Saccsiv – Weblog

Papa Francisc I are in spatele sau pe papa cel negru, „stapanul lumii”

Posted in papa Francisc I by saccsiv on martie 27, 2013

Preiau articolul «Şeful noului Papă e stăpânul lumii»

Un scriitor american, Eric Jon Phelps, care şi-a dedicat viaţa problemelor contemporane religioase, a stârnit iureş cu o carte în care explică pe larg cum Ordinul Iezuiţilor, din care face parte noul Papă, Francisc, ar putea aduce sfârşitul lumii.

Alegerea Papei Francisc, despre care se ştie că e unul dintre liderii Ordinului Iezuiţilor, a dat naştere multor discuţii şi speculaţii. Cel mai mult se bate monedă pe faptul că, prin “mâna” lui, aşa numitul “papă negru” şi-a adjudecat şi ultimul bastion pe care şi-l dorea pentru a subjuga complet Planeta: Vaticanul.

Sunt foarte răzbunători

Astfel, cei care au reamintit profeţia Sfântului Malachia luna trecută, când Benedict al XVI-lea a demisionat subit, sunt tot mai convinşi că Papa Francisc e reprezentantul acelui “papă negru”, despre care se spune că aduce Apocalipsa. Această sintagmă e folosită pentru descrierea liderului suprem al iezuiţilor – generalul superior, care se îmbracă mereu în negru şi care e înconjurat dintotdeauna de un mare mister. Din 2008, liderul acestui ordin e Adolfo Nicolas, un spaniol de 76 de ani, despre care scriitorul Eric Jon Phelps a scris: “E dictatorul absolut. Atunci când el vorbeşte, supuşii lui ascultă. El conduce acum lumea. El e şeful Papei de la Vatican şi va forma un guvern mondial”. Mai mult, Jon Phelps susţine că ar avea documente care atestă implicarea iezuiţilor în evenimente precum asasinarea preşedintelui american J.F. Kennedy sau bombardarea nucleară a Japoniei, la Hiroshima şi Nagasaki. “Iezuiţii nu uită, în cazul în care nu le dai atenţie. Şi apoi se răzbună într-un mod… istoric”, a mai afirmat Jon Phelps. În sprijinul teoriei conform căreia iezuiţii conduc servicii secrete din cele mai importante ţări, un istoric american, James Parton, a afirmat: “CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez”.

Adolfo Nicolas e «creierul» ordinului

Şeful Ordinului Iezuiţilor, generalul superior, e supranumit “papa cel negru”. Din 2008, funcţia i-a revenit unui spaniol, Adolfo Nicolas (foto sus). La el s-a făcut referire tot mai des în ultima vreme, în diverse cărţi cu teorii conspiraţioniste, că ar conduce din umbră destinele lumii. În afară de faptul că ar ghida guverne, servicii secrete, clanuri mafiote, ba chiar Hollywoodul şi celebre cluburi sportive din toată lumea, despre Adolfo Nicolas, “papa cel negru”, se spune că va aduce sfârşitul lumii. Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi “negru”, adică, potrivit unor interpretări, în straie negre, de iezuit. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa.

148 Răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. kosk said, on martie 27, 2013 at 1:32 am

  eric phelps este un protestant fanatic si un pro-zionist declarat. citeste putin biografia astuia..
  http://metapedia.org/wiki/Erich_Jon_Phelps

  Apreciază

 2. kosk said, on martie 27, 2013 at 1:34 am

  scuze
  http://en.metapedia.org/wiki/Eric_Jon_Phelps

  Apreciază

 3. Vranceanu said, on martie 27, 2013 at 2:53 am

  Mie, scuze, chstia asta mi se pare o prostie……

  Apreciază

 4. Alexa Spataru said, on martie 27, 2013 at 6:33 am

  Zilele trecute cautam prin arhiva unui cunoscut site francez, si ce am gasit, chiar deja mi-au dat fiori. Aticolul este datat 2005.Cititi si apoi analizati: http://pro.01net.com/editorial/285719/paris-trace-la-vie-de-ses-arbres-grace-au-rfid/

  Apreciază

 5. gerica64 said, on martie 27, 2013 at 7:23 am

  Acum la conducerea catolicilor sunt 2 iezuiti un parteneriat letal si deloc intamplator .

  Apreciază

 6. gerica64 said, on martie 27, 2013 at 7:47 am

  Pentru cei ce vor sa mai afle cate ceva despre iezuiti

  Apreciază

 7. mircea said, on martie 27, 2013 at 10:03 am

  Ce înseamnă pentru creştini cuvântul INRI:
  1. INRI =Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum
  Ce înseamnă INRI când este scris pe o Cruce iezuită:
  2. Iustum, Necar, Reges, Impios Este JUST să extermini sau să anihilezi regi, guverne sau domnitori neevlavioşi sau eretici.
  http://proortodox.wordpress.com/2009/11/07/papa-si-a-trimis-trupele-de-iezuiti-sub-acoperire-in-toate-cultele-religioase-ca-sa-invete-si-sa-predice-de-la-amvoane/

  Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on martie 27, 2013 at 4:54 pm

   mircea

   Vezi ca proortodox e un ratacit de SECTAR.

   Apreciază

 8. kosk said, on martie 27, 2013 at 10:30 am

  gerica
  fratioare, in scrierile ortodoxe NU exista nicio referire la ordinul jezuit, linkurile puse de tine apartin unor sectanti neoprotestanti majoritatea fiind adventisti de ziua a 7tea un kult anti-crestin anti-biblic si pro sionist. sursele nu sunt credibile doar o forma de propaganda abila a protestantismului (o erezie nimicitoare). despre ‘evanghelicul’ Walter Veith aici
  amazingdiscoveries.org/speakers-WaltherVeith/
  despre secta anti-crestina numita adventa, aici
  http://defendingcontending.com/2009/01/03/seventh-day-adventism-exposed/

  Apreciază

 9. gerica64 said, on martie 27, 2013 at 11:09 am

  Pe noi ne intereseaza sa stim despre iezuiti daca scrierile ortodoxe nu sau ocupat de ei culegem de la alti si retinemem ce este bun si argumentat.Iezuiti nu se rezuma la ataca pe protestanti ne ataca si pe noi care tot eretici suntem considerati in ochii lor.Daca ai o alta sursa de informare mai buna pune-o pe blog.Eu asta am gasit.Avem iezuiti si in Romania asa ca trebuie sa fim atenti parerea mea.

  Apreciază

 10. mishuleu said, on martie 27, 2013 at 11:27 am

  Coreea de Nord a întrerupt „telefonul roşu” militar cu Seulul: Un război poate izbucni în orice moment, nu mai este nevoie de aceste comunicaţii.

  „Începând din acest moment, toate comunicaţiile militare Nord-Sud vor fi tăiate”, a anunţat agenţia de presă guvernamentală nord-coreeană KCNA, citând un oficial militar de rang înalt.

  http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-a-intrerupt-telefonul-rosu-militar-cu-seulul-un-razboi-poate-izbucni-in-orice-moment-nu-mai-este-nevoie-de-aceste-comunicatii-10693294

  Apreciază

 11. mishuleu said, on martie 27, 2013 at 11:33 am

  Ar vrea ei.

  PPMT propune întoarcerea la fostele principate româneşti: Transilvania, Moldova şi Ţara Românească.

  http://www.mediafax.ro/social/ppmt-propune-intoarcerea-la-fostele-principate-romanesti-transilvania-moldova-si-tara-romaneasca-10692753

  Apreciază

 12. ORTODOX said, on martie 27, 2013 at 1:27 pm

  CE SE PETRECE DINCOLO DE MORMANT ?
  http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2013/03/27/dincolo-de-mormant/

  Apreciază

 13. Lastun said, on martie 27, 2013 at 2:55 pm

  Alexa Spataru said, on martie 27, 2013 at 6:33 am

  Zilele trecute cautam prin arhiva unui cunoscut site francez, si ce am gasit, chiar deja mi-au dat fiori. Aticolul este datat 2005.Cititi si apoi analizati: http://pro.01net.com/editorial/285719/paris-trace-la-vie-de-ses-arbres-grace-au-rfid/

  Paris urmărește viața de copaci, prin RFID

  Cele 95,000 copaci stradă din Capitala sunt echipate cu cipuri RFID. Datorită o unitate atașat la un tablet PC, grădinari au acces direct la date specifice pentru fiecare copac.
  Pierre Berlemont
  01net.
  pe 02/08/05 la 07:00
  inShare
  Marcajul tehnologiei RFID (Radio Frequency Identification), nu se limitează la obiecte în mișcare. Ca dovada, paltini, castane și alte copaci de-a lungul străzile capitalei ca orașul de la Paris a fost echipat cu acest tip de cip. Cu obiectivul de a permite grădinari și furnizori de bustean pentru a localiza mai ușor, se identifică cu un terminal corespunzătoare și, cel mai important, accesul direct la înregistrările lor medicale personale, conținute într-o bază de date centrală.
  Într-adevăr, spre deosebire de verii lor care cresc în parcuri și scuaruri (care nu sunt afectate de acest marcaj), arbori de stradă sunt supuse agresiunilor externe (poluare, degradarea, etc.) Și sunt, prin urmare, obiectul regulat de îngrijire.
  Gestionarea computerizată a copacilor a început la Paris, în 1996. ” Fiecare copac a avut-o instalație de ștecher, a intrat într-o bază de date rudimentare. Pe o aliniere de 300 sau 400 de copaci, în cazul în care a ratat o tăietor de lemne, el ar povestesc de la început pentru a identifica copac el a căutat. Locul de amplasare geografică este necesară „, explică Caroline Lohou, șeful districtului pentru a Direcției de parcuri, gradini si spatii verzi in orasul de la Paris. Pentru a identifica copaci, un transponder a fost preferat pentru coduri de bare sau etichete prea ușor predispuse la acte de vandalism.
  Concret, cip RFID în forma unui cilindru de sticlă de 2 cm lungime și este dispus în axul la 2 cm adâncime. Acest cip, read-only, conține numai informații, un număr de identificare. Redarea este posibilă până la o distanță de 15 cm: Având în vedere creșterea unui trunchi de copac, cip va fi citit de mulți ani. Astăzi, toți copacii au un cip, dar mai mic.
  O bază de date mai bine informat
  În 2000, sa decis să migreze baza de date într-o bază de date Oracle acasă, găzduit de Departamentul de Sisteme și Tehnologii Informaționale (DSTI): „Baza de date inițială conținea anumite caracteristici copac, cum ar fi plantare data și condiții sanitare. Bază de date nouă ne-a permis să adauge alte informații, cum ar fi furnizori de bustean intervențiile pe udare copac, tăierea, fertilizare, tratamente, adresa de vechi, dacă pomul a fost transplantat „Caroline Lohou descris.
  Pe pământ, furnizori de bustean au de la începutul anului de Itronix Tablet PC cu ecran tactil. Acesta găzduiește o versiune a replicat bazei de date și este cuplată la un GIS. Sincronizarea între baza de date centrală și de baze de date Oracle9i Lite Tablet PC-ul se face pe timp de noapte, atunci când terminalele sunt plasate pe dock lor. Un câștig semnificativ atunci când se consideră că baza inițială a fost anterior actualizat o dată pe an, de la lista de hârtie. Lite client 9i este, de asemenea, instalat pe un telefon fix, pentru scopuri de administrare, precum și alte parcuri și grădini Filiala PC.
  Furnizori de bustean computerizate
  „Pentru a accesa informații despre un copac, logger trece un cititor RFID peste transponderul. Numărul de identificare este trimis prin Bluetooth la tablet PC. Software-ul dezvoltat de IDS regăsește date din baza de date și afișate pe ecran „, explică Caroline Lohou.
  La ergonomie, „interfața cu utilizatorul a comprimat constă din butoane și meniuri accesibile cu un pix”, spune Caroline Lohou. GIS permite, de asemenea, acces la telefoane fixe din copaci. Unele operațiuni sunt de fapt efectuate pe PC-ul de supraveghere, de exemplu, selectați o stradă pentru a indica faptul că toți copacii au fost tunși, mai degrabă decât prin proces-verbal o unitate de etichetele RFID.
  Proiectul a fost implementat în colaborare cu furnizori de bustean, și pare bine primite. Dezvoltarea software-ului a luat un pic de timp, o licitație în primul rând, lansat în 2002, după ce s-au dovedit fără succes, orice soluție propusă adecvată în termeni de preț sau caracteristici. Acesta este într-oa doua licitație, în 2003 a fost ales IDS cu care Departamentul de Parcuri a spus funcțiile de așteptare ale software-ului. A fost nevoie de corectarea erorilor în baza de date a apărut în timpul vechi sau migrația.
  Economie de timp
  Astăzi, sistemul oferă o economie considerabilă de timp, evitând o mulțime de documente. ” În trei minute, supraveghetorul gasiti toate copaci mai puțin de trei ani trebuie să fie udate, și să dea tipii o hartă exactă. Înainte de el a fost de a proceda prin copierea plan care să indice în copaci Caroline pix roșu „este Lohou.
  Alte funcții sunt acum posibile. Ca pentru a permite autorităților de supraveghere să lucreze pentru a localiza copaci doborât, care trebuie să fie scoase din tulpina, și să detecteze liniile de gaz sau de apă, în imediata apropiere a arborelui. Este de asemenea posibil de a genera bilanțuri indică tot ceea ce a fost plantat între două date specifice. Sistemul oferă o înțelegere mai bună a pomilor de stradă, inclusiv speciile identificarea de risc și copaci în stare proastă, care ar putea să scadă în timpul unei furtuni. Acesta permite, de asemenea, statistici, inclusiv alegerile, o perioadă în care fiecare primar vrea să știe cum a copacilor, ce excepția cazului în care ușa cartierul următoare, iar acestea sunt în bună „sănătate, spune Caroline Lohou.
  Alte orașe urmează același traseu ca și primar al Parisului, cum ar fi Strasbourg, care a început programul său de după căderea unui copac în timpul unei furtuni care a avut decese treisprezece în iulie 2001.
  Parcuri și grădini a primăriei din Paris

  Categorie: Managementul și întreținerea spațiilor verzi din capitală.
  Numar de angajati: 3800 de oameni.
  Buget: 214 milioane de euro.

  380000 de euro pentru proiectul în ansamblu: rafturi 41 și cititorii RFID și 14 stații fixe, dotate cu software-ul GIS și SDI. Pretul unui comprimat: 4 000 de euro aproximativ.
  15 rafturi și 6 stații sunt active în prezent.

  Identificarea imediată a fiecărui copac.
  Înregistrările personale medicale, fiecare copac este mai bine informat decât oricând înainte și direct accesibile.
  Actele mai puțin pentru autoritățile de supraveghere.
  Abilitatea de a efectua statistici.

  1996: Decizia de a identifica copaci.
  1998: chips-uri sunt plasate prima.
  2000: începutul migrației de foi din fiecare copac într-o bază de date Oracle.
  2002: toti copacii sunt echipate cu un cip. Sfârșitul migrarea bazei de date.
  2005: sfârșitul perioadei de testare și implementare a tablet PC-uri.
  ( Google translator ).

  Astia cu tehnologia CIP RFID se pare ca lucreaza in ascuns de mai mult timp Cutremurator.

  Apreciază

 14. MarcuB said, on martie 27, 2013 at 4:05 pm

  Apreciază

  • Cosmin M said, on martie 27, 2013 at 6:28 pm

   Acest filmulet face parte din marea diversiune promovata de : David Icke, Steven Greer si altii iar la noi de asazisii Radu Cinamar, Aryana Havah. Nu exista nici un extraterestru dar exista dracii (ingerii cazuti) care sunt mai urati, mai rai si mai puternici decat orice „extraterestru” imaginat de oameni. Un singur drac (cel mai slab) are putere sa distruga lumea dar Dumnezeu nu ingaduie acest lucru.

   Apreciază

   • werden said, on martie 30, 2013 at 6:33 pm

    Cosmin imi poti spune si mie in legatura cu ultima afirmatie, „Un singur drac (cel mai slab) are putere sa distruga lumea dar Dumnezeu nu ingaduie acest lucru.” din ce sursa ai aceasta informatie?

    Apreciază

   • aha said, on martie 30, 2013 at 11:04 pm

    corect. asa e. doar iluzii. alimenteaza fobia de pe net care mi se pare de prost gust dar, se pare, da roade. iar revin la ceea ce cred: noi, oamenii, credem ca putem face ceva dar ne inselam singuri, doar ni se pare. nu poti face nimic fara Dumnezeu. credem ca daca postam pe internet o gramada de inselatorii, sau daca alimentam contiuu fobia ca extraterestrii ne conduc, sau ca cei din politica sunt aserviti unor anumite grupuri, parca am rezolva ceva, nu rezolvam nimic. mai degraba cadem in deziluzie pentru ca prea ne punem noi in fata lui Dumnezeu, prea suntem noi cuiul lui Pepelea, prea ne dam rotunzi. hai sa judecam macar la rece: nu se poate nimic fara Dumnezeu si fara Domnul IIsus Hristos, fara Sfanta Treime. putem sa ne dam noi si peste cap cum face fat-frumos. degeaba. nici macar apa de ploaie nu suntem. suntem nimic fara Sfanta Treime. degeaba iesim in strada daca nu reusim sa ne rugam, degeaba tot incercam sa deschidem ochii la oameni ca noi stim adevarul. nu, nu este asa. Dumnezeu lucreaza altfel dar noi suntem prea ingamfati sa vedem. asta e adevarul

    Apreciază

   • Cosmin M said, on aprilie 1, 2013 at 8:50 am

    werden

    Din cartea Mari Intelepti ai Indiei si Parintele Paisie, o gasesti si pdf pe net.

    Apreciază

   • Catrinel Serban said, on aprilie 3, 2013 at 12:31 pm

    Dupa unele pareri,RADU CINAMAR nu este altul decat dl. VASILE RUDAN,care parca se prezinta ca fiind agent psihotronic si care recunoaste ca este mason de gradul 32.

    Apreciază

 15. Prahovean said, on martie 27, 2013 at 6:55 pm

  Frățiile voastre, am primit pe mail ceva. Sper să nu fie adevărat, sincer, dar m-am gândit că totuși ar fi bine să pun aici, că poate totuși este și, dacă da, este jale. Ați auzit vreunul de părintele Elpidie și, dacă da, credeți că aceste profeții ar fi autentice, ale sale?

  “Se va intampla atata rau, atata nenorocire, incat va rog pe toti cei
  care iubiti Patriarhia Ecumenica, sa va rugati pentru ceea ce va urma.
  Acesti oameni (ai Patriarhiei Ecumenice) vor avea multe de suferit.
  Totusi daca vor fi oameni care sa se roage se va amana acest rau. Il
  rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange.
  Daca nu ne vom ruga, acest Patriarh nu va avea o moarte blanda!”

  ***

  Cine este si ce face Parintele Elpidie:

  MISIUNEA EXCEPTIONALA A PARINTELUI ELPIDIE: Un preot grec harismatic a
  devenit “mama” orfanilor din Africa
  Ce a spus acest parinte despre demisia Papei Benedict si despre
  urmatorul (ultimul) Papa, inca din noiembrie 2012:

  Un arhimandrit grec vorbea acum 3 luni de “ALUNGAREA” PAPEI BENEDICT
  SI INLOCUIREA LUI CU UN PAPA ANTIHRISTIC. Parintele Elpidie din Rodos:
  “Urmatorul Papa va fi profetul mincinos si multi arhierei ortodocsi
  vor fi marionetele lui” (AUDIO)
  ***

  Fragment dintr-o omilie a Parintelui Elpidie Vagianakis din Rodos, din
  luna ianuarie 2013:
  “Nu vreau sa va ingrijorati din cauza a ceea ce va urma; trebuie doar
  sa va rugati si sa-L implorati pe Dumnezeu sa va asculte umilele
  rugaciuni si sa ne miluiasca. As dori, daca este cu putinta, sa
  spuneti la toata lumea sa ne strangem multi oameni si sa ne rugam
  impreuna. Aceasta rugaciune comuna unii o vor desconsidera si vor rade
  zicand: daca asa a zis Dumnezeu ca se vor intampla lucrurile, atunci
  asa va fi. Nu, nu este asa! Va incredintez ca profetia este expresia
  cea mai inalta a iubirii lui Dumnezeu.

  Atunci cand Dumnezeu vorbeste prin profetii Sai, prin oamenii speciali
  alesi de El ca sa ii previna pe oameni fata de anumite evenimente care
  vor veni, nu inseamna ca decide dinainte ce se va intampla ci vorbeste
  ca sa ne venim in fire si, prin pocainta si viata noastra, sa-I
  schimbam decizia.

  Sa va explic mai simplu: un tata ii spune fiului sau: “Fiule, ceea ce
  faci te va distruge!” Asta nu este o profetie facuta de parinti catre
  copiii lor? In fiecare zi parintii profetesc pentru copiii lor:
  “Copile, sa fii bun ca sa iti mearga bine!”. Asta nu este o profetie?
  Atunci cand un parinte spune copilului sau: “Drumul pe care mergi si
  oamenii cu care te intovarasesti te vor distruge”, aceasta nu este o
  profetie a tatalui pentru copilul sau? Tatal doreste astfel sa isi
  previna copilul, sa il indeparteze de anumite obiceiuri proaste sau
  prieteni care il duc la rau si, in acest fel, sa-l salveze.

  Prin urmare profetia este dovada cea mai inalta de iubire a lui
  Dumnezeu fata de creaturile Sale, fata de noi.

  Exista desigur profetii care vorbesc despre evenimente care se vor
  intampla cu siguranta. Spre exemplu, atunci cand ingerul i-a spus lui
  Lot: “Dumnezeu va distruge aceste cetati: Sodoma si Gomora!”, Dumnezeu
  deja decisese acest lucru, deoarece oamenii nu mai voiau sa stie
  despre voia Domnului si nu s-ar mai fi schimbat. De aceea le-a spus sa
  plece pentru ca Dumnezeu vroia sa pedepseasca pe acele cetati. Si Lot
  L-a ascultat; si-a luat sotia si copiii si a plecat. Dumnezeu luase
  deja aceasta hotarare de a distruge cetatile Sodoma si Gomora. De
  asemenea ingerul i-a spus profetic lui Lot sa nu intoarca capul sa
  priveasca in urma sa. Toti care au ascultat de aceasta profetie s-au
  salvat. Sotia sa, care nu a ascultat si din curiozitate a intors capul
  sa vada ce se intampla in spatele lor, a impietrit.

  Exista insa si profetii pe care Dumnezeu le trimite oamenilor prin
  alesii Sai pentru a-i scoate din viata pacatoasa si pentru a se
  intoarce la El, asa cum a fost cu Iona. Lui Iona i-a spus sa mearga si
  sa spuna ninivitenilor ca daca vor continua sa traiasca in pacat si nu
  se vor pocai ii va distruge. Iona s-a temut sa mearga la acesti oameni
  salbatici care, dupa parerea lui erau atat de inraiti incat nu ar fi
  ascultat niciodata de cuvantul lui Dumnezeu. Si de aceea la inceput a
  refuzat sa mearga in Ninive si de aceea a patit si ce a patit: l-au
  aruncat in mare, l-a inghitit chitul, chitul l-a adus in Ninive si
  astfel a inteles Iona ca trebuie sa faca voia lui Dumnezeu si sa
  mearga sa vorbeasca ninivitenilor. Asa ca a mers si le-a spus:
  “Schimbati-va, caci altfel veti fi distrusi”. Si ce s-a intamplat?
  Oamenii, surprinzator, l-au ascultat si si-au pus pana si animalele sa
  posteasca. Rezultatul il stim cu totii: Dumnezeu nu a distrus Ninive,
  in ciuda profetiei pe care o facuse. Cand Iona a vazut ca Dumnezeu nu
  a distrus orasul s-a plans lui Dumnezeu: “Bine, dar nu ai spus ca ii
  vei distruge?” Si Dumnezeu i-a raspuns: “Copile, te-am trimis sa le
  spui ca ii voi distruge daca nu se vor pocai. Acum ca s-au pocait de
  ce sa-i distrug? Eu te-am trimis sa le propovaduiesti pocainta si sa
  le spui ca au doua alegeri: ori ii voi distruge daca vor continua pe
  calea pierzaniei, ori ii voi salva daca Ma vor asculta“. Intelegeti
  deci ca profetia este si o decizie a lui Dumnezeu pe care noi putem sa
  o schimbam. Subliniez: de noi depind foarte multe lucruri daca se vor
  intampla sau nu! Este ca si cum un tata i-ar spune fiului sau:
  “Copile, daca mai conmtinui aceasta viata destrabalata eu te voi
  dezmosteni; nu-ti voi da nimic din ce ti-am promis“. La fel face si
  Dumnezeu.

  Stiti cat de mult m-am temut si eu cand am aflat de toate aceste
  lucruri rele care trebuiau sa vina peste noi din 2012? Stiti ce am
  facut? Pentru ca daca ceva rau vine peste tara noastra vine pentru
  toata lumea. Si eu am tata, si eu am mama si apropiati si daca vin
  vremuri rele cu totii vom suferi! Si atunci ce am facut? Am chemat
  multa lume sa facem o rugaciune comuna catre Dumnezeu in toata Grecia.
  Am reusit sa strang mii de oameni in toata Grecia si L-am implorat pe
  Dumnezeu sa amane decizia Sa si, daca nu este posibil sa o amane,
  atunci macar sa nu permita un rau foarte mare sa vina peste noi… Stiti
  cati oameni s-au pocait? Stiti cati oameni s-au spovedit? Stiti cati
  oameni au inceput sa-L cheme pe Dumnezeu in rugaciune, pentru ca au
  crezut in aceste semne trimise de Dumnezeu? Si aveam asa o agonie in
  mine si ziceam in sinea mea: “Doamne, daca ne ajuti si nu se intampla
  toate aceste lucruri rele care stau sa vina peste noi, atunci noi toti
  vom crede si mai mult in puterea rugaciunii si a pocaintei”. Nici nu
  va puteti imagina prin ce agonie am trecut in aceste zile si in
  general in ultimele luni. Si cu multa bucurie am auzit dintre copiii
  mei (n.n. din orfelinat) care mi-au povestit ca au visat ingeri care
  le spuneau ca Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile si va indeparta raul,
  dar trebuie sa continuam sa ne rugam pentru ca altfel raul va reveni
  si va fi foarte mare. Tara noastra se va gasi in fata un pericol
  cumplit de mare, deoarece ne-am umplut de oameni blasfemiatori si
  necredinciosi care Il vorbesc de rau pe Dumnezeu. Stiti cat de mult
  m-am bucurat ca nu s-au intamplat toate acele lucruri rele, nu ca nu
  s-au intamplat deloc, pentru ca stim ca foametea se intinde in Grecia
  si multi oameni se sinucid. Sa stiti ca prin pocainta noastra putem sa
  schimbam decizia lui Dumnezeu.

  Totusi, anumite lucruri nu se schimba: sunt deja in curs de a se
  intampla. Spre exemplu: prin profetie stim ca va veni profetul
  mincinos, prin profetie stim ca va veni antihristul. Acestea nu se
  schimba. Si vreau sa va spun ca in acest an traim ceva si mai dureros.
  Mi-a parut tare rau ca anumiti oameni, in loc sa-I dea slava lui
  Dumnezeu ca anumite lucruri inca nu s-au intamplat, au inceput sa rada
  si sa spuna ca astea sunt profetii mincinoase. Mai omule, in loc sa Ii
  multumesti lui Dumnezeu si sa Ii dai slava ca prin rugaciunile unora
  nu a ingaduit raul sau l-a ingaduit pe o scara mai mica, stai si razi
  si iti bati joc? Chiar nu vezi ce se intampla in jurul tau?

  Atunci cand Dumnezeu vede ca tu iti bati joc de cuvintele Sale si nu
  iei in seama avertismentele Sale stii ce se va intampla? Se va
  intampla ce face un tata cu copilul sau cand ii spune: “schimba-ti
  comportamentul ca sa nu patesti tot raul pe care prevad ca il vei
  pati” si atunci copilul se potoleste pe moment si se impaca cu tatal
  sau. Mai apoi copilul, vazand ca tatal nu i-a facut nimic, se
  reintoarce la proastele obiceiuri si atunci tatal il va lasa sa se dea
  cu capul de zid ca sa isi invete lectia. Asta este ce se va intampla
  acum. Poate ca Dumnezeu ne-a mai pasuit si ne-a mai dat timp ca sa ne
  intoarcem la El, dar mi-e teama ca din cauza nepasarii noastre nu mai
  are de ales si va trebui sa actioneze nu prin milostivirea Sa, ci prin
  dreptatea Sa. Sa stiti ca pe cat de valoroasa este mila Lui Dumnezeu
  tot pe atat de importanta este si dreptatea Sa. Trebuie sa stim ca,
  desi pare greu de inteles, dreptatea Lui Dumnezeu este mai mare decat
  milostivirea Sa, deoarece prin dreptatea Sa se arata si mila Lui fata
  de noi. Atunci cand Dumnezeu ingaduie sa vina rele peste noi, nu le
  ingaduie pentru ca vrea ca noi sa suferim ci pentru ca urmareste, prin
  aceste doua expresii ale Iubirii Sale, dreptatea si mila, sa ne
  mantuiasca. Lui Dumnezeu Ii pare tare rau cand oamenii nu vad
  milostivirea si indurarea Sa si continua sa traiasca in greseala,
  astfel ca noi in loc sa ne apropiem de rai mai rau ne afundam in iad.
  Si orice tata, asa cum stiti foarte bine, face tot posibilul ca sa-si
  tina copilul acasa. Asa va face acum si Dumnezeu. Va permite sa se
  intample anumite lucruri care vor aduce durere si intristare, numai si
  numai ca sa ne intoarcem in imbratisarea Sa si sa nu ne pierdem de
  tot.

  Daca imi veti cere acum sa va spun: “ce se va intampla acum?”,
  credeti-ma ca sunt si eu foarte intristat deoarece si eu traiesc in
  aceasta tara, orice se va intampla, mi se va intampla si mie si alor
  mei. Sunt foarte ingrijorat deoarece daca nu ne vom pocai, daca nu ne
  vom schimba viata, daca nu vom inalta cat mai multi oameni rugaciuni
  in comun catre Dumnezeu, nu doar aici in Grecia, ci in toata lumea
  unde exista oameni credinciosi, ca sa-L rugam sa-Si schimbe hotararea,
  credeti-ma ca si noi aici si peste in lume ne vom gasi foarte curand
  in fata unor pericole pe care nici nu vi le puteti imagina.

  Doar un lucru va voi spune: dupa ce noul papa va fi ales ca si
  conducator al bisericii catolice si mai apoi ca si conducator al
  panreligiei mondiale – deoarece profetul mincinos va fi conducator al
  pan-religiei (aceasta isi doresc mintile intunecate ale dusmanului si
  anume sa-l numeasca pe conducatorul bisericii catolice conducator al
  tuturor religiilor), atunci natura se va revolta, deja a inceput acest
  lucru. O serie de fenomene naturale si ne-naturale vor schimba fata
  pamantului. Veti vedea lucruri pe pamant si in cer care va vor uimi si
  veti spune: “e normal ce se intampla?” Veti vedea cum natura se va
  rascula, pamantul si cerul: cerul cu fenomene nemaintalnit si pamantul
  prin cataclisme distrugatoare, cutremure, furtuni nemaivazute si
  ciudate, furtuni cu grindina, veti vedea grindina cat mingiile de golf
  care va distruge totul. Natura insasi nu il va putea suporta pe
  profetul mincinos care, in numele asa-zisului “mantuitor” [Antihrist.
  n.n.], va aduce niste schimbari cumplite ce vor distruge multe suflete
  si le va trimite in iad. Vor incepe acei ani ai domniei lui Lucifer
  care mai intai va duce lupta impotriva oamenilor din interiorul
  credintei – deoarece oamenii au in suflet inradacinata aceasta
  credinta, toti credem in existenta unui Dumnezeu – si Lucifer va
  folosi aceasta mare putere care este credinta, si astfel va distruge
  foarte multi oameni. De aceea sa-L rugam pe Dumnezeu sa Ii lumineze pe
  arhiereii nostri ca sa ramana credinciosi si sa-L iubeasca pe Dumnezeu
  si sa ramana dumnezeieste indragostiti de El, pentru ca acestia ne vor
  invata drumul cel drept.

  Vor fi multi arhierei care vor deveni marionete ale profetului
  mincinos. Il vor urma, I se vor supune si vor transmite preotilor
  invataturile acestuia si preotii vor transmite mai departe
  credinciosilor. Foarte multi oameni se vor pierde. Mare schisma se va
  produce in Biserica noastra. Sa va amintiti ce va spun. Mare schisma
  se va produce. Va incepe din biserica catolica si apoi se va intinde
  peste tot, deoarece aceasta elita ii va convinge pe conducatorii
  nostri fie prin intermediul politicienilor, fie prin intermediul
  bancilor. Cine credeti ca ne conduce? Bancile ne conduc. Daca avem
  putina logica trebuie sa ne gandim: cine crediteaza Grecia, Franta,
  Anglia, America? Si toate tarile datoreaza bani unora care au toata
  bogatia pe mainile lor… cine sunt acestia? O elita luciferica care va
  impune tarilor sa faca ceea ce vor ei. Sa stiti ca acestia il vor
  impune pe profetul mincinos, acestia il ridica acum, sa stiti, acestia
  il numesc acum. Este conclavul luciferic care il va ridica pe profetul
  mincinos, ce il va arata pe antihrist mai apoi.

  Nu te ingrijora, bunicutule: tu nu il vei vedea pe antihrist, tu il
  vei vedea doar pe profetul mincinos si i te vei opune, dar tu tinere,
  tu micutule, tu il vei vedea pe antihrist. In zilele noastre se va
  intampla. Eu nu il voi vedea. Doar cu profetul mincinos voi lupta. Si
  ma rog la Dumnezeu sa ne invredniceasca sa Il marturisim pe Iisus
  Hristos ca pe Dumnezeu al inimilor noastre si sa ne luptam cu profetul
  mincinos. Dupa mine, la putina vreme dupa moartea mea va veni si
  antihristul. Voi, cei mici, il veti vedea.

  Sa stiti, copii, ca pe vremea noastra se vor intampla cele mai mari
  minuni care s-au facut vreodata. Voi, cei mici, veti avea darul sa
  profetiti si sa vedeti adevarul care se ascunde in spatele aperentelor
  pe care altii nu le vor intelege. De ce veti avea aceasta putere? In
  primul rand datorita credintei voastre in Iisus Hristos pe care Tatal
  va cere nu doar sa-L iubiti, ci sa va indragostiti de El, sa fie totul
  pentru voi. El va va tine strans in bratele si in inima Lui si trupul
  Sau si sangele Sau va va da puterea sa vedeti ceea ce ceilalti nu vor
  putea vedea.

  Sa stiti ca in acele zile, deoarece Satana stie ca doar Sfintele Taine
  vor da oamenilor aceasta putere, Lucifer va interzice prin legea
  Impartasania. Vor fi Sinoade care vor decide modificari ale tuturor
  Sfintelor Taine. Deja s-a inceput acest lucru. Va veni vremea cand cei
  ce vor vorbi impotriva homosexualilor si a homosexualitatii va fi
  luptat si va fi persecutat. Acestea le pregatesc conducatorii satanici
  ai lumii si din pacate in alte tari se intampla lucruri mai groaznice.
  De aceea, copii, sa aveti mare dragoste si credinta in Dumnezeu.
  […]“.

  Extras din cea mai recenta omilie a Parintelui Elpidie (6 martie 2013):
  “(…) Sa nu va speriati cand veti vedea ca se vor aprinde focuri in
  jurul Greciei, sa nu va speriati atunci cand veti vedea ca vor fi
  linsati oameni politici si state se vor prabusi. Sa nu va temeti cand
  veti vedea ca tari ca acum sunt unite, vor intra in conflict si se vor
  crea focare de razboi in jurul nostru.

  Sa va temeti [doar] cand nu veti mai avea incredere in Dumnezeu.

  Sa nu va temeti cand veti vedea cum se va intinde focul in jurul
  nostru asa cum arde spirtul, cu asa o repeziciune, pentru ca asa a
  decis, asa va ingadui Dumnezeu acum sa se intample, din cauza rautatii
  noastre, a lipsei noastre de respect si a necredintei noastre.

  Va cer sa va rugati toti impreuna. Grecia intra intr-o mare durere. Nu
  au inteles-o multi aceasta. Va cer sa faceti un lant al rugaciunii
  deoarece in Grecia deja a inceput raul. Nu va uitati ca inca se mai
  negociaza pe hartii, in curand veti vedea si in ceea ce se va intampla
  concret in jurul vostru. Va veni o asemenea nenorocire in Grecia ca
  veti spune “Doamne, ajuta-ne!”. Inca nu ne rugam cu adevarat.

  Adevarat va spun ca satana a trimis pe toti ai sai la toate statele ca
  sa le aduca in stare de conflict. V-am mai spus: au fost pregatite
  multe rele; noi putem sa le mai amanam inca cu rugaciunile noastre.

  Nu va ingrijorati daca veti vedea uciderea unui mare politician
  dintr-un stat apropiat de noi, lucru care sa aduca la asemenea
  conflict incat sa inceapa razboi. Tari intregi vor fi distruse,
  conducatori vor fi distrusi. Nu vreau sa va sperii dar toate acestea
  se vor intampla.

  Pana si de conducatorul Bisericii Ortodoxe se va apropia raul. Se va
  intampla atata rau, atata nenorocire, incat va rog pe toti cei care
  iubiti Patriarhia Ecumenica, sa va rugati pentru ceea ce va urma.
  Acesti oameni (ai Patriarhiei Ecumenice) vor avea multe de suferit.
  Totusi daca vor fi oameni care sa se roage se va amana acest rau. Il
  rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange.
  Daca nu ne vom ruga, acest Patriarh nu va avea o moarte blanda.

  Vine mare durere, chiar si in Grecia.

  Nici unui prooroc de pana acum, precum era parintele Paisie, nu i s-a
  permis sa zica tot ce li s-a descoperit ca se nu se deznadajduiasca
  oamenii, dar adevarat va spun acestea se vor intampla si vor fi foarte
  dure. Va veni asa o mare foamete si boli incat nu ni le putem imagina
  din situatia in care ne gasim acum. Va fi o mare zarva in statele din
  jurul nostru, satana va incerca sa omoare conducatori de stat pentru a
  isca evenimentele ce vor urma.

  Va rog sa va rugati… Si nu va uimiti daca veti vedea ca intr-un stat
  ca Grecia sa se ajunga, prin ceea ce fac conducatorii satanisti ai
  acestei lumi, ca lumea sa traiasca precum imigrantii care
  supravietuiesc din comertul ambulant.

  Sa nu va imaginati ca la Vatican va fi liniste. Vor incerca sa-l
  schimbe pe profetul mincinos. Vom avea un Anti-papa, la Vatican vor fi
  mari tulburari. Dar profetul mincinos va face mare rau. (…)

  Dar cine nu va avea incredere totala in Dumnezeu nu va putea
  supravietui. Cei care vor avea incredere si se vor impartasi nu vor
  putea fi influentati de aceste forte satanice. Cei ce se vor impartasi
  vor putea trai cu putina mancare.

  Ce vrea Dumnezeu de la noi? Incredere totala…

  Faceti un lant de rugaciune pentru ca de astazi veti vedea durere mare
  in Grecia. In curand vor veni turcii, din prostia noastra. Dumnezeu va
  ingadui sa vina, nici nu o vom intelege. Dar Dumnezeu va face astfel
  incat un alt stat sa intervina si va incepe distrugerea acestui stat
  (Turcia)…

  Pocainta noastra este cheia. Sa nu radem de profetiile pe care ni le
  trimite Dumnezeu (…)

  Grecia va incepe sa traiasca o mare rana. O rana care ni se va da
  pentru pocainta. (…)

  Apreciază

  • Prahovean said, on martie 27, 2013 at 6:56 pm

   Este posibil să fie o diversiune, nu ar fi prima dată, dar, dacă totuși nu este, cred că este bine să știm.

   Apreciază

  • Irina said, on martie 28, 2013 at 10:58 am

   Cred ca are dreptate parintele. Dumnezeu intotdeauna si-a trimis oamenii sai ca sa ne avertizeze, sa ne intareasca si sa ne arate calea cea dreapta si mai ales in vremurile noastre trimite si va mai trimite.. Dupa roade vom putea deosebi adevaratul pastor de falsul pastor. Iar roadele dreptului pastor sunt smerenia, credinta, dragostea, postul, rugaciunea, bunatatea etc., iar a a falsilor pastori slava desarta, lacomia, minciuna, indulcirea postului, rugaciune mai putina, mai multa vorbarie prin conferinte etc. prin care linistesc oamenii si-i indeamna sa traiasca in continuare bine si frumos ascunazandu-le din nepasare sau cu stiinta adevarul. Ceva as vrea sa adau in legatura cu cetatea Ninive. Intradevar a fost crutata de Dumnezeu pt pocainta ninivitenilor, dar se stie ca pana la urma ninivitenii s-au reantors la pacat si cetatea a fost distrusa dupa cum Dumnezeu a zis 300 de ani mai tarziu cand nelegiuirile ajunsesera chiar mai mari.

   Apreciază

 16. mmordean said, on martie 27, 2013 at 7:42 pm

  „Sfântului Malachia luna trecută, când Benedict al XVI-lea a demisionat subit, sunt tot mai convinşi că Papa Francisc e reprezentantul acelui “papă negru”, despre care se spune că aduce Apocalipsa. ”

  Da, da, e interesant ce spuneți…

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on aprilie 1, 2013 at 6:40 pm

   profetia unui anonim 1054
   ultimul papa va fi destituit …
   amin!

   Apreciază

 17. gerica64 said, on martie 27, 2013 at 7:54 pm

  Am pus si eu aceasi profetie si aici pe blog si la mine nu este o diversiune este reala argumentata si foarte credibila.Dar vom vedea ce se intampla mai bine.

  Apreciază

 18. acelas said, on martie 27, 2013 at 8:03 pm

  despre gazele de sist. coincidente? sau mana rusilor, ceva? cum ar zice unii rautaciosi ..

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/razboi-intre-tarani-si-biserica-pentru-bani-si-case-in-vaslui-1030040.html

  .

  Apreciază

 19. Prahovean said, on martie 27, 2013 at 8:54 pm

  Malachia de care se vorbește acolo știu că este venerat ca sfânt de catolici, fiind după Marea Schismă. Nu cred că putem îndrăzni să îl numim sfânt.

  Apreciază

  • Prahovean said, on martie 27, 2013 at 8:56 pm

   Numele lui corect, în forma românească, ar fi Maleahi (A nu se confunda cu proroocul biblic.).

   Apreciază

  • Irina said, on martie 28, 2013 at 11:01 am

   Pai asa ma gandeam si eu ca fiind „sf” catolic nu stiu ce baza putem pune pe spusele lui. Sau poate Dumnzeu mai vorbeste si prin cei de alta credinta cum a vorbit de ex prin Valaam.

   Apreciază

 20. Lastun said, on martie 27, 2013 at 10:42 pm

  O vedere mai larga despre CIP-URI RFID si EXPERIMENTE SECRETE SAU LA VEDERE CU CIP-URI RFID.

  http://www.despremasonerie.go.ro/bioalt.html

  …Sociologul japonez Yoneji Masuda, ”tatãl societãtii informatice” îsi exprima în 1980 nelinistea asupra faptului cã libertatea noastrã este amenintatã într-un mod orwellian [aluzie la romanele anticipative ”Ferma animalelor (1948) si ”Anul 1984” (1949) ale scriitorului George Orwell care prevedea o societate a controlului total al individului cu ajutorul tehnicii – n.tr.]. Yoneji Masuda se referea la o tehnologie ciberneticã total necunoscutã celor mai multi dintre oameni, o tehnologie care cupleazã creierele umane – via microcipuri – cu sateliti controlati de la sol prin supercomputere.
  Primul implant pe creier a fost efectuat în 1974 în Ohio, SUA, si în Stockholm, Suedia. Încã din 1946 fusesera introdusi electrozi în creierele unor nou-nãscuti fãrã stiinta pãrintilor acestora. În perioada anilor ’50-’60 se introduceau electrozi în creierele oamenilor si animalelor, în special în SUA, pentru cercetari asupra functiilor creierului si corpului, cît si pentru a se obtine influentarea comportamentului subiectilor. Acestea din urma poarta numele de control mental (MC) si sunt metode ce au ca scop modificarea atitudinilor si comportamentului uman. A exercita controlul asupra functiilor creierului a devenit unul din telurile armatei si serviciilor secrete.
  În urmã cu treizeci de ani, implantele pe creier – atunci în mãrime de cca 1 cmp – se puteau observa prin roentgenografie. Mai tîrziu, mãrimea lor a fost redusã pînã la dimensiunea unui bob de orez, fiind fabricate din silicon, apoi din arseniat de galiu. Astãzi, sunt suficient de mici pentru a putea fi implantate în ceafã, spate ori în alte pãrti ale corpului sau injectate în timpul unei operatii, fiind aproape nedetectabile.

  Din punct de vedere tehnic, este, astãzi, posibil ca fiecare nou-nãscut sã fie injectat cu un asftel de microcip, ce va servi la indentificarea persoanei în cauzã pentru tot restul vietii sale. Despre astfel de planuri s-a discutat în cel mai mare scret în SUA, fãrã sã existe vreo procupare privind dreptul la viata privatã.
  În Suedia, în 1973, premierul Olof Palme a aprobat asemenea implante la detinuti. Fostul sef al Corpului de control, Jan Freese, sustine cã bãtranii din azile au început sã fie implantati încã de mijlocul anilor ’80. Tehnica este descrisã într-un raport oficial dat publicitatii de autoritatile suedeze (1972:47 Statens Officiella Utradninger – SOU).
  Oamenii ce poarta asemenea implante pot fi urmãriti oriunde prin captarea undelor radio de joasã frecventã pe care le emit microcipurile. Functiile creierului le pot fi comandate de computere, care pot chiar schimba frecventa biocurentilor. Pe post de cobai în cadrul unor experimente secrete au fost folositi detinuti, soldati, bolnavi psihic, persoane cu handicap, homosexuali, femei singure, bãtrîni, copii de scoalã – fiecare din aceste grupuri fiind considerate ”marginale” de cãtre cercetãtorii în slujba ”elitei”.
  The Washington Post relata, în mai 1995, faptul cã insusi printul William al Marii Britanii a primit un implant la vîrsta de 12 ani, pentru a fi gasit in cazul cã ar fi fost rãpit. O astfel de tehnicã a fost folositã si în timpul rãzboaielor din Irak. Supercomputerele de la National Security Agency (NSA) pot ”vedea si auzi” ceea ce soldatii trãiesc pe cîmpul de luptã cu ajutorul unui sistem special de receptie (remote monitoring system, RMS).
  În timpul rãzboiului din Vietnam, au fost injectate soldatilor implante care determinau modificarea cantitãtii de adrenalinã în sînge. Astronautii americani au fost implantati cu microcipuri înainte de a fi trimisi în spatiu, astfel încît gîndurile si emotiile lor sã poatã fi urmãrite si înregistrate.
  Un microcip de 5 micromilimetri (diametru unui fir de pãr este de 50 milimicrometri) plasat în nervul optic al unei persoane, ”suge” impulsurile nervoase din acea zonã a creierului responsabila pentru miros, vãz si auz si le trimite spre inregistrare unui computer. Odatã receptionate si inregistrate, aceste impulsuri nervoase pot fi trimise înapoi spre creierul persoanei în cauzã, via microcipului implantat. Cu ajutorul unui RMS pot transmise mesaje electromagnetice (codate ca semnale) asupra sistemului nervos, cu consecinta influentãrii acestuia. Cu astfel de dispozitive RMS, persoanelor sãnãtoase li se pot induce halucinatii vizuale/auditive.
  Fiecare gînd, reactie, perceptie auditivã ori vizualã creazã un potential neurologic in creier, iar cîmpurile electromagnetice pot fi decodificate in gînduri, imagini, sunete. Stimularea electromagneticã externã poate, asadar, modifica lungimile de undã ale biocurentilor emisi de creier, ori poate cauza crampe musculare extrem de dureroase în scop de torturã.
  Sistemul electronic al NSA este capabil sã urmãreascã si sã prelucreze simultan milioane de date provenite de la astfel de oameni. Creierul fiecãruia dintre noi are o frecventã de rezonantã bioelectricã unicã, exact cum fiecare dintre noi are amprente digitale unice. Odatã detectatã aceasta, creierul poate fi în întregime ”programat” cu ajutorul undelor de frecventã electromagneticã (EMF) transmise din afarã, prin trimiterea unor semnale electromagnetice care sînt ”traduse” ca imagini sau/si sunete. Acesta este unul din principiile razboiului psihotronic.
  Printr-un astfel de implant viata privatã a unui om este distrusã pentru totdeauna. Persoana în cauzã poate fi manipulatã în diferite moduri, i se pot induce reactii felurite. Poate fi fãcut agresiv sau letargic; i se poate schimba sexualitatea etc. Este posibil, deci, sã se fabrice un adevãrat soldat-robot.
  Aceasta tehnologie a inceput sã fie utilizatã in cadrul fortelor armate ale unor tari NATO incã din anii ’80, fãrã ca savantii civili sau simplii cetãteni sa aibã habar. Asadar, putine informatii despre aceste invazive sisteme de control mental sunt de gãsit in jurnalele academice sau profesionale.
  Metodele de control mental pot fi utilizate si in scopuri politice, pentru a-i face pe oameni sã actioneze impotriva intereselor individuale sau de gup, ori chiar sã ucida, fãrã a-si aminti nimic dupa aceea.
  Acest rãzboi tacut este dus impotriva civililor si soldatilor de cãtre Armata si Serviciile Secrete. Din 1980, stimularea electronica a creierului a fost utilizatã, in SUA, in secret, pentru a controla oameni fãrã stiinta si acceptul acestora. Toate normele dreptului international interzic manipularea in acest mod a fiintelor umane.
  Suntem oare gata sã robotizãm întreaga omenire si sã eliminãm definitiv viata privatã, inclusiv libertatea de a gîndi? Cîti dintre noi ar accepta încãlcarea vietii noastre private, astfel încît pînã si gîndurile noastre cele mai secrete sã poatã fi citite de Big Brother?
  Astãzi existã deja tehnologia care permite înfiintarea unei Noi Ordini Mondiale Totalitare.

  Articol publicat în revista medicala Spekula de dr. în medicinã Rauni-Leena Luukanen-Kilde, fost Chief Medical Officer in provincia finlandeza Laponia…

  altermedia.ro Peter Ghitã

  Apreciază

 21. Lastun said, on martie 27, 2013 at 11:12 pm

  AM SI EU O IMTREBARE IMPORTANTA PENTRU TOTI.

  Ce trebuie sa faca crestini ortodocsi mireni sau calugari daca voit sau prin preoti alesi purtatori de cuvant sau prin tacere sau se creaza o banalizare sau bataie de joc si neglijenta totala la cei din deal, cei de la Patriarhie si indruma crestini ortodocsi sa ia acte cu cip sau implant cu cip ?

  Si tacerea e un raspuns ? sau raspunsul se da prin diversi preoti purtatori de cuvant( Eugen Tanasescu si alti ) pentru actele biometrice si cip-urile RFID implantabile in mana sau in cap.

  Pentru mine cea ce sa intamplat la Manastirea Varatec cu cele 50 de maicaute care nu doresc card de sanatate cu cip si pedeapsa aplicata lor de stareta imi da de gandit si refuzul sau lipsa de aplecare pentru o cercetare amanuntita a actelor biometrice si a cip-urilor implantabile in mana sau in cap pe toate planurile posibile ma cam face sa am ganduri cam negre sau temeri foarte mari despre indrumarile pentru crestini ortodocsi din dealul Patriarhiei pe aceasta problema grava.

  INDIFERENTA UCIDE.

  Apreciază

  • Irina said, on martie 28, 2013 at 11:13 am

   La Varatec s-a comis un abuz, stareta nu avea nici un drept sa pedepaseaca vreo maica pt lucrul acesta. Dar se pare ca se incearca sa ni se ia libertate de exprimare a propriului crez, si de a alege. Asa cum spunea si pr Elpidie mai sus, crestinii nu vor mai avea drepturi, dar homosexualii vor avea. Iar noi daca ne vom opune homosexualitatii vom fi prigoniti. Se merge spre o gandire toleranta, si se vor oferii drepturi tuturor, mai putin crestinilor. Vorbesc deci de nediscriminare, dar crestinii vor fi discriminati cum nu au mai fost vreodata, sau poate doar in primele veacuri.

   Cei din deal nu cred ca vor vorbi vreodata despre cipuri cu atat mai mult impotriva lor, dar din atatia ierarhi macar unu poate va fi cu noi si va fi suficient.Sa ne ajute Dumnezeu si sa-i lumineze pe Arhiereii nostri mai ales pe cel din deal.

   Apreciază

  • crestinul ortodox said, on aprilie 1, 2013 at 6:43 pm

   mai rau trimite in IAD SUFLETE CAT MAI MULTE precum vrea spurcaciunea cea mare prin fiara antihristica
   vom fi socotiti nebuni , teroristi in afara legii INSA AVEM SI noi PE MAICA DOMNULUI SI FOC VA COBORA IN CAPUL LOR PE ACEST PAMINT
   Nu Plecati dee pe Acest Pamint caci va fi vaiul si urgia peste tot
   Sa Ne ducem DREAPTA SFANTA CRUCE SI SA FIM UNITI INTRU HRISTOS
   amin !

   Apreciază

 22. Lastun said, on martie 27, 2013 at 11:45 pm

  GATA NU MAI POT SA MAI REZIST CAND ALTI AU LUAT CIP-UL IMPANTABIL SI NE INTREPTAM CU VITEZA SPRE RAU SI AVEM PARTE NUMAI DE INDIFERENTA, MISTO CHIAR INDRUMARI SPRE RAU.

  Haideti sa facem o scrisoare cu dovezi pe toate categoriile despre actele bimetrice si cip-urile RFID implantabile si sa o trimitem celor din Deal la Patriarhie si daca TAC si nu raspund sa o trimitem in jos episcopi, si daca si ei TAC si nu raspund sa o trimitem tuturor Manastirilor si Parohiilor romanesti din tara si strainatate, ca sa stie Adevarul desrpe actele biometrice si cip-urile implantabile si atunci o sa stie cu toti si fiecare o sa fac cum vrea ??? Macar cei ce au stiut au aratat adevarul despre aceasta problema a actele bimetrice si cip-urile RFID implantabile. Cel ce stie are datoria si raspundeera sa arate si la cei ce nu stiu.

  INDIFERENTA UCIDE.

  Apreciază

  • Irina said, on martie 28, 2013 at 11:17 am

   Crezi ca nu stiu? Sunt multi preoti care s-au facut preoti doar pt bani si nu pt Dumnezeu. Acestia fiind atrasi de bani, nu vor renunta la cipuri de teama sa nu saraceasca material, de aceea fie nu vor sa vada adevarul, fie il vad dar nu vor sa-l accepte. Daca ei vor cipuri sa ne lase in pace pe noi care nu le vrem.

   Apreciază

  • pcmouse said, on martie 28, 2013 at 12:39 pm

   lastune citeste te rog…

   Pecetea 666

   – Părinte, peste cât timp se vor petrece aceste evenimente (sfârşitul lumii) ?

   – Întârzie din pricina ta şi a mea, ca să dobândim o stare duhovnicească bună. Dumnezeu încă mai rabdă, pentru că de se vor întâmpla acum, ne vom pierde amândoi. Nu se spune nicăieri în învăţătura lui Hristos despre un anumit timp (Matei 24, 36), însă Scriptura spune că semnele vremurilor vor înştiinţa despre venirea Sa (Matei 24, 29 ş.u.; Marcu 13, 24 ş.u.; Luca 21, 25 ş.u.;). Să fim întotdeauna gata şi le vom vedea atunci când se va apropia timpul. Atunci vom fi mai siguri. „Timpul şi experienţa le vor descoperi celor treji” (Sfântul Andrei al Cezareii, Explicarea Apocalipsei Sfântului Ioan Evanghelistul, Cap. 38, PG. 106, 340C) – spune Sfântul Andrei al Cezareii.

   ***

   Lucrurile înaintează în mod programat. În America câinii umblă fiind pecetluiţi cu un emiţător şi, pac!, îi găsesc. Aşa ştiu unde se află fiecare câine. Câinii care nu au marcaj şi sunt fără stăpân, îi omoară cu raze laser. După aceea vor începe să-i omoare şi pe oameni. Au pecetluit tone de peşte şi-i urmăresc din satelit în ce mare sunt. Acum iarăşi a apărut o boală pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu şi, ca să-l poată face cineva, îl vor pecetlui. Câţi oameni nu sunt deja pecetluiţi acolo cu raze laser, unii pe frunte şi alţii pe mână. Mai târziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpăra, sau să ia împrumut, să fii numit într-un post etc. Îmi spune gândul că Antihrist cu acest sistem vrea să prindă toată lumea şi, dacă cineva nu este în sistem nu va putea lucra etc. fie el roşu, fie negru, fie alb, adică toţi. Va supraveghea astfel printr-un sistem economic care va controla economia mondială şi numai aceia care ai primit pecetea cu numărul 666 vor putea avea acces la schimburi comerciale.

   Dar ce vor păţi oamenii care se vor pecetlui!… Mi-a spus un specialişti că prin razele laser se pricinuiesc vătămări. Oamenii care se vor pecetlui vor atrage astfel razele soarelui şi vor fi atât de vătămaţi, încât îşi vor mânca limbile de durere (Apocalipsa 16, 10). Cei care nu se vor pecetlui vor petrece mai bine decât ceilalţi, pentru că Hristos îi va ajuta pe cei ce nu s-au pecetluit. Acesta nu este puţin lucru!

   “Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mână sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa 13, 16-18)

   – Părinte, vor putea impune pecetluirea cu sila?

   – „Politeţea” lor nu va ajunge până acolo! Vor fi politicoşi pentru că vor fi… europeni. Vor arăta că sunt la înălţime. Nu vor chinui pe oameni, dar omul nu va putea trăi, dacă nu are pecetea. Vor spune: „Fără pecete vă chinuiţi! Dacă aţi fi primit-o, nu aţi fi trăit aşa de greu.” Nu vor putea folosi nici monezi de aur, nici dolari, dacă vor avea. De aceea, dacă fiecare se va îngriji să trăiască de pe acum simplu, în cumpătare, va putea trăi în acei ani. Să aibă un ogoraş, să cultive grâu, cartofi. Să pună puţini măslini şi atunci, cu vreun animal, cu vreo capră, cu puţine găini va putea înfrunta nevoile familiei sale. Pentru că şi provizii de ar face, nu-i vor folosi mult, deoarece alimentele nu ţin mult, ci se strică repede. Fireşte, greul va dura puţin, trei ani şi jumătate. Pentru cei aleşi se vor scurta zilele (vezi Matei 24, 22; Marcu 13, 20). Nu-şi vor da seama când au trecut. Dumnezeu nu va lăsa pe om neajutorat.

   ***

   – Părinte, dar dacă cineva primeşte pecetea din neştiinţă?

   – Aceasta se va putea întâmpla numai din nepăsare. Ce neştiinţă să fie, atunci când lucrurile sunt atât de clare? Chiar dacă nu ar şti cineva, trebuie să se intereseze şi să afle. Dacă spunem că n-am ştiut şi pentru asta am primit pecetea, Hristos ne va spune: „Făţarnicule, faţa cerului ştiţi s-o judecaţi, iar semnele vremilor nu puteţi!” (Matei 16, 3). Chiar de s-ar pecetlui cineva din neştiinţă, pierde harul dumnezeiesc şi primeşte lucrarea diavolească. Vezi, copilaşul, la Sfântul Botez, atunci când preotul îl afundă în apă primeşte pe Sfântul Duh, fără ca acela să-şi dea seama de asta şi după aceea sălăşluieşte în el harul dumnezeiesc.

   ***

   – Părinte, unii spun: „Ceea ce este scris de la Dumnezeu, aceea se va face. Ce ne mai interesează altceva?”.

   – Da, o spun, dar nu este aşa, bre copile! Şi eu aud pe unii spunând: ”Evreii nu sunt aşa de proşti să se trădeze cu 666, când Sfântul Ioan Evanghelistul o spune clar în Apocalipsă. Dacă ar fi fost aşa, ar fi făcut-o într-un mod mai inteligent, mai ascuns”. Ei bine, cărturarii şi fariseii nu ştiau Vechiul Testament? Anna şi Caiafa nu ştiau mai bine ca toţi că era scris că Hristos va fi trădat pentru „treizeci de arginţi”? De ce n-au dat 31 sau 29 de arginti şi au dat „treizeci”? Deci erau orbiţi. Ştia Dumnezeu că aşa se vor petrece lucrurile. Dumnezeu toate le cunoaşte de mai înainte, dar nu hotărăşte de mai înainte – numai turcii cred în ceea ce este scris, în Kişmet (în soartă, în destin – n.ed.). Dumnezeu ştie că un anumit lucru se va face aşa, însă omul îl face din lipsa lui de minte. Nu Dumnezeu a dat poruncă, ci vede până unde va ajunge răutatea oamenilor şi că părerea lor nu se va schimba. Nicidecum că aşa a rânduit Dumnezeu.

   Cuviosul Paisie Aghioritul din cartea Profeţii şi mărturii creştine pentru vremea de acum, Editura Cartea Ortodoxă, Alexandria, 2008, p. 178-180

   Apreciază

 23. lorena said, on martie 28, 2013 at 3:04 am

  Arhimandritului-Nectarie-Moulatsiotis-DEMISIA PAPEI-semn al vremurilor
  Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul razboi impotriva crestinilor:

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/03/28/arhimandritului-nectarie-moulatsiotis-sa-ne-pregatim-duhovniceste-pentru-ultimul-razboi-impotriva-crestinilor/

  Consider ca subiectul demisiei papei de pe tronul Romei este un semn al unor evenimente despre care, cu cat ne vom informa mai repede si vom informa si pe alti frati ai nostri, vom intelege ceea ce foarte probabil se intampla astazi cu omenirea.Consider ca nu este intamplatoare demisia papei.

  Multi vorbesc despre conspiratii sau despre scandalurile care l-au facut sa demisioneze. Pe mine ma intereseaza altceva, si anume ca acest papa a fost ales in 2005 si a ramas pana in 2013, doar 8 ani; acesti ani ii consider importanti deoarece din secolul XIV nu a mai demisionat alt papa. Sa fie intamplator acest lucru? Eu consider ca nu este intamplator…

  Eu voi incerca, asa cum am facut cu capitolul XIII al Apocalipsei – care vorbeste deprima fiara care se ridica din mare si care se numeste Leviatan (asa o numesc profetii din Vechiul Testament) – aceasta fiara am comentat-o si am “cusut” un costum pentru ea pe care am incercat sa il “imbracam” peste evenimentele vremii noastre – si voi sunteti cei care veti judeca daca acest costum se potriveste vremii noastre sau nu;continuarea evenimentelor va demonstra daca interpretarea noastra este corecta sau nu.

  Discutia noastra despre prima fiara a avut loc acum un an sau doi, daca imi amintesc bine; …unde va spuneam ca aceasta fiara iese din mare si are 10 coarne care ii dau putere (putere care se vede din coarne). Insasi Scriptura ne spune ca cele 10 coarne sunt 10 regi, care nu au regat, dar care au putere de imparati: acestia comanda. Adevarul este ca azi cei care comanda prim-ministrilor si conducatorilor de state – care au regat – sunt bancherii – 10 la numar, cei mai puternici, au o parere comuna si, asa cum a zis si Venizelos, suntem obligati sa ne supunem deciziilor pe care le impun acesti 10 regi.Grecia a semnat deja 3 memorandumuri pe care nu le putem intrerupe. Acesti regi isi au sediul in regatul-confederatie Elvetia [?, n.n.] si vedem cum acestia comanda toate natiile care le datoreaza bani. Acestia imprumuta bani catre statele din toata lumea in schimbul unor conditii care se regasesc in memorandumurile pe care le semneaza.

  Fiara se numeste Leviatan. Oare este intamplator ca noile zacaminte de gaz natural care s-au descoperit in apele teritoriale ale Ciprului, au fost numite de catre evrei Leviatan? Fiara care iese din mare, care da petrol catre companiile extractoare, in spatele carora, daca veti cauta, il veti gasi pe Rockefeller si pe cei 10 bancheri. Acestia guverneaza natiunile si comanda ce se intampla in lume. Dau asemenea comenzi incat aflam deodata ca obligatiunile emise de Spania sau Grecia sunt fara valoare; ei au putere sa devalorizeze, sa ridice si sa coboare bursele. Au asemenea putere incat daca un guvern nu asculta de comanda lor pot sa il falimenteze si sa distruga un stat intreg. Acestia decid care va fi salariul tau, cati ani trebuie sa muncesti, cand vei iesi la pensie; acestia le decid si le impun guvernelor. Vedeti ca in Grecia nu decide guvernul elen ci Troica, in calitate de reprezentant al bancilor si ce nu facem conform deciziilor lor nu este acceptat. Prin urmare cine guverneaza: noi sau organul bancherilor? Rezumand, va spun ca acesti bancheri au puterea unor regi, fara a fi regi; decid asupra soartei unor state fara sa fie conducatorii legitimi ai acestora… si au o parere comuna.

  O sa va citesc din capitolul 17 al Apocalipsei ca sa va reamintesc exact ce spune:

  “12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

  13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.”

  14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi”.

  Acestia vor porni razboi impotriva crestinilor. De ce vor porni acest razboi? Pentru ca acestia sunt cei care au puterea sa impuna pecetea pe mana si pe fruntea oamenilor. Acestia pot decide ca, pentru a se evita evaziunea fiscala, banii sa inceteze sa mai existe in forma lor fizica si sa existe doar in format electronic, pe card. Dar deoarece cardul se poate pierde (…) bancile au dreptul sa ne impuna schimbarea modului prin care se vor face schimburile economice, mai exact sa impuna ca banii sa nu mai fie pe card, ci direct pe mana noastra. Daca doriti sa puteti cumpara, sa puteti administra banii vostri, sa va luati pensia si salariul, veti pune o pecete pe mana. Este ceea ce spune Apocalipsa:

  “Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte”.

  Fiara va lua toata puterea si va comanda bancilor sa impuna acest mod de administrare a banilor atat oamenilor cat si guvernelor. Nu le va fi dificil. Vedeti cum s-au schimbat lucrurile in Grecia si in toate natiile. Aceasta consider ca este prima fiara, care se cheama Leviatan si care iese din mare, ce are 10 coarne si 7 capete. Coarnele nu sunt altceva decat cei 10 bancheri care sunt regi fara regat si care conduc intreaga lume, inclusive tara noastra.

  Acest costum “am croit” [cu sensul de: aceasta talcuire am dat-o, n.n.] acum 2 ani. Acum, odata cu demisia papei, vin sa “croiesc” un alt costum.

  Vedem cum in al XII-lea capitol (si in general in Apocalipsa) ni se vorbeste despre 2 femei.

  Una dintre ele:

  “Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele”.

  Soarele este Hristos, luna este pacatul, firea cazuta, iar cele 12 stele sunt cei doisprezece apostoli.

  A doua femeie:

  “Iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti”.

  Aveti grija: aceasta fiara are cele sapte capete purtatoare de cununi imparatesti. O sa va explic mai departe. La cealalta fiara capetele nu au cununi. La cealalta fiara cununile se ridica de pe capete si se aseaza pe coarne, ceea ce inseamna ca nu mai conduce capul – deoarece nu mai poarta cununa – ci conduc coarnele. Coarnele sunt cele 10 banci care primesc puterea de a conduce.

  Aici e vorba de o femeie si langa ea vedem fiara, cea cu 7 capete si 10 coarne.

  “Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului şi le-a aruncat pe pământ. Şi balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naşte “

  …aceasta este prima femeia investmantata in soare, am zugravit-o si in pronaosul bisericii noastre.

  Sa ne intoarcem acum la cealalta fiara, cea pe care am descris-o mai inainte in capitolul XIII.

  “Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.”

  Iata ca aici cununile sunt pe coarne, nu mai sunt pe capete ca in capitolul XII; Eu cred ca aceasta fiara este aceeasi, nu este alta: are tot 7 capete si 10 coarne.

  Si ce zice mai departe? Iata in capitolul 17 zice:

  “Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.”

  Iata vede o alta femeie care sade… cealalta femeie nu sedea; cealalta femeie, dupa cum spun Sfintii Parinti, simbolizeaza Biserica; este invesmantata cu Soarele, calca pe luna – pe pacate – si poarta pe capul ei cununa celor 12 Apostoli. Este Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Aici insa ni se prezinta o alta femeie care sta pe fiara rosie – aceasta fiara care a iesit din mare, plina de nume de hula, avand sapte capete si zece coarne. Aici nu se zice nimic de cununi, nu ni se spune unde sunt cununile. De ce? Vom vedea in continuare… deoarece puterea o va da Fiarei.

  Prin urmare sunt doua femei. Una din ele simbolizeaza Biserica lui Hristos, adevarata Biserica a lui Hristos, cea invesmantata cu Soarele. Cealalta femeie oare ce vrea sa reprezinte? Cea care sta pe fiara, plina de nume de hula, erezii, blasfemie si “cu care s-au desfrânat împăraţii pământului”? Toti imparatii au trecut pe la aceasta femeie si au salutat-o, au vazut-o… Oare cine este aceasta femeie?

  Aceasta femeie

  “era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.”

  Acest pahar nu are Trupul si Sangele lui Hristos asa cum este in cazul celeilalte femei. Asadar aici vorbim de o alta biserica care este imbracata in rosu… Cum se imbraca cardinalii? In rosu. Si papa cand iese se imbraca cu o pelerine din purpura stacojie impodobita cu pietre scumpe, asa cum spune Apocalipsa. Asadar aceasta femeie sta pe fiara, pe diavol si toti imparatii pamantului au trecut pe la ea. Cine indrazneste sa se confrunte cu papa? Chiar si politicienii nostri, inainte de a fi alesi, ii vedem cum se duc la Vatican. Ce om politic nu face acest lucru?

  Ia sa vedem ce se spune mai jos:

  “Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului”.

  Si il intreaba ingerul: “De ce te miri, Ioane?” Eu iti voi descoperi taina acestei femei… deoarece despre cealalta femeie intelesese Ioan ca reprezenta adevarata Biserica a lui Hristos.

  “Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne”.

  Asculta Ioane!

  “Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire”.

  Fiara pe care ai vazut-o “era” diavolul si acum nu mai este. De ce nu mai este? Deoarece Ioan vede epoca de dupa Hristos nu cea de dinainte. Si vede o perioada anume, nu oricare. Dupa Rastignirea si Invierea Domnului diavolul a fost legat. Si ce spune Sfanta Scriptura? Va fi lasat liber la sfarsitul lumii. Pana atunci nu va avea putere asupra crestinilor decat daca noi prin pacatele noastre ii vom da acest drept, prin aparitia lui Antihrist. De aceea, la un moment dat “va să se ridice din adânc”, iar mai apoi pentru totdeauna va “să meargă spre pieire”.

  “Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta”.

  “Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia”.

  Iata ca cele 7 capete sunt 7 munti pe care sta aceasta femeie, aceasta biserica plina de nume de hula, cu paharul plin de necuratii. Aceasta femeie sta intr-un oras asezat pe 7 coline. Ce oras este asezat pe sapte coline? Toti parintii spun ca este vorba de Roma, orasul celor 7 coline. Prin urmare nu sunt doar 7 munti, ci sunt si 7 capete si 7 regi – “Dar sunt şi şapte împăraţi”. Sunt si munti si regi; si una si alta.

  Si ce mai vede Ioan? Vede o epoca anume; mai exact vede ca “cinci au căzut”… Ioan vede perioada din jurul anului 2000. O sa ma intrebati de unde am tras aceasta concluzie… Daca costumul este bine croit, vede in jurul anului 2000. Nu vede mai inainte. O sa intelegeti de unde am inteles acest lucru:

  “cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”.

  Cinci au cazut, al saselea inca conduce, al saptelea nu a venit inca, dar cand va veni va conduce putina vreme in orasul Romei, care reprezinta femeia in rosu.

  Si acum sa ne intoarcem la evenimentele istorice: Cand a devenit Vaticanul regat, astfel incat papii sa fie regi ai Vaticanului si sa poarte coroana pe cap, mitra de conducator si sa stea pe tronul regal? Cand s-a infiintat statul Vaticanului? Am luat datele oficiale de pe site-ul Vaticanului: Vaticanul a devenit stat independent in continuarea statului eclesiastic din evul mediu din 11 februarie 1929. Prin urmare mai inainte nu era stat si nu avea conducator. Era doar Papa. Nu era regat. Regat a devenit in 1929 (asa spune si site-ul lor oficial). Din ’29 pana azi ne spune tot site-ul oficial, care sunt papii care au condus Vaticanul:

  1. Pana in 1939 – Papa Pius al XI-lea

  2. 1939-1958 – Papa Pius al XII-lea

  3. Ioan al XXIII-lea

  4. Din ’63 – Paul al VI-lea

  5. Ioan Paul I

  6. Din 78-2005 – Ioan Paul al II-lea – a carui adormire am si vazut-o

  Al saselea a fost Ioan Paul al II-lea. Cinci au cazut, pe al saselea il vad, este in viata- este vorba de Ioan Paul al II-lea.

  Si ce spune despre al saptelea?

  “Iar cand va veni are de stat putina vreme”.

  Deci cand va veni, nu va sta mult, ci va pleca. Si iata ca a venit Benedict care a stat putin si a demisionat. Cand a demisionat? Cu putine zile in urma, chiar pe 11 februarie – ziua infiintarii statului Vatican. Oare o fi intamplator? (…)

  Ia sa vedem ce zice in continuare. Vorbim de al optulea, acum ca a plecat al saptelea:

  “Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire”(Apocalipsa, 17:11).

  Acesta este al optulea, fiara, care era si nu mai este.

  “Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara” (Apocalipsa, 17:12).

  Cele 10 coarne sunt cei 10 bancheri care n-au luat inca imparatia si care “au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei” (Apocalipsa,17:13), adica papei.

  Ati auzit ultimele declaratii ale Vaticanului? Mussolini a dat miliarde catre Vatican ca sa isi faca propria banca. Aceasta banca este independenta, poate sa tipareasca oricand bani. Vaticanul tocmai ce a anuntat ca intentioneaza sa se asocieze cu bancile care imprumuta statele lumii. Sa se uneasca cu acestea intr-un fel.

  Chiar un cardinal candidat pentru rolul de Papa spune ca acest lucru trebuie sa se intample repede pentru a putea sa fie in pas cu evenimentele care se deruleaza la nivel global si sa creeze un sistem economic mondial. Va reamintesc ca Benedict spunea anul trecut [in 2011, de fapt, n.n.] ca omenirea trebuie sa se indrepte catre un guvern mondial si a introdus in Vatican cardul de acces electronic (cu cip).

  “Au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei”.

  Ceea ce gandesc cei 10 va fi in concordanta cu ce gandeste acest al optulea conducator, iar puterea lor o vor da fiarei.

  “Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi” (Apocalipsa 17:14).

  “Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

  Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.” (Apocalipsa 17:15,16)

  Cele 10 coarne se vor intoarce pana la urma impotriva puterii papistase.

  Va reamintesc ca Benedict, in ultima carte pe care a scris-o, spune ca nu poporul evreu si Iuda sunt responsabili de rastignirea lui Hristos. Al saptelea, cel care a stat putin si care a vorbit de guvernul mondial, ii dezvinovateste pe evrei si pe Iuda. Prin urmare pe desfranata, in final, cele 10 coarne o vor distruge complet. De ce o vor distruge? Pentru ca nu vor mai avea nevoie de ea. Ii vor lua puterea. Fiara nu va mai avea nevoie de ea.

  „Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului” (Apocalipsa 17:18).

  Stim ca papa are influenta asupra tuturor imparatilor pamantului.

  Prin urmare, are legatura demisia papei cu capitolul 17? “Costumul pe care l-am cusut” se potriveste cu ce se intampla azi? Nu o voi decide eu; voi veti decide daca se potriveste.

  Sunt doua femei: una este Adevarat Biserica a lui Hristos si cealalta femeie, cea care sta pe fiara, este cea care a purtat razboi adevaratei biserici. Si cunoastem foarte bine din istorie ce au avut de suferit ortodocsii din partea papistasilor. Daca am pierdut Constantinopolul, Asia Mica, Alexandria, Ierusalimul se datoreaza acestei femei murdare care se numeste biserica latinilor. Latinii sunt de vina pentru ce s-a intamplat in timpul Cruciadelor cand noi am pierdut Asia Mica si Constantinopolul. Acestia s-au luptat cu adevarata Biserica a lui Hristos. De aceea ei stau pe fiara.

  Asa cum se pare al optulea papa ori este insusi Antihrist – o varianta – ori este Profetul Mincinos cel care il va inscauna pe Antihrist.

  Prin urmare suntem in fata unor evenimente decisive. In capitolul 13 va reamintesc ca Ioan a vazut o alta fiara – nu cea care se ridica din mare:

  „Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur,

  Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată“.

  A doua fiara avea 2 coarne, semana cu un miel, dar graia ca un balaur. Asadar este lup in piele de oaie. Si mai spune cafoloseste toata puterea primei fiare. Aici sfintii interpreteaza ca este vorba de puterea religioasa si politica, pe care o imbina papa, atata timp cat Vaticanul in 1929 a devenit stat. Prin urmare papa are doua puteri. De aceea va zic ca Ioan vedea anul 2000.

  Mai spune Ioan ca aceasta fiara ii face pe oameni sa se inchine primei fiare, adica diavolului. Sa accepte planul bancherilor, sa accepte pecetea.

  „Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

  Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.

  Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei”

  Si vom vedea din evenimentele ce vor urma ce inseamna toate aceste lucruri, deoarece evenimentele care se desfasoara acum sub ochii nostri foarte rapid. Voi sunteti cei care veti decide daca acest costum pe care eu il vad in demisia papei este sau nu corect. Daca se va uni Vaticanul cu cei 10 bancheri, evenimentele se vor derula foarte rapid. Si vor incepe imediat razboi impotriva crestinilor. Adica tot ce este crestin vor submina. Vor cere sa se puna pecetea. Crestinii care se vor opune vor fi prigoniti.

  Vom vedea in continuare daca Ioan a vazut in capitolul 17 din Apocalipsa Vaticanul, Roma, Biserica latinilor si caderea papei Benedict. Al optulea papa este probabil ori Antihristul [nu poate fi, de vreme ce profetiile despre acela il arata limpede ca evreu si niciun Sfant Parinte nu a profetit despre el ca fiind un Papa, n.n.] ori Profetul Mincinos. Apocalipsa se reveleaza incetul cu incetul…

  Sa ne pregatim asadar duhovniceste deoarece daca interpretarea mea este corecta, atunci evenimentele impotriva crestinilor, a noastra a tuturor, se vor desfasura foarte repede si trebuie sa fim duhovniceste in stare sa intampinam aceasta situatie. Dar nu trebuie sa ne deznadajduim, sa ne pierdem curajul si, de aceea, Ioan spune imediat ca Mielul va invinge in cele din urma. Asa va fi: crestinii vor invinge. Si va urma Parusia lui Hristos. Amin!

  Apreciază

  • Maria said, on martie 28, 2013 at 11:12 am

   lorena ,
   Da ! Este o descriere a evenimentelor , cat se poate de corecta , din punctul meu de vedere .
   La fel am gandit si eu de multe ori , incercand sa cuprind atat cat pot , o interpretare a Apocalipsei , dupa cele citite si interpretate de unii mari teologi ai vremurilor noastre , in special din traducerile de la greci .

   Apreciază

   • aha said, on martie 31, 2013 at 12:41 am

    @maria. ma bucur ca asa ai inteles de la inceput. eu, sincer, m-a dat peste cap Apocalipsa. doar parte am reusit sa inteleg. nicidecum tot. cred ca a e un fel de descriere a istoriei omenirii dar nu mi-am dat exact seama unde suntem noi acum. partial identific dar nu sunt sigur. ceea ce e cert e ca nimeni nu va putea vinde sau cumpara decat cei ce au pecetea. acesta e un exemplu din ceea ce am inteles eu ca nu s-a intamplat si urmeaza sa se intample. stiu ca nu sunt vrednic sa inteleg Apocalipsa, dar …am o retinere fata de cei care zic ca au inteles-o. parerea mea e ca Dumnezeu o sa descopere semnele atunci cand trebuie, nici mai inainte , nici dupa, ci atunci cand trebuie. normal ca nu toti or sa inteleaga. asta e clar. dar cam retinerea asta fata de cei care spun ca au inteles Apocalipsa.

    Apreciază

 24. Irina said, on martie 28, 2013 at 10:11 am

  Dar Sfantul acela care a profetit asta este ortodox?

  Apreciază

 25. Lastun said, on martie 28, 2013 at 11:58 am

  Sistemul Informatic Integrat (SII) Calculatorul-mama, o uriasa baza de date.

  Legile pentru Sistemul Integrat, secrete de stat

  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/legile-pentru-sistemul-integrat-secrete-de-stat-93117.html

  Apreciază

 26. Lastun said, on martie 28, 2013 at 12:02 pm

  …GUVERNUL ROMAN A APROBAT PE SEST REALIZAREA UNEI MEGA BAZE DE DATE CU INFORMATII DESPRE FIECARE CETATEAN

  Cabinetul Nastase a dat o adevarata lovitura pe piata informatiilor cind a semnat actul de nastere al Sistemului Informatic Integrat (SII), o baza de date mamut, care va centraliza informatiile detinute de toate institutiile publice. Practic, date si informatii despre persoane fizice sau juridice stocate de ani intregi se vor aduna la un loc; ce putere vor detine gestionarii acestor informatii nu e greu de inteles. Problema e cu atit mai delicata cu cit e vorba despre o baza de date in care se va regasi fiecare cetatean al Romaniei. Un proiect de lege atit de important nu a fost si nu va fi dezbatut, democratic, in parlament. El a fost promovat direct prin hotarire de guvern – semnata de Adrian Nastase si contrasemnata de seful SRI, Radu Timofte, ministrii Dan Nica, Ioan Rus si Mihai Tanasescu – in baza unei decizii luate anterior de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Din cele sase pagini ale hotaririi de guvern nu se intelege rostul acestei baze de date mamut, ce fel de informatii vor fi stocate despre persoanele fizice, cine sint gestionarii sau beneficiarii ei, cui se subordoneaza acestia si cine ii controleaza. Nici semnatarii hotaririi de guvern nu sint mai expliciti. „Nasii” bazei de date fie au refuzat sa ne ofere detalii despre aceasta noua structura informationala, fie ne-au asigurat ca infiintarea SII este perfect legala, respecta drepturile omului, legislatia europeana si nu va intra cu bocancii in viata privata a romanilor. Aparitia in prag de an electoral a SII nu poate decit sa ridice mari semne de intrebare. Informatiile despre persoane fizice se vor limita la datele clasice de stare civila ori autoritatile sint interesate de preferintele personale sau politice ale romanilor? Cine garanteaza ca datele colectate si centralizate nu reprezinta o imixtiune in viata privata a fiecaruia? Hotarirea de guvern nu ofera nici o garantie in acest sens. Cui se subordoneaza SII, cine-l controleaza si cine sint beneficiarii informatiilor de tip secret nu doreste nimeni sa explice. Oricum, hotarirea executivului submineaza total puterea legislativa din Romania, parlamentul fiind – din nou – pus la colt intr-o chestiune extrem de importanta: cea a gestionarii si utilizarii unei „structuri informationale specializate”, cum e numita chiar in hotarirea de guvern. Experti in apararea drepturilor omului care au studiat textul hotaririi de guvern sint de parere ca acesta este extrem de stufos, imprecis, lasind loc arbitrarului si adaptarilor, dupa principiul „ce nu e interzis este permis”. Data fiind baza de date pentru persoane fizice, aceiasi specialisti sustin ca SII s-ar putea transforma in bratul electronic al SRI.

  Zece intrebari fara raspuns:
  1. Cine a initiat proiectul de lege privind Sistemul Informatic Integrat (SII)? De ce n-a fost trecut prin parlament si s-a preferat o hotarire de guvern?
  2. Ce institutii ale statului vor participa la SII, in dubla calitate de furnizor si beneficiar al informatiilor, si ce fel de informatii vor fi in troduse in baza centrala de date?
  3. In sistem vor fi replicate si bazele de date ale serviciilor secrete, MApN si MI?
  4. Cine face parte din Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat?
  5. Ce fel de date si informatii vor fi stocate in legatura cu persoanele fizice? Dar in legatura cu persoanele juridice?
  6. Informatiile din sistem pot fi vindute contra cost?
  7. Dupa ce criterii va fi ales personalul (administratori de sistem, administratori de securitate, ultimii numiti chiar in textul de lege „ofiteri de securitate ai sistemului”)?
  8. Cine sint beneficiarii informatiilor secrete? Exista persoane care au acces la toate nivelurile de secretizare (presedinte, premier, ministri etc.)?
  9. Cui se subordoneaza SII?
  10. Cine controleaza SII?…

  http://www.despremasonerie.go.ro/lucid.html

  Apreciază

 27. STOP RFID 666 said, on martie 28, 2013 at 5:14 pm

  STARETUL ANTONIE DESPRE BANCI

  Ce prezintă, în sine, banii actuali? O înşelare, o fantomă, o iluzie, ca şi acele „minuni” diabolice. Toată tehnica produsă devine ceva semnificativ doar în prezenţa a o mulţime de „dacă“: dacă este combustibil, dacă sunt piese de schimb etc. Pe lângă toate acestea, automobilul modern, în absenţa unor ateliere specializate, nici nu poate fi reparat! înseamnă că, în cazul în care dispare un „dacă”, toate acestea devin o grămadă de metal inutil. Exemplul este de faţă: ce are un ţăran acum mai de preţ – calul şi vaca.

  Iar mai departe e şi mai şi: cea mai mare parte de bani se păstrează fie la bancă, fie în hârtii de valoare. Vor dispărea aceste bănci, vor da faliment, ca să poată fi îngenuncheaţi oamenii. Vor dispărea într-o clipită; asemenea repetiţii au mai avut loc şi cu destul succes.

  Iar întreprinderile se vor stopa din cauza cataclis­melor naturale şi a războaielor. Şi cu ce se va alege omul? Cu o groază de lucruri inutile, pentru achiziţionarea cărora s-au cheltuit ani de viaţă, a căror valoare e destul de relativă chiar şi într-o lume mai reuşită, iar într-o lume a catastrofelor e praf, e nimic.

  Apreciază

  • ionut ignat said, on martie 28, 2013 at 5:49 pm

   frate, partea cu automobilul am incercat-o pe pielea mea saptamana trecuta cand nu mi-a mai pornit masina. ma uitam la motor ca vitelul la poarta noua. m-am umplut de nervi, am intrat intr-o stare de agitatie ca aveam o gramada de „treburi importante” de facut. ce ar fi fost daca eu faceam altceva cu banii pe care i-am dat pe reparatie? ceva mult mai util?

   Apreciază

  • adriandirnescu said, on martie 31, 2013 at 4:07 pm

   Foarte bine ati subliniat aspectul. E chiar tragic ca nici nu ne punem deobicei problema asta in mod pragmatic. E mare pacaleala asta ca ne fac „astia” sa credem ca tehnomogiile astea care tot vin si vin ar fi mai importante decat simplitatea, luciditatea si omenia, caracteristice omului simplu .

   Apreciază

 28. Lastun said, on martie 28, 2013 at 5:45 pm

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/03/05/la-sfarsitul-vremurilor-oamenii-se-vor-mantui-prin-dragostea-smerenie-si-bunatate/

  …La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragostea, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu.

  Apreciază

 29. ortodoxiacatholica said, on martie 28, 2013 at 7:27 pm

  http://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2013/03/27/despre-inflatia-de-smerenie-adica-despre-nepasare-delasarea-inactiunea-ignoranta-idolatria-abandonarea-responsabilitatii-s-aun-comentariu-de-bun-simt-la-postarea-cu-episcotii/

  Despre inflatia de “smerenie” adica despre nepasarea, delasarea, inactiunea, ignoranta, idolatria, abandonarea responsabilitatii, s.a(un comentariu de bun simt la postarea cu Episcotii)
  Posted on martie 27, 2013

  SINODUL IN ORTODOXIE NU IL INLOCUIESTE PE PAPA DIN ROMANO-CATOLICISM
  “Din pacate, parinte, episcotii cu pricina s-ar putea sa fie reprezentativi. Nu pentru ortodoxie, ci pentru starea actuala a Bisericii, in latura sa umana.
  In Duminica Ortodoxiei doar cativa clerici vor citi anatemele impotriva ereticilor.
  In Romania, probabil ca aproape nimeni. De ce? Fiindca “nu-i frumos”, dar mai ales fiindca ii cearta tovarasa (episcotul) daca le citesc. Culmea este ca s-a ajuns la acea situatie in care si daca le citeau le citeau in vant, inaintea unui popor neinteresat de aceste lucruri.
  Si cum sa fie interesat?
  Nu putini dintre ortodocsii contemporani se inchina la guru (ca paganii orientali) si la magistru (ca ereticii catolici), devenind agresivi (ca idolatri) daca “te iei” de guru-magistrul lor, sunt mai inspaimantati de pacatele trupesti decat de erezie, necredinta si secaciunea sufleteasca (iarasi, precum apusenii si stramosii lor in cuget, maniheii si origenistii), sunt ritualisti (ca fariseii), rationalisti (ca ereticii protestanti) etc, etc. Nu poate face un sinod pan-eretic ecumenist ce si-au facut oamenii cu mana lor!
  In aceasta atmosfera, de ecumenism sufletesc inradacinat in nepasare si ignoranta, normal ca episcotii nu doar ca exista, dar si fac, din ce in ce, orice vor, sub nasul poporului. Si cand te gandesti ca Enciclica Patriarhilor Ortodocsi spunea “La noi n-au putut niciodata nici patriarhii, nici sinoadele sa introduca lucruri noi, pentru ca aparatorul religiei este insusi corpul Bisericii, adica poporul insusi, care vrea ca religia sa-i fie vesnic neschimbata si la fel cu a Parintilor sai…” (Enciclica patriarhilor ortodocsi de la 1848; vezi “BOR”, 11-12/1935, p. 676).

  Care popor, care religie? Episcotii dintre noi ies, dar nu degeaba, ci fiindca asta suntem in stare sa producem, odata ce ne-am lepadat menirea, care din nepasare, care din “smerenie” (probabil ca e mare distractie in iad, la vederea a ce a ajuns sa fie propovaduit sub numele celei mai de pret virtuti- delasarea, inactiunea, ignoranta, idolatria, abandonarea responsabilitatii, s.a.).

  Si episcotii, pana la urma, sunt niste triste figure si produse nu doar ale alegerilor proprii, ci si sociale. Ca pe mai toti tinerii contemporani, ii cresc mamica si societatea in pufulet si ambitii desarte si deodata pac! se pomenesc clerici, si inca episcopi. Dupa cum altii se pomenesc “doar” calugari, sau “doar” preoti. Si dupa cum orice baietas cu cas la gura, lipsit de orice experienta cu oamenii, in afara de cea dobandita cu colegii de batut mingea si copiat de pe la scoala poate fi chiar si hierotesit duhovnic, odata hirotonit. Daca mai este si monah, si mai are si un Pidalion in chilie, atunci sa te tii. Simetricul fiind la fel de sinistru- batranul care spune platitudini (in privinte in care avem in primul rand Scriptura, apoi cuvinte incarcate de frumusete, lasate de autori cu adevarat sfinti, dar pe care ii ignoram) si chiar si lucruri incoerente, sau eronate, dar este ascultat ca patriarhii, pentru simplul fapt ca s-a nascut pe vremea actelor de hartie.
  Daca preotia a ajuns profesie, unii chiar crezand ca teologia ori se toceste, ori nu se invata, si se iau examenele cu mila sau cu pila, la fel ca la celelalte facultati, iar laicatul s-a spalat pe maini de prerogativele sale de cunoscator si aparator al invataturii de credinta, la ce sa te astepti?“

  Din pacate sub masca “smereniei” se ascunde foarte bine lipsa de acctiune, reactia fireasca impotriva a ceea ce este erezie. Nu ai voie sa ceri socoteala Sinodului, pentru ca a devenit “magisteriu”. Il inlocuieste pe papa din Romano-Catolicism. Desi suntem ortodocsi gandirea romano-catolica ne caracterizeaza, am uitat de faptul ca oricine vede erezia trebuie sa o infiereze. Sfantul Teodor Studitul spunea foarte frumos: “Cand e vorba de erezie sa nu spui: Cine sunt eu sa protestez? Sunt cioban sau cersetor, sau sarac, sau prost? Pentru ca Dumnezeu iti va cere socoteala pentru ca nu ai marturisit impotriva ereziei.” (Colectia Dreapta Credinta in Scrierile Sfintilor Parinti)

  (Cardinalii veniti pentru alegerea noului papa) http://www.postar.rs/wp-content/uploads/2013/03/580733_508746459193333_998153880_n.jpg

  Apreciază

  • aha said, on mai 7, 2013 at 11:28 pm

   @ortodoxiacatholica. ai mare dreptate. aproape no coment. dar te-ai gandit macar ca unii nu pot face nimic pt ca nu au cu cine? nu e vorba de falsa smerenie dar e bine sa fii „viclean ca sarpe si smerit ca un porumbel”. multi asteapta. si „unde sunt doi e si IIsus Hristos cu ei”. daca esti singur…nu e bine. poti incerca dar sa nu te ia valul celalalt. mai bine taci si astepti.

   Apreciază

 30. daniel said, on martie 28, 2013 at 7:44 pm

  Avand in vedere propaganda agresiva care se face in ultimul timp, de catre unguri, in favoarea tinutului secuiesc, iata un articol interesant despre etnogeneza maghiara (care ar putea fi preluat si pe acest blog): http://cubreacov.wordpress.com/2013/03/22/boskorbozgor-un-vechi-nume-etnic-adus-de-pe-volga-i/

  Apreciază

 31. STOP RFID 666 said, on martie 28, 2013 at 8:22 pm

  Profeţiile săptămânii mari – cum se va desfasura Apocalipsa!

  Alte texte, Documente străvechi şi Profeţii din Trecut, provenind din Biblioteca Secretă a Vaticanului, prezintă toate, secolul nostru ca fiind acela care va trebui să cunoască apariţia acestor evenimente sub o Guvernare Mondială a antihristului. Printre mai multe Documente verificate, există unul care rezumă foarte bine mai multe Texte ale Trecutului, într-o asemenea manieră încât nu mai este necesar să luăm la cunoştinţă pe fiecare dintre ele pentru a ne forma o idee clară despre ceea ce vor fi nevoiţi să înfrunte toţi cei ce vor rămâne fideli principiilor Creştine. Cât despre ceilalţi, toţi ceilalţi, aceştia vor face parte din Noua Ordine Mondială. Asupra acestei chestiuni, textele sunt mai mult decât limpezi.

  Documentul respectiv este rezultatul mai multor anchete pe parcursul altor Texte şi profeţii. Ca rezultat ne dezvăluie o imagine completă şi niciodată până în momentul de faţă pusă la dispoziţia publicului despre condiţiile de viaţă sub domnia antihristului. Acest document este cunoscut sub denumirea de „PROFEŢIILE SĂPTĂMÂNII MARI”.

  Trebuie să precizăm că toată Istoria Creştinismului este asemenea unei copii la indigo a vieţii lui Iisus Hristos. Primii două mii de ani ai Creştinismului, Trei ani de Viaţă publică a lui Hristos, Săptămâna Mare şi Duminica Paştilor. Iată ce afirmă aceste Profeţii:

  Nu te lăsa pradă somnului, om din viitor, fiindcă Semnele lui Dumnezeu nu au fost date nici visătorilor, nici nechibzuiţilor. S-a spus că Domnul tău va veni iar Vremea când El va veni la fiecare dintre voi, în chip neaşteptat; va fi o perioadă a Istoriei în timpul căreia cei mai mulţi dintre oameni au să fie adormiţi.

  Fiţi atenţi la toate Semnele; înţelegeţi sensul profund al Patimii Lui, fiindcă aceasta ascunde Pecetea Divină a Mântuirii voastre.

  Închide-ţi ochii către lume; acoperă-ţi urechile cu mâinile şi opreşte-te din vorbirea zadarnică, fiindcă Dumnezeul tău are să încredinţeze ceva sufletului tău chi­nuit şi însingurat.

  Va veni o zi când Iisus va fi aclamat în felurite ţări şi chiar şi în faţa mai multor Împărăţii în acelaşi timp. Păzeşte-te de ziua aceea!

  Teme-te pe bună dreptate de ziua aceea, dacă atunci te vei găsi sub imperiul păcatului şi te vei bucura de a fi astfel Dar dacă, dimpotrivă, eşti un adevărat slujitor al lui Dumnezeu, atunci bucură-te pentru că ziua izbăvirii tale este aproape.

  Când aclamaţiile se vor fi risipit atunci va veni, ,,Noaptea Nopţilor’’, „Trădarea Trădărilor” împotriva Creş­tinătăţii, în momentul în care Duminica Floriilor va sfinţi În acele zile, oamenilor le va fi dat să trăiască tot ceea ce poate fi mai trist. Iuda va renaşte din adâncuri, pentru un scurt răstimp. Orice vor putea atunci adevăraţii Creştini să folosească împotriva blasfemiei, paharul trăirii infamiei veacurilor va trebui să fie băut până la drojdii.

  Apoi, după „Noaptea de pe Muntele Măslinilor”, urmată imediat de arestare, noaptea va acoperi atunci toată omenirea, în timp ce mulţi Cârmuitori îşi vor trăda propriul sânge precum şi propria carne Dar această Noapte va cunoaşte şi câţiva Creştini, mai rari, murind vitejeşte împreună cu Cârmuitorii lor, ca martiri. Pentru aceasta, ei vor fi câteva dintre cele mai strălucitoare pie­tre preţioase din coroana Domnului lor.

  Încă o dată, Petru se va lepăda de trei ori de a fi fost un adevărat ucenic al lui Iisus, în vreme ce o mare parte din Creştinătate, va părăsi pentru un timp calea adevăratei credinţe. Şi ei se vor lepăda de credinţa lor, cu trei prilejuri însemnate. Atunci, noaptea îşi va urma cursul; vremurile înrobirii se vor întinde peste tot.

  Nu fi necugetat. Nu te lăsa mânat de mândrie, crezând că vei fi apărat de aceste întâmplări cumplite pentru că duci o viaţă de bun creştin, sau că vei scăpa de Cruce fiindcă te-ai umplut de tot felul de mulţumiri faţă de tine însuţi, printre care şi aceea de a te socoti asemenea unui sfânt. Nu îţi aminteşti ce i-a cerut într-o zi Domnul aceluia care se credea un adevărat credincios întru Dumnezeu? şi ce să mai spunem despre primele secole ale Bisericii, când adevăraţii creştini mureau în toate felurile pentru Credinţa lor? Erau cu toţii smintiţi, sau se înşelau, preferând să fie sfâşiaţi de fiarele sălbatice în faţa unei gloate care îi insulta şi râdea de ei? Nu fii necugetat!

  În faţa Marelui Preot al falsului Ierusalim de atunci la Roma, Creştinii acelor vremuri tulburi vor trebui să răspundă pentru Credinţa părinţilor lor în care continuă să creadă. Vor fi târâţi de la Marele Preot la Caiafa, unde vor fi înjosiţi, luaţi în râs, acoperiţi de scuipături, apoi acuzaţi de înaltă trădare pentru că li se va aminti viaţa lor trecută de violenţă şi de trădare împotriva omenirii. Vor fi arestaţi şi acuzaţi de vrăjitorie, fiindcă părinţii lor vor fi făptuit miracole de-a lungul istoriei; acuzaţi de mii de ori de ucidere, fiindcă părinţii lor vor fi exterminat triburi în numele Crucii de-a lungul istoriei; acuzaţi de a fi răspândit false credinţe, fiindcă părinţii lor le vor fi propovăduit mulţimilor că Iisus a fost singurul şi adevăratul Dumnezeu al uni­versului; acuzaţi de idolatrie, fiindcă vor crede că Iisus este Dumnezeu; şi acuzaţi de perversiuni împotriva propriilor lor copii fiindcă îi vor fi învăţat valorile creştine ale trecutului.

  Pentru toate acestea, vor fi lipsiţi de libertate, în timp ce copiii le vor răpiţi pentru a fi daţi ca ucenici în familiile bogate care vor împărtăşi credinţele noii împărăţii.

  Încă o dată, nu fii necugetat ! La fel cum Creştinătatea a prins aripi la Roma, persecuţiile vor pornii tot de la Roma, fiindcă în acele vremuri Biserica va fi răsturnată faţă de ea însăţi. La fel cum s-a mai întâmplat, va fi aşa fiindcă aleşii vor fi primii care să-şi dea sângele pentru Domnul lor. Petru şi Pavel vor muri la Roma pentru plăcerea gloatei pervertite.

  Reprezentanţii religioşi ai tenebrelor vor fi atât de exasperaţi de umilinţa şi Credinţa de neabătut ale discipolilor lui Petru şi Pavel, încât îşi vor pierde toate mijloacele. Îi vor da aşa dar pe mâna lui Ponţius Pilat al împărăţiei lor religioase. În palatul lui, aceşti dintâi adevăraţi credincioşi vor fi judecaţi pentru crime de care niciodată nu le-au făptuit.

  Pentru a le slăbi credinţa şi curajul, ca şi pentru a le face plăcere Preoţilor Templului acelor Timpurii, acel ambasador al Împăratului îi va supune torturilor de tot felul, unele mai insidioase decât altele, căci vor fi născocite în scopul de a frânge voinţa. Acolo vor fi biciuiţi şi umiliţi în toate chipurile cu putinţă. În sfârşit, vor fi încoronaţi cu Cununa de Spini a Timpurilor şi vor avea de suferit în suflet, chinul de a vedea mulţimile respingându-l pe Iisus ca singură cale a Mântuirii lor.

  Astfel arătaţi în faţa gloatelor de necredincioşi, cu carnea sfârtecată, vor suferii de părăsirea din partea familiilor, a prietenilor din trecut şi a propriu­lui lor popor. Toate acele mulţimi turbate de mânie vor prefera să depună jurământ în faţa reprezentanţilor Antihristului care, încă odată, se va spăla pe mâini de sângele lor. Începând din acea zi unică va fi interzis, de către noua Monarhie, să se dea un pahar cu apă oricui, căci în acele vremuri, Caritatea va fi fost întemniţată într-o nouă epocă glacială.

  Îngreunaţi de povara Crucii, vor urca pe drumul Calvarului, unde gloata îi va copleşi cu turbarea lor fără margini. De trei ori Creştinătatea va cădea în genunchi, dar tot de trei ori se va ridica într-o acceptare totală a destinului ei.

  Ajunsă pe culmea Calvarului, va avea mâinile crucificate pentru că, atunci, lumea va fi lipsită de milă; picioarele îi vor fi crucificate fiindcă se va interzice să se aducă mulţimilor Cuvântul lui Dumnezeu. Apoi, trupul acestei Creştinătăţi va fi răstignit pe Cruce, fiindcă va trebui să servească drept pildă mulţimilor pervertite din noua Împărăţie.

  După aceea, va veni Timpul secetei, când toată Creştinătatea va fi lipsită de Prezenta lui Dumnezeu.

  Nu va avea parte decât de vorbe amare şi de o izolare absolută de restul lumi.

  La fel cum a spus Iisus: „Tată, de ce m-ai părăsit?”­‚Creştinătatea va trăi părăsirea totală, în seama ei însăşi, fără nici o mângâiere.

  Apoi, lancea îi va străpunge Coasta din care se vor scurge o picătură de sânge şi o picătură de apă, fiindcă atunci şi ea va trebui să aştepte moartea fără nici o certitudine dinainte că Dumnezeu Tatăl se va lăsa atins, pentru ca apoi să-şi lase Braţul să cadă asupra ome­nirii.

  Preţ de un timp nemăsurat o tăcere grea va acoperi atunci tot întinsul pământului. Din Vinerea Mare până în Ultimul ceas al Sâmbetei Mari, chiar înaintea Duminicii Paştilor, omenirea va fi acoperită de o întunecime grea, vreme de trei zile şi trei nopţi în care Dumnezeu îi va pedepsi, El însuşi pe oameni. Antihristul va fi azvârlit în infern, pe când peste tot pe pământ orice construcţie omenească purtând un singur grăunte de trufie va fi nimicită. Suferinţele oamenilor vor fi atunci pe măsura relelor lor lăuntrice. În acele vremuri, pământul va semăna cu un enorm cimitir, un deşert fără orizonturi. Numai aceia

  care-şi vor fi păstrat eroic în adâncul lor înşile adevărata Credinţă în Iisus Hristos, Credinţa primilor martiri ai Bisericii, Credinţa Sfinţilor, vor supravieţui Sfintei Mânii a lui Dumnezeu.

  Vai ţie, om al acelor Timpuri care-ţi vei râde de aceste profeţii, căci lipsa ta de umilinţă te va cufunda în robia greşelilor tale, fără nici o nădejde a veşniciei.

  Când se vor ivi zorile Zilei de Paşti, toţi credincioşii adevăraţi vor fi atunci reînnoiţi pe un pământ reînnoit şi dânsul. Va fi Ziua Învierii, ziua Păcii lui Dumnezeu.

  În Iubirea Sa nemărginită pentru copiii Lui, Dumnezeu nu-i va fi lăsat antihristului decât cinci Puteri asupra oamenilor. Acestea nu vor avea forţă decât peste cele cinci simţuri ale omului: „Cel al vederii, al mirosului, al atingerii, al auzului şi al gustului”. Niciodată Antihristul nu va putea atinge sufletul omului, căci acesta nu îi aparţine cu nici un chip. Dar, asupra acestor ,,cinci simţuri’’, va avea deplină putere.

  Fii aşadar vigilent om al viitorului, fiindcă în acele zile de pe urmă simţurile tale îţi vor fi cei mai cumpliţi duşmani. Pentru a le atinge şi corupe, şi a face din tine sclavul său, antihristul va născoci asemenea maşini ispititoare încât fără ajutorul lui Dumnezeu, nici chiar cei Aleşi nu se vor putea mântui. Iar dacă Timpul Timpurilor nu va fi atunci scurtat, toţi vor fi pierduţi, chiar şi cei Aleşi. În acele zile întunecate, numai cei umili vor putea rezista luminilor ispititoare ale falsei libertăţi.

  Încă o dată, nu, fi necugetat. Încă nu ai înţeles că tu eşti singura făptură a lui Dumnezeu din tot universul?

  Teme-te de simţurile tale, căci acestea te vor încătuşa pentru veşnicie. Pentru cei care nu cred decât în ei înşişi şi în nimic altceva, aceste texte străvechi vor face obiectul batjocurilor, dar de asemenea, trebuie să spunem, al unei singurătăţi atroce. Căci râsul şi aroganţa care îi însoţeşte nu au nici o putere asupra „Conştiinţei” care, numai ea, nu poate fi adormită…

  Apreciază

 32. mishuleu said, on martie 28, 2013 at 10:21 pm

  E posibil.

  APARENŢELE ÎNŞEALĂ!!! MARIO BERGOGLIO A DEPUS JURĂMÂNTUL ÎN FAŢA STEAGULUI NEGRU IEZUIT CU CRANIUL ŞI OASELE ÎNCRUCIŞATE !!!

  http://bmarinescu41.wordpress.com/2013/03/19/aparentele-inseala-mario-bergoglio-a-depus-juramantul-in-fata-steagului-negru-iezuit-cu-craniul-si-oasele-incrucisate/

  Apreciază

  • Maria said, on martie 28, 2013 at 11:36 pm

   Intr-adevar ! Juramant facut de dracul catre mai-marele Talpa Iadului !!!
   Infricosator , nu poti citi pana la capat , ca sa nu ti se faca parul maciuca .

   Apreciază

  • danutza said, on martie 29, 2013 at 11:18 pm

   am impresia ca e sectant autorul blogului.

   Apreciază

 33. blue said, on martie 28, 2013 at 11:48 pm

  @simina
  apa de trandafiri e pentru cosmetice si parfumuri. Dar nu stiu daca poate fi comercializata la noi in tara. De cand vreau si eu o casuta undeva la capatul lumii…
  Si, da, cateodata sunt p’acilea. :)

  Apreciază

  • simina said, on martie 29, 2013 at 12:19 am

   @blue
   Simteam eu ca esti :))
   Pai nu e greu sa gasesti o casuta undeva linistit. Mai greu e cu alte chestii. Sti ca eu am un teren undeva la 35 km de Costinesti. Sunt vreo 4000 m2 de teren pe care am tot cultivat ba una ba alta. Mi-am facut un proiect fain si ieftin ptr. o casuta din lemn. Anul trecut am vrut sa ma apuc de ea. Am luat primele materiale constand in niste suporti patrati din lemn si le-am dus acolo pe teren sa le depozitez urmand sa mai iau si restul de materiale….pe rand. Ce spui tu ? cand m-am intors am mai gasit ceva ? se fura ca in codru daca nu stai acolo. Mi-a placut totusi ca am gasit vreo 3 pahare din plastic cu zat de cafea pe locul fostelor materiale. Iti dai seama….daca au avut timp sa-si bea cafeaua linistiti. Probabil ca umbla cu termosul dupa la ei :)). Am renuntat atunci si mi-am zis ca trebuie sa ma organizez, adica sa-mi fac prima data o baraca la viteza in care pot sa stau acolo pe durata lucrului apoi pina decid sa ramin acolo definitiv, sa las pe cineva. Dar pe cine ? prietenii te fura cel mai mult :)) din grija si dragoste…!!!!

   Apreciază

 34. blue said, on martie 29, 2013 at 12:10 am

  @simina
  cand ai mei au vandut casa bunicilor cumparatorul a injghebat acolo o crescatorie de vipere. Spera sa faca o afacere de familie vanzand veninul acestora in industria farmaceutica. N-a putut s-o faca la noi in tara. Despre sfarsitul trist al povestii… alta data. Dar e bine sa nu ne pierdem speranta.

  Apreciază

  • simina said, on martie 29, 2013 at 12:31 am

   @blue
   Da, sa-mi spui altadata sf.povestii, ca acum e prea tarziu. Viitorul Romaniei (daca mai avem un viitor) este agricultura, gradinaritul si cresterea animalelor ( nu cele cu costum, cravata si diplomat :)). Cred in treaba asta pina voi inchide ochii. Daca ai papica la tine in tara esti cel mai bogat si ajung si lesinatii astia de occidentali sa bata la portile tale sa-ti ceara paine. De-aia incearca rahatii astia parfumati sa ne faulteze…..ba scandalul cu cal, ba ca avem gainile cu fundul prea sexi, ba ca vacile noastre au cearcane, ba ca oile noastre nu sunt coafate si puii nostrii nu vorbesc engleza…..luai-ar dreacu de ofticati cu legumele lor din plastic cu tot. Na ca m-am suparat :)) scuze. Acuma noapte buna si mai vb. Doamne ajuta.

   Apreciază

   • blue said, on martie 29, 2013 at 6:03 am

    @simina
    Eu inca mai cred ca singura sansa a acestei natii este sa se trezeasca. Sa lase visurile cu Uniunea Europeana, sa inchida granitele pentru importuri de produse pe care le facem si noi si sa incercam sa consumam ceea ce avem. Cu industria alimentara e o chestie alambicata, ca acolo ne trebuie specialisti si nu-i mai avem. Dar asta nu inseamna sa acceptam tot ceea ce ni se vara cu sila in farfurie de occidentalii care ne-au vrut doar piata de desfacere. Fiecare, acolo unde este, cat ar fi jos, poate pune umarul in felul sau la ridicarea natiei. Dupa aceea se vor misca si politicienii. Zic si eu. Care nu vreau sa plec din tara asta sub nicio forma. Din incapatanare, din dragoste, din prostie, spune-i tu cum vrei.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • simina said, on martie 29, 2013 at 2:15 pm

    Draga blue
    Chiar mai devreme am urmarit reportajul Romania te iubesc postat pe Ric in legatura cu industria alimentatiei in tara noastra. Un reportaj excelent. Vezi tu, ca nu numai occidentalii sunt de vina pentru ca ne transforma in piata lor de desfacere. Acuma s-o luam pe buna dreptate……strainul e strain si incearca. Daca vede ca se poate, continua. Nu o sa faca niciodata interesul tau ci pe al lui. Avem si noi probleme grave cu producatorii si comerciantii nostrii mincinosi si ordinari care alearga sa faca profituri uriase. Este o lupta infernala intre producatorii mincinosi si cei autohtoni care incearca sa razbata pe piata cu prod.alimentare naturale. Chiar multi producatori tarani de la sate au cazut si ei in latura minciunii incat au ajuns sa vanda produse pline de chimicale cu materie prima cumparata din industrie, la pret de produse bio si eco purtand marca de produs traditional. Adica o si mai mare escrocherie. Obisnuiam sa ma duc des cand veneam acasa in concedii, pe la targuri si oboare sa cumpar de la tarani produsele lor, chiar daca mai scumpe. Ceva ceva banuiam eu ca nu prea e in regula dar iata ca acumse confirma……tarani fictivi care vand asa zise produse taranesti sau chiar tarani adevarati care vand produse taranesti dar procesate ca in fabrici, adica produse eco la misto. Singura hrana 100% naturala ce o mai putem consuma este aceea facuta cu minutzele noastre. Adica sa-ti cultivi tu legume, fructe si sa-ti cresti cu mainile tale animalutele. Nu sunt atit de aratoase, nici prea colorate si nici extrem de gustoase dar macar sti ca sunt sanatoase fiindca tu le-ai crescut si cultivat.
    Apa de trandafiri……da, e buna treaba dar pe saracia cumplita care este la noi in tara, nu cred ca mai are cautare sub forma de cosmetice si parfumuri. Poate doar la cucoanele cu bani multi dar acelea au deja brand-urile lor fidele. Pe net am citit azi ca mai este buna la tratamentele naturale.

    Apreciază

   • simina said, on martie 29, 2013 at 2:28 pm

    @blue
    Am omis ceva la fel de important cand spuneam despre producatorii nostrii mincinosi. Ca pe de o parte este vina lor ca ne mint , ne ambaleaza frumos si ne eticheteaza alimentele cu marci taranesti, dar de fapt ne mint rau de tot si ne baga glutamati si alte chestii la greu. Ca altfel nu s-ar mai vinde marfa lor daca n-ar fi gustoasa. Dar am uitat sa mentionez ca este si vina noastra, a tuturor celor care ne plangem ca babele proaste ca astia ne baga otravuri in hrana. Dar intrebarea care se pune este urmatoarea : cine este de vina ? producatorul care te minte, care-ti baga glutamati in produse si te face sa le sorbi din priviri, te face dependent de ele si te imbolnaveste ? sau este vina noastra ca vrem tot mai mult si ieftin, mai gustos si mai aratos si colorat, obligandu-i practic pe producatori sa recurga la escrocherii pentru ca noi sa le cumparam marfa. Altfel ai vazut….daca ei ar fi cinstiti si ne-ar vinde produse 100% ecologice, nu ne-ar mai atrage fiindca au termen de valabilitate scazut, nu au culoare extra si nici un gust foarte iesit din comun. Eu zic ca in primul rand este vina noastra, a trancanitorilor si plangaciosilor cu matzele nesatule, ca noi obligam producatorii sa devina mincinosi si sa ne bage chestii de iluzie in mincare fiindca ei stiu ca ne excita al dracului de mult aspectul acelor produse si gustul lor. Si tot alergand noi dupa surogate, lovim inconstient in nenea Gheorghe care face branza la stana lui cu multa truda si sudoare dar nu face saracul in mod industrial si nu pune glutamati in branza care sa te nauceasca de placere. Asta este treaba. Iata, astfel se dovedeste cum suntem noi de vina pentru multe porcarii care ni se intimpla . Dar aratam totdeauna cu degetul la altii cand de fapt trairea noastra bezmetica si egoista a creat monstrii din jurul nostru care acum stau sa ne inghita.

    Apreciază

 35. ROmanul said, on martie 29, 2013 at 1:24 am

  Am uitat sa pun un link catre filmuletul romanesc tradus care si functioneaza despre cum sunt imbecilizati copiii legat de stirea precedenta si linkul precedent:

  http://www.youtube.com/watch?v=PEfNgOFeiJY

  Apreciază

 36. Alexa Spataru said, on martie 29, 2013 at 7:02 am

  Ei bine, si yahoo ofera amanunte in legatura cu vremurile din urma: http://news.yahoo.com/pope-urges-religions-those-no-church-ally-justice-154731915.html

  Apreciază

 37. nea Anderthal said, on martie 29, 2013 at 7:04 am

  ..ce ziceti de asta?

  http://www.guardian.co.uk/technology/video/2013/mar/22/bitcoin-currency-video

  Apreciază

  • Alexa Spataru said, on aprilie 6, 2013 at 4:04 am

   @ nea Anderthal
   Despre moneda asta ziceai acum cateva zile! Ei bine, site-ul lor a fost „hackuit” si este inutilizabil de 2 zile https://instawallet.org/ – BITCOIN !

   Apreciază

 38. Alexa Spataru said, on martie 29, 2013 at 7:57 am

  Pentru cei care aveti iPhone si iPad : http://blogs.wsj.com/digits/2013/03/23/apple-acquires-indoor-location-company-wifislam/

  Apreciază

 39. gerica64 said, on martie 29, 2013 at 8:58 am

  In UE am fost bagati cu forta si dupa multa milogeala a astora de s-au perindat la putere.Nici un referendum nimic.Agricultura,zootehnia gradinaritul asta este unica speranta a noastra pentru ca industria a fost facuta tandari.Pamant avem si inca bun, vom fi siliti de evenimente sa ne intoarcem la el daca vrem sa supravietuim ca natie.99% din romani urasc UE ca doar nu suntem mazochisti!

  Apreciază

  • Irina said, on martie 29, 2013 at 10:36 am

   Asa este am fost bagati cu forta in UE. Ce democratie este aceasta, cand se iau decizii fara a intreba poporul, care este adevaratul conducator?De fapt am fost pacaliti nu este vb de nici o democratie, ci din contra de subjugare. Avem o tara bogata cu un paman fertil, cel putin deocamdata, pana cand nu va fi distrus de ingrasamintele chimice. S-au pierdut semintele noastre romanesti care erau rezistente la daunatori, avem seminte care sunt dependente de aceste chimicale. Avem nevoie de a gricultura pe care o practicau strabunicii nostri, de ingrasamintele naturale ce provin de la animale, si nu de agricultura din ziua de azi si ingrasaminte artificiale.

   Apreciază

   • Mălin said, on martie 30, 2013 at 9:59 pm

    @Irina

    E demonocraţie !

    Apreciază

  • daniel said, on martie 29, 2013 at 4:21 pm

   Pamant avem inca, dar pana cand?? In curand vor modifica Constitutia si cu siguranta se va putea cumpara pamantul de catre straini fara restrictii. Dupa 2014, chiar si fara modificarea Constitutiei, conform Acordului de Aderare la UE, Romania va trebui sa dea libertate totala de circulatie a terenurilor. Cea mai mare parte a pamantului arabil va fi cumparata de straini, pt ca ei au banii! In prezent strainii detin intre 7 si 10 % din terenurile agricole ale tarii.

   Apreciază

 40. mishuleu said, on martie 29, 2013 at 10:46 am

  Papa Francisc a spalat joi picioarele a 12 detinuti, printre care si doua tinere, intr-o inchisoare din Roma.

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/gest-fara-precedent-papa-francisc-a-spalat-picioarele-mai-multor-detinuti-printre-care-si-femei.html

  Apreciază

 41. mishuleu said, on martie 29, 2013 at 10:47 am

  Liderul nord-coreean Kim Jong-un a dat ordin de pregatiri pentru atac cu rachete asupra SUA.

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/liderul-nord-coreean-kim-jong-un-a-dat-ordin-de-pregatiri-pentru-atac-cu-rachete-asupra-sua.html

  Apreciază

 42. mishuleu said, on martie 29, 2013 at 10:50 am

  Papa Francisc inscrie un roman, Vladimir Ghika, in randul sfintilor Bisericii Catolice.

  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/papa-francisc-a-recunoscut-martiriul-monseniorului-vladimir-ghika-preot-carturar-si-diplomat-roman.html

  Apreciază

 43. mishuleu said, on martie 29, 2013 at 10:52 am

  Noul proiect de lege pentru persoanele cu handicap. Cum va afecta companiile cu peste 50 de angajati.

  Persoanele cu handicap ar trebui scolite si integrate pe piata muncii, nu doar sustinute financiar de catre stat.

  http://stirileprotv.ro/stiri/social/nou-proiect-de-lege-pentru-persoanele-cu-handicap-cum-va-afecta-companiile-cu-peste-50-de-angajati.html

  Apreciază

 44. Lastun said, on martie 29, 2013 at 3:54 pm

  gerica, credema acel si acei copii cu AK in mana la 5 ani habar nu au ce fac, cum gandeai tu cand erai ca el ? ( eu la varsta aia habar nu aveam de mine ), sa sti ca nu copilul este nenorocit. Acel copil cea ce a vazut si cea ce i sa aratat de parinti si de alti asta a facut, e trist dar aia este.
  La noi tot dam vina pe politicieni si si pe alti ca nimic nu se misca dar doar Dumnezeu stie cati stinti, politicieni, oameni pentru tara, preoti marturisitori, oamani de stiinta au fost avortati=omorati din cei 20-30 de milioane de copii avortati in ultimi 60-70 de ani, poate au murit multi oameni folositiri pentru Dumnezeu, pentru oameni si pentru tara si au mai ramas foarte putini oameni Planurile lui Dumnezeu penteru tara aceasta si oameni acestei tari… mai degraba noi romani ne-am nenorocit soara tari si a natiei romanesti prin zecile de milioane de avorturi.

  Apreciază

 45. bogdan said, on martie 29, 2013 at 4:20 pm

  Lastun , ar fi bine sa inveti sa scrii romaneste, nu crezi?

  Apreciază

 46. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:32 pm

  Da asa e bogdane o sa incerc sa scriu mai incet si fara greseli. Oricum cred ca ai descifrat ce am scris sus.

  Apreciază

 47. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:39 pm

  Zeci de femei mor anual din cauza anticoncepţionalelor

  http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7058-zeci-de-femei-mor-anual-din-cauza-anticoncepionalelor

  Apreciază

 48. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:41 pm

  Episcopul Luca din Patriarhia Antiohiei:„Ucid oameni. Nu le pasă de vieţile omeneşti”

  http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7059-episcopul-luca-din-patriarhia-antiohiei-ucid-oameni-nu-le-pas-de-vieile-omeneti

  Apreciază

 49. Lastun said, on martie 29, 2013 at 4:55 pm

  Rugaciune pentru Romania si pentru poporul roman.

  Ar trebui ca crestini ortodocsi din Romania sa urmeze sfatul Parintelui Elpidie si ne rugam zi de zi lui Dumnezeu, Maici Domnului, puterilor ceresti si sfintilor sa mai amane aceste evenimente rele care vor urma si sa ne silim sa respectam mai mult poruncile lui Dumnezeu si sa incercam sa ii ajutam si pe alti cum putem si sa fim mai buni, mai smeriti si cu mai multa dragoste fata Dumnezeu si fata de aproapele.

  Apreciază

 50. simina said, on martie 29, 2013 at 4:57 pm

  @Lastune
  Da, asa este cu avorturile. Imi vine in minte povestirea parintelui Longhin Jar cu femeia care a venit la spovedanie si a intrebat-o :
  -Ce ai pe suflet ?
  -Am facut avorturi, parinte.
  -Cate avorturi ai facut ?
  -70
  -Aoleu, da ce-ai facut femeie ? ai ucis un batalion de soldati sau o manastire de calugari !
  Trist si adevarat. Multe le trece Dumnezeu cu vederea insa pentru uciderea irodica de prunci merge pina la a rade de pe fata pamintului un neam intreg. Pentru ca pruncii ucisi cer intr-una razbunare de la Tatal lor impotriva parintilor lor si Dumnezeul Puterilor ii asculta. Singele lor curat siroieste in rauri pe Altarul dinaintea Tronului Ceresc si va sta marturie vie si de netagaduit la Marea Judecata. Atunci multi parinti vor vedea cu ochii lor singele copiilor lor varsat de mainile lor criminale ,siroind pe Altarul Dreptatii si vor urla de disperare ca nu au cuvant de aparare in fata Dreptului Judecator.
  Inca nu am vazut campanii puternice si virulente in tara in care sa se spuna ferm si raspicat : stop curviei si desfranarii, stop uciderii de prunci. Poate au fost dar nu atit de virulente incat sa ajunga sa fie dezbatute urgent pe masa forurilor inalte. Si ma mir ca biserica ortodoxa romana nu a sesizat ca avem de-a face cu un fenomen extrem de grav care risca sa ne stearga ca popor si ca atare sa-si inalte vocea cu putere in popor.

  Apreciază

  • simina said, on martie 29, 2013 at 5:11 pm

   Offff…Doamne Iisuse Hristoase, cate coroane cu spini iti punem, cat te mai scuipam si cum te mai ucidem zilnic. Cum sa tai in bucati bai frate o minutza de om, un ingeras care asteapta sa-i dai sa pape si sa te bucure cu ganguritul ? Am ajuns infernali si scarbim chiar si animalele. Intelegem oare ca ne aflam in razboi cu Puterile Ceresti ? Plingere si tanguire, asta trebuie sa aducem. Offffff…….

   Apreciază

   • simina said, on martie 29, 2013 at 5:46 pm

    Stiti ce ?
    Ne plangem ca este prea greu ? ne este frica de cutremure, razboi si sabie ? ne este frica de otravuri, euri si boli devastatoare ? ne gandim ca nu le meritam ? ne e frica de masoni si iezuiti si ne gandim ca daca le punem piedici vom reveni la o viata linistita si indestulata ? ne revolta conducatorii si ierarhii si ne gandim ca meritam altii mai buni ? ne sperie Apocalipsa si am ajuns sa ne speriem si de tablele starnite de vant gandind ca a inceput urgia ? am ajuns sa ne speriem si de umbra noastra ?
    Eu zic ca e prea putin pentru perfidia care ne caracterizeaza. Inca e prea bland Dumnezeu cu noi . Normal si drept ar fi ca maine dimineata sa nu mai rasara soarele si sa ne starpeasca pe toti de pe pamint…..pe toti cei maturi. Si sa lase pe pamint sa traiasca numai copiii. Ei ar sti mai bine sa-i multumeasca si sa-L bucure. Dar totusi soarele continua sa rasara peste noi si inca nu murim.

    Apreciază

   • Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 7:45 pm

    Pentru cele 1 milion de avorturi anual si peste 20 de milioane de la revolutie pana azi ne este asa cum ne este. Si asa cum spui suntem de mii de ori mai rai decat animalele si maniem pe Dumnezeu.

    Apreciază

 51. Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 4:57 pm

  Apreciază

 52. Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 7:56 pm

  Fratilor daca vreti sa mai tina Dumnezeu lumea asta sa incepem noi schimbarea, sa traim dupa cum minunat spune Pr. Arsenie Boca in cartea : Ridicarea Casatoriei la rangul de taina si vom avea copii curati capabili de a rupe pacatul parintilor si de a ajunge sfinti.
  Unele din cele spuse in carte.
  Barbatul nu are voie sa se impreuneze cu sotia decat martea si joia si asta cand nu este post sau sarbatoare si pentru a face copii fara a se proteja in nici un fel. Metodele de protectie cu anticonceptioanle sunt considerate avort iar cel cu prezervativ onanie.
  Doua cai sunt admise de Dumnezeu:
  1. Sa faci cati copii iti da Dumnezeu si chiar daca mama risca sa moara la nastere ea se spovedeste si impartaseste inainte si daca moare, moare pe altarul jertfei devenind mucenica.
  2. Sa traiasca barbatul si femeia in curatie, ca fratele si sora

  Cine primeste in familia lui un copil pe Iisus Hristos il primeste.

  Pe langa conditiile de mai sus de concepere a copiilor mai trebuie ca dupa ce femeia a ramas insarcinata barbatul sa nu se mai impreuneze cu ea nu numai pana ce va naste ci pana va termina de alaptat copilul.
  Cine va face copii in acest fel va pune bazele unei noi generatii capabile sa iasa din mocirla pacatelor.
  Pr. Arsenie Boca asa a fost nascut si iata ce sfant minunat este.

  Apreciază

  • Cosmin M said, on martie 29, 2013 at 7:57 pm

   Cine nu a citit cartea sa o citeasca caci plina de invataturi obligatorii pentru cei casatoriti este.

   Apreciază

 53. Cristian said, on martie 29, 2013 at 7:58 pm

  simina _ marian exnorvegia
  Te stiu mai demult si mi-au placut povestile si rugaciunile tale postate pe pustnicul digital. Nu stiu de unde vin cuvintele tale da se cunoaste bine minunea parintelui arsenie papacioc (Domnu sa-l odihneasca). Ai dreptate in ce spui. Am vazut ca sti sa te rogi cu putere. Roaga-te frate si pentru Vasile cand poti ca mult bine ai sa-i faci. Uita supararea cu el. Iarta-ma te rog.

  Apreciază

  • simina said, on martie 30, 2013 at 3:01 pm

   @Cristiane
   Mai mult decat sa-i dau lacrimile mele cand mi se face dor de el….nu pot mai mult. Mi-a trecut de mult supararea pe el. De rugat, roaga-te si tu ca toti va puteti ruga puternic, mai ales cand o faceti mai multi in acelasi timp. Nu stiu de unde ai scos-o ca eu ma rog bine…..postarile de la pustnicul digital au fost preluate de pe acest blog, aici le-am postat de fapt. Daca mai citesti bine inca odata pataniile mele din Italia ai sa intelegi ca in fond, problema mea era ca nu stiam sa ma rog cum trebuie in acele momente de trecere prin lumea intunecata a mortilor. Am povestit tocmai, pentru ca lumea sa sesizeze miracolul care s-a intimplat. Faptul ca ceva ciudat m-a impins sa scriu niste cuvinte venite de nicaieri pe care dupa ce le-am citit si eu am inteles ca era vorba de o rugaciune personalizata (asa cum ii place lui Hristos, sa ne rugam cu cuvintele noastre) menita sa ma scoata din groapa mortilor. Tarziu avem sa inteleg ca de fapt cineva a venit si mi-a transmis subtil : aceasta este arma pe care trebuie s-o folosesti…pune mina pe ea si ridica-te de mergi la atac.
   Deci inca odata, nu eu am facut-o ci daca n-ar fi fost Dumnezeu sa-mi dea un sut in fund , sa ma aduca in situatia aceea pentru ca apoi sa-mi arate o portita de scapare, azi cred ca aveam 2 metri de pamint la cap. Astfel am inteles ca nu trebuie sa-i urasc pe italienii aceia…..prin ei, Dumnezeu m-a razboit pe mine.

   Apreciază

 54. Lastun said, on martie 29, 2013 at 9:51 pm

  1 Acum cativa ani era mai PUTIN MAI GREU de falsificat Pasapoartele Biometrice cu CIP RFID.

  Story by David Reid for BBC World showing how to clone Europe’s new „secure” e-passport.
  Many thanks to Lukas Grunwald for demonstrating how unerring faith in this technology is misguided.

  e-passport=e-TEAPA doar te amprenteaza si altele ca un puscarias si te lepezi de Domnul Iisus Hristos prin asocierea numelui tau cu 666. e-ATAT DE SIGUR INCAT ORICE HACK-ER IL POATE CLONA.

  Apreciază

 55. Lastun said, on martie 29, 2013 at 9:59 pm

  2 Acum e FOARTE USOR sa clonezi dalele de pe un pasaport biometric, cad ratb sau viitorul buletin electronic, numai cu un telefin destept de ultima generatie.

  e-passport=e-TEAPA doar te amprenteaza si altele ca un puscarias si te lepezi de Domnul Iisus Hristos prin asocierea numelui tau cu 666.

  e-ATAT DE SIGUR INCAT TOTI OAMENI POT VEDEA DATELE DE EL SI DACA STI O LEACA DE CODING IL MAI SI CLONEZI

  Comentariu pe apologeticum la subiectul Pr. prof. dr. Mihai Valică: CIP-ul între gheoagă duhovnicească și gheoagă politică

  Marius Barbu says:
  03/29/2013 la 5:17 PM

  Uite cat de sigure sant cipurile

  Citirea unui Pasaport electronic Romanesc cu un telefon (Reading ePassport with phone)

  Apreciază

 56. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:05 pm

  Elvis Traieste :)

  Apreciază

 57. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:17 pm

  Comentariu pe apologeticum la subiectul Pr. prof. dr. Mihai Valică: CIP-ul între gheoagă duhovnicească și gheoagă politică

  Marius Barbu says:

  cod de bare =666
  banda magnetica (cartele de metrou metrorex) = 666
  cip in acte (card ratb,card bancar,pasaport ,permis auto ,buletin cu cip)= 666
  cip implantat verychip=666
  si zice lumea cu ce mergem la scoala si la lucru? ia-ti bicicleta FRATE

  ia uite ce zice http://www.rollsoft.ro/RFID1.pdf ( TEHNOLOGIA RFID )

  RFIDeste un sistem de identificare asemănător tehnologiei cu cod de bare.CE O FI ASA GREU DE INTELES e acelasi DRAC mai avansat .Si cum zice Parintele Vasile scoate acelasi sunet la citire ca un produs cu cod de bare ,oare de ce???

  Comentariu: Lastun

  Nu sant de acord cu cateva lucruri:cardul bancar, permisul auto ( mai vech cu cod de bare ) cartele de metrou cu banda magnetica nu au 666.

  Actele biometrice periculoase pentru mantuire: Card de sanatate cu CIP , Pasaport biometric cu CIP, Buletin Biometric cu CIP, noul permis auto cu CIP, au 666.

  Apreciază

 58. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:19 pm

  Tehnologia

  Near Field Communication (NFC)– Explained/The Complete Guide

  http://blog.clove.co.uk/2012/06/20/near-field-communication-nfc-explained-the-complete-guide/

  Apreciază

 59. Lastun said, on martie 29, 2013 at 10:24 pm

  Mai intrebati sa nu ziceti ca va induc eu in eroare. Cercetati in legatura cu:

  Comentariu: Lastun

  Nu sant de acord cu cateva lucruri:cardul bancar, permisul auto ( mai vech cu cod de bare ) cartele de metrou cu banda magnetica nu au 666.

  Actele biometrice periculoase pentru mantuire: Card de sanatate cu CIP , Pasaport biometric cu CIP, Buletin Biometric cu CIP, noul permis auto cu CIP, au 666.

  Apreciază

 60. nevrednicul said, on martie 29, 2013 at 11:34 pm

  RFI: Manevre surpriză în Marea Neagră
  Nici nu a aşteptat să aterizeze la Soci, că preşedintele Vladimir Putin i-a şi trimis din avion ordinul telegramă ministrului apărării pentru a începe imediat exerciţiile militare în Marea Neagră. Practic, Serghei Soigu, la ora 4 dimineaţa, s-a trezit la uşă cu ofiţerul curier al Kremlinului care îi aducea în plic sigilat ordinul dat de comandantul suprem al forţelor armate ruse.

  Corespondentul TVR şi RFI, Liviu Iurea

  În aplicaţiile care vor dura cel puţin până la sfârşitul săptămanii vor participa aviaţia rusă, trupe de desfăşurare rapidă, infanteria marină, dar şi forţe cu destinaţie specială GRU. În total vor fi angrenate 30 de nave de război, 250 de blindate, 50 de dispozitive de artilerie şi până la 20 de avioane şi elicoptere de luptă. Ca număr efectiv de militari, cifra acestora nu depăşeşte 7000 mii, în caz contrar Rusiei i se poate reproşa că nu a anunţat din timp statele vecine şi partenerii din NATO.

  Făcând referire la practicile internaţionale , purtătorul de cuvant a lui Putin, Dmitrii Peskov preciza astăzi că “aplicaţii militare cu până în 7000 de militari ţin de dreptul suveran al fiecărei ţări, de a le desfăşura în mod planificat sau extraordinar. Peskov mai preciza că scopul acestor manevre militare constă în “verificarea capacităţii de luptă şi a coordonării diferitelor unităţi ale forţelor armate ruse”.. Pe parcursul acestor zile, sunt programate desantari pe trei poligoane “ Raevskii “ , Temriuk si Opuk – toate aflate pe teritoriul Federaţiei Ruse.

  Evident că mediile de la Moscova se întreabă de ce tocmai acum şi de ce în bazinul Mării Negre. Unii experţi cred că reacţia lui Vladimir Putin este una de răspuns la manevrele militare americano-georgiene Agile Spirit 2013 începute în aceeaşi regiune la 18 martie. Un alt motiv ar fi verificarea capacităţilor ruse de apărare în Marea Neagră, având în vedere că peste mai puţin de un an, la Soci se vor desfăşura Jocurile Olimpice de Iarnă.

  Pentru Rusia, securitateaOlimpiadei de la Soci este prioritate zero şi nu este exlus ca asemenea exerciţii militare inopinante atât pe mare cât şi pe uscat să se mai repete.

  Hotnews: UPDATE Vladimir Putin a ordonat manevre militare pe scara larga in regiunea Marii Negre
  Presedintele Vladimir Putin a ordonat lansarea de vaste exercitii militare in regiunea Marii Negre, a anuntat joi purtatorul sau de cuvant, intr-o miscare care ar putea crea tensiuni cu vecinii sai Ucraina si Georgia, scrie Reuters.

  In total 36 de nave amplasate la Sevastopol, baza navala rusa din Crimeea (Ucraina) si Novorossiisk (sudul Rusiei) si pana la 7.000 de oameni vor participa la aceste manevre, a precizat Peskov. Ordinul de lansare a acestor manevre a fost remis ministrului Apararii, Serghei Shoigu, la 4 a.m., ora Moscovei, (00,00 GMT), in timp ce se intoarcea de la summitul BRICS din Africa de Sud, a precizat purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov. Aceste manevre “neplanificate” au drept obiectiv testarea capacitatilor de lupta si a nivelului de coordonare intre diferitele unitati ale fortelor armate rusesti, a precizat purtatorul de cuvant. Rusia nu si-a anuntat in prealabil partenerii externi asupra acestor manevre, a adaugat Peskov, precizand ca acest lucru nu este necesar atunci cand numarul militarilor participanti este mai mic de 7.000.

  Dupa manevre similare au fost ordonate in februarie in randul fortelor aeriene si al trupelor aeropurtate. Joi, aviatia rusa a efectuat importante manevre militare la baza aeriana Engels, in regiunea Saratov (Volga). Aceste exercitii implica bombardiere strategice, avioane de lupta, de aprovizionare si elicoptere, si au drept obiectiv antrenarea in realizarea de “sarcini de disuasiune strategica”, a precizat un purtator de cuvant al ministerului Apararii, citat de agentia Interfax.

  Aceste manevre sunt conduse de ministrul Apararii, Serghei Shoigu, numit in acest post dupa demiterea, in noiembrie, a predecesorului sau, Anatoli Serdiukov, dupa un amplu scandal de coruptie. De cand a revenit la Kremlin, in mai 2012, Putin si-a fixat ca obiectiv o reinarmare “fara precedent” a tarii, cu peste 550 miliarde de euro consacrati industriei de aparare i

  Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/29/rusia-manevre-militare-marea-neagra-vocea-rusiei-invadare-romania/ )

  Apreciază

  • pcmouse said, on martie 30, 2013 at 1:14 am

   nevrednicul-nici nu vreau sa imi imaginez daca facem figuri cand vor trece pe aici rusii ce fac cu noi..pana cheama base si ponta nato in ajutor deja nu va mai avea ce sa ajute..nus pe unde o sa ne mai ascundem si daca mai avem timp…pana da romanii alarma..deja nu stim ce ne-a lovit..

   Apreciază

 61. nevrednicul said, on martie 30, 2013 at 1:00 pm

  nu se spune nimic la stiri ,nu se intimpla nimic in lume…. si lumea fierbe iar stiriistii antihristi tac si ne imbata cu apa rece.numai ce neom trezi cu vreo racheta si n,avem ce face ,,,armata nu ,dotare nu,,, iubire de tara asta nimic ,ha, ? ne _a ramas sa fim slugi la altii .consider ca mai rau ca acum nu am fost niciodata.criminalii astia nu spun nimic canu cumva sa_si dea seama poporul acesta de situatia aceasta. spunea un parinte cu viata curata aseara ca,,sa pastram cerialele ca s_ar putea anul acesta sa nu rodeasca tarina din cauza tulburarii vazduhului din cauza razboiului.

  Apreciază

  • mihai said, on martie 30, 2013 at 9:19 pm

   simina soro, sau frate ca nu te cunosc decat sub acest nume, am citit oserie din comentariile tare, ai perfecta dreptate, referitor la casuta la care ai facut referire, la tarani si fermierii care asi vand asa zisele produse eco ambuibate cu tot felul de stimulente si chimicale, toate astea au fost profetite cu mult timp inainte si citez:
   – Va veni vremea in care va veti insela si pacali uni pe alti ca sa puteti trai, iar in cazul in care uni dintre noi care nu va primi pecetea fiarei chiar si o farama de teren de va avea i se va confisca deoarece un impozit va trebui platit iar cum alta modalitate de plata nu va mai fi automat i se va confisca absolut tot, si in orice caz ce va fi ce nu va fi dar bine nu va mai fi si asta datorita noua pt. ca nu mai avem frica de dumnezeu
   De pilda copii nostri, daca incercam sai educam in frica de dumnezeu acestia din urma ne iau in deradere de parca leam dori raul,ei la randul lor ai vad pe alti ce fac si fac si ei la fel si multe altele care nu mai are rost sa le amintim pt ca le vedem si le traim la intensitate maxima

   Apreciază

   • Irina said, on aprilie 1, 2013 at 9:56 am

    Asa este, in curand nu va mai fi o solutie nici peticul de pamant. Dar pana cand dispari banii fizici va mai fi o solutie, chiar daca nu o sa ai un job, pt ca la tara se mai poate lucra cu ziua, mai poti vinde ceva etc.Dar cand vor fi numai bani virtuali, atunci va fi problema, ca neacceptand cardul electronic, nu vom avea cu ce plati, cumpara sau vinde. Cred ca atunci solutia va fi pustia.Sa ne ajute Dumnezeu.

    Apreciază

 62. STOP RFID 666 said, on martie 30, 2013 at 6:25 pm

  Marian exNorvegia

  Tu ai venit aici sa darami sau sa construiesti?

  Apreciază

 63. Lastun said, on martie 30, 2013 at 7:11 pm

  Pentru guvernantii nostri care vor sa ne bage carti de identitate electronice cu tehnologie RFID. Iata cat de sigure sunt ! Deja exista hoti de buzunare… electronici

  Tehnologia RFID si NFC este egala cu 0 la securitale in fata atacurilor si furturilor de inforomati si banii.

  http://refuzimplant.blogspot.ro/2010/12/pentru-guvernantii-nostri-care-vor-sa.html

  Apreciază

 64. Lastun said, on martie 30, 2013 at 7:17 pm

  Raiul hotilor va fi in desfasurare si dupa cea vor zice … hai… hai sa vi le bagam in mana sau cap ca sa va putem controla mai repede.

  Apreciază

 65. Lastun said, on martie 30, 2013 at 7:47 pm

  Big Brother – Dictatura electronică
  Posted on martie 25, 2013

  big brother dictatura electronica Big Brother Dictatura electronică

  Un film documentar despre dictatura cipurilor electronice implantabile, proiectate inițial pentru animale și folosite acum și pe oameni. Un prim experiment cu implanturi RFID (dispozitiv de identificare cu radio-frecvență) a fost făcut de ciberneticianul britanic Kevin Warwick, care și-a implantat un cip în braț în 1998. În 2004, Conrad Chase a început să le ofere cipuri implantabile clienților VIP din cluburile sale de noapte din Barcelona și Rotterdam, care se foloseau de acestea pentru a plăti la bar…

  În 2004, Procuratura Generală al Mexicului și-a implantat 18 angajați cu cipuri Verichip pentru a controla accesul în încăperile cu date secrete. Experții în securitate au lansat avertismente împotriva folosirii cipurilor RFID pentru identificarea oamenilor, din cauza riscului ridicat de furt de identitate. De exemplu, în timpul unui asalt pe stradă, identitatea unei persoane poate fi furată foarte ușor datorită apropierii fizice de cip. Designul cipului implantabil face imposibilă împiedicarea unor astfel de atacuri.

  Apărătorii dreptului la intimitate au protestat împotriva cipurilor RFID implantabile, avertizând asupra potențialelor abuzuri și denunțând aceste tipuri de dispozitive ca fiind “cipuri-spion”, folosirea acestora de către guverne ducând la pierderea tot mai multor libertăți civile și înmulțirea numărului de abuzuri.

  Potrivit autorităților medicale din SUA, implantarea unui cip RFID are potenția efecte secundare. Șocuri electrice, incompatibilitate MRI, reacții adverse la nivelul țesuturilor și deplasarea în corp a microcipului sunt doar câteva dintre riscurile asociate cu implanturile de cipuri RFID, potrivit unui studiu din octombrie 2004.
  Vizionare online Big Brother cu subtitrare ( documentarul e jos ).

  http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/03/25/big-brother-dictatura-electronica/

  Apreciază

 66. STOP RFID 666 said, on martie 30, 2013 at 8:31 pm

  PRIGOANA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE

  Apreciază

 67. nevrednicul said, on martie 30, 2013 at 9:50 pm

  mai simina sau marian ex norvegia sau cum te_oi mai chema ,mai ,iartama ca n_am stiut ca tu nu mananci, tu nu ai nevoie de nimic ce foloseste pt. trup, noi astia care santem ne mai si hranim ca noi nu santem duhuri ca tine ,eu gandesc ca trebuie si o buna chibzuiala ca nu cunva sa cadem in cealalta extrema citeste daca poti cartea ,,sa nu ne razbunati,, si mai stam dupa aceea de vorba sau documentarul ,, puterea sovietelor ,, nu de dam mari traitori sau mari filozofi ,fara puterea lui Dumnezeu nu putem sta impotriva pecetluirii sau infometarii.asa ca……..

  Apreciază

  • Cosmin M said, on martie 30, 2013 at 10:34 pm

   Trebuie calea de mijloc si sa facem ceea ce ne lumineaza Dumnezeu.
   Prima data sa avem grija de suflet:

   Pr. Cleopa

   „Primul lucru: Dimineaţa cînd te scoli, trebuie să te speli pe ochi.
   Al doilea: Faci trei închinăciuni zicînd: “Prea Sfîntă Treime, Dumnezeul nostru, slavă Ţie”, “Prea Sfîntă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-mă!”.
   Al treilea lucru: Rugăciune cît timp poţi: 1 minut, 1 oră.
   Al patrulea lucru: Masa, după mîncare rugăciunea de mulţumire.
   Al cincilea: La servici sau la scoală sau alte probleme, de la orele 7-15, şi în timpul lucrului, rugăciunea scurtă: “Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-mă pe mine, păcătosul !” cît de des. Cine trece pe lîngă Biserică se închină, iar de ai timp mergi şi faci o rugăciune, aprinzi o lumînare, cînd vii de la servici, la fel.

   La orele 16 masa cu rugăciune înainte şi după mîncare, odihnă un ceas sau alt lucru de nu eşti obosit. Pe la orele 22 înainte de culcare, rugăciune: Acatiste, Paraclise şi culcarea.

   Duminica dimineaţa la orele 7 rugăciune, la orele 10 la Biserică la Sfînta Liturghie, apoi după ce iei anafora, vii acasă mănînci, te odihnesti puţin, citeşti cărţi religioase, la orele 17 la Vecernie la Biserică la catehizaţie, unde se fac şi cîntări, iar la orele 20 acasă masa, rugăciune, culcare.

   Cele 4 posturi se posteste tot anul, Miercurea şi Vinerea, şi Spovedanie şi Impărtăşanie în aceste posturi.”

   Postul si milostenia sunt aripile rugaciunii.

   Dimineata: rugaciunea diminetii din ceaslov.

   Este bine sa se faca zilnic un acatist al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioarei Maria iar seara un Paraclis.

   Seara: Rugaciunile de seara din ceaslov

   Daca crestinul ortodox a facut cele de mai sus sau cat poate din ele poate avea si grija de trup si de cele ale gurii caci sufletul este vesnic iar trupul peste putin timp mancarea viermilor.

   Nu zice nimeni sa nu avem grija de trup dar sufletul este prioritar, poti sa devii chiar foarte bogat si sa fii placut in fata lui Dumnezeu precum a fost Iov.

   Parintele Arsenie Boca explica mai pe larg:
   “nu sărăcia te mântuieşte, nici bogăţia nu te osândeşte; şi precum nici bogăţia nu te mântuieşte, aşa nici sărăcia nu te osândeşte, ci precum ai sufletul şi faţă de bogăţie şi faţă de sărăcie. Eşti sărac şi zorit cu gândul după avuţie, iată că nu te mântuieşte sărăcia. Eşti bogat, dar desfăcut cu inima de bogăţia ta, iată că nu te primejduieşte bogăţia ta. Faptul cum stai cu sufletul: şi faţă de una şi faţă de alta, de asta atârnă mântuirea sau osânda ta.
   Nici bogăţia, nici sărăcia în sine n-au calitatea de a osândi sau ferici pe planul veşniciei. Atitudinea sufletului faţă de ele este cea care determină veşnicia. Pot fi bogaţi care se mântuiesc şi pot fi săraci care nu se mântuiesc sau se osândesc. Dincolo de cele văzute, poate în fondul lor, este Raiul şi Iadul, două eternităţi paralele, cu o prăpastie de netrecut între ele.

   Apreciază

 68. Lastun said, on martie 30, 2013 at 11:15 pm

  Dragostea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant pentru Dumnezeu.

  Nimic nu este fara voia lui Dumnezeu si nici un fir de par nu cade din capul nostru fara voia lui Dumnezeu.

  Daca noi facem un pas spre Dumnezeu el face o suta spre noi.

  Trista,grea, foare grea si cosmar este viata celui fara de Dumnezeu si celui ce traieste departe de Dumnezeu si toate i se par impotriva, toate il plictisec, nimic nui ajunge, nimic nu-l linisteste, nimic nu-l multumeste, multe griji si apasari are si sufletul sau nu se satura si nu se umple cu nimic din cea ce este omenesc, dar cine Vrea sa cunoasca Adevarul si pe Dumnezeu, usos, usor Dumnezeu ii arata tot ce stie si daca isi marturiseste pacatele, si doreste sa mearga pe calea cea buna Dumnezeu mereu este cu el si el simte o multumire si o bucurie si ar vrea sa Il arate pe Dumnezeu si bucuria inima sale tuturor. Cel ce respecta poruncile lui Dumnezeu si il asculta pe Dumnezeu nimic nu il mai supara si deranjeaza, chiar de e sarac, chiar daca are probleme, chiar daca e bolnav, char daca il astepta clipe grele ca pe nimic le simte cat il are pe Dumnezeu in inimca si se straduieste dupa putere sa mearga pe cale mantuiri si sa il asculte pe Dumnezeu.

  Sa iubesti pe Dumnezeu si pe aproapele si sa sti ca nimic nu este cu putinta fara Dumnezeu orice ai incerca in viata.

  … si sa ierti pe oricine ca si Dumnezeu iti iarta toate daca le marturisesti.

  … si roaga-te lui Dumnezeu si Maici Domnului, puterilor ceresti si sfintilor cat poti dupa putinta.

  Apreciază

 69. Lastun said, on martie 30, 2013 at 11:26 pm

  Parintele Iustin Parvu-Veti fi vanduti de pastorii vostri ( complet ).

  Apreciază

 70. pcmouse said, on martie 30, 2013 at 11:30 pm

  mariane multumesc ca te gandesti si la mine si iti pasa.dar ai inteles partial gresit..in fine..eu m-as bucura nespus sa te vad schimbat in bine…dar oare esti schimbat???oare esti vindecat de ura.rautate?m-am uitat adineauri pe sacsiv pe bloc .este blogul tau nu?cuvintele frumoase scrise aici nu sunt cumva in contradictie cu ce scrii acolo?mi-e jena sa reproduc ce scrie acolo de despre saccsiv…mielu etc..

  Apreciază

  • Cristian said, on martie 31, 2013 at 12:43 am

   Fratioare nu te supara pe mine _da_ din cuvintele tale vine ura si rautatea. Daca mi aduc bine aminte si tu ai scris cuvinte abominabile si fratelui Vasile si adminului de acum. Si tot te_au reprimit sa postezi aici. Nu vreau sa-ti reamintesc ce ai scris mie- jena. Si marian exnorvegia a scris cuvinte la suparare. Macar a fost sincer cu Maria si a recunoscut ca a avut un razboi cu fratele Vasile. Tu n_ai avut razboi cu nimeni si tot ai scris rautati de neimaginat. Cum te-a primit pe tine adminul asa l-a primit si pe el. Prin ce faci acum ancerci sa faci adminul sa-l stearga. nu fi pervers.(((marian exnorvegia ti_a spus un adevar folositor tie.

   Apreciază

 71. kosk said, on martie 31, 2013 at 12:28 am

  frate’ simina'(?)
  vorbele tale sunt pline de Duh dar ca un ticalos ce sunt am o nelamurire si rogu-te sa raspunzi cit mai concis; daca cineva te jigneste cu sau fara motiv tu cum reactionezi; apelezi la argumente contondente (pe blocuri ale unor pagani sau atei(dixit) sau inghiti insultele si te consideri mai prejos decat toti, praful tuturor, socotind ca-s folositoare spre mantuirea proprie. fie raspunsul tau in acord cu scrierile Sf Parinti

  Apreciază

 72. kosk said, on martie 31, 2013 at 1:25 am

  ps
  uite, ca sa nu zici ca te smintesc iti ofer un raspuns al Cuv Parinte Paisie de la Sihla

  –nici prin cap sa nu-ti treaca sa placi oamenilor. sa fii necinstit de oameni, asa da!si ce daca lumea spune ca ai pacate? ce, nu ai? trebuie sa RABDAM OCARILE pt ca asa ne-a laudat Mantuitorul..fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor prigonii si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind pentru Mine.
  TREBUIE SA RABDAM TOATE CU SMERENIE pentru dragostea lui Hristos, doar vom castiga si noi -nu tot raiul-ci numai un coltisor, cat de mic.Ti se pare grea SMERENIA?
  dar incearca intai si vezi daca poti sa RIDICI PIATRA SMERENIEI, si dupa aceea spune..’NU POT’–

  Apreciază

 73. nea Anderthal said, on martie 31, 2013 at 6:49 am

  @simina/mHareyanH-exnHorbejia
  So keres praleo? Te-a pus devla iar sa intri pe acest site?De ce tocmai „simina” si nu „naomi” ca pe brOnetHu ala minune dela tembelizor?Ti-am vazut postarile mincinoase(vaicarelile) tale pe RIC si pe „bataiosu”etc.M-a distrat site-ul fantoma (antisacsiv) facut de tine dar dupa vulgaritatile scrise acolo si dupa miolgeala de acum ma intreb daca tu nu esti paranoic/dubla personalitate! MAN WE NEED HELP !

  Apreciază

 74. nea Anderthal said, on martie 31, 2013 at 6:50 am

  ..ANUL ACESTA VOM VEDEA O SCHIMBARE MAJORA SI VA FI TOT MAI RAU SI MAI GREU IN LUME !

  Apreciază

 75. kosk said, on martie 31, 2013 at 11:33 am

  simina
  ‘imediat luati la suturi si scosi afara..’ mai esti naiv. tu inca nu cunosti ce inseamna un ateu militant(un hulitor de cele sfinte) in mediul virtual. daca vrei sa te convingi intra in blogosfera ateista( gen godless1856, profu de religie, logosfera, visurat, cugetarile pietrei ,etc) sau pe forumuri si explica le alora unele adevaruri despre Ortodoxie. io am incercat experienta si mi-am luat o basculanta de persiflari,injuraturi si sofisme:) ia incearca si tu, fratioare!!…hai sa-ti mai dau un citat; privitor la scoaterea in shuturi a trolilor atei –pe hulitorii de Dumnezeu loveste-i peste gura ca ca ti se sfinteste mana (Sf Ioan Hrisostom)–

  Apreciază

 76. kosk said, on martie 31, 2013 at 1:46 pm

  ps mariane
  iar daca nu ma crezi, ia de citeste opinia unui ‘neutru’ privitoare la campania furibund anticrestina si anti bun simt dezlantuita in ‘virtual’ de catre atei..
  http://www.revista22.ro/despre-campania-anticrestinism-antistiinta-antiistorie-antibunsimt-22848.html
  este un razboi declarat ortodoxie inclusiv in ‘virtual’ fara mila si scrupule(o parafraza dupa un ziarist ateu de la kamikaze)

  Apreciază

 77. Lastun said, on martie 31, 2013 at 4:19 pm

  Da asa e . Bunatatea unui om il face si pe omul rau sa fie bun, iar rautatea altui om si pe cel bun il inraieste.

  Apreciază

 78. kosk said, on martie 31, 2013 at 6:01 pm

  repet ca vaz ca nu prea ai inteles; cum intra ateii la rupere pe bloguri si forumuri crestine exista si reversul. am experiente d’astea de cativa anisori si am observat ca atunci cand ii iei cu binele, cu citate din Patristica cu logica si cu argumentele ,se simt amenintati si apeleaza la citate km din Dawkins :)) la bascalie si la ad hominem. iaca descifrat ‘mecanismul’ gandirii lor. da, ai dreptate ii o lupta fara sens da’ merita sa incerci ca poate trezesti pe cineva din impietrire.

  Apreciază

 79. kosk said, on martie 31, 2013 at 6:16 pm

  ps
  he he si mie imi lipsesc baietii si fetele din ‘elita veche’ gen rufin liban, viaceslav.miorlau pufos :), timisorean, agerstress s.a.m.d :).

  Apreciază

 80. Cosmin M said, on aprilie 1, 2013 at 11:24 am

  Daca noi incepem de acum si refuzam toate actele cu cip inca banii lichizi sunt in circulatie so vor fi mai multi ani de acum incolo.
  Cred ca inainte vor baga cardul unic si dupa vor scoate banii si dupa ce banii vor fi scosi vor impune cipul ca sa aplice tehnica pasilor marunti. Pana se vor scoate banii pamantul poate fi folosit.
  Cand va fi impus cipul treaba va fi deja grava, probabil ca antihristul va fi la putere si va dura 3,5 ani iar pentru cei credinciosi Dumnezeu va scurta zilele si va avea grija de fiecare in parte pentru ca fare Dumnezeu cine poate rezista?

  Apreciază

  • Irina said, on aprilie 1, 2013 at 11:37 am

   Asa este Cosmin. Acum inca mai avem timps sa ne retragem in mediul rural, sa traim in ritmul naturii. Dupa aceea Dumnezeu ne va lumina si ne va arata calea. Spunea un parinte ca in aceea perioada de 3, 5 ani ai domniei lui Antihrist, crestinii fugiti in pustie se vor satura doar mancand, ierburi, frunze si radacini.

   Apreciază

 81. Irina said, on aprilie 1, 2013 at 11:25 am

  Asa este Simina, ai perfecta dreptate.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 3,848 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: