SACCSIV – blog ortodox

O fetita la 2 ani si 8 luni spunand mai multe rugaciuni decat un adult

Posted in copii, RUGACIUNE by saccsiv on iulie 12, 2012

Comentariu saccsiv2:

Romania nu este pierduta cu astfel de prunci. Dar oare cati or fi asemenea ei? Cati parinti ii invata pe copii sa se roage? Le recomandam celor care nu stiu aceste rugaciuni, sa le invate macar pe acestea.

Este minunat sa vezi cu ce dragoste si intonatie spune Crezul ortodox, numele Maicii Domnului si cum nu se supara ca o pune mamica sa recite.

Credeti ca ea avea ura fata de cineva cand spunea aceste rugaciuni? Daca nu vom fi precum ea, nu vom intra in Imparatia Cerurilor!

Felicitari mamei sale care a invatat-o! Sa va traiasca si sa va mantuiti cu totii!

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 12, 2012 at 6:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mishuleu said, on iulie 12, 2012 at 6:31 pm

    Intr-adevar cand acesti micuti se roaga, datorita curateniei sufletului lor, rugaciunea are putere. Atunci cand ei se roaga se aduna mai multi ingeri fata de un adult la care se aduna mai multi draci. Da ce sa ii faci la cata umblatura e dupa cele materiale e si normal sa fie asa.

    Apreciază

  3. Ioan Pelasgul said, on iulie 12, 2012 at 7:17 pm

    Am o intrebare. Crestinii ortodocsi pot fi fanatici? Si daca da, in ce sens? Ni s-a spus acum ceva ani la ora de religie ca ortodoxia este impotriva fanatismului religios.

    Apreciază

    • mishuleu said, on iulie 12, 2012 at 7:32 pm

      Din pacate da. Cunosc persoane care intr-adevar traiesc curat trupeste se spovedesc des, se impartasesc, merg duminica de duminica si la sarbatori la biserica, la manastiri dar judeca de rup tot ce nu e ca ei, nu reusesc sa mai socializeze, nu se mai casatoresc dar nici nu se duc la calugarie, au imbatranit si ei tot asteapta pe fat frumos numai ca Dumnezeu nu baga in traista. Si sunt femei si e nasol de la o varsta pt ele. Daca incerci sa le explici te iau de sus si au si niste fixatii periculoase. Oameni care traiesc intr-o lume a lor. Sfintii parinti spun clar ca trebuie sa fim de mijloc si cu mult discernamant, sa ne iubim aproapele si asa cum spunea Iisus cei bolnavi au nevoie de doctorie. Ele au o bisericuta a lor, ca is mai multe un fel de secta ai putea spune si cand vad pe unul pacatos fug de el ca de lepros si il judeca. Toata ziua umbla pe la manastiri dar degeaba la ce e in ele si anume mandrie si slava desarta. Ortodoxia e periculoasa daca treci peste ce zice duhovnicul si incepi sa faci mai mult decat ti-a dat sa faci. Fara ascultare de duhovnic te rupe dracul.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iulie 12, 2012 at 8:21 pm

        Dar fiindca au spus Sfintii Parinti asta nu inseamna ca face parte din credinta ortodoxa? Adica ele practic fac asta pentru ca nu stiu sau stiu si nu asculta, nu pentru ca sunt fanatice. Eu aici nu prea inteleg…

        Apropo de legat de duhovnic. Ultima data cand am fost la spovedanie am facut lista de pacate dupa Indreptarul la Spovedanie al Parintelui Cleopa si am scris mai multe(zeci) si dupa ce i-am zis peste 50 de pacate a zis ca stau cam mult si se face coada si ceilalti nu au rabdare si ii smintesc si m-a intrebat daca vreau sa ma impartasesc si am spus da, si nu m-a mai lasat sa termin dar am luat Sfanta Impartasanie cum mi-a zis in fine e si vina mea ca si daca ma lasa tinea ore in sir

        Apreciază

      • mishuleu said, on iulie 12, 2012 at 8:31 pm

        Din pacate sunt preoti care se joaca cu spovedania si impartasania. Toata treaba cade pe el. O sa raspunda pentru ca nu se face asa ceva. E terifiant ce imi spui. Joaca asta de a preotia care se face in zilele noastre va cantari greu la judecata mai ales pentru cei care o practica ca pe o sursa de bani sau ca si o meserie.

        Apreciază

      • ioancadar said, on iulie 13, 2012 at 10:49 pm

        Stimata Maria,
        Greseli facem toti, nu asta e problema, dar, daca citesti Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, vei gasi de multe ori doar „Iisuse …”, nu neaparat formula corecta, recunosc, si completa pe care a-i scris-o.

        Apreciază

    • ioancadar said, on iulie 12, 2012 at 7:45 pm

      Este nevoie de discernământ, de exemplu, nici Domnul Iisus şi nici Apostolii nu au folosit violenţa pentru a răspândi dreapta credinţă.
      Singura dată când Domnul Iisus a folosit violenta a fost atunci când i-a alungat pe comercianţi din templul lui Dumnezeu:
      „12. Şi a intrat Iisus în templu şi a alungat pe toţi cei ce vindeau şi cumpărau în templu şi a răsturnat mesele schimbătorilor de bani şi scaunele celor care vindeau porumbei.
      13. Şi a zis lor: Scris este: „Casa Mea, casă de rugăciune se va chema, iar voi o faceţi peşteră de tâlhari!” (Matei 21:12-13)

      În opinia mea, de om păcătos, exemplul personal valorează mai mult decât învăţătura.

      Apreciază

      • Maria said, on iulie 13, 2012 at 7:05 pm

        ioancadar,
        Nu se spune Domnul Iisus ca sectarii ,ci Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos !!!!!!

        Apreciază

      • ioancadar said, on iulie 13, 2012 at 7:17 pm

        Stimată soră,
        În Simbolul Credinţei stă scris: „Cred … întru unul Domn Iisus Hristos…”, deci, nu strict, cum ai spus tu.
        Stai liniştită, am citit canoanele pt. spovedanie atât ale părintelui Ilie Cleopa, cât şi ale părintelui Nicodim Măndiţă.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 13, 2012 at 8:06 pm

        ioancadar,
        Te-am inteles ,totusi „Cred intru unul Donm Iisus Hristos „si nu Donmul Iisus !!!

        Apreciază

      • ioancadar said, on iulie 13, 2012 at 9:17 pm

        Stimată soră, se scrie „Domn”, nu „Donm”.
        Dacă ne-am scoate bârna din ochiul nostru, am vedea bine să scoatem paiul din ochiul fratelui.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 13, 2012 at 10:07 pm

        ioancadar ,
        Stiu ca te tii tare ,si-ti dau dreptate ,dar o greseala facuta din graba prin inversarea a doua litere dintr-un cuvant , nu-i tot una cu o greseala de exprimare ,cu privire la Domnul nostru Iisus Hristos !!!
        Si inganfarea este un pacat !

        Apreciază

    • Stefan said, on iulie 13, 2012 at 7:15 pm

      Nu este posibil ca cineva sa fie ortodox si fanatic ,simultan.

      Apreciază

  4. cineva said, on iulie 12, 2012 at 7:39 pm

    Frumos, dar de ce au fost aceste rugaciuni FILMATE si puse pe youtube? De cand facem din credinta si rugaciune un show? Oare nu in inima trebuie sa isi reverse crestinul rugaciunea, iar legatura cu Dumnezeu nu trebuie sa fie discreta si acoperita in tacere, in camara cea mai ascunsa…?

    Apreciază

    • saccsiv2 said, on iulie 12, 2012 at 8:28 pm

      Este spre exemplul nostru… Oare nu te-a impresionat nevinovatia acestei fetite? Crezi ca ea avea ura fata de cineva cand spunea aceste rugaciuni? Daca nu vom fi precum ea, nu vom intra in Imparatia Cerurilor! Sa luam aminte!

      Apreciază

      • cineva said, on iulie 12, 2012 at 8:59 pm

        @saccsiv 2

        Categoric nu are ura si este nevinovata ca un inger. Dar urmand calea rugaciunilor in fata camerei de luat vederi isi va pierde inocenta foarte curand.

        Apreciază

      • saccsiv2 said, on iulie 12, 2012 at 9:12 pm

        Nu cred ca va continua. Ce a fost impresionant e ca la o varsta asa de frageda,a invatat acele rugaciuni.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 5:36 am

        aceasta fetita este o adevarata Lectie pentru noi toti , CUM SA NE RUGAM INAINTEA LUI DUMNEZEU, A DOMNULUI IISUS HRISTOS si A MAICII DOMNULUI cei care suntem si ne numim , crestini ortodocsi !

        ‘ si de nu va veti intoarce si nu veti fi precum acesti prunci , nu veti intra in Imparatia Cerurilor ”

        si Domnul IISUS HRISTOS , MAICA DOMNULUI sa aiba Mila de noi romanii si TARA ACEASTA , pentru acesti copii care se Roaga IN DUH SI ADEVAR , inaintea lui DUMNEZEU !

        ‘ lasati copii sa vina la MINE , ca a Unora ca Acestora este Imparatia Cerurilor ”
        amin!

        Apreciază

    • mishuleu said, on iulie 12, 2012 at 8:35 pm

      Ma bucura faptul ca pe youtube mai apare si cate o gura de aer ca si aceasta minunata fetita la cate filmulete fara folos se perinda pe acolo. Astea ar trebui sa fie date la tv si nu mizeria care se difuzeaza acum.

      Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 12, 2012 at 8:51 pm

      ce te deranjeaza la fetita aceasta ?cam inspirata de cel rau este parerea ta..

      Apreciază

    • mariani said, on iulie 12, 2012 at 10:16 pm

      ptr mishelu

      frate de cand „ortodoxia e periculoasa” ???? …. ma lasa-ne cu parerile tale ca esti pe alaturea … uita-te mia atent la tine …

      ptr cineva

      pentru farisei au fost puse ca sa vada ce frumos se roaga un copil … dar la fel ca aceia si fariseii din ziua de azi sunt orbi si nu vad …

      Cinste mamei care si-a crescut copilul asa, se pare ca asculta de cuvintele Domnului nostru Iisus Hristos „… lasati copii sa vina la Mine … „

      Apreciază

      • mishuleu said, on iulie 12, 2012 at 10:53 pm

        Este periculoasa cand se face abuz si cand nu se face ascultare de duhovnic si se adauga la canon peste cel impus de duhovnic, asta din habotnicie, ceea ce poate duce la mandrie draceasca sau slava desarta . Daca nu stii despre ce vorbesc si nu stii sa argumentezi ceea ce sustii plus ca mai pui si nume, nu mai arunca cu vorbe aiurea.

        Apreciază

    • alexbidam91 said, on iulie 12, 2012 at 11:31 pm

      aici intervin eu . Sfinta Liturghie si slujbele care sunt transmise pe Trinitas Tv si-au pierdut farmecul ? facem din aceste lucruri un show televizat ? ce ai vrea sa vezi pe youtube mai mult : prostime , materiale de joasa calitate sau si materiale care sa te faca sa iti arate ca ma exista un Dumnezeu sus

      Apreciază

      • cineva said, on iulie 13, 2012 at 2:29 am

        @alexbidam91

        frate draga, cine il cauta pe Dumnezeu pe youtube.. o sa-l gaseasca… pe dumnezeul lui youtube
        Slujbele nu au farmec, farmec are satana si slugile lui. Slujbele au duhul lui Dumnezeu iar duhul nu se transmite prin fir.

        Apreciază

      • ticalin said, on iulie 14, 2012 at 3:20 pm

        @cineva
        Bine spus…

        Apreciază

    • observator said, on iulie 12, 2012 at 11:59 pm

      E foarte bine ca a fost a fost filmata. Poate mai tarziu, in urma influentei nefaste a invataturilor atee din scoala, fetita s-ar putea sa-si piarda credinta. Doamne fereste, dar se intampla deseori – iar aceasta inregistrare s-ar putea sa o ajute sa se regaseasca.
      E foarte bine ca filmarea a fost postata public. Sa mai invete si alti parinti cum trebuie crescut si educat un copil, caci cei mai multi nu stiu.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 5:45 am

        parca sunteti niste , babe !
        in loc sa invatam de la un copil CE INSEAMNA A TE RUGA , dati cu presupusul , ce va fi mai tarziu cu aceasta fetita , daca va avea credinta sau nu !
        mai bine sa luam atitudine sa nu fie scoasa Religia din scoli , si In Programa sa nu se introduca alte dracii (cum sunt acuma la unele scoli) in afara Credintei Crestin Ortodoxe , caci suntem O tara Crestin Ortodoxa si nu neoprotestanta , budista , monofizita .. …

        Apreciază

    • Maria said, on iulie 13, 2012 at 7:21 pm

      Foarte frumos si de laudat aceasta fetita ,dar nici eu nu sunt de acord ca trebuia filmata si pusa pe
      You Tube ,parca suna a lauda ,sau slava desarta !
      Cred ca era mai primit daca era doar ascultata de Dumnezeu in Taina !!!
      Vocile necredinciosilor si ateilor ,nu vor intarzia ,sa spuna ca un copil a fost supus la cine stie ce vor mai nascoci ei ,fiind un prilej de discutii si pacate ,stiind ca aceste retele de socializare ,sunt impotriva
      lui Dumnezeu si inventate de stiinta distructiva a satanei !
      Chiar daca si noi il folosim ,trebuie sa recunoastem ca si internetul este o retea de informatie satanista si nu este acceptata in crestinismul pur Ortodox !!!
      Am citit despre asta niste traduceri de la marii duhovnici din Grecia ,inca din anii „90 ,care combateau internetul ca fiind o retea de distrugere a Ortodoxiei ,in general !!!
      Deci ,in cazul acestui ingeras ,eu gasesc nedemna aceasta retea You Tube ,de a „gazdui „,acest mare dar ,al acestui copil !!!
      Tot ce este pentru Dumnezeu ,trebuie savarsit in Taina ,cu smerenie !!!

      Apreciază

      • observator said, on iulie 13, 2012 at 7:37 pm

        >>Am citit despre asta niste traduceri de la marii duhovnici din Grecia ,inca din anii “90 ,care combateau internetul ca fiind o retea de distrugere a Ortodoxiei ,in general !!!<<

        E singurul loc public unde ai libertate sa te mai exprimi si mai poti gasi cate ceva bun (cum ar fi chiar acest blog).
        Scoala, tv-ul si ziarele sunt cu mult mai daunatoare decat internetul.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 13, 2012 at 8:21 pm

        observator ,
        Tocmai am spus ca si noi folosim internetul dar ,prin aceasta retea ,sunt amestecate lucrurile satanice care domina internetul cu lucrurile constructive care nu domina internetul si care vor fi restranse cu timpul ,dupa ce Elitele isi vor face un calcul asupra ponderii acestora si influientei benefice ,in randul cititorilor !!!
        Ma gandesc ce-au facut crestinii ,pana cand a aparut internetul ,ca sa se mantuiasca ?

        Apreciază

      • ticalin said, on iulie 14, 2012 at 3:22 pm

        @Maria
        Ai dreptate in totalitate.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 5:50 am

        si Maria cat Oare o sa mai dirijeze ,aceste elite ROMANIA !
        ca pina la urma DUMNEZEU ESTE MAI PRESUS si de elite si de ce-i spurcaciune , IMPORTANT ESTE CA NOI SA AVEM CREDINTA ADEVARATA , DRAGOSTE NEFATARNICA si NADEJDE SFANTA precum aceasta fetita , caci asa VOM FI ASCULTATI in rugaciune , altfel nu !
        si repet RUGACIUNEA ACESTEI FETITE ESTE O LECTIE pe CARE TREBUIE SA O INVATAM noi , crestinii ortodocsi DAR TOTI !!!

        Apreciază

  5. mishuleu said, on iulie 12, 2012 at 7:53 pm

    Nu stiu daca ati auzit de asta.

    Papusi care spun Tatal Nostru.

    http://jucariipentrutine.com/papusi-care-spun-tatal-nostru-p-823.html

    Apreciază

  6. Marcu said, on iulie 12, 2012 at 8:14 pm

    Pai da …. asa zice si dracul… nu mai spuneti si la altii sa se roage ca sa fie vazuti… nu mai intrati in Biserica sa va rugati acolo. duceti-va acasa si acolo sa va rugati sa nu va vada si altii… ca, de … se face sminteala… NU draga frate ˇcinevaˇ care nu ai nume si te ascunzi dupa un pseudonim… este foarte bine ca se arata lumii cum se roaga un copil…. este mai bine sa se arate ˇvedeteleˇ noastre la tv dar un copil ca un inger nu?!!!…

    Apreciază

    • cineva said, on iulie 12, 2012 at 8:56 pm

      Frate Marcule,

      crestinului ii trebuie mai intati de toate discernamant… Nu tot ce pare la prima vedere bun e si bun. Un copil care se roaga e un lucru bun, un copil care e pus sa recite rugaciuni pentru a fi filmat si pus pe youtube pentru lauda si poate chiar castig de bani, este un lucru rau. Atat pentru copil care invata ca a te ruga ca sa fii vazut e bine cat mai ales pentru parintii care se mandresc pana si cu inocenta copiilor lor. Cred ca stii ca la un oarecare numar de vizionari cel care posteaza este remunerat de youtube?
      Citeste comentariul la postare: tu cate rugaciuni stii? Dar ce, facem concurs? Eu stiu trei, tu stii sapte, eu am o bila alba si sunt credincios, tu esti necredincios? Au fost Sfinti de care lumea nu e vrednica, care au stiut o singura rugaciune.
      ‘Nu mai intrati in Biserica sa va rugati acolo’. Aceasta acuzatie pe care mi-o aduci este pur si simplu rautacioasa si gratuita, sa te ierte Dumnezeu. Youtube NU e Biserica.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 6:02 am

        mai de ce nu intelegi , citeste complet contextul si intregime ce ti-a spus Marcu si nu o lua pe sarite cum vrei tu
        fraza era asta
        „Pai da …. asa zice si dracul… nu mai spuneti si la altii sa se roage ca sa fie vazuti… nu mai intrati in Biserica sa va rugati acolo. ”
        si daca am fi si noi ca Acest Copil , macar o treime din romanii ce traim in aceasta Tara , Cred ca DUMNEZEU NE-AR BINECUVANTA iar necuratia si spurcaciunea nu si-ar mai face locas pe acest Pamint !

        Apreciază

    • mariani said, on iulie 12, 2012 at 10:18 pm

      frate Marcu

      Nu-ti pune mintea cu „cineva” ca e clar … pus pe mersavii … ne umplem de manie si nu are sens … nu ii poti schimba … Dumnezeu este sus si va rasplati fiecaruia dupa faptele si vorbele sale …

      Apreciază

      • cineva said, on iulie 13, 2012 at 2:31 am

        @mariani

        ce marsavie am spus soro? Fii buna si arata-mi pentru ca eu nu ma stiu cu nimic vinovat.

        Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 5:53 am

      de acord , ai dreptate !
      acesti copii nu au loc la ” Romanii au talent !” ca de , nu-i pe placul sistemului !
      dar nici noua nu ne mai place acest sistem ,
      si vom vedea ce -i de facut !

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 5:54 am

        de acord cu Marcu !

        Apreciază

  7. ortodox said, on iulie 12, 2012 at 8:41 pm

    Fericiţi părinţi şi felicitări dumneavoastră pentru că aţi sădit în sufletul curat al micuţei, sămânţa cea bună: cuvântul lui Dumnezeu. Este un exemplu pentru noi cei maturi. Şi apoi nu este un show. Nu trebuie să înţelegem greşit cuvântul Mântuitorului Hristos care ne învaţă că atunci când ne rugăm sau facem o altă faptă bună nu trebuie să ne vadă nimeni nimeni, sensul acestor cuvinte este altul: SĂ NU NE LĂUDĂM NOI CU FAPTELE NOASTRE. ci să le facem şi e chiar foarte bine că ne văd şi alţii că le facem, pentru a le fi lor exemple demne de urmat. Să nu uităm că Iisus Hristos a propovăduit, s-a rugat, a făcut minuni în faţa multor mulţimi de oameni nu a făcut nimic în taină. De aceea haideţi să fim creştini ortodocşi practicanţi, exemple vii, demne de urmat şi prin aceasta să fim şi noi şi cei ce văd faptele noastre şi le urmează vrednici de Împărăţia Lui Dumnezeu.

    Apreciază

    • mircea.v said, on iulie 13, 2012 at 9:01 am

      Parintele Paisie a sustinut ideea de a nu circula masinile in Sfantul Munte. Era batran si bolnav si se intorcea in Munte (fusese plecat in afara Muntelui). Afara vreme foarte rea, ploaie, ninsoare, iarna. Un autobuz (sau masina) se opreste si ceilalti il roaga sa se urce. Parintele refuza si porneste pe jos. Nu era un drum scurt, se opreste pt a innopta, si ajunge a 2-a zi. Spune (redau aproximativ): „cum puteam sa merg cu masina, cand eu tot timpul am sustinut ca masinile sa nu circule in Sfantul Munte. Cum e vorba asa trebuie sa fie si fapta” .

      Apreciază

  8. Alexandru(Fulger) said, on iulie 13, 2012 at 1:30 am

    Doar ei si Sfinti Parinti ne mai salveaza din prapastia in care am intrat.

    Apreciază

  9. danutza said, on iulie 13, 2012 at 12:46 pm

    nu stiu daca e bine sau nu sa se transmita sf Liturghie la tv, ca ai impresia ca daca stai acasa in fotoliu si te uiti la slujba, adica ti-ai facut datoria de crestin.
    in plus, cand a fost sfintirea bisericii din negresti , m-am uitat cate va secunde la tv, timp in care l-am vazut pe patriarh facandu-si in mare bataie de joc sfanta cruce. nu-mi venea sa cred. s-a mirat si sotul meu, care nu e asa implicat ca mine in cele sfinte. n-am mai rezistat si am stins televizorul. pai daca si capul bisericii isi face in batjocura crucea, ce pretentii sa avem de la enoriasi? ce sa vada ei la el? jalnic!

    Apreciază

    • ionut ignat said, on iulie 13, 2012 at 1:24 pm

      @danutza

      off topic: slujbele de pe trinitas tv sunt bune pentru cei care sunt tintuiti in pat si nu pot ajunge la sfanta biserica pentru a participa la ele. partile rele sunt urmatoarele: ecumenismul pe fata promovat de trinitas tv, radio trinitas si ziarul lumina, propaganda intoxicanta de pe aceleasi canale media pentru construirea catedralei osandirii neamului (cea plina de simboluri pagane), tacerea mormantala de pe aceleasi canele despre avort, sodomie, dictatura electronica si exemplele sunt nenumarate. faptul ca daniel este un pseudo-patriarh e numai vina noastra, ni l-a dat Dumnezeu dupa curatia sufletelor noastre.

      Apreciază

    • Maria said, on iulie 13, 2012 at 7:35 pm

      danutza ,
      Ai spus un lucru minunat ,sunt intru totul de acord cu tine ,ca adevar ai vorbit !!!
      Sfantul Duh ,nu trece prin fir !!!
      TV Trinitas si Radio Trinitas ,au scos oamenii din Biserica !!!
      Lenea apare imediat ,pt ca-i mai comod sa asculti Sf Liturghie sau oricare slujba ,din fotoliu sau din bucatarie
      in ziua de Duminica ,mai tai o ceapa ,o pui in oala ,mai faci o cruce s.a.m.d.
      Si aceasta, face parte din slabirea credintei ,la care a contribuit din plin Intaistatatorul din BOR !!!
      Patriarhul nu face Sf Cruce ,ci se apara de muste !!!
      Toate acestea le-au adus VREMURILE APOCALIPTICE in care traim !!!

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 6:04 am

        adevarat graiesti , de acord cu Maria !

        Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on iulie 13, 2012 at 2:39 pm

    UNITATE IN DIVERSITATE ADICA UNITATE IN ANTIHRIST – DIVERSITATEA LAS-O CA E DOAR DE PROSTEALA

    ASTA DE LA CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR TREBUIA PRIMIT IN SUTURI

    http://www.ziarullumina.ro/articole;2013;1;71966;0;Olav-Fykse-Tveit-a-conferentiat-la-Sibiu.html

    CUM DE MAI VINE LUMEA LA UN ASEMENEA MITROPOLIT?

    Apreciază

    • cineva said, on iulie 13, 2012 at 9:03 pm

      Exact. Unitate in diversitate este un concept masonic preluat de la religiile pagane extrem orientale. Cunosc aceasta deviza extrem de bine intrucat pe copiii mei s-au straduit sa-i indoctrineze cu asta pe tot timpul scolii.
      Iata conform wikipedia definitia si originile acestui concept:

      http://en.wikipedia.org/wiki/Unity_in_diversity

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 15, 2012 at 6:09 am

      ‘ si veti vedea lupii in piei de oaie ,… SI dupa roade ii veti cunoaste ”
      si „lupul in dulama de oaie vrea sa spuna beee dar iese alt sunet ce nu pare a fi de oaie, ci de lup … auuu „

      Apreciază

  11. Raluca said, on iulie 18, 2012 at 10:56 am

    F. dragut tot filmuletul(vocea ei si intonatia e ca un clopot de cristal), mai putin cand intreaba mama ce varsta are! Ne puteam imagina oricare cu aproximatie varsta fetitei.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.