SACCSIV – blog ortodox

Impactul tehnologiei asupra minții și vieții omului contemporan, Virgiliu Gheorghe, doctor în bioetică

Posted in card de sanatate cu cip, CARD ELECTRONIC DE IDENTITATE by saccsiv on martie 14, 2013
Reclame

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. pcmouse said, on martie 14, 2013 at 9:59 pm

  fratilor azi am vb cu un prieten care este mare fan “las fierbinti”?!?!si cica la un moment dat in unul din seriale disparuse un copil..dupa un timp apare impreuna cu parintii si ei exclama ce bine ca are copilul cip?????ca a fost usor de gasit??cine a vazut probabil stie mai bine.eu nu pot reproduce exact ca nu urmaresc aceasta mizerie jidaneasca de serial.dar atrag atentia ca protv-ul face propaganda procip de bagat.purtat? in/la copii!!!!daca am gresit va rog corectati-ma.

  Apreciază

  • Cezar said, on martie 21, 2013 at 10:52 pm

   Habar n-am, dar nu m-ar mira. Ca era intr-un episod alta prostie; 4 barbati dau peste un grup de tinere fete cu care intretin mai tarziu relatii intime in corturi. Deci te poti astepta la orice mizerie

   Apreciază

 2. abc Marin said, on martie 14, 2013 at 11:50 pm

  nu greșești , eu am văzut .

  Apreciază

 3. a said, on martie 15, 2013 at 1:18 am

  si astazi am prins din zbor emisiunea lui moise guran, in care eticheta mitingul anticip drept dementa colectiva. La tvr… adica pe banii ”dementilor”

  Apreciază

  • Rares said, on martie 15, 2013 at 12:44 pm

   „Dementa colectiva” si „Delir impotriva actelor diavolului”…

   Apreciază

 4. Mălin said, on martie 15, 2013 at 7:17 am

  Mai multe discutii despre osemintele Voievodului Mihai Viteazul in emisiunea Secvential din 10 martie:

  http://www.antena3.ro/inregistrari/secvential-cu-adrian-ursu-88.html

  Apreciază

 5. Anca said, on martie 15, 2013 at 12:03 pm

  Of, intervievatorul este el insusi nu foarte destept si bine impregnat de ideologiile actuale. El insusi nu e in stare sa urmareasca o idee pana la capat si pune intrebari ,,destepte” pentru el, care arata totusi un grad redus de inteligenta. Merita sa i se raspunda mai pe fata despre cele ,,3 milioane de evolutie’. Am vazut ca Virgiliu Gheorghe a ezitat si a decis sa nu ii spuna adevarul despre asta. Din cauza asta discutia s-a situat nu la un nivel foarte inalt de calitate informationala, dar poate ca e mai bine asa, poate asculta si inteleg cei care sunt vizati de aceste idei.

  Apreciază

 6. ihodios said, on martie 15, 2013 at 6:46 pm

  Sub pretext medical, AL PRINDERII POTENTIALILOR TERORISTI, AL VITEZEI DE OPERARE IN PRELUCRAREA DATELOR–FRUMOS DAR AMESTECAT CU DRACOS SUB SEMNUL666 se va impune tuturor sa acceptam aceste lucruri. PROOROCIA facuta Sfantul Ioan Evanghelistul in cartea APOCALIPSEI acum aproape 1900 SCRISA in urma revelatiei Divine a devenit POSIBILA IN ZILELE NOASTRE din punct de vedere tehnologic !!!!! Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul Capitolul 13 15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  Apreciază

 7. acelas said, on martie 15, 2013 at 9:30 pm

  interesant, frumusel, ziditor, de urmat …

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/inedit-rugaciune-cu-alergare-un-sportiv-alearga-pe-muntele-athos-rugandu-se-pentru-neam-102833.html

  altfel,

  sunt uluit cum niste eretici pot emite in public idei si cuvantari pe care mai marii nostri se sfiesc sau poate nici „nu pot” (de atatea „prietenii” profane, lumesti, politice, paganesti etc)

  asta ma pune serios pe ganduri. Ca n-au har, asta-i alta problema, dar iata ce idei pot afirma public in fata credinciosilor lor. (mai imi amintesc acum de alt material al ratacitilor catolici, de peste 100 de ani in care-i infiera pe masoni. Evident, nu e de „forta” cercetarii amanuntite si pertinente a mitropolotului Nicolae Balan de la inceputul secolului, dar avea o argumentatie logica bunicica. Nu mi-a venit sa cred. Am sa o caut poate din nou..). Cred ca Mantuitorul ne va judeca f. drastic pe noi ortodocsii ..

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/biciul-de-foc-al-papei-predica-uluitoare-a-noului-suveran-pontif-asa-ceva-nu-s-a-mai-auz-1028320.html

  Apreciază

 8. […] dintre sculele digitale creste enorm, slabind omul ce uita de calea mantuirii sale (https://saccsiv.wordpress.com/2013/03/14/impactul-tehnologiei-asupra-mintii-si-vietii-omului-contemp…). Si apoi acestea: […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: