SACCSIV – blog ortodox

NAZISM: O elevă din SUA, suspendată pentru că nu a acceptat să poarte cip

Posted in CIPURI by saccsiv on noiembrie 24, 2012

Citez integral articolul: O elevă din SUA, suspendată pentru că nu a acceptat să poarte cip

Un district şcolar din San Antonio a decis la începutul acestui an şcolar să doteze toţi elevii cu un ecuson cu cip RFID. Ecusonul este dotat cu un cod de bare asociat numărului de identificare socială a fiecărui elev, iar cipul RFID monitorizează deplasarea elevilor în campusul şcolar din momentul în care aceştia sosesc până la plecare.

Recent, conducerea liceului a suspendat o elevă care a refuzat să poarte acest ecuson, potrivit Descopera.ro.

Andrea Hernandez a fost anunţată de oficialii Northside Independent School District că nu va putea să continue să studieze la Liceul John Jay decât dacă va accepta să poarte ecusonul în jurul gâtului.

Fata refuză să poarte ecusonul din motive de religie şi de intimitate. Oficialii districtului şcolar au anunţat că eleva va trebui să aleagă, începând de luni, alt liceu dintr-un district în care nu sunt folosite aceste cipuri. Momentan, decizia districtului şcolar a fost suspendată temporar de un judecător din Texas în urma deschiderii unui proces pe această temă de Institutul Rutherford.

Cipurile RFID a devenit un element obişnuit în această eră electronică – fiind inserate în paşapoarte, legitimaţii şi în cardurile de credit.

În timp, experţii se aşteaptă ca aceste cipuri să ia locul codurilor de bare de pe produsele din comerţ. În SUA, şcolile au început să adopte la rândul lor această tehnologie.

108 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 8:07 am

    @saccsiv nu ma pot abtine sa nu spun BRAVO!!! si nu e o liguseala caci vin acu cu argumet: esti mereu actual !!! pe alte bloguri se discuta alte probleme decat cele ce ni se ivesc !! ii doare capul si ei vorbesc despre noduri marinaresti !! asa spuneau si sfintii parinti :sa vedem si sa analizam ce traznai ne mai pune dracu in fatza ,sa luptam imediat,sa fim vigilenti ..e draguta cum isi imagineaza unii ca la noi aceste ispite nu vor veni..asa a fost ca am luat prin inselare si neatentie carduri ,am fost neatenti si ne scuzam ca parca Dumnezeu nu ne stie sufletele..cum e cazul lui „cineva ” care isi scuza si pe el si pe vecini ca nu au stiut ca e semnul lui antihrist ,dar la Dumnezeu cel ce ne a dat constiinta nu tine vrajeala cu n am stiut caci scrie ca ne va intreba : ai cercetat ???

    Apreciază

    • ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 8:10 am

      scuze de greseli dar de abia mai vad si cu ochelari, m a pacalit o doctoritza ca n am nimic la ochi si nu am fost sa verific boala a avansat si acu de abia mai vad

      Apreciază

      • razvanrc said, on noiembrie 24, 2012 at 5:01 pm

        @ploiesti
        Nu cred ca te-a pacalit, cred ca mai degraba vorba de incompetenta. Daca ai da-o in judecata cred ca ai avea castig de cauza.

        Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 5:17 pm

        @razvanrc ,multumesc mult ca nu mi a mai zis nimeni un cuvant de incurajare ca al tau ,dar eu chiar stiind cazuri criminale in spitalele noastre ma socotesc bucuros ca nu mi a scos ochii !! acu 1 an mi au zis ca am cancer si bineinteles ca nu aveam …

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on noiembrie 25, 2012 at 8:13 am

        @ploiesti/marcel..etc
        Se pare ca nu-s ochelarii de vina ci mintea ta aia sucita ,RASPOPITULE!Acum inteleg de ce esti asa frustrat si scrii numai tampenii: ai fost alungat de la vreo manastire ptr. promiscuitate!Recunoaste perversule!
        Papagalii ca tine vor fi primii sa-si puna cipurile !

        Apreciază

  2. ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 8:25 am

    asta e nimic : http://www.sport.ro/virale/armata-din-peru-a-capturat-un-monstru-padurile-tropicale-creatura-asta-e-scapata-din-iad-video.html pe langa dragonii pe care acum Dumnezeu nu ne lasa sa i vedem ,dragoni care ii vor ucide pe calugarii de la M Athos care nu vor avea credinta si nu vor pune haina calugareasca pe mare si sa plutesca (in profetiile Sf Munte Athos -pentru vremurile din urma – Maica Domnului le va spune atunci sa plece si cei nu vor crede …) ,iar pentru SUA SF Serafim Rose spune ca va da multime de martiri care vor refuza semnul lui antihrist

    Apreciază

    • Sorin said, on noiembrie 24, 2012 at 9:43 pm

      //sfantulmunteathos.wordpress.com/2012/10/02/spovedania-unui-monah-de-la-muntele-athos-pdf/

      Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 25, 2012 at 11:47 am

        @Sorin ,cartea cu spuvedania de la pg 54 la 56 explica foarte clar ca nu se ia cipul ,dar editorul scrie in nota sa de sfarsit ca cipul nu are 666 !!editorul asta e cel mai tare !! frate razi de inebunesti:adica publici o carte in care se zice ceva si vi tu la sfarsit si in nota spui ca e gresit ce scrie in carte!!!! Tare frate editoru !!! cartea aia cu desfranata ia fost interzisa de duhovnic lui andertal ca ia zis ca inebuneste daca o citeste si se pare ca nu a ascultat si a citit o si acum se vad urmarile

        Apreciază

  3. ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 8:33 am

    una din problemele cipului e ca omul nu si mai pune nadejdea in Hristos ci in tehnologie ,in guvern(guverne de cacao )care ii va supraveghea si i va salva de boli de necazuri ,pare de ras dar asta e ispita stiintei :duce la nebunie ! caci este o stiinta mandra fara Dumnezeu !! la profetiile „ca sefii Bisericii vor tacea despre semnul lui intihrist ” se vede (ce am mai spus ) ca nu se spune „semnul lui antihris” ci „cip ” adica ceva ce nu ar avea legatura cu Hristos ,un fel de mosh craciun inventat in sua prin 1920 parca ,ca sa nu mai vorbin de nasterea lui Hristos ci de un mosh cu barba alba..

    Apreciază

    • Sorin said, on noiembrie 25, 2012 at 6:07 pm

      @Ploiesti
      Intradevar nu remarcasem remarca editorului poate pt ca m-a interesat doar ceea ce a spus monahul nemaitinand cont si de parerea celui care a publicat cartea si monahul are totala dreptate pt ca este in duhul sf parinti.
      Oricum ,editorul e tare inselat daca are credinta ca actele electronice din zilele noastre nu contin numarul 666.
      Pacat ca nu s-a luminat ci bajbaie.
      Probabil ca ai remarcat si ce zice la pg 52, cu parintele Dionisie de la Colciu si celalalt pustnic despre care nu stiu cine este, ca o sa apuce sa-l vada si sa traisca in zilele lui antihrist, ceea ce rezulta ca e cam aproape.

      Cealalta carte cu desfranata mi-a aratat cum lucreaza masoneria in BOR si atata tot, fara a judeca pe cineva si fara sa ma prejudiciez sufleteste, oricum mi s-a parut interesanta poate pt ca este tot ca o spovedanie.
      Cred ca Dumnezeu l-a determinat pe acela sa scrie viata lui mustrandu-l in constiinta si ca sa afle si altii cum stau lucrurile pe la varf, fara sa ne smintim si sa-i judecam noi pe aceia ci sa ne vedem fiecare de mantuirea lui si sa ne judecam pe noi insine nu pe altii.
      Auzisem de Sadoveanu ca a fost mason, dar nu stiam ce si cum, pana s-a confirmat.
      Si poate ca a murit in pocainta dupa ce si-a dat seama cu cine avea de-a face mai ales ca s-a retras la Manastirea Neamt parca spre sf vietii, doar Dumnezeu stie.

      Apreciază

  4. ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 8:37 am

    vorba Sf Iustin Popovici :”cand spui ca totul este relativ adica nimic nu ar fi vesnic nimic revelat..aduci anarhia..”:http://www.youtube.com/watch?v=1RWHdQBMgb4

    Apreciază

  5. ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 10:24 am

    RUGACIUNEA STARETILOR DE LA OPTINA IMPOTRIVA INSEMNARII CU SEMNUL LUI ANTIHRIST:Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzeşte-ne de înşelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe toţi şi pe toţi dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, în tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica de Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru sfânt numele Tău şi Credinţa cea adevărată, decât să ne lepădam de Tine şi să primim semnul mârşavului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă-ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Infircoşatoarei Tale Judecăţi. Amin.

    Apreciază

  6. ORTODOX said, on noiembrie 24, 2012 at 11:15 am

    Apreciază

    • Marcu said, on decembrie 18, 2012 at 1:00 am

      Ce inseamna CMB-eu ?!!!… am cautat pe net si-mi apare o agentie de turism…

      Apreciază

    • ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 2:00 pm

      @STOP 666,eu desi stiam ca nu trebuie sa iau cardul cu cip totusi l am luat si cred ca Dumnezeu m a lasat sa cad pentru ca m am bazat (poate) doar pe fortele mele si nu am cerut ajutor in aceasta problema !! dar cum am citit rugaciunea staretilor de la Optina mi s a inmuiat inima si am renuntat la card si nu as vrea sa simta nimeni ce am simtit eu stiind ca daca muream cu semnul luat ..ai vazut si tu ce marturisiri avea parintele acela rus :ca s au intors in vis rudelor nintre cei ce au murit cu cardul luat si NICI LA JUDECATA NU VOR IESI DIN IAD !!! va doresc tuturor sa va lumineze Hristos si pe voi si sa va dea putere sa refuzati lepadarea (chiar mai mica cum o socotesc unii)de Hristos! deci cititi rugaciunea staretilor de la Optina caci eu cred ca au primit har sa l poata da celor ce cer ajutor !! Doamne ajuta! am vazut si eu pe youtube dezactivate comenturile pe unele subiecte ca cipuirea…

      Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 2:02 pm

        si eu si alti prieteni care au renuntat la card ce ispite interesante au avut…!!!!renuntati si voi la card si o sa vedeti ce se supara dracul pe gestul vostru de a iubi mai mult pe Hristos si decat placerile vietii…

        Apreciază

      • aha said, on noiembrie 24, 2012 at 6:37 pm

        @ploiesti. vad ca tu vorbesti si tot tu iti raspunzi. poate ar trebui sa fi mai rezervat in comentarii. deja simt ca sunt in campanie electorala:) era o glumita aia cu campania.

        Apreciază

    • Cezar said, on noiembrie 24, 2012 at 9:56 pm

      Nu ma mira faptul ca noi tehnologii apar atat de repede. Acum numai 20 de ani erau telefoane „caramida„. Apoi rapid au aparut telefoane mai mici care de la 1 an la altul apareau cu diferite functii noi. De cativa ani a aparut smartphonul care rapid inlocuieste telefoanele mobile clasice. Conform acestor evolutii cat de curand vor aparea pe piata ochelarii computerizati. Sa fiu sincer parca nu pot face fata vitezei cu care se schimba totul atat de repede.

      Apreciază

    • ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 11:48 am

      @STOP 666.asa spune si SF IUSIN POPOVICI ,ca cei din apus increzandu se in erezia papista au practic o atitudine nevesnica in atitudine adica ei se lupta pentru supravietutuire (CONSERVARE scrie in carte),ei nu sar la Hristos prin rugaciune ci se incred in tehnologie,stiinta ,cultura ..ca i va plange ,ca i va ajuta

      Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 11:52 am

        am vazut si la tv emisiuni cu sfaturi de comportament in apocalipsa cu ce sa avem in rucsac ,unde sa ne ascundem ,conserve ,lanterne,cutit,apa minerala ..educatie pentru a deveni din prost -nebun

        Apreciază

  7. ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 11:56 am

    si e si fata si de liceu ,iar in Romania barbati si maturi si se ingramadesc sa ia cardul cu avantajele lui si mai si spun pe bloguri ortodoxe ca nu i nimic !! va dati seama in sua ce misto fac colegii de ea??? andertale fata asta o sa ti ia locul din rai de nu te trezesti si faci doar comenturi mistocare din 2 litere si un semn al mirarii

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on noiembrie 25, 2012 at 8:21 am

      @ploiesti/marcel
      ..mai calmeaza-te raspopitule!De ce nu-ti vezi tu barna din ochii tai miopi si vezi paiul din ochi altora?De unde stii tu ca fata aia o sa-mi ia locul in rai?Esti sigur ca tu vei ajunge in rai?Asa gandesc sectarii cei spurcati!SACCSIV 2 CIT IL MI LASI PE DILILUL ASTA SA RATACEASCA PE ACEST BLOG? DE CE NU CENZUREZI SATANISTII CEI CARE AU POSTAT IERI?

      Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 25, 2012 at 11:51 am

        @andertale daca duhovnicul tau iti binecuvanteaza sa iei cip si nu binecuvanteaza sa citesti o carte ca o sa inebunesti daca o citesti si nu vezi nimic pe blog decat sa ma injuri pe mine cum sa te ajut? chiar asa ai ajuns sa nu mai ai lichid de frana ? opreste te ! ti a dat binecuvantare duhovnicul sa ma judeci de cateva ori pe zi? ma visezi noaptea ? vorbesti in gand cu mine? Hooooooo ! diiiiii naravashule!

        Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on noiembrie 24, 2012 at 12:12 pm

    saccsiv 2

    De ce nu mai pot sa pun link-uri de pe saccsiv?

    Apreciază

  9. Lelia Marcu said, on noiembrie 24, 2012 at 12:50 pm

    Doamne miluieste! Frate Saccsiv, am vrut sa postez pe pagina mea de facebook acest articol si….surpriza…nu am putut face acest lucru deoarece mi s-a comunicat ca e un link blocat….acum, ma intreb, ca orice crestin cu scaun la cap, până când? Până la urmă, nu ai scris nimic din ceea ce nu era public sau adevărat! Parcă legea vorbea despre libertatea de exprimare care, se pare, se aplică din ceea ce constat eu aici, doar celor care sunt convenabili pe scena lumii acesteia….poate mă înșel…dar cu siguranță nu este corect! Adică, noi nu avem dreptul să ne rezervăm unele opinii decente dar alții au voie să scrie si să posteze tot felul de blasfemii la adresa Mantuitorului , a nașterii Sale și rastignirii Sale, la adresa Maicii Domnului si a Sfintilor…si lista poate continua. Voi lansa o campanie pe aceasta tema, care sa se numeasca cumva: STOP BLASFEMIILOR! Cât crezi ca voi rezista pe piață cu asta? Nu prea mult probabil… Dumnezeu sa aiba mila de noi de toti! Doamne miluieste!

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on noiembrie 24, 2012 at 1:48 pm

      Lelia Marcu

      Saccsiv e cenzurat pe facebook, pentru ca este cel mai dur blog ortodox anti-sistem din Romania.

      D-vs sunteti aici?

      Apreciază

      • Lelia Marcu said, on noiembrie 26, 2012 at 12:24 pm

        Da, eu sunt, dar nu este una din cele mai bune emisiuni ale mele…e si asta oarecum….cenzurata! Adica mai vorbim cu perdea ca altfel nu mai putem vorbi deloc. La fel ca si tine, frate Saccsiv, lupt pentru ortodoxia noastra, curata, asa cum a lasat-o Dumnezeu, Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos, fara alte adaugiri…Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca…nu ma intreba ce patesc din cauza aceasta, cate minciuni se spun despre mine, cate necazuri, cate interpretari aiurea la ceea ce spun…total pe dos….cum am scris in cartea SUNTEM SCALVI, în mintea strâmbă și lucrul bun se strâmbă…după cuvintele Pr. Arsenie Boca. Dar un lucru stiu sigur: nu duci nicio luptă dacă încă nu a început razboiul…unii spun că nu a început. Eu cred că da. Cat despre 666….e peste tot, mascat sub diverse simboluri, reclame, etc. Vorba stiu eu cui, a sotului meu…se ascund ca șobolanii…încă! Important e sa nu fie si simbolul nostru…că doar avem altul : Sfânta Cruce…simbolul simboalelor, cum spuneau Sfinții. Oricum, se întâmplă ce e proorocit, nu putem face nimic mai mult decat putinul ce a mai rămas, pentru cei puțini aleși…din nefericire! Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti! Razboiul, totusi, nu e o soluție ci rugăciunea si cateheza! Lelia Marcu, cu considerație!

        Apreciază

    • Mălin said, on noiembrie 24, 2012 at 5:03 pm

      Si mie mi-a fost cenzurat pe facebook cand am vrut sa postez un link de pe blogul saccsiv…
      Am facut prin screen la imaginea cu mesajul dar o am pe alt calculator cand o iau o sa postez imaginea aici ca sa vedeti ce scrie (eu am facebook trecut in franceza, asadar mesajul e in franceza)…

      Apreciază

      • Set said, on noiembrie 24, 2012 at 11:25 pm

        asa este, facebook a cenzurat blogul saccsiv.

        Apreciază

    • aha said, on noiembrie 24, 2012 at 7:28 pm

      doamna, domnisoara…eu te sustin dar vezi tu ca or sa vina multe piedici. din toate partile. si nu vorbesc chiar asa fara sa stiu. probabil ca o sa ai parte de agitatori, asa cum sunt si pe blogul asta, si apoi o sa fi cenzurata sau chiar interzisa. si mai stiu una si sigura: de cand ma duc la biserica si ma gandesc mereu la ortodoxism am ajuns ultimul in sat, fara bani si fara aproape niciun ajutor. asa ca inarmeaza-te cu multa credinta! din pacate nimeni nu vrea sa te ajute…numai vorbe goale si amagiri..adica promisiuni. deci trebuie sa ai multa credinta. vorbesc foarte serios…nu glumesc. nu e de joaca! nu te gandi ca e o gluma! eu ma rog mereu la Domnul IIsus Hristos si la Sfanta Nascatoare de Dumnezeu! si abia reusesc sa supravietuiesc. si nu mancarea e aia care ma omoara…ci atitudinea celorlalti! ai ramas in pana…sa fi sanatos ca nimeni nu te ajuta..cam asta e atitudinea! Doamne ajuta si sa ai mai mult spor decat am eu!

      Apreciază

    • Popa Alexandru said, on noiembrie 27, 2012 at 3:26 am

      Domnul sa ne ierte pe noi pacatosii! Ai dreptate – si eu am observat ca pe facebook nu se pot posta articole sau referinte de la acest blog. Se vede ca cine e ca un ghimpe se incearca inlaturat cat mai bine cu putinta si cat mai repede.

      Apreciază

    • Lelia Marcu said, on noiembrie 26, 2012 at 12:31 pm

      Vai, vai! După cerere e și oferta. dacă nu cumperi bilete nu mai fac, e simplu! Doamne fereste!

      Apreciază

      • ionut ignat said, on noiembrie 26, 2012 at 1:55 pm

        @Lelia Marcu

        citez din revista „Taifasuri”

        „Eu mă rog Domnului să mă lumineze, să văd ce probleme are pacientul. Apoi încep să-i spun lucruri, precizând cu exactitate fiecare detaliu. De obicei tratez de la distanţă, pentru că Dumnezeu mi-a dat un dar foarte mare, dar când sunt probleme foarte mari apelez şi la bioenergie”, mărturiseşte emoţionată Lelia. Iar rezultatele sunt uimitoare. După 40 de şedinţe la un preţ foarte mic, sacroterapeutul se ocupă de pacient încă 40 de zile, ca să fie sigur că acesta şi-a revenit complet. „”

        este adevarat ce spune acest fragment din articol ?

        Apreciază

      • Lelia Marcu said, on noiembrie 26, 2012 at 3:14 pm

        Ionut Ignat…de mai jos…nu este exact ceea ce am spus eu in acel interviu…dar fiecare intelege ce vrea. Am ninsistat la cei de la Taifasuri sa schimbe si titlu si conyinut dar nu au vrut sub nicio forma…in ziua de azi presa te ridica si te coboara la fel de repede…Nu, eu nu asa am spus…nici pe departe!!! De ce?

        Apreciază

      • Lelia Marcu said, on noiembrie 26, 2012 at 3:15 pm

        Imi cer scuze pentru greseli, nu stiu ce e cu tastatura mea!!!!

        Apreciază

      • ionut ignat said, on noiembrie 26, 2012 at 3:51 pm

        intrebam si eu asa… nu am stat sa verific prea amanuntit dar mi s-a parut ca sunteti unul dintre acei rataciti care se cred „vindecatori” , „clarvazatori”… stiti dvs.. unii care au impresia ca sunt „alesii” Domnului, ca sectarii, tamaduitori, paranormali, luminati, bioenergetici, vorbitori cu Domnul, cu harisme si tot tacamul. asta am inteles din acel articol.
        Evident ca nu-i asa, din moment ce spuneti ca Taifasuri au scris dupa mintea lor, numai ce-au vrut ei. De-asta v-am intrebat…

        spar ca nu v-a deranjat…

        Apreciază

      • Lelia Marcu said, on noiembrie 26, 2012 at 4:43 pm

        Nu este vorba de nici un deranj… spun Sfintii ca cine vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca… Sa te feresti si sa fi atent este un lucru bun mai ales in zilele noastre pline de rataciri… si rataciti. Eu in toate emisiunile mele am spus INTOTDEAUNA ca ma inchin Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si nu recunosc si nu am nici un alt Dumnezeu decat Dumnezeu in Treime, asa cum ne invata Biserica si Sfintii Parinti si inainte de ei insusi Mantuitorul.
        Amin, amin, amin.

        Apreciază

      • Vali said, on noiembrie 26, 2012 at 5:05 pm

        Lelia, cand spui ca ai harisme (si o spui cu toata convingerea), le-ai si pierdut, daca ai avut vreodata!
        De ce accepti sa dai interviuri daca nu iti doresti ? Ce duhovnic sanatos la minte iti poate recomanda asta? Iar daca le dai, la ce te astepti?

        Stimata doamna, trimite-ti pacientii la duhovnic, nu face „terapie” cu ei. Te joci cu sufletele oamenilor.

        Apreciază

      • Vali said, on noiembrie 26, 2012 at 5:42 pm

        „Practicant al terapiilor complementare: licenta Bioenergoterapie, maestru Reiki, Sacroterapie cu o experienta de 7 ani sub atenta supraveghere si bunacuvantare a Bisericii Ortodoxe Romane. Redactor la revistele ” Lumea Misterelor ” si ” Universul PSI ” in perioada 2002 – 2006. Aparitii TV (invitat): B1 Tv, Prima, TVR1, Senso Tv, OTV, si invitat permanent DDTV in perioada 2006 – prezent in zilele de miercuri orele 22:00 – 23:30 la rubrica ” Terapie si Credinta ”

        Lumea misterelor ? Universul PSI ? DDTV ?

        CNA a amendat OTV prin 2007 pentru vrajile doamnei Bratu.

        „Redăm, ca exemplu, fragmente din aceste discuţii telefonice:
        Lelia Bratu: Câţi ani aveţi dumneavoastră?
        Maria: Ăăă 45.
        Lelia Bratu: 45! Arătaţi mai tânără! Mult mai tânără.
        Maria: Da! Aşa este! Aveţi dreptate.
        Lelia Bratu: Da. Proprietatea se va vinde în curând, după părerea mea, că nu are de ce să nu se vândă, da, vorbim aşa în termeni ilegali, dar eu vă spun …
        Maria: Da.
        Lelia Bratu: … că se vinde. Faceţi şi dumneavoastră puţină rugăciune la Sfântul Nicolae, la Sfântul Spiridon, unde sunteţi … pe cine sunteţi … la cine simţiţi dumneavoastră că vă este mai apropiat ca sfânt, da?….
        Lelia Bratu: Bine. Cu proprietatea aia mai aşteptaţi cel mult două luni, da? Şi înainte de asta faceţi o sfeştanie acolo, ca să se vândă repede.
        ……
        Lelia Bratu: Să-mi spună iar „Evenimentul Zilei” Farmacista Mistică, aşa m-au numit! (…) Înseamnă că Sfinţii Părinţi au fost … ce să mai vorbim! I-am iertat. Să mă ierte şi ei pe mine! (26.32)
        Într-o discuţie cu o telespectatoare, Lelia Bratu a afirmat:

        Lelia Bratu: Acum ştiţi bine că nu avem voie să vorbim din viitor.
        Gabriela: Da.
        Lelia Bratu: Dar la prima fată nu … ar trebui să mai apară încă un copil, să fie doi?
        Gabriela: Ăăă, pentru … cum să vă spun … prima fată e căsătorită, e cununată, are un copil.
        Lelia Bratu: Am înţeles.
        Gabriela: Daaa … mai am un băiat şi o fată care trăiesc în concubinaj.
        Lelia Bratu: Păi, sfătuiţi-i să se căsătorească!
        Gabriela: Şi …
        Lelia Bratu: … dacă vreţi să fie cum trebuie înaintea lui Dumnezeu …
        Gabriela: Da.
        Lelia Bratu: Da eu cred că or să se căsătorească, nu …, nu cred că or să fie probleme.
        Gabriela: Şi mai am o problemă. Cuuu … vreau să vând casa. Am avut un necaz … şi am pus casa în vânzare. Şi iacă de un an de zile şi nu putem s-o vindem. Ce putem să facem?
        Lelia Bratu: Casa este în Bucureşti?…..
        Lelia Bratu: (după un moment de pauză) O s-o vindeţi în martie.
        Gabriela: Nu vă înţeleg!
        Lelia Bratu: Am spus că o s-o vindeţi în martie!
        Gabriela: Da?
        Lelia Bratu: Da!
        Gabriela: Bine! Mulţumesc mult!”

        Frate, nu se poate….

        Apreciază

      • Set said, on noiembrie 26, 2012 at 8:37 pm

        Buna Lelia, puteti va rog frumos sa imi dati o adresa de e-mail unde asa putea sa va contactez. Am unele nelamuriri legate de o problem si poate reusiti sa ma ajutati.
        Va multumesc!

        Apreciază

    • Vali said, on noiembrie 26, 2012 at 6:05 pm

      Întrunit în şedinţă publică în ziua de 1 februarie 2007, Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat în discuţie sesizarea nr. 1134/23.01.2007 şi a analizat raportul întocmit de Direcţia Monitorizare cu privire la emisiunile: “Dimineţi cu tot ce vrei”, difuzată în data de 22.01.2007 şi “În direct cu Minerva” difuzată în data de 26.01.2007 de postul de televiziune Direct Digital TV.
      Postul de televiziune Direct Digital TV aparţine radiodifuzorului S.C. TELECROMA MEDIA S.R.L. (licenţa audiovizuală nr. S-TV 63.1/06.11.2003 şi decizia de autorizare nr. 809.0/24.02.2005).
      În urma analizării rapoartelor de monitorizare şi a vizionării emisiunilor menţionate mai sus, membrii Consiliului au constatat că radiodifuzorul a încălcat prevederile art. 3 alin. (2) şi art. 27 alin. (4) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare precum şi ale art. 80 alin. (2) şi (3) din Titlul IV – Asigurarea informării corecte şi a pluralismului, din Decizia 187/2006 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.
      Conform dispoziţiilor art. 3 alin. (2) din Legea Audiovizualului, toţi radiodifuzorii au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor.
      Prevederile art. 27 alin (4) dispun că publicitatea mascată şi teleshoppingul mascat sunt interzise.
      Art. 80 alin. (2) şi (3) din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual prevăd că nu pot fi difuzate emisiuni interactive în care se oferă publicului, la cererea acestuia, consultaţii şi tratamente medicale, indiferent de mijloacele şi procedurile folosite şi nu pot fi difuzate emisiuni interactive în care publicul apelează la vrăjitori şi ghicitori sau la alte activităţi interzise prin lege.
      În fapt, în data de 22.01.2007, postul de televiziune DDTV a difuzat, cu începere de la ora 8.00, emisiunea „Dimineţi cu tot ce vrei”, cu subtitlul „Fenomenul Lelia Bratu”, emisiune în care a fost invitată doamna Lelia Bratu, prezentată ca terapeut.
      Moderatorul a anunţat că o are ca invitată pe doamna Lelia Bratu care „ne va face o mică terapie prin credinţă” (00.05) şi că este curios cum sănătatea sufletului este atât de importantă. În partea de jos a ecranului au fost afişate două numere de telefon (318.64.18, 021-589.12.39) fără a fi anunţate sau afişate în mod lizibil tarifele serviciilor de telefonie pe unitatea de timp.
      Publicitatea inserată în cadrul programului, s-a constituit dintr-un singur spot care consta în afişarea numelui invitatei: Lelia Bratu, dedesubtul numelui: „Terapeut” şi două numere de telefon: 0742.928.100 şi 021-211.66.24. fără a fi anunţate sau afişate în mod lizibil tarifele serviciilor de telefonie pe unitatea de timp.
      În cadrul acestei emisiuni au fost difuzate intervenţii telefonice ale unor telespectatori care au solicitat doamnei Lelia Bratu să le spună ceea ce le rezervă viitorul în diferite domenii (de exemplu sănătate, afaceri, căsătorie, copii) sau să le ofere soluţii la diverse probleme. De mai multe ori pe parcursul emisiunii, persoanele care au sunat au fost îndemnate să o contacteze în particular, şi de asemenea invitata a vorbit despre un cabinet personal la care vin oamenii interesaţi pentru consultaţii.

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 27, 2012 at 12:16 am

        Cu toata stima si respectul ,dar si eu sunt de parere ca orice terapie in domeniul duhovnicesc ,o poate face
        si este de recomandat s-o faca ,doar un preot duhovnic ,imbracat in epitrahil ,in smerenie si rugaciune ,acesta fiind slujitorul direct al lui Dumnezeu , sfintit prin Hirotonie ,primind pe Sfantul Duh ,care lucreaza la sufletele oamenilor ,numai prin serviciile pe care le face duhovnicul .
        Niciodata un om de rand ,sau mai ales o femeie ,nu va putea sa cunoasca viitorul unei persoane ,sau ce i se va intampla ,sa zicem intr-un anumit timp ,sau ce realizari va avea .
        Toate acestea ,miroase a vrajitorie si din punct de vedere duhovnicesc ,sunt pacate foarte grave ,care opresc de la Sfanta Impartasanie ,pe mai multi ani si cu canon de pocainta foarte aspru ,conform canoanelor Sfantului Vasile cel Mare .
        Cea care-si spune Minerva ,din emisiunile lui Dan Diaconescu (fac o paranteza ,pt ca am vazut in comentariul de mai sus acest nume )este de-a dreptul o vrajitoare
        Stimata doamna ,nu cred ca exista un preot adevarat (care nu se abate cu nimic de la canoanele Bisericii )
        si sa dea unda verde acestor indeleniciri ,de a citi sau prezice viitorul unor persoane ,sau ce realizari ar avea in anul cutare , sau in luna cutare .
        Deci ,nu exista „terapie duhovniceasca” sau pe probleme sufletesti ale oamenilor ,in afara Bisericii ,facuta de oricine ,femeie ,barbat ,din lumea laica .
        Apoi Sfantul Apostol Pavel ,in epistola 1 Corinteni ,cat si in epistola 1 Timotei ,spune clar ,referindu-se la femeie in general , ca aceasta nu are voie sa propovaduiasca cuvantul lui Dumnezeu ,in public ,aceasta sarcina ,revine barbatilor ,alesi pt asta ,ei fiind PREOTII ,urmasii Apostolilor .
        „Nu ingaduiti femeii sa invete pe altii ,pt ca cel dintai a fost zidit Adam .
        Femeia a calcat intai legea si s-a facut calcatoare de porunca ,dar ea se va mantui ,prin nastere de fii ”
        Deci preotul ,atunci cand cere de la Dumnezeu dezlegare de pacate pt credinciosul care se spovedeste ,pune mainile pe capul acestuia ,insemnand ca trimite omului pe Sf Duh ,aceasta putere o are numai preotul de la Hirotonie .
        De aceea ,cinstim preotii si nu numai !!!
        Deci noi mirenii ,nu putem vindeca sufletele oamenilor ,pe plan duhovnicesc ,ci numai preotii Bisericii .

        Apreciază

      • Lelia Marcu said, on noiembrie 30, 2012 at 1:19 pm

        Draga mea, Maria, uite, ca numai preotii pot face anumite lucruri…of, se vede treaba ca nu ai niciun pic de cultura spirituala de spui asemenea lucruri. Ei, suntem in post si trebuie sa faca si satana ceva. Eu te iert si cred ca Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos care e mai bun ca noi, te iarta si mai mult. Judecatile si poruncile lui Dumnezeu nu sunt de comentat si nici de inteles. In concluzie, astfel, nu vei intelege niciodata! Cat despre cum au decis sa faca cei din televiziune in timp ce profitau de mine invitandu-ma la emisiuni ca sa fac audiență, e problema dumnealor, nu a mea. Eu spun oamenilor ca Hristos a inviat si nimic din ceea ce fac nu iese din canoane, motiv pentru care nici nu indrazneste vreun ierarh sa zica ceva. Ca vin oamenii…da. Si pana la urma, s-au intors mii de oameni la biserica ortodoxa prin aceste emisiuni… vezi, e usor a judeca ce nu cunosti! Unde s-au vazut doar preoti sa fie martusisitori sau facatori de bine in istoria bisericii noastre ortodoxe? Amenda CNA…a fost contestata si nu era a mea ci a televiziunii. Eu nu eram decat invitat permanent nu angajat. Deseori presa a spus si modificat multe dintre cele pe care as fi vrut sa le fac. Eu nu ma justific in fata oamenilor care nu cunosc istoria ortodoxiei. Planul lui Dumnezeu il cunoaste doar Dumnezeu si Duhovnicul…si daca am binecuvantare…ce mai e de comentat?1 Mare grija la ispite! Doamne miluieste! Sa ne vedem la Rai cu totii! Doamne miluieste! Lelia…nevrednica roaba a lui Hristos Domnul! P.S. Eu nu sunt Apostol ci terapeut, asa ca sa nu aveti alte pretentii de la mine, va rog! Pe Hristoss insa, il voi marturisi pana la moarte…place unora sau nu…la porunca lui Hristos! Parca asta ar trebui sa facem toti!

        Apreciază

    • Lelia Marcu said, on noiembrie 30, 2012 at 1:47 pm

      Of, Doamne,! Domnule Vali, dumneata esti ortodox oare? Cum sa faci asemenea lucruri, mai ales in post? Eu, vrajitoare, care am vorbit in ultimii 10 ani numai impotriva vrajitoriilor de orice fel? De ce nu vorbiti si voi ca mine? De ce nu marturisiti? E usor sa stai pe bloguri si sa ii judeci pe toti, in loc sa le dai sfaturi cum sa se indrepte si ce anume sa faca sa se mantuiasca! Ce invatam noi de aici altceva, din ceea ce scriu domniile voastre, decat sa judecam si sa ne incarcam cu negativisme – draci as zice eu – tocand pe fiecare in parte? Oare aceasta este invatatura lui Hristos Domnul? Da, toti gresesc si se incearca satanizarea lumii si a Romaniei de asemenea. dar lupta cu sabia judecarii nu e o solutie. Nu asa ne-a invatat Domnul Hristos! Ca am zis ca am niste harisme, da, le am si nu le-am pierdut ca nu am aceste harisme pentru mine ca sa ma laud cu ele ci sunt instrumentele lui Dumnezeu. Eu nu ma laud cu ele ci dimpotriva, marturisesc ca ale Domnului sunt pentru oameni, nu pentru ca as merita eu ceva. Ia citeste cartea mea SUNTEM SCLAVI. Acolo spun clar, fara interpretarile multora. Toti avem harisme, fiecare cu rolul lui pe aceasta lume. Toti avem un talant sau mai multi de la Dumnezeu de inmultit. Aceasta e harisma, talantul de la Dumnezeu, oricare ar fi el. Asa explica Sfintii, nu eu. Te rog, in numele lui Hristos Domnul, sa nu jignesti preotii care m-au binecuvantat sa lucrez…ca nici nu stii cum lucrez eu ca sa poti judeca ceva! – deoarece ei sunt din marii Sfinti ai tarii, recunoscuti de toata lumea, nu de mintea mea. Frate, pacat! Hai sa ne impacam acum cat mai este timp, stimate Vali si sa lucram toti la desatanizarea Romaniei fiind marturisitori ai lui Hristos Domnul si ortodoxiei. Ca la vremuri de razboi, asa ca acum, e necesar sa lupti…dar cu lupta cea buna: Hristos a luptat si avem exemplul Lui cum sa o facem. Deci daca nu facem altfel si altceva, e clar ca urmam Lui. Nu barbati, nu femei, nu copii ci toti, ca toti ne numim crestini! Sa implinim canonul psalmului 50…invatand pe cei fara de lege caile Sale si cei necredinciosi la El se vor intoarce! La razboi, care acum este, tot poporul trebuie sa scoata sabia Cuvantului de invatatura, nu doar unul. Ca nici la razboaile prostesti ale lumii nu se luptau doar capeteniile sau regii ci tot poporul! Da, lupta cu cuvantul care mantuieste, legand ranile. Tu crezi ca ranile se leaga doar judecand pe altii si spunandu-le: nu faceti ca ei? Nu, omul are nevoie de solutii, are nevoie sa ii spui de unde ii vin necazurile. Tu esti om, de unde sa stii daca insusi Dumnezeu nu iti arata? De aceea avem unii harisma aceasta a clarvederii, deoarece esti om si ai nevoie sa iti vina de la Dumnezeu. Ca sunt si clarvazatori care vin de la satana…sunt. Pentru indreptarea acestora si a celor care ii urmeaza lupt…iar aceasta este lupta cea buna. Eu nu ma marturisesc pe mine si nu lucrez pentru mine, ci il marturisesc pe hristos, nedeformat, asa cum face azi new age! Pe Hristos nu l-ar fi ascultat nimeni daca doar predica si nu facea si minuni! Sa ma ierti frate, daca din neatentia mea, sau din faptul ca nu am luptat suficient cu minciunile te-am determinat sa intelegi altceva si te-am ispitit, in numele lui Hristos Domnul. Amin.

      Apreciază

      • Lelia Marcu said, on noiembrie 30, 2012 at 1:51 pm

        Iertare pentru Hristos cu H mic…se mai intampla sa apesi gresit pe tasta! Doamne iarta-ma!

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 30, 2012 at 11:13 pm

        Lelia Marcu,
        Tot ceea ce am scris mai sus ,nu numai ca le mentin ,dar le si intaresc , este parerea mea personala , care rezulta din „cultura mea spirituala „,luata din toate cartile de invatatura ortodoxa pe care le-am citit in decurs de 20 de ani .cat si din Sf Scriptura .
        Sa nu uitam ca avem preoti si ierarhi care au esuat in lupta lor cu ispitirile acestei lumi moderne , dar din fericire fiind putini ,nu pot influenta simtitor ,intr-un mod negativ Credinta Ortodoxa .
        Dialogul de mai sus arata clar ,ghicitul si prezicerile ,care nu sunt deloc ortodoxe .
        Nu-i o judecata ,ci o constatare , sa lasam pe Dumnezeu sa Judece .
        Aici pun punct acestui subiect ,Doamne ajuta !

        Apreciază

      • Vali said, on decembrie 1, 2012 at 1:40 pm

        @Lelia

        „De aceea avem unii harisma aceasta a clarvederii” … adica tu?

        Dumnezeul tau este Banul! Sucesti mintile credulilor cu parapsihologia si magia in scopuri financiare. Mama Omida recunoaste ca face magie dar tu te ascunzi dupa citate din sfintii parinti ca sa-ti acoperi lucrarea draceasca, doamna maestru in Reiki.

        Apreciază

  10. Mălin said, on noiembrie 24, 2012 at 4:29 pm

    Cred ca CNP-ul de la noi a fost creat cu acelasi scop ca si „numărul de identificare socială” din SUA.

    Foarte probabil ca pe viitor pentru fiecare CNP sa asocieze cate un cod de bare EAN 13 impreuna cu CIP RFID…

    Apreciază

  11. mircea.v said, on noiembrie 24, 2012 at 4:30 pm

    stop rfid,
    am vazut ca acum santem si smecheri 🙂

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on noiembrie 24, 2012 at 5:21 pm

      mircea v

      Frate eu sunt smecher de smecher, nu stiu de ce nu ai auzit de mine pana acuma. Eu toata viata am fost artist in alba neagra. Eu sunt primul din Romania care a inventat metoda MARADONA, daca-ti suna cunoscut. Stateau la coada tiganii sa invete iar eu le dadeam cu flit.

      Frate lasand gluma la o parte a vorbit la modul general si nu s-a referit la noi.

      Apreciază

      • mircea.v said, on noiembrie 24, 2012 at 6:45 pm

        bine, merg pe mana ta, cu toate ca noi eram aia care incercasem sa-i schimbam convingerile la acel moment

        Apreciază

  12. mircea.v said, on noiembrie 24, 2012 at 4:59 pm

    @cineva,

    sa-ti povestesc cam in cat timp m-am lamurit cum e cu biometria si cipurile astea in 2009.
    In primul moment cand am auzit m-a trecut transpiratie rece si m-a apucat tremuratul, si apoi
    In 2 zile m-am lamurit. Asta pt ca am dat de parintele Iustin Parvu de care nu auzisem pina atunci.

    Te intreb, pr Calistrat si alti parinti, oare au auzit de parintele Iustin, oare au auzit de pr Paisie Aghioritul,
    de parintele Arsenie Papacioc?
    Bai nene, (vorbesc asa ca sant smecher), au astia de o dau cotita cu biometria si cipurile un talent sa fie alunecosi, de n-am pomenit. Super-talent.

    Fii atent inca o pr care poate iti scapa. In timpul asta, din cauza ca sinodul a zis ce a zis, din cauza ca pr Calistrat si alti parinti nu stiu de parintii mai sus pomeniti, oamenii se duc si pun degetul la amprentare.
    Asta e pr nene, ca acesti oameni sant formatori de opinie, in limbaj lumesc, si oamenii se uita in gura lor.

    „a zis parintele ca daca imi baga astia cip imi ingradeste libertatea, da nu-i problema cu libertatea mea, e problema doar cu libertatea religioasa, asa ca pot sa-mi fac pasaport ochiometric”.

    Eu am rabdare, dar in timpul asta altii traverseaza o linie periculoasa, bazandu-se pe spusele unuia si altuia.

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 25, 2012 at 12:38 am

      mircea v,
      Pr Calistrat ,a fost (nu stiu daca si acum )ucenicul parintelui Iustin Parvu de la manastirea Petru Voda si cunoaste foarte bine la ce a fost supus pr Calistrat cu ani in urma.
      Lui „ploiesti ,marcel ,ii recomand sa mearga la pr Iustin ,sa culeaga informatii despre acest subiect .

      Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 25, 2012 at 11:57 am

        @ Maria pe mine nu ma intereseaza ce a facut p C ,dar ti am spus ca in fatza ucenicilor din duminica aia le a spus ca nu a facut altceva decat ca a pus mana!! aceste cuvinte le a scris si semnat chiar el !! daca o fi sau nu adevarat NU MA INTERESEAZA!!!! capisci?? ia l de barbat daca tot nu te poti opri din ai canta balade vesele ,lasa ma in pace! ti am spus si eu ceva nestiind ca tu l crezi Dumnezeu ! mai bine nu ma bagam ! daca am acasa scrisul lui tu ce tot bolborosesti acolo !! ia l la tine soro ia l si faceti va schimb de sange ceva fa ceva ca sa ma lasi in pace !! nu ti l ia nimeni stai calma !! ai inebunit de a binelea cu calistratul asta ! pentru tine e alb ca zapada foarte bine foarte bine numai lasa ne in pace vorbeste si altceva ! calistrat calistrat spune unde te ai -acat ca l gaseste imediat maria !

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 26, 2012 at 12:16 am

        Saracul ,ce sa-i ceri??? :))

        Apreciază

  13. Mălin said, on noiembrie 24, 2012 at 5:08 pm

    Cei de la RIC se considera pe ei insisi formatori de opinie…

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on noiembrie 24, 2012 at 5:24 pm

      Cei de la razboi contra cuvantului sunt crestini caldicei. Nu poti sa fi cu fundu in doua barci. La un moment dat faci spagatul si te duci la fund cat ai zice ric.

      Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 25, 2012 at 11:59 am

        @STOP 666 ai cuvantul meu ca sant cam 2 ani si mai bine de cand nu am mai intrat la ei pe blog !! e incredibil ce ceausisti pot fi !!

        Apreciază

  14. mircea.v said, on noiembrie 24, 2012 at 5:14 pm

    Pt @cineva, in legatura cu scuzele care le gasesti celor care zic, nu am stiut, nu ma pricep, dar de alunecosi in alte sensuri sant super-alunecosi.

    „N. Steinhardt – Un crestin-ortodox nu poate zice: N-am stiut! Sunt lucruri pe care le poate afla oricine…

    N-am stiut – raspunsul celor carora li se vorbeste de tortura, de lagare, de inchisori, de recunoasteri totale ale acuzatiilor, de internari politice in ospicii de nebuni – „nu tine”, nu e o scuza valabila. Nimeni nu este obligat sa inventeze praful de pusca ori sa descopere teoria cuantelor. Altminteri insa, elementara desteptaciune e o indatorire. Mai ales pentru un crestin, care trebuie sa fie mereu atent la ispite. Iar prostia este o ispita. Dar nu numai pentru crestin – si aceasta din pricina unei constatari experimentale obiective: nimeni nu stie nimic, dar toata lumea stie totul.
    Nestirea, indobitocirea, trecerea oarba prin viata si printre lucruri, sau trecerea nepasatoare, sunt de la diavol. Samarineanul n-a fost numai bun ci si atent: a stiut sa vada.
    Altfel, de ce le-ar spune Domnul oamenilor: acesta este ceasul vostru; ori de ce i-ar indemna sa vada cu ochii, sa auda cu urechile si sa inteleaga cu inima; ori cum de-ar fi putut ei sti ca Domnul e flamand, insetat, strain, bolnav sau in temnita ca sa-L poata hrani, sa-I poata da de baut, sa-L poata primi, sa-L poata imbraca sau sa poata veni la El?
    Jean Cau ii raspunde lui Roger Garaudy (care si el spune ca n-a stiut) cum nu se poate mai bine: dar eu unul care n-am fost profesor universitar si membru in comitetul central, eu cum de-am stiut? Milioane de oameni de pe strazi cum de-au stiut?
    Adevarul este ca nu-i nevoie de cine stie ce secrete informatii, sunt lucruri pe care le poate afla oricine, numai sa vrea catusi de putin. (Spionii de cele mai multe ori transmit inutil, de doua ori inutil: pentru ca se stia, pentru ca nu sunt crezuti.) Sunt lucruri pe care le simti daca nu-ti astupi urechile si nu-ti acoperi ochii dinadins. Cine are urechi de auzit. Dar daca e omul prost? Prostia nu e nici ea o scuza pentru ca nimeni nu e atat de prost – (nu-i vorba de oligofreni sau de psihopati; aia, saracii, sunt exclusi) – incat sa nu-si poata da seama ca doi plus doi fac patru si ca doi plus doi nu fac noua.
    Nu ne convine s-o recunoastem, ne adapostim indaratul obiectivitatii stiintei, dar sunt daruri elementare, le avem de la fire si zac in sufletul, inima, rarunchii, mintea, bojocii, maruntaiele, celulele, tropismele si sinapsiile oricui. Toata lumea stia ca Irod e o pramatie, Robespierre o canalie, Stalin un ticalos.
    Chibrite aprinse aruncate peste benzina. Dar eu parca am stiut ceva? Am stiut eu ceva despre lumea aceea fara de asemanare in mijlocul careia m-am pomenit? Despre suferintele ascunse? Despre eroii nestiuti? Despre cei ce douazeci si patru de ore din douazeci si patru isi pastrau demnitatea in celule concepute sa duca numai la denunt si spurcaciune, la prabusire si dementa?
    Mii de draci ma furnica vazand cum este confundat crestinismul cu prostia, cu un fel de cucernicie tampa si lasa. O bondieuserie (e expresia lui tante Alice), ca si cum menirea crestinismului n-ar fi decat sa lase lumea batjocorita de fortele raului, iar el sa inlesneasca faradelegile dat fiind ca e prin definitie osandit la cecitate si paraplegie. Denis de Rougemont: Sa nu judecam pe altii, dar cand arde casa vecinului nu stau sa ma rog si sa ma imbunatatesc; chem pompierii, alerg la cismea. De nu, se numeste ca sunt fudul si ca nu-mi iubesc aproapele. Macaulay: este drept ca nu avem voie sa ne rasculam impotriva lui Nero caci orice putere de Sus este, dar nici nu trebuie sa-i sarim lui Nero in ajutor daca se intampla sa fie atacat. (Eisenhower si Foster Dulles in toamna lui ‘56.) Una e sa te rascoli, alta e sa aprobi. Cand a cazut Iacob al II-lea, s-au gasit episcopi anglicani care sa-l urmeze in exil pe regele procatolic, ori poate catolic, numai pentru ca era suveranul legitim si, orice s-ar fi intamplat, nu putea fi inlocuit.
    Crestinismul neajutorat si neputincios este o conceptie eretica deoarece nesocoteste indemnul Domnului (Matei 10, 16: “fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii”) si trece peste textele Sfantului Pavel (Efes. 5, 17: “Drept aceea, nu fiti fara de minte”, II Tim. 4, 5: “tu fii treaz in toate…”, Tit. 1, 8: “sa fie treaz la minte” si mai indeosebi I Cor. 14, 20: “Fratilor nu fiti copii la minte; ci la rautate fiti copii, iar la minte fiti oameni mari”). Nicaieri si niciodata nu ne-a cerut Hristos sa fim prosti. Ne cheama sa fim buni, blanzi si cinstiti, smeriti cu inima, dar nu tampiti. (Numai despre pacatele noastre spune la Pateric “sa le tampim”.) Cum de-ar fi putut proslavi prostia Cel care ne da sfatul de-a fi mereu treji ca sa nu ne lasam surprinsi de satana? Si-apoi, tot la I Cor. (14, 33) sta scris ca “Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neoranduielii”. Iar randuiala se opune mai presus de orice neindemanarii zapacite, slabiciunii nehotarate, neintelegerii obtuze. Domnul iubeste nevinovatia, nu imbecilitatea. Iubesc naivitatea, zice Leon Daudet, dar nu la barbosi. Barbosii se cade sa fie intelepti. Sa stim, si ei si noi, ca mai mult rau iese adeseori de pe urma prostiei decat a rautatii. Nu, slujitorilor diavolului, adica smecherilor, prea le-ar veni la indemana sa fim prosti. Dumnezeu, printre altele, ne porunceste sa fim inteligenti. (Pentru cine este inzestrat cu darul intelegerii, prostia – macar de la un anume punct incolo – e pacat: pacat de slabiciune si de lene, de nefolosire a talentului. “Iar cand au auzit glasul Domnului Dumnezeu… s-au ascuns”.) […]
    “Dati deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu” (Mat. 22, 21; Marcu 12, 17; Luca 20, 25). Fraza e clara si regimurile totalitare, adaugandu-i si Rom. 13, cer credinciosilor sa le dea ascultare si respect. Iar multi crestini, care-si confunda religia cu prostia, sar si ei sa le aprobe: “e text!”. Numai ca nu citesc atent.
    Dam Cezarului – se talmaceste: Statului – ce este al sau, daca e in adevar stat si se poarta in consecinta. Cand statul (Cezar) se indeletniceste cu ale lui, cu intretinerea drumurilor, mentinerea ordinei, canalizari, transporturi, apararea tarii, administratie si impartirea dreptatii, i se cuvine respectul si tot ce este al sau: impozitul, serviciul militar, civismul. Atunci insa cand Statul nu mai e Cezar, ci Mamona, cand regele se preface in medicine-man si puterea civila in ideologie, cand cere adeziunea sufleteasca, recunoasterea suprematiei sale spirituale, aservirea constiintei si procedeaza la “spalarea creierului”, cand fericirea statala devine model unic si obligatoriu, nu se mai aplica regula stabilita de Mantuitor, deoarece nu mai este indeplinita una din conditiile obligativitatii contractului: identitatea partilor (lui Cezar i s-a substituit Mamona). Mantuitorul nu numai ca n-a spus sa dam lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu si lui Mamona ce este a lui Mamona, ci dimpotriva (Mat. 6, 24; Luca 16, 13) a stabilit ca nu poti sluji si lui Mamona si lui Dumnezeu. Cand pe scaunul de domnie lumeasca sta un Cezar, indemanarea nu este interzisa si Biserica, de-a lungul veacurilor, si-a avut politica ei. Dar cand politica incape pe mainile Celuilalt, se aplica regula vaselor engleze care faceau piraterie sub pavilion strain: deindata ce bastimentul inamic deschidea focul, era inaltat steagul national. Cezarului, cele cuvenite. Cu Mamona nici o legatura, oricat de mica – nici asupra punctelor comune. Lui Mamona numai blestemele din moliftele Sfantului Vasile cel Mare.
    (Diavolul: sa incheiem un pact. – Nu. – Atunci hai sa semnam un document prin care recunoastem si tu si eu ca doi plus doi fac patru. – Nu. – De ce? Nu admiti ca doi si cu doi fac patru? De ce n-ai subscrie un adevar incontestabil? – Nu-mi pun semnatura alaturi de a ta nici pentru a recunoaste ca exista Dumnezeu.) […]
    Lumina nu este numai Beatitudine ci si Intelegere, in contrast cu prostia din care face o netrebnica arma diavoleasca.
    Aparent paradoxalei constatari a lui Bettex ca incultului ii este ingaduit sa nu creada, savantului insa nu, ii vin in sprijin cuvintele lui Newton: “Corpurile, recunosc, stau unele fata de altele ca si cum s-ar atrage; daca se atrag intr-adevar nu stiu si nici nu ma pricep a spune cum s-ar putea atrage.”
    Texte biblice referitoare la teza: crestinismul este o religie a curajului:
    De nenumarate ori indemnul christic: Indrazneste fiule, Indrazneste fiica (Mat. 9, 2, 22; Marcu 10,49; Luca 8,48), Indrazniti (Marcu 6, 50; Ioan 16,33);
    Incurajarile: Nu te teme (Marcu 5, 36; Luca 1, 13; 1, 30; 5, 10; 8, 50), Nu va temeti (Marcu 6, 50; Luca 2, 10; 12, 7; 24, 36; Ioan 6, 20), Nu va inspaimantati (Marcu 16, 6);
    Pe lista celor sortiti iezerului de foc, cine figureaza primii? “Fricosii (Apoc. 21, 8); si certarea: Pentru ce sunteti fricosi?” (Marcu 11, 12);
    Si mai ales dezvaluirea marelui secret: “Imparatia cerurilor se ia prin staruinta, si cei ce se silesc pun mana pe ea” (Mat. 11, 12);
    (In alte versiuni: se ia cu navala si navalitorii pun mana pe ea. Biblia engleza veche vorbeste de violenta si oameni violenti, cea noua afirma ca e siluita si luata cu forta. La forta se refera si Francezii. Germanii dau echivaluentul Gewalt, dar in continuare intrebuinteaza un verb compus mai expresiv: reisen es weg.)
    Crestinul este cel caruia Dumnezeu nu i-a dat duhul temerii (2 Tim. 1, 7) si poate duce razboiul nevazut (Nicodim Aghioritul); e bun ostas al lui Hristos Iisus (II Tim. 2, 3) incins cu adevarul, imbracat cu platosa dreptatii, coiful mantuirii, sabia Duhului.
    O religie marturisita prin curajul fizic al martirilor (Filip. 1, 28-30: Fara sa va infricosati intru nimic … caci voua vi s-a daruit… nu numai sa credeti intru El, ci sa patimiti intru El, ducand aceeasi lupta…).
    Ce zice Pavel? Nu ma voi teme! (Evr. 13, 6) Dar Ioan? In iubire nu este frica ci iubirea adevarata alunga frica. (Epist. I. 4, 18). […]
    Cine este mai fraier? Cine-l urmeaza pe Hristos sau cine se incredinteaza diavolului?
    S-ar zice ca Hristos cere mai mult, prea mult; ca sa-l urmezi vrea sa-ti lasi casa, femeia, fratii, parintii, copiii, tarina, vitele, pana si mortii sa-i lasi neingropati.
    Atat demonizatii cat si crestinii sunt oameni inzestrati cu sentimentul infinitului. Crestinismul e o martirizare a tot ce-i lumesc, dar si da ceva in schimb: linistea aici si fagaduinta mantuirii viitoare. Pe cand diavolul e mai exigent: in schimbul simtamantului demnitatii el nu ofera decat deznadejdea. Ii dai constiinta, pacea, somnul, iti vinzi prietenii si rudele, cedezi absolut totul si mai mult ca totul – si toate pe degeaba. Ce-a obtinut Iuda de la diavol? Nimic. A fost fraierit. S-a ales cu dispretul batranilor si a restituit banii; s-a ales cu streangul si cu hohotul de ras al Necuratului.
    Sfintilor li se cere mult, dar nu chiar totul – si nu degeaba. Postesc, privegheaza, se infrang, dar inima si sufletul nu si le dau.
    Contractul incheiat cu diavolul e mult mai oneros decat cel incheiat cu Domnul. De fapt nici nu-i contract, e pacaleala. Dai totul, nu primesti nimic. Plata neantizarii diavolesti e deznadejdea cu perspectivele ei firesti: moartea, sinuciderea, rusinea si ciuda iscate de intelegerea faptului ca ai fost tras pe sfoara. (Sfoara sau franghie, franghia sinucigasului Iuda.)
    – Adeseori un anumit ton pedant insotit de cuvinte sforaitoare cu aspect stiintific impresioneaza, asa incat prostii gogonate, bazaconii se aleg cu adancul respect al tuturora. Ar fi de ajuns sa fie nitel scuturate pentru a se vedea cat pretuiesc.
    Chamfort: Exista prostii bine imbracate, asa cum exista dobitoci foarte dichisiti. […]
    Ne inspira neincredere pacatosii care n-au in gura decat neprihanirea, neostoirea, necontaminarea. Cred cu totii – verbal – in monofizitism si manicheism, concep viata religioasa numai sub forma etericului si absolutului. O concep, la propriu, caci in fapt isi duc mai departe viata de pacat sub cuvant ca pacatul fiind irezistibil, iar crestinismul tot una cu etericul absolut, nu pot iesi din dilema in care se afla. Lui Satana ii consacra viata lor pacatoasa, iar lui Hristos vorbirile si scrierile lor slavitoare ale puritatii celei mai rafinate.
    Cat de departe sunt de teandria crestina, si de Cel ce propovaduia metanoia pe strazi, in sate, pe drumuri, pe la ospete, te miri unde si te miri cui.
    Si ce usoara e solutia pe care si-au gasit-o.
    Dar crestinismul nu-i usor si Hristos e greu de pacalit; El aici ne cere sa ne purtam – dupa puterile noastre – crestineste. Aici in lume, facand eforturi si-n plina necuratie. Si – vorba lui Kierkegaard – nu-i El atat de slab incat sa ne scoata din lume. Si nici – se-ntelege – atat de naiv incat sa nu stie de ce se vorbeste cu atata intransigenta si exclusivism despre neprihanire: vocabularul psihanalitic ii este cunoscut, cum ii sunt toate, deci si compensatiile si transferurile”.

    N. Steinhardt, “Jurnalul fericirii”

    Apreciază

  15. ploiesti said, on noiembrie 24, 2012 at 5:23 pm

    @mircea v ,sa dea Dumnezeu pe tine sa te inteleaga „cineva „si cei ca el pentru ca ai mult mult mai multa rabdare si alt fel de a comunica ,prin felul meu alarmist am dat gresh,ba m au considerat dusman de clasa ,as vrea sa fiu si eu alaturi de tine si STOP 666 sa le aduc calm argumente dar chiar am o fire mai iute dar nu sant rau sant chiar comic,numai ca nu ma fac inteles :eu zic ceva si interlocutorul intelege exact invers si e prea tarziu pentru mine sa fac un curs de comunicare care sa ma schimbe sa fiu mai calm

    Apreciază

    • Vali said, on noiembrie 24, 2012 at 6:40 pm

      Cursurile de comunicare sunt o gaselnita ca si educatia sexuala, chipurile sa educe ceea ce de fapt este firesc si natural, transformandu-le in anomalie.
      Comunicarea se educa tot prin comunicare, adica exercitiu, dar nu „comunicarea” virtuala ci fata in fata.
      Inainte lumea avea aceste calitati nepervertite pentru ca traiau intr-un mediu sanatos. Acum tinerii sunt traumatizati psihic de certuri, divorturi, manele, jocuri, pornografie si nu mai sunt in stare sa duca o idee pana la capat pentru ca creierul lor e obosit si epuizat.

      Mai foloseste semnele de punctuatie… 🙂

      Apreciază

      • ploiesti said, on noiembrie 25, 2012 at 12:03 pm

        @ Vali chiar mai sus am scris ca nu prea mai vad de loc ,ma mai si dor ochii si pleoapele ,pentru mine e o bucurie ca nu scriu o virgula ,caci ma uit ce a iesit daca am apasat corect ,daca pe dreptunghi a iesit sa nu fi apasat gresit … daca ai sti cat timp imi ia pana scriu un coment nu mai mai certa dar si ma gandesc ca nu l citeste decat andertal ca sa ma injure asa ca nu mai dau impotanta gramaticii,uita te la comenturile lu andertal si o sa ma crezi si fara sa vrei

        Apreciază

    • nea Anderthal said, on noiembrie 25, 2012 at 8:46 am

      ..nu esti comic, esti mindru si fara minte .

      Apreciază

  16. F said, on noiembrie 24, 2012 at 8:03 pm

    Ce parere aveti de asta ?

    Apreciază

  17. F said, on noiembrie 24, 2012 at 8:16 pm

    Se compara ” lautarii, tambalagiii…” de aici cu cei de mai sus ? Sunt oare aceeasi ” ostasi ai Domnului ” ? NU CRED, desi nu am treaba cu Oastea Domnului. Si multi dintre noi, frati si surori, am vazut ce minuni se fac la Banceni, Boian…deci sa nu-i amestecam pe toti dezaxatii cu acest ostas al Domnului, daca am inteles bine – FOSTUL MIHAIL JAR, ACTUALUL EPISCOP LONGHIN JAR.

    Apreciază

    • mel said, on noiembrie 25, 2012 at 2:58 am

      Sunt total de acord! Ai inteles bine este exact distinsul Episcop Longhin!

      Apreciază

  18. F said, on noiembrie 24, 2012 at 8:18 pm


    ACESTA E VIDEOUL, IERTARE DE GRESEALA !

    Apreciază

  19. F said, on noiembrie 24, 2012 at 8:27 pm

    BINE MAI STIU UNII SA-SI PROMOVEZE TARA – SIMPLU SI FRUMOS !
    DUPA CE AM VAZUT ACEST VIDEO, MI-A VENIT IN GAND – CAT DE RAU AM AJUNS NOI ROMANII…NU SUNTEM DELOC UNITI, CREDINTA A SLABIT MULT SI ROMANIA ARATA GROAZNIC – MAI MULT OAMENII, VAD NUMAI CHIPURI SCHIMONOSITE DE PACATE, DE RAUTATE…NE-AM INDRACIT RAU, NOI ROMANII…
    BELARUS – O TARA EUROPEANA NU PREA CUNOSCUTA

    Apreciază

    • F said, on noiembrie 24, 2012 at 8:29 pm

      IARASI GRESEALA…..NU INTELEG DE CE NU MERGE DIN PRIMA…

      Apreciază

  20. Mălin said, on noiembrie 24, 2012 at 8:37 pm

    http://www.youtube.com/watch?v=lSjpphmb094

    Apreciază

  21. Mălin said, on noiembrie 24, 2012 at 8:42 pm

    Apreciază

  22. Mălin said, on noiembrie 24, 2012 at 8:44 pm

    Apreciază

    • Vali said, on noiembrie 24, 2012 at 9:29 pm

      Cum poti sa il asculti pe satanistul asta ? Nici daca ar transmite live de pe muntele Athos nu m-as uita. E respingator. Nu promoveaza nici o alternativa sau virtute, decat deznadejde, anarhie.

      Apreciază

  23. Mălin said, on noiembrie 24, 2012 at 10:15 pm

    Vorbeste despre eleva din articol, Andrea Andrea Hernandez,
    D’aia l-am pus.

    Apreciază

  24. Lastun said, on noiembrie 24, 2012 at 10:49 pm

    Oameni disperati care striga sa fie ajutati.

    http://suicid.wordpress.com/

    Apreciază

  25. STOP RFID 666 said, on noiembrie 24, 2012 at 10:52 pm

    ,,EU ASTEPT VENIREA FERICITA A MILENIULUI”

    ,,Nu oricine-mi zice Doamne, Doamne va intra in imparatia cerurilor, ci acela care face VOIA Tatalui Meu”.

    SECTARILOR, asteptati mileniul dar acesta nu va fi. Asta ne-o spun Sfintii Parinti si nu SOLA SCRIPTURA, pe care voi o interpretati dupa mintea voastra ratacita.

    Acesti martori mincinosi il vor imbratisa pe antihrist cu tot sufletul la fel ca si evreii care asteapta alt mesia. Dar voi nu credeti ca Hristos e Dumnezeu, iar cine spune ca Hristos nu e Dumnezeu este fiu al minciunii.

    Apreciază

  26. Lastun said, on noiembrie 25, 2012 at 12:10 am

    Pentru cine vrea sa ajute niste oameni disperati sa puna un cuvant de folos celor de aici:

    http://suicid.wordpress.com/

    Apreciază

    • danutza said, on noiembrie 26, 2012 at 11:05 am

      ce ai postat tu e pt oameni intariti duhovniceste, ca altfel se smintesc. nu cred ca un oarecare poateposta acolo ceva fara a fi pregatit.mare grija cu linkurile astea.

      Apreciază

  27. Mălin said, on noiembrie 25, 2012 at 2:00 am

    Sexul s-a banalizat la televiziunile generaliste, profitând de pasivitatea CNA. Narcisa Iorga, din cadrul Consiliului Național al Audiovizualului, spune că avem cele mai pornografice televiziuni din această zonă a Europei: „Efectul e grav. Românul vede că la televizor e permis și preia și el în viața reală”.

    „Dansez pentru tine” este un show tv de familie, urmărit de sute de mii de copii, chiar și după miezul nopții, pentru că este început de week-end. Emisiunea n-avea aseara niciun marcaj care să prevină părinții. „Acest marcaj n-are nicio importanță, e o ipocrizie a televiziunilor pentru a scăpa de răspundere. Contează reglementările din lege privind intervalele orare la care ai voie să dai conținut sexual pe post”, explică Narcisa Iorga, membră CNA.

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dansez-pentru-tine-cna-sarut-lesbi-sex-oral-424029.html

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on noiembrie 25, 2012 at 2:44 am

      Citez:
      „STOP! STOP! STOP! Ce facem?
      Aplaudam Legionarii?
      Doar pentru ca asa spune scriptul?
      Nu cred ca facem nimanui un bine.”

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on noiembrie 25, 2012 at 2:53 am

      Aaa da si „multumim domnul Lauder”

      Apreciază

      • Mălin said, on noiembrie 25, 2012 at 10:42 pm

        Eu sustin initiativa CNA-ului nu sustin nici macar 0,0001% Protv-ul.
        Cea mai mare parte a presei lucreaza la tampirea popoarelor si rar gasesti articole sanatoase care merita citite

        Trebuie sa invatam sa citim printre randuri…

        Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 26, 2012 at 12:50 am

      Ceea ce fac pe scena curvele acestea ,chiar asta fac si in timpul liber ,asta le este „meseria „.
      Ar trebui oamenii care le vad pe strada si le cunosc (bucurestenii ),sa arunce in ele cu oua clocite ,pt ca distrug moralul copiilor si tineretului acestei tari . Romania a ajuns cea mai destrabalata natie din Europa ,
      si televiziunile niste surse de destrabalare si ucidere de suflete .
      Aceasta tara este terfelita si batjocorita in mod voit ,din toate partile ,in toate domeniile ,de catre „institutii „ale Statului Roman.
      Desfrau ,droguri ,(comercializarea etnobotanicilor ),spectacole sataniste ,filme pornografice ,violente ,de parca tot raul din lume ,s-a instalat in Romania .

      Apreciază

      • Lelia Marcu said, on noiembrie 26, 2012 at 1:04 pm

        Maria, ai dreptate dar te sigur ca Romania e departe de a fi cea mai destrabalata natie din Europa, asa cum spui domnia ta. Am vazut prea multe țări ca sa te pot asigura ca Romania este in prezent una din tarile cuminti si foarte cuminti ale lumii, vorbind prin comparatie. In Barcelona spre exemplu, se face sex pe plaja in vazul tuturor, prea putin mascat si satan este celebrat cu mare sarbatoare in plina strada…homosexualii au in unul din cele mai mari parcuri din Barcelona, Ciutadela, o placa…comemorativa?!!!!…in care ni se spune ca este pusa acolo, la loc de cinste, zic ei, pentru homosexualii care au suferit represalii…daca vrei iti enumar si alte nebunii dinj alte mari orase sau capitale ale lumii, vazute cu ochii mei, dar e mai bine sa ne oprim aici! Avem multe uscaturi si ne doare, Romania este in cadere libera din punct de vedere moral si spiritual, intelectual…etc. Totusi, suntem minunati…incă! Doamne miluieste, sora!

        Apreciază

    • danutza said, on noiembrie 26, 2012 at 11:20 am

      eu cred ca ar trebui sa scriem la cna sa ne exprimam dezacordul fata de difuzarea unei astfel de emisiuni.

      Apreciază

  28. STOP RFID 666 said, on noiembrie 25, 2012 at 12:00 pm

    SUNTEM SCLAVI

    Dumnezeu a facut cerul si pamantul si tot ce este viu. Dumnezeu poate fi in orice loc in acelasi timp. Cel care se opune lui Dumnezeu diavolul nu poate fi in acelasi timp si in acelasi loc. De aceea se ajuta de cele create, adica de tehnologie pentru a ingradi libertatea. Ochiul atoate vazator a lui lucifer din varful piramidei masonice ne ,,spune” ca el are pretentia ca este atoate vazator si-si controleaza creatia. Dar creatia nu este a celui rau ci a lui Dumnezeu. Pentru a fi sigur ca nu exista nimic in afara ariei sale de supraveghere, ingerul cazut, incepe cu disperare sa-si insemneze lucrurile, prin codul de bare. Dar treaba nu se opreste aici si se trece la etapa superioara, adica insemnarea animalelor si a oamenilor. Pentru insemnarea lucrurilor se creeaza internetul obiectelor, adica fiecare obiect are un numar si o pagina, in care sunt inscrise toate caracteristicile acestuia. Pentru oameni se aplica dosarul electronic, adica fiecare om cu numarul lui si cu informatiile aferente fiecarei persoane. Multi spun in necunostinta de cauza ca ne speriem de un numar. Nu ne speriem de un numar ci de informatiile care sunt in spatele acestui numar. Acesta este un sistem, care are in spate nu numai calculatoare si numere ci si o armata intreaga de functionari si forte de represiune.

    Dar sa mergem in viata reala si sa vedem cum ne influenteaza aceste numere.

    Sa zicem ca domnul Ionescu se trezeste de dimineata sa mearga la munca. Acest domn are o cartela cu cip rfid. Cipul rfid are incorporat imaginea faciala, amprenta si irisul. Din moment ce omul a iesit pe strada el incepe sa fie monitorizat. In spatele camerelor de luat vederi sunt sisteme care captureaza imaginea faciala si o transmite dosarului electronic si numarului aferent omului. Dar asta nu e tot, pentru ca cipul rfid din actul sau, trece prin dispozitive de citire care pot fi plantate in orice loc. Actul acesta poate fi scanat tot timpul si transmite informatii pretioase bazelor de date ascunse de ochiul omului. Odata ajunsa in bazele de date informatia nu mai poate fi stearsa de nimeni. Bazele de date sunt impartite la randul lor pe categorii. Adica informatii privind dosarul medical, opinii religioase si politice si mai ales situarea persoanei in relatia cu sistemul. Dar problema nu se opreste aici iar orice persoana care detine un aparat special poate scana actul pe care dumneavoastra il aveti in buzunar. Scanarea actului poate duce la trei lucruri……..

    -stergerea datelor
    -modificarea lor
    -adaugarea de date

    Toate aceste lucruri pot crea serioase prejudicii atat din punct de vedere al libertatilor civile cat si religioase.

    PENTRU CE SE CER AMPRENTE SI IMAGINEA IRISULUI?

    Omul se afla in legatura cu mediul mai ales prin intermediul mainilor, adica a amprentelor. Acestea odata colectate pot fi ,,extrase” din calculator si ,,plantate” in diferite locuri, practic oriunde pe glob. Daca nu esti in concordanta cu ceea ce zice sistemul ti se poate inscena ceva. Adica amprentele tale pot fi ..plantate” intr-un loc unde a avut loc o crima sau un furt. Odata ce sistemul a zis ca tu ai fost acolo, mergi in puscarie indiferent daca ai martori sau alibi. Sistemul fiind satanic e considerat infailibil adica el nu poate gresi. Sa luam un exemplu. La tenis de camp exista un sistem care se numeste ochi de soim iar acesta detecteaza daca mingea a fost in teren sau in afara lui. Daca sistemul ,,spune” ca mingea a fost in teren, chiar daca sistemul a gresit, tu trebuie sa te conformezi la ceea ce a ,,spus” sistemul.

    Irisul este unic pentru fiecare persoana si nu se schimba niciodata. Colectarea irisului se realizeaza datorita faptului ca imaginea unui om se poate schimba dar irisul niciodata. Daca imaginea fetei capturata s-a modificat in timp aceasta nu mai este recunoscuta de sistemele de supraveghere. Asa ca imaginea irisului rezolva si aceasta problema. Nu va faceti probleme ca nu ar exista tehnologie pentru acest lucru. Exista sateliti care pot captura o imagine cu o moneda ce se afla pe asfalt.

    Aceste sisteme, chiar si singure pot da informatii despre o persoana pe care, nici o ancheta de politie, oricat de amanuntita ar fi, nu o poate da.

    La aceste sisteme se alatura informatiile colectate prin intermediul telefoanelor mobile, e-mailu-lui, facebook-ului, cardurilor de acces, carduri de cumparaturi, cardurilor de salariu etc.

    Si peste toate, ca bomboana pe coliva troneaza informatiile culese de serviciile secrete si organele de represiune ale statului.

    Sistemul va cunoaste mai multe despre tine decat stii tu insuti. Tu uiti de exemplu, unde ai fost acum o luna la ora 12, dar sistemul nu uita niciodata.

    DAR MAI ALES, NU IARTA NICIODATA!!!

    Apreciază

    • marcel said, on noiembrie 28, 2012 at 9:45 am

      @STOP 666 ,ne place sa fim sclavi !! se vede ca singura solutie sa nu mai fim sclavi este iesirea din ue ,dar ia sa intrebam pe oricine :vrei sa iesim din ue ?? raspunsul clar :vrem multa ue !!

      Apreciază

  29. ploiesti said, on noiembrie 25, 2012 at 12:11 pm

    @ STOP 666 daca as fi avut rabdarea ta ,a lui mircea ooooo ar fi fost f bine ,de cate injuraturi as fi scapat ,dar totusi vezi si tu ca si pe tine te ar injura dar le e frica de spam,asa e dracu din om :cand cineva ii da un sfat bun sare imediat sa ijure pe binefacator !! eu cand am facut vrajitorie au venit colegi,prieteni si mi spuneau ca nu e bine ,insa dupa ce m am lasat si ei mi au spus cat au indurat de la mine NIMIC NU MI MAI AMINTEAM !!! NICI MACAR CA AU FOST LA MINE !!!! chestia asta cu crestinismul nu e simpla ,ca nu degeaba e intelepciunea populara ce zice :facerea de bine …asa si acum cand unii spun fratilor sa nu ia semnul lui antihrist se trezesc cu injuraturi fara numar ,ca nici nu mai sti ce sa faci :sa le mai zici sau nu ?

    Apreciază

  30. STOP RFID 666 said, on noiembrie 25, 2012 at 12:51 pm

    REGIONALIZAREA SAU CUM SA AI MAI PUTINE BUTOANE DE COMANDA

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13683505-victor-ponta-varianta-regionalizarii-8-regiuni-nu-cea-mai-buna-dar-cea-mai-posibila.htm

    Apreciază

  31. STOP RFID 666 said, on noiembrie 25, 2012 at 1:08 pm

    PENSIILE PRIVATE – O BOMBA CU CEAS

    CINE-MI GARANTEAZA MIE CA PRIVATUL NU DA FALIMENT SI LASA LUMEA CU OCHII IN SOARE?

    http://piatza.net/escrocheria-pensiilor-private-obligatorii/

    Apreciază

  32. STOP RFID 666 said, on noiembrie 25, 2012 at 1:14 pm

    ,,BAIETII” NE AVERTIZEAZA

    http://piatza.net/promo-incredibil-pentru-euro-2012/

    Apreciază

    • marcel said, on noiembrie 25, 2012 at 3:17 pm

      au avut de gand sa faca ei o nebunie la EURO dar nu le au mai iesit cartile asa cum au vrut ei si amana un pic ,dar planul ramane e clar

      Apreciază

  33. Vasilica said, on noiembrie 25, 2012 at 4:41 pm

    Ploiesti

    Ce vrajitorii faceai?

    Oare s-o fi lovit cumva la cap???…sau…
    Mesajul „despre libertate” al lui Adrian Nastase.

    ,,Am sentimentul ca descopar tot mai des simtomele unei MALADII contemporane, PIERDEREA LIBERTATII. Devenim PRIZONIERI AI BANCILOR prin creditele pe care le luam. Cea ce SPUNEM SE ÎNREGISTREAZA şi se STOCHEAZA pentru diverse eventualitati, LOCURILE PRIN CARE NE DEPLASAM sunt IDENTIFICATE prin GPS, CARDURILE BANCARE arata CÂT si pe CE CHELTUIM, DATELE BIROMETRICE si CIPURILE din DOCUMENTE se transforma în TINTE pe UN ESICHER MONDIAL…Descopar cu neplacere ca România a inceput sa fie un fel de CUIB de CUCI în care PACIENTII se bat între ei si izolându-se de lumea de afara…
    Nu astept MIRACOLE, POLITICA inspira în continuare REPULSIE si FASCINAII.. Ea poate sa fie UN ANTI-VACCIN la cea ce ni se intampla…
    Îndrasnesc sa formulez un Indemn: OCUPATI VIITORUL”

    Dcnews.ro/Mesajul-despre-libertate-al-lui-Adrian-Nastase

    Apreciază

    • ploiesti said, on noiembrie 26, 2012 at 7:13 pm

      @Vasilica ,nu intreba asa ca un procuror kgn ist! spune mai cu multe cuvinte .. la ce iti foloseste ? dar hai sa nu zici ca s secretos faceam orice ,cum venea cineva cu o vrajeala hop si eu ,magie ca la circ ,yoga ,bioenergie,meditatii …gandirea pozitiva….

      Apreciază

  34. Vasilica said, on noiembrie 27, 2012 at 9:40 am

    Ploiesti

    Nu-mi foloseste la nimic…Te-am întrebat doar aşa.

    Doamne miluieste!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.