SACCSIV – blog ortodox

S.O.S. Pamantul natal al Parintelui Arsenie Boca?

Posted in Arsenie Boca by saccsiv on iunie 19, 2012

   Va amintiti articolul?

ASOCIATIA CUVIOSUL ARSENIE BOCA alaturi de cei ce promoveaza dracisme la festivalul inchinat „Mamei natura” …

   Ei bine, iata ce articol gasim pe blogul Cuvant Ortodox:

S.O.S. Pământul natal al Părintelui Arsenie Boca

CONFERINŢĂ – 27 IUNIE, ORA 18

( la Grădiniţa nr 23- sala de festivităţi)

“S.O.S.  Pământul natal al Pr. Arsenie Boca”

Dragi frați creștini ortodocși,

Trăim un moment de deosebită încercare și acest mesaj  se adresează tuturor celor ce-l iubesc pe Părintele Arsenie Boca.

Pământul și casa părintească unde a văzut lumina zilei Părintele Arsenie Boca, riscă să fie vândut la data de 1 iulie 2012 și să devină proprietatea unei misiuni penticostale.

Un grup de români creștini ortodocși se luptă să salveze acest pământ sfânt, pentru veșnica pomenire a Părintelui Arsenie Boca, prin activităti de păstrare cât mai aproape de învățătura și duhul viu al Părintelui – model pentru noi de smerenie și ascultare de Biserica Ortodoxă Română în pofida tuturor încercărilor.

Vă invit și vă rog pe fiecare la rândul Domniilor Voastre să faceți cunoscută această intenție lăudabilă, să cercetați și să ajutați în mod creștin, fiecare decizând nivelul implicării sale.

În acest sens, pentru orice fel de informații vă transmit coordonatele de contact:

ASOCIAȚIA ‘’CUVIOSUL ARSENIE BOCA’’ ( înregistrată în Romania,
Judecătoria Târgu Mureș,  Certificat nr. 75 din data de 02/09/2010,
numărul și data înscrierii în registrul special : 83/2.06.2010)
PREȘEDINTE: Dl. – Constantin Biriș Jr.
e-mail:
constantinbirisjr@yahoo.com
Tel. mobil:
011-4-0744-314-269

Tel.fix.:     011-4-0254-616-888
Adresa: Calea Moților nr. 38
Criscior,
COD POȘTAL: 337200
Județul HUNEDOARA,
ROMÂNIA

Pentru a veni în sprijinul Asociaţiei “Cuviosul Arsenie Boca”, mi-am propus să organizez o conferinţă în care să-l invităm pe preşedintele asociaţiei, domnul Constantin Biriş, care este o persoană deosebită. Domnia sa este absolvent  al Facultăţii de Teologie şi al Facultății de Medicină, având o evlavie deosebită faţă de părintele Arsenie Boca. Obiectivul primordial al asociaţiei este de a face cunoscute românilor viaţa şi personalitatea părintelui Arsenie Boca şi năzuinţa Sfinţiei sale de a vindeca spiritual poporul nostru. Domnul Constantin Biriş a răspuns cu bucurie propunerii mele, fiind impresionat de sprijinul pe care dorim să il acordăm. Vă asigur că este o persoană absolut deosebită. Conversaţiile telefonice pe care le-am purtat mi-au trezit dorinţa de a-l face cunoscut cât mai multor prieteni şi cunoştinţe. Dumnealui este adesea invitat la diverse biserici şi mânăstiri ortodoxe din ţară fiind apreciat pentru bogăţia spirituală pe care o revarsă. Domnia sa mi-a comunicat că poate da curs invitaţiei în luna iunie.

Conferinţa va avea loc în data de 27 iunie, ora 18 şi se va desfăşura în sala de festivităţi a Grădiniţei Nr 23, prin bunăvoinţa d-nei director – Petruţa Titu. Grădiniţa se află pe Str. Răduţă Gheorghe Nr. 1, Sect. 2 ( pentru detalii mai amănunţite menţionez că se ajunge la grădiniţă din Şos. Pantelimon; grădinţa se află în spatele blocului 8 care este la şosea, vis-a-vis de Oficiul Poştal nr 24).

Mijloace de transport:
– autobuzul 104 (traseu – Eroilor-Unirea-P-ța Alba Iulia – P-ța
Muncii-Electroaparataj – Pantelimon)
– tramvai 55, 14 (traseu – Sfânta Vineri – Hala Traian – Foișorul
de Foc – Pantelimon)
– metrou stația Costin Georgian apoi legătura cu autobuzul
102 și se coboară la Stația Spitalul Malaxa, apoi se
ajunge în Șos. Pantelimon pe jos, prin str. Dan Logofăt Nr. 1.
– troleibuz 90 (traseu – Drumul Taberei – Eroilor –
Universitate – Foisorul de Foc – Electroaparataj unde are staţie
comună cu maşina 104).

BUCURIE DIVINA! SFÂNTA TREIME , SFINȚII ROMÂNI ȘI PĂRINTELE ARSENIE BOCA SĂ NE LUMINEZE ȘI SĂ NE AJUTE PE TOȚI!

Organizator
“ASOCIAŢIA CUVIOSUL ARSENIE BOCA” – președinte d-l. Constantin Biriș Jr.

Persoană de contact
SISU RALUCA – prof. înv. primar Șc. Nr. 66
e-mail ralucaiuliasisu@yahoo.com
tel. 0723569237

Sisu Raluca Iulia

   Comentariu saccsiv:

   La rubrica de comentarii a articolului respectiv, mai putem citi si:

CUVÂNT ORTODOX spus

Noi am post anuntul despre conferinta la rugaminte organizatorilor. Pentru detalii va rugam sa va adresati direct lor. Multumim!

Raluca Sisu spus

Ma bucur nespus ca mi-ati postat e-mailul pe care vi l-am trimis despre Conferinta pe care o organizez in Bucuresti ce are ca tema salvarea casei si pamantului natal ce au apartinut parintelui ARSENIE BOCA si va multumesc totodata.
Am citi si comentariile care au aparut si as dori sa-i raspund Cristinei David la intrebarea “de ce se organizeaza in Buc. o astfel de conferinta”. Este simplu. Pt ca eu sunt din Bucuresti si ideea mi-a venit in timp ce vorbeam cu cateva prietene dorind sa facem ceva pentru a salva pamantul si casa natala a parintelui Arsenie Boca. Auzisem cu ceva timp in urma de stradaniile domnului Constantin Biris de la matusa mea Stana Bunea (harpista si poeta). Ea m-a pus in legatura cu dansul. I-am propus ideea mea si a fost bucuros sa raspunda acestei invitatii. In conversatiile tel. pe care le-am purtat mi-a marturisit cum se zbate sa-i convinga pe actualii proprietari sa nu incheie contracte de nici un fel cu acea misiune penticostala. E o batalie pe viata si pe moarte acolo la Vata. Vorbesc saptamanal cu domnul Biris care ma tine la curent cu ce se mai intampla. Oamenii la tara sunt cam superficiali. Azi promit ceva si maine uita Si trist este ca e singur in toata lupa asta. De aceea am simtit nevoia sa-l ajut. Si daca eu simt asa m-am gandit, automat, ca toti cei care-l iubesc pe parintele Arsenie Boca vor simti asa si vor raspunde cu entuziasm. Dar ca oamenii sa raspunda cu entuziasm trebuie sa stie ce se intampla. Trebuie sa auda adevarul. Eu sunt un om simplu si am vrut sa aduc la cunostinta aceasta situatie periculoasa. Totodata sunt impresionata de cat de multa lume a rasuns cu drag acestei initiative.
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Parintele Arsenie!

   Comentariu saccsiv:

Probabil ca doamna Raluca si respectivul blog nu stiu inca de semnalul de alarma ce l-am tras acum doua saptamani. Cu ocazia acestui material insa, sigur vor afla.

   Articolul de pe Cuvant Ortodox vad ca circula, l-au mai preluat si alte bloguri mai mici, iar unii au pus link spre el chiar la rubrica de comentarii a blogului meu. Nu stiu daca exista intr-adevar niste sectanti ce doresc sa cumpere casa, dar sigur e ca daca ajunge pe mainile acelei asociatii, nu-i bine.

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 19, 2012 at 6:57 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 6:23 pm

   Saccsiv , anunta pe toata lumea urmatoarele lucruri ABSOLUT CERTE : „Conform unor date si informatii COMPETENTE ,locul unde s-a nascut pr. Arsenie Boca , a fost achizitionat recent nu de altcineva , ci de un cucernic preot ortodox din Timisoara, care are evlavie sincera fata de pr. Arsenie Boca ” . Afirm asta in fata lui Dumnezeu cel atotstiitor si atotvazator .

   Apreciază

   • saccsiv said, on iunie 21, 2012 at 1:15 am

    piculina333

    Vad ca-i un citat. De unde l-ai luat?

    Apreciază

  • piculina333 said, on iunie 21, 2012 at 3:07 pm

   Saccsiv , vad ca nu sunt singura care afirma ce am afirmat eu . Am pus ghilimele pentru ca am scris cuvant cu cuvant ceea ce mi- a fost dictat . Cred ca iti dai seama ca nu-i pot da numele . Daca ai vreme intereseaza-te de eroii acelei conferinte de la Bucuresti – vei avea surprize ; nu pot sa spun mai mult . Cat despre Nastase ,nu stiu cum e mai bine : sa-l deplangem ca era sa moara , sau sa ne rugam sa-si dea seama ca a incercat sa faca un lucru foarte grav in fata lui Dumnezeu ( sa nu uitam ca sinucigasii nici la o inmormantare normala nu au dreptul ) si ca daca nu va face TOTUL ca sa fie iertat , va fi rau de el .

   Apreciază

 2. nea Anderthal said, on iunie 20, 2012 at 1:51 am

  off topic
  Good news/Vesti bune:

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/burger-king-pleaca-din-romania-167966.html

  Apreciază

 3. crestinul ortodox said, on iunie 20, 2012 at 4:06 am

  Pamintul Natal al Sfantului Parinte Arsenie Boca este TOATA ROMANIA !
  iar ca se intampla aceste lucruri mirsave , este si din vina noastra ca am acceptat si acceptam , sa ni se ‘sufle’ in bors de atatea ori si am facut alianta cu cine nu trebuia , n-am stiut cum sa aratam Adevarata Credinta si sa Stam drepti in fata furtunii ce vine din Apus !
  dar nadajduiesc ca Bunul Dumnezeu , MAICA DOMNULUI si indeosebi Sfantul Parinte ARSENIE BOCA va face Minuni , inca odata , inca odata pina cand Toti ne vom Trezi , Toti vom Auzi si Toti vom Vedea ca Aceasta -i Calea , Adevarul si Viata intru HRISTOS , intru UNITATEA ROMANILOR IN CREDINTA CRESTIN ORTODOXA !
  si sa nu uitam ce inseamna a fi CRESTIN -ORTODOX ! de , sabia cu doua taisuri ati auzit , banuiesc !
  Crestin si apoi Ortodox , impreuna ,nu separate !
  amin!

  Apreciază

 4. piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 8:09 am

  Saccsiv , afla care-i adevarul : vor cu adevarat actualii proprietari sa vanda casa ( indiferent cui ) ? Si daca asa este eu rog pe toti cei care-l iubim pe pr. Arsenie Boca sa contribuim fiecare cu cati bani poate , sa cumparam proprietatea si sa facem o casa memoriala religioasa , in memoria ” sfantului Ardealului „

  Apreciază

 5. piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 8:50 am

  de ce nu dai reportajul despre Honduras ( doar ti-am dat numele ) ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 20, 2012 at 10:09 am

   piculina333

   Am si uitat sa-l caut. Cauta tu si pune link-ul, te rog.

   Apreciază

   • piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 10:23 am

    Ti-am spus de atunci sa-l cauti tu , ca eu nu stiu cum se da un link ! Oare ti-a fost atat de usor sa uiti asa ceva si atat de greu sa-ti sacrifici cateva minute sa-l postezi tu ? Iar in legatura cu a doua propunere , referitoare la o eventuala vanzare a casei unde s-a nascut pr. Arsenie Boca , nu zic , e buna si o conferinta ,dar daca se adeveresc zvonurile , cel mai indicat ar fi gasirea unui numar de telefon de unde sa putem trimite bani . Multi dintre noi suntem in varsta si bolnavi , ca sa ne deplasam pana la cel mai apropiat oras ca sa ajungem la o banca .Sau o adresa a cuiva demn de incredere cui sa putem trimite banii prin factorul postal . De data asta , te rog sa nu mai uiti sa faci ce te-am rugat . Esti singurul care ar avea curaj sa o faca ( eu nu cunosc pe altcineva ) .

    Apreciază

   • saccsiv said, on iunie 20, 2012 at 10:32 am

    piculina333

    Poti sa ma tot certi. Fac si eu ce pot. Citeste te rog:

    FRATILOR, SUNT SINGUR LA BUTOANE. Va rog sa aveti oleaca de rabdare cu mine

    https://saccsiv.wordpress.com/2012/05/30/fratilor-sunt-singur-la-butoane-va-rog-sa-aveti-oleaca-de-rabdare-cu-mine/

    Asa ca, cauta tu. Link-ul il gasesti pe undeva pe sus. N-ai cum sa-l ratezi. Faci copy paste.

    Il legatura cu parintele Arsenie Boca, habar n-am de situatia reala a casei. Daca apare cineva din zona si ne dumireste, pot face mai apoi eventual un apel pe blog.

    Apreciază

  • crestinul ortodox said, on iunie 20, 2012 at 11:27 am

   poti sa te rog Ceva , spune-ne dta in cuvintele dtale ce este cu acest Honduras , CINEVA mi-a spus simplu un Adevar scrie in Cuvinte ce ai de spus , caci ce este link ” spurcaciune este ” …
   amin!

   Apreciază

   • piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 11:48 am

    Nu ne spui si noua cine este acel „cineva ” -pardon :”CINEVA ” ? – nu de alta dar sa stim si noi , nu-i asa ??!
    Cat despre reportaj , repet – se intituleaza ” Rosia Montana , viata ,nu otrava ” ( sau poate ” CINEVA ” nu o sa-ti dea voie sa-l citesti – o fi tot o ” spurcaciune ” ; cred ca l-ai speriat si pe Saccsiv : sa nu stie el cu ce umbla ?? )

    Apreciază

 6. piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 10:47 am

  Urmariti oameni buni link-ul din comentariul meu de mai sus si alegeti intre cianuri si …tarnacop !

  Apreciază

 7. piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 11:56 am

  Saccsiv , de ce ma indemni sa umblu cu spurcaciuni ? ( vezi -l pe ” crestinul ortodox de la 11:27 )

  Apreciază

 8. crestinul ortodox said, on iunie 20, 2012 at 1:42 pm

  draga mea sau dragul meu , ma abtineam sa nu spun aceasta dar pina la urma , sa spun Adevarul si nu spun spre sminteala sa fie ci spre Folos la Mintuire ;
  acel CINEVA de care imi ceri sa-ti spun este SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA ;
  ma rog la acest SFANT in fiece zi si mi-a aratat intr-o seara dupa ce m-am rugat la Iconita pe care o am si o port cu ACEST SFANT
  ajuta-ma Sfinte Parinte Arsenie sa scriu Drept Cuvantul si placut sa fie inaintea lui DUMNEZEU , gandindu-ma ca intr-o zi vom da seama pentru orice gand si cuvant spus dar altminteri pentru fapte
  mi s-a aratat in calugar imbracat in alb cu un fel de brau la mijloc si imi spune In cuvinte sa scrii si nu doar sa arati prin asta ca-i spurcaciune si mi-a aparut un link in fata !
  voi, ma credeti sau nu ma credeti , este treaba voastra , pentru mine a ramas Acel Indemn ca fiind un indemn sfant si ma feresc cat pot sa dau doar exemplificari in linkuri !
  poate maine sa vina meteoritu , nu alerg dupa linkuri care de altfel sunt parafrazate cu acel numar al fiarei , ci eu am ales acesta cale sa spun cu ale mele cuvinte ce am de spus si chiar daca gasesc ceva care consider ca merita atentie si adus in lumina si aratat , dau un copy si apoi scriu cu mana mea inainte de a trimite mesajul acele cuvinte intrucat mi s-a intamplat ca uneori sa se stearga .
  Si oare la Dreapta Judecata , Oare Cine Vor marturisi pentru noi
  linkurile scrise de altii care isi au rasplata Buna de la DUMNEZEU pentru acestea !
  sau
  cuvintele scrise cu mana Ta , gandite cu Mintea Ta sau aratate cu inima ta !
  ???

  si oare nu-i mai bine sa fii original in a marturisi pe HRISTOS decat un link si gata am facut treaba inaintea lui DUMNEZEU ;
  nu , pe DUMNEZEU nu-l poate pacali nimeni, intelegi!
  tocmai aici sta si viclesugul acelei fiare the beast !
  cine are ochi sa vada vede si cine are minte sa priceapa , pricepe ;
  sau spui cu cuvintele tale , spui ce ai de spus ca asa vad eu , asa inteleg si dupa aceea arati al doilea tais prin ‘aceasta unealta aruncata samavolnic in mainile noastre ‘

  ps si de asta va indemn rugati-va la Acest Sfant Al ROMANIEI , caci mult poate Rugaciunea la Sfantul Parinte Arsenie Boca
  amin!

  Apreciază

  • piculina333 said, on iunie 20, 2012 at 6:11 pm

   1-Crestine ortodox, eu nu ma rog lui Dumnezeu prin lunk-uri !
   2-ti-am dat titlul reportajului si fara link -de ce nu-l citesti ? Cuvintele sunt sarace cand e vorba de un teritoriu fara vegetatie , cand vezi pamantul si raurile de culoarea argilei , cand auzi ca media de viata a scazut dramatic ,cand vezi copii cu eruptii care supureaza pe tot corpul si au portiuni de scalp fara par ,etc.,etc.
   Asemenea lucruri trebuie VAZUTE !!!

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2012 at 1:52 am

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2012 at 1:54 am

    si care-i solutia , nu mi-ai spus parerea d- tale !

    Apreciază

   • piculina333 said, on iunie 21, 2012 at 3:11 pm

    Daca intr-adevar ai urmarit reportajul si nu ai nimic de spus , nu poate decat sa-mi para rau pentru tine…

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2012 at 3:47 am

    1 dar cine a zis frate sau sora ca te rogi prin ‘lunk-uri’ !-rugaciune se face punind genunchii la pamint cu candela sau luminare aprinsa , citind spr ex un acatist , Acatistul Sfantului Acoperamint al MAICII DOMNULUI cand poti , dimineata , seara sau mai bine noaptea si bineinteles alte rugaciuni ….
    2 si m-am uitat la acest reportaj , totusi ce facem pina la urma dam linkuri unii de la altii , ne mai acuzam si intre noi , parca nu-i de ajuns ‘corvoada’ care-o suportam toti pe spinarea noastra in fiece zi , cu tot ce s-a facut in Tara Aceasta sau Ce-am fost si /Ce-am ajuns !

    dar si DUMNEZEU , ODATA NE VA INTREBA /
    ROMANE , CE-AI FACUT CU TARA TA ?
    si daca tacem si tacerea este un raspuns ‘de aprobare’ la tot ce se intampla sub ochii nostri , in viata din fiece zi in ROMANIA !

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2012 at 6:52 pm

    „La noi compania canadiana Gabriel Resources a cumparat exploatarea subteranului Rosiei Montane in 1997, Rosia Montana Co. (RMGC) fiind detinuta astazi 80% de Gabriel Resources si 19,3% de Guvern. Ei trebuie sa obtina toate proprietatile din zona de exploatare, sa mute 2.000 de persoane, sa demoleze 900 de case, biserici si cimitire pentru a deschide cea mai mare cariera deschisa din Europa in vederea exploatarii unui zacamant evaluat la 300 de tone de aur si 1.600 de tone de argint cu ajutorul cianurilor. Extractia urmand sa se efectueze intr-o exploatare deschisa prin dinamitarea stancilor, care, aduse la nivel de pulbere, urmeaza sa fie imbibate cu solutie de cianura, solutia cianurizata fiind colectata apoi in iazuri largi de decantare unde se extrage aurul. Procesul necesita un consum de zeci de mii de litri de apa pe ora, ceea ce conduce la o grava concurenta pentru apa, ea insasi cu un grav impact asupra mediului.
    Peste tot au fost folosite aceleasi strategii pentru a se instala in zona. Atragerea financiara a decidentilor si expertilor si declararea zonei drept mono-industriala. Problema evidentiata peste tot este ca, daca ii lasi sa porneasca exploatarea, este practic imposibil sa-i mai opresti. De aceea, ei trebuie opriti inainte de a deschide exploatarea ”
    TREBUIE URGENT OPRITI !!!!
    adm sa facem Ceva in sensul acesta caci altfel VOM BEA APA OTRAVITA CU CIANURI A DUNARII CE SCALDA ROMANIA si toti , absolut TOTI vom suporta ACESTE CONSECINTE !!!!

    Apreciază

  • cristian said, on iunie 21, 2012 at 6:57 am

   am si eu o rugaminte,daca se poate,ce semnifica acea fotografie in care parintele Arsenie este imbracat in haina calugareasca alba si sta linga acea piatra ?

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2012 at 8:41 am

    Sfantul Parinte Arsenie Boca , mai ‘ lup in oaie ce esti ‘ si pentru mine este icoana nu fotografie .
    amin!

    Apreciază

   • cristian said, on iunie 21, 2012 at 9:16 am

    tot nu mi-ai raspuns la intrebare.astept

    Apreciază

   • crestinul ortodox said, on iunie 21, 2012 at 6:38 pm

    ce sa-ti raspund , oare pe unde ratacesti esti cumva ararara cu raza ra sau ‘mama natura ‘, mesa bla bla , bla
    iti dau un sfat bun – Roaga-te la acest Sfant Parinte Arsenie Boca sa-ti arate Lumina Adevarata si-ti va arata ?

    iar referitor la portul acestui Sfant ce spui sa mai citesti Viata si MInunile si ai sa vezi , comunistii l-au tuns , barbierit si din Monah Adevarat l-au facut prigonit , batjocorit in a se purta ca un mirean pentru ca asa i se cerea altfel …si s-a supus acestei prigoane cu ani grei de temnita la canal , cu batai in Sfanta Biserica in prima zi de Paste din 89 din ordinul ceausistilor care vroiau sa darame Biserica Pictata de Sfantul Parinte Arsenie Boca de la Mihailesti si din razbunare a elenei ceausescu care a facut isterie cand Acest Sfant a prezis ca ceausescu daca nu se va da cu poporul , va muri in ziua de Craciun !

    Apreciază

   • cristian said, on iunie 22, 2012 at 6:08 am

    nu contest viata parintelui,dar nu am inteles unde a fost facuta fotografia,timpul si de ce este imbracat in alb

    Apreciază

 9. Alexandru(Fulger) said, on iunie 20, 2012 at 3:17 pm

  Este unul dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut Romania , in nici un caz nu trebuie sa ajunga casa lui parinteasca pe mana ereticilor.

  Apreciază

 10. ghia said, on iunie 21, 2012 at 10:31 am

  PENTRU CLARIFICARE, las acest mesj si aici!!!!!!!!!!!!!!

  ( 1. Pamantul pe care a fost casa parintelui ARSENIE este cumparat de catre un parinte crestin ortodox domnilor, doamnelor si dragi frati crestini ortodocsi.

  2. Nu ne intereseaza orientarea spirituala a d-nului Biris!
  Domnia sa ar fi bine sa raspunda maimarilor eparhiei de care apartine locatia despre care vorbim si il mai rog,
  sa fie sincer si sa aiba curaj de barbat si sa spuna adevarul ,noua tuturor, despre faptul ca ii cunoaste pe ortodocsii care au cumparat pamantul si ca s-a intanlit cu ei privat la biroul asociatiei dumnealui din Brad, cu 4-5 saptamani in urma!

  3. D-nule Biris, ce aveti de ascuns si ce doriti cand lansati aceste zvonuri.?
  Am vorbit cu avocatul dvs de la Unghieni deoarece nu raspundeti la telefon , iar dumnealui mi-a cerut nr de telefon sa ma sunati dvs, dar nu m- ati sunat.

  4. D-na Raluca Siau, sunt doamna care v-a contactat sa va intrebe cat il cunoasteti pe d-nul Biris, mi-ati vorbit de matusa dvs din America care este mare artista si il cunoaste pe d-nul Biris, si nu contest aceasta, dar intreb, ce legatura are efortul dvs de organizare a unei conferinte a dn-lui Biris cu mesajul „S.O.S. Pamantul natal al Parintelui Arsenie Boca” in contextul in care nu este vorba de nici o grupare penticostala ci de crestini ortodocsi despre care stiu maimarii Bisericii Ortodoxe locale, IAR dn-ul Biris stie aceasta!

  5.Dn-le Biris, va rog raspundeti la telefon sau raspundeti in scris vis a vis de cele pe care le-am scris mai sus!

  6. D-na Raluca Sisu,doriti sa fim in sala de conferinta mai multi dintre cei care putem sa sustinem faptul ca mesajul conferintei pe care o organizati nu este cel adevarat?
  Rugati dvs pe dn-ul Biris , pentru ca sigur dvs va raspunde la telefon,sa raspunda celor de mai sus, punctual si sa raspunda si la telefonul pe care l-a lasat pe site-ul asociatiei dumnealui!)

  Acest mesaj il las pentru toti cei pe care i-a ingrijorat diversiunea creata de „SOS PAMANTUL NATAL AL PARINTELUI ARSENIE BOCA”,
  Pentru lamuriri sunati chiar Primaria din Vata si o sa aveti bucuria ca lucrurile stau asa cum am spus: un grup de crestini ortodocsi au cumparat pamantul de la BUJOARA(Vata de Sus)!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

 11. cristian said, on iunie 22, 2012 at 8:45 am

  rog si pe alti frati sa ma lamureasca cu privire la intrebarea ce am pus mai sus catre @crestinul ortodox.multumesc pentru ca ma ingaduiti si pe mine

  Apreciază

 12. oly said, on iunie 22, 2012 at 2:14 pm

  habar nu aveti probabil cine e acest biris. ca e ofiter in serviciile speciale va pot garanta. nimeni nu stie pentru ce l-a facut colonel la varsta lui si de ce se tem toti generalii de el. nu stiam ca e amestecat si in spiritualitate. nu prea cred ca aia cu ochi albastri au a face cu arsenie boca si cu dacii si ca-l lasa sa cumpere pamanturi, draci si laci. oricum din alte puncte de vedere stati departe de individ ca are influenta puternica peste tot prin lume si isi permite sa distruga orice nu-i convine. fratele meu e desfiintat ca s-a incapatanat sa devina victima acestui ins periculos

  Apreciază

 13. cristian said, on iunie 27, 2012 at 12:59 pm

  tot nu mi s-a dat un raspuns de ce parintele Arsenie este imbracat in alb in acea fotografie.poate fratele @el sa ma lamureasca?sau altcineva?pentru mine este o dilema.iertati-ma

  Apreciază

 14. Nicu D. said, on iunie 16, 2015 at 3:41 pm

  E un maniac sexual. Acest Biris face pacate trupest cu mai multe fete din grup si in fata noastra da impresia ca e sfant. Stiti ce teribile poze are in telefonul sau?
  Merge pe la biserici sa dea impresia ca e in regula, dar in viata sa privata e departe de Dumnezeu.

  Apreciază

 15. mihaelmarius said, on august 30, 2015 at 8:53 pm

  https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2015/08/30/cuvinte-vii-hule-despre-reincarnare/
  cartea” Cuvinte vii, pagina 271(carte preluata in “Talantii imparatiei“) – la capitolul “108 – Taina lui Ilie şi Ioan” – se “intreaba” despre reincarnare si contine hule in loc de raspunsuri, pe care le-ar fi putut da pana si copiii de la gradinita.

  Desi folosita – prin citare pe sarite – pentru a argumenta ca boca combatea reincarnarea, predica din 14 decembrie 1949 (blestematul an al caderii sale) este o hula de la un capat la altul.

  Analiza a fost facuta de parintele Gheorghe Anitulesei in luna mai 2015 aici :
  https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/dreptul-canonic-ortodox/a-despre-ortodoxia-neindoielnica-a-credintei-celui-despre-care-se-trateaza/h-din-invataturile-pagane-scrise-ale-parintelui-arsenie-boca/

  Apreciat de 2 persoane

  • piculina333 said, on august 30, 2015 at 11:41 pm

   Prin insusi faptul ca ai scris numele parintelui cu litera mica ,te descalifici. Cat despre aiurelile voastre ,nu faceti decat sa iritati lumea si sa pierdeti cititorii site-ului . Sunteti niste cozi de topor , dar va osteniti in zadar : Pr. Arsenie Boca nu are nevoie sa se explice in fata unora ca voi . Ca tu esti iesit in decor , se mai intampla , dar ma mira slaba eruditie a fetei bisericesti care-ti canta vocea a 2-a …Propun sa va legati cu lanturi de gardul Mitropoliei , asteptand o galeata cu apa rece in cap .Probabil ca va veni la pachet cu explicatiile de rigoare .

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: