SACCSIV – blog ortodox

ÎNGER filmat de NASA în timp ce zbura spre SOARE?

Posted in OZN by saccsiv on noiembrie 18, 2012

Într-o înregistrare NASA cu Soarele a fost observat un OZN uriaș în formă de înger, de aproape două ori mai mare decât Terra.

OZN în formă de înger

Scott C. Waring, proprietarul unui website axat pe OZN-uri, crede că există doar trei explicații posibile, scrie gather.com.

Fie este o navă extraterestră uriașă care s-a apropiat de Soare pentru a se încărca cu energie, fie e un înger gigantic, fie este vorba de un obiect alcătuit din lumina din interiorul Soarelui.

Cei mai sceptici dintre internauți au scos totuși la înaintare și o a patra variantă: o nouă farsă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ozn-in-forma-de-inger-filmat-de-nasa-in-timp-ce-zbura-spre-soare_1055122.html#ixzz2CZzZt34G

73 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2012 at 5:08 pm

    HARRY POTTER VRAJITORUL, IN PRIMELE TREI CARTI CITITE IN LUME

    Asa cum scriam, cea mai tiparita carte este de departe Biblia, cu cele 3,9 miliarde exemplare. Urmeaza cartea cu citate din Mao Zedong cu 820 milioane exemplare, apoi „Harry Potter” cu 400 milioane, „Stapanul inelelor” de J.R.R. Tolkien cu 103 milioane, „Alchimistul”, scris de brazilianul Paulo Coelho, cu 65 milioane.

    http://www.ziare.com/cultura/carte/topul-celor-mai-citite-carti-din-lume-partea-ii-1202160

    Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2012 at 5:59 pm

    CUM SA SPELI CREIERE

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/maine-se-lanseaza-o-noua-televiziune-174329.html

    Serii care au înregistrat un mare succes în străinătate, precum „Transformers”, „Twisted Whiskers”, „Dex Hamilton” şi „Iron Kid”, vor fi difuzate pe acest post în premieră în România. Personajele Spark-e şi I-ron, doi roboţi din altă dimensiune, îşi vor face simţită prezenţa în multe din emisiunile postului.

    Apreciază

  3. Maria said, on noiembrie 18, 2012 at 6:52 pm

    Nu cred in aceste imagini date de NASA .Nu seamana deloc cu un inger ,ingerii nu sunt vizibili pe pamant si nici nu se arata satelitilor chiar si in spatiu .
    Minciuni demne de NASA .

    Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2012 at 7:11 pm

    DESPRE INSELARE

    Unii spun ca diavolul nu indeamna la fapte bune. Ba da, dar scopul final este sa te piarda.

    La un calugar seara, cand voia sa se culce, intra un inger la el in chilie, atat de stralucitor incat ii lua ochii. Si cand intra el, venea si cu mireasma buna, ca sa zica ca este de la Duhul Sfant. Nu-l indemna la rau, ci atat ii spunea : ” Scoala-te, robul lui Dumnezeu, la rugaciunea si pravila ta !” Iar el spunea : ” Eu mi-am facut rugaciunea „. Dar ingerul spunea : ” Nu. Mai roaga-te „. ” Eu mi-am facut pravila „. Iar el spunea : ” Nu stii ce spune Apostolul Pavel : Neincetat va rugati ? ” Si cand voia sa se culce, iar il scula. Omul, daca nu doarme, se tulbura. Nu-l lasa ingerul sa se odihneasca. Si l-a sculat asa timp de vreo trei luni. Iar calugarul zicea : ” Cum sa nu ma rog, daca vine ingerul Domnului, ca asa zice Sfantul Apostol Pavel !”
    Tulburandu-se el asa, a slabit si s-a imbolnavit. Si se intalneste cu un sihastru batarn, ca in pustia Egiptului erau mii de pustnici, ucenici ai Sfantului Antonie cel Mare. Batranul il vede asa slab si tulburat si-i zice :
    – Ce ai frate ? Cum o mai duci ?
    – Parinte, bine o duc.
    Era un cuvant de mandrie. Insa omul trebuie sa zica cu smerenie ca nu face nimic bun.
    – Cum bine ? zice parintele.
    – Parinte, cu ajutorul lui Dumnezeu, de trei luni ma scoala ingerul la rugaciune !
    – Si cum te scoala ?
    – Cand ma culc, el vine langa mine, ma scoala la rugaciune si se roaga si el cu mine !
    – Ia aminte, frate, ca acela nu este ingerul Domnului. Acela este satana, care te pandeste pe tine !
    – Dar cum, parinte ? Eu vad ca de cand ma scol sunt bolnav si tulburat si niciodata n-am umilinta ca ma impietresc la inima …
    – Uite asa sa faci. Cand va veni sa te scoale la rugaciune, sa zici : ” Eu nu vreau sa ma scol acum, ci cand va veni vremea, la miezul noptii. Atunci o sa ma scol. Nu ma scula tu pe mine „.
    Daca iti va spune ca este ingerul Domnului, sa-i spui : ” Eu sunt un om pacatos si nu-s vrednic sa ma scoale pe mine ingerii !” Diavolul, cand aude de smerenie, fuge. El nu vrea sa spui ca esti om pacatos niciodata, ca el a cazut din mandrie. deci, asa sa-i spui : ” Eu sunt un om pacatos, nevrednic sa ma scoale ingerii. Cand voi vrea ma voi scula,; cand nu, voi dormi. Tu sa nu mai vii la mine !”
    Si s-a dus calugarul seara acasa si cum a ajuns, s-a culcat. Si a venit ingerul acela si i-a zis :
    – Scoala-te, robul lui Dumnezeu, la rugaciunea si pravila ta !
    – Nu ma scol !
    – Pai de ce ?
    – cand voi vrea eu o sa ma scol, nu cand vei vrea tu !
    – Blestematule calugar, te-ai dus la batranul acela, care este un calugar mincinos si fatarnic. El te-a invatat sa nu mai asculti de mine ! Dar calugarul acela este iubitor de argint. Ca a venit la el un om sarac si i-a cerut un ban, iar el a zis ca n-are. Si totusi are trei arginti pe un geam. Are trei bani si-i tine intr-o carte pe geam. Si a zis catre sarac ca n-are bani.
    Apoi s-a facut nevazut. Dar calugarul a zis :
    – Blestematule diavole, eu vad acum ca esti tatal minciunii !
    Apoi batranul s-a intalnit cu calugarul. El era inaintevazator. Si i-a zis calugarului : ” Nu-i asa ca ti-a zis ca am trei bani pe geam ? Am, dar a venit un betivan, care face numai rau; l-am vazut beat si stiam ca o sa vina o femeie saraca a doua zi si am tinut banii sa-i dau la acea necajita, nu la betivan. Dar tu ia aminte, frate, ca eu stiu ce ti-a spus despre mine, ca sunt iubitor de argint, fatarnic si mincinos. Deci sa nu-l mai asculti ca te duce la pieire, macar ca te scoala la rugaciune „.
    Din ziua aceea n-a mai venit ingerul iadului, ca a vazut ca s-a suparat calugarul pe dansul.

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 19, 2012 at 1:49 am

      Da , interesanta si lucratoare aceasta pilda ,am citit multe cu acest subiect ,sunt binevenite pt tot crestinul .
      Sunt si cazuri in care diavolul a reusit sa castige sufletul care pana atunci a trait in nevointa ,din cauza mandriei .

      Apreciază

  5. Emanuel said, on noiembrie 18, 2012 at 8:03 pm

    INscenare NASA.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on noiembrie 18, 2012 at 8:30 pm

      Nasa pregateste multe dar se face ca nu stie …sau ” bate saua sa priceapa calul „

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2012 at 10:07 pm

      Emanuel

      Nu mai comenta pe acest blog. Asta ca sa nu caut dupa tine si sa arat ce aberatii scornesti. Du-te la site-ul razboi contra cuvantului si stai acolo.

      De un an si jumatate, de cand comentez aici, nu am zis la nimeni sa nu mai comenteze, dar la tine viclenia si fatarnicia nu au margini.

      Apreciază

  6. dorian said, on noiembrie 18, 2012 at 8:31 pm

    sunt convins ca putini stiu despre aceasta. incident ozn in rusia de pe vremea lui stalin secretizat foarte bine pana in zilele noastre.

    Apreciază

    • Cosmin M said, on noiembrie 18, 2012 at 9:54 pm

      Ozn-urile (farfuriile zburatoare) sunt facute de oameni iar extraterestrii sunt diavoli, sun reali si sunt mai puternici si mai rai si mai urati ( daca un diavol se arata unui om cum este el in iad moare instantaneu) decat orice extraterestru din film.
      Henri Coanda a facut prima farfurie zburatoare inainte de anii 50. Daca incepe al 3-lea razboi mondial o sa scoata de la naftalina farfuriile zburatoare.

      Apreciază

      • dorian said, on noiembrie 18, 2012 at 10:41 pm

        sunt la curent cu extrateresti = demoni, nu inseamna ca sunt si de acord. universul nu se invarte in jurul nostru ci facem parte din el. daca te-ai fi uitat pana la capat ai fi vazut multe teorii demontate. asta e explodat pana sa atinga pamantul. a explodat un demon?? eu unul sunt convins ca tehnoogia de care dispunem nu apartine omului. multe documentare inclina sa creada ca incidentul de la Roswell a dat viata unei tehnologii la care oamenii nici nu visau atunci, de exemplu touch-screen. greu de crezut ca Bil Gates din doua rezistoare si o lampa a facut un calculator in garaj. nutret pt. public. totul vine de la extraterestii si nu suntem(majoritatea dintre noi)gata sa percepem o alta forma de viata in univers decat ceea ce scrie in Biblie. Biblia a fost data Pamantului, asta nu inseamna ca Universul e vid ci de la bun inceput nu ne-a fost dat sa stim sau sa credem ca exista si alte fiinte ce nu locuiesc aici. extraterestii = demoni scrie in vreo carte? sau e vorba de vreun pustnic care s-a jucat aiurea cu vorbele si a gasit repede o explicatie pt. ce nu pricepea cu creierul…. e intrebare retorica.

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 18, 2012 at 11:42 pm

        dorian,
        Nu exista extraterestri si nici nu putem spune ca sunt demoni ,pt ca demonii stau in iad si iadul este sub pamant (in cele mai adancuri ale pamantului asa cum mai scrie prin carti )si nu umbla e (demonii ) dupa cum vor ,pe unde vor sa se arate ,decat cu ingaduinta exclusiva a lui Dumnezeu .
        Apoi nu exista viata pe alte Planete .
        Viata a lasat-o Dumnezeu ,numai pe Planeta Pamant si atat .

        Apreciază

      • cineva said, on noiembrie 19, 2012 at 12:49 am

        @Maria

        „nu putem spune ca sunt demoni ,pt ca demonii stau in iad si iadul este sub pamant”.

        Deocamdata nu toti demonii stau in iad, ci numai satana cel mare pana va fi dezlegat ca sa intre in antihrist si aceia dintre diavoli care au fost trimisi acolo mai inainte de vreme (Şi l-a întrebat Iisus, zicând: Care-ţi este numele? Iar el a zis: Legiune. Căci demoni mulţi intraseră în el. Şi-L rugau pe El să nu le poruncească să meargă în adânc..) Locuinta de obste a demonilor este vazduhul si tocmai din acest motiv parintii invata sa nu privim la cer, ca sa nu ne lasam inselati de amagirile lor. „Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.”
        Extraterestii sunt demoni, sa nu te indoiesti de asta.

        In alta ordine de idei am dat cu totul intamplator peste o profetie a unui monah grec care pe patul de moarte isi sfatuia ucenicii ca atunci cand vor vedea relele incepand de la Siria (!!), sa inceapa sa se roage fierbinte..

        http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/apokalypsh-otan-arhisei-to-kako-apo-thn-syria.html

        Apreciază

      • cineva said, on noiembrie 19, 2012 at 7:40 am

        @Maria

        Pana acum demonii nu au avut voie sa se arate oamenilor insa unele profetii spun ca odata cu lepadarea de Dumnezeu si aparitia lui antihrist acestia vor dobandi aceasta putere cu ingaduinta lui Dumnezeu. Nu se stie insa daca se vor arata cu adevaratul lor chip sau numai sub alte infatisari, de ingeri, de oameni, de omuleti verzi etc.

        Iata spre exemplu ce spune Sfantul Efrem Sirul despre antihrist si draci: „Caci cu ingaduinta lui Dumnezeu va lua stapanire ca sa insele lumea, fiindca s-au inmultit paganatatile oamenilor, si pretutindeni se lucreaza tot felul de lucruri cumplite … Pentru aceasta Dumnezeu va slobozi a fi ispitita lumea cu duhul inselaciunii, pentru paganatatea oamenilor. De vreme ce asa au voit oamenii a se departa de Dumnezeu si a iubi pe vicleanul (…) Luand atunci obraznicul stapanirea, va trimite pe draci in toata lumea, ca sa propovaduiasca cu indrazneala, ca s-a aratat cu slava: Veniti de-l vedeti pe el.”

        „O, fraţilor, mare va fi lupta în vremurile acelea, mai ales pentru cei credincioşi, când semne şi minuni se vor lucra cu putere mare de către şarpele însuşi; când se va arăta pe sine în năluciri înspăimântătoare ca fiind asemenea lui Dumnezeu – va zbura prin văzduh şi toţi dracii, ca îngerii, se vor înălţa în faţa tiranului.”

        Apreciază

    • Classic said, on noiembrie 18, 2012 at 11:27 pm

      Dorian, cred ca esti cam tinerel. Despre Tunguska citeam si in „almahahele” de pe vremea lui Ceausescu. Nu e nimic nou in documentarul asta. S-a scris foarte mult pe subiectul asta, iar teoria exploziei unui OZN este de departe cea mai neplauzibila. Documenteaza-te bine!

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 19, 2012 at 1:44 am

        cineva,
        Da ,nu toti demonii stau in iad ,acolo merg doar la raport ,sa spuna ispravile pe care le-au facut si cate suflete au castigat ,dar cu privire la extraterestri ,acestia cum se arata unora care spun ca au vazut omuleti s.a.m.d. ,
        pt ca ,demonii au voie sa se arate asa oamenilor in chip vazut ???
        Stiam ca omul nu va vedea demon ,pt ca acesta este asa de urat ,incat omul nu va rezista .

        Apreciază

      • marcel said, on noiembrie 19, 2012 at 9:16 am

        @Maria spui ca omul nu poate vedea demon ?asta inseamna ca habar nu ai ca au fost tiparite Vietrile Sfintilor ,Paterice.. nu te mai face de rusine ..pune mana pe citit decat sa spui copilarisme cu necunoscuti ,treaba ta

        Apreciază

  7. crestinul ortodox said, on noiembrie 18, 2012 at 8:45 pm

    numai sa vedeti cat de frumos este ce A lasat DUMNEZEU ADEVARAT Pe Acest pamint ,
    insa cand spurcaciunea cea mare este pe pamint sau cand satana este pe pamint , veti vedea cum toata Creatia lui DUMNEZEU se va intoarce impotriva omului , pentru ca omul s-a indepartat si lepadat de ADEVARATUL DUMNEZEU ;
    si Insasi DUMNEZEU VA VORBI PRIN CREATIA SA Soare , Luna , munti , ape , vant , aer , animale si tot ce ne inconjoara si Respecta Ce A Poruncit ATOTIITORUL DUMNEZEU A TOATE CELE VAZUTE SI NEVAZUTE caci Toate Acestea Au Fost Lasate cu Buna Randuiala DUMNEZEIASCA in A-Si Slavi Creatorul Cel Care Le-a facut si le-a Poruncit Sa FIE la Facerea Creatiei sau a lumii …
    dar omul pleaca urechea la soapta sarpelui sau tatalui minciunei si ajunge a se indeparta de ADEVARATUL DUMNEZEU , sa se creda pe sine stapin pe acestea pentru ca il amageste iarasi sarpele si uita omul ca este doar un simplu chirias iar Acestea TOATE SUNT ALE LUI DUMNEZEU Cel ATOTTIITOR , Cel INTRU SFANTA TREIME ,
    amin !

    Apreciază

  8. Cosmin M said, on noiembrie 18, 2012 at 9:49 pm

    Ingerii sunt slujitorii lui Dumnezeu si fac intocmai voia lui si nu se dau in spectacol.
    Cum imi place mie sa spun: ingerii sunt fiinte minunate si un inger cred ca are puterea a miliarde de supermani, sau spidermani sau alti eroi din astia satanisti, realitatea e mai ceva ca si fictiunea.
    Cum spunea Parintele Paisie Aghioritul si cel mai slab drac (inger cazut) care e fost inger de lumina are puterea ca in cateva clipe sa distruga intreg pamantul daca ar primi voie de la Dumnezeu, Satana e si mai puternic, era al doilea arghanghel dupa arhanghelul Mihail. (in cat timp au fost ucisi barbatii cand David a numarat poporul? in cat timp a fost distrusa toata avutia dreptului Iov? in cat timp a fost distrusa Sodoma si Gomora? – puterea ingerilor e imensa)
    FOARTE IMPORTANT SI PROBABIL CA STITI DEJA ACEST LUCRU: DRAGI CRESTINI ORTODOCSI, NUMARUL INGERILOR CAZUTI DIN CER VA FI REFACUT DIN NUMARUL DREPTILOR CE SE MANTUIESC, DACA TRAITI FOARTE PLACUT LUI DUMNEZEU AVETI SANSA DE A DEVENI INGERI, lumea va tine pana cand va fi refacut acest numar si la ce semne sunt nu cred ca mai este mult pana atunci.

    diavolul te lupta in doua feluri (tot in Pateric am citit ), daca nu te poate lupta cu lenevirea si vede ca nu te lasi de rugaciune, post si alte lucruri placute lui Dumnezeu, incerca sa te dea peste cap, sa te faca sa exagerezi in ele, cum a facut cu calugarul respectiv. Nu degeaba vorbesc Sfintii Parinti de calea Imparateasca, ce e prea mult sau prea putin e de la diavol.
    Tot de la Sfintii Parinti, cand diavolul incerca sa te deznadajduiasca trebuie sa te ridici si sa ai nadejde in mila lui Dumnezeu, cand iti vine mandria ca ai facut nu stiu ce lucruri bune, placute lui Dumnezeu trebuie sa te smeresti. Smerenia e singura calitate care poate trece de vamile ingrozitoare ale vazduhului, sa te consideri pe tine mai pacatos ca toti si sub toata creatia.

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 19, 2012 at 2:12 am

      Cosmin M,
      „Numarul ingerilor cazuti din cer va fi refacut din numarul dreptlor ce se mantuiesc”
      Se spune ca atunci cand ingerii cazuti vor fi refacuti din numarul dreptilor ,sfarsitul lumii ,va fi foarte aproape .
      Dar cine stie cati drepti mai trebuiesc ,ca sa completeze noua cete ingeresti ,care au devenit „ingerii „intunericului ?

      Apreciază

      • Cosmin M said, on noiembrie 19, 2012 at 8:10 am

        Numai o treime din cele noua cete au cazut si numai aceea trebuie refacuta.

        Apreciază

      • daniel said, on noiembrie 19, 2012 at 6:34 pm

        Vorbiti prostii! Nu o treime din cele 9 cete, ci a zecea ceata, a lui Lucifer si, se pare o mica parte din cea de-a noua au cazut. In alta parte am gasit ca ar fi fost 12 cete ingeresti si au cazut doar 3. In nici un caz n-au cazut o treime din cele noua, pentru ca ar fi ramas sase. Dar noi stim din traditia Bisericii si de la Sf Dionisie Areopagitul ca sunt noua cete de ingeri buni. Caderea a fost oprita de Arhanghelul Mihail, care s-a asezat in fata cetelor ramase si a strigat: „Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte…”

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 21, 2012 at 12:44 am

        Stiu si eu ca sunt noua cete ingeresti in cer :
        Serafimii ,
        Heruvimii ,
        Tronurile ,
        Domniile ,
        Puterile ,
        Stapaniile ,
        Incepatoriile ,
        Arhanghelii ,
        Ingerii ,care sunt cei mai aproape de Pamant ,iar din cer ,asa este ,au cazut o treime ,dar din ostirea de Ingeri
        care era atunci in Cer ,(Apocalipsa 12:3-4 ,9 )

        Apreciază

    • Cosmin M said, on noiembrie 19, 2012 at 8:20 pm

      Eu am spus ce a spus Parintele Cleopa:

      ” Care este numarul ingerilor cazuti din cer, dupa Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti, in ce loc stau diavolii pana la judecata viitoare si de au voie sa ispiteasca si sa piarda pe oameni ?

      Dumnezeiasca Scriptura nu ne arata exact numarul ingerilor cazuti din cer, ci numai ne spune ca cei ce au cazut din cer impreuna cu Lucifer ” au fost a treia parte din stelele cerului ” , adica din ingeri ( Apocalipsa 12, 4, 9 ) . Iar locuinta ingerilor cazuti este in vazduh, adica locul dintre cer si pamant ( Efeseni 6, 12 ) . In alt loc spune ca ingerii rai sunt aruncati in intuneric, adica departe de fata lui Dumnezeu, pana la judecata viitoare ( Isaia 14,12,15; II Petru 2; 4; Iuda 1, 6; Luca 8, 31 ) .

      Crestinii, toti oamenii drepti ai lui Dumnezeu sunt ispititi si suparati de diavoli cu ingaduinta si voia lui Dumnezeu, pentru a nu se mandri, pentru a li se incerca credinta si pentru a-si pune toata nadejdea lor numai in Dumnezeu ( II Corinteni 12, 7; I Petru 1, 6-7 ) . De asemenea, crestinii sunt ispititi de diavol, pentru incercarea dragostei lor fata de Dumnezeu ( Deuteronom 13, 3 ) ; pentru incercarea supunerii oamenilor fata de Dumnezeu ( Deuteronom 8, 2 ) ; pentru a se alege cei buni de cei rai si a se invrednici de mai multa plata. Ispitele diavolului, insa, nu intrec niciodata puterile noastre, ” caci Dumnezeu nu ingaduie sa fim ispititi mai presus de puterile noastre ” ( I Corinteni 10, I3; II Petru 2, 9; Apocalipsa 3,10 ) .”

      Apreciază

  9. costea said, on noiembrie 18, 2012 at 10:01 pm

    Poate ca NASA isi perfectioneaza tehnologia Blue Beam

    Apreciază

    • zen said, on noiembrie 20, 2012 at 8:42 pm

      s-ar putea sa ai dreptate ! sau nu, kestia aia putea fi facuta de un amator in after effects…

      Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2012 at 10:25 pm

    VATICANUL – MAMA TUTUROR SPURCACIUNILOR PAMANTULUI

    BABILONUL DE LA ASSISI

    Apreciază

  11. marian said, on noiembrie 18, 2012 at 10:46 pm

    500 de egipteni traverseaza granita catre Gaza, daca ceea ce anunta PRESS TV, e adevarat.
    Jerusalem Post anunta azi dimineata ca, exista posibilitatea ca soldati ai entitatii denumite de catre unii, israel, sa fi ucis soldati sirieni apartinand trupelor guvernamentale siriene.
    Webster Tarpley afirma la PRESS TV ca, satana numita netaniahu, joaca rolul disperatului caruia nu i-ar fi iesit pasentza. A ramas obama si nu a castigat romney, -favoritul sau-, iar plecarea lui petreus, chipurile, ar incurca aparenta apetenta pt putere a lui netaniahu. Asadar, sarmanul bibi, pt a-si pastra postul, nu mai are alta varianta, decat atacarea criminala a pruncilor Palestinei. Creada cine o vrea in teatrul asta joc de vorbe, mediatizat dincolo de limita dezgustului.
    Ieri, la Ortodox Radio, un preot ne invata sa avem GRIJA despre cum ne exercitam IN FAPT Credinta noastra, pentru ca, daca nu vom fi sinceri, sa nu ne mire daca Bunul Dumnezeu, nu va da Raiul pregatit ALTOR NEAMURI! De mult am spus, copiii si tinerii Palestinei mor fara vina, in comparatie cu mine si cu altii asemeni mie.
    Sa se Faca Voia Lui Dumnezeu!

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 19, 2012 at 2:02 am

      Pe acesti copii si tineri nevinovati ai Palestinei ,cred ca-i va mantui Dumnezeu pt suferintele si sfarsitul violent
      in urma atacurilor evreesti asupra civililor .
      Cred ca in Gaza este cel mai sangeros loc de pe Pamant asa cum era Irakul ,cand mureau in atentate cate o suta de oameni pe zi .

      Apreciază

  12. Cosmin M said, on noiembrie 18, 2012 at 10:59 pm

    @dorian
    imi amintesti de mine cand am venit pe acest blog cu creierul spalat de: ariana havah, steven greer, etc. Citeste te rog cartea: mari initiati ai indiei si parintele Paisie si dupa vorbim. Eu ca pregatire sunt fizician si mult am crezut prostiile cu extraterestrii dar cartea de mai sus a facut lumina. Nu crezi ca diavolii exista ? iti aduc cate dovezi vrei.

    Apreciază

    • dorian said, on noiembrie 18, 2012 at 11:18 pm

      nu sunt spalat pe creier ba chiar sunt adeptul teoriilor conspirative, pe deasupra ortodox. nu am citit acea carte dar o voi citi de maine seara. orice ar scrie in ea nu poate concuziona cu extraterestri=draci din multe motive. in ingeru digital arata nave „extraterestre” facute de om, mai exact de nazisti. pe Nat Geo au aratat niste munti paziti de sute de camere din toate unghiurie unde nimeni nu are acces iar noaptea au surprins o nava supersonica ridicandu-se din munte in cer, cu forma ciudata, extraterestra. stiun diferenta dintre ele ce-i facut de om si ce nu. doar ca asta cu demonii ma lasa rece neexistand nici macar o buna dovada. orizontul meu e larg atata timp cat totul se poate argumenta. ortodoxia e de suflet in rest orice materie prima(ca de ex, aliens) are o explicatie lumeasca. iar in cazu de fata in nici un caz explicatia data de pustnici.
      p.s: cati au pus botul(scuzati expresia) la treaba cu sunete din iad la o forare in munte? si acum daca ma uit pe youtube vad speriati de bombe. cati stiu ca aia a fost o farsa a unor jurnalisti prezenti la forare? cautati pe wikipedia si pe daiymail pt. toate dovezile. la orice aud incep intai sa rumeg cu scepticism, ca dupa ce am rumegat bine sa ajung la o concluzie.
      extraterestrii=demoni cand porcii vor avea aripi si vor zbura. nu iau niciodata totu mot-a-mot fara gandire. la fel de relevant vulcanii=bai termale.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2012 at 11:30 pm

        Citeste Ortdoxia si religia viitorului de Parintele Serafim Rose. O sa vezi ca nu e asa cum crezi tu.

        Apreciază

      • Cosmin M said, on noiembrie 18, 2012 at 11:39 pm

        Lasa, ca suntem miloane de ortodocsi in Romania si aproape toti vom merge in fundul iadului de practicanti ce suntem, conteaza mult sa ai dreapta credinta, sa fii ortodox, dar deloc nu e de ajuns sa te mantuiesti.

        O sa vezi dupa ce vei citi cartea pe care neaparat trebuie sa o citesti cum porcii vor avea aripi si vor zbura.
        Poate vei supara colegii de blog prin ceea ce scrii, dar te inteleg ca asa am fost si eu acum un an.

        „pe Nat Geo au aratat niste munti paziti de sute de camere din toate unghiurie unde nimeni nu are acces iar noaptea au surprins o nava supersonica ridicandu-se din munte in cer, cu forma ciudata, extraterestra. stiun diferenta dintre ele ce-i facut de om si ce nu.”

        Care e cel mai tare avion pe care il stim noi? F22 nu, si inainte sr71 blackbird si b2 care sun facute acum 40, 50 de ani, tu chiar crezi ca in 50-60 de ani sute de mii de cercetatori au durmit. Fii sigur ca exista tehnologiile de care vorbesti dar sunt facute de oameni. Inca ceva toate televiziunile sunt ale masonilor si daca ne dau sa mancam „rahat” ceea ce si fac, rahat mancam.

        „doar ca asta cu demonii ma lasa rece neexistand nici macar o buna dovada. ”

        Esti mai orb ca orbul, exista la noi si in toata lumea sfinti cu care poti merge personal sa vorbesti si iti vor spune ca au vazut cu ochii lor diavolii, pentru ca de la un nivel duhovnicesc mare deja te lupta diavolii vazut si nu nevazut ca pe noi necredinciosii. Cea mai mare inselare a diavolului este sa te faca sa crezi ca nu exista si tu esti ingropat in aceasta inselare.

        Pana si eu un amarat de necredincios care nici nu am pus inceput bun simt cum ma ataca diavolii.

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on noiembrie 19, 2012 at 5:08 am

        @dorian Mai ai multe de citit omule.Vezi ca zilele trecute au fost puse pe acest blog citeva clipuri bune ptr.cei care au ideile tale.

        Apreciază

      • marcel said, on noiembrie 19, 2012 at 9:22 am

        @dorian are dreptate SOP 666 sa citesti ce spune sfantul Serafim Rose dar stiu ca mandria umana chiar dupa ce vei citi te va tine legat de minciuna si nu cred ca o sa vi sa spui :am gresit ! ca aici noi ne dam cu parerea dar unde deja sfintii au spus cum e treaba nu mai este loc de parerea ta sau a mea..dar asa e la inceput si si eu am trecut prin mocirla incepatorului

        Apreciază

      • daniel said, on noiembrie 19, 2012 at 6:51 pm

        Le poti gasi foarte simplu scriind titlul cartii pe google.

        Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on noiembrie 18, 2012 at 11:25 pm

      Dorian e genul de oameni complicati care crede ca le stie pe toate. Dar daca nu crezi adevarul, crezi in minciuni. Slugile celui rau stie foarte bine sa te zapaceasca de cap.

      Apreciază

      • Cosmin M said, on noiembrie 18, 2012 at 11:43 pm

        Eu zic sa fim blanzi cu el si sa il lamurim, asa am fost si eu si e pacat de el sa se piarda. E un suflet de om, si orice suflet e mai valoros decat toata lumea.

        @ Dorian
        Citeste cele doua carti si te rog eu din suflet dupa aceea sa vii cu dovezi logice si sa spui ca nu este asa, si mai vorbim dupa de extraterestrii.

        Apreciază

      • dorian said, on noiembrie 18, 2012 at 11:57 pm

        multumesc pt. intelegere, poate nu e cum cred. voi citi cartile si dupa o saptamana la primul articol de pe blog iti voi lasa parerea mea dar te anunt de acum ca nu le voi citi cu ochi revelativi ci cu scepticism. daca tu ai fost ca mine si dupa un an te-ai schimbat complet ma cam inspaimanta ideea. nu stiu cata putere au niste file scrise in zilele noastre dar sper sa nu o iau razna. ma apuc fix acum le-am luat .pdf

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on noiembrie 19, 2012 at 5:11 am

        @stop. Cartea pr. Rose m-a lamurit si pe mine cum e treaba cu omuletii verzi.

        Apreciază

      • marcel said, on noiembrie 19, 2012 at 9:22 am

        @ STOP 666 ,scuze ca a iesit doar sop , nu am vrut e cam dimineatza..

        Apreciază

      • Popa Alexandru said, on noiembrie 19, 2012 at 3:39 pm

        Despre ce carti este vb? Dati-mi si mie un link de unde sa le pot descarca si citi si eu, ca rog. O zi minunata sa aveti si Domnul sa ne ierte noua pacatele si sa ne putem mantui cu totii.

        Apreciază

      • daniel said, on noiembrie 19, 2012 at 6:46 pm

        @Popa Alexandru,
        E vorba de cartile: ”Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie„ scrisa de un grec – Dionysios Farasiotis (experientele din carte sunt ale lui) si ”Ortodoxia si religia viitorului„ scrisa de parintele Serafim Rose.

        Apreciază

      • daniel said, on noiembrie 19, 2012 at 6:54 pm

        Le poti gasi foarte simplu scriind titlul cartii pe google.

        Apreciază

  13. newsinfo1000 said, on noiembrie 18, 2012 at 11:10 pm

    Ce porcarie NASA. Sunt multi care cred in ceia ce minte nasa si in extraterestri,eu unul nu cred in asa ceva o inventie creata de om,si cand te gandesti ca unii cred ca pe 21.12.2012 ne vor invada extraterestrii parca iti vine sa razi cand auzi asemenea tampenii.Nu cumva nasa vrea sa faca ceva pe 21 dec 2012? Cum ar fi,blue beam cu falsul Iisus?

    Apreciază

  14. Cosmin M said, on noiembrie 19, 2012 at 12:23 am

    Nu stiu ce pregatire ai tu dar eu ca si pregatire sunt fizician, si am studiat putin fizicile alea avansate:mecanica cuantica, nucleara, atomica, teoria relativitatii, electrodinamica, etc , si nu am fost ca tine, ci mult mai rau in privinta extraterestrilor (am uitat sa amintesc si de gunoiul de Radu Cinamar -misa, caruia i-am citit toate cartile si am si crezut ce scrie acolo).
    Partea tragicomica este ca vei afla ca ingerii si ingerii cazuti (diavolii = extraterestrii) care toti exista in realitate sunt mult mai puternici decat orice extraterestru ce l-ai vazut in filme sau il poti imagina si in final vei afla ca Dumnezeu care a facut ingerii nu numai ca este puternic, ci este atotputernic (adica puterea lui nu are limite, este infinit, peste puterea noastra de intelegere). Vei vedea caci credinta ortodoxa traita cum au trait si o traiesc unii calugari si pustnici nu poate fi decat dumnezeiasca, ca e perfecta. Vei afla ca aproximativ unul din 10000 de oameni care practica aceasta viata placuta lui Dumnezeu si rugaciunea lui Iisus devin asa de curati incat coboara Duhul Sfant in ei si primesc niste puteri supraomenesti pe care nici fizica-fizicilor nu le poate explica – acesti oameni cu Duhul Sfant exista si la noi si in alte tari si poti merge sa vorbesti cu ei.
    Iar in ceea ce priveste diavolii dupa ce vei invata incepand cu cele doua carti cum lucreaza le vei simti actiunea si vei avea tu insuti dovezile.

    Apreciază

    • adella87 said, on noiembrie 19, 2012 at 2:06 am

      Cosmin, care sunt acele doua carti de care zici? prima – Ce-a Lui Paisie si cea de-a doua, a aryanei?
      Mersi frumos,

      Apreciază

      • Cosmin M said, on noiembrie 19, 2012 at 8:17 am

        Ce aryana ? Cele doua carti sunt: Mari intelepti ai Indiei si Parintele Paisie si Ortdoxia si religia viitorului de Parintele Serafim Rose.
        Aryana e ca si Radu Cinamar ca si Steven Greer niste antihristi si scriu niste porcarii, le-am citit cartile si am crezut in ele dar sunt o mare porcarie. Nu cititi acele carti pentru ca sunt periculoase si o sa va pierdeti sufletul.

        Apreciază

  15. nea Anderthal said, on noiembrie 19, 2012 at 1:17 am

    Era si normal ca fituica mincinoasa a unui jaVreu sa scrie asa ceva.Astept „noile descoperiri” ale javreului roman de pe Discovery.Ma refer la Jakubowitz,cel care mereu „descopera” ceva i timpul posturilor precedind Pastele sau Craciunul.

    Apreciază

  16. Mircea Puşcaşu said, on noiembrie 19, 2012 at 11:33 am

    19 noiembrie
    Sfântul Mucenic Ilie Imbrescu, preotul
    care in temniţa Aiudului s-a săvârşit
    (1909-1949)

    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/11/19/19-noiembrie-sfantul-mucenic-ilie-imbrescu-preotul-care-in-temnita-aiudului-s-a-savarsit-1909-1949/

    Pr.Ilie Imbrescu:
    „În acest punct, deci, se întâlnesc şi se contopesc, în una şi aceeaşi Chemare sfântă, rosturile pe care le au de îndeplinit: Preotul, în slujba Bisericii, pentru binecuvântarea Neamului – Legionarul, în slujba Neamului, cu binecuvântarea Bisericii. Orice Preot adevărat va fi, aşadar prin firea lucrurilor şi legionar, aşa cum orice legionar, tot prin firea lucrurilor, va fi cel mai bun fiu al Bisericii. Că, la noi, azi, mulţi slujitori ai Bisericii sunt cu totul altceva decât ceea ce trebuie să fie, este încă o dovadă mai mult că Mişcarea Legionară a fost rânduită tocmai la timp, ca să fie gata a da din Neamul nostru şi Bisericii caracterele cele mai tari, pe cari să fie altoit şi Darul Preoţiei fără batjocură – cum, altfel, se practică lucrurile îngrozitor de neruşinat de lumea generaţiei satanice a acuzatorilor!”

    Apreciază

  17. mircea.v said, on noiembrie 19, 2012 at 11:59 am

    Dorian,

    scuze ca imi dau si eu cu parerea.
    Ca sa apreciem cuvintele spuse de un om, e bine sa cunoastem si valoarea acelui om, „greutatea” lui.
    Una e sa spun eu ceva, si alta e sa spuna parintele Paisie sau parintele Calciu, de ex, acelasi lucru.
    Greutatea cuvintelor rostite de acesti parinti e data de experienta lor de viata, de trairile lor, de credinta lor, de nevointa lor (fiecare in felul lui), si de ce le-a fost relevat de catre Dumnezeu. Acesti parinti, si multi altii, imprima cuvintelor o greutate uriasa.
    Imi permit sa-ti sugerez a citi si „Viata parintelui Paisie” (nu mai stiu exact titlul, s-ar putea sa fie „Viata Cuviosului Paisie Aghioritul”) si „Viata parintelui Gheorghe Calciu”.
    Sa-ti zic in cazul meu de puterea unor „file scrise”. Dupa ce am citit Viata parintelui Calciu, m-am simtit ca un vierme. Cred ca si daca citeam prima data Viata parintelui Paisie efectul era acelasi, dar eu despre pr Calciu am citit prima data. Si acum, tot vierme ma simt. Si nu mi-am pierdut mintile:).

    Nu se poate totul argumenta, pentru ca nu poti sa-L argumentezi pe Dumnezeu. Asta presupune sa fii superior lui Dumnezeu, ceea ce nu se poate. Ceva inferior nu poate argumenta „superiorul”.
    Si atunci ramane credinta. Cum argumentezi aparitia vietii, viul, de ex? Putem noi argumenta viul? Putem noi argumenta ingerii? Putem argumenta apa, muntii, Universul, Creatia?

    Nu crede insa ca multi au crezut si cred in tot ce se arata la TV sau se pune pe you tube.
    Doar cei slabi in credinta cred astfel de lucruri.

    Ni se pare noua ca argumentam, ca explicam, dar zicea parintele Staniloae despre stiinta:
    „Sa vorbim despre stiinta si credinta: stiinta ne lasa inchisi in descrierea legilor diferitelor existente, dar nu vrea sa stie ca aceste legi trebuie sa fie de la cineva mai presus de legi. Ea nu explica nimic, descrie numai; descrie mai mult legile lucrurilor materiale.”
    „”N-a fost candva cand n-a fost”, e cea mai intemeiata stiinta… Stiinta nu spune nimic despre originea lumii: stiinta este foarte marginita. Credinta vede realitatea, vede ca nu poate sa fie lumea aceasta de la ea. Trebuie sa fie cineva perfect si fara inceput. Aceasta este cea mai sigura stiinta. Credinta este adevarata stiinta. ”
    „Nu-mi da nimic, nu-mi explica nimic aceasta stiinta atee, fara Dumnezeu; absolut nimic. Dar nu vrea sa recunoasca ca totul este o taina… este o taina… Aceasta e stiinta adevarata, sa stii ca exista o taina a tuturor lucrurilor. Si taina suprema este Dumnezeu, dar o taina de care esti sigur; taina pe care o constati in mod sigur, si cred ca daca omenirea s-ar mai putea maturiza, ar trebui sa revina la aceasta intelegere a tainei lucrurilor, a neputintei stiintei de a explica ceva. Stiinta ne scrie legile…ei si ce-i cu asta; ne scrie niste legi practice de care te folosesti in aplicarea lor: cum sa faci case, sa faci diferite lucruri; dar ce-si poate explica, si ce poate crea?… tot lucruri moarte. Este o moarte tehnica aceasta.”
    „Credinta este stiinta adevarata, si stiinta adevarata este stiinta tainei, care raspunde pe de alta parte aspiratiei omului de a cunoaste la infinit: niciodata nu poti sa cunosti ceea ce este in taina complet, trebuie sa inaintezi la infinit in aceasta cunostinta; si asta corespunde aspiratiei omului. De aceea Ortodoxia este mult mai inalta decat Occidentul acesta care nu stie de taina si care a redus crestinismul la ceva foarte apropiat de stiinta aceasta marginita. „

    Apreciază

  18. mircea.v said, on noiembrie 19, 2012 at 12:09 pm

    „si de ce le-a fost revelat de catre Dumnezeu”

    Apreciază

  19. Vasilica said, on noiembrie 19, 2012 at 2:30 pm

    Maria

    Extraterestrii sunt draci,new age ii numeste Şefi Secreti…

    saccsiv.wordpress.com/2010/08/11/extraterestrii-

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 19, 2012 at 5:59 pm

      Da ,am inteles ca extraterestri sunt dracii Apocalipsei ,sau care se manifesta facand false minuni ,in zilele stapanirii lui antihrist .Pana acum s-a inteles din acest termen de extraterestru (viata in afara Terrei ,adica viata pe alte planete )vietuitori de pe alte planete ,ceea ce nu exista (dupa cum incearca unii „cercetatori ”
      sa convinga omenirea ,de ani de zile )
      Ca demonilor li se spune asa acum in aceste timpuri apocaliptice ,asta n-am stiut-o ,desi stie oricine a citit Apocalipsa ,ca diavolii vor face false minuni ,ca sa amageasca „daca e cu putinta si pe cei alesi „.

      Apreciază

  20. mircea.v said, on noiembrie 19, 2012 at 2:39 pm

    Dorian,

    un experiment, deci nu analiza abstracta, presupuneri, cred sau nu cred…
    2 pahare cu apa la acelasi nivel, si se pune orez in ambele cam de 2 cm pe inaltimea paharului.
    Se pune unul intr-o camera si altul in alta camera, conditii identice de temperatura, lumina, si nu langa aparate electrice.
    La unul se spune Tatal Nostru de 2-3 ori pe zi si se face Cruce, iar la celalalt nimic.
    Se observa in fiecare zi timp de 7-8 zile: transparenta apei, momentul intrarii in fermentatie a orezului, mirosul degajat.

    Si apoi incerci sa argumentezi cum „ceea ce e pt suflet” poate influenta materia.
    Mai demult, (poate si acum) tarani spuneau Tatal Nostru peste semintele care urmau sa le semene.

    Apreciază

  21. STOP RFID 666 said, on noiembrie 19, 2012 at 3:27 pm

    Maria

    SFANTUL IOAN DIN KRONSTADT

    Si iata, am vazut o multime de oameni, tineri si batrâni, îmbracati în straie ciudate, carând o stea imensa în cinci colturi; la fiecare colt atârnau câte doisprezece draci; în centru, satana însusi sta protapit cu niste coarne zdravene, cu capatâna de paie, iar din gura îi curgeau balele veninoase peste norod, de-a valma cu cuvintele: „Sculati voi cei pecetluiti cu blestemul…” Imediat s-a prezentat un cârd de draci, punându-le la toti pecetile: pe frunte si la mâna dreapta. L-am întrebat pe Staret: „Asta ce inseamna?”.

    – „Acestea-s pecetile antihristului”. Mi-am facut semnul crucii Si l-am urmat pe Staret.

    PARINTELE CLEOPA ILIE

    Vor face multe minuni cu puterea satanei, incat cei care nu sunt intemeiati in credinta vor zice : “Mai, astia sunt de la Dumnezeu!“ Vor merge cu tine la cimitir si vor intreba :

    – Unde-i mama ta ingropata ?

    – Aici !

    – Unde-i tatal tau ingropat ?

    – Aici !

    Si vor zice slugile lui antihrist :

    – Iesi, mai Gheorghe! Iesi, mai Ioane! Iesi, Vasile! Iesi, Marie! Iesiti din morminte!

    Si o sa-ti iasa tatal tau si o sa te sarute; si mama ta o sa te ia in brate, cu hainele cu care-i pusa in mormant, si iti va zice :

    – Dragul tatei, credeti in acestia, ca de la Dumnezeu sunt! Credeti, ca ei ne-au scos pe noi din iad!

    Toti vor fi draci ! Si cei scosi din morminte si cei care vin cu dansii. Luati aminte! Sa nu credeti in proorocii mincinosi, ca fac minuni cu puterea satanei si pe cei slabi in credinta o sa-i insele. Ei lucreaza cu satana, iar noi suntem cu Hristos ! Atunci ce-ai sa faci, daca incepi a crede de pe acum in vraji, in descantece si in ghicitorii de tot felul?

    A DOUA VIZIUNE A STARETULUI ANTONIE

    Iată încă un rău pricinuit de stăpânii televiziunii – faptul că îi deprind pe oameni cu chipurile dracilor! Această învăţătură se desfăşoară din plin: din toate părţile oamenii sunt priviţi de monştri! Îi numesc acum extraterestri sau nu mai ştiu cum, dar aceştia sunt draci. Va trece timpul şi ei se vor arăta liber oamenilor, fiind în slujba antihristului şi a slugilor lui. Cu mult mai greu va fi atunci de luptat cu ei!

    comentariul meu

    Cred ca dracii se vor arata atat sub o forma mai ,,draguta”, cat si cu adevarata lor fata. La cat de obisnuiti sunt oamenii cu monstrii (desene, filme, afise, jucarii, spectacole), chipul nu o sa le mai para asa de urat. Este clar ca daca lucifer va fi dezlegat, toti dracii vor avea ,,dreptul”, cu ingaduinta lui Dumnezeu, sa ,,zburde” liber pe pamant.

    Apreciază

  22. Cosmin M said, on noiembrie 19, 2012 at 3:41 pm

    Cum sunt in iad nu se vor arata niciodata pentru ca un om aflat in trup moare pe loc de atata spurcaciune.
    Dar in minutul mortii fiecare ii vom vedea asa cum sunt.

    Apreciază

  23. Cosmin M said, on noiembrie 19, 2012 at 3:52 pm

    Era o pilda cu diavolii si cu treaba asta cu talharul cel cu 99 de omoruri si cu pustnicul la care ii secase izvorul, cred ca in una din cartile Pr. Cleopa. Acolo ii spune pustnicul dracului sa se arate asa cum dar numai ct pot suporta talharii ca sa nu moara.

    Apreciază

  24. STOP RFID 666 said, on noiembrie 19, 2012 at 4:33 pm

    http://www.sfaturiortodoxe.ro/religiaviitorului1.htm

    Apreciază

  25. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 7:42 pm

    pentru dorian

    UFOs/Aliens are Demons!!! Revealed by Ufologists Themselves!!!

    Apreciază

  26. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 7:44 pm

    Pentru Dorian

    Apreciază

  27. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 7:47 pm

    Pentru Dorian

    (2010) The UFO Activity – Proof of a Demonic Deception – PART 2, Demon Shapeshifting

    Apreciază

  28. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 7:49 pm

    Pentru Darius

    (2010) The UFO Activity – Proof of a Demonic Deception – PART 3, Demon Connections

    Apreciază

  29. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 7:50 pm

    Pentru Dorian

    2010 The UFO Activity – Proof of a Demonic Deception – PART 4 Demon Pleiadian.flv

    Apreciază

  30. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 7:53 pm

    Pentru Dorian

    (2010) The UFO Activity – Proof of a Demonic Deception – PART 5, Ancient Aliens or Demons?

    Apreciază

  31. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 8:02 pm

    Pentru Dorian

    Scurta completare importanta la
    (2010) The UFO Activity – Proof of a Demonic Deception – PART 5, Ancient Aliens or Demons?

    Tipul asta mai plinut cu sacou crem care nea anderthal zice este unul din cei ce au creat porcaria antihristica numita zeitgeist uite amesteca apartitia SFINTEI TREIMI la stejarul din Mamvri cu ingeri cu demoni si cu OZN-urile si extraterestri lui, Daca acel om nu e in ADEVAR si in ORTODOXIE amestreca foarte usor lucrurile dupa mintea sa, asa ca nu baga de seama Amestecareala SFINTEI TREIMI cu gramada de lucruri care o zice el, in rest acest videoclip este ok.

    Apreciază

  32. Lastun said, on noiembrie 19, 2012 at 8:08 pm

    Pentru dorian eu zic ca daca e rogi Domnului Hristos sa iti arate adevarul despre OZN-uri, extraterestri si te documentezi mai mult vei vedea adevarul despre OZN-uri si extraterestri, roaga-te si vei fi ascultat. Dumnezeu le arata tuturor adevarul in orice lucru doresc sa il afle.

    Apreciază

  33. Arsenie said, on noiembrie 19, 2012 at 9:59 pm

    Sper ca acest articol este doar o gluma proasta…

    Apreciază

  34. Popa Alexandru said, on noiembrie 19, 2012 at 10:38 pm

    @daniel
    Iti multumesc frumos pt informatii.Sunt ajutatoare sufletului.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.