SACCSIV – blog ortodox

Blasfemie: Au apărut colanți avand imprimate imagini cu ingeri si sfinti

Posted in blasfemie by saccsiv on august 26, 2012

Citez articolul O nouă modă va enerva preoţii. Femeile îşi acoperă zonele intime cu îngeri şi sfinţi

O nouă modă va enerva preoţii. Femeile îşi acoperă zonele intime cu îngeri şi sfinţi

 Creatorii de modă caută să iasă în evidenţă aplicând pe haine modele nemaiîntâlnite. Aşa au apărut şi colanţii cu un model inedit.
 
Colanţii cu model bisericesc

Pentru persoanele care vor să aibă sfinţii mereu aproape sau, din contră, cărora nu le pasă atât de mult de religie, au apărut colanţii cu icoane, scrie unica.ro

Comentariu saccsiv2

Imaginile sunt din vitrariile unor biserici. Cate provocari sunt la adresa crestinilor in ziua de astazi. Sa vedem ce reactii vor avea reprezentatii Bisericii. Daca era reprezentat Mahomed sau ceva legat de Holocaust, sigur iesea un scandal monstruos. Curentele antihristice ar trebui condamnate de lege foarte aspru!

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pcmouse said, on august 26, 2012 at 3:22 pm

    „O nouă modă va enerva preoţii”cum adica doar Preotii?dar cei 80si ceva la suta de Crestini Ortodocsi?enervanta televiziunea jidaneasca irealitatea

    Apreciază

  2. colaps said, on august 26, 2012 at 4:15 pm

    Mai în glumă, mai în serios, eu propun să stabilim o corelație armonioasă între numărul acestor „colanți” purtați și numărul de șuturi în fund date purtătoarelor.

    Apreciază

  3. Aurora said, on august 26, 2012 at 5:37 pm

    Mie mi se par niste imagini din biserici catolice, dar nu e bine ce se intampla. E hulitor !

    Apreciază

  4. lastun said, on august 26, 2012 at 6:21 pm

    Acesti colanti din punct de vedere crestin ortodox sant o blasfemie si o bataie de joc adusa religiei. Cei ce i-au creat si saracele femei si tinere care l-au luat si le vor purta vor simti Palma si bataia lui Dumnezeu pentru ca ingeri si sfinti lui Dumnezeu se cinstesc prin inchinare si sarutare a mainilor si a picioarelor nu prin imprimare pe colanti si purtarea lor.Vai celor ce iau creat si celor ce i-au purtat si o s-ai poarte.
    Doamne ajuta-ne si pazeste-ne de rele si blasfemii.
    Cei de la unica.ro ar trebui sa ia aminte sa nu ispiteasca femeile cu blasfemii impotriva ingerilor si sfintilor.
    Postati fratilor cu limbaj crestinesc pe unica.ro ca sa vada si alti ca a fi otodox nu inseamna sa taci si sa acepti batjocorirea religiei. Asa incearca ei femeile si oamenii crestini ortodocsi hai fa un conpromis unu mic, un pacat mic si dupa ani ai ani vor zice pai asa e la moda asta poarta toti.
    Doamne ajuta-ne si pazeste-ne de rele si blasfemii.

    Apreciază

  5. minionita said, on august 26, 2012 at 10:26 pm

    Revista aia e o porcarie si asta e un subiect tratat astfel incat sa creeze scandal, pentru ca asta se vinde. La urma urmei, daca nu ar exista femei dispuse sa poarte asa ceva, un asemenea obiect nu ar fi aparut. Cu cat se vorbeste mai mult despre aceste subiecte, cu atat fiecare pitipoanca ( scuze pentru termen dar este reprezentativ pentru categoria in cauza ) va considera ca nu e in pas cu moda daca nu are articolul de vestimentatie respectiv in dulapul ei.

    Apreciază

  6. marian said, on august 27, 2012 at 12:34 am

    Ce spune presa din partea aparent opusa, azi, in trei titluri:

    1)Crosses chopped down: ‘Anti-church hysteria’ spreads across Russia

    2)Confirmation: Egypt ‘Deployed U.S.-Made Tanks, SAMs in Sinai’

    si al treilea titlu:

    3)Why I’m convinced Israel will bomb Iran in weeks: Netanyahu is running out of patience and is ‘closer than ever’ to launching a strike

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2193246/Why-Im-convinced-Israel-bomb-Iran-weeks-Netanyahu-running-patience-closer-launching-strike.html#ixzz24gq9lqJc

    Apreciază

    • Maria said, on august 27, 2012 at 1:09 am

      Acestor oameni nu-mi pot da seama care simt le-a mai ramas neatrofiat.

      Apreciază

  7. Cezar said, on august 27, 2012 at 8:24 am

    Dintre toate prostiile numai la asta nu m-am gandit ca o sa se inample. Acesti„ colanti sfintiti„ sunt o bataie de joc la adresa religiei noastre. Pai in cazul asta poate ca va aparea si lenjerie intima „ sfintita„.

    Apreciază

  8. Arsenie said, on august 27, 2012 at 9:24 am

    Nu cred ca vor prinde foarte mult… luand pe categorii:
    – Ortodocsii: Nu vor purta, stiind ca este o blasfemie.
    – Sectarii: Din moment ce nu sunt de acord (de parca ar trebuii ca cineva sa fie de acord cu Dumnezeu) cu sfintii, nu vor purta.
    – Jidanii si Islamicii: Neavand cultul sfintilo, nu vor purta. In plus nu prea vad o femeie musulmanca in colanti.

    Mai raman: Atei, satanisti etc. care iar sunt sanse mici sa poarte…deoarece nu-i „cool” sa fi „bisericos” si oamenii ar putea sa rada de ei interpretand gresit.

    In fine, este aberant ce se intampla, si trebuie sa luam atitudine, fiecare in parte, iar de se poate si colectiv.

    Apreciază

    • nelu said, on august 27, 2012 at 10:04 am

      @arsenie,gresesti un pic cu sectarii !! sectarii vor purta ca sa rada de sfinti,ca ei si crucea o au in casele lor de rugaciune dar pe jos sa o calce cu picioarele,la ei sub presul de la intrare au icoane..ei nu opresc doar la a crede ceva ci si batjocoresc ce cred ortodocsii..

      Apreciază

  9. Android Romania said, on august 27, 2012 at 9:45 am

    Jignesc Biserica!

    Apreciază

  10. Pr.Gabriel said, on august 27, 2012 at 12:19 pm

    Cand eram in facultate, Pr.de Noul Testament ne spunea ca la Institutul de la Vatican erau catolici de-ai lor care isi puneau icoane pe blugi, mai bine zis in zona partilor dorsale si ca erau tare „multumiti” ca erau cu „sfintii” permanent. Lor, in lumea desacralizata, e ceva firesc sa fie „extravaganti” (pt. noi). Cred ca e vremea hulirilor si semetiilor din apocalipsa. Sa ne intarim , fratilor, ca vin vremuri grele, marturisirea fiind din ce in ce mai grea, atat pt. cler cat si pt. mireni.

    Apreciază

    • nelu said, on august 27, 2012 at 3:11 pm

      @pr gabriel,da asa am auzit si eu despre pervertire:am intrebat un catolic convertit la ortodoxie din Franta care spunea ca popii catolici stiu ca ortodoxia este credinta corecta dar ei raman (asa zicea el)catolici ca le este rusine sa le spuna adevarul oamenilor,ca or sa rada de ei..asa cum se fatzaresc parlamentarii nostrii:pai daca o instanta a hotarat ceva gresit trebuia ca si alta instanta sa zica asa gresit ca prima?au fost si condamnari la moarte,dar prin dovezi s a renuntat la condamnare..numai ca e clar ca cei din usl nu vor ca base sa plece ci doar se prefac pentru ca toti sant in corul lui antihrist

      Apreciază

  11. Pr.Gabriel said, on august 27, 2012 at 9:18 pm

    Nelu, frate….lucrurile cu catolicii sunt mult mai dificile..acolo e o institutie osificata pana in dinti, reglementata de un cod fiscal aproape „perfect”, incat iesirea dintre ei cu dezvaluiri socante, nu este o optiune. Probabil ca multi dintre ei traind in mari pacate sunt santajabili si nu isi gasesc forta sa se puna minciunii catolicismului.Cred ca doar Dumnezeu poate rade din temelii o astfel de religie umanista.Omeneste, nu se poate face nimic, au toate fraiele in mana, cunosc toate mecanismele sociale, politice, administrativ-financiare, deoarece ei le-au creat.Esti pe terenul lor si nu poti face nimic tu, ca om, doar Domnul atat, cand o hotari sa termine cu erezia.Probabil la Judecata finala sau cand se vor implini profetiile despre caderea lor.

    Apreciază

  12. Cosmin M said, on august 28, 2012 at 12:16 pm

    Singura religie dreapta este ortodoxia. Lumina Sfanta la Ierusalim vine numai cand ortodocsii tin Slujba de Inviere. Nu vine nici la catolici nici la altii. Exista marturii scrise ( Ne vorbeste Parintele Cleopa volumul 13 sau 14 nu mai tin minte)

    Apreciază

  13. teofilact said, on august 29, 2012 at 11:47 pm

    acestea sunt vremurile din urma, nu stiu cat ne mai rabda Dumnezeu!

    Apreciază

  14. paul said, on august 30, 2012 at 11:39 pm

    ALTA ABERATIE-Pentru prima data au fost recunoascute casatoriile intre 3 persoane!

    Dupa legalizarea casatoriilor intre homosexuali,pentru prima dată în istoria Braziliei a fost recunoscută din punct de vedere legal, ”căsătoria” între trei persoane.
    http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Prima-casatorie-intre-3-parteneri-starneste-revolta-7287.html

    http://www.ortodoxia.md/stiri/14-stiri/6625-pentru-prima-dat-in-istoria-braziliei-a-fost-recunoscut-din-punct-de-vedere-legal-cstoria-intre-trei-persoane

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.