SACCSIV – blog ortodox

Laszlo Tokes il da de gol pe Basescu: „trebuie să dea ascultare revendicărilor maghiare”

Posted in LASZLO TOKES by saccsiv on iulie 31, 2012

Cititi declaratia de razboi la adresa Romaniei a lui Tokes (preluata de aici):

 D E C L A R A Ţ I E

În furia care l-a cuprins din cauza eşecului referendumului ocazionat de încercarea pseudo-constituţională de demiterea preşedintelui Traian Băsescu, ce seamănă mai bine cu o lovitură de stat, primul ministru Victor Ponta l-a acuzat pe premierul Ungariei, domnul Viktor Orbán cu ‘imixtiune în treburile interne a României’ şi invocând principiul nefast al ‘vinovăţiei colective’, pentru rezultatul nedorit de Uniunea Social Liberală (USL), a aruncat răspunderea asupra comunităţii maghiare din Transilvania.

Respingând categoric acuzaţiile nemernice, mulţumim în primul rând premierului Viktor Orbán, pentru felul în care, în calitatea sa de vicepreşedinte al Partidului Popular European (PPE) îşi asumă răspunderea la nivelul european pentru democraţia din România, şi în acord cu preşedintele Băsescu, respinge încercarea restaurării postcomuniste.

Respingând atacurile antimaghiare tendenţioase venite din partea premierului Victor Ponta, învinuit de plagiat, mulţumim deasemenea comunităţii maghiare din Transilvania pentru că s-a ghidat după propria ei conştiinţă lucidă, şi n-a dat ascultare ‘relei conştiinţe’ a UDMR, care de fapt asistă la restaurarea politică din România. Prin neparticiparea masivă la vot, electoratul maghiar a adus un aport decisiv la stoparea cursului politic antidemocartic în derulare.

Suntem mândri de comunitatea noastră maghiară! Apreciem însă, ca fiind ruşinoasă, atitudinea ambiguă a UDMR. Prin chemarea la vot, UDMR n-a făcut altceva decât să legitimeze referendumul de tentă dictatorială, acordând un ajutor neprincipial perechii social-liberale Ponta-Antonscu. Acest lucru s-a evidenţiat mai ales în cazul unor politicieni de frunte ai UDMR ca senatorul György Frunda şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Sándor Kiss, cei doi făcând campanie asiduuă pentru xenefobii şi antimaghiarii ca Antonescu şi compania.

La Băile Tuşnad s-a enunţat că – în termeni sportivi – în spiritul ‘independenţei judecătorilor’ Traian Băsescu nu ar trebui eliminat de pe teren de arbitrii, aducându-l în mod neregulamentar în joc pe Crin Antonescu, deoarece astfel ‘echipa’ României ar ajunge definitiv în postura învinsului.

Mulţumim comunităţii naţionale maghiare din România pentru felul în care – potrivit chemării Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania (CNMT) şi a Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), în spiritul schimbării de regim din 1989 – s-a angajat în mod exemplar şi de această dată pentru continuarea procesului schimbărilor democratice începute acum 22 de ani, pentru protejarea valorilor democratice şi a intereselor comune române şi maghiare bine justificate.

Oradea, 30 iulie 2012.
Tőkés László
deputat în PE
preşedintele CNMT

Comentariu saccsiv2:

Este 100% o declaratie de razboi la adresa Romaniei, caci atenteaza clar la integritatea teritoriala a tarii noastre. Ar trebui sa i se raspunda pe masura si sa-i fie interzisa sederea in Romania. Trebuie declarat persona nongrata. Este inca o data in plus dovedita ipocrizia maghiarilor, acest neam cotropitor ce toata viata s-au gandit doar la a fura pamantul altora. Iar ai nostri impart guvernarea tarii cu ei. Basescu e cel care a cedat cel mai mult in fata lor. Iata unul dintre efectele negative ale neparticiparii la referendum. Ce ce nu s-au dus pot fi catalogati asemeni ungurilor.

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 2:29 am

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 2:32 am

   Titlul e gresit…. Mai degraba.. Rusi care se roaga sunt agresati pe strada de jurnalist „roman” basarabean ateu. Stiu ca nu e bine sa te rogi asa in vazul lumii. Nu inteleg care a fost ratiunea lor ca sa faca asta.

   Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 2:33 am

   Cica „In biblie nu scrie ce e bine si ce e rau in milieniul 3„.

   Apreciază

   • Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 2:41 am

    http://indubitabel.blogspot.ro/2012/07/biserica-rusa-isi-marcheaza-teritoriul.html

    Enoriaşii bisericii rusificatoare din RM îşi îndeplinesc misiunea pe care au primit-o de la biserica-mumă kremlineză, fără a mai ţine cont de prevederile legale şi de organele de resort locale. După ce au abandonat parcul de lângă liceul „Gogol”, unde protestau împotriva chipsurilor din actele de identitate (mai bine ar protesta împotriva zombării religioase), ei au plecat lăsând în urmă o cruce bine înfiptă în pământ, cu mult beton turnat la fundament. Dar cel mai scandalos îmi pare faptul că crucea lor kicioasă este acoperită cu inscripţii ruseşti, cu litere chirilice mari, urâte, deşănţate. Cam de ce ar trebui să-şi găinăţeze fiecare ieroglifele în spaţiul public, fără permisiune de la administraţia publică locală? Nu ar fi fost de bun-simţ să-şi instaleze monstruozitatea în lăcaşele lor, fără a ne stresa şi pe noi?

    Apreciază

  • nea Anderthal said, on iulie 31, 2012 at 3:39 am

   ..tipul care ii filmeaza este OLEG BREGA.Este omul sistemului! Pe „goagal” gasiti cine este acel individ.Totusi nu inteleg de ce se roaga asa in strada ca sectarii sau javreii!Ortodocsii trebuie sa fie mai modesti ,fara sa se arate si mai ales „sa se inchida in camara lor” cind se roaga!

   ps:am vazut in articolul trecut ca ‘orto-USLasii” au turbat cind Pontanaku( CTR-L,CTL-C) nu a reusit cu „palitura de stat”!Sa fi taiat Ba$elu’ pensiile securistilor care pozeaza ca ortodocsi smeriti pe acest blog? MAI RASFIRATI-VA TOVARASI !..MARIAN,MALIN,etc,SI RESTUL AGENTILOR MOSOCOVITI , POPEYE IAR V-A CIURUIT !

   Apreciază

   • Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 2:23 pm

    Tipul cu blogul e tot Oleg Brega… si e si cel cu „Veniti de luati lumina”

    Apreciază

   • Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 2:25 pm

    Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on iulie 31, 2012 at 5:40 pm

    nea Anderthal

    Astea-s vorbe la tine? Daca un frate este impotriva lui Basescu, asta nu inseamna ca e pro-usl. Aceasta logica e de o infantilitate mare. Daca nu te duci la vot esti basist, daca mergi la vot esti usl-ist. Daca avem mentalitati d-astea suntem mai penibili devat o maimuta care rade.

    Apreciază

  • ionut ignat said, on iulie 31, 2012 at 8:53 am

   cu mare parere de rau spun ce acest blog s-a transformat radical de cand Vasile a fost arestat. cum spunea un comentator ieri, ponderea articolelor politice a depasit-o cu mult pe cea a articolelor cu continut duhovnicesc.

   cel care si-a luat titulatura de saccsiv2 nu se ridica nici pe departe la calitatea vechiului administrator. cum adica : „Cei ce nu s-au dus (la referendum) pot fi catalogati asemeni ungurilor” ? cum vine asta? sigur te-a pus Vasile sa ii duci munca mai departe, sau jignindu-ne pe cei ce nu ne implicam in mizeria politica incerci sa ne indepartezi de acest blog? nu-ti este, oare, un pic rusine?

   Apreciază

   • daniel said, on iulie 31, 2012 at 10:31 am

    Eu cred ca e bine sa fie si articole duhovnicesti si de celelalte. Si fratele Vasile facea diverse articole. Nu stiu care era ponderea… Dar omul se straduieste. Nu mai aruncati repede cu piatra… Fiti rabdatori si ingaduitori!

    Apreciază

   • saccsiv2 said, on iulie 31, 2012 at 10:46 am

    ceea ce nu inteleg acesti oameni este ca tara noastra a trecut printr-o perioada foarte tulbure din punct de vedere politic
    cred ca oricarui cu bun simt i-a pasat cumva de acest lucru
    acum i-a luat pe unii duhovnicia, cand sunt mii si mii de carti de citit..
    vor fi si probleme duhovnicesti dezbatute.. am cateva in vedere si astept si articole/sugesti din partea tuturor
    asa cum am zis la inceput, acest blog continua prin noi, cititorii

    Apreciază

   • costel said, on iulie 31, 2012 at 11:24 am

    @saccsiv2 Repet intrebarea lui ionut ignat: nu ti-e rusine? De cand esti tu purtatorul de cuvant al usl-ului? Nu am fost la vot pentru ca NU PUTEAM sa pun formularul de vot in aceeasi urna cu mazare! NU POT vota pentru ponta si crin, pentru toata sleahta lor de banditi! Ce facem : schimbam un rau cu alt rau? Un diavol cu un pui de diavol?
    Cand au fost prezidentialele intre iliescu si vadim nu eram in tara, insa i-am presat pe-ai mei sa voteze cu vadim, chiar daca imi provoca sila, insa in nici-un caz n-as fi vrut ca voturile noastre sa se duca catre un criminal nepedepsit! Din ce in ce ma indepartez de blogul asta, cu parere de rau! Dumnezeu sa va intelepteasca!

    Apreciază

   • ionut ignat said, on iulie 31, 2012 at 11:50 am

    saccsiv2 spui asa: „cred ca oricarui cu bun simt i-a pasat cumva de acest lucru
    acum i-a luat pe unii duhovnicia, cand sunt mii si mii de carti de citit..”

    te intreb: cui slujesti? mai intai ne compari cu ungurii si acum ne persiflezi..

    dumneata ori ai preluat abuziv controlul asupra blogului, ori vasile nu te cunostea suficient atunci cand ti-a „predat „stafeta.

    oare nu ai inteles nimic citind articolele de dinainte sa vii la butoane?

    Apreciază

   • pcmouse said, on iulie 31, 2012 at 11:53 am

    saccsiv2 este fan bunicuta:)

    Apreciază

  • daniel said, on iulie 31, 2012 at 10:16 am

   E clar cine sunt acei credinciosi. Rusi antiromani! Dar si pe jurnalist il mananca spinarea! Oamenii au dreptul sa se roage oriunde. Acest filmulet ar trebui sa fie subiectul unui articol aparte. Sa ne lamaurim cine sunt credinciosii bataiosi din Basarabia.

   Apreciază

   • Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 1:58 pm

    Pai ai vazut ce a zis in finalul clipului? Ce e mai rau? Niste rusi…(nu prea stiu cat sunt de anti-romani) care sunt ortodocsdi practicanti… sau un tip care zice ca „in Biblie nu scrie ce-i bine si ce-i rau in mileniul 3, dar scrie sa-ti bati nevasta si copiii si alte bazaconii ilegale„.

    Apreciază

   • daniel said, on iulie 31, 2012 at 7:50 pm

    Pt Ioan Pelasgul
    Rusii ortodocsi practicanti ai vazut ca sunt si agresivi si vorbeau aproape numai in ruseste. Nu tin partea reporterului care era cam departe de ortodoxie, dar agresivitatea acestor asa-zisi credinciosi e suparatoare. Prea mult se agita rusii pe acolo. Le e frica de unirea cu Romania. Credinciosi sau necredinciosi, e clar ca aproape toate actiunile lor au si un substrat antiromanesc!

    Apreciază

 2. crestinul ortodox said, on iulie 31, 2012 at 3:14 am

  cand bati palma cu cine nu trebuie si cand intinzi un deget cui nu trebuie sa-i intinzi , va cauta in mod sigur sa iti ia toata mana ! de ce ?
  simplu , i-ai intins un deget si ai batut palma !
  spre ca Ca Basescu Sa fie de partea Acestui Popor in aceste timpuri si nu a celor care nu vor sa ne vada pe harta DREPT ROMANIA MARE !
  ROMANIA MARE CUM NE-A LASAT BUNUL DUMNEZEU intre Nistru , Dunare si Tisa si cu ai nostri CARPATI !

  Apreciază

 3. nea Anderthal said, on iulie 31, 2012 at 3:20 am

  ..sper ca rusofilii de pe blog inteleg ca rusii sunt dusmanii nostri din toate punctele de vedere:national,religios,politic,etc.Biserica Rusa este unealta imperialismului bolnav rusesc! Biserica ortodoxa rusa sustine teoria staliniasta a moldovenismului si este coloana a 5’a a „caghebosilor” in Basarabia! Acum citiva ani a fost scandalul cu menora aia intr-un parc in Chisinau.Ce a fost de fapt:o provocare ruseasca: au strigat in romaneste sloganuri anti-javreesti si au purtat steagurile imperiale muscale si au cintat „gospodi pamiluia..”.INTELEGETI CA RUSII SUNT DISPERATI CA PIERD BASARABIA SI SE AGATA DE ORICE!Porcul ala de Cioronin a refacut (in stil rusesc) biseicile romanesti9stil moldovenesc0 distruse de rusii bolsevici !
  ps:la M’rea Capriana un ciolovec spurcat a tras cu pusca in ochii lui Hristos !

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on iulie 31, 2012 at 2:00 pm

   Bun…si Parintele Savatie Bastovoi apartine de Biserica Rusa dar se considera roman.

   Apreciază

 4. daniel said, on iulie 31, 2012 at 10:21 am

  E clar ca autoritatile romane sunt excesiv de ingaduitoare cu cei care se tot implica in treburile interne ale Romaniei. Acest Tokes de mult trebuia bagat in puscarie. Parca Romania ar fi teren viran, al nimanui, asa se comporta politicienii vanduti ai patriei. Lasa pe oricine sa-si bage nasul aici.

  Apreciază

 5. Ambra said, on iulie 31, 2012 at 11:13 am

  „Pot fi catalogati”…. asa e. Dar a fost o perfidie incredibil de malefica aceasta, sa se foloseasca de obiceiul unor oameni de a nu vota, adica de a invalida clasa politica, pentru a legitima un ticalos. Cine a fost cu ideea, va avea de dat socoteala, caci impunerea in contra voii oamenilor este un pacat. Dumnezeu a dat omului libera alegere…. cine sunt acestia sa i-o ia?

  Apreciază

  • Ambra said, on iulie 31, 2012 at 11:18 am

   Au fost persoane dragi in jurul meu care au declarat, in ciuda evidentei, ca sunt impotriva basescului dar nu vor merge la vot, desi le-am aratat ca exact asa ii fac jocul. La inceput m-am suparat pe ei, dar treptat am ales sa le respect hotararea si felul de a gandi. Insa cei ce i-au pus in asemenea situatie vor plati scump, mai devreme sau mai tarziu pentru ca s-au folosit in acest fel murdar de ei.

   Apreciază

  • tataia said, on iulie 31, 2012 at 6:03 pm

   Omul poate alege in chestiunile care il privesc pe el insusi…si nici macar acolo intotdeauna. A ales cineva vreodata sa aibe accident de masina? Conducatorii sint aceia pe care ni-i da Dumnezeu dupa purtarea noastra. Cine crede ca votul schimba ceva este intr-o grava eroare. Democratia a fost si va fi intotdeauna, nimic altceva decit o frauda de proportii.

   Apreciază

   • un student said, on iulie 31, 2012 at 9:38 pm

    subscriu 100% la parerea lui „tataia” . Si eu am fost in dubiu daca sa merg sau nu la vot, si nu imi pare rau ca nu am facut-o chiar daca nu sunt pro basescu.

    Apreciază

  • Maria said, on iulie 31, 2012 at 8:08 pm

   Ambra ,
   Ce tot ii dai cu ‘Dumnezeu a dat libera alegere „?
   Ce-l bagi tu pe Dumnezeu in aceasta afacere ?
   Daca-i asa ,de ce te legi de boicot si nu te legi de afisele cat casa care au costat 2 milioane de euro din banii prostilor ,ca sa scrie pe ele ,’mergeti la referendum si votati DA !!!
   Mie mi-au pus pe gardul casei ,noaptea asemenea afise , ca daca-i prindeam ziua ,le rupeam picioarele din fund ,asa cum mai fac unii glume !
   Asta inseamna dupa tine alegere libera ?
   Stii cat au fraudat in 4 judete din tara unde conduc edilii PSD si s-a „votat peste 100%” dublu ca la locale ?
   Au furat ca-n codru pt ca au anulat legile referendumului care asigurau corectitudinea votului !
   Corect ,prezenta nu a fost mai mult de 20 % din populatie !
   Cat despre persoanele tale de care vorbesti cu jale ,iti spun eu ca este tocmai invers ,eu am vorbit cu zeci de persoane pro USL care au spus ca le este scarba de murdaria la care s-au pretat acestia si nu vor merge la vot !!!Am vecinii mei toti ,un cartier intreg ,unde s-a votat doar 9% din total ,pt ca am o prietena care a fost in comisie !
   Mai lasati manipularile astea de doi lei ,ca nu ati luat locul Antenelor lui Voiculescu !
   Sunt oameni care ii injura toata ziua pe acesti nemernici ,ca din cauza lor ,platesc rate in plus la banci in euro !

   Apreciază

   • Ambra said, on august 1, 2012 at 2:12 am

    Doamna Maria, sincer… nu va inteleg tonul artagos. Trecand peste el, eu sunt gata sa accept alte opinii, dar raman convinsa ca totul se intampla cu voia lui Dumnezeu si ca totul pe pamant are rost. Am sa iau punct cu punct afirmatiile dvs si le voi raspunde.
    „Ce tot ii dai cu Dumnezeu a dat libera alegere?”. Pai Dumnezeu ne-a lasat pe pamant liberi sa alegem intre bine si rau.
    „Ce-l bagi tu pe Dumnezeu in aceasta afacere? „. Nimic nu se intampla fara voia Sa pe pamant…. si cu un scop precis, actiunile noastre fiind interdependente.
    „Daca-i asa ,de ce te legi de boicot si nu te legi de afisele cat casa care au costat 2 milioane de euro din banii prostilor ,ca sa scrie pe ele ,’mergeti la referendum si votati DA !!!” Eu ma leg de toate, inclusiv de telefoanele pe care le-am primit pe mobil si pe fix si in care vocea unui robot imi explica cum ca e un cetatean din orasul meu si ca nu iese la vot pentru ca…. ( ce ma interesa pe mine de ce, de unde avea nr de tel care, in ceea ce ma priveste, este strict secret si cu ce bani se plateau acele telefoane? ).. neimportant.
    „Mie mi-au pus pe gardul casei ,noaptea asemenea afise , ca daca-i prindeam ziua ,le rupeam picioarele din fund ,asa cum mai fac unii glume !”. Nu cunosc astfel de situatii si nu inteleg asemenea atitudini.
    „Asta inseamna dupa tine alegere libera ?”. Da, doamna, asta inseamna alegere libera. Nu era libera daca erati in locul unchiului meu care a murit inainte de Pasti si care il ura pe basescu dar care a votat ( prin absenta) cu el, aflandu-se inca pe listele de vot. Asta nu mai e alegere libera, caci pe dvs nu v-a legat nimeni in casa pe timpul votarii . Sesizati diferenta?
    „Stii cat au fraudat in 4 judete din tara unde conduc edilii PSD si s-a “votat peste 100%” dublu ca la locale ?
    Au furat ca-n codru pt ca au anulat legile referendumului care asigurau corectitudinea votului !
    Corect ,prezenta nu a fost mai mult de 20 % din populatie !” Fara dovezi sau macar fara niste contestatii depuse, aceste vorbe nu fac doi bani, ci sunt doar diversiune.
    „Cat despre persoanele tale de care vorbesti cu jale ,iti spun eu ca este tocmai invers ,eu am vorbit cu zeci de persoane pro USL care au spus ca le este scarba de murdaria la care s-au pretat acestia si nu vor merge la vot !!!Am vecinii mei toti ,un cartier intreg ,unde s-a votat doar 9% din total ,pt ca am o prietena care a fost in comisie !”. Iar nu ne intelegem, eu si cei din jur nu suntem nici prousl, nici proiliescu ( nu l-am votat niciodata ), dar pe basescu il detestam cel mai mult. E antiroman, viclean, betiv, mincinos, manipulator si n-are nicio treaba cu aceasta functie unde e nevoie de macar o bruma de demnitate, bun simt si dragoste fata de romani. Catelul din fata blocului meu e mai demn.
    „Sunt oameni care ii injura toata ziua pe acesti nemernici ,ca din cauza lor ,platesc rate in plus la banci in euro !”. Am zis eu inca de la inceput ca sunt unii oameni care pun burta, respectiv ratele la banci ( in care nu i-a varat nimeni cu forta, dealtfel, mai ales in alta moneda decat isi iau salariile ), mai presus decat interesul romanilor in general, respectiv al tarii.
    De asta a ajuns tara in halul in care e la 23 de ani dupa ceausescu. De-aia ziceam ca totu-i cu rost. punct.

    Apreciază

  • crestinul ortodox said, on august 1, 2012 at 7:32 am

   Ambra , spui „Dumnezeu a dat omului libera alegere….” asa este , dar a dat aceasta alegere , ATUNCI CAND AI DE ALES INTRE BINE si rau ;
   cand nu ai de ales , mai draga ambra , Te ABTII si te rogi spune o vorba inteleapta
   DOAMNE da-mi posibilitate sa aleg , intre Bine si rau Si sa aleg Binele !
   iar atunci cand nu ai de ales , cea mai buna Optiune este Rugaciunea catre DUMNEZEU , intrucat este UN SEMN MARE DE INTREBARE , de ce s-a ajuns asa ?
   ‘…si nu ne duce pe noi in ispita CI NE IZBAVESTE DE CEL rau ” spune rugaciunea Domneasca Tatal Nostru !
   si las-o mai usor , Cu aceasta mascarada perfida de a baga DUMNEZEIREA , CELE SFINTE alaturi de cele spurcate ! vorba Mariei
   sa iti mai spun sa incetezi cu aceasta viclenie , ai sa-mi spui iarasi , ce-am cu tine – dar Acesta este adevarul arati multa viclenie ascunsa !
   Sa alegem de a fi cu DUMNEZEU -de a ne ruga la BUNUL DUMNEZEU – cand intre oameni si vorba oamenilor nu se afla DUMNEZEU !
   amin!

   Apreciază

   • Ambra said, on august 1, 2012 at 11:26 am

    @crestinul ortodox
    Urat, foarte urat sa acuzi de viclenie un crestin care spune ceea ce gandeste doar pentru ca spusele lui nu coincid cu ceea ce spui dumneata. Din punctul meu de vedere aceasta discutie devine inutila, ba chiar degenereaza, deci s-a incheiat.

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on august 2, 2012 at 9:08 am

    fii crestin ortodox Ambra si nu doar crestin ( si ratacitii de la 1800 se cred crestini , protestantii ) , pentru ca este insuficient , pentru Mantuirea sufletului !
    daca ai fi citit ce am spus , ‘toti o apa si un pamint ‘ sau ‘hienele care trag de Muribundul numit Romania ‘ poate mai reflectai inainte de a da cu bata in balta !
    insa „FACA-se Voia ta DOAMNE ‘ spune psalmistul iara asa spunem si noi , crestinii ortodocsi DOAMNE AJUTA-NE SI FA CUM CREZI CA ESTE BINE , caci in noi este neputinta !

    Apreciază

 6. gigir said, on iulie 31, 2012 at 12:36 pm

  Ce sar basisti ca arsi ptr.orice articol ce dezvaluie vreo faradelege a celui ce uraste acest popor.Nu mai pozati in apolitici,nici in romani ,nici in crestini.Tradatorilor ati fi in stare sa dati ungurilor Ardealul doar sa-l mentineti la putere pe seful vostru

  Apreciază

  • costel said, on iulie 31, 2012 at 3:13 pm

   @gigir
   De unde-ai mai aparut si tu? Ai venit cu cravata rosie ca sa ne spanzuri? Sau esti postac de meserie si-ai ajuns pe-aici doar de dragul de a aprinde niscai fitile???
   Nu aveam de gand sa mai scriu nici-un rand pe acest blog, insa-mi pare rau sa vad atata ura intr-un loc unde ar fi trebuit sa fie decenta, comentarii in duhul Ortodoxiei… UNDE-I DECENTA??? UNDE-I DUHUL ORTODOXIEI??? CE A AJUNS ACEST BLOG??? Are cineva in plan sa duca in derizoriu munca depusa de Vasile ani si ani de zile???
   Eu nu am votat, am declarat ca nu voi mai merge la vot cu mult inainte de „boicot”! Poate am gresit, dar asta-i hotararea mea! Pentru asta-s tradator? Cine hotaraste? Cine esti tu „gigir” de-ti permiti sa ma gratulezi cu asemenea cuvinte? Oi fi un „guru” in ale politicii si eu nu te recunosc? NU, esti un postac care-si descarca veninul! Si pe-al tau, dar si pe al acelora care se bucura acum vazand ce se intampla pe acest blog.
   Ce vom face cand probleme adevarate vor aparea la orizont si nu vom sti incotro sa ne indreptam pasii?
   POLITICA e o problema? NUUU, E O CURVA! NU VA INSOTITI CU CURVELE!!!

   Apreciază

   • gigir said, on iulie 31, 2012 at 5:44 pm

    @costel
    Te simti vizat? M-am referit doar la cei care nu numai ca nu au iesit la vot atunci cand aveau ocazia sa sanctioneze un tradator de tara si unul care a facut numai rau acestui popor{un prim lucru care imi trece chiar acum prin minte: datorita acestui slugoi populatia Romaniei inregistreaza cel mai scazut spor al natalitati din ultimii 20 de ani]si au indemnat si pe altii sa nu o faca,dar si acum cand se vede ca toti dusmanii acestei tari si-au dat mana ptr a-l sustine atunci cand apare un articol pe aceasta tema incep sa tune si sa fulgere impotriva celor ce nu au stat deoparte ci au iesit sa arate acestui specimen ca aceasta tara nu e mosia lui.
    In rest ca si cariera comunista personala a mea : am participat la revolutie In 1989 in piata Universitatii. 1990
    participant la tot ce s-a chemat miting antiIliescu si anticomunism.,sunt Crestin Ortodox ROMAN.
    O ultima sugestie daca vrei sa vezi atittudinea pe care trebuie sa o aibe un crestin intara pe razboi intru cuvant categoria stiri/recomandari unde vei putea citi cele spuse de parintele Nicolae Steindhardt despre asemenea imprejurari si ce e de facut.

    Apreciază

  • nea Anderthal said, on august 1, 2012 at 7:40 am

   ..gigire..esti din Caracal?

   Apreciază

 7. Momo said, on iulie 31, 2012 at 2:46 pm

  Se pare k noi romanii ne meritam soarta, cand ne sunt taiate salariile nu iesim din casa , cand ne dau afara de la servici nu iesim din casa, etc. si mai ales acuma cand am avut ocazia sa ne alegem viitoru , k trecutul il stim, tot nu am iesit din casa , asta e, ne meritam soarta si ne trebuie mai rau

  Apreciază

 8. timisorean1 said, on iulie 31, 2012 at 5:30 pm

  admin, ce faci? Nu vezi ca aici mai comenteaza doar cei proue/sua/poponari/satanism? Ceilalti se retrag incet incet…Nu le vezi fatarnicia in acuzatiile care ti le aduc? Nu le vezi ipocrizia cand pomenesc de „fratele” Vasile si de cate articole duhovnicesti posta el? Ei comenteaza pe fata impotriva liniei blogului dar se fac ca nu inteleg… E momentul sa pui la spam cativa… Rubrica de comentarii a ajuns de plans… de 5 ani intru aici, nu-mi vine sa cred ce se intampla…

  Apreciază

  • saccsiv2 said, on iulie 31, 2012 at 5:39 pm

   care 5 ani frate? de 3 ani e pe wordpress
   o sa iau masuri

   Apreciază

   • timisorean1 said, on iulie 31, 2012 at 5:45 pm

    http://saccsiv.weblog.ro/#axzz22DAqUbkB din octombrie 2007.

    Eu intru de prin noiembrie 2007…

    Apreciază

   • saccsiv2 said, on iulie 31, 2012 at 5:55 pm

    nu prea am dispozitia sa ma cert cu habaucii
    daca ei asta au inteles din atitudinea mea anti-basescu, atunci ramane sa se convinga pe parcurs ca nu e asa
    nu am pretentia si nici timpul sa ma ridic la nivelul fratelui Vasile
    dar cei care lovesc in acest blog, numai la fratele Vasile nu tin
    asa ca, nefartatilor, ori va aduceti aportul constructiv, ori la SPAM fara menajamente

    Apreciază

   • timisorean1 said, on iulie 31, 2012 at 6:21 pm

    Nici Vasile nu se certa cu ei, cel putin nu in ultimul an… Le explica o data, de doua ori, ii lasa sa-si spuna parerea(daca era cu bun simt), dar daca ei continuau prin zeci de comentarii in care spuneau acelasi lucru( impotriva liniei blogului) sau poate doar un comentariu(dar fara bun simt), atunci gata cu palavrageala in gol…

    Apreciază

 9. gigelgrosu said, on august 1, 2012 at 10:11 pm

  Vede-ti ca rade Laszlo Tokes si toata maghiarimea de voi ! S-a inceput cu proleme de maxim interes national si s-a ajuns la a va certa frate cu frate.
  Rusinica!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: