SACCSIV – blog ortodox

Roadele amestecului dintre popoare: Educatia islamica in scolile din Marea Britanie, obligatorie

Posted in ISLAMISM by saccsiv on iulie 20, 2012

Pe situl Ministerului Educației britanic găsim informații despre curicula națională, printre altele, un grup de lecții numit “The Achievement of Muhammad (pbuh)”, “Realizările lui Mahomed (pacea fie cu el)” Este discutată metoda de evaluare a compunerilor scrise de copii despre viața lui Mahomed și sînt date cîteva exemple. În timpul lecțiilor realizările din viața lui Mahomed “(pacea fie cu el)” sînt discutate de copii.

Exemplu de temă de casă:

Discutați principalele evenimente din viața lui Mahomed (pacea fie cu el) care i-au făcut pe alții să creadă că a fost un profet al lui Allah (scopul: cunoștințe despre credință, învățături, surse). Ce credeți că a realizat Mahomed (pacea fie cu el) în viața sa? (scopul: cunoștințe despre înțelesuri, motive și adevăr).

Formula “pbuh” (pacea fie cu el) care apare de fiecare dată cînd numele lui Mahomed este pomenit, este o formulă obligatorie pentru musulmani, iar folosirea ei în curicula școlară britanică înseamnă că, foarte probabil, aceste lecții sînt gîndite și realizate de musulmani din cadrul Ministerul Educației britanic, spre beneficiul copiilor necredincioșilor. Scopul lecțiilor nu pare a fi informarea ci prozelitismul islamic, recrutarea eventualilor viitor credincioși întru islam.

Elevii englezi nemusulmani sunt adusi cu clasa la moschee si pusi sa se roage lui allah, dar sa si marturiseasca crezul musulman (adica sa marturiseasca ca allah e singurul dumnezeu si ca mohamed e profetul lui) cu scopul de a li se disipa fobiile si prejudecatile ce le au fata de islam. Cei care initial refuza sunt obligati de catre corpul profesoral sa o faca pana la urma.

Colonialiștii, sau cuceritorii musulmani, își impun, așa cum este și normal, cultura și credința. În timp ce copiii europenilor, ai celor cuceriți, învață despre Islam, în țările musulmane copiii sunt învățați să urască tot ceea ce este străin și că ”tot ce nu este musulman, nu contează”. În timp ce copiii celor deja cuceriți sunt “programați” să fie toleranți, în Arabia Saudită, Pakistan sau Somalia, în madrass-uri, se învață despre “maimuțele de evrei și porcii de creștini”, iar copiii sunt ”programați” pentru jihad. Cineva spunea că ”Wahabiții trăiesc privind în urmă ca în retrovizor spre vremea profetului Mohamed”, după cum vedem nici ceilalți musulmani nu se lasă mai prejos. E un lucru greșit, sunt anacronici, spun alții, dar dacă urmărim cu atenție cum ”vălul islamic” inundă teritorii din ce în ce mai întinse, cum își impune cu brutalitatea și tăria Evului Mediu, Legea, ne dăm seama că nu gresesc cu nimic.

Carmen bin Laden, cea care cunoaște atât de bine Islamul, spunea: ”Nu trebuie să le dăm voie să se folosească de toleranța noastră pentru a ne impune intoleranța lor”. Nu facem lucrul acesta, ba mai mult, le dăm pe mâna și pe copiii noștri.

Parte a lecțiilor despre islam o contituie și vizitele la moscheile sau centrele islamice învecinate, locuri în care copii sînt puși să îngenuncheze și să se roage la Allah; sînt pedepsiți dacă refuză.

Cazurile sunt multiple in anglia si Franta:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1031784/Schoolboys-punished-detention-refusing-kneel-pray-Allah.html

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/03/hazelgrove-school-submits.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1277744/Parents-outrage-children-told-dress-Muslim-mosque-trip–branded-truant.html

Educația islamică în școlile din Marea Britanie, obligatorie
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1036328/All-state-pupils-taught-Islamic-traditions-compulsory-citizenship-lessons.html

Vizită școlară la o moschee din Franța:
http://www.ouest-france.fr/ofdernmin_-A-la-mosquee-de-La-Roche-des-collegiens-s-impregnent-de-l-islam_40771-2003327-pere-pdl_filDMA.Htm

Iata si ce-au ajuns sa creada copiii despre islam:

Fragmente din compunerile copiilor:

John: Cred că Mahomed a realizat foarte multe înaintea morții pentru că nu pornești o religie pur și simplu, deci trebuie să fi fost ajutat de Dumnezeu.
…Personal cred că Mahomed a fost un mare om, a avut puterea și curajul să facă ce a făcut și trebuie să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru asta.

Alex: Mahomed a realizat un lucru extrem de important în viața lui. Este foarte complicat să creezi o religie și este și mai greu să creezi a doua religie din lume ca mărime.

Laura: Mahommed și-a părăsit țara și s-a mutat la Medina. În perioada petrecută acolo a văzut cîtă ură exista și a decis să facă ceva. A adus laolaltă musulmanii din Mecca și Medina… A predicat celor care credeau în mai mulți zei, a căror viață era plină de păcat, și a unit religiile și diferențele… Cred că rădpîndirea credinței tale și schimbarea totală a unei țări din rău în bine, este o realizare foarte mare în viața oricărui om.

Comentariu saccsiv2:

Europa si Rusia se confrunta cu un fenomen foarte intens si violent de islamizare, prin strainii musulmani care emigreaza si se stabilesc acolo. In numele tolerantei prost intelese se fac astfel de abuzuri, iar cei necinstiti sufleteste profita si se vor intoarce sa muste mana ce i-a hranit. Pe de alta parte este si o bataie al lui Dumnezeu pentru popoarele colonialiste ce au exploatat secole de-a randul tarile din care provin acum imigrantii. Dar sa nu uitam ca islamul invata ca ei trebuie sa cucereasca lumea prin foc si sabie ca sa supuna popoarele lui Allah. Deci nu mai dureaza mult si vor incerca sa declanseze jihadul.

Cititi va rog si:

ISLAMUL …
Biserica in care a avut loc Sfantul Sinod de la Niceea (787) a fost transformata in moschee
PAKISTAN: Crestina de 12 ani violata si batuta de un islamist, pentru a o forta sa se converteasca la islam si sa se marite cu el
Crestin acuzat de blasfemie impotriva islamului, ucis in inchisorile pakistaneze. DACA NU SUNT ORTODOCSI, CEI CA EL, SUNT OARE MUCENICI?
5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israeliene

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ultimullup said, on iulie 21, 2012 at 12:08 am

  Aiaiaiaiai…Jihad = război cu tine insuți! Numai că acest cuvânt a fost denaturat în mod intenționat tocmai pentru cei puternici să aibă de câștigat de pe urma războaielor (lucru spus de un musulman)! Și stați liniștiți…și voi și islamicii sunteți la fel…voi omorâți în numele lui Iisus, ați torturat prostituatele, ați omorât tămăduitoarele pentru că în mintea bolnavă a unora acestea erau vrăjitoare, iar musulmanii au procedat și încă procedează la fel. Drept spunea părintele Arsenie despre ORTODOX = DREPT CREDINCIOS, căci cel ce este într-o credință dreaptă nu se va da înlături de la dreptate și nici nu va căuta s-o împartă, căci dreptatea nu o poți face decât față de tine, și nu față de lumea din exterior, unde a împărți dreptatea înseamnă a favoriza, iar atunci devii un om strâmb căci te-ai înclinat ori spre stânga ori spre dreapta!

  Noi românii vom fi feriți de atacurile așa zișilor islamici, căci noi suntem singurul popor care a înțeles că în Grădina Maicii Domnului toți sunt bine veniți, și toți sunt copiii lui Dumnezeu!

  Apreciază

 2. marian said, on iulie 21, 2012 at 12:36 am

  FLASHBACK : The Satanic Gay rituals of the Global Elite inside Bohemian Grove (Jul 15, 2011)

  Apreciază

 3. marian said, on iulie 21, 2012 at 12:39 am

  Bohemian Grove 2012 : Politicians and Rich go to worship their Demon god Molech (Jul 16, 2012)

  Apreciază

 4. Ortodoxie, Neam si Tara said, on iulie 21, 2012 at 12:42 am

  „Scopul lecțiilor nu pare a fi informarea ci prozelitismul islamic, recrutarea eventualilor viitor credincioși întru islam.” si mai mult as zice … care sa duca la un fanatism religios , o semanare a neghinei de ….si ‘semanare de vant pentru a culege o furtuna de mari proportii mondiale ”
  se cauta nod in papura pentru ca papusarii sa-si puna in aplicare planurile diabolice de distrugere in masa a omenirii si a pamintului !
  dar „cine aprinde foc , de foc are parte ” si ‘cine scoate sabia de sabie va muri ‘
  noi romanii Sa ne Vedem si Sa Tinem de Credinta Noastra Adevarata , cea Crestin Ortodoxa , caci Sfanta Fecioara Maria si de sabie si de foc Ne va Izbavi si Ocroti , daca Vom Cere Ajutorul Sau Cel Sfant !
  In Multe profetii , Sfintii Parinti , ne vorbesc de „Misiunea Sfanta a Romaniei , intre popoare” ;
  astfel , Credinta Adevarata sa avem si nu fatarnica , Neamul Romanesc sa-l iubim si sa nu ne destelenim de acest Neam in care ne-am nascut si asemeni sa Iubim Aceasta Tara Bogata care are tot ce ne trebuie pentru Un Trai bineplacut si lui DUMNEZEU , Aici in Aceasta Gradina Sfanta A Maicii Domnului !
  Doamne Ajuta !

  Apreciază

 5. lorena said, on iulie 21, 2012 at 12:42 am

  inca o oroare: Reproducerea postuma:copii conceputi de oameni morti
  http://www.realitatea.net/copii-conceputi-de-oameni-morti-reproducerea-postuma-la-un-pas-de-practica_970176.html

  Apreciază

 6. marian said, on iulie 21, 2012 at 12:46 am

  Asadar, henry kissinger, unul dintre cei de la varful elitei, simula ca si-ar introduce 2 degete unde nu intra lumina! Astia ne-au adus unde suntem? Iar noi, nu am pus mana pe vreo arma, atatea zeci si sute de ani? E un amestec de trairi cu valoare motivationala, de la respectarea poruncii de a nu ucide, pana la, sa faca altul, pt ca eu am copil de crescut…

  Apreciază

 7. marian said, on iulie 21, 2012 at 12:48 am

  Presupun eu ca, oricine si fiecare privit din alta religie, poate parea potential fanatic, periculos. Nu am gasit niciun islamic fanatic…

  Apreciază

 8. Ortodoxie, Neam si Tara said, on iulie 21, 2012 at 12:53 am

  Apreciază

 9. Ortodoxie, Neam si Tara said, on iulie 21, 2012 at 1:08 am

  prin Coran ar trebui sa nu fie fanatici , dar in spatele islamismului se afla dusmanii Bisericii Adevarate adica cei care s-au rupt de Biserica Adevarata , cea inaintede 1054 ; astfel , islamistii nu sunt fanatici , dar prin lucrarea celui care seamana neghina , orice dusman al BISERICII ADEVARATE , poate deveni unealta pentru aprinderea acelei ‘furtuni mondiale’ , adica razboiul !

  Apreciază

  • Cezar said, on iulie 22, 2012 at 7:14 pm

   Foarte interesanta aceasta descoperire, Ortodoxie ,Neam si Tara!

   Apreciază

 10. Aurora said, on iulie 21, 2012 at 1:26 am

  Educatia islamica a inceput de mai mult timp in Anglia cea permisiva. Iata unde duce Zeul Tolerantei.

  Apreciază

 11. Aurora said, on iulie 21, 2012 at 2:28 am

  Off topic
  Fratilor,mi-e cam jena sa apelez din nou la voi pentru a ajuta pe cineva aflat in suferinta,dar stiu ca ati mai facut-o si va multumesc si de aceea indraznesc din nou sa va reamintesc de cazul Musat, familia aceea necajita din Alexandria. V-am spus atunci despre situatia lor disperata si ajutorul vostru a fost o adevarata mana cereasca pentru care prietena mea se roaga neincetat sa va rasplateasca Dumnezeu milostenia. Lucrurile se mai redresasera un pic si pareau sa se indrepte pe un fagas bun, dar zilele trecute, starea sanatatii d-lui Musat s-a agravat brusc si a fost transferat de urgenta la spitalul Bagdasar, unde a fost operat pe creier. Vestea buna este ca evolutia post operatorie este multumitoare si doctorii se arata optimisti. Eu incerc sa-i sprijin cat pot si cu rugaciunea, si cu o vorba buna si cu cele trebuincioase, dar, din pacate si resursele mele materiale sunt limitate deoarece am si eu copilul internat pentru a sasea oara la spitalul Obregia, la sectia Toxicomani si va dati seama ca nu mi-e usor. Daca ati vrea sa faceti putina rugaciune pentru dl. Musat, pe numele de botez Nicolae si pentru fiul meu Stefan, diagnosticat cu tulburare bipolara si dependent de etnobotanice, ne-ati fi de mare ajutor. iar daca va prisoseste un banut, nu pentru mine, ci pentru prietena mea, va reamintesc numarul ei de cont la Banca Raiffeisen : RO 40 RZBR 00000 6000 2139299
  Viorica Musat.
  Va rog sa nu va suparati pe mine pentru indrazneala, stiu ca toti o duceti greu, ca si mine, dar cand vad ca nu mai am cum s-o ajut, apelez la prieteni. Daca nu puteti, nu ma supar, va iubesc la fel de mult. Dumnezeu sa prisoseasca dragostea noastra unul pentru altul si sa ne mantuim cu totii !
  Dumnezeu sa-l mangaie si pe fratele nostru Saccsiv si sa-l scoata din temnita cat mai repede ! Prietena mea Viorica a plans cand a flat de necazul lui. A spus „Nu-l cunosc pe omul acesta, dar il iubesc pentru tot ce face”.

  Apreciază

 12. ioancadar said, on iulie 21, 2012 at 6:49 am

  Să-L mărturisim pe Iisus Hristos, Domnul nostru şi Mântuitorul

  http://iisusestedomnul.wordpress.com/2011/12/08/sa-l-marturisim-pe-iisus-hristos-domnul-nostru-si-mantuitorul/

  Apreciază

 13. ion said, on iulie 21, 2012 at 8:49 am

  Aaaaaaaa……este cumplit. este prima oara cand ma bucur ca sunt in romania. un val de sentimente ma inconjoara. nu sunt habotnic si nu -i urasc pe cei de alta religie. dar pana aici. interfereta lor fortata cu viata nostra ,modul in care ne obliga sa ii acceptam ma face sa ridic ochii din pamant si sa incerc sa privesc mai departe, acolo unde incearca ei sa ajunga. Cred ca cei care sunt politicaly corect si care accepta intromisiunea fortata a altor religii in tara lor sunt fie corupti (vedeti ca se poate si la ei) fie idioti.Nu cred ca asi accepta o asemenea situatie asupra copilului meu. parca este….o forma de viol religios….creapy…..

  Apreciază

  • un prieten said, on iulie 21, 2012 at 3:01 pm

   ion ,mai ioane daca nu i urasti poate ii iubesti!? explica tu cum vezi tu o religie chipurile care zice ca tot care nu e de religia lor trebuie sa moara!??? plus ca e o religie satanica ,hai spune ne sentimentele tale santem curiosi cum stai cu dragostea ?(sa nu te superi pe nici un cuvant caci nu am zis nimic cu rautate ci pur si simplu sa intelegem cum sa ne manifestam )

   Apreciază

   • ionut said, on iulie 21, 2012 at 11:04 pm

    Simplu. nu-i bag in seama.nu exista.nu au o religie.sunt oameni care nu sunt ortodoxi si atat.De multe ori vad ca ne urasc,am lucrat cu turci mahomedani si desi nu spun , se pare ca ne urasc, am lucrat cu evrei si aestia sunt avari si smecheri, na, ce sa zic eu, imi vad de treaba mea pana la urma.dar nu urasc pe nimeni. nu cred in ecumenism si de cand am descoperit calea asta ma bucur casunt aici si nu in alta parte. cred ca diferenta dintre noi si ceilalti este ca noi nu suntem indoctrinati sa uram pe cei care nu sunt asemeni noua , asa cum sunt invatati ei.iar tu prietene , te poti manifesta asa cum vrei tu , eu nu sunt un reper si doar o mostra din total.Daca vrei sa ti spun de ce nu -i bag in seama iti mai pot povesti cateva…

    Apreciază

   • un prieten said, on iulie 22, 2012 at 8:25 am

    @ionut,nu vreau sa mi povestestu despre ei ca am fost 10 ani prin tarile lor,am vrut doar sa vad practic cum punem in viata relatia cu niste oameni pe care religia noastra ia dat anatemei fiind vrajmasii lui Hristos,cand am avut relatii cu ei nu ma gandeam la faptul ca s crestin

    Apreciază

 14. Marian. said, on iulie 21, 2012 at 11:16 am

  In zilele noastre islamul a inlocuit ateismul in Europa . Este noua arma forte de lupta a bolsevicilor cu Biserica .
  Se stie ca au descrestinat prin crime si teroare,tarile Asiei Mici , ale Africii de Nord , ale Europei de Sud-Est .
  De aceea au fost adusi ca imigranti in Europa cu mai multe zeci de ani in urma, si in Romania dupa 1989 – ca sa faca aceeasi lucrare ca in tarile pe care le-au descrestinat.

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on iulie 21, 2012 at 12:16 pm

   In Romania deocamdata principalii non europeni(excluzandu-i pe jidani) care „isi fac lucrarea” sunt tiganii prin manelizare. Dar intradevar, usor usor par sa vina imigranti si la noi mai ales in Bucuresti si in alte orase mari. In Iasi primarul a adus asiatici sa lucreze dupa ce promisese in campanie ca locurile de munca vor fi pentru tineret.

   Apreciază

 15. Emanuel said, on iulie 21, 2012 at 11:57 am

  Partea cu popoarele colonialiste care au exploatat secole de-a randul pe indigeni e preluata din manualele de socialism stiintific.Asa-zisii colonialisti au eradicat canibalismul si i-au civilizat cum nu fusesera ei in stare sa faca in mii de ani.I-au mai si increstinat,pe acolo unde s-a putut.Masonii din U.E. nu se vor lasa pana nu nu vor eradica natiunile,prin introducerea fortata a imigrantilor in toate tarile europene.Astfel, se va termina cu identitatea nationala, odata pentru totdeauna.Cel putin asa spera ei.

  Apreciază

 16. marian said, on iulie 21, 2012 at 12:29 pm

  Israel to attack Syria if Damascus gives Hezbollah weapons: Barak Yehud, sau, ministrul de razboi al israhelului.
  Israel says it will launch a military operation against Syria if Damascus transfers missiles or chemical weapons to the Lebanese resistance movement Hezbollah.
  „I have instructed the military to increase its intelligence preparations and prepare what is needed so that … (if necessary) … we will be able to consider carrying out an operation,” the Associated Press quoted Israeli Minister of Military Affairs Ehud Barak as saying on Friday.
  “We are following…the possible transfer of advanced munitions systems, mainly anti-aircraft missiles or heavy ground-to-ground missiles, but there could also be a possibility of the transfer of chemical means (weapons) from Syria to Lebanon,” said Barak.

  Așadar, atentatul de la Burgas ar putea să fie comis de către Hezbollah, care, la cererea Iranului, ar fi răzbunat asasinarea de către jidani, în Teheran, a unui om de știință iranian, specialist în fizica nucleară.

  Dincolo de simbolisitca satanică a masacrului din cinematograful din Colorado, conexă simbolisticii satanice de pe pereții aeroportului din Denver Colorado, există ceva mult mai imediat-aplicabil și anume lui obama i se dă apă la moară ca să CONFIȘTE armele de foc de la populație, astfel încât, americanul care ar vrea să lupte cu arma în mână contra puterii americane, să se vadă lipsit de orice mijloc eficient de luptă, fiind astfel nevoit să se supună. În Madrid, lumea, gospodinele, au aruncat cu ghivece de la ferestre în capetele polițiștilor care hăituiau pe demonstranții din Madrid. Concluzia e clară: nu se vrea ca lumea să aibă cu ce să se lupte contra puterii, ci, se vrea să fim o pradă ușoară.

  Satana lucrează, dar, Dumnezeu vede și știe TOTUL!

  Apreciază

 17. Un om said, on iulie 21, 2012 at 1:37 pm

  offline: de ce nu are rost să intrăm în circul politicienilor (pentru cei ce mai cred în politică): http://www.frontpress.ro/2012/07/psd-pnl-pdl-unpr-udmr-ppdd-aceeasi-mizerie.html

  Apreciază

 18. ORTODOX said, on iulie 21, 2012 at 3:04 pm

  Conditii ca rugaciunea sa fie ascultata
  http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2012/07/21/conditii-ca-rugaciunea-sa-fie-ascultata/

  Apreciază

 19. Mălin said, on iulie 21, 2012 at 3:10 pm

  Jidovii caută cu orice preţ să aţâţe statele spre un răzbpo mondial…
  Sioniştii îşi bagă nasul şi în Siria

  http://www.mediafax.ro/externe/israelul-avertizeaza-ca-ar-putea-ataca-siria-daca-regimul-al-assad-furnizeaza-armament-hezbollah-9894959

  Apreciază

 20. pongogonzo said, on iulie 21, 2012 at 7:45 pm

  Reblogged this on pongogonzo.

  Apreciază

 21. Alexandru(Fulger) said, on iulie 21, 2012 at 8:36 pm

  PDL cere camere video în secţiile de votare la referendumul din 29 iulie:

  http://www.mediafax.ro/politic/pdl-cere-camere-video-in-sectiile-de-votare-la-referendumul-din-29-iulie-9895166

  Apreciază

 22. Alexandru(Fulger) said, on iulie 21, 2012 at 8:37 pm

  Israelul avertizează că ar putea ataca Siria dacă regimul Al-Assad furnizează armament Hezbollah:

  http://www.mediafax.ro/externe/israelul-avertizeaza-ca-ar-putea-ataca-siria-daca-regimul-al-assad-furnizeaza-armament-hezbollah-9894959

  Apreciază

 23. Alexandru(Fulger) said, on iulie 21, 2012 at 8:42 pm

  Ministrul Mediului: Guvernul va aproba solicitarea adresată Roşia Montana Gold Corporation de a fi de acord cu desecretizarea licenţelor:

  http://www.cotidianul.ro/executivul-va-cere-desecretizarea-in-cazul-rosia-montana-189195/

  Apreciază

 24. Cezar said, on iulie 22, 2012 at 7:31 pm

  E foarte grav ceea ce se intampla. Religia asta satanista se intinde si cu forta. Nu-i bine deloc pt noi crestinii. Nu stiu care o fi legislatia in Anglia dar cred li se si incalca si libertatea religioasa. Cu asta ar putea ataca in justitie cred

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: