SACCSIV – blog ortodox

Tensiunea se amplifica in Orientul Mijlociu – Netanyahu despre Iran: Este vremea acţiunii. Iranul in apararea lui Bashar al-Assad

Posted in razboi mondial by saccsiv on august 1, 2012

Benjamin Netanyahu: “Iranul nu a putut fi convins să oprească programul nuclear. Este vremea acţiunii”

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat că regimul islamist de la Teheran nu a putut fi împiedicat să se doteze cu arme nucleare, chiar dacă Statele Unite au oferit asigurări cu privire la posibilitatea unei intervenţii militare, în ultimă instanţă, împotriva Iranului.

Benjamin Netanyahu: „Iranul nu a putut fi convins să oprească programul nuclear. Este vremea acţiunii” / Sursă foto: elldor.info

Secretarul american al Apărării, Leon Panetta, a reiterat miercuri, în Israel, că Statele Unite menţin opţiunea militară în cazul Iranului, însă premierul Israelului a declarat că “Regimul de la Teheran crede că membrii comunităţii internaţionale nu manifestă suficientă voinţă pentru a opri Iranul”.

Regimul islamist de la Teheran susţine că programul nuclear iranian are scop strict civil, dar Occidentul şi Israelul suspectează că Iranul încearcă să fabrice arme atomice.

Netanyahu a avertizat în privința situației din Iran, subliniind faptul că regimul iranian crede că membrii comunităţii internaţionale nu au suficientă voinţă pentru a opri programul nuclear, iar acest lucru trebuie să se schimbe rapid, ”pentru că timpul pentru rezolvarea pe cale paşnică a acestei situaţii tinde să expire”.

Statele Unite au avertizat Israelul să nu efectueze vreun atac unilateral împotriva instalaţiilor nucleare iraniene, însă Netanyahu a sugerat marţi că statul evreu ar putea opta pentru o intervenţie militară.

Iranul ameninta din nou si sare in apararea lui Bashar al-Assad

Iranul “nu îi va permite duşamnului să avanseze” în Siria, însă consideră că nu este necesar să intervină pentru moment, a declarat generalul Massoud Jazayeri, adjunctul şefului Statului Major al forţelor armate iraniene.

“Pentru moment, nu este necesar ca prietenii Siriei să intre în scenă, iar evaluarea noastră este că nici nu va fi nevoie să o facă”, a declarat generalul Jazayeri. Luni, la Damasc, cotidianul al-Watan, apropiat de putere, a scris că Iranul a avertizat Turcia împotriva oricărui atac asupra teritoriului sirian, afirmând că Teheranul va riposta “dur” pentru a veni în ajutorul aliatului său.
Potrivit generalului Massoud Jazayeri, “toate componentele rezistenţei în faţa Israelului sunt prietenii Siriei, pe lângă mari puteri cu greutate pe scena internaţională”, a spus el. “Noi vom decide, în funcţie de circumstanţe, cum ne vom ajuta prietenii şi rezistenţa din regiune. Nu îi vom permite duşmanului să avanseze”, a subliniat generalul.
Avertismentul vizează Statele Unite ale Americii, ţările occidentale, dar şi Arabia Saudită, Qatarul şi Turcia, acuzate de Teheran, principalul aliat regional al Siriei, că îi sprijină financiar şi militar pe rebelii sirieni care caută să înlăture regimul preşedintelui Bashar al-Assad. Pe de altă parte, şeful diplomaţiei iraniene, Ali Akbar Salehi, l-a contactat telefonic luni seară pe omologul său suedez Carl Bildt pentru a-i transmite că situaţia din Siria “se îndreaptă spre calm”.

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. daniel said, on august 1, 2012 at 11:34 pm

  Da Doamne pace in lume si in tara noastra!

  Apreciază

  • ionut ignat said, on august 2, 2012 at 8:30 am

   la nivelul conducerii perciunatilor sionisti s-a luat demult decizia atacarii Iranului, se mai asteapta doar un moment prielnic, probabil chestii legate de numerologie si simbolism ocult. Numai ca ei uita ceva: exista Dumnezeu si doar cand va vrea El, poate incepe razboiul. Doamne fereste !

   sunt ani buni de cand se tot vorbeste de un atac asupra acestei tari, deja mentalul public e obisnuit cu ideea, nu va mai soca pe nimeni atunci cand vor cadea primele bombe. propaganda mediatica a atins apogeul, tunurile si avioanele sunt pregatite..

   Apreciază

   • Ioan Pelasgul said, on august 2, 2012 at 6:04 pm

    Sau…sa treaca alegerile……

    Apreciază

 2. marian said, on august 1, 2012 at 11:53 pm

  Apreciază

 3. Marchis said, on august 2, 2012 at 2:06 am

  Domane ajuta!
  As dori sa aduc in atentia dvs. alte „dovezi” in legatura cu posibilul atentat de la Londra. Stiu ca pare bizar,ca si eu ader la aceasta teorie,cum ca va incepe un posibil macel,la jocurile de la Londra si foarte curand. Nu stiu daca ati auzit de „profetul” argentinian Parravicini si profetiile sale. Este uimitor,cum un pictor a putut sa picteze cu atata detaliere anumite evenimente ce s-au intamplat. Nu putea sa scape nici atentatele de la Londra din picturile sale. Deabia acum,dupa mult timp, s-au relationat unele din picturi cu personajele ce au fost in deschidere la Londra. Urmariti cu atentie urmatorul clip si decideti voi ce parere aveti. Link :http://www.youtube.com/watch?v=qwPrGs9DKws&feature=plcp . Tin sa mentionez asupra autorului acestui clip cateva lucruri. Eu il urmaresc de mult pe acest musulman(i) ce detinea conturile intitulate ” thetruthisfromgod” . El a avut numeroase conturi,dar toate i-au fost sterse. Acesta este al 4-lea cont al sau. Nu doresc sa smintesc pe nimeni cu acest video sau cu acest spus „profet” . Stiu bine de unde le vin aceste „profetii”, ca si multi alti inaintea lui (de ex. Nostradamus). Clipul este in lb. engleza si spaniola.

  Apreciază

  • stef said, on august 3, 2012 at 12:48 am

   Vad ca materialul e postat inainte de ceremonie – E clar descrierea mortii – care apare si in desfasurarea circului sinistru de la deschidere

   Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on august 2, 2012 at 1:04 pm

  CUM SA-TI PROTEJEZI CARDUL – NU FACE CUMPARATURI PE NET

  CA SA FI PROTEJAT MAI BINE, ARUNCA SI CARDUL

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/securitate-card-cumparaturi-online-406586.html

  Apreciază

 5. lastun said, on august 2, 2012 at 11:24 pm

  Marchis acest videoclip :http://www.youtube.com/watch?v=qwPrGs9DKws&feature=plcp . contine FOARTE MULTA INSELARE. de ce ? hai sa iti explic de ce. poate vor fi atentate sau ceva dezastre la olimpiada de la londra, poate da poate nu.Poate cineva care nu e ortodox sa profeteasca ceva ? eu zic ca nu ? VIITORUL DIN CLIPA URMATOARE SAU CEL DE MAINE SAU CEL PESTE ANII IL ARATA DOAR DUMNEZEU daca crede ca acest lucru ne este de folos. DIAVOLUL STIE TRECUTUL SI PREZENTUL dar la VIITORUL nu il poate prezice, doarece Dumnezeu ia luat aceasta abilitate diavolului. diavolul pate cel mult sa presupuna si sa fie atent la ce se intampla acum si sa faca un probabil viitor la ce o sa se intample, Diavolul face depre viitor doar presupuneri. DAR POATE TE INTREBI DE CE DE CE UNELE DIN ACESTE PROFETI SI ALTELE SE INTAMPLA. PAI DACA EL LE PREGATESTE SI LE EXECUTA PRIN AJUTOARELE SALE( si toti stim care sant ajutoarele sale: masoni, satanisti, si toti ce ce nu le place ADEVARUL si nu vor sa stea in ADEVAR)
  daca ne uitam atent aceast Benjamin Solari Parravicini ca REALIZA pe hartie aceste desene in stare inconstienta sau semiinconstienta in stare de TRANSA, asemeni unui medium, care vorbeste in transa cu cei morti. Benjamin Solari Parravicini a realizat toate aceste desene IN TRANSA INCONSTENT ?????????
  Exista asa ceva in ortodoxie NU. cei ce se lasa POSEDATI DE DIAVOL sant jucarii unelte prin care diavolul lucreaza. fratilor crestin ortodocsi Benjamin Solari Parravicini si Pet Goat 2 acele carti ale iluminatilor care „arata evenimente viitoare ” sant trambitele uneltele prin care diavolul ” isi arata planurile” celor caldicei celor paganii celor sectari si oricare din afara ortodoxiei. Oamenii ne intariti duhovniceste si fara Dumnezeu si in purtare chiar si ortodocsi caldicei vor zice UITE WOOOOOOOW acela nea aratat viitorul hai sa il urmam. SI CAD IN INSELARE SI SE DUC IN IAD. Foarte usor ii duce diavolul in gropa si multe blestemati pe cei ne luminati sau intunecati la mine.DACA EU SPUN CA CASA LUI Marchis VA ARDE PESTE 1 LUNA si ma duc peste o luna si ii dau foc, ma veti urma pe mine ca am spus o profetie ???? Cred ca nu. acest Benjamin Solari Parravicini si Pet Goat 2 acele carti ale iluminatilor care „arata evenimente viitoare ” si atii sant profetii mincinosi slugi si unelte ale satanei care poate poare mai trage la el pe cineva. Doar Dumnezeu arata prin alesi sai cei din vechiul testament si din Biserica ORTODOXA evenimente intampari si chiar sfarsitul.
  Marchis daca esti ortodox frate nu mai perde timpul cu Benjamin Solari Parravicini si pe acest musulman(i) ce detinea conturile intitulate ” thetruthisfromgod” Adevarul si viata este la Hristos iar minciuna si moartea la diavol. Doamne Iisuse Hristoase lumineza-ne mintea sa nu cadem in inselare. Doamne ajuta.

  Apreciază

 6. Cosmin said, on august 2, 2012 at 11:28 pm

  De curand am intrat intr-un KFC cu niste prieteni.

  Mi-a sarit in ochi aceasta reclama:

  http://www.smark.ro/a_23529/kfc_lanseaza_3_noi_sandwich_uri_twister_pentru_sezonul_calduros.html

  Cine are ochi sa vada si minte sa priceapa.

  Doamne fereste-ne si deschide-ne ochii!

  Apreciază

  • NIMENI said, on august 3, 2012 at 2:55 pm

   cosmin,
   ajuta-ma frate ca nu inteleg …nu am ochi sa vad si minte sa pricep…!

   Apreciază

   • Cosmin said, on august 3, 2012 at 5:19 pm

    Deschide pagina din link, si in fotografia cu rolls-urile, in partea de jos, sub ele scrie: Twister Greek, Magnific si Clasic. Deasupra inscriptiilor „Twister” sunt 3 spirale micute. Din „coincidenta” ma face sa ma gandesc la 666 🙂

    Apreciază

   • Stefan said, on august 3, 2012 at 6:39 pm

    Se refera la mesajul subliminal ‘666’ prezent in reclama.

    Apreciază

   • pcmouse said, on august 4, 2012 at 12:03 am

    vor sa ne invete cu 6 6 6 ca si cum ar fi ceva firesc in aceasta cifra,.,vezi de ex vodafone…uitate la pta romana sa vezi afisul mare cu vodafone unde sunt muulti de 6 in sigla lor.,.,.si ex pot continua…

    Apreciază

 7. marian said, on august 3, 2012 at 12:18 am

  Apreciază

 8. lastun said, on august 3, 2012 at 9:23 pm

  in reclama KFC pe banda inclinata de jos apar cuvintele

  6 6 6
  Twister Twister Twister
  Greek Magnific Classic

  Punctul literei ” i ” din cuvantul Twister la sele 3 sortimete este 666 😦 Numarul diavolului apare din ce mai mult peste tot 😦 Doamne Iisuse Hristoase si Maica Domnului luminati-ne mintea sa nu ne asociem fara sa vrem sau din greseala cu numarul diavolului 666 .
  Doamne ajutane.

  Apreciază

 9. Marchis said, on august 4, 2012 at 1:37 am

  Doamne ajuta frate!
  Absolut de acord cu tine si intru toate cate ai spus. Sunt si eu convins, la fel ca tine ca acest „profet”,( de aia l-am si pus in ghilimele caci stim a cui profeti sunt ei) este un inselat. Eu doar am vrut sa aduc in vederea tuturor, asa zisele planuri ale slugilor satanei dezvaluite de draci unor oameni inselati. Dar parerea mea este,( spune-mi daca ma insel pentru ca este o parere personala) ca pentru pacatele oamenilor toate aceste dezastre si planuri ale necuratului se intampla . Dar traim si vremuri apocaliptice cand toate faradelegile si spurcaciunile se intampla in tarile din occident si occidentul este obsnuit cu profetii lor asa cum si noi avem Sfinti Parinti ai nostri. Cat despre musulman(i), nu am dorit sa creez ideea ca ei ar detine Adevarul sau ca sunt in legatura cu El ci doar ca au preluat o informatie ca si multe altele ce ne sunt folosare(daca sunt) precum fratele rfid, utilizeaza informatiile celor de la mundo desconocido asa si eu iau in evidenta ca o posibila sursa de informatie. adevarl e Unul singur, Domnul nostru Iisus Hristos. Asa sa ne ajute Dumnezeu! imi cer iertare de la toti daca am suparat pe cineva sau am smintit pe cineva.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: