SACCSIV – blog ortodox

Se anunță un nou război între Israel și Palestina

Posted in al treilea razboi mondial, ISRAEL, PALESTINA, pregatiri de razboi, SIONISM by saccsiv on noiembrie 16, 2012

Preiau articolul Palestinienii aşteaptă tancurile israeliene cu sufletul la gură

Fâşia Gaza se pregăteşte, la această oră, de un atac terestru al Israelului, după ce Hamas a anunţat că a reuşit să lovească oraşul Tel Aviv.

Roxana Bakr, una dintre româncele stabilite în Gaza, a povestit în exclusivitate pentru Money.ro scenele de groază care au avut loc în Fâșie în ultimele zile: „Avioanele F16 bombardează deja de trei-patru zile. Au lovit case, au omorât copii, nimeni nu poate să știe câți. Ieri am fost la 200 de metri de locul unde a căzut o rachetă. Am văzut cum scoteau morții. Eu locuiesc în apropiere de morgă și aud mereu sirenele”.

Potrivit româncei, avioanele F16 survolează și la această oră Fâșia Gaza, iar rachetele continuă să cadă. „Suntem bombardați continuu și acum. Toți ne așteptăm, însă, că răul cel mare abia urmează: probabil că în seara asta sau cel târziu sâmbătă vor intra cu tancurile”.

Hamas a anunțat în această seară că a doborât și două avioane israeliene. Ultima rundă de conflict de proporții între armata israeliană și gruparea extremistă Hamas a avut loc în decembrie 2008. La sfârșitul celor trei săptămâni de conflict, organizațiile umanitare au estimat că ofensiva aeriană și terestră a lăsat în urmă 1.600 de morți.

Colectivul Reprezentanței României de la Ramalah oferă informații prin sms cetățenilor români aflați în Palestina despre posibilitatea de a părăsi țara prin punctul de frontieră Rafah, situat la granița cu Egiptul.

Redăm integral conținutul mesajului:

„Vă rugăm să ne contactați la nr.mobil: Șef Oficiu Marin Albu  0543386425 Consul Dan Vâsc 0549209152. Recomandăm celor care vor să părăsească Gaza, să folosească zona Rafah cât este încă deschisă. Vă rugăm să ne  comunicați nr. pașaport românesc și pașaport palestinian, data  valabilități și nr. de Hawie. Încercăm să vă fim de folos. Deocamdată nu avem nimic concret referitor la o eventuală evacuare. Suntem în contact permanent cu celelalte Reprezentanțe străine din Palestina, și cu autoritățile române competente. Adresa de mail a Oficiului de la Ramalah: romofficeramallah@gmail.com, nr. tel 02 2401025 și fax 02 2401026. Speram ca situația se va liniști și vă dorim toate cele bune. Colectivul Reprezentanței României de la Ramallah”

Noi bombardamente violente asupra oraşului Gaza

Aviaţia israeliană a procedat la noi lovituri violente în Fâşia Gaza în primele ore ale zilei de vineri, dintre care mai multe au atins oraşul Gaza, au făcut cunoscut corespondenţi ai AFP aflaţi la faţa locului şi Ministerul de Interne al mişcării Hamas.

‘În cursul nopţii au avut loc 130 de raiduri’, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al ministerului, Islam Shahwan, menţionând ‘zeci de lovituri’ în zorii zilei, fapt confirmat de jurnalişti ai AFP aflaţi în oraşul Gaza.

Cititi si:

RAZBOI deschis in Fasia Gaza intre Israel si Hamas (FOTO+VIDEO)

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Popa Alexandru said, on noiembrie 16, 2012 at 11:41 am

  Domnul sa ne ierte si sa ne pazeasca.

  Apreciază

 2. STOP RFID 666 said, on noiembrie 16, 2012 at 1:14 pm

  TOATA LUMEA E PE ACELASI DRUM

  http://www.ziare.com/europa/spania/spania-in-genunchi-guvernul-spaniol-intre-haos-si-neputinta-dw-1201933

  Apreciază

 3. STOP RFID 666 said, on noiembrie 16, 2012 at 1:30 pm

  IN ACESTE CONDITII BANCILE ADICA ,,STATUL” NU VOR MAI VINDE APARTAMENTE CI LE VOR INCHIRIA

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/dupa-trei-sinucideri-cauzate-de-eexecutarile-silite-guvernul-spaniol-blocheaza-genocidul-b.html

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on noiembrie 16, 2012 at 1:50 pm

  ELITELE AU GRIJA DE SANATATEA NOASTRA – POATE DE ACEEA BAGA MASURI RESTRICTIVE PENTRU FUMAT IN TIMP CE DROGURILE INCEARCA SA LE LEGALIZEZE

  NU SUSTIN FUMATUL PENTRU CA NU SUNT FUMATOR DAR ACESTE RESTRICTII DUPA CUM VEDEM AU UN SCOP PRECIS – DACA NU VREI SA PRIMESTI CIP ,,TE AJUTA”

  Asiguratorii privati abia asteapta cipurile, ca sa nu mai asigure toti bolnavii. Atunci care ar mai fi riscul asiguratorului? Nici unul adica profit maxim.

  http://www.ziuaveche.ro/international/externe/autorizatia-de-fumat-solutia-australiei-pentru-stoparea-consumului-de-tigari-132783.html

  Apreciază

 5. mircea said, on noiembrie 16, 2012 at 5:27 pm

  Cel mai sărac preşedinte din lume trăieşte la ţară şi îşi munceşte singur pământul VIDEO

  Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/cel-mai-sarac-presedinte-din-lume-traieste-la-tara-si-isi-munceste-singur-pamantul-video_53466.html#ixzz2CSFnXDqS

  Apreciază

  • mircea said, on noiembrie 16, 2012 at 5:39 pm

   „Mi se spune ca sunt cel mai sarac presedinte, dar eu nu ma simt deloc sarac. Saraci sunt oamenii care muncesc din greu ca sa poate duce un stil de viata luxos, ajungand sa-si doreasca din ce in ce mai mult. Este un lucru care tine de libertate. Daca nu ai multe bunuri materiale, nu trebuie sa muncesti ca sa le poti intretine, asa ca ai mai mult timp pentru tine. Poate par un batran excentric… Dar este vorba doar despre o alegere personala”, a explicat liderul uruguayan.http://www.ziare.com/international/america-de-sud/cel-mai-modest-presedinte-din-lume-sta-la-tara-si-merge-cu-tractorul-1201799

   Apreciază

   • mircea.v said, on noiembrie 17, 2012 at 1:36 pm

    Parintele Adrian Fageteanu:
    „- Eu am fost în puşcărie cu un filosof, care a scris o carte: „Îndemn la simplitate“. Diogene a fost socotit filosof nu pentru că a făcut mare filosofie ca Aristotel sau ca Platon, ci pentru că trăia în simplitate. Singurul lucru pe care îl avea în proprietate era o cană de lut pentru băut apă, şi când a văzut odată un copilaş că merge la un izvor şi ia apă în mâini şi bea aşa, a trântit cu ciudă cana, „uite copilul ăsta e mai înţelept ca mine”. Şi când a venit împăratul să-l întrebe ce să-i facă, când a văzut că trăieşte într-un butoi, şi i-a zis: „cere-mi ce vrei să-ţi fac, şi-ţi fac”. „Dă-te deoparte din soare, eu vreau să mă folosesc de razele soarelui” i-a spus Diogene. ”

    Fragmente din Ernest Bernea, capitolul „Indemn la Simplitate”, din volumul „Indemn la Simplitate” scris in 1939, cand autorul avea 35 de ani. Toate scrierile lui E Bernea se gasesc in volumul „Preludii” care se pot descarca pdf de aici:
    http://www.predania.ro/pdf/ernest-bernea-preludii.pdf

    „[…]Cu cât omul şi-a creat mai multe nevoi, semn al unei înalte trepte de civilizatie, cu atât el a devenit mai putin stăpân pe sine, cu atât a fost mai putin liber. Sufletul său aparent înăltat, devenise lipsit de putere, se subtiase şi se complicase. Cuprinzând ceea ce nu-i era firesc, renuntând la ceea ce îi era esential, pentru podoabă, şi-a pierdut adevărata frumusete şi tărie. Vieata interioară a omului a avut toate aparentele unei creşteri adevărate ; in realitate s’a petrecut o sărăcire şi anume din cauză că această creştere nu era organică ci era o adunare, o adăugire. Nevoia de a corespunde vremurilor, ambitiile şi gusturile nenumărate, tot rafinamentul intelectual şi estetic, l-au sedus şi l-au îndemnat către o lume a decorativului şi inutilului.[…]
    Omul acesta a confundat Complexitatea cu complicatia. Iată numele adevărat al stării sale interioare. De aceea este atât de nenorocit, de aceea este atât de greu de, înteles şi de satisfăcut. Omul despre care vorbim este mereu nemultumit, mereu ridicat împotriva vietii şi a conditiilor date. Omul complicat este o fiintă dificilă şi nenorocită.[…]
    Simplitatea este starea morală a omului care se mişcă esential si sincer. Simplitatea în etică, întocmai ca si în estetică, înseamnă linie mare. Liniile mari dau sensul făpturii, liniile mari constituesc.
    Simplitatea ca stare morală este o stare originară, legată de începutul fiintei. De aceea Evanghelia, cartea simplitătii şi a permanentei vorbeşte de simplitate în legătură cu copilul şi profetul. Fiind originară, simplitatea este o stare a firii, o stare a celor care păstrează legătura cu Dumnezeu.
    Nefiind legată de poverile podoabelor inutile, simplitatea dă omului un echilibru interior, o tărie şi o mare stăpânire de sine. Omul simplu rămâne cu sine, curat şi întreg, liber de elementele inutile, adăugate, exterioare. Omul simplu trăieşte vieata din plin şi firesc; o trăieşte astfel pentrucă este în ea.
    Simplitatea dă o sigurantă şi o certitudine interioară adevărată, dă putere de depăşire a contingentelor şi viciilor apăsătoare. Pe calea simplitătii omul se împlineşte pentrucă trăieşte firesc şi esential.
    Simplitatea este starea morală prin care o seamă de taine ni se deschid. Firescul şi armonia ei o fac să rodească şi pe o altă dimensiune a vietii, aceea a orizontului deschis. Sensul vietii este prins mai uşor şi mai adevărat de omul simplu decât de omul complicat, pentrucă cel dintâi păstrează legătura, directă cu viata, are totodată simtul realitătii aparente şi tainice. A fi simplu înseamnă a fi in vieată, a fi în vieată înseamnă a-i trăi şi cunoaşte sensurile. Sensul vietii nu poate fi prins stând în afara ei, călcând un drum artificial. Omul simplu trăieşte cu ochii în distantele mari ale lumii.
    Din aceste elemente şi înfătişări ale simplitătii întelegem cum acela care trăieşte cu adevărat în simplitate ajunge să trăiască şi în lumină, în frumusete. Fiinta sa interioară, aparent mică, are dimensiuni foarte mari, neîntelese de acei care judecă după criteriile civilizatiei burgheze. Omul simplu ajunge să cunoască adâncurlle şi să cuprindă lumea, să se înrădăcineze în loc rodnic. Liber de orice povară morală sau materială el merge pe căile fireşti ale omeniei ; cugetul şi fapta sa nu sunt legate de lucruri slabe, ci de tării ascunse.
    Bucuria trăirii în simplitate poate fi înteleasă din libertatea şi rodnicia pe care o câştigă omul.
    Omul simplu este o făptură vie; este o făptură originară de mare plinătate şi echilibru interior.”

    Apreciază

  • Maria said, on noiembrie 17, 2012 at 11:44 pm

   Nu cred ca-i bine vazut de toti presedintii cei bogati din lume ,mai degraba rad de el ,il desconsidera si nu apreciaza aceste virtuti ,simplitatea ,modestia ,saracia ,buna cuviinta (sa nu te imbogatesti pe spinarea altora )
   si grija pentru poporul care o duce greu .
   „Cel mai sarac presedinte din lume” este si cel mai intelept presedinte din lume.

   Apreciază

 6. STOP RFID 666 said, on noiembrie 16, 2012 at 8:29 pm

  Despre hristosi mincinosi si prooroci mincinosi

  Apreciază

 7. Cosmin M said, on noiembrie 16, 2012 at 9:39 pm

  Cum sa ne comportam fata de ierarhii ce impartasesc ecumenismul:

  Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 11:45 am

   Set

   Propaganda new-age. Exista o propaganda occidentala in acest sens. Inainte credeam si eu in cele trei zile de intuneric, dar acum, vazand de la cine vine informatia nu mai cred prosteli de acest gen. Sa nu uitam ca si in asa numitele aparitii de la Fatima, ale fecioarei Maria, se vorbeste de cele trei zile de intuneric si de alte povesti. Nu e nimic adevarat ci se incearca inducerea in eroare.

   Apreciază

   • marcel said, on noiembrie 17, 2012 at 3:43 pm

    @STOP 666,pe cine am jignit ! ce te a deranjat? tu esti masura sa te ratzoiesti la mine?decat daca esti saccsiv as intelege sa mi zici orice ,dar daca esti un simplu comentator ca mine nu stiam ca lupti pentru postul de ” MIEZUL BLOGULUI ” ,daca n ai vrut sa fim impreuna eu te las pe tine si tu scuteste ma pe mine ! am mai vazut la tine ca arati cartonase galbene si la altii si mi zici mie ca s baiat rau ? cumpara ti o oglinda !era vorba de minciuna ca principiu si tu te ai aprins ca o petarda

    Apreciază

   • Set said, on noiembrie 17, 2012 at 7:37 pm

    @STOP RFID nici eu nu cred absolut nimic din acest articol. Doar l-am postat ca sa mai vada lumea ce le mai poate capul la unii .

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on noiembrie 18, 2012 at 8:09 pm

    ce vorbesti stop rfid …
    aceste trei zile de intuneric vor fi provocate de dusmanii credintei si vor fi dupa cum s-a profetit inaintea inceperii celui de al 3 lea razboi mondial …
    as spune sa mai citesti aceste marturii ale unor crestini ortodocsi despre cele 3 zile de intuneric si ca nu sunt numai catolicii care au vazut aceste profetii ci si crestini ortodocsi ;
    ce zici cand si din randul catolicilor marturisesc si s-a profetit despre sfarsitul ultimului papa care va fi omorat si despre Unirea Intr-Una Sfanta Sobornica si Apostolica BISERICA , pentru ca antihrist sau fiara este pe pamint …
    as spune sa fim pregatiti precum ” fecioarele cu candela frumos impodobita si flacara aprinsa ” , pentru ca nu se stie cand „mirele va veni ” si nici cand cernerea va incepe …
    si nu sa traim in indiferenta si nepasare sa urmarim doar stirile la tv la inet ce fac , cum fac cei care se cred stapanii lumii , nu ma intereseaza …si intr-un final atat doar simpli spectatori ;
    pentru ca pe aceasta scena a vietii nu putem la infinit spectatori , indiferenti , reci , observatori si atat , lasa ca apocalipsa este in fiecare zi … nu , cata inselare poate sa fie in aceste ganduri sau atitudine , pentru ca aici se afla si intelesul acelei pilde cu cele 10 fecioare , 5 dintre ele erau intelepte si cinci dintre ele erau nebune … iar ce a Spus Insasi ADEVARATUL DUMNEZEU prin Gura Sfantului Ioan Evanghelistul va fi intocmai
    „Cerul si pamintul vor Trece dar cuvintele Mele Nu Vor Trece ”
    „Priveghiati si va rugati sa nu cadeti in ispita ca nu stiti cand ceasul va veni ”

    Si acum marturia unor oameni simplii care au ,,vazut” ceea ce va fi in viitor. Acesti oameni nu s-au intalnit niciodata dar marturia lor este asa de unitara incat nu are cum sa nu te puna pe ganduri. Fiecare crede ceea ce vrea dar este important, cred eu sa tinem cont si de aceste profetii. Aceste profetii nu sunt pe net.
    ,,Dumnezeu va pregatii doua pedepse……..una va pleca de pe pamant, si anume razboaie, revolutii si alte rautati. Cealalta pedeapsa va pleca din cer. Peste intreg pamantul se va abate o eclipsa mare, care va dura trei zile si trei nopti. Aceasta va face in intregime imposibil sa vezi ceva. Mai departe eclipsa va avea legatura cu infestarea aerului, care nu este exclus sa fie provocata, in principal, de dusmanii religiei. Atat timp cat dureaza eclipsa va fi imposibil sa se faca lumina necesara. Cine in timpul acestei eclipse va deschide fereastra si se va uita afara sau va iesii din casa va murii pe loc imediat. In aceste trei zile oamenii vor trebui sa stea mai mult prin casele lor si sa se roage, facand matanii si sa-L implore pe Dumnezeu pentru milostire. Si mai departe ea vede…..cum mana Domnului pune in miscare cerul si pe oameni ii aduce in stari de deruta groaznica datorita meteoritilor si din nou, a vazut ea milioane de oameni murind”.
    ,, Intuneric se va face inainte de razboi. Apoi apare o lovitura de pietroi insotita de fulger si trasnet si un cutremur scutura pamantul. Atunci nu mai pleca din casa. Luminile nu ard, in afara de lumina unei lumanari, curentul electric este intrerupt. Cine trage pe nari praf primeste o durere si moare. Nu deschide ferestrele, acopera-le cu hartie neagra. Toate apele ramase libere devin otravite, precum si toate mancarurile care nu se afla in doze inchise. Nici mancarurile din sticla nu vor fi ferite de otrava. Afara domneste moartea provocata de praf, mor foarte multi oameni. Dupa 72 de ore, totul se sfarseste. Dar va mai spun inca o data………nu iesiti afara, nu priviti pe fereastra afara, lasati sa arda lumanarea sfanta sau candela. Si rugati-va. Peste noapte vor murii mai multi oameni decat in cele doua razboaie mondiale. Cumparati cateva doze de conserve de orez si de fasole pastai. Painea si faina se pastreaza, ce-i umed se strica, ca si carnea de altfel, in afara de cateva conserve lipite cu cositor. Apa de pe conducta este potabila, insa nu laptele. La drept vorbind, oamenii nu vor suferi propriu-zis de foame in timpul catastrofei si eclipsei. Nu deschideti nici o fereastra, in timpul celor 72 de ore. Raurile vor avea atat de putina apa incat pot fi traversate usor. Vitele mor, iarba devine galbena si aspra, oamenii morti devin galbeni si se innegresc apoi. Vantul plimba norii ucigasi catre est”.
    ,, Lumea va fi zguduita de un nou razboi ingrozitor. Cele mai mortale arme vor distruge popoare si natiuni. Nori cu aspect de foc vor aparea pana la urma pe cer si o furtuna de foc va incepe pe intreg pamantul. Cea mai infioratoare situatie, care n-a mai existat niciodata in istoria omenirii va dura 72 de ore. Cei lipsiti de Dumnezeu vor fi facuti praf si multi vor murii sufocati datorita pacatelor lor. Apoi se va vedea puterea luminii stralucind peste cea a intunericului. Si daca oamenii nu vor recunoaste in acest flagel strigatul Milei Dumnezeiesti, si nici nu vor sa se intoarca catre Dumnezeu printr-un mod de viata crestin, va venii un alt razboi dinspre rasarit catre apus si Rusia va lupta cu armele sale impotriva Americii si va invada Europa, si mai presus de tot apele Rinului vor fi pline de cadavre”.
    ,,Vor aparea trei zile de intunecare a naturii. In timpul acestor trei nopti si doua zile va fi o noapte neintrerupta. Numai lumanarile din ceara vor mai da lumina…….fulgerele vor patrunde in casele noastre………..nori rosii ca sangele vor strabate cerul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Intr-un cimitir imens va fi transformat pamantul, corpurile neinsufletite ale celor lipsiti de Dumnezeu si ale celor drepti vor acoperii toata intinderea. Apoi va urma o mare foamete. Totul va fi distrus si trei sferturi ale omenirii vor murii. Aceasta criza va izbucnii aproape brusc si va fi la fel in lumea intreaga”.
    ,,Eu vedeam ingeri ai mortii coborandu-se si golindu-si cosurile cu otrava peste intreaga omenire. Popoare intregi vor murii. Marea catastrofa va incepe in mod natural si se va sfarsii in mod supranatural. Ganditi-va ce inseamna acest lucru…….natural si supranatural! Dumnezeu Insusi se va implica. Pamantul va fi scos de pe ruta sa normala si soarele nu-i va mai darui nici o raza. Eclipsa va fi timp de 72 de ore pe intregul glob pamantesc. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, afara de lumina credintei si cea a unei lumanari sfintite, pe care o va avea fiecare care a indeplinit credincios rugamintea Maicii Domnului. Adevaratii crestini vor inchide in aceste zile usile si ferestrele si se vor aduna pentru rugaciune in fata Crucii si a Icoanei Sfintei Fecioare. Nu priviti afara si nu fiti curiosi sa vedeti ce se intampla afara, caci altminteri trebuie sa muriti! Doua treimi din populatia globului vor disparea de pe suprafata acestuia. Acum va venii o perioada de pace fructuoasa. Cand am privit ingrozitoarea pedeapsa a Domnului, am fost de-a dreptul zguduit in interiorul meu. Treceau zile, saptamani si ani si de cate ori ma gandeam la acea noapte groaznica am fost din nou zguduit”.
    ,, Vor aparea trei zile de intuneric in natura. In timpul acestor trei zile si trei nopti va fi o noapte neintrerupta. Lumanarile de ceara sfintita sunt singurele care vor mai da lumina. O singura lumanare va ajunge pentru trei zile. In casele celor lipsiti de Dumnezeu si in cele ale barfitorilor sai vor aparea duhurile rele sub cele mai dezgustatoare forme. Ei vor lasa sa se auda in ceruri cele mai grave injurii la adresa lui Dumnezeu. Fulgerele vor patrunde in casele voastre, dar nu vor stinge lumina lumanarilor sfintite, nici vantul, nici furtuna si nici cutremurele nu o vor stinge. Nori rosii ca sangele vor aparea pe cer, zomotul tunetului va zgudui pamantul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Marea va arunca talazuri inspumate peste intinderile uscatului”.
    ,, Ca un tunet urias urla pamantul. Apoi venea o patura neagra imensa sau niste nori si aducea asupra lumii o noapte innegurata. Un intuneric ingrozitor va imbraca pamantul. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, in afara de cea a credintei adevarate. Un miros intepator de nesuportat il simteam eu in gat incat am simtit nevoia sa vars”.
    ,, Din nori sunt imprastiate pe pamant uragane de foc. Furtuna si vreme rea, tunete si cutremure se vor urma unele pe altele neincetat, de neincetat va fi ploaia de foc ce se va abate asupra planetei noastre. Va incepe o noapte foarte rece. Tunete si cutremure vor zgudui timp de doua zile pamantul. Acestea vor dovedi ca Dumnezeu este mai sus de orice. Ei, care spera in Mine si care cred in Mine, nu au de ce sa se teama, pentru ca Eu nu-i voi parasi. Pentru ca sa va puteti pregati pentru acest eveniment, Eu va oi da urmatorul semn…..noaptea este foarte rece, vantul bate puternic si dupa o perioada va incepe tunetul. Apoi incuiati toate usile si ferestrele si nu mai vorbiti cu nimeni din afara casei. Ingenunchiati in gand in fata Crucii si suferiti pentru pacatele voastre. In timp ce se cutremura pamantul, nu priviti afara, caci furia Domnului trebuie primita cu groaza si cutremur. Cine nu urmeaza acest sfat va pierii in cateva clipe. In a treia noapte, cutremurul si focul vor inceta si in ziua urmaoare va rasari, din nou, soarele. O treime din populatie va murii”. v
    ,,Va aparea un intuneric ce va dura trei zile. Nici macar un demon nu va ramane in ascunzatoarea sa…….toti vor fi plecat de acolo si vazduhul va fi impanzit de ei. Aceasta va fi ultima plaga”.
    ,,Intuneric de trei zile si trei nopti. Incepe cu un trasnet ingrozitor si cutremur. Oamenii nu vor putea nici sa manance, nici sa bea, ci numai sa se roage. Ard numai lumanari sfintite. Fulgerele patrund in casa, se aud blesteme dezgustatoare ale diavolilor. Cine va privi curios pe fereastra va fi lovit de moarte. Sa fie pretuit sangele lui Iisus Hristos si chemarea Maicii Domnului. Dracii ii vor chinui pe viu pe cei lipsiti de Dumnezeu. In zadar vor cere acestia prelungiri ale vietilor lor. Peste tot domneste ciuma, apar pete mari si negre pe mana (ingerul digital?), aburi de sulf plutesc peste tot de parca ar fi dezlantuit tot iadul”.
    ,, Fiule, in timpul celor trei zile de groaza vor fi omorati toti dusmanii Bisericii. Cerul si pamantul se vor apropia unul de altul si foc va pustii intreaga planeta. Ea va fi acoperita de cadavre…….va fi o mare apasare asupra tuturor. Aerul va imprastia distrugere mortala. In lumea intreaga va domni un intuneric total. Numai un sfert al omenirii va supravietui”.
    ,, Intr-o scufundare se vede un barbat care scoate dintr-o crapatura o cruce si o voce urla rascolitor……Trei zile! Trei zile!”

    sa fim pregatiti Intr-Armati cu post si rugaciune , asemeni la tot ce ne Apasa in viata de zi cu zi sa Cerem Ajiutorul Maicii DOMNULUI Grabnic Ajutatoare si Al Sfintilor ca Ajutorul Sfant ne va ridica si in Sfanta Cruce vom Birui ,
    Amin!

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on noiembrie 18, 2012 at 8:21 pm

    si cu acel 21 dec … va fi ceva provocat de dusmanii credintei sau oculta internationala ce vor a lovi si a arunca in iad cat mai multe suflete pentru ca … si vor fi provocate aceste trei zile de intuneric DAR DUMNEZEU VA INTOARCE acest rau spre bine si va fi cernere anume ce este Curat in ORTODOXIE va ramane iar ce este necurat va pieri

    Apreciază

   • Vali said, on noiembrie 19, 2012 at 2:51 pm

    Crestinul Ortodox,

    Si daca nu se va intampla nimic pe 21 Dec ?

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on noiembrie 20, 2012 at 4:58 am

    am spus sa fim pregatiti …intrucat dusmanii credintei sau antihristii nu bat pasul pe loc
    ori , daca antihrist este deja pe pamint nu trebuie sa-si aduca si alaiul ?
    nu ai citit din Sfintii Parinti „ca iadul se va goli si vor fi toti dracii pe pamant ” DE ASTA SA FIM PREGATITI precum fecioarele intelepte si nu cele nebune !
    te intreb pe tine , acuma daca razboiul ia amploare si ne trezim bombardati …sau un cutremur catastrofal poate lovi Romania ?
    nu este oare mai bine in a fi pregatiti cu „privegheati si va rugati sa nu cadeti in ispita ca nu stiti ceasul cand vine ”
    sau te incapatanezi in a crede ce au spus Sfintii Parinti cum ca al 3 lea razboi va fi pornit de la jidani sau poporul cu stea in frunte
    „dictatura stelei cu cinci colturi se va sfarsi si hexagrama ii va lua locul ” Sfantul Parinte Arsenie Boca
    si ce a spus parintele Teofil Paraianu „furtuna cea mare in desert va incepe de la poporul cu stea in frunte ”
    asa ca scanteia a fost aprinsa …
    „priveghiati si va rugati sa nu cadeti in ispita ca nu stiti cand vine ”
    si as lua in considerare ce spun in acelasi glas mai multi … SI SA FIM PREGATITI intrucat va fi cernere si acuma este precum in timpul lui Noe ‘toti mancau, beau , se insurau , maritau …si pe Noe nebun il credeau ‘
    DOAMNE Ajuta in cele Bune ,
    amin!

    Apreciază

 8. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 9:53 pm

  De ce Parintele Arsenie Boca a zis … multi vor muri de frica ? Oare daca te pregatesti material si nu te pregatesti deloc sufletete sau mai bine zis duhovniceste oare poti rezista mult vazand disperare, moarte, haos total ? Daca ai mancare si crapi de frica, iti plesneste inima sau vreo vena prin cap cu ce te ajuta tonele de mancare si muniti ??? Cu nimic. Frica=diavolul care intra in om si il termina sufleteste cu tremur, panica si frica ca ai tai sau tu vei muri, vezi mii de cadavre, orase in ruine si frica=diavolul intra in tine, dar cel care posteste se roaga nencetat cat poate, se spovedeste, se impartaseste, merge la Sfanta BIserica, la Sfantul Maslu, citeste carti sfinte si se sileste sa respecte poruncile, Dumnezeu, Maica Domnului, ingeri si sfinti lui Dumnezeu il ajuta in tot si toate, ii da tarie sa treaca peste orice si il indruma bine mereu.
  Frati crestini sa ne intarim duhovniceste si sa intarim si pe alti dupa putere cum trebuie ca sa facem fata la tot cea ce vine si va veni peste noi. Sa priveghem mereu ca frica=diavolul sa nu ne prinda pe picior gresit cand vin incercarile grele.

  Apreciază

 9. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 10:00 pm

  @set, vezi si vedeti cum massmedia promoveaza frica in masa: mayasi,OZN, extrateresti=draci, panica, panica, panica si cine nu il are pe Domnul Hristos in suflet este prada frici=diavolului.

  Apreciază

  • Set said, on noiembrie 17, 2012 at 7:39 pm

   Exact, doar propaganda venita de la cel rau, din pacate massmedia e in ultimul timp plina de asemenea articole. Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti!

   Apreciază

 10. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 10:38 pm

  Cei care studiaza fenomenul OZN de anii de zile zic ca exreaterestri sant demoni-diavoli.

  Apreciază

  • Cosmin said, on noiembrie 16, 2012 at 11:26 pm

   Am ratacit o viata pe acest subiect, si mare a fost deceptia cand am concluzionat ca intradevar asa zisii „extraterstrii si ozn-urile” sunt manifesatri demonice. Dar pana la urma deceptia s-a transformat in bucurie…
   Doamne lumineaza-ne!

   Apreciază

   • mircea.v said, on noiembrie 17, 2012 at 10:14 am

    Mai este o cale de a „concluziuna”, ca si eu am fost cu din astea – cu Erik von Daniken, Dan Apostol…
    Vaznd eu greutatea vorbelor parintilor care au trecut prin puscarii, si nu numai, si vazand eu ce zic ei de toti extraterestrii astia, i-am crezut pe acesti parinti si nu m-a mai interesat sa mai fac nici o cercetare sa vad ce si cum. Nu ma mai intereseaza, nu ma mai pasioneaza, s-a terminat cu domnii extra pt mine.

    Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 11:48 am

    Cand eram mic eram fan OZN. Pana am citit Ortodoxia si religia viitorului, apoi m-am linistit.

    Apreciază

 11. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 11:15 pm

  Uitati un documentar excelent care demasca foarte bine fenomenul OZN si extraterestri, pardon demoni, draci.

  Apreciază

 12. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 11:17 pm

  Partea a doua.

  Apreciază

 13. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 11:20 pm

  Partea treia.

  Apreciază

 14. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 11:25 pm

  Partea patra.

  Apreciază

  • Cosmin said, on noiembrie 16, 2012 at 11:28 pm

   Filmul „The Fourth Kind”, e mai mult decat revelator in aceasta privinta.

   Apreciază

   • cineva said, on noiembrie 17, 2012 at 3:15 am

    @Cosmin

    Filmul The Fourth Kind este foarte revelator si in privinta faptului ca arata conlucrarea armatei americane cu aceste manifestari demonice. Exact cum spune in profetii, oamenii vor fi condusi si ajutati de diavoli ca sa-si atinga scopurile diabolice.

    Apreciază

   • marcel said, on noiembrie 17, 2012 at 10:16 am

    @cineva ,esti simpatic si eu te inteleg(referitor la o discutie in urma cu cateva subiecte) ! desi tu sti ca exista magazine ce vand giuvaere de aur tu preferi cuprul de la coltul strazii! si mai te si autoconvingi ca e galben si el si nu rugineste si poate in viitor o sa i creasca pretul ca sa ajunga la pretul aurului ! sa te duci asa simplu la magazinele de aur pentru tine si altii (majoritatea) e ceva fad,plictisitor !! si asa este caci MINCIUNA (cea aleasa si de tine)(si celelalte pacate la fel)creaza niste emotii care scot din organism adrenalina necesara trecerii acelui hop !! numai ca acea semzatie data de adrenalina place si e apoi cautata mereu !! adrenalina nu vine ca urmare a adevarului si astfel adevarul pentru ca nu creaza senzatii si adrenalina nu ti place ! si mai iti place minciuna ca e iubita de majoritatea oamenilor si asta iti da tie iarasi o SENZATIE TEMPORARA DE siguranta ! pace !

    Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 11:55 am

    marcel

    Nu mai jicnii. Nu mai te ratoii la toata lumea, ca nu esti in masura sa o faci.

    Apreciază

   • mircea.v said, on noiembrie 17, 2012 at 1:56 pm

    marcel,

    care e „minciuna” aleasa de @cineva, ca nu m-am prins. Vorbesti prea complicat. Si vezi ce spune Bernea mai sus de persoanele complicate.

    Apreciază

   • marcel said, on noiembrie 17, 2012 at 3:48 pm

    @mircea v,ti s a parut ca vorbesc cu tine ? ce esti asa bagator de seama ? vrei sa pricepi tu ce vorbesc eu cu „cineva” ?vad ca iti tremura vocea cand e vorba de mincinosi !! te ai simtit si vrei sa dai cu pumnul? alta data dadeai cu capul in coltul mesei acu esti mai destept .dar dupa cum spui tot nu pricepi ! daca tu nu pricepi pui pancarta ca e ceva complicat ? ortodoxia e si mai complicata spune i lui Hristos sa o faca mai pe intelesul tau

    Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 4:27 pm

    marcel

    Raspunde bre la intrebare, nu o mai intoarce ca la Ploiesti. Care-i minciuna?

    Apreciază

   • cineva said, on noiembrie 17, 2012 at 7:39 pm

    @marcel/ploiesti

    Iti spun fara pic de rautate, iarta-ma, stiu ca o sa crezi ca vreau sa ma razbun si sa lovesc in tine dar nu este deloc asa. Din multele comentarii pe care ti le-am citit (nu neaparat adresate mie) inclin din ce in ce mai mult sa cred ca sa ai o problema. Reactiile tale bizare si haotice cred ca au pus pe multi pe ganduri… Acum vorbesti cuminte si asezat, acum esti agresiv si insulti lumea, acum vorbesti bazaconii lipsite de sens (ca cele de mai sus cu adrenalina). Fie sunteti mai multi care postati sub aceste nick-uri, fie suferi de o dedublare/multiplicare de personalitate. Un om intreg este un om consecvent in comportament. La tine totul fluctueaza… Sfatul meu sincer si dezinteresat este sa investighezi. Poate fi o problema de ordin psihologic sau de ordin duhovnicesc, nu stiu, dar ceva este. Un duhovnic bun cred ca te-ar putea ajuta in aceasta directie.

    @stop rfid si mircea. v

    Nici eu nu inteleg mai bine la ce se refera marcel cand zice ca iubesc minciuna. Tot ce imi vine in minte ar putea fi legat de ultima discutie despre adoptarea de catre BOR a calendarului nou in cadrul careia am afirmat (si sustin in continuare) ca desi a adoptat acest calendar (condamnat de unii sfinti) biserica noastra nu si-a pierdut harul. Probabil marcel crede ca am ales sa ma mint si sa mint si pe altii. Nu stiu, e treaba lui dar nu ma consider jignit. Aceasta este convingerea mea si nu o sa mi-o schimb doar pentru ca altii nu sunt de acord cu ea.

    Apreciază

   • marcel said, on noiembrie 18, 2012 at 7:48 pm

    @cosmin am vrut sa te avertizez ca nu ajunge doar incapatanarea ca sa poti castiga un razboi !! tipul ala cu nume rusesc era mult prea pregatit si pentru tine si pentru mine si ti am spus sa i lasam pe altii mai pregatiti sa i raspunda ! dar tu te ai aruncat cu capul inainte si ne ai facut credinta de ras adica tu te dadeai mare si tare in religie si habar n aveai cand se intoarce Iordanul …? eu unul asa gandesc:cand nu cunosc un subiect nu comentez !! si asta doream sa te sfatuiesc si pe tine dar tu nu ai inteles si chiar din cuvantul SIMPATIC ti s a parut ca e ceva de rau ..hai sa ne oprim ca nu ne intelegem ,PACE

    Apreciază

 15. Lastun said, on noiembrie 16, 2012 at 11:28 pm

  Partea a cincia.

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on noiembrie 17, 2012 at 1:33 am

   @lastun
   Gogosarul asta e unul dintre utorii porcariei antihristice numite zeitgeist!

   Apreciază

 16. Lastun said, on noiembrie 17, 2012 at 12:33 am

  Va rog sa ma iertati cu partea a cincia, pentru ca tipul asta in sacou crem o ia pe aratura pe la minutul 4:00 si amesteca Biblia,Sfanta Treime si ingeri cu ideile OZN-isticesi, si ca sau infiltrat alieni=diavoli printre oameni.
  Imi cer scuze cu partea aceasa a cincia. Daca domnul admin saccsiv 2 crede ca videoclipul al cincilea este daunatoar duhovniceste sa il stearga.

  Apreciază

 17. nea Anderthal said, on noiembrie 17, 2012 at 1:39 am

  off topic
  Ieri la munca am acordat asistenta unui specialist din Alabama care a venit sa instaleze pe masinile companiei scanere rfid cu sistem gps.L-am intrebat pe „sudist” daca tehnologia lor poate fi folosita si pe oameni si raspunsul a fost pozitiv!Aceste scanere se folosesc in felul urmator: masinile care transporta bunurile companiei au aceste scanere si atunci cind trebuie sa treaca de un punct de control se scaneza doa si se stie tot ce este in interior fara control.Deasemene si daca este ceva in plus apare in scanerul celor care verifca..etc.Avansati, ce credeti?

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on noiembrie 17, 2012 at 2:09 am

   Cand zici „se scaneaza” te referi la se scaneaza pachetul(cam ciudat) sau se scaneaza doar cipul? Normal mi s-ar parea sa se scaneze doar cipul daca e cum zici tu, adica se verifica pachetul o singura data sa vada ce e in interior si stocheaza datele in cip ca apoi sa la urmatorul control sa nu mai fie nevoie sa verifice iar pachetul ci doar sa citeasca datele de pe cip, si nu mi se pare avansat ca tehnologie… poate avansat ca nesimtire…

   Apreciază

   • nea Anderthal said, on noiembrie 17, 2012 at 3:53 am

    @pelasgul
    Deci toata marfa v-a avea cipuri si astia vor scana doar transportatorul si imediat apare marfa cu toate detaliile.E vorba de marirea volumului si a vitezei cu care vor controla informatia!Reduce timpul si imagineaza-ti in viior CIND TOTUL VA TRECE PRIN ACEASTA TEHNOLOGIE DEMONICA..

    Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 12:02 pm

    nea Anderthal

    Deci daca ai card cu cip RFID automat te scaneaza si pe tine. Sau daca te pricopsesti cu o haina cu cip RFID. Se scaneaza tot, deci intr-o secunda ei cunosc tot continutul care exista in aceste masini. Deci in viitor ce nu are cip va fi confiscat sau deteriorat.

    Apreciază

 18. STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 12:08 pm

  MINCIUNI

  Medicul-sef al DSP Vaslui, Luminita Costache, a sustinut ca lesinul nu se numara printre reactiile adverse ale vaccinului si ca, de fapt, elevilor li s-a facut rau din cauza fricii de intepatura.

  http://www.ziare.com/scoala/elevi/vaslui-ancheta-la-un-liceu-dupa-ce-elevi-vaccinati-au-lesinat-1202177

  Apreciază

 19. STOP RFID 666 said, on noiembrie 17, 2012 at 12:29 pm

  CAND INCEPE SA-TI CURGA BALE DIN GURA, DE PROST CE ESTI

  Există, totuşi, mesaje clare pe pagina de Facebook a poliţiei din Hanovra, din partea celor care i-au dat Like acesteia: „Nu vă lăsaţi impresionaţi de protecţia datelor personale! Dacă indiciile ajută la prinderea unor criminalii periculoşi, atunci orice mijloc este legal.”

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/politia-ar-putea-colabora-cu-facebook-in-realizarea-anchetelor-174284.html

  Apreciază

 20. Lastun said, on noiembrie 17, 2012 at 2:58 pm

  E trist cand nu traiesti in adevar.

  http://sfantulnicolaevelimirovici.wordpress.com/2012/11/09/esti-trist-cand-nu-traiesti-in-adevar/

  Apreciază

 21. Lastun said, on noiembrie 17, 2012 at 3:12 pm

  Sfantul Nicolae Velimirovici. Acest film este oferit gratuit de predania.ro si poate fi si cumparat pentru cine doreste.

  http://www.predania.ro/sveti_nikolaj_srpski_ro.avi

  Apreciază

 22. Geo said, on noiembrie 17, 2012 at 6:37 pm

  Oameni buni,v-ati gandit cum ca cele 3 zile de intuneric ar putea fi urmarea unui atac atomic sau nuclear?Ce amestecati acolo si extraterestrii?A inceput un razboi in Orientul Mijlociu care zic eu ca nu se va termina prea curand si prea usor.IISUS a spus:”e hotarat ca razboiul va tinea pana la sfarsit „.Daca aveti niste apa in casa,niste lumanari si niste paine o fi chiar asa de rau?Nu zice nimeni sa va strangeti provizii precum harciogul .

  Apreciază

  • Maria said, on noiembrie 17, 2012 at 11:59 pm

   Geo,
   Si cand vor fi acele trei zile de intuneric ,pt ca am ramas in urma cu „stirile „de la tv ,nu ma uit de cateva luni .?

   Apreciază

 23. crestinul ortodox said, on noiembrie 18, 2012 at 1:17 pm

  Apreciază

 24. Geo said, on noiembrie 18, 2012 at 4:08 pm

  Maria,nu te grabi:}.Nici eu nu privesc la televizor de multa vreme si nu-i duc dorul.Cat despre zilele de intuneric spuneam ca le putem crede daca luam in calcul un atac atomic.Spuneam ca am putea sa nu vedem soarele multe luni daca asta se va intampla.In Biblie li se spune evreilor:”ce asteptati voi de la ziua Domnului,caci ziua Domnului va fi intuneric.”Acum eu nu vb. strict despre 21- 12- 2012.Acest razboi din Orientul Mijlociu s-ar putea sa nu se sfarseasca curand ba mai mult,ar putea sa intre si alte forte militare care nu sunt de loc neglijabile.Ceea ce ma supara este aceasta psihoza extraterestra.Peste tot,mai bagam si o posibila invazie.Pentru cei care inca se mai indoiesc de existenta extraterestrilor,vreau sa ii asigur ca ei exista!Da,au coarne si copite si locuiesc in iad.
  Cat despre niste minime provizii e bine sa le ai in permanenta in casa mai ales daca locuiesti in oras.In cazul unui cutremur mai maricel nu vei mai gasi nimic prin magazine(asta daca vor mai fi in picioare).
  Eu stau intr-o casuta la tara si am put in curte.Cei de la bloc nu au de unde lua apa.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: