SACCSIV – blog ortodox

Zeci de bebelusi au ajuns la spital din cauza vaccinului impotriva tuberculozei

Posted in NU VACCINURILOR, vaccin, vaccinare, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on noiembrie 16, 2012

Preiau articolul Efectele adverse ale vaccinului impotriva tuberculozei. Zeci de bebelusi au ajuns la spital

„Vaccinul care ar trebui sa ne protejeze pruncii de tuberculoza mai rau ii imbolnaveste”. Zeci de parinti se plang disperati pe forum-uri si chiar la politie, dupa ce ar fi ajuns cu bebelusii lor la spital din cauza efectelor adverse.

Inclusiv medicii admit ca acest ser, importat de Ministerul Sanatatii din Danemarca, da reactii mult mai severe fata de cel care se producea in trecut la ”Institutul Cantacuzino”.

In plus, ei sunt nevoiti sa le aplice tratamente extrem de dure unor prunci de cateva luni.

Luca are sapte luni si jumatate. A fost vaccinat in a doua zi de viata cu un ser contra tuberculozei produs in Danemarca. Dupa doua luni au aparut primele reactii adverse.

”Am ajuns la pediatru si ne-a zis adenopatie axilara de la vaccin. Un ganglion umflat. Au fost analize la sange, suc gastric, radiografie la plamani. Ne-a trimis direct la chirurg, la incizie. Era plin de puroi„, spune mama lui Luca.

Apoi a urmat un lung tratament pe baza de antiobiotic. Culmea, acelasi folosit pentru tratarea tuberculozei. Mama lui mai povesteste ca la spital a intalnit si alte femei in aceeasi situatie. Copii de numai cateva luni care sufereau teribil, dupa cum recunosc si specialistii.

Zeci de parinti au facut plangeri la directiile de sanatate publica cerand sa fie schimbat acest vaccin.

Raspunsul il dau cei de la Ministerul Sanatatii. Vaccinul BCG cu tulpina Coopenhaga a ajuns pe piata din Romania de mai putin de un an, dupa ce Institutul Cantacuzino a incetat sa mai produca serul.

Ministerul admite ca au fost semnalate peste o suta de cazuri cu reactii adverse, dar sustine ca situatia nu este una grava si ca de multe ori ar fi fost vina medicilor care au gresit dozajul.

Specialistii recunosc ca in cazul vaccinului de la Cantacuzino, incidenta de reactii adverse era de sapte ori mai mica.

Cititi si: Dr. Christa Todea-Gross: Vaccinul provoacă dezechilibru sistemului imunitar. Cum au dispărut epidemiile în lume

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on noiembrie 16, 2012 at 10:57 am

    Vaccinurile sunt produse pentru a provoca boala si nu pentru a o preveni .
    Cine mai crede in vaccinuri ,la ora actuala ,este total dezinformat cu privire la scopul acelora care impun sa se faca vaccin ,indiferent pt ce boala se fac .
    Interesul Sistemului este sa imbolnaveasca populatia !!!

    Apreciază

    • ionut ignat said, on noiembrie 16, 2012 at 11:47 am

      @Maria

      cei care inca mai cred in vaccinuri la ora actuala sunt 97% din populatie, adica aceia care se uita la „stiri” pentru „a fi informati” sau care inca isi mai pun nadejdea in vaccinuri spunand „nu imi primesc copilul la gradi fara sa fie vaccinat” . totul tine de propaganda pro-vaccin si de ascultarea orbeasca fata de DOCTORII-CU-ARGINTI din zilele noastre.
      celor care le-am spus ca vaccinurile sunt facute pentru a subrezi sanatatea oamenilor s-au uitat la mine ca la ultimul inapoiat sau au exclus din start orice continuare a discutiei. am si printat anumite articole in care erau denuntate vaccinurile in general, dar aproape nimeni nu le-a citit sau le-au uitat rapid.

      e extraordinar de greu sa mai schimbi o mentalitate impamantenita in atatea decenii de ascultare orbeasca fata de SISTEM.

      „Ministerul admite ca au fost semnalate peste o suta de cazuri cu reactii adverse, dar sustine ca situatia nu este una grava si ca de multe ori ar fi fost vina medicilor care au gresit dozajul.” –– >cu alte cuvinte : desi va prostim pe fata, vaccinati-va copiii in continuare !

      Apreciază

      • pacatos said, on noiembrie 16, 2012 at 4:39 pm

        de ce sa nu’ti primeasca copilul la gradinita daca nu e vaccinat?

        In lege scrie ca la inscriere trebuie sa prezinti carnetul cu vaccinurile OBLIGATORII facute.
        In alta lege unde este faimoasa lista cu toate vaccinurile care trebuie administrate scrie negru pe alb. Lista cu vaccinuri RECOMANDATE .

        Din DEX:

        1). OBLIGATÓRIU, -IE, obligatorii, adj. Care trebuie urmat întocmai, care trebuie făcut, îndeplinit; impus. ♦ (Rar) Care nu poate lipsi; indispensabil.

        2). RECOMANDÁ, recománd, vb. I. 1.Tranz. A îndemna, a sfătui (pe cineva) să facă ceva; a prescrie, a indica, a propune.

        Deci OBLIGATORIU nu este tot una cu RECOMANDAT

        Concluzie: La inscriere mergi cu carnetul de vaccinuri ( care desigur este gol deoarece nu sunt vaccinuri obligatorii ) si directorul are obligatia sa-l primeasca, altfel il dai in judecata ca ii ingradeste copilului dreptul la educatie

        Apreciază

      • aha said, on noiembrie 16, 2012 at 7:58 pm

        interesant . dar , cel putin in bucuresti, e greu sau imposibil sa iti inscrii copilul la gradinita daca nu e vaccinat. adica , dupa ce ca iti dai de mic copilul sa functioneze dupa legile lor….nici nu ai voie sa fie sanatos. ca si cu un card…te obliga de la munca sa il iei sau ii face reclama la tv ca are o gramada de avantaje…si dupa ce il faci…pai stai ca trebuie comision de administrare..etc. adica te obliga dar iti iau si banii sau sanatatea…ca asa e la moda. problema e ca , se pare ca toti accepta asta!!! nimeni nu zice nimic. nu ma refer ca ar trebui sa participe la vreun miting sau ceva…ci doar ca accepta asta ..si gasesc si motivatii!!! parca suntem legati la ochi!! si cred ca suntem!

        Apreciază

      • pacatos said, on noiembrie 16, 2012 at 11:06 pm

        Probabil parintii nu stiu si sunt prostiti de la inceput.

        Cred ca directorii unitatilor se bazeaza pe legea asta: “Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei la 4.000 lei: primirea în unităţile pentru protecţia, educarea şi instruirea copiilor şi tinerilor fără dovada efectuării imunizărilor profilactice obligatorii şi fără documentele medicale eliberate de medicul de familie care atestă starea de sănătate a copiilor şi tinerilor”.

        Se observa cuvantul obligatoriu: imunizărilor profilactice obligatorii

        In constitutie: ARTICOLUL 32
        (1) Dreptul la învăţătură este asigurat prin învăţământul general obligatoriu, prin învăţământul liceal şi prin cel profesional, prin învăţământul superior, precum şi prin alte forme de instrucţie şi de perfecţionare.

        Probabil cu un avocat faci si ceva bani de buzunar de pe urma directorului asta daca nu revine la decizie.

        Gasesti pe internet ce trebuie sa faci pentru a putea fi inscris. Legal nu pot sa iti refuze inscrierea

        Apreciază

      • ion said, on noiembrie 17, 2012 at 4:55 pm

        pentru pacatos:

        A existat legea 98/1994 republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 325 din 24/04/2008
        a carui articol 30 sau 50(2008) spune
        c) primirea in unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si tinerilor fara dovada efectuarii imunizarilor profilactice obligatorii, iar in unitatile cu cabinet medical propriu, fara documentele medicale eliberate de medicul de familie care atesta starea de sanatate a copiilor si tinerilor;

        exista o lege care o abroga:

        LEGE Nr. 254 din 14 decembrie 2010
        pentru abrogarea Legii nr. 98/1994 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica
        ACT EMIS DE: PARLAMENTUL ROMANIEI
        ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 848 din 17 decembrie 2010
        Parlamentul României adopta prezenta lege.
        Art. 1. – Legea nr. 98/1994 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica, republicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 325 din 24 aprilie 2008, se abroga la data de 1 iunie 2011.
        Art. 2. – Pâna la data de 1 iunie 2011, Guvernul adopta hotarârea privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele din domeniul sanatatii publice.
        Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (2) din Constitutia României, republicata.

        referitor la carnetul de vaccinari, cititi Ordinul 1147 din 8 iulie 2011 (Ordinul 1147/2011), nu e mult

        eu am inteles ca e obligatoriu consemnarea in carnet a tuturor vaccinurilor administrate si e obligatoriu prezentarea acestuia la inscrierea in colectiv a copilului

        eu detin un astfel de carnet, am un copil de doua luni iar pe acesta nu apare nicaieri cuvantul obligatoriu

        am discutat problema legata de „obligativitatea” vaccinarii si problema inscrierii cu un avocat. nu te poate obliga nimeni la un tratament, vaccinul din punct de vedere juridic este ca si operatia chirurgicala, iar invatamantul e un drept care nu poate fi ingradit…legal nu poate fi impiedicata inscrierea cu asa ceva, iar in instanta se castiga, insa sunt putini cei care au curajul de a merge mai departe.

        nu as vrea de teama maimutoilor care baga bete in roate sa imi intep copilul…

        am de ales intre doua: ori nu il inscriu din cauza lipsei de vaccinuri, ori din cauaza autismului sa zicem….

        Doamne ajuta…

        Apreciază

  2. mishuleu said, on noiembrie 16, 2012 at 11:11 am

    Fasia Gaza, bombardata. Doua rachete lansate spre Tel Aviv.

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/atac-israelian-in-aceasta-dimineata-asupra-fasiei-gaza-afp-130-de-raiduri-pe-durata-noptii.html

    Apreciază

    • Vali said, on noiembrie 16, 2012 at 11:48 am

      Moscheea lui omar e ghimpele care ii roade pe evrei si musca turbati cu toti dintii, ca declansand un razboi (mergand pe reteta holocaustului) sa provoace si alte armate sa intervina si sa faca „dreptate”, chipurile ca ei sunt victime.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on noiembrie 16, 2012 at 1:33 pm

        vicleni , vicleni foarte vicleni jidanii …
        Parintele Teofil Paraianu din ce stiu a spus : „furtuna din desert va incepe de la poporul cu stea in frunte ”
        furtuna este razboiul si poporul cu stea in frunte sunt evreii , insa jidanii sau sionistii spurcati care se inchina lui mamona si nu lui DUMNEZEU ADEVARAT pregatesc aceasta furtuna in numele ” poporului cu stea in frunte „

        Apreciază

      • aha said, on noiembrie 16, 2012 at 8:02 pm

        @ crestinu ortodox. poate ca asa e dar nu e cazul sa anatemizam intreaga natie evreiasca. citeste in biblie si sa vezi ca nu e bine sa faci asa. ca totusi evreii sunt alesii lui Dumnezeu si se spune in Biblie: evreii mai intai si apoi elinii. si la bine si la rau.

        Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 17, 2012 at 11:31 pm

        Cand va fi daramata Moscheea lui Omar care este construita pe vechiul Templu evreesc ,acestia isi vor
        construi Templu ,in care va fi instalat antihrist.
        Asta-i „semnul”ca antihrist va stapani pe pamant trei ani si jumatate (42 de luni )asa cum spune la Apocalipsa .

        Apreciază

      • Vali said, on noiembrie 18, 2012 at 1:42 pm

        Unii spun ca templul e construit deja, dedesuptul moscheii. Inca de pe vremea pr. Paisie Aghioritul, acesta povestea despre inchinatori care vedeau evreii cum cara basculante de materiale prin tuneluri, dedesuptul moscheii.
        Oricum, la banii lor le este deajuns cateva luni sa il construiasca de la zero.

        Apreciază

  3. nelu said, on noiembrie 16, 2012 at 9:23 pm

    @aha,ti a sarit un muc din gura! cine l a ucis pe Hristos? sau ai uitat !adam cand a gresit nu tot neamu; omenesc a mostenit pacatul ! ti se pare un blog de prosti sau tu esti ?

    Apreciază

    • aha said, on noiembrie 16, 2012 at 9:55 pm

      ms pentru aprecieri Nelu. eu nu comentez. citeste macar din Noul Testament : Fapte, cap. 15, alin 15. si dupa mai vorbim

      Apreciază

      • nelu said, on noiembrie 17, 2012 at 2:41 pm

        @ aha ,tu ai citit Noul Testament dar nu l ai inteles ! cand se zice de un popor se zice de MAJORITATE iar majoritatea evreilor l au rastignit pe Hristos strigand : sangele LUI asupra noastra .. cand cineva zice de romani :popor bland -asta nu inseamna ca nu are si hoti si criminali ,la fel cand zici invers :poporul roman e hot -nu inseamna ca nu are si intelepti si oameni cinstiti ,dar asa se zice despre un popor care majoritar este anti HRISTOS ! sfintii parinti spun foarte clar ca evreii au FOST poporul iubit ! si lucifer a fost cel mai aproape de Dumnezeu dar acu nu mai este binecuvantat ci este drac ! nu comentezi dar spui nabadai ! antihrist este evreu?

        Apreciază

    • danutza said, on noiembrie 17, 2012 at 12:18 am

      invata sa scrii corect romaneste, invata sa fii smerit si iubitor, bland si intelept. nu cred ca e o atitudine buna cea pe care o ai. si …renunta la jigniri!
      intotdeauna ai de invatat de la altii!

      Apreciază

      • Vali said, on noiembrie 17, 2012 at 4:14 pm

        Dar tu stii sa scrii corect?

        Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 8:28 pm

      ploiesti/bereasca

      Alo!!! Alo!!! Alo!!!

      Cine esti tu sa jicnesti toti comentatorii de pe acest blog? De ce ai trei nick-uri/ nelu, ploiesti, marcel? Termina cu circu’ ca aici nu e loc de mestecatori de vorbe.

      Rog pe saccsiv 2 sa nu mai permita sa se intre decat cu un singur nick, altfel se creeaza confuzie.

      Apreciază

  4. danutza said, on noiembrie 17, 2012 at 12:32 am

    o noua manevra a lui basescu:
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/referendum-pentru-minerit-in-apuseni-1011505.html

    Apreciază

  5. Sorin5780 said, on iulie 26, 2014 at 2:03 am

    Bebelușii nu trebuie vaccinați în primul an de viață și punct. Ei au sistemul imunitar neformat și numai prin laptele mamei se dezvoltă. De ce nu învățăm odată din experiența americanilor de rând. E o manipulare urâtă în mass-media și la medic. Pe aceștia îi interesează profitul, nu sănătatea ta.

    E o crimă perpetuată cu bună știință.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.