SACCSIV – blog ortodox

O URIASA EXPLOZIE IN MICHIGAN, despre care autoritatile si mass-media nu sufla o vorba? Musamalizarea unui accident nuclear? Explozii si elicoptere militare filmate in apropierea unei zone cu radiatii de la granita statelor Indiana si Michigan

Posted in SUA, VIDEO by saccsiv on iunie 14, 2012

Iata ce putem citi in articolul Giant nuclear cover-up? Explosions, military helicopters filmed near elevated radiation zone at border of Indiana and Michigan:

Musamalizarea unui accident nuclear? Explozii si elicoptere militare filmate in apropierea unei zone cu radiatii de la granita statelor Indiana si Michigan.

(NaturalNews) Ziua de 6 iunie, 2012, a fost una foarte stranie pentru nordul Indianei si sudul statului Michigan, unde o  serie de explozii stranii si o crestere abrupta a nivelului de radiatii i-a lasat pe locuitorii zonelor in cautare de raspunsuri. Desi inca mai lipsesc multe piese din puzzle, a devenit din ce in ce mai evident faptul ca, in zona,  are loc o musamalizare a unui eveniment nuclear, idee intarita de relatari ale martorilor care descriu zguduituri (cutremure) intense, zgomote (‘’boom’’) puternice, inregistrari audio cu explozii inexplicabile, si imagini cu aparate zburatoare nemarcate (fara sigla) care zburau in timpul si dupa incident.

Puteti vedea aici o imagine a inregistrarii facuta de  Radiation Network: http://www.naturalnews.com/images/Map-US-Radiation-Meters.jpg

Dupa cum puteti vedea, inregistrarea South Brend  arata un nivel al radiatiilor ingrijorator, de 7.034 CPM, despre care grupul a spus ulterior ca este incorecta si ca este ‘’rezultatul unei defectiuni de echipament’’. (http://www.radiationnetwork.com/Message.htm). Dar statia RadNet a EPA, care este localizata la 90 de mile departare de statia South Brend, care apartine de Radiation Network, deasemenea a indicat un nivel ridicat de radiatii in jurul aceleiasi ore  si in aceeasi zi, ceea ce ridica si mai multe intrebari.

Datele de la RadNet au fost deasemenea ascunse, ceea ce este foarte suspicios. Dar daca vizitati pagina de cautari a RadNet (https://cdxnode64.epa.gov/radnet-public/query.do), puteti verifica datele din arhiva. Scrieti la cautare ‘’Beta Gross Count Rate (CMP)’’, in casutele de parametri, selectati Fort Wayne ca locatie fixa de monitorizare, apoi selectati data de 6 iunie , drept criteriu de timp.

Ceea ce veti vedea vor fi inregistrarile radiatiilor care ating un maxim  de 182 CPM la pranz, in ziua de 6 iunie, apoi scad brusc la 18 CPM, dupa mai putin de o ora. Potrivit EPA, orice inregistrare mai mare de 100 va declansa o alerta, si totusi nici o alerta oficiala nu a fost emisa. De fapt, nici EPA, sau oricine altcineva din administratie (guvern) sau din mass-media mainstreem (principala)  nu a mentionat incidentul, care acum este discreditat ca fiind o eroare de echipament si o coincidenta.

Inregistrari ridicate de radiatii au fost facute de Black Cat Systems, un alt site care inregistreaza radiatii (http://www.youtube.com/watch?v=AwsVLmfZsxk). Potrivit Radiation Network, unele dintre statiile sale ofera informatii catre Black Cat, fapt care ar putea explica erori similare in citirea nivelului de radiatii. Totusi, Radiation Network nu a confirmat  daca statia South Bend a impartasit rezultatele sale cu Black Cat.

Martorii sustin ca au avut loc activitati stranii in timpul derularii misterioasei anomalii nucleare.

Dar adevarata intrebare care se pune este, cum a fost posibil ca doua statii de radiatii aflate la 100 de mile departare sa aiba erori ale echipamentelor de masurare in aceeasi zi, si in aproape acelasi timp ? Dar ce se intampla cu celelalte activitati stranii, care potrivit martorilor au avut loc in timpul inregistrarilor defectuoase, care includ lansarea flotelor care apartin de U.S. Department of Homeland Security (DHS), care aparent nu au mai fost miscate de cativa ani, si care brusc, au disparut?

Potrivit unui cititor al Reddit, a carui marturie a fost confirmata de alti cativa cititori, o flota mare de camioane pentru urgente ale DHS au disparut pe 6 iunie dintr-o parcare din care anterior, statusera nemiscate timp de cativa ani. Camioanele lipsa erau marcate cu blazonul U.S. Federal Emergency Management Agency‘s (FEMA) National Incident Management System (NIMS), care sugereaza faptul ca o urgent majora a avut loc si care necesita o atentie imediata. (http://www.infowars.com).

O serie de explozii de mare intensitate au inceput  cu mai bine de o saptamana inainte de inregistrarea nivelului ridicat de radiatii, au fost raportate pe tot cuprinsul zonei respective, care adauga un alt element de mister la intrega siuatie. WWMT NewsChannel 3 a facut un reportaj despre ‘’o explozie puternica precum un tunet’’ care a generat zguduituri (cutremure) care s-au resimtit prin cateva districte (comitate) din Michigan. Zgomotul a fost atat de intens incat, un cetatean a crezut ca i-a explodat ceva in casa. (http://www.youtube.com/watch?v=3oKj_ptBOUE)

In zilele ce au urmat, alti rezidenti din zona au raportat ca au auzit sunete ca un ‘’boom’’, iar unii ca au vazut chiar si elicoptere nemarcate, A-10 Thunderbolts, care sunt supranumite si ‘’cele mai periculoase aeronave din lume’’ si alte cateva aeronave militare si personal militar care tranzitau zona respectiva. (http://naturalsociety.com).

Un barbat a fost arestat ulterior incercarii de a investiga  sursa unei explozii neidentificate mai la nord, in Michigan, dupa ce a incercat sa-l interpeleze pe Secretarul Executiv al Centrului de Pregatire si Antrenament in Lupta, o baza anuala de antrenament si exercitii a Garzii Nationale.

Unii au sugerat ca de vina pentru evenimentele stranii sunt fie cutremure, fie activitatea de minerit. Dar potrivit datelor oferite de U.S. Geological Survey (USGS),  nu au fost inregistrate cutremure in zonele din sudul statului Michigan, sau nordul statului Indiana, in intervalul de timp in care au avut loc exploziile, cutremurele de pamant intense si incidentul nuclear. Iar multi rezidenti ai zonelor spun ca exploziile si zguduiturile nu sunt deloc precum cele pe care le-au mai simtit anterior.

Asadar, situatia din Michigan continua sa ramana un mister, pe care nimeni din mass-media mainstreem (principala) sau din administratie nu doreste sa-l elucideze.

Sursele pentru acest articol includ si :

http://naturalsociety.com
http://www.reddit.com

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 14, 2012 at 1:52 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. cosma said, on iunie 14, 2012 at 2:52 pm

    …ww3 in pregatire.
    Si rusii se pregatesc de asemenea:
    http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31381 : RUSSIA CHALLENGES US-NATO: Russia prepares army for Syrian deployment

    Apreciază

  3. mos Bazil said, on iunie 14, 2012 at 6:22 pm

    americanii spun altceva :
    o intrunire a cca.500 opozanti B.O. (din ‘trupele de rezistenta’) interventia armata la sol nu ar fi avut rezultate atunci s-a folosit „o arma aeriana” care ar fi ucis 380 dintre ei.(inclusiv infiltrati ) . Un reporter arestat pentru 48 ore ca prea isi baga nasul..in .’diverse si neprevazute’.
    Ce s-a confirmat :
    – s-au auzit explozii
    – elicoptere se aflau in zona (nu aveau semne de identificare si nici nu exista baza militara in zona).
    – concentratia de radon in zona a sarit de la sub suta la 7000 si ceva. explicatia saitului a fost …’o eroare’ (chiar daca a fost inchis ‘citeva ore pentru verificari) Unii au salvat imagini cu cresterea progresiva a nivelului radonului)
    Cautati pe net si gasiti o grammada de date si comentarii mai mult sau mai putin plauzibile.
    Informatia e destul de tirzie totul intimplindu-se pe 06.06.2012.

    Apreciază

    • stef said, on iunie 17, 2012 at 7:25 am

      Bomba atomica de mica putere cu combustibil saracit – „dirty bomb”

      Apreciază

  4. marian said, on iunie 14, 2012 at 7:55 pm

    Cred ca am scris si eu despre acest eveniment straniu, care ar fi despicat pana si pomii mai batrani in doua. Grav e si aceea ca, radonul e cancerigen prin inhalare si ca are densitatea de noua(!) ori mai mare ca cea a aerului atmosferic. Un fel de crima in masa!
    Dumnezeu ii vede!

    Apreciază

  5. Cipi-Cix said, on iunie 15, 2012 at 2:44 am

    Locuiesc in Chicago, IL si nu am auzit nici macar un cuvat despre aceasta explozie. Cand am vazut filmuletul pus pe youtube, am inclinat sa-l cred pe individul ala…ulterior, cand am auzit ca el vorbea despre Alpena, o localitate pe malul lacului Huron, m-a bufnit rasul. De ce? Pentru ca zona respectiva este intr-o zona impadurita in nordul statului Michigan si nu la granita dintre Indiana si Michigan…exact in partea opusa.
    Daca se intampla ceva, credeti-ma ca daca nu presa exploda, cel putin, in cateva ore se auzea in toata america, pe twiter or facebook.
    Ca sa fiu direct, nu cred in aceasta poveste!

    Apreciază

  6. Momo said, on iunie 15, 2012 at 4:41 pm

    videoclipul a fost eliminat de utilizator:)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.