SACCSIV – blog ortodox

Părintele Justin va fi supus unei intervenții chirurgicale. Să-i fim alături și să priveghem pentru duhovnicul neamului

Posted in Parintele Iustin Parvu by saccsiv on mai 8, 2013

Preiau articolul Părintele Justin va fi supus unei intervenții chirurgicale. Să-i fim alături și să priveghem pentru duhovnicul neamului

UPDATE (Joi, 9 Mai, ora 18):

Părintele Justin a trecut cu bine prin intervenţia chirurgicală. Momentan starea sa este stabilă şi s-a trezit din anestezie, deşi efectele acesteia vor trece abia peste 24 de ore. În numele sfinţiei sale vă mulţumim pentru rugăciuni, care se cuvine să nu înceteze, pentru uşurarea suferinţei, pînă la stabilizarea completă a sănătăţii părintelui.

Vom reveni cu informaţii privind starea de sănătate a Părintelui Justin. Hristos a înviat!

Mâine dimineaţă, Joi, 9 Mai 2013, între orele 8-11, Părintele Arhimandrit Justin Pârvu va trece printr-o intervenţie chirurgicală şi îi roagă pe toţi cei ce i-au trecut pragul să îl pomenească la rugăciune, îndemnându-ne să fim uniţi în rugăciunile noastre către Dumnezeu, cerând mijlocirile Prea-sfintei Născătoare de Dumnezeu, ale Sfinţilor Arhangheli, ale Sfinţilor închisorilor, ale Sfântului Haralambie şi ale Sfinţilor tămăduitori, doctorii-fără-de-arginţi ai Bisericii Ortodoxe. Părintele Justin le mulţumeşte tuturor credincioşilor pentru dragostea ce i-au arătat în ultimele săptămâni, şi mai ales pentru împărăteasa faptelor bune, rugăciunea cea cu inimă smerită şi zdrobită. Rugămintea sfinţiei sale se adresează în special celor ce vor putea mâine dimineaţă să meargă la Sfânta Liturghie sau vor putea să petreacă în rugăciune cele trei ceasuri.

Vom reveni cu informaţii privind starea de sănătate a Părintelui Justin.

| petruvoda.ro, atitudini.com

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on mai 8, 2013 at 3:41 pm

    „Hristos a Inviat,”
    Ne rugam la Bunul Dumnezeu, sa puna Mana Lui cea tamaduitoare si vindecatoare , acolo unde medicii vor interveni chirurgical si sa reuseasca operatia , parintele Iustin sa revina sanatos si cu putere fizica si sufleteasca .Sa facem toti maine dimineata o rugaciune sau un acatist catre sfintii care tamaduiesc cu putere de la Dumnezeu , Sf Pantelimon , Sf Spiridon , Sf Haralambie , Sf Doctori fara de arginti , Cosma si Damian , dupa acatistul Sf Acoperamant al Maicii Domnului , fiind citit primul .

    Apreciază

    • ionut ignat said, on mai 9, 2013 at 5:37 pm

      Hristos a inviat!
      Domnul Dumnezeu si Mantuitorul Iisus Hristos sa-l tina sanatos pe dragul nostru parinte Iustin!

      Apreciază

  2. Mălin said, on mai 8, 2013 at 3:56 pm

    Ponta: PSD nu va sprijini nicio modificare la Constituţie care nu are avizul Comisiei de la Veneţia:
    Daca si Constitutia tarii se dicteaza de la Venetia e clar ca cetatenii acestei tari nu mai conteaza:

    http://www.mediafax.ro/politic/ponta-psd-nu-va-sprijini-nicio-modificare-la-constitutie-care-nu-are-avizul-comisiei-de-la-venetia-10862155

    Apreciază

  3. Aurora said, on mai 8, 2013 at 4:14 pm

    Dumnezeu si Maica Sfanta sa vegheze asupra Parintelui Iustin maine, la operatie si sa-l tamaduiasca !

    Apreciază

  4. Graiul Ortodox said, on mai 8, 2013 at 4:49 pm

    Chrístos Papasotiríou, Avocat al Curţii Supreme de Justiţie: Guvernare electronică şi consimţământ. Mijloace de protecţie juridică – NOUL BULETIN BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE

    http://graiulortodox.wordpress.com/2013/05/01/150-christos-papasotiriou-avocat-al-curtii-supreme-de-justitie-guvernare-electronica-si-consimtamant-mijloace-de-protectie-juridica-noul-buletin-bilet-fara-intoarcere/

    Apreciază

  5. danutza said, on mai 8, 2013 at 6:23 pm

    http://luptapentruortodoxie.blogspot.ro/2013/05/sa-ne-rugam-pentru-sfantul-si-dragul.html

    Rugăciune pentru omul bolnav
    Preaputernice şi slăvite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti smerita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!
    Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.
    De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
    Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii.
    Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor.
    Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei.
    Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăinţă şi de mulţumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!” Amin.

    Dumnezeu sa aiba grija de parintele Parvu si de noi!

    Apreciază

  6. Mălin said, on mai 8, 2013 at 8:13 pm

    Iadul este chiar sub pamant, Groapa Marianelor una din portile Iadului ??
    VIDEO: Primele imagini „din iad”. Ce a filmat James Cameron in Groapa Marianelor

    http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/video-primele-imagini-din-iad-ce-a-filmat-james-cameron-in-groapa-marianelor.html

    Apreciază

  7. Mălin said, on mai 8, 2013 at 8:40 pm

    „Si acum tu cobori în Iad, în cele mai de jos ale pământului”(Is. 4,15).
    „l-a aruncat în adânc si l-a închis si a pecetluit deasupra lui” (Apoc. 20,3).

    Din Catavasiile Invierii:
    „Pogorâtu-Te-ai întru cele mai de jos ale pământului şi ai sfărâmat încuietorile cele veşnice, care ţineau pe cei legaţi, Hristoase; si a treia zi, precum Iona din chit, ai înviat din mormânt.”
    (Penticostarul, Utrenia Paştilor, cântarea a 6-a, irmosul)

    Apreciază

    • Maria said, on mai 9, 2013 at 3:31 pm

      Malin,
      Uite-te pe You Tube , „sunete din iad Siberia ” site-ul rusesc , unde un cercetator rus , Dr Azacov , impreuna cu echipa lui , forand la o adancime mare sub pamant pt a face niste descoperiri stiintifice despre miscarile seismice la o adancime mare , a descoperit iadul in tipetele chinuitilor , care te infioara timp de cateva secunde . Citeste si comentariu facut de rusi si ai sa intelegi mai bine decat cea ce arata acest link pe care l-ai postat .Microfoanele , dupa aceasta mica si infricosatoare inregistrare , s-au topit la o temperatura de 1100 de grade , echipa infricosandu-se a incetat forarea si cercetarea .
      Ce a vazut James Cameron in Groapa Marianelor , e „apa de ploaie „.

      Apreciază

      • Maria said, on mai 9, 2013 at 3:33 pm

        Uite ca nu am vazut mai intai ca deja ai postat si tu despre rusii din Siberia .

        Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on mai 8, 2013 at 9:18 pm

    „O să dau drumul în cel mai scurt timp la un sistem de supraveghere cu camere video, care va funcţiona în paralel cu o supraveghere asigurată de Jandermeria Română

    http://www.antena3.ro/romania/caile-intarziate-romane-cum-s-a-terminat-vacanta-de-paste-a-scazut-si-viteza-pe-sine-vezi-ce-spune-ministrul-fenechiu-213367.html

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on mai 8, 2013 at 9:24 pm

    „Este o obligatie sa introducem aceste manuale digitale. Incepem cu clasa I din toamna”, a declarat la finele lui aprilie ministrul Remus Pricopie. Eu spun foarte clar ca obligatia ministerului este sa asigure manuale de calitate, gratuite si accesibile fara discriminare oricarui elev si dascal.

    De asemenea ii reamintesc ministrului ceea ce singur constatase: „Degeaba vorbim de manuale digitale, daca scoala n-are acoperis”.

    http://www.ziare.com/scoala/manuale/invitatii-ziare-com-oana-badea-de-unde-vine-graba-asta-mare-cu-manualele-digitale-1234008

    Apreciază

  10. Mălin said, on mai 8, 2013 at 9:35 pm

    The image shows one of the most gigantic artificial holes on Earth. It is a diamonds mine located in Mirny, East Siberia, Russia. 1200 meters wide and more than 500 deep, one of the biggest gash made to the face of the Earth. The mine will be soon abandoned e nobody will cover it.

    Apreciază

    • Maria said, on mai 9, 2013 at 3:42 pm

      Malin,
      Site-ul rusesc , este mai corect , adancimea forata este mult mai mare decat se spune aici , in jur de 15 mii de metri adancime si nu de 1200 de metri , cat spune aici .

      Apreciază

      • Bogdan said, on mai 9, 2013 at 5:05 pm

        15 mii de metri adancime? Fratilor, la 15 mii d emetri deja a ajuns pe cealalta parte a pamantului si s-a ridicat si vreo 3,000 de metri de la sol…

        Apreciază

      • ionut ignat said, on mai 9, 2013 at 5:34 pm

        Bogdane, vorbesti serios?

        Apreciază

      • Maria said, on mai 9, 2013 at 7:34 pm

        Bogdan,
        Unde ai invatat tu frate , ca dupa 15 km , treci de partea cealalta a Pamantului ? :))
        Diametrul Pamantului este de 12.756 km .

        Apreciază

      • Mălin said, on mai 9, 2013 at 8:23 pm

        @Maria
        asa este, ai dreptate 15000 metri nu 1200

        Apreciază

  11. dante said, on mai 9, 2013 at 6:32 pm

    Bogdane, 15 000 de metri este ca o zgiriietura in scoarta pamintului, raportat la diametrul sau.

    Apreciază

  12. Mălin said, on mai 9, 2013 at 8:16 pm

    Amendament privind extinderea accesului Consiliului Holocaustului din SUA la arhiva MApN, semnat joi:

    http://www.mediafax.ro/social/amendament-privind-extinderea-accesului-consiliului-holocaustului-din-sua-la-arhiva-mapn-semnat-joi-10867858

    Apreciază

  13. Pr.Gabriel said, on mai 9, 2013 at 8:56 pm

    Hristos a inviat!
    Din ce stiu despre foraje, nu exista, cel putin in Romania, cu atat mai putin in acele timupuri, astfel de utilaje de forat la 15km adancime. Distanta este exteem de mare pentru orice pompa si freza, doar daca s-au folosit masini cu freze roatative, insa si aici e discutabil.
    Intrebati orice forator si va va spune ca 15km de foraj este si va ramane multim timp…un vis..
    PS. 15 km de tevi puse in rotatie pentru freza este extrem de mult…fierul obisnuit nu rezista la atatea imbinari prin rasucire….cred ca e bine sa fim cam …rezervati in astfel de …expeditii..

    Apreciază

    • Cosmin M said, on mai 9, 2013 at 9:26 pm

      Exista masini rotative nucleare care topesc roca dar sunt secrete.
      Noi stim oricum din scrierile Sfintilor Parinti care au vazut iadul caci la fel ca raiul nu este din aceasta lume si nu poate fi explicat prin comparatie cu lucrurile existente in aceasta lume.

      Apreciază

      • Cosmin M said, on mai 9, 2013 at 9:36 pm

        Aceste masini nucleare nu sunt nevoite sa scoata roca excavata afara ci o topeste si formeaza din ea pereti si ramane un tunel curat ca de sticla.

        Apreciază

    • Maria said, on mai 9, 2013 at 10:39 pm

      Pr Gabriel,
      Sa stiti ca Dumnezeu poate face orice minune , pt a convinge pe cei ce nu cred nici in Rai si nici in Iad .
      Lucrarea Lui a fost ca sa puna pe acesti cercetatori rusi sa foreze pt un scop anume , descoperind cu totul altceva , sa vada lumea pacatoasa ca exista Iadul in cele mai de jos ale Pamantului asa cum bine stiti din rugaciuni , dupa cum a scris foarte bine Malin mai sus in citate .
      Se stie ca aceasta intamplare a fost „ingropata ” de comunisti .De ce ???
      Daca ar fi fost o gluma sau o farsa , de ce au oprit-o si nu au permis sa se dea publicitatii ?
      Rusii au o tehnologie mult avansata si nu ne comparam noi romanii cu ei .Se vede clar in fotografie groapa
      unde au forat .
      Ba eu chiar cred si ma gandesc tot timpul la ce ne asteapta dupa moarte , la cat bine am facut si cat rau , asa dupa cum un mare pustnic fiind intrebat de cineva ,ce sa faca sa se mantuiasca , a primit raspunsul „tine
      mintea ta in iad si te vei mantui „. Trebuie sa ne gandim ca suntem niste nevrednici , fiindu-ne frica de iad , smerindu-ne stiind ca nimic bun n-am facut inaintea Domnului .
      Am mai auzit odata pe un preot spunand la predica , ca , iadul este aici pe pamant si raiul tot aici . O mare eroare .Din viata aceasta omul isi pregateste singur unde sa stea vesnic prin ceea ce lucreaza in viata pt sufletul lui , bine sau rau ,asta este cu totul altceva .

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 9, 2013 at 10:41 pm

        UPDATE (Joi, 9 Mai, ora 18):

        Părintele Iustin a trecut cu bine prin intervenţia chirurgicală. Momentan starea sa este stabilă şi s-a trezit din anestezie, deşi efectele acesteia vor trece abia peste 24 de ore. În numele sfinţiei sale vă mulţumim pentru rugăciuni, care se cuvine să nu înceteze, pentru uşurarea suferinţei, pînă la stabilizarea completă a sănătăţii părintelui.

        Vom reveni cu informaţii privind starea de sănătate a Părintelui Justin. Hristos a înviat!

        Apreciază

    • Mălin said, on mai 10, 2013 at 12:26 pm

      The following article appeared in the well respected Finland newspaper, Ammenusastia:

      „As a communist I don’t believe in Heaven or the Bible; but as a scientist I now believe in Hell,” said Dr. Azzacove. „Needless to say we were shocked to make such a discovery. But we know what we saw and we know what we heard. And we are absolutely convinced that we drilled through the gates of Hell!”

      Dr. Azzacove continued, „. . .the drill suddenly began to rotate wildly, indicating that we had reached a large empty pocket or cavern. Temperature sensors showed a dramatic increase in heat to 2,000 degrees Fahrenheit.”

      „We lowered a microphone, designed to detect the sounds of plate movements down the shaft. But instead of plate movements we heard a human voice screaming in pain! At first we thought the sound was coming from our own equipment.”

      „But when we made adjustments our worst suspicions were confirmed. The screams weren’t those of a single human, they were the screams of millions of humans!”

      http://www.jesus-is-savior.com/Basics/sounds_from_hell.htm

      Apreciază

      • Maria said, on mai 10, 2013 at 6:30 pm

        Malin ,
        Sa stii ca in general masoneria din lume care apartine Sistemului antihristic , nu doreste ca lumea sa afle anumite evenimente sau lucruri sa zicem ‘iesite din comun ” de pe Planeta si cauta sa ascunda orice stire
        de acest gen .
        Din cauza Internetului , nu prea reuseste , pt ca daca scotocesti toate siturile , gasesti intamplari incredibile ,
        care nu pot fi ascunse .
        Am vazut monstri gasiti pe unele plaje de catre pescari , in urma unor furtuni violente , despre care nu s-a spus nimic in mass-media .Sirene asa cum le stim din povesti , jumatate om , jumatate peste , pe niste stanci , moarte si aproape uscate cu parul atarnand , urate la infatisare si pescarii care le filmau . Apoi s-au descoperit schelete de uriasi , trei cercetatori , abia daca acopereau capul scheletului toti stand unul langa altul , se vedea in fotografie .
        Nimeni nu vorbeste si nu arata lumii ca au existat uriasi pe pamant . La cimitirul „Eternitatea” din Iasi exista mormantul unei fete uriase .Am vazut la stirile unui post tv asiatic , nu mai retin daca din Japonia sau alta tara , cum scafandrii au descoperit si filmat , pesti cu cap de om .Nimic nu se spune despre aceste descoperiri , dimpotriva , se ascund .Cei doi Poli ai Pamantului sunt foarte bine paziti de americani si nu se da voie sa se cerceteze Pamantul , in jurul Polilor .
        Din comentariul acestei descoperiri din Siberia :
        „In Siberia la o adancime de 14.400 m ,la o temperatura de 1100 grade celsius , in urma unor excavari
        cu utilaje avansate pentru a asculta miscarile scoartei terestre , oameni de stiinta geologi Rusi ,au descoperit lucruri inspaimantatoare ”
        Spune Dr. Azacov :
        „Cu microfoane suprasensibile ,pe care le-am coborat in gaura .”
        „Dintr-o data burghiul si-a accelerat rotatiile „etc .

        Apreciază

    • Cosmin M said, on mai 9, 2013 at 9:28 pm

      Armele potopului de foc. SUnt multe altele de ambele parti dar tinute la naftalina.

      Apreciază

    • Maria said, on mai 9, 2013 at 10:54 pm

      O veste buna ! Sa dea Bunul Dumnezeu sanatate parintelui Iustin si viata lunga !

      Apreciază

  14. Mălin said, on mai 10, 2013 at 1:25 pm

    În ROMÂNIA, Poliţia a fost amendată pentru că pe maşini nu scria în UNGUREŞTE
    http://www.antena3.ro/romania/in-romania-politia-a-fost-amendata-pentru-ca-pe-masini-nu-scria-in-ungureste-213619.html

    Apreciază

  15. Pr.Gabriel said, on mai 10, 2013 at 3:07 pm

    Hristos a inviat!
    Malin draga, totusi cu resurese de atunci, sa pui 15km de cablu si sai pui un microfon in „cap”, apoi sa inregistrezi „ceva” la acel capat, fare de necrezut. Tu stii ce atenuare are 1m cablu filar de cupru? Pune tu cel mai performat microfon, chiar si „phantom power condenser” si la 50 metri nu mai auzi nimic, darmite la 15km. Pai, atenuarea la 15 km este de mii de dB %.. teoretic si practic, nu auzi nimic..
    Sa uam ca ex:
    1.Microfon profesional de studio Audio-Technica AT4050 SM (1.000$)-gama dinamica 132dBi.
    2.Cablu aurit (5-10$/metru), cu pierderi de maxim 2-4dBi/10m.
    3.Recoder analog (banda), maxim 78dBi raport semnal zgomot.

    PAI, fratilor, sa-mi fie cu iertare, dar la 15.000 de metri lungime, o sa ai pierderi de zgomot de aproape 100.000dBi!!!!! Iar cel mai performant mic actual nu sare de 150dBi. Fa si tu calculul.. 132 : 100.000 si vezi ce-ti iese. TEORETIC SI PRACTIC ..NIMIC.
    SI ASTA CU TEHNICA MODERNA, INACCESIBILA ACELOR VREMURI.

    Iar ca forajul la 15km eu zis sa venim cu picioarele pe pamant..Nicio freza imbinata prin tevi rotative nu se poate rasuci la o asa distanta. Voi va dati seama ce contraforta pune pamantul la forare?Si daca ti se rupe o parghie la 12km cum o scoti? Ca trebuie sa le dai afara pe toate :)).
    Nu fiti copiii si nu ma credeti toate…
    TEHNIC, LA 15KM, NU SE POATE FORA CU TEHNICA DE ACUM 50 ANI.

    Apreciază

    • Maria said, on mai 10, 2013 at 6:34 pm

      Unde ai invatat toate astea parinte ? La Teologie ?
      Noi , nici peste o suta de ani , nu vom ajunge la tehnica de acum cincizeci de ani a rusilor .

      Apreciază

    • Cosmin M said, on mai 10, 2013 at 6:48 pm

      Nu are nici o legatura tehnologia pe care o stim noi cu tehnologia folosita in expeditii sau cercetare care adesea valoreaza sute de milioane sau miliarde de euro.
      @ Pr Gabriel, daca va ingadui Dumnezeu sa prindem al 3-lea razboi mondial abia atunci vom vedea tehnologiile dezvoltate din 1945 pana azi.

      Apreciază

      • Cosmin said, on mai 11, 2013 at 12:24 am

        Acuma serios mai oameni buni, chiar credeti farsa aceea de pe youtube? Dovediti putina maturitate crestina si nu va lasati inselati de vrasmasul. ACEL FILMULET LASA IMPRESIA CA INTR-O ZI CINEVA VA PUTEA FORA PANA IN IAD SI DE ACOLO SE POATE SCAPA. SA FIM SERIOSI OAMENI BUNI.

        Cum credeti ca satana cu toti dracii lui pot fi tinuti prizonieri la un moment dat, intr-un tinut material cand stim foarte bine ca diavolii sunt nemateriali. Pe de alta parte e scris clar in Sfanta Scriptura faptul ca odata plecat in lumea de dincolo fie in Rai fie in Iad(care nu sunt materiale !!!) nu ai cum sa te intorci de acolo sa le spui celor in viata cum sta treaba. Doar spiritistii ne vand gogosi dintrastea ca ei vorbesc cu cei plecati dincolo.

        Iertati-ma daca am zdruncinat putin anumite scari de valori, dar youtube nu e o sursa de informatie de credibilitate notorie, sa fim seriosi.

        In alta ordine de idei, filmuletul original cu renumita gaura de 15km adancime e altul si e vechi cam de 5-6 ani, nu acesta postat mai sus, dar asta nu schimba cu nimic lucrurile.

        Incercati sa treceti informatia prin filtrul logic personal, sau cum spun batranii „rumegati putin informatia inainte de a o imprastia si pe la altii”.

        In Rai sau in Iad se ajunge cu sufletul nu cu trupul, caci trupul putrezeste, ori nici un aparat din lumea materiala, indiferent de tehnologie, nu poate percepe un zgomot emis de un suflet, asta presupunand ca sufletele emit sunete.

        Iertare inca o data si insanatosire grabnica Parintelui nostru drag Iustin Parvu.

        Doamne Ajuta !!!

        Apreciază

      • Maria said, on mai 11, 2013 at 1:04 pm

        Cosmin ,
        Cine a sustinut ca a „pipait ” sufletele din iad si ca le-a vazut cu ochii , deasemeni , cine a sustinut ca sufletele de dincolo , Rai sau Iad sunt materiale ?Nici nu ingaduie Dumnezeu asa ceva , ca sa vezi cu ochii si sa fii viu ,
        aici este vorba doar de a asculta chinurile osanditilor , fara a vedea ceva , de aceea s-au topit si microfoanele si rusii au pus capat forarii .La fel nimeni nu va putea sa mai incerce asa ceva .Aceasta intamplare este ca o marturie a existentei Iadului si a chinurilor cumplite la care sunt supuse sufletele osanditilor , cum scrie si in Apocalipsa .Cine crede este liber sa creada si cine nu , nu crede .
        Acolo s-au inregistrat niste sunete , tipete de groaza asa cum de altfel sunt descrise in toate cartile sfintilor cu lux de amanunte , dupa revelatiile pe care le-au avut sfintii , ca o atentionare a omenirii despre existenta Iadului cat si a Raiului .
        Asa este in Iad , dupa toate scrierile teologice de-a lungul secolelor .
        Deci , nu s-a vazut nimic , ca nu avea cum sa se vada , dar de auzit se poate auzi , asa cum si in viata noastra pamanteana , se aud sunete stranii , ale demonilor , in anumite locuri necurate , nesfintite , unde se fac farmece , unde diavolul are putere asupra celor posedati , demonizati , in locurile pustii , blestemate prin Moliftele Sf Vasile , in locurile unde n-a calcat niciodata un preot sau nu s-a facut niciodata o sfintire sau o rugaciune ,acolo demonii au putere in anumite ore din noapte , pana la cantatul cocosului , asa cum si ,Mantuitorul la atentionat pe apostolul Petru ca se va lepada de El de trei ori , cand va canta cocosul .
        De ce nu s-ar fi auzit , nu vazut , si sunetele acelea , „in cele mai de jos ale pamantului „, cum se spune ca acolo este Iadul , in intunecimea pamantului ?
        Nimeni n-a mai indraznit de atunci , sa foreze in pamant la asemenea adancime .
        De ce ?De frica !
        Daca facem o statistica , majoritatea omenirii , nu crede in existenta Iadului si nici in osanda vesnica si chinurile de acolo , altfel ar veni la dreapta credinta miliardele de pagani , s-ar boteza si ar nadajdui la viata Vesnica din Rai .

        Apreciază

    • Nimeni said, on mai 12, 2013 at 11:12 pm

      Hristos a Inviat!

      Ma uit pe aici si ce vad?
      Explicatii pur omenesti despre iad si cum ca nu ar fi fost nimeni acolo cu trupul si sa fie viu daramite sa se mai si intoarca de acolo.
      Eu nu cred ca ce s-a intamplat in Rusia cu forajul e ceva imposibil de realizat.
      Fratilor, uitam un lucru!
      Dumnezeul nostru este unul minunat si care face minuni pentru noi oamenii pentru ca sa-l cunoastem mai bine si sa ne apropiem de el.
      Puternic este Dumnezeul nostru si neintelese minunile si caile Lui de intelepciunea omeneasca.
      Se pare ca acesta a fost cu trupul la iad si viu fiind:

      http://acvilaortodoxa.wordpress.com/2013/04/22/migdonie-imploratorul/

      Dupa cum am spus laudat fie Dumnezeul nostru cel in Treime, cel ce face minuni cu noi si pentru noi.

      Apreciază

      • Maria said, on mai 13, 2013 at 11:51 pm

        Da , am intrat pe acel site si am citit tot ce scrie , dupa care , m-am gandit ca cei care vor sa se convinga de Minunile facute de Dumnezeu pt a descoperi Iadul si Raiul de altfel , sunt evidente .
        Om viu , sa vada Iadul , sa scoata de acolo prin rugaciunile lui la Maica Domnului nu mai putin de sase suflete din chinuri ,dar nu am inteles bine la sfarsit ce s-a intamplat cu Migdonie ? A murit in accident si a disparut cu tot cu trup ?
        Interesanta minune , a zilelor noastre .Trebuie sa ai discernamant , sa fii luminat de Dumnezeu , sa crezi ce-i de crezut si sa nu crezi ce nu-i de crezut .

        Apreciază

  16. STOP RFID 666 said, on mai 10, 2013 at 4:28 pm

    In cele mai multe tari, euroscepticismul se manifesta doar in randul extremistilor, fie anarhisti, fie fascisti, fie populisti. Chiar daca sustinerea acestora a crescut usor, ei nu prezinta destula incredere in fata publicului larg.

    http://www.ziare.com/europa/uniunea-europeana/teama-si-ura-in-ue-cine-mai-are-incredere-in-constructia-europeana-1234526

    Apreciază

  17. Mălin said, on mai 10, 2013 at 9:39 pm

    Din pacate pentru Ierusalim, pe langa inutilitatea lovituri, doua tari au raspuns destul de agresiv, deocamdata doar la nivel declarativ. Daca in privinta Teheranului nu este nici o surpriza majora, atitudinea Moscovei este macar nelinistitoare pentru israelieni. Nu numai ca Moscova a condamnat atacul, dar a facut-o prin vocea presedintelui Vladimir Putin care, in mod direct si fara echivoc, a amenintat Israelul. Astfel Vladimir Putin i-a spus de la Shanghai, primului ministru israelian, Binyamin Netanyahu, ca Rusia nu va mai tolera un alt atac asupra Siriei si daca acesta se va intampla totusi, Rusia va riposta imediat!

    http://www.frontpress.ro/2013/05/vladimir-putin-ameninta-direct-israelul.html

    Apreciază

    • Maria said, on mai 10, 2013 at 10:40 pm

      Bine face Putin , sa puna capat masacrelor pe care le face Israelul in lume , ajutat de americani .
      Numai ca , Doamne fereste-ne pe noi de un razboi !
      Am vazut poze pe net cu copii ucisi si macelariti de evrei , in lumea araba , care te infioara , copii nevinovati si civili adulti nevinovati , macelariti ca pe ganganii , pt a-i extermina .
      Apoi evreii cauta Holocaustul acolo unde n-a fot Holocaust , numai sa poata cere drepturi considerandu-se victime , asa cum au facut cu tara noastra .

      Apreciază

  18. Mălin said, on mai 10, 2013 at 9:41 pm

    Israelul a avertizat administraţia de la Washington că Rusia este pe cale să vândă sisteme defensive sofisticate Siriei, ceea ce ar complica o eventuală intervenţie externă în această ţară.

    Autorităţile israeliene susţin că există dovezi care confirmă această ipoteză. Potrivit Wall Street Journal, transferul de armament este iminent, iar din arsenal fac parte şi bateriile sol-aer S-300, care deţin o tehnologie avansată şi pot să doboare avioane sau rachete de orice tip.

    Siria se bucură de zeci de ani de o alianţă militară puternică cu Rusia, ţară care a blocat în mai multe rânduri tentativele de izolare a regimului de la Damasc, condus de Bashar al-Assad.

    Conform informaţiilor furnizate de Tel Aviv, Siria şi Rusia au semnat un acord în 2010, în care se stipula că Moscova va vinde Damascului baterii antiaeriene în valoare de 900 de milioane de dolari. Cum această sumă a fost deja achitată, se preconizează că ruşii vor respecta clauzele contractuale.
    Tranzacţia include şase lansatoare mobile şi 144 de rachete, fiecare cu o rază de acţiune de 200 de kilometri.

    http://www.antena3.ro/externe/israelul-paraste-moscova-la-washington-rusia-vinde-armament-sofisticat-siriei-213650.html?error#comments

    Apreciază

  19. crestinul ortodox said, on mai 10, 2013 at 9:57 pm

    razboiul se pregateste pentru ca sabiile incep a se scoate si a se ascuti
    profetul mincinos este pe pamint dupa cum se contureaza „papa Francisc incurajeaza calugaritele sa devina mame …”

    se pregateste astfel terenul si calea catre sinodul ecumenic ce va scoate pe calugari si maici din manastiri si-i vor insura si marita aratatnd „ca este randuiala bisericeascca ” dara uraciunea pustiirii se va numi
    si al treilea razboi mondial doar in sase zile si …natiile turbate se vor strange si pamintul poate arde precum taciunele
    Doar Credinta Sfanta in MAICA DOMNULUI si rugaciunea la Al Sau Sfant Acoperamint ne va putea scapa de urgia lui DUMNEZEU CE VA VENI ca plata dupa fapta
    In Jurul SFINTEI CRUCI Sa Ne Adunam si la MAICA DOMNULUI Sa Cerem Ajutorul Sfant , vi se par o joaca si glume de ale mai marilor insa …uratorul binelui , tatal minciunei si slujitorii sai antihristii nu doresc decat cat mai multe suflete sa inghita si vor inchinarea si lepadarae de Credinta si DUMNEZEU ADEVARAT a neamurilor , apostazia neamurilor
    Insa LUMINA ADEVARATA este HRISTOS si Calea , Adevarul Sunt in ORTODOXIE si Biserica Cea Adevarata , Cea Sobornica si Apostolica dar nu cu lupul paznic pus la oi si spurcatii in biserica pentru ca partasi la spurcaciune ne vom face
    Amin !

    Apreciază

  20. STOP RFID 666 said, on mai 10, 2013 at 10:41 pm

    Apreciază

  21. Maria said, on mai 10, 2013 at 11:03 pm

    Arde pamantul si acum , in luna mai , cand plantele semanate scot capul din pamant si deja se usuca de la soarele extrem de arzator pt aceasta perioada , datorita secetei si arsitei , daca nu ploua cat de repede ,culturile sunt compromise si foametea se instaleaza incetul cu incetul sub ochii nostri care nu vad inca parjolul care deja a inceput .
    Asta-i pedeapsa din Cer pt cate spurcaciuni sunt pe pamant si cata ura intre natiuni si intre oameni in general .Trebuie rugaciuni sa aiba mila Domnul de sufletele si trupurile noastre , sa nu ne piarda cu seceta si foamete .

    Apreciază

    • Cosmin said, on mai 11, 2013 at 12:41 am

      Maria,

      In ce priveste Romania, aceasta seceta este medicamentul pe care ni-l da Dumnezeu noua romanilor, din dragoste si mila fata de noi, ca sa ne trateze de boala numita „vanzarea pamantului stramosesc strainilor”.

      Ce sa faca strainul cu pamantul daca e seceta ?… il lasa si pleaca de unde a venit.

      Si sa mai spui ca Dumnezeu nu se gandeste la toate… ba mai mult, se gandeste si pentru noi si repara greselile noastre cu sarg si truda, iar noi de multe ori, in mandria noastra, ridicam pumnii la cer si blestemam.

      Doamne iti multumim pentru tot, laudat fie numele tau in veci ! Amin !

      Apreciază

      • kefalonia said, on mai 15, 2013 at 11:51 pm

        Nu domnule,
        cred ca medicamentul este pentru egoism. Daca-i recolta bogata, se vand fructele, legumele si granele pana plesnesc unii de atata bunastare, iar restul se pune la pastrare in timp ce saracii tot flamanzi. Asa ca pentru cei saraci, ca-i buna recolta, ca nu -i buna, tot aia e. Problema e ca noi , la modul asta de viata individualist, nu ne mai putem numi crestini. Cat sa ne mai rabde Dumnezeu

        Hristos Anesti!

        Apreciază

  22. Maria said, on mai 11, 2013 at 1:20 pm

    Cosmin ,
    Asa o fi , nu zic ca n-ai dreptate , dar sa stii ca strainii nu sunt impiedicati de seceta , pt ca acestia vor face sisteme de irigatii , sunt mai harnici decat romanul care lasa parloaga terenul din lene si nepasare ,ceea ce cu sute de ani in urma nu se intampla , apoi strainul cumpara , fiind plin de bani si pt ca nu se satura de bogatii si proprietati , decat atunci cand stie ca va muri peste putin timp .
    Aceasta seceta , cred ca este si provocata de mana omeneasca , doar in Europa .Deasemeni , prelungirea iernii , anularea primaverii , imposibilitatea de a insamanta si prelucra terenul la timp , fiind mult intarziat ,aproape cu o luna , dupa parerea mea este tot o manevra facuta de mana omului .
    HAARP lucreaza neincetat in lume .Sigur ca Dumnezeu ingaduie , pt pacatele oamenilor si necredinta .
    Asta meritam , pe buna dreptate .

    Apreciază

  23. Mălin said, on mai 11, 2013 at 3:32 pm

    http://adevarul.ro/international/in-lume/turcia-pune-aplice-planul-nebunesc-premierului-alternativa-stramtoarea-bosfor-1_516ab776053c7dd83f094f86/index.html

    Romania Libera a dezvoltat acest subiect intr-o stire din iunie 2011:

    Canalul Istanbul afectează Nabucco
    Însă canalul ar putea afecta viabilitatea celuilalt proiect faraonic, conducta de gaz Nabucco, lunga de 3900 de kilometri, crede profesorul Emre Iseri, cadru didactic asociat la Universitarea de Relaţii Internaţionale Kadir Has.

    „Turcia a argumentat întotdeauna că proiecte de tipul Nabucco au darul de a elibera măcar parţial traficul de pe Bosfor. Însă odată cu acest canal, argumentul ar putea deveni redundant,” crede profesorul Iseri. „Îmbunătăţirea şi ieftinirea tehnologiei de transport a gazului natural lichefiat cu ajutorul navelor, ar putea fi o soluţie mai eficientă decât conducta de gaz.”

    Spre deosebire de Bosfor, canalul Istanbul va putea primi în apele sale orice tip de vas, indiferent de capacitate.

    Acest detaliu nu a scăpat neobservat de Azerbaijan, unul din principalii furnizori de gaz pentru Nabucco.
    ……………………………….
    Dornici să se extindă pe pieţele europene, SOCAR, compania de stat azeră, s-a îndepărtat în ultima vreme de Nabucco.

    Canalul este, aparent, în avantajul Rusiei
    Teoretic, canalul dorit de Erdogan ar avantaja Rusia, care planuieşte să construiască o conductă de gaz pe sub Marea Neagră, via Turcia cu destinaţia Europa. „Atâta timp cât (n.r. canalul Istanbul) este în conformitate cu Convenţia de la Montreux, canalul este compatibil cu viziunea de securitate energetică a Rusiei, pentru că asta vor ei (n.r.ruşii), să îşi diversifice permentnt pieţele, a spus Iseri, citat de eurasia.org. „Liderii ruşi doresc să îşi protejeze monopolul (n.r. alimentării Europei). Nu vor să-şi bata capul cu o conductă care tranzitează mai multe state.”

    Semnată în 1936, Conventia de la Montreux, care a contribuit decisiv la încheierea divergenţelor asupra Mării Negre dintre Rusia şi Turcia, permite celei din urmă interzicerea dreptului de trecere a navelor de lupta straine în timp de razboi sau dacă se simte ameninţată cu invazia. Pe timp de pace, însă, convenţia oferă dreptul de tranzit pentru navele civile prin strâmtoarea Bosfor.

    Diplomaţii ruşi de la Istanbul au declarat că nu ştiu foarte multe detalii despre planul canalului Istanbul. „Am aflat prima dată despre acest canal atunci când premierul Turciei l-a anunţat, a declarat Igor Mityakov, purtătorul de cuvân al ambasadei Rusiei la Istanbul. „Toate naţiunile care au ieşire la Marea Neagră sunt interesate de canal şi ele trebuie luate în calcul.”

    Dar cum va fi canalul profitabil dacă tranzitul pe Bosfor este liber?, se Întreabă Mityakov. Iată o întrebare pe care şi-o pun mulţi. Şi cât de repede va putea fi construit? Conform planului, canalul ar urma să fie navigabil în 2023, an care coincide cu aniversarea a 100 de ani de la instaurarea Republicii Turcia.

    Convenţia de la Montreux, revizuită?
    În afara acestor probleme, canalul Istanbul ar putea influenţa Convenţia de la Montreux, care impune reguli stricte asupra tranzitului navelor de război.„Rusia ar vrea să se asigure că Turcia va limita tranzitul navelor de război prin acest canal.”

    În timpul războiului dintre Rusia şi Georgia din 2008, navele militare americane care au livrat ajutoare umanitare Georgiei au avut o restricţie de 24 de zile în apele Mării Negre.

    Nici specialiştii de mediu nu sunt foarte încântaţi de acest proiect. Potrivit lor, impactul asupra mediului ar putea fi foarte puternic, deoarece cele două mări au salinitate diferită, iar asta ar putea afecta Dunărea şi Volga. „Toate ţările care au ieşire la Marea Negră trebuie consultate. Dar chiar au fost consultate? Mă îndoiesc,” a spus Cengiz Aktar, profesor la Universitatea Bahcesehir.

    Apreciază

  24. Mălin said, on mai 11, 2013 at 3:39 pm

    http://www.gandul.info/puterea-gandului/leviathanii-in-al-treilea-razboi-mondial-10854242
    …………………………………………………………………………………………………………..
    Iată cum iese, ca Leviathanul din apă (vezi Cartea lui Iov, capitolul XLI), adevăratul motiv: platforma gazeiferă care poartă numele înfricoşătorului monstru marin, situată la 80 de mile nord de portul Haifa. Adică independenţa energetică a Israelului şi mult mai mult decât atât. Cheia conflictul din zonă (şi a altora care stau să explodeze) e pe fundul Mediteranei de Est.

    La sfârşitul lui martie, odată cu începerea expoatării primului zăcământ de gaze de la Tamar, Israelul a devenit un jucător important pe piaţa energetică, un nou emirat gazo-petrolifer. Cele 13 miliarde de dolari pe care le va economisi anual, asigurându-şi autonomia energetică, îi va investi în războiul pentru pace (căruia i se spune, mai de-a dreptul, înarmare).

    Aşa-numitul Bazin Levant (disputat de Israel, Siria, Liban, Cipru) este estimat de americani la 3,45 trilioane metri cubi de gaz şi 1,7 miliarde barili de petrol. Din apele Bazinului scot capul, ca leviathanii, SUA, Rusia, China, Iran, Turcia.

    Desfăşuraţi o hartă a regiunii şi veţi înţelege că pentru rachetele Hizballah (Fatah-110, sau varianta de producţie siriană M-600, cu o rază de acţiune de până la 300 kilometri) platforma israeliană de exploatare e o pradă uşoară. Cu atât mai mult cu cât chiar gazdele Hizballah, autorităţile libaneze, au declarat în repetate rânduri că zăcămintele le-ar aparţine, de drept, şi lor. Declaraţie greu de contrazis, fiindcă între Liban şi Israel problema graniţelor e încă nerezolvată.

    De la începutul anului, Israelul se străduieşte să-şi reia relaţiile cu Turcia (alterate grav, în urma incidentului flotilei). Premierul Netanyahu a trimis o delegaţie la Ankara, pentru a-i propune lui Erdogan un proiect economic comun: un gazoduct care să lege platforma Leviathan de Turcia şi, de acolo, gazul să ajungă în Europa. Iată o veste proastă pentru Gazpromul rusesc.
    …………………………………………………………………………………………………………..

    Apreciază

  25. mircea said, on mai 11, 2013 at 3:42 pm

    http://www.antena3.ro/high-tech/vrea-sa-construiasca-o-noua-era-a-umanitatii-promite-viata-vesnica-pe-pamant-si-o-noua-religie-213621.html
    Dmitry Itskov susţine că, în cel mult zece ani, va putea să „descarce” creierul uman în roboţi şi le va permite astfel oamenilor să trăiască veşnic.
    Rusul spune că a angajat deja 100 de oameni de ştiinţă care îl vor ajuta să-şi ducă proiectul la îndeplinire.
    Itskov speră să poată transfera creierul uman în roboţi prin intermediul unei intervenţii chirurgicale.

    Apreciază

  26. Mălin said, on mai 11, 2013 at 3:43 pm

    http://romanian.ruvr.ru/2013_05_11/Netanyahu-se-va-intalni-cu-Putin-la-Soci/
    Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, intenţionează să sosească în Rusia pentru negocieri cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Dmitri Peskov.

    O sursă diplomatică a declarat că premierul israelian intenţiona să sosească la Soci la începutul săptămânii viitoare şi a adăugat că „în prezent, vizita este într-o fază activă de pregătire”.
    Se presupune că în cadrul negocierilor vor fi examinate livrările ruse de sisteme S-300 către Siria.

    Apreciază

  27. Mălin said, on mai 11, 2013 at 3:46 pm

    Moscova încheie livrările de arme defensive conform contractelor anterioare, a declarat astăzi (10.05.2013) ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, după întâlnirea cu miniştrii de Externe ai Germaniei şi Poloniei, Guido Westerwelle şi Radoslaw Sikorski.

    http://romanian.ruvr.ru/2013_05_10/Rusia-nu-planifica-sa-vanda-Siriei-complexe-S-300/

    Apreciază

  28. Mălin said, on mai 11, 2013 at 4:03 pm

    Sa ne aducem aminte despre ce spunea parintele Elpidie:

    “Se va intampla atata rau, atata nenorocire, incat va rog pe toti cei care iubiti Patriarhia Ecumenica, sa va rugati pentru ceea ce va urma. Acesti oameni (ai Patriarhiei Ecumenice) vor avea multe de suferit.
    Totusi daca vor fi oameni care sa se roage se va amana acest rau. Il rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange. Daca nu ne vom ruga, acest Patriarh nu va avea o moarte blanda!”

    http://www.mediafax.ro/externe/atentat-care-il-viza-pe-patriarhul-ecumenic-ortodox-bartolomeu-dejucat-la-istanbul-masurile-de-securitate-au-fost-intensificate-la-patriarhie-10871271

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.