SACCSIV – blog ortodox

Referendumul sub ancheta SUA. Ce cauta americanii in treburile interne ale Romaniei?

Posted in REFERENDUM by saccsiv on august 14, 2012
Citez integral articolul: Philip Gordon: Ingrijorarile  Departamentului de Stat sunt legate de suspiciunea ca la referendum au avut loc fraude de amploare, de procesul de reactualizare a listelor si de presiunile asupra CCR

 
Principalele ingrijorari ale Departamentului american de Stat sunt determinate de suspiciunea ca la referendum au avut loc fraude de amploare, de procesul de reactualizare a listelor electorale si de presiunile exercitate asupra Curtii Constitutionale, a declarat luni Philip Gordon, asistentul secretarului de stat Hillary Clinton, intr-o intalnire cu cativa reprezentanti ai presei.

Gordon a insistat, dupa ce s-a intalnit cu principalii actori politici din Romania, asupra procesului de reactualizare a listelor cu precizarea ca nu este firesc intr-o democratie ca rezultatul votului sa fie schimbat prin renumararea alegatorilor dupa ce referendumul s-a incheiat. Oficialul american spune ca a primit „raspunsuri corecte” din partea premierului Ponta si presedintelui interimar, Crin Antonescu.UDPATE 21.05: Mesajele importante transmise de Philip Gordon:

 • Am venit pentru a intilni liderii-cheie din Romania si pentru a impartasi citeva mesaje de la Washington
 • Am venit pentru ca urmarim evenimentele de aici foarte atent
 • Datorita faptului ca ne pasa de Romania sintem ingrijorati in legatura cu anumite dezvoltari legate de referendum si de procesul prin care este revizuit rezultatul
 • Afirmatii credibile despre votarea ilegala pe scara larga la referendum, incercarile de a schimba listele electorale si aparentele incercari de presiune asupra Curtii Constitutionale in privinta validarii referendumului
 • Toate aceste lucruri ridica intrebari despre legitimitatea verdictului, oricare ar fi acela
 • Toate aceste tentative ar fi contrare valorilor care unesc UE si SUA si nu vrem sa le vedem intr-o tara care e membru NATO si UE
 • Sustinem pe deplin cele 11 cereri ale UE
 • Ambasadorul Gitenstein a sustinut punctele noastre de vedere atit in mod public, cit si privat. Subliniez ca el vorbeste in numele Administratiei SUA
 • Vreau sa fie foarte clar: nu luam partea nimanui
 • Le-am cerut liderilor romani sa respecte statul de drept si independenta institutiilor
 • Cerem respect pentru institutiile independente
 • Asteptam ca acuzatiile credibile de frauda si interfente sa fie anchetate
 • Plasam Romania intr-un context strategic mai larg, Romania e un membru NATO pozitionat strategic. Ne pasa de sanatatea democratiei intr-un stat-cheie al NATO nu doar prin prisma oamenilor, dar si prin prisma Parteneriatului Strategic
 • Mesajul meu a fost: respect pentru democratie si institutii. Liderii cu care am vorbit si-au exprimat sustinerea pentru aceleasi valori. Ce fac oamenii e mai important decit ce spun oamenii
 • Daca legitimitatea e pusa in discutie, nu va fi bine pentru liderii tarii si pentru tara: pietele financiare vor fi speriate, investitorii vor gasi alte locuri in care sa mearga, aliatii vor fi mai putin confortabili cu continuarea proiectelor comune.
 • Preocuparile noastre au crescut. Initial, ne-am exprimat ingrijorarea ca reactie la unele idei despre schimbarea componentei Curtii Constitutionale si despre punerea la indoiala a deciziei CCR ca este nevoie de un cvorum de 50% plus unul pentru validarea referendumului. Am avut ingrijorari si le-am exprimat; unele au fost luate in calcul, ceea ce este un lucru pozitiv. Dar ingrijorarile noastre au crescut odata cu intrebarile legate de rolul CCR in validarea referendumului. Am auzit afirmatii legate de interferente in deciziile Curtii Constitutionale, acuzatii legate de fraude la vot, intrebari legate de renumararea care ar duce la schimbarea cvorumului. Da, ingrijorarile noastre au crescut.
 • Mi-am exprimat ingrijorarea in legatura cu procesul care ar pune la indoiala listele electorale folosite. Am inteles ca CCR a cerut livrarea listelor electorale originale; asta a comunicat dl Barroso intr-o scrisoare pe care noi o sustinem si asta e ceea ce am exprimat azi: examinarea de catre CCR a listelor initiale ca parte a procesului de validare.
 • Depinde de Curtea Constitutionala sa spuna ce liste electorale vrea sa vada. Inteleg ca CCR a cerut listele electorale care au fost utilizate la referendum. Aceste liste trebuie puse la dispozitie si nimeni nu ar trebui sa permita nici o ambiguitate legata de listele care trebuie luate in calcul.
 • Nu este un lucru normal sa revizuiesti listele electorale dupa aflarea rezultatului alegerilor.
 • Cred ca CCR ar trebui sa raspunda la intrebarea legata de renumararea listelor electorale. Schimbarea listelor initiale si schimbarea rezultatului reprezinta intrebari serioase despre legitimitatea votului pentru un observator din afara. Nu e calea tipica pentru un referendum.
 • Le-am spus acest mesaj liderilor cu care m-am intilnit. Ei si-au exprimat atasamentul fata de statul de drept. Am auzit lucrurile corecte. Vrem sa vedem rezultatele.

Intrebat de HotNews.ro daca SUA au pus in discutie Parteneriatul Strategic cu Romania in lumina ultimelor evenimente, Philip Gordon a spus:

 • SUA vor sa vada un Parteneriat Strategic de durata intre tarile noastre. Am agreat de curind formalizarea acestui Parteneriat Strategic… E greu sa continue daca exista semne de intrebare legate de legitimitatea procesului democratic. Vrem un Parteneriat Strategic cu un stat NATO si am spus clar ca atunci cind exista intrebari legate de practicile si valorile pe care se bazeaza Parteneriatul e dificil de continuat. De aceea sper si astept ca liderii din Romania sa respect valorile si principiile comune, astfel incit sa continuam acest Parteneriat Strategic.

Intrebat daca SUA iau in calcul renuntarea la amplasarea elementelor scutului antiracheta in Romania, Philip Gordon a spus:

 • Nu am discutat acest subiect astazi. Intentionam sa urmam planul agreat. Liderii pe care i-am intilnit astazi au exprimat acelasi punct de vedere.

 Stire in curs de actualizare

 REFERINTE
 
Comentariu saccsiv2:
Aceeasi intrebare este vlaabila si in cazul numirii in functia de consilier de catre Victor Ponta a americanului Wesley Clark. Adica noi nu avem justitie, parchetul nu se poate ocupa de aceasta ancheta? Adica americanii sunt neutri si ne putem baza pe ei. Am auzit ca ei isi doresc stabilitate in Romania pentru a nu le periclita viitorul atac in Iran.

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. traian said, on august 14, 2012 at 8:26 am

  Sunteti adepti usl? Biserica noastra nu a luat si nu ia atitudine in nicio problema importanta a acestei tari. Conducatorii politici si duhovnicesti ai acestei tari sunt incapabili sa-si afirme taria de caracter si barbatia. Ar fi imbucurator daca am avea o atitudine patriotica, o politica externa decenta si pasnica, inteleapta. Dar nu avem . Iar neamestecul in treburile interne este o iluzie cauzata de faptul ca oricine s-ar afla in fruntea tarii nu ar face decat sa-si vanda tara si poporul . Singura dorinta a conducatorilor nostri este puterea si prosperitatea lor. Chiar si in sanul bisericii dobandeste foarte mare importanta aceasta prosperitate, un oarecare lux… Mi se pare nepotrivita atitudinea usor partizana a comentariului dvs, desi trebuie sa recunoastem ca nu e placut sa vina emisari in tara noastra cu mesaje de tot felul. Insa adevarul este ca la noi nu mai functioneaza nimic. Cu totii suntem vinovati.

  Apreciază

  • marius said, on august 16, 2012 at 12:25 pm

   basistule nu suntem adeptii nicicui, tu nu ai vazut titlul stirei? DESCHIDE-TI OCHII! daca nu ne-ar pasa si de politica ar trebui sa murim cu totii! IDEEA POLITICII ESTE CA TREBUIE SCHIMBATI INCONTINUU! ca sa nu se creada puternici!

   Apreciază

 2. Valentin Dorneanu said, on august 14, 2012 at 11:23 am

  da ghițănștain ăla a întrebat vreodată poporul român ce vrea ?

  Apreciază

 3. ORTODOX said, on august 14, 2012 at 11:49 am

  Despre SECTE

  Apreciază

 4. F said, on august 14, 2012 at 1:39 pm

  Au nevoie de slugi care sa le faca treaba murdara – care sa taca si sa faca ce spun ei…
  http://www.youtube.com/user/MrRomania333

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on august 14, 2012 at 2:08 pm

   valabil si pentru tine , mergi la sectarii tai smintiti si lepadati de ADEVARATUL DUNEZEU !
   smintitilor si lepadatilor de ADEVARATUL DUMNEZEU , mergeti cu vrajeala si ametiti , saracii crestini din Credinta Crestin Ortodoxa cu bani , cu ochii dracului si-i puneti sa-si vanda sufletele pentru lepadarea de DUMNEZEU si iadul vesnic !
   sa va fie FRICA DE DUMNEZEU , ‘draci far coarne’!
   bine , va spunea Parintele Cleopa , da
   , ‘draci fara coarne ‘!
   Sfinte si Marite Prooroc ILIE , cu foc iai in primire pe vrajmasii lui HRISTOS si pe antihristi !
   amin!

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on august 14, 2012 at 2:08 pm

    …ADEVARATUL DUMNEZEU …

    Apreciază

   • darius said, on august 14, 2012 at 7:19 pm

    mai bolnavule mintal, de ce ataci pe toata lumea de pe blog? daca esti atat de perfect du-te la manastire si lasa-ne!!! toata lumea e sectara la tine..ai o problema cu caputu! daca nu-ti recunosti fratii in virtual cred ca in realitate esti un om izolat. controleaza-ti pornirile!

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on august 14, 2012 at 10:57 pm

    buna dimineata , liber cugetatorule !
    te-a trezit ‘natura’ la realitate sau incepi sa dai pe afara de atata fratenie comunisto- bolsevica de care ai dat SI dai dovada pina si in mediul virtual !
    stii ce , nu prea ma obosesc cu de alde tine care nici nu stiu pe ce lume si in ce lume traiesc !
    sau mai rau , nu stiu nici in ce barca se afla !
    Barca care pluteste sau cea care se scufunda !
    sincer ,
    iti doresc multa sanatate SI sa-ti ajute Bunul DUMNEZEU sa fii in barca care pluteste !
    Doamne Ajuta la Credinta Crestin Ortodoxa !
    Credinta Adevarata cea in care DUMNEZEU sau CREATORUL a Creat creatia : natura , omul , animale ,Totul si Toate ce ne inconjoara si nu , credinta comunisto-bolsevica de care dai dovada !
    amin!
    ps
    si daca ti-as raspunde cu atac laq persoana cum imi raspunzi , nu as fi crestin ortodox si nu vreau asta ci , am sa ma rog :
    „Doamne , Iarta-i ca nu stiu ce fac !”
    si nici ce zic !
    amin!

    Apreciază

 5. STOP RFID 666 said, on august 14, 2012 at 5:11 pm

  SECTARISME – TOTI SECTARII SA FUGA DE LA FATA MAICII DOMNULUI

  DACA NU-L IUBESTI PE FRATELE TAU PE CARE-L VEZI CUM POTI SA-L IUBESTI PE DUMNEZEU PE CARE NU-L VEZI?

  SECTARII NU RESPECTA PORUNCA SA-I CINSTESTI PE PARINTII TAI

  DACA DUMNEZEU O CINSTESTE PE MAICA SA SI NOI TREBUIE SA O CINSTIM

  Apreciază

  • gigelgrosu said, on august 15, 2012 at 2:04 am

   Frate STOP RFID,bine ca n-ai postat si continuarea acestor marturii ale ”calugarului pocait=rataciiiittt !!! „ca,tare smintitoare mai sunt.

   Apreciază

  • crestinul ortodox said, on august 15, 2012 at 8:05 am

   mai , STOP RFID , acuma m-am uitat si eu pe aceste postari , ale acestui fals ‘calugar’ facut si postat tot de sectari !
   te uiti ce spune asta aici „fiind ortodox eu n-am avut niciun progres pe aceasta cale ” !
   mai , ce ne-ai postat noua aici , sminteala si lepadarile de DUMNEZEU , a unor smintiti !
   nu vezi ca este o facatura a acestor ‘ draci fara coarne ‘1
   rog insistent , saccisiv 2 , stop rfid 666 , sa mai dati O TREIERARE , sa alegeti ce este grau curat , fata de neghina , atfel ma alatur , lui valentin Dorneanu si altii …SI chiar incep sa si cred , ca oaia a devenit lup , intre timp !!!
   pina atunci SI pina nu dispar , aceste atacuri la Credinta Crestin Ortodoxa ,
   ma abtin sa mai postez pe acest blog!
   Doamne ajuta !
   da , si care bun bazat (fara sa vad facatura ) ca intr-adevar un calugar , s-a pocait , intelegand unul de la smintiti sau acei ‘draci fara coarne ‘ la ORTODOXIE si nu viceversa !
   Saccisiv 2 ???

   Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on august 15, 2012 at 9:39 am

    Frate asta e linia blogului pe care a imprimat-o fratele Vasile, Dumnezeu sa-l apere. Daca tu consideri ca te sminteste nu mai citi sau viziona.

    Cred ca ar trebui sa-l certi si pe fratele Vasile care a postat ceea ce vezi mai jos.

    https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/03/text-doar-pentru-cei-cu-stomacul-tare-homosexualitatea-si-scatofilia-%E2%80%A6/

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on august 15, 2012 at 1:27 pm

    asta nu-i linia imprimata de Vasile , sectarii trebuie combatuti si la spam cu ei ,
    nu lasati sa-si arate ‘ coltii si ranjetul ‘!
    pe mine nu ma smiteste asa ceva ci vad cu viclenie cum se cauta a se sluji tatalui minciunei ;

    acuma suint timpurile cele de apoi , cand raul vrea sa rastoarne totul dar Intr-Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca BISERICA , portile iadului sau raul , nu o vor Birui !
    SA TINETI MINTE ACEASTA , caci DOMNUL IISUS HRISTOS este Capul Acestei BISERICI Crestin Ortodoxe !
    Vreti ADEVARUL CURAT , atunci ORTODOXIA de 2000 de ani ce este mai ; voi credeti ca ORTODOXIA este ce vedem acuma , va inselati !
    SFINTII ce au trait in Manastiri ce sunt ? , au ramas ‘amintiri cumva ‘ sau v-ati gasit impreuna cu sectarii sa aruncati cu noroi si sa ASCUNDETI ADEVARUL !
    nu ma intereseaza ce spune acel idiot , sa se duca in …cu Sola Scriptura lui si cu ratacirea lui numita cica ‘pocainta ‘ ;
    ei cat viclenie si inselare !
    si pe tine , Stop rfid 666 , te stiam mai vehement si mai stiam asemeni ca ai , o Dreapta Cruce INSA daca inclini sa te dai dupa o linie ce nu se numeste DREAPTA SI SFANTA CRUCE A ORTODOXIEI , atunci …
    Doamne Ajuta la Credinta Crestin Ortodoxa !
    amin!

    Apreciază

  • Maria said, on august 15, 2012 at 6:39 pm

   Ce sa vezi in acest video-clip ?
   Un sectar intrus ,intrat in manastiri , ca sa invete anumite randuieli si sa patrunda in viata de obste ,ca apoi sa aduca blasfemii si minciuni cu privire la activitatea din manastiri !
   „40 de calugari demonizati ,inchinandu-ne la idoli si icoane ,rupeau pomelnicile fara sa le citeasca ,pleaca staretul cu obste cu tot atunci cand se schimba ,etc ”
   Minciuni ,blasfemii ,demne de Satana mincinosul , sectant si diavol in carne si oase !!!!!!
   Piei Satana ,care vorbesti in acest video-clip ,ca nu poti pacali ortodocsii !!!!!!!!!

   Apreciază

  • Maria said, on august 15, 2012 at 6:49 pm

   Acest video-clip este postat pe you tube si il vede oricine ,asa ca trebuie combatut aici pe blog ,sa vada crestinii de ce sunt in stare ratacitii vanduti diavolului si poate oamenii ii vor demasca ,decat sa stergem video !Trebuie dat cu ei de pamant pe orice blog ii intalnim ,pt a le scadea apetitul de a mai posta balacareala lor draceasca !!!
   Ei ataca ,noi ii zdrobim si aparam credinta ortodoxa ,decat sa-i ignoram !

   Apreciază

 6. STOP RFID 666 said, on august 14, 2012 at 6:05 pm

  SPALAT PE CREIER SAU BOLNAV MINTAL? – DESPRE ORESTE STIM CA ESTE MAESTRU NEW-AGE

  Apreciază

  • gigelgrosu said, on august 15, 2012 at 3:13 am

   Deasemeni,foarte smintitoare si aceasta emisiune a new-agistului oreste.mi-a fost scarba s-o urmaresc toata.Multumesc pt. efortul de a o posta aici dar i-mi era mai bine daca n-o vedeam.

   Apreciază

 7. STOP RFID 666 said, on august 14, 2012 at 6:18 pm

  SA TRAIESTI FARA MANCARE SAU CU ,,LUMINA” – ACESTI RATACITI SUNT AJUTATI DE ZEI SAU DRACI SA REZISTE

  Apreciază

 8. STOP RFID 666 said, on august 14, 2012 at 6:38 pm

  http://piatza.net/illuminati-si-criza-din-romania/

  Apreciază

 9. aha said, on august 14, 2012 at 6:43 pm

  suntem o tara ortodoxa? si se experimenteaza ceva nou pe noi? cum s-a intamplat cu grecii? sau ma insel? prea mare interesul pentru noi asa deodata. apropo…baiatul asta Gordon, a fost mereu in vizita inaintea ultimelor conflicte: siria, egipt, libia….sa fie o coincidenta?

  Apreciază

 10. STOP RFID 666 said, on august 14, 2012 at 8:08 pm

  PRIMUL OM-ROBOT

  Apreciază

 11. Verde said, on august 14, 2012 at 8:16 pm

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=50689&Itemid=139

  Cica ar fi crestini, nu stiu daca sunt ortodocsi sau eretici dar in Siria sunt multi ortodocsi, procentual vorbind, deci ar putea sa fie.

  Apreciază

  • Verde said, on august 14, 2012 at 8:19 pm

   Pe cine sustin americanii asadar?

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on august 14, 2012 at 11:00 pm

    ghici , pe cine oare ?
    sau cine sunt ‘americanii’ ?

    Apreciază

 12. Verde said, on august 14, 2012 at 8:29 pm

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=50681&Itemid=56
  Templierii il apara pe Breivik

  Apreciază

 13. gigelgrosu said, on august 15, 2012 at 3:28 am

  Rectific:Inca o data…

  Apreciază

 14. viorel popescu said, on august 15, 2012 at 7:58 am

  Domule Valentin Dorneanu, acest site, cu bune (f multe) dar si cu rele (aproape de loc) este in primul rand o lucrare de informare, de trezire, un semnal de alarma…cum vreti dvs sa-i spuneti. Pentru mine personal, retineti il citesc zilnic cam de la o luna de la aparitie, a avut un rol deosebit in schimbarea mea radicala. Si le multumesc celor care au facut aceasta munca, fratelui vasile, si fratelui ce a preluat munca lui si o duce mai departe. Sa le dea Dumnezeu sanatate, minte curata si ganduri bune. Dvs vad ca va este teama ca anumite articole pot sminti, si repetati asta din doua in doua zile, de parca altceva nu mai stiti sa spuneti, sau sunteti cu treaba pe aici, si asta va este „misiunea”. Nu e cazul sa va agitati…duritatea unor articole nu poate sminti decat pe cei ce sunt deraiati un pic deja. Pe cei caldicei (cum am fost si eu) ii racoreste cu un dus rece, si ii pune din nou pe sine, iar pe cei cu credinta dreapta nu ii afecteaza. Rugaminte, pt dvs, ori comentati ceva constructiv, sau nou, ori…renuntati sa mai scrieti. Si un sfat, „blogurile așa-zis ortodoxe sunt minciuni
  mă pot mântui mai ușor fără ele”…valentine, aici cauti tu mantuirea???
  Va rog sa ma iertati!!!

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on august 15, 2012 at 8:35 am

   iti raspund , in locul lui Valentin Dorneanu ,sper sa nu se supere !
   Sectarii si ale lor povesti facute de ei , pentru a rataci si blama ORTODOXIA , nu au ce sa caute aici !
   daca dta ai dovezi de ce spune acela acolo , atunci arata-le concret , o camera ascunsa , poftim !
   insa pina nu vedem concret ADEVARUL , refuz sa dau credibilitate unor idiotenii spuse de un ratacit si propagarii spre o mai multa ratacire , de la ORTODOXIE !
   Doar In Adevar Curat ( 100% ) Spus poate APARE si Lumina SFANTA spre risipirea intunericului , SPRE ADEVARATA ORTODOXIE , spre Adevaratul DUMNEZEU , Domnul IISUS HRISTOS , ce este Adevar , Lumina , Iubire !
   si chiar daca ar fi asa ‘ dupa ale lor roade ii veti cunoaste ‘ spune insasi DUMNEZEU , ce indeamna acest smintit sau ‘fals calugar’ anume ca ‘fiind ortodox eu n-am avut niciun progres pe aceasta cale ‘ sunt cuvintele unui lup in blani de oaie , e atat de greu SA VEZI ADEVARUL ?
   amin!

   Apreciază

 15. crisuadi said, on august 15, 2012 at 9:35 pm

  Am sa incerc un raspuns la intrebarea din titlu , ce cauta americanii in treburile noastre interne ? Lasand la o parte faptul ca parca este intrebarea bolsevicului , ateului Ion Iliescu , pot spune ca atata timp cat americanii si banca mondiala ne dau banii pentru ca statul socialist sa plateasca salariile bugetarilor din romania au tot dreptul sa-i intereseze ce se intampla aici . Sau credeati ca statul roman are banii lui din care plateste pensii si salarii ? Nu , nu are , banii lui sunt din taxele si impozitele puse pe firmele particulare , cate au mai ramas . Dar astia cum am zis se imputineaza pentru ca patronii n-or fi prosti sa munceasca pentru statul care-i spoliaza ca sa plateasca puturosii ! Neajungandu-i banii , statul socialist se imprumuta de la parteneri : americani , in special FMI si de la europeni . Capisci ? De-asta ii intereseaza !
  Nu , banii din impozitele pe salariile bugetarilor nu se pun , aia sunt bani care se muta de la stat la puturosi si inapoi la stat .
  Cred ca autorul acestui blog stie toate astea , dar ipocrizia este mare si e mai bine sa dai a patriot cu intrebari preluate de la bolsevici si carpe caghebiste notorii . Atata timp cat romanii nu mai au bani de salarii si pensii , ei nu mai au nici treburi interne ! Treburile noastre interne sunt cele ale FMI ! Ne place sau nu…

  Apreciază

  • timisorean1 said, on august 15, 2012 at 11:14 pm

   N-ai inteles nimic d-le habauc. Era o expresie pe aici, „jmirgheluit pe creier”…

   Apreciază

 16. nelucraciun said, on august 16, 2012 at 2:57 pm

  Problema e simpla, am enuntat-o si am discutat-o intr-o oarecare masura cu cateva zile inainte de sosirea emisarului american, aici:
  http://nelucraciun.wordpress.com/2012/08/05/ce-nu-sesizeaza-politichia-damboviteana/
  Sper sa nu o considerati autopromovare si sa nu procedati la fel cum ati mai facut-o altadata cu comentariile subsemnatului.

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on august 16, 2012 at 5:22 pm

   ” … Intr-o noapte spre zi , ne vor cupa trei state : rusii , bulgarii si ungurii …si peste cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc ” Sfantul Parinte Arsenie Boca
   totul se intampla din vina noastra , da
   si pentru ca am acceptat ca spurcaciunea mare sa fie in TARA ACEASTA CRESTIN ORTODOXA si stam nepasatori …
   Bucura-te Bucuria noastra , Acopera-ne pe noi de tot raul cu Sfantul Tau Acoperamint ,
   amin!

   Apreciază

   • Valentin Dorneanu said, on august 18, 2012 at 4:13 am

    și gaga a adus o spurcăciune prin concertul ei, dar era deja instalată în sufletele tinerilor dinainte, cu ani de zile înainte.
    acum doar și-a luat tributul.
    e bine să punem genunchii la rugăciune pentru că de-acu încolo se pot schimba multe și în bine, da și în rău

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: