SACCSIV – blog ortodox

Să ne rugăm în aceste momente pentru Părintele Justin. Starea sănătăţii Părintelui Justin este bună

Posted in Parintele Iustin Parvu by saccsiv on mai 15, 2013

Update 2: Părintele Arhimandrit Justin Pârvu a trecut cu bine prin a doua intervenţie chirurgicală, care a avut loc ieri, 15 Mai a.c. Părintele nostru stareţ şi duhovnic este bine, este conştient, comunică şi, pentru prima dată în ultimele trei săptămîni, nu mai acuză dureri. Chiar dacă momentan este încă la terapie intensivă, starea sănătăţii sale este stabilă şi respiră normal, fără mască de oxigen, iar noi socotim aceasta ca pe o primă biruinţă asupra bolii şi nădăjduim în grabnica sa întremare. Cerînd mai departe rugăciunile tuturor Sfinţilor şi ale tuturor celor ce îl preţuiesc, ne dorim ca în următoarele săptămîni să putem să îl avem din nou în mijlocul nostru. Slavă Ţie, Doamne, pentru mila Ta cea mare ce ai făcut cu noi, păcătoşii!

Hristos a înviat!

Obştile Mănăstirilor Petru Vodă şi Paltin

UPDATE: Părintele Iustin a ieşit cu bine şi din a doua operaţie. Este foarte importantă refacerea din următoarele zile, având nevoie de odihnă şi linişte.

Întrucât Părintele trece prin clipe mai grele (a doua interventie) şi este nevoie de milostivirea Maicii Domnului şi a Sfinţilor tămăduitori doctori fără de arginţi, a Sfinţilor Arhangheli Mihai şi Gavriil şi a Sfinţilor închisorilor, fiecare, după putinţă, să se roage cu Acatistul Acoperământul Maicii Domnului, a Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil spre tămăduirea robului lui Dumnezeu Părintele nostru Justin. Iar preoţii să săvârşească sfântul Maslu.

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un creştin-ortodox said, on mai 15, 2013 at 7:33 pm

    UPDATE: Părintele Iustin a ieşit cu bine şi din a doua operaţie. Este foarte importantă refacerea din următoarele zile, având nevoie de odihnă şi linişte.

    Apreciază

  2. marian said, on mai 15, 2013 at 7:40 pm

    Apara-ni-l Doamne si ajuta-ne si noua cei pacatosi si fara de numar, sa fim in viata, alaturi de el, spre mantuire!

    Apreciază

  3. un roman said, on mai 15, 2013 at 10:01 pm

    doamne ajunta

    Apreciază

  4. Luiza said, on mai 15, 2013 at 10:54 pm

    Doamne, cat iesti de Bun, ai ingaduit ca parintele nostru iubit Iustin sa ajunga pina la aceasta virsta de 94 de ani, prin cate suferinte a trecut si s-a jerfit pentru acest neam, te rog din suflet Doamne da-i puere sa treaca si peste aceasta neputinta, Acopera-l Maica Domnului cu Cinstitul Tau Acoperamant.

    Apreciază

  5. Vasilica said, on mai 16, 2013 at 12:04 am

    Dumnezeu şi Măicuta Domnului să îi dea sănătate Pr.Justin Pârvu…

    Preasfanta Născătoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!

    Doamne ajută!

    Apreciază

  6. ortodoxiacatholica said, on mai 16, 2013 at 1:08 am

    Hristos a Inviat!

    Anunt.

    Parintele prof Teodoros Zisis, initiatorul Marturisirii de Credinta impotriva Ecumenismului si capul sinaxei antiecumeniste a clericilor si monahilor de la Volos va conferentia la Constanta pe data de 29 mai, ora 5 pm la Casa de Cultura a Constantei. Va fi insotit de pr Ciprian Staicu, care va traduce.
    Tot in 29 mai, dimineata se va sluji Sfanta Liturghie in Catedrala Arhiepiscopala din Constanta, unde se vor aduce o particica din moastele Sfantului Ioan Hrisostom de catre Gheron Palama Kalipetritul insotit de parintele Matei Vulcanescu.
    Tema conferintei va fi „Edictul de la Mediolan si conceptul de toleranta religioasa”
    Va rugam sa veniti cu intrebari antiecumeniste, avand marea ocazie de a primi raspunsuri autentice din partea celui mai mare patrolog de limba greaca in viata (pr Teodoros Zisis)

    organizator: Arhiepiscopia Tomisului

    Apreciază

  7. Luiza said, on mai 16, 2013 at 12:19 pm

    orthodoxiacatolica
    Va rog mult sa postati inregistrarea pt cei din tara care nu putem ajunge la aceasta confeinta f. importanta si va multumesc.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.