SACCSIV – blog ortodox

Noua lege a sanatatii va lasa sa moara pe cei in stare de urgenta ce nu si-au platit asigurarea medicala

Posted in CARD NATIONAL DE SANATATE by saccsiv on iulie 3, 2012

Citez integral articolul Ce prevede noua lege a sănătăţii. Cine nu-şi plăteşte asigurarea de sănătate va suporta cheltuielile medicale, chiar şi în situaţii de urgenţă

Cine nu-şi plăteşte asigurările de sănătate va suporta integral cheltuielile medicale, chiar şi în situaţii de urgenţă. Mai puţine case de asigurări de sănătate, spitale autonome din punct de vedere juridic şi un pachet de servicii medicale de bază, pentru asiguraţi. Aşa ar trebui să arate sistemul sanitar românesc, potrivit noii legi a sănătăţii. Noul proiect ar putea intra în dezbatere publică săptămâna aceasta, după ce va fi discutat în Guvern.

Potrivit noului proiect de lege, fiecare asigurat va beneficia, în baza contribuţiei la sănătate, de un pachet de servcii medicale de bază. Tot de la bugetul de stat va fi asigurat şi un pachet minim de servicii. Asta înseamnă asistenţă pentru bolile rare, pentru epidemii şi prevenţie medicală. Cei care NU plătesc asigurări de sănătate vor putea fi trataţi gratuit, în urgenţă, la camera de gardă.

„Cei care nu sunt asiguraţi pentru că nu au plătit sunt persoanele care din rea voinţă nu au făcut aceste plăţi. Ei vor trebui trataţi în regim de urgenţă dar ulterior banii aceştia va trebui recuperaţi” a precizat ministrul Sănătăţii.

Costuri suplimentare ar putea să suporte şi pacienţii care nu au grijă de sănătatea lor.

Deocamdată autorităţile nu au stabilit ce servicii va include pachetul de bază. Tot ce nu este inclus în acest pachet va fi suportat de asigurat, din fonduri proprii, sau printr-o asigurare facultativă încheiată cu un asigurător privat.

În funcţie de numărul de servicii incluse, asigurările facultative ar putea ajunge să coste trei, patru sute de euro pe an. Noua lege a sănătăţii ar putea intra de săptămâna aceasta în dezbatere publică, după ce va fi discutată în Guvern. La toamnă, proiectul ar trebui să treacă de Parlament.

Comentariu saccsiv2:

Interesul statului este implementarea cardurilor de sanatate cu cip. Insa, sa fim intelepti si sa nu ajungem in capcana intinsa de ei. Adica, SA PLATIM ASIGURAREA MEDICALA, dar sa refuzam cardul cu cip. Atunci, ii putem da in judecata, daca nu ne vor acorda serviciile medicale de care avem nevoie.

70 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 3, 2012 at 3:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. un_mare_pacatos said, on iulie 3, 2012 at 4:11 pm

    Oameni buni traim niste vremuri grozave in ziua de azi! Dupa ce fratele Saccsiv e inchis de sistemul antihristic,acelasi sistem vrea sa instaureze dictatura bolsevica in tara,lucrul pe care nu l-a reusit sa faca in intregul mandat al nenorocitului de anti-roman Basescu,iar jidanul de Ungureanu vrea sa scoata lumea in strada !

    Azi retraim aceleasi momente cand in la inceputul anilor 90′ Iliescu ajutat de jidani a facut tara harcea parcea in maxim un an,dar azi tinerii bolsevici vor sa-l intreaca pe Iliescu si partizanii lui creand o noua dictatura mult mai periculoasa pentru a distruge definitiv tara intr-un timp mai scurt spre placul jidanilor.

    Cu siguranta,dupa ziua de azi vor aparea miscari de strada de mare amploare si nu in ultimul rand ar putea sa se implineasca acea profetie cu varsare de sange care era pentru anul 2011.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iulie 3, 2012 at 5:00 pm

      si ceasul (sistemul) face ‘tic’ ,
      antisistemul striga ‘tac’ …
      caci
      Nu se mai poate !,
      SA AVEM CURAJ SA VEDEM IN CE SURCACIUNE ESTE BAGATA ROMANIA pina in gat si AFARA , AFARA , AFARA cu spurcaciunea din tara ! lupta dintre hiene , APARENT !
      lupta se da intre Bine si rau , INTRE sistemul diabolic instalat SI Antisistem impotriva la aceasta plasa imensa aruncata asupra ROMANIEI !
      raspunsul celor din sistemul diabolic ,nu a intarziat sa apara
      ‘s-au pregatit 10% din retetele electronice care vor incepe a fi eliberate din iulie ,”
      cascati bine ochii si uitati-va asa lucreaza dracul , 10% -baga intai gheara sau intinde un deget – si apoi 90% apuca cu totul _ ia totul- OFERA si BONUSURI chiar pentru iadul vesnic …. pentru cei ce nu stiu si cad in plasa asta ;
      DEONTOLOGIC , vorbind acum este o SFIDARE ADUSA ACTULUI MEDICAL IN SINE , O SABOTARE A juramintului lui Hipocrate ,da!
      MEDICII SA SE TREZEASCA SI SPUNA CLAR CE AU JURAT !
      si ca Aceasta COMPROMITE ACTUL MEDICAL IN SINE , i-netul lui bau bau nu este protejat de huckeri care pot schimba diagnostice si astfel fara sa vrei omori un om cu zile dandu-i medicatie contraindicata la ce diagnostic are !
      si cand o se Intrerupa curentul electric , CE-O SA FACETI IUDELOR CARE VRETI SA PUNETI ROMANIA IN ZEGHE , adica in cipuri ???
      asteptam la cozi imense sa se reseteze BAU bau ca de , Asa suntem noi „prosti” , noi romanii !
      NU ! a sosit timpul ca
      ROMANIA
      SA SE TREZEASCA !
      caci „BOUL RAGE si cand RAGE , SE VA SCULA SI IN DOUA PICIOARE SI SE VA RASCULA sa arunce corvoada spurcaciunii ” asa spun profetiile !
      BUCURA-TE BUCURIA NOASTRA , ACOPERA-NE DE TOT RAUL CU SFANTUL TAU ACOPERAMINT !
      amin!

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 3, 2012 at 5:26 pm

        crestinul ortodox

        Asa e frate cu reteta electronica, cand toate bolile tale sunt la vedere, pe NET. Atunci viata ta ajunge virtuala si la cea mai mica ,,hachereala” esti in mormant si vei fi o paguba colaterala. Vei primii medicamente pentru o alta boala si atunci pa pa. Dar nici o problema pentru ca SISTEMUL prin vajnici sai aparatori vor zice ca a fost ,,o iesire din SISTEM”. Cu dreptii odihneasca-se si sfarsit crestinesc vietii noastre. Care drepti bre ca el a acceptat spurcaciunea fara sa-si dea seama.

        Aceasta va fi viata acelora care accepta actele electronice.

        http://www.google.ro/imgres?q=hazard&hl=ro&client=opera&hs=wD5&sa=X&rls=en&channel=suggest&biw=800&bih=489&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=tQqNV7UjVPfYiM:&imgrefurl=http://www.giantbomb.com/hazard-symbol/93-1478/&docid=TZ4vlMK8qwEKtM&imgurl=http://media.giantbomb.com/uploads/2/22617/871477-biohazard_large.jpg&w=300&h=300&ei=awDzT4yuD4b6sgbJmMm7CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=432&vpy=2&dur=4148&hovh=225&hovw=225&tx=136&ty=75&sig=106381240327595106168&page=3&tbnh=145&tbnw=145&start=19&ndsp=12&ved=1t:429,r:2,s:19,i:143

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iulie 3, 2012 at 5:37 pm

        @crestinul ortodox

        Frate crestinul ortodox daca 20 milioane de romani ar fi ca tine,diavolul nu ar putea nici sa se umble in vazduhul romanesc.

        Sfânta Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu să ne ocrotească pe noi toți românii sub Acoperamântul Ei Sfânt

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iulie 3, 2012 at 6:55 pm

        Citind urmatoarea stire am remarcat un lucru extrem de important in acea lista :

        http://www.rtv.net/facebook-ul-se-mobilizeaza-din-nou-pentru-proteste-am-zis-si-n-ianuarie-usl-aceeasi-mizerie_34783.html

        Protestul, anunţat pe Facebook, este unul neautorizat, şi va avea loc miercuri în Piaţa Universităţii, începând cu ora 19:00.

        Printre organizaţiile care şi-au anunţat participarea se numără:

        ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei
        Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis
        Asociatia Salvati Dunarea si Delta
        Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
        Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala
        Centrul de Resurse pentru Participare Publica – CeRe

        Ati gasit ceva interesant in lista aceea? Daca nu,va scriu de ce este interesant,pentru ca in lista aceea exista niste diversionisti ordinari si anume Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala infiintata de nimeni altul decat Dan-Andrei Muraru ,consilierul lui Ponta pe problemele legate de comunism.

        Mai jos o sa va rescriu comentariul despre aceasta satanica asociatie, pe care l-am scris pe acest blog pe data de 25 mai 2012.

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iulie 3, 2012 at 6:56 pm

        E de necrezut pe cine l-a mai numit dupa Remus Cernea care e mult mai periculos decat acest anarhist pro-homosexualitate.E vorba de Andrei Muraru,care are si un frate geaman numit Alexandru Muraru ,amandoi avand aceleasi aspiratii politice.

        O cunosc pe javra numita Andrei Muraru . M-am intalnit cu el o singura data acum vreo 6 ani si abia dupa intalnire am aflat intreaga sa istorie .Daca stiam istorioara lui dinainte de intalnire cu siguranta nu scapa de mine cu basma curata. Are 30 de ani,e profesor universitar de istorie,fost student al lui Mihai Razvan Ungureanu,mai grav de atat ,Muraru este jidan pur care elogiaza cu frenezie comunismul si foarte cunoscut in randul masonilor si politicienilor intrucat el este lider la o organizatie satanica leninista si anarhista numita “Militia Spirituala” in care participa diversi oameni cunoscuti.

        Va dau o poza ca sa vedeti ce specimene cunoscute participa in aceasta organizatie infioratoare.

        In ordine de la stanga la dreapta:

        1.traseistul Cozmin Gusa, 2.liderul senatorilor PDL Cristian Radulescu,3.”marele” Pnlist Crin Antonescu, 4.nu vreau sa scriu numele urmatorului care nu e decat un blestemat ordinar vandut satanei,apoi dupa scaunul liber urmeaza 5. fostul vicepresedinte PRM Lucian Bolcas, apoi 6.purtatorul de cuvant al partidului PC Bogdan Ciuca si ultima persoana ,7.jidana si istorica sustinatoare ultra-frenetica a comunismului Zoe Petre.

        Altii colaboratorii ai acestei organzatii satanice sunt : Vladimir Tismaneanu,Andrei Cioroianu,ziaristul Ovidiu Nahoi,ziaristul Costi Rogozanu

        Fiti atenti ce ideologie are aceasta organizatie satanica:

        “Miliţia Spirituală” şi-a propus să provoace lumea acelor Idei care au legătură cu Acţiunea! Strada, protestele, atmosfera publică generală românească, ne-au furnizat în ultimii ani, concomitent, varii motive: de dezamăgire sau de speranţă. Ne-am gândit apoi că nu trebuie să fii Einstein pentru a respecta regula următoare: „Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow”.

        Un alt mesaj ordinar al lor luat de pe site-ul lor ,scris anul trecut in luna mai:

        OAMENI AI EUROPEI, DESTEPTAŢi-VĂ,

        PUTEM AVEA O VIAŢĂ MAI BUNĂ

        HAI SĂ VORBIM

        HAI SĂ NE ÎNTÂLNIM

        HAI SA SCHIMBAM TOTUL

        PUTEM FACE ASTA!

        CEREM O DEMOCRAŢIE REALĂ ACUM. Nu suntem un produs în mâinile politicienilor şi bancherilor.

        Dam vina pe fortele economice si politice pentru situaţia jalnica in care ne aflam si cerem schimbarile necesare.

        Facem apel la toţi cetăţenii, sub motto-ul “Democraţie Reală ACUM. Nu suntem un produs în mâinile politicienilor şi bancherilor. “,

        sa vina in strada sa protesteze.

        Alătură-te nouă, indiferent de parerile tale politice, sa creăm o singură voce a poporului.

        Revoluţia europeană

        Comunitate

        Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on iulie 3, 2012 at 7:59 pm

        Reteta normala va fi folosita pana la sfarsitul anului atunci cand va fi acaparata total de reteta electronica , sa nu lasam sa se intample asta !

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 5:49 am

        „Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala ”
        ATENTIE MARE Intrusi ai sistemului !!!

        Apreciază

  3. Cosmin M said, on iulie 3, 2012 at 4:29 pm

    Fratii mei crestini ortodocsi din ce am citit eu in invataturile Sfintilor Parinti, tineti post tot timpul anului: luni, miercuri, vineri si in posturile randuite tot postul, nu va impreunati cu sotiile (sotii) voastre decat martea si joia si asta cand nu e post sau sarbatoare in aceste zile, si pentru a face copii, iar daca nu este cu scopul de a face copii sa se abtina fiecare dupa putinta caci este pacat, si cu ajutorul Lui Dumnezeu bolile ne vor ocoli.
    Din neinfanarea trupului apar bolile si viata scurta. Cine va trai altfel mari sanse are sa isi aproprie viata de 100 ani.

    Apreciază

  4. Cosmin M said, on iulie 3, 2012 at 4:31 pm

    Aceste lucruri le graieste Parintele Arsenie Boca in Pravila Alba (Ridicarea casatoriei la rangul de Taina) si multi alti parinti.

    Apreciază

  5. Cosmin M said, on iulie 3, 2012 at 4:38 pm

    Traind asemanator nu vom avea nevoie de serviciile medicale ale sistemului.

    Apreciază

  6. Iones said, on iulie 3, 2012 at 4:48 pm

    Un nou documentar despre asasinarea poetului national roman Mihail Eminescu, realizat de jurnalistul Andrei Gheorghe pentru emisiunea “Mari Romani”. Acuzatia ca Mihail Eminescu a murit de sifilis este doar o denigrare a personalitatii sale.
    http://filmedocumentare.com/mihai-eminescu-culisele-unui-asasinat-politic/

    Apreciază

  7. Ioan Pelasgul said, on iulie 3, 2012 at 4:57 pm

    Apreciază

    • nelu said, on iulie 4, 2012 at 9:32 am

      ioane nu stiu bine limba lui antihrist spune tu pe scurt ce zice negru te rog,asa pe limba lui pot sa pun si io filme in care tot asta zice de rau pe crestini zice ca nu stie dac e dumnezeu sau mesie…

      Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on iulie 3, 2012 at 5:45 pm

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on iulie 3, 2012 at 5:53 pm

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 3, 2012 at 8:33 pm

      STOP RFID,
      Eu am vazut toate aceste emisiuni ale lui Tudor Barbu ,chiar am comentat asta pe blog cu ceva timp in urma , despre aceste adevaruri spuse acolo ,dar am fost combatuta de cativa comentatori si mi-am vazut de treaba !!
      Din acest motiv ,lui Barbu i-a fost inchisa emisiunea ,dar la insistentele insotite de reprosurile respective din partea telespectatorilor cat si a mea (prin mesaj la 1333 ),Diaconescu a fost nevoit sa dea drumul emisiunii „se intampla acum ”
      In una din emisiuni despre masonerie ,i-a inchis liniile telefonice ,atat cat spatiu a avut emisiunea ,oamenii vorbind pe un numar de mobil ,pus la dispozitie de Barbu !!!
      Cand s-a terminat spatiul de emisie ,au revenit si liniile telefonice ,taman inainte cu un minut de incheiera acesteia !!!
      Ce deducem din asta ?
      Ca Barbu este un om curajos ,un bun patriot ,onest si care tine ;la tara si la popor si uraste minciuna si asuprirea acestui neam ,chiar daca el uneori nu prea cunoaste teologie si mai scapa pe ici pe colo din nestiinta si voind sa fie impartial ,cauza fiind CNA-ul aservit Sistemului ,primeste in discutie pe oricine chiar si pe dusmanii lui ,care-l fac cu ou si cu otet pe tot parcursul emisiunii (pechinez ,jerpelit cu haina rosie ,neispravitu-le nu ai mai avut ce emisiune sa faci debilule ,etc) ,tot felul de injurii pe care le-am citit pe banda neagra ,atunci cand facea emisiuni despre masoni !
      Are mult public in tara !

      Apreciază

      • stef said, on iulie 3, 2012 at 9:06 pm

        I-mi amintesc acea emisiune cand a ramas fara telefoane si a revenit numai la final – a fost un semnal extrem de clar ca cei care stau la butoane slujesc altcuiva decat poporului roman!

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 5:46 am

        …si la mai mult !

        ADEVARUL SA IASA LA SUPRAFATA !
        JOS cu antihristii !

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 6:06 am

        AFARA ,afara, afara Cu spurcaciunea DIN TARA CRESTIN ORTODOXA !
        DOAMNE IISUSE HRISTOASE APARA-NE, SFANTUL ACOPERAMINT AL MAICII DOMNULUI ACOPERA ACEASTA TARA CA-I GRADINA TA MAICUTA SFANTA si NU NE LASA , AI MILA MAICA DOMNULUI , AI MILA SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA , SA SE TREZEASCA ACEST POPOR si sa nu cada sub cochita antihristului !
        rugati-va TOTI SFINTII OCROTITORI AI ROMANIEI pentru TARA ACEASTA , PENTRU POPORUL ACESTA , caci nu ne este Neamul pagan ci CRESTIN ORTODOX si Noi , poporul CRESTIN ORTODOX Vrem sa FIM si vom fi si CU PRETUL SUPREM TOT CRESTIN ORTODOX
        NU cipurilor !
        Nu ecumenismului , spurcarii BISERICII SFINTE ORTODOXE !
        NU spucaciunii ce ne vrea ‘zege’ in hoarda fiarei de la brussels!
        VREM sa fim Liberi NOI SI COPII NOSTRI , cu LIBERTATEA CARE NE-A DAT-O BUNUL DUMNEZEU PE ACEST PAMINT SFANT numit ROMANIA!
        Libertate pe care au platit-o Scump cei din ’89 , cu Pretul Vietii lor , NU NE-AM FACUT INTELESI ATUNCI ,
        CE VREM ?
        Vom mai CERE INCA ODATA ,aceasta Libertate IN FATA lumii intregi , CACI DUMNEZEU ESTE CU noi , ROMANII POPOR CRESTIN ORTODOX !
        amin!

        Apreciază

  10. Ioan Pelasgul said, on iulie 3, 2012 at 6:26 pm

    Ziua pamantului se tine in aceiasi zi cu ziua de nastere a lui Lenin 22 aprilie!

    Apreciază

  11. kery said, on iulie 3, 2012 at 6:27 pm

    Astazi 3 iulie declar sus si tare dezintegrarea Romaniei sub gasca de bolsevici satanici USL !
    Este o zi MARE !

    Dictatura abea acum a inceput ! Am sa rad impreuna cu toti prietenii mei de gunoaiele care au votat USL !

    Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 3, 2012 at 7:31 pm

      pt pacatele noastre.

      Apreciază

      • Mihai said, on iulie 3, 2012 at 9:44 pm

        @kery
        iar faci valuri pupincuriste probasesciene!

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 3, 2012 at 10:39 pm

        Mihai ,
        Uite-te si tu la tv (b1 )si vezi ce se intampla in Statul Roman ,cu legile tarii ,asa cum sunt ele si ce face USL-ul ,adica uniunea satanista liberala !

        Apreciază

    • Maria said, on iulie 3, 2012 at 10:25 pm

      kery,
      Aici iti dau 100% dreptate ,ne-am intors cu 23 de ani in urma si suntem din nou martori la o Lovitura de Stat ,data de scursurile politice numite Uniunea Satanista Libera ,sau USL!
      Trec cu tancul peste Legile Romaniei !!!
      Si nu are nimeni puterea sa-i opreasca ,asta-i nenorocirea !!!

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 5:33 am

        Adevar graiesti!

        Apreciază

  12. Alexandru(Fulger) said, on iulie 3, 2012 at 7:55 pm

    Sa facem o petitie impotriva acestei retete electronice si a asigurari medicale , ce s-ar intampla daca ar cadea curentul ar muri oameni pe capete ca nu ii merge lui ala calculatorul , sa fim seriosi aceasta reteta e mai mult pentru exterminarea populatie iar daca un om nu are bani si nu si-a platit asigurarea medicala , vor spune pe fata ne pare rau dar nu v-ati platit asigurarea nu va putem ajuta chiar daca sunteti pe moarte. Fratilor nu putem sa il lasam sa se joace cu sanatatea noastra cum vor !

    Apreciază

  13. Cosmin M said, on iulie 3, 2012 at 8:21 pm

    Daca milionul de oameni care au semnat petitia anti cip, care nu a avut nici o importanta pentru gunoaiele ce ne conduc, ar iesi in strada, ar da jos cu guvernul, am iesi din comunitatea europeana si s-ar opune ar fi ceva, dar suntem crestini ortodocsi numai cu numele, vai de noi si de credinta noastra.
    Tot ce se intampla e din lipsa credintei.
    Cei ce se vor opune si aceia putini vor sfarsi intr-un fel sau altul ca niste scursuri ai societatii dar vor fi mucenici Lui Dumnezeu.
    Suntem plini de putregai si slabi in credinta si fara ajutorul si mila Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului nimic nu suntem si nimic nu putem face. Vremurile profetite in Apocalipsa sunt aici si se vor petrece. Nu ne ramane decat rugaciunea si de aici incolo faca-se voia Domnului.

    Apreciază

  14. stef said, on iulie 3, 2012 at 8:50 pm

    Printre altele vom ajunge sa stam la lumanare – Dupa ce Hidroelectrica va fi raptuita pe nimic nu vom mai avea curent ieftin – Am ajuns sub bocancul corporatiilor sataniste din energie! Procesul e in plina derulare!

    Apreciază

    • stef said, on iulie 3, 2012 at 8:55 pm

      Retelele de distributie la curent si gaz sunt deja in gaba banditilor din Germania si Franta – De cand au pus mana pe avutia romanilor calitatea serviciilor a scazut drastic – dispun si jefuiesc cu mult tupeu fara sa investeasca nimic in infrastructura – vedeti pe net cate reclamatii sunt…

      Apreciază

  15. Maria said, on iulie 3, 2012 at 8:52 pm

    A inceput DICTATURA USL -ULUI !
    Prostii care i-au votat ,aceia sa-i si dea jos ,pentru ca suferim toti din cauza prostilor care au pus stampila pe USL.
    Au inceput sa desfiinteze prin ordonanta de urgenta ,legile tarii si sa-si faca ei legi personale care sa le apere fotoliile in Stat si interesele personale ,acesti plagiati ,hoti intelectuali .
    Au inceput sa-si ocupe toate functiile in stat ,revocand din functii toti demnitarii statului ce nu apartin gastilor USL
    Seamana cu o lovitura de stat ,facuta de Uniunea Satanista Libera (USL )
    Este uluitor ce se intampla in fruntea tarii acesteia ,confiscata de acesti HOTI DE TARA !!!

    Apreciază

    • stef said, on iulie 3, 2012 at 9:03 pm

      Iata-i la antena varanului – Un buhai sinistru -senator psd de ploiesti baloseste niscaiva diversiuni

      Apreciază

    • Ion said, on iulie 3, 2012 at 9:17 pm

      Va rog sa cititi articolul si sa vedeti ce motive sunt invocate: ca sistemul electronic nu e eficient, ca tre sa dai 100 de click-uri pana scrii o reteta, ca medicii de familie sunt lenesi si nu si-au procurat soft-uri, Filip ii acuza pe medici ca sunt mana in mana cu farmacistii pentru a face si ei un ban in plus si ca de-asta evita ei sistemul electronic inovator si modern si minunat… Nu zice nimeni ca nu e moral, ca nu e etic, ca nu e crestinesc etc… Ci doar ca infrastructura nu e bine gandita. Adica, daca softurile ar exista si ar fi bine puse la punct (sa nu fii nevoit sa dai 100 de click-uri) sistemul de eliberare a retetelor electronice ar fi extraordinar…

      Banii pentru implementarea sistemului vin bineinteles de la UE (7 din 10 milioane)… toate minunatiile vin dirijat de sus si, vrem nu vrem, ele tot se vor implementa. De altfel, ne si anunta, tot in articol, ca odata pusa la punct reteta electronica si implementat cardul electronic de sanatate (cu cip) de la anul ne vom ridica medicamentele de la farmacie doar spunandu-ne codul numeric personal. O lume minunata si usoara se intrezareste la orizont. Oamenii deveniti numere vor fi serviti doar cu un click. Ce vreti mai bun de atat?! :P.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 5:36 am

        ESTE IMPOTRIVA JURAMANTULUI LUI HIPOCRATE FACUT DE ORICE MEDIC LA ABSOLVIREA FACULTATII DE MEDICINA !

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 5:42 am

        si cipul din cardul de sanatate este IMPOTRIVA oricarui CRESTIN ORTODOX din ACEASTA TARA , caci CINE SEMNEAZA se zapisuieste (se vinde) hoardei antihristului , care vrea ACEASTA TARA CRESTIN -ORTODOXA sa fie inghitita de fiara de la brusseles The beast cum s-au si numit !
        CITITI SI LUATI AMINTE CARE NU STITI !!!

        Apreciază

  16. Cosmin M said, on iulie 3, 2012 at 9:27 pm

    Maria
    Indiferent cine e la conducere toti vor urma acelasi drum pentru ca au acelasi stapan (masonii in frunte cu seful lor satana), unii vor merge mai incet, altii mai repede dar tot la vremurile apocaliptice ne conduc.
    Cand vom avea conducatori drepti peimul lucru pe care il vor face va fi scoaterea Romaniei din comunitatea europeana si redobandirea avutiilor tarii. Acum legea semnata de conducatorii nostrii e de asa natura incat daca comunitatea europeana zice ca de maine mancam „rahat”, noi asta trebuie, sa facem pentru ca legile nationale nu au valoare in fata celor europene. Singurele popoare ce sufera sunt cele ortodoxe pentru ca pe restul le asteapta iadul si accepta orice inclusiv cipul pe mana sau pe frunte.

    Apreciază

    • Maria said, on iulie 3, 2012 at 10:31 pm

      Cosmin M,

      Stiu si eu despre aceste lucruri dar cum sa suportam cu calm un astfel de abuz de putere din partea acestor
      cozi de topor analfabeti si plagiati ???
      Zgonea din PSD nu are nici studii medii ci o profesionala care se facea pe vremuri si are diploma cumparata !!!Toti sunt la fel .
      Nu vezi ce fac acum ?

      Apreciază

      • Geo said, on iulie 4, 2012 at 12:15 am

        Mario,
        n-ai inteles ce a zis Cosmin, pt. ca esti fanatica precum un activist politic. Fii rezonabila, mai ales ca esti femeie.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 4, 2012 at 3:00 pm

        Geo ,
        Daca tu crezi ca a vedea lucrurile asa cum sunt si sa faci diferenta dintre un rau si un RAU care duce la DEZASTRU esti fanatic ,atunci ,da-mi voie sa te asez in tabara sustinatorilor si votantilor USL ,adica
        (UNIUNEA SATANISTA LIBERA )
        Mai mult decat atat ,stii ca Ponta nu a spus in tara ,ce s-a discutat la C E de la Bruxelles ?
        Unde ai mai vazut tu in cei 23 de ani , de la prima Lovitura de Stat din ’89 ,ca se dau ordonante de urgenta noaptea (vreo 20 ,in 2 luni )pt ca a doua zi sa se anuleze Legile Tarii ,care nu convin USL-ului si care pana acum au restrans activitatea lor infractionara !
        Acum ,dupa suspendarea Presedintelui ,va intra Crin ,care-l va gratia pe Nastase ,infractorul economic numarul 1 al Romaniei !!
        Cosmin i-a pus in aceeasi oala pe toti si de aceea nu sunt de acord cu comentariul lui ,pt ca nu-i corect !!!
        Stii ,ca in spatele acestei Lovituri de Stat ,se ascunde Ion Iliescu ,bolsevicul ,papusarul si ca acesti
        DECEREBRATI ,Ponta ,Crin ,cu toata echipa lor sunt manevrati ca papusile pe sfoara ???
        Iti place ca progeniturile bolsevicilor anilor comunisti ,KGB-isti au preluat puterea in Romania si fac Dictatura ,trecand cu Tancul peste legi ,ca sa ajunga sa confiste Justitia ,pt a putea-o manevra sa-si scape hotii si infractorii de dosarele penale aflate pe rol si care incearca sa tergiverseze procesele ,ca sa intre la Prescriptie ,dupa 10 ani de „intins „in timp ???????
        Uite-te in DEX si vezi mai bine ce inseamna termenul FANATIC !!!Uite-te diseara pe B1 tv ,nu la (I)REALITATI
        sau la Antenele lui Felix si ai sa vezi jurnalisti cu creierul nespalat si fara buzunarele umflate de mii de euro ,ca sa minta populatia !!!
        Stii ca Dan Voiculescu ,si-a dat demisia din Senat ,pt ca a doua zi era citat in dosarul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pt ca nemaifiind senator ,dosarul sau trebuie mutat la o judecatorie mai inferioara si poate fi tergiversat ,pana la prescriptie ????
        Acest Felix (Voiculescu )a prejudiciat Statul Roman ,de milioane de euro ,banii poporului !!!Asta fac acestia acum ,ceea ce pana cand au venit ei la putere , nu prin alegeri ci prin daramarea Guvernului ,adica prin forta ,nimeni nu a facut ca ei !!!
        Aici nu vorbim de cutare persoana ,ci de faptul ca incalca Legile prin Dictatura Bolsevica !!!

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 4, 2012 at 3:11 pm

        Geo ,
        Si sa-ti mai spun ceva ,
        Daca nu vezi ADEVARUL ,cu privire la ce se-ntampla in Tara in care te-ai nascut ,si propovaduiesti minciuna ,
        din anumite motive ,nu poti fi un bun crestin ,pt ca te complaci in ne-adevar si lui Dumnezeu nu-i place ,chiar daca el ingaduie o pedeapsa pt noi prin acesti politruci ,din cauza pacatelor noastre !!!
        Spune Psalmistul ,
        „Cand oamenii de nimic ajung sus ,nelegiuitii misuna pretutindeni „

        Apreciază

      • ticalin said, on iulie 7, 2012 at 1:48 pm

        Se spune plagiatori, nu „plagiati”… in concluzi te-as ruga sa nu etichetezi pe altii cu atributul de „analfabet”. Nu crezi ca asa ar fi corect?

        Apreciază

  17. Anda said, on iulie 3, 2012 at 10:10 pm

    mai oameni buni mi se rupe sufletul de ce se intampla in tara asta . sfatul meu este sa nu acceptati sub nici o forma cardul de sanatate sau asigurarile private de sanatate . haideti sa ne gandim la bunicii no0stri la parinti nostri . Noi suntem tineri mai putem face ceva pt noi dar pt batrani si ceri foarte saraci inseamna genocid . asigurarile PRiVATE nu sunt decat o alta metoda de jagmanire a poporului roman . deschideti ochii oameni buni , nimeni din tara nu tb sa accepte cardul de sanatate si sa semneze acele polite de asigurare . Nu este o solutie sa iesim in strada ( pt cine : pdl ,pp – evrei , usl -comunisti ordinari si toti la unb loc tradatori de tara si neam , jigodii ordinare )dar trebuie sa actionam init nu ca o turma . haideti SA NU LUAM CARDUL DE SANATATE SI ASIG PRIVATE sa vedem ce o sa ne faca o sa moara 1,2,10,100 dar nu 19 mil

    Apreciază

    • codrut said, on iulie 3, 2012 at 10:49 pm

      dar voi de Maslu ati auzit? acea sluba se face ptr cei bolnavi si pentru iertarea de pacate, mergeti cat de des puteti miercurea la Sf. Biserica…si nu aveti nevoie de retetele lor si nici de card

      Apreciază

      • nelu said, on iulie 4, 2012 at 9:34 am

        codrut sf maslu e intai pentru iertatrea pacatelor dac ar fi asa automat cum zici tu aia care s bolnavi si nu se vindeca la sf maslu ar arata ca nu e dreapta credinta! nu prea le ai cu sfaturile fara sa te superi

        Apreciază

      • Stefan said, on iulie 4, 2012 at 3:37 pm

        nelu ,
        Modul in care pui problema este gresit; premizele de la care pornesti sunt gresite.
        Ce a spus Codrut este in fond lucrul cel drep.
        Trebuie sa intelegi ca aceste lucruri nu trebuie sa fie ‘privite’ intr-un mod relativistic.

        Apreciază

  18. aha said, on iulie 3, 2012 at 10:17 pm

    Of of….mi se intristeaza sufletul cand vad ce ne asteapta! Atacurile la sufletele noastre sunt din toate partile! Nimic, niciun domeniu nu a scapat! Ma uitam zilele trecute cu ce ardoare pupau cupa spaniolii care au castigat campionatul european:(( Cum poti face asa ceva?!!!! Adica chiar atat de orbi suntem? Ca fac pariu ca daca as deschide discutia pe tema asta as fi luat peste picior! Acum cu schimbarile astea fulgeratoare din politica! Parca se grabeste satana…sau poate chiar se grabeste!
    Eu nu am de gand sa imi iau cardul de sanatate, indiferent ce s-ar intampla! Domnul IIsus Hristos sa imi ajute sa am puterea asta! Ca eu singur sunt neputiincios.
    Doamne IIsus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, miliueste-ma pe mine, pacatosul!

    Apropo, am citit pe site-ul asta ca au calculat cercetatorii ca in iad e mai rece decat in rai!!! Doamne Doamne! Evident ca e o tampenie dar unii or sa o creada! Citeam si eu mai demult site-ul respectiv dar am renuntat din cauza articolelor gen „can can” pe domenii stiintifice!
    Acesta e articolul: http://www.descopera.ro/dnews/9808529-inca-un-mit-spulberat-au-fost-calculate-temperaturile-din-rai-si-din-iad

    Apreciază

  19. Arsenie said, on iulie 3, 2012 at 10:19 pm

    Fiind un pic „off-topic”…
    Acum ceva vreme pe blog se discuta despre „Hip Hop Ortodox”, in special exprimarea ideilor prin muzica si s-au creat foarte multe polemici, nu atat asupra mesajului cat asupra oamenilor care il trimit.
    Astazi am vazut ceva interesant, unul din membrii trupei care a fost pusa in discutie la vremea aceea „Haarp Cord”, a fost invitat la „Codul lui Oreste” si au purtat un dialog despre mai multe aspecte..
    Daca vrei sa faci un articol separat cu asta ar fi minunat..

    http://antena2.ro/video/codul-lui-oreste_9usdicra006

    Apreciază

  20. Maria said, on iulie 3, 2012 at 10:35 pm

    Atat Antena ,cat si Oreste ,sunt produse Sataniste !!!

    Apreciază

    • Geo said, on iulie 4, 2012 at 12:17 am

      Mario,
      ce usor te dai de gol, activisto… Barem, esti bine platita, desi nici asta nu te scuza?

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 4, 2012 at 11:16 am

        Geo

        Tu o faci pe Maria ca pe tine!!! Stii cum zic copiii, cine zice ala e.

        Apreciază

      • Maria said, on iulie 4, 2012 at 3:15 pm

        Geo ,
        Gaina care cotcodaceste ,aceea face oul !!!!
        Cu asta inchei discutia cu tine !!!
        Te dai pe fata cu usurinta ,esti KGB-istul lui Iliescu ???

        Apreciază

      • danutza said, on iulie 5, 2012 at 1:37 am

        in primul rand, e incorecta forma: mario. corect este : maria ( si politicos).
        apoi, a cui activista e maria? si de ce sa fie rezonabila? adica sa accepte compromisuri? sau minciuni?
        cred ca ar trebui sa postezi la siteul antenelor, nu aici.

        Apreciază

    • aha said, on iulie 4, 2012 at 12:53 am

      L-am urmarit pe Oreste o perioada. Si am vrut sa il cunosc si personal. Am fost la o lansare de carte a lui. Pe atunci, ma asteptam sa intalnesc un om cu mai multa carisma…dar m-a dezamagit profund. Era ca un robotel..asa mi s-a parut. Efectiv un robotel. Cireasa de pe tort a fost cand a inceput sa faca reclama la nu stiu ce dispozitiv care combate energiile negative si, implicit, controlul nostru mental…cica. De atunci nu am mai vrut sa vad nicio emisiune spurcata de a lui. Parca mi s-au deschis ochii! Cred ca eram orb rau pe atunci…daca mi se permite apropierea cuvintelor!

      Apreciază

  21. Arsenie said, on iulie 3, 2012 at 11:10 pm

    Maria, mi-as dori mult ca noi oamenii sa judecam atent mesajul, si mai putin emitatorul.
    Punand emitatorul deasupra mesajului, in ziua de astazi se asculta muzica „naspa” din difuzoare „misto”. Sa privim un pic esenta, ceea ce ne este expus/transmis, in spatele tuturor ideilor preconcepute.

    Apreciază

  22. STOP RFID 666 said, on iulie 3, 2012 at 11:24 pm

    CUM SA MAI FURI NISTE BANI – PRIN TAXE

    http://www.finantistii.ro/taxe-impozite/noua-lege-a-sanatatii-va-majora-taxa-pe-viciu-cu-pana-la-100-73629

    Apreciază

  23. crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 7:01 am

    Sa Invatam sa fim LIBERI , sa nu fim Sclavi la Nimeni si la Nimic ; Sa nu facem compromisuri daunatoare nu numai sufletului dar si trupului pentru cele desarte si trecatoare caci la mijloc este o plasa intinsa cu mare viclenie , sa nu acceptam inrobirea in aceasta hoarda blestemata a antihristului , a cipurilor sau numarul fiarei care duc la pierzarea vesnica la , iad !
    timpurile se implinesc , profetiile asemeni se implinesc !
    sa ne intoarcem la CREDINTA ADEVARATA CEA CRESTIN ORTODOXA , in care ne-am Nascut , Leganat si Crescut – CACI ESTE CEL MAI FRUMOS DAR DAT ACESTUI NEAM SI POPOR ROMAN PE ACESTE PLAIURI , PE ACEST COLT DE RAI !
    Sa invatam SA NE DUCEM CRUCEA SFANTA , caci noi , romanii crestini ortodocsi Departe VOM DUCE ACEASTA CRUCE !
    CAT DE FRUMOS ESTE DUMNEZEU , SLAVIT SI BINECUVANTAT DE A SA CREATIE !
    Cand esti Aproape de DUMNEZEU , cand esti cu DUMNEZEU , ESTI LIBER precum acesti Delfini UNITI care inoata in acel ocean …acei Pescarusi Uniti ce zboara sa-si caute hrana.
    amin!

    Apreciază

  24. Cosmin M said, on iulie 4, 2012 at 8:19 am

    Cine il urmeaza pe Dumnezeu nu va avea viata usoara, trebuie sa isi ia crucea si sa Il urmeze.

    Apreciază

  25. crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 11:02 am

    Apreciază

  26. crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 11:07 am

    Apreciază

  27. crestinul ortodox said, on iulie 4, 2012 at 11:10 am

    Apreciază

  28. CUPRINS A – N | Saccsiv's Weblog said, on iulie 22, 2014 at 3:46 pm

    […] Noua lege a sanatatii va lasa sa moara pe cei in stare de urgenta ce nu si-au platit asigurarea med… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.