mea de securitate face un bancomat de nespart”, declara el.

    http://science.hotnews.ro/stiri-esential-14830303-hacker-roman-aflat-inchisoare-inventat-dispozitiv-anti-frauda-pentru-bancomate.htm

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 12:11 pm

    Apreciază

    • Verde Verde said, on mai 20, 2013 at 9:45 am

      Ca fost elev. care a terminat in urma cu numai cativa ani scoala pot sa spun ca adevarata cauza a violentelor din scoli sunt tiganii si promovarea manifestarilor lor care sunt adoptate mai apoi de unii dintre Romani care vor sa fie si ei „jmekeri”. Am avut un coleg care chiar s-a lepadat de poporul roman spunandu-mi ca el se considera tigan( desi era alb ca branza si avea si ochi albastri si o cunosteam si pe maica-sa de la sedinte, era roman 100% dar ii era rusine, el vroia sa fie tigan jmeker nu roman sclav).

      Camerele nu rezolva nimic, doar ascund gunoiul sub pres si orice altceva va avea acelais efect. Pana nu se trateaza adevarata cauza( mafia tiganeasca) sa nu va asteptati la liniste si pace in scoli.
      Poate si asta a fost unul din motivele pentru ca au adus vest europenii negri si arabi la ei in tara. Ca sa fie si la ei violente in scoli ca sa poata avea un pretext pentru a folosi camere video si cartele biometrice si cipuri.

      Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 12:26 pm

    Apreciază

  11. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 12:28 pm

    Apreciază

  12. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 12:32 pm

    ESTI MONITORIZAT DECI EXISTI

    Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 12:34 pm

    Apreciază

  14. STOP RFID 666 said, on mai 19, 2013 at 12:45 pm

    NU SUNT NUMAR

    Şi un alt înger, al treilea, le-a urmat, zicând cu glas mare: „Dacă cineva i se închină Fiarei şi chipului ei şi-i primeşte semnul pe fruntea sau pe mâna lui, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în cupa mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi’n pucioasă dinaintea sfinţilor îngeri şi dinaintea Mielului“.
    Şi fumul chinului lor se suie’n vecii vecilor. Şi nici ziua şi nici noaptea nu au odihnă cei ce se închină Fiarei şi chipului ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei.

    Apreciază

  15. Fratele Ioan said, on mai 19, 2013 at 4:24 pm

    Da, multumesc.
    Nu vad ,de ce nu ne-ar fi dat „contul” chiar Saccsiv
    , adica de ce prin intermediari?
    Dupa revolutie ,am o mare repulsie pentru intermediari , [mai ales pt cei care fac intermedieri cu bani ].
    Am cam repetat notiunea de intermediari ,dar vreau sa ma fac bine inteles.

    Apreciază

  16. daniel said, on mai 19, 2013 at 4:39 pm

    In privinta avatarului, poate ca s-a intamplat ceva cu adresa de e-mail pe care o avea Danutza si acum intra aici cu o alta adresa de e-mail. Nu cred ca e asa de grav. Dar, ar putea sa ne explice…

    Apreciază

  17. acc70 said, on mai 19, 2013 at 5:22 pm

    sunt lucruri mai importante in tara asta decat sa va banuiti intre voi…uite un exemplu de cat tupeu au capatat satanistii din Timisoara:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/dumnezeu-e-un-mafiot-ca-sa-intre-la-teatru-spectatorii-au-fost-controlati-de-politie-103809.html

    chiar nu s-a gasit nimeni sa mazgaleasca afisele care invitau la o asemenea blasfemie? chiar i-a cotropit lasiteatea pe toti ortodocsi din Timisoara? Sincer nu cred…trezirea , fratilor din Banat!

    Dumnezeu nu se lasa batjocorit…iar lasitatea si pasivitatea nici ele nu beneficiaza de clementa…

    Apreciază

  18. Lastun said, on mai 19, 2013 at 5:52 pm

    1 Off topic.

    Am si eu o intrebare pentru voi.

    E pacat daca il pui Stema Bucurestiului pe Sfîntul Dumitru, patronul oraşului Bucureşti cu Sfanta Cruce in mana si cei doi vulturi tinand Sfanta Cruce in gura( in cioc ) pe APROAPE TOATE TOMBEROANELE DE GUNOI STRADAL apartinand REBU ???

    http://arhivafoto.ro/files/product/0002417_cos_gunoi.jpg Mariti la maxim poza.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 24, 2013 at 10:25 am

      nu pacat E HULA si Blasfemie
      dar isi vor trage pedeapsa acestei blasfemii cei ce locuiesc in Bucuresti si folosesc aceste tomberoane cand …vor vedea ca are sa fie si plata dupa fapta
      Amin !

      Apreciază

  19. Lastun said, on mai 19, 2013 at 5:53 pm

    2 Off topic.

    Apreciază

  20. […] Decizie a CSM: Judecatorii si procurorii pot face parte din masonerie. Si pana acum era oricum plin … […]

    Apreciază

  21. […] Decizie a CSM: Judecatorii si procurorii pot face parte din masonerie. Si pana acum era oricum plin … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.