SACCSIV – blog ortodox

Time: „HOW TO DIE”. Trebuie sa grabim iesirea din sistem a batranilor, omorandu-i. Dam dovada de omenie si economisim si bani …

Posted in EUGENIE by saccsiv on iunie 12, 2012

Vizionati va rog:

   Cititi va rog si:

Time Magazine Cover „How To Die” Pull The Plug On Momma And Get A Cash Bonus!

Iata si ce putem citi in articolul TIME Magazine pushes death agenda: Remove feeding tubes from the dying elderly (and get a cash bonus!):

(NaturalNews) TIME Magazine promoveaza o agenda a mortii in noul sau numar,  care titreaza aceste cuvinte pe coperta: „HOW TO DIE.” („cum sa mori”)

In paginile sale, revista promoveaza o agenda a mortii prin care se pot realiza economii importante, incurajand cititorii sa decupleze efectiv tuburile de alimentare de la parintii lor aflati pe moarte, provocandu-le deshidratarea si apoi moartea. Acest lucru este explicat ca o noua masura de reducere a cheltuielilor, care scade drastic numarul de re-internari ale batranilor…. desigur, deoarece oamenii morti nu se pot re-interna in spitale.
Ucide-o pe bunicuta, obtine un bonus cash!

Acest articol este parte a noii agende de ucidere care este promovata cu metode blande de catre mass-media principala, infatisata si in alt  articol din Newsweek Magazine intitulat „The Case for Killing Granny” – „Cazul uciderii bunicutei” .

(http://lookintoit.org/Euthanasia-%28The-Case-For-Killing-Granny%29.ht…)
Coperta revistei declara: „Reducerea ingrijirii excesive de la sfarsitul vietii este buna pentru America”

La fel ca si TIME Magazine, Newsweek promoveaza insistent o agenda a mortii care devalorizeaza vietile cetatenilor in varsta si chiar ii incurajeaza pe oameni sa accepte sa le fie ucisi parintii  pentru a reduce costurile medicale. De fapt, dupa cum spune TIME Magazine, organizatiile care imbratiseaza aceste sisteme ale mortii „bazate pe rezultate” primesc bonusuri cash atunci cand economisesc si mai multi bani tragand din priza aparatele de supravietuire ale bunicii!
Acesta este raspunsul la nevoile de ingrijire  a sanatatii in America, dupa cum vedeti! Nu se pune problema de terapie nutritionala, folosind minerale pentru a preveni bolile, evitand organismele modificate genetic GMO si chimicalele toxice. Nu! Este vorba de a trage din priza aparatele si a va ucide batranii si apoi de a va convinge ca sunteti plini de compasiune atunci cand va asigurati ca ei mor mai bine mai devreme decat mai tarziu.

Este modern sa va ucideti parintii, stiati? Este bine pentru economie! Si este bine pentru societate! Moarte bunicii! Pentru numele lui Dumnezeu, nu-i dati apa nici  tatalui vostru pe moarte, pentru ca este mai bine sa-l lasati sa moara pur si simplu de  insuficienta renala. Dap, iata un citat exact din povestea publicata in TIME Magazine: „Insuficienta renala este un mod bun de a muri”, spune textul. Deshidratati-i pana la moarte si ziceti ca este modern!
Cand vei imbatrani, te vor ucide si pe tine

Aveti grija ce va doriti, voi toti modernistii, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, si voi veti fi batrani! Si daca ati creat o societate in care a trage aparatele din priza este un mod social-acceptabil de a ucide „oamenii batrani si nefolositori”, atunci sa nu fiti surprinsi cand va vor „taia” si tubul vostru de alimentare si veti suferi o moarte lenta si dureroasa in timp ce proprii vostri copii se vor lauda despre cat de responsabili social sunti ei.

Comentariul traducatorului:

Doamne ajuta!

Am citit acum doi ani o carte a parintelui Savatie Bastovoi – Diavolul este politic corect.

Iata o recenzie foarte agresiva la adresa cartii aparuta pe RFI si preluata de multe publicatii oficiale, din gama „latra cat mai tare ca sa-i intimidezi”.

http://www.rfi.ro/articol/stiri/cultura/diavolul-este-politic-corect

Ceea ce acum doi ani parea absurd si foarte putin probabil, astazi incepe sa devina realitate. Atat de repede!

Diavolul este politic corect

Este o imagine de coşmar ce se desprinde din romanul lui Savatie Baştovoi, roman intitulat Diavolul este politic corect. Este un roman tezist şi schematic al unui monah din Moldova.

Romanul autorului din Republica Moldova scris în stilul cărţilor de science fiction a apărut la editura Cathisma din Bucureşti şi s-a bucurat de o campanie publicitară (televizuală şi publicistică) neobişnuită.

Din punct de vedere al scriiturii, romanul suferă de un deficit estetic evident. Mesajul transparent acoperă acest deficit, venind în întîmpinarea celor care consideră globalizarea drept o pacoste, un rău care trebuie combătut cu mijoacele unui militantism clerical-etnicist.

Pentru realizarea acestui demers, literatura, îmbrăcată în straiele unei ficţiuni apocaliptice, este transformată într-un simplu instrument de difuzare a unor idei anti-moderniste, anti-mondialiste şi eurosceptice, amestecate cu prejudecăţile împrumutate din scrierile conspiraţioniste clasice.

Personajele principale ale romanului, Jacob Kohner şi Vik (Alexandru) trec printr-un proces de transformare, depăşind starea lor de alienare datorită descoperirii mîntuirii prin religia ortodoxă. Ei trăiesc într-o societate în care oamenii sunt eutanasiaţi cînd împlinesc vîrsta de 65 de ani.

Societatea este uniformizată şi dominată de către un guvern mondial cinic, inuman şi crud, care acţionează în conformitate cu regulamentele francmasoneriei, despre care se sugerează că ar fi un instrument politic al evreilor.

Pînă şi familia tradiţională a fost distrusă cu scopul de a reduce numărul populaţei mondiale, ceea ce asigură guvernului global dominaţia absolută şi reduce riscurile unei răzmeriţe.

Controlul demografic absolut este asigurat printr-o legislaţie aspră care prevede nu doar stimularea cuplurilor homosexuale, ci şi penalizarea şi castrarea unor categorii de oameni care îndrăznesc să aibă mai mulţi copii.

Suspuşii acestui sistem putred şi decadent şi-au creat un paradis al pensionarilor privilegiaţi, scutiţi de moarte violentă.

Jacob, personajul central, care este evreu, urmează exemplul mamei sale, care înainte de eutanasiere este botezată. Prin acest act, sugerează autorul-monah al acestui roman cu tendinţă străvezie, Jacob devine portrdarapelul simbolic al ideii principale, exprimată într-o scenă semnificativă, gîndită ca o replică polemică la „corectitudinea politică“.

Aceasta este descrisă drept ideologia diavolului care a pus stăpînire pe această lume şi culminează în constatarea tipică pentru fundamentaliştii care pledează pentru biruinţa unei singure idei, urmărind convertirea acelora pe care îi consideră necredincioşi. În cazul de faţă, Baştovoi afirmă negru pe alb că mîntuirea evreilor poate avea loc doar atunci cînd „se întorc la Hristos“.

În consecinţă, romanul, Diavolul este politic corect, este o scriere cu puternice accente anti-ecumenice. Avînd tendinţe clerical-exclusiviste, îndreptate împotriva liberalismului, împotriva sistemului democratic pluralist şi împotriva lumii moderne, romanul abuzează de libertatea gîndirii, garantată tocmai de sistemul pe care-l combate.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

   Auzim din ce in ce mai des si din ce in ce mai oficial ca sunt prea multi batrani raportat la numarul tinerilor si maturilor apti de munca. Si din ce in ce mai multe state maresc semnificativ varsta de pensionare.

Raportul acesta il gasim insa strict in tarile cu declin demografic:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

Din vestul demonocratic si pana in China:

DEZASTRU: Legea „copilului unic” lasă China fără pensii

De unde a pornit insa aceasta iarna demografica? De la ELITELE ce au promovat de peste o suta de ani avortul, feminismul, revolutia sexuala, homosexualitatea:

Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu raul personificat – Margaret Sanger

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Care ELITE stiau bine ca aici se va ajunge, iar acum, iata ca vin cu noi „solutii”: uciderea batranilor suferinzi. Si au inceput prin a indobitocii masele spre a le determina sa-si ceara singure moartea:

EUTANASIA – promovarea cumplitului pacat al SINUCIDERII: Asociatia Olandeza Regala a Medicilor vrea sa includa si singuratatea si problemele economice printre criteriile legale de cerere a eutanasiei …

FRANCOIS HOLLANDE – noul presedinte al Frantei. Un socialist pro homosexuali şi eutanasie …

   Iar pentru cine refuza aceasta macabra indoctrinare, se va trece la etapa a doua … Si din pacate, deja sunt subumani, dintre membrii simpli ai societatii, deschisi acestei teribile idei.

Iata de exemplu, pe scurt, ce povestea cineva ce ingrijise de curand o batrana in Germania:

Batranica avea o boala despre care medicii ii spusesera ca nu-i va permite sa mai traiasca prea multi ani. Dar era lucida si activa. Si se atasase mult de cea care o ingrijea acasa. Fiica ei era insa un sloi de gheata pragmatic, mult prea rece chiar si pentru recele popor germanic.

Pe masura ce trecea timpul, boala probabil avansand, vizitele ei la medic sau vizitele medicului acasa, se tot indeseau. Dar era pe baricade … Fiica ei insa isi pierduse cu totul rabdarea, desi nu ea o ingrijea si nici bani din buzunar nu prea scotea, statul german ocupandu-se de aproape tot. Se vedea insa clar ca nu vede rostul pentru care mama sa mai umbla pe acest pamant.

Intr-o zi, batranica a devenit din ce in ce mai agitata. Parca presimtea ceva. La scurt timp o viziteaza fiica sa si femeia medic. Are loc o discutie in privat, la care romanca ce o ingrijea nu a participat. Ii fac apoi o injectie, iar fiica si medicul se retrag in alta camera parand a astepta ceva. Batranica o cheama pe femeia ce o ingrijea caci simtea o mare nevoie de un suflet cald alaturi. Privirea ce o arunca insa fiicei sale era teribila. La scurt timp a murit. Fiica ei a dat niste telefoane, o echipa a venit, au pus-o pe mama ei intr-un cearceaf si au dus-o la crematoriu …

La „inmormantare” a fost prezenta si romanca. De fapt un nene, pastor sau ce o fi fost el, spunea niste cuvinte deasupra urnei cu cenusa. Dupa cateva minute fiica s-a plictisit si l-a intrerupt: „Cred ca-i suficient”.

Pe femeia ce o ingrijise a marcat-o intregul acest final. Nu poate sa uite cum au luat-o ca pe un caine si au pus-o in cearceaf. Cum fiica ei n-a varsat o lacrima, cum statea cu chip de piatra asteptand ca mama ei sa moara. Cum nu i-a fost alaturi, cum nu a luat-o in brate, cum nu a alinat-o.

Desi i se parea din cale afara de incredibil, romanca ce povestea era aproape sigura ca de fapt fiica si medicul „i-au scurtat suferinta”, chipurile.

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 12, 2012 at 3:57 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Doru said, on iunie 12, 2012 at 6:48 am

    Astia chiar au inebunit! INCREDIBIL!!!!

    Apreciază

  3. novaccin said, on iunie 12, 2012 at 6:49 am

    „biserica” reformata, protestanta, lutherana samd… au reformat, scurtat, eliminat din randuieli si invataturi pana au adus omul in stadiu de indracit. Am auzit istorii asemanatoare si in Norvegia, tara cea mai socializata unde e cel mai „bine” ca sa „traiesti”.
    O familie tanara aveau grija de bunica sotului. Avea in jur de 70 de ani si intr-o zi batranei i se facuse rau. Sistemul norvegian nu permite ca sa te prezinti direct la medicul de familie, ci te programeaza un asistent social, care de obicei primul lucru e sa te faca ca sa renunti. Deci au telefonat, li s-au cerut detalii si au fost lamuriti ca nu e nimic grav, ca e ceva banal si normal la varsta ei, ca-si va reveni fara nicio interventie medicala. Dupa ceva timp, starea bunicii se inrautateste. Nepotii telefoneaza din nou, insa li se explica ca asta e ceva normal la varsta ei, sa stea linistiti ca e un mic hop si bunica isi va reveni. Dupa alt timp bunica lor nu mai da semne de viata. Telefoneaza iarasi, li se cer alte detalii si primesc vestea ca bunica lor a murit. Bineinteles ca apare frustrarea in sanul tinerei familii si au inceput ca sa ceara explicatii pe ton vehement. Li s-a explicat ca e normal ca la acea varsta oamenii sa mai si moara. Singurul medic care a venit la batrana a fost legistul care a constatat decesul si a intocmit actele. By the way… varsta de pensionare in Norway este la 67 de ani.

    Apreciază

  4. guby said, on iunie 12, 2012 at 7:03 am

    Petre Tutea spunea: „Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri, şi merge spre nicăieri”
    In cazul prezentat cu batranica nu se observa nici macar ratiune… e foarte trist.

    Apreciază

  5. claudia said, on iunie 12, 2012 at 7:04 am

    Doamne, ce cosmar ! Parca as trai in romanele lui Kafka !

    Apreciază

  6. ioan said, on iunie 12, 2012 at 7:29 am

    un imparat a dat porunca sa fie omorati toti batranii pentru ca sunt nefolositori. un fiu nu s-a indurat si l-a ascuns pe tatal sau in beci. dupa un timp a venit o foamete cumplita. nestiind ce sa faca imparatul a spus ca cine v-a salva tara de foamete v-a primi mari onoruri. dar toti erau tineri si fara experienta. atunci batranul din beci i-a spus fiului: zi-le sa are drumurile. au arat drumurile si asa au scapat de foamete iar imparatul a inteles ca batranii nu sunt nefolositori. (din pateric)

    Apreciază

  7. Varahil said, on iunie 12, 2012 at 7:38 am

    Fratilor, traim vremuri grele…va dati seama, genul asta de oameni ajung sa-si vanda mama..pentru un mic bonus! Oare omenia sau mila mai reprezinta ceva pentru ei?
    Poate ar trebui sa ne rugam, mai mult ca oricand, ca impietrirea sa nu cuprinda si inimile noastre…

    Apreciază

  8. daniel said, on iunie 12, 2012 at 7:48 am

    Sa ne fereasca Dumnezeu!!! Sper ca parintele Savatie Bastovoi sa nu fie vreun prooroc…

    Apreciază

  9. danutza said, on iunie 12, 2012 at 8:22 am

    pt constanteni:
    Radu Ştefan Mazăre – 87.945 de voturi, 62,76%

    Christian Gigi Chiru – 18.903, 13,49%

    Claudiu Iorga Palaz – 12.360, 8,82%

    Gheorghe Dinu – 11.894, 8,49%

    Marcel Bouroş – 3.717, 2,65%

    Prezenţa la urme în municipiul Constanţa a fost de 52,54% (143.969 de alegători, din totalul de 274.003).

    asta inseamna ca 130 000 constanteni sa NU voteze: ne-am ales inca 4 ani cu unul care vine la vot cu 3 babe si 3 pipitze si se exprima ceva de genul: am venit cu grijile de zi ( babele) si cu grijile de noapte( pipitzele)!!!!
    am lasat pe altii sa decida in locul nostru. nu putem spune ca nu am avut cu cine vota, dar nu ni s-a parut important sa fim condusi de un bun crestin , de un om moral si patriot .
    poate nu va dati seama cat de mare e coruptia aici si cat de intinsa e caracatita mafiota. e, cred, cea mai mafiota conducere din tara( primarie + cj, unde a fost ales din nou, tovarasul de furaciuni al lui mazare) si
    este cel mai mare blestem pt constanta.

    Apreciază

    • Iones said, on iunie 12, 2012 at 9:01 am

      Uitati pe cine a votat Constanta:
      Mazăre şi Nicuşor inculpaţi, astazi, la Curtea de Apel Bucureşti

      În procesul de la Curtea de Apel Bucureşti, echipa învingătoare de la Constanţa este judecată pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obţinerea de avantaje patrimoniale, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată.

      Cu laurii încă proaspeţi ai victoriei de la alegerile locale pe frunte, primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi colegul său de partid, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, sunt aşteptaţi mâine la Curtea de Apel. Nu pentru a fi validaţi de instanţă în funcţiile reconfirmate în urma alegerilor, ci în calitate de inculpaţi, la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul privind controversatele retrocedări ale terenurilor din Constanţa, anchetă în urma căruia procurorii DNA au stabilit că s-ar fi produs un prejudiciu de circa 114 milioane de euro.
      De menţionat că, în procesul penal desfăşurat în Capitală, primarul Mazăre a fost audiat la termenul anterior, de altfel prima înfăţişare pe care procesul, aflat de ani buni pe rolul instanţei bucureştene, a prins-o într-o campanie electorală. În paralel, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, nu a fost încă audiat de judecători. De la bun început, echipa învingătoare în alegerile locale de la Constanţa s-a declarat nevinovatăde toate acuzaţiile aduse de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acuzând, la rândul lor, faptul că dosarul ar fi unul instrumentat politic. Mai mult, aflat în faţa Curţii de Apel Bucureşti, la termenul trecut, primarul Mazăre s-a plâns de faptul că în dosar nu s-ar fi efectuat nicio expertiză,deşi el personal ar fi formulat numeroase solicitări în acest sens.

      Ce zicea Mazăre în instanţă
      Citat la momentul audierii sale de jurnaliştii bucureşteni, Mazăre, la vremea aceea aflat în plină campanie electorală, preciza că „la acea dată nu reprezenta pentru mine o prioritate retrocedarea, deoarece în calitate de primar aveam de rezolvat lucruri mai importante”. În continuarea acestei idei, edilul a spus că „de abia luasem mandatul de primar, iar oraşul era destul de distrus din punct de vedere al infrastructurii. Se întâmpla în anul 2000″. Pe de altă parte, aşa cum am menţionat, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, nu a fost încă audiat de judecătorii bucureşteni. În procesul de la Curtea de Apel Bucureşti, echipa învingătoare de la Constanţa este judecată pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obţinerea de avantaje patrimoniale, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată.

      Sursa: Ziua de Constanta

      Apreciază

    • Maria said, on iunie 12, 2012 at 6:31 pm

      Te cred danutza!!!!!!
      Ai mare dreptate si mie imi pare rau pt Constanta , ca oamenii sunt orbi,orbi ,orbi !!!!

      Apreciază

  10. vulturul legionar said, on iunie 12, 2012 at 8:52 am

    Ce seamana omul asta.culege. Omul fara de Dumnezeu e mai rau decat diavolii.
    SA STA BINE, SA STA CU FRICA SA LUAM AMINTE”

    Apreciază

  11. bazil said, on iunie 12, 2012 at 8:58 am

    on/off topic – ‘ciudate stiri’
    http://www.whatdoesitmean.com/index1586.htm

    Apreciază

  12. aha said, on iunie 12, 2012 at 9:34 am

    Doamne fereste! Nu imi vine sa cred cat de repede evolueaza lucrurile!!! Desi ma astept…uite ca tot ma ia pe nepregatite! Simt ca nu mai e timp mult! Lumea devine din ce in ce mai scarbita si pe fondul asta se vor intampla grozavii mari de tot. Ma rog la Domnul IIsus Hristos sa imi dea putere ca sa trec peste tot ceea ce va urma! E clar. Lumea a luat-o razna de tot. Si daca vorbesti despre asta…esti privit ca un paria!! Ca sa nu mai zic ca daca aduci in discutie pe Dumnezeu si IIsus Hristos mai mai sa te ia si la bataie. Din start te priveste ca un ciudat!
    Doamne IIsus Hristos, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

    Apreciază

  13. ioan said, on iunie 12, 2012 at 10:17 am

    am vazut mai demult un film in care batranii erau eutanasiati si transformati in biscuiti. nu-i de mirare daca dupa ideea asta sa le treaca prin cap ca decat sa-i ingroape mai bine sa-i faca ingrasaminte.

    Apreciază

    • TM said, on iunie 12, 2012 at 12:36 pm

      „Hrana Verde” parca asa se numeste filmul…

      Apreciază

    • Maria said, on iunie 12, 2012 at 6:34 pm

      Nu va mai uitati la filme de-astea inspaimantatoare !!!
      Sa ne rugam la Dumnezeu si sa nadajduim ca la noi nu se vor intampla aceste nelegiuiri !!!!!!!

      Apreciază

  14. ioan said, on iunie 12, 2012 at 10:23 am

    sa mai si radem. cine nu are un batran sa-l cumpere. cine are sa-l ……. duca la ….. azil ( sau mai nou sa-i faca felul)

    Apreciază

  15. aha said, on iunie 12, 2012 at 10:49 am

    mie, sincer, nu imi prea vine deloc sa rad:(

    Apreciază

  16. kery said, on iunie 12, 2012 at 11:42 am

    In Romania , DA ! Trebuie sa moara pensionarii astia care voteaza mereu coruptia si PSD!
    Probabil as ajuta la asta daca as putea ….
    Sunt de acord cu ideea ! Sincer ! Gandesc liber si democratic ! Asta e …
    Si ar fi mult mai bine pentru copilul meu , pentru mine ca si tanar al Romaniei , nu trebuie sa astept inca 100 de ani pana mai intra in pamant din ei !

    Daca nu i-as omora , cu siguranta trebuie sa nu li se mai dea drept de vot ! Asta nu , NU IMI CONVINE !

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 12, 2012 at 6:41 pm

      kery,
      Pentru nimic in lume ,nu poti sa gandesti in felul acesta !!!
      Cum sa moara batranii care au votat ???
      Dar ,lasa-i sa traiasca in pace ca nu le-ai dat tu viata !!!Au dreptul sa voteze cu cine vor !!!
      N-ai gandit „liber si democratic „ci indemnat de cel rau !!!!
      Cum poate un crestin sa vorbeasca in asa hal ???
      Vino-ti in fire si cere iertare de la Dumnezeu !!!!!!!

      Apreciază

  17. ioan said, on iunie 12, 2012 at 12:00 pm

    kery- pacat ca maicata nu a gandit „liber si democratic” caci daca ar fi facut-o te-ar fi aruncat in wc. si nu ai mai fi putut azi sa debitezi tampenii „liber si democratic”.

    Apreciază

    • kery said, on iunie 12, 2012 at 1:16 pm

      Daca m-ar fi facut pesedist , as fi fost de acord sa ma arunce in WC , pentru acolo este locul fiecarui pesedist !
      Asta ca sa nu daunez grav oamenilor civilizati si sanatosi ….

      Apreciază

      • Maria said, on iunie 12, 2012 at 6:44 pm

        kery ,
        Lasa-i pe pesedisti ,gandeste-te la ce va face antihrist ,cand va incepe „dansul „in lume !!!

        Apreciază

  18. SNG said, on iunie 12, 2012 at 2:26 pm

    Doamne fereste-ne!!!Au inebunit…ma bucur ca exista siteul asta deroarece si eu eram ratacit si ma indoiam de credinta ortodoxa pana sa intru pe acest site*( eram in liceu cand se intamplau astea..akm 4 sau 5 ani)…sa ne pregatim mereu pt mai rau caci niciodata nu va fi bine pe acest pamant.Doar Domnul Nostru Hristos ne apara si ne ajuta! Sa avem incredere in el , chiar si cand pacatuim sa ne reintoarcem la El caci El ne poate ajuta sa scapam de pacat si sa ne mantuim.

    Apreciază

  19. Cosmin M said, on iunie 12, 2012 at 2:38 pm

    @ kery

    orice ai vota e tot aia, niciodata nu va iesi in fata cine nu executa ordinele sistemului, te amagesti degeaba. Oamenii care chiar vor sa faca ceva, sa faca voia lui Dumnezeu sunt exclusi repede.

    Apreciază

  20. blue said, on iunie 12, 2012 at 3:13 pm

    Exista romanul „O piatra pe cer ” a lui Asimov in care este descrisa aceasta situatie perceputa ca normalitate pe un pamant ajuns la apogeul speciei rationale. E de citit pentru a pricepe cu adevarat grozavia. Caci numai o specie in plin proces de degenerare ireversibila e capabila sa-si abandoneze batranii, instaurand o lege „martiala” in locul normalitatii moralei crestine.

    Apreciază

  21. cddp said, on iunie 12, 2012 at 9:15 pm

    Aceasta face parte din planul sionistilor, care in nebunia lor spun ca este un surplus de populatie si ca trebuie redusa populatia (fundatia lui Bill Gates produce vaccinuri pentru reducerea populatiei).

    In „Vedenie despre infricosata Judecata – Capitolul 5” (VIATA SI INVATATURILE SFANTULUI IERARH NIFON) Domnul nostru Iisus Hristos spune: „Intr-adevar, acest veac a intrecut cu nedreptatea si cu rautatea pe toate celelalte” (in cartea a saptea a veacurilor de la facerea lumii).

    ––––––––––––––––-
    VIATA SI INVATATURILE SFANTULUI IERARH NIFON
    Capitolul 5 – Vedenie despre infricosata Judecata

    Intr-o seara, dupa ce si-a terminat obisnuita rugaciune de noapte, Cuviosul s-a intins sa doarma pe patul de pietre ca intotdeauna. Era miezul noptii si el inca veghea, privind cerul instelat si luna. Singur isi socotea pacatele sale si se tanguia cu mintea, gandindu-se la infricosatul ceas al judecatii.
    Deodata, vede ca se trage taria cerului ca o perdea si apare Domnul nostru Iisus Hristos intr-o slava negraita. In jurul lui, in vazduh, stateau toate ostile ceresti; ingeri, heruvimi si serafimi, erau in minunate si infricosate cete, randuite fiecare dupa felul, frumusetea si stralucirea lor.
    Domnul S-a adresat conducatorului unei cete si acela s-a apropiat luminos, cu teama si respect.
    „Mihaile, mai marele Asezamantului, pregateste cu ceata ta, tronul de foc al slavei Mele si mergi in valea lui Iosafat. Acolo sa-l asezi ca prim semn al venirii Mele. Pentru ca s-a implinit ceasul cand fiecare va lua plata dupa faptele sale. Grabeste-te, ca a sosit ceasul! Voi judeca pe cei ce s-au inchinat la idoli si s-au lepadat de Mine, Facatorul lor. Pe cei ce s-au inchinat la pietre si la lemne, pe care le-am spre trebuinta lor. Pe toti ii voi sfarama ca pe „vasele olarului”. Tot asa si pe dusmanii Mei, pe ereticii care au indraznit sa coboare pe Duhul Mangaietor in randul fapturilor. Vai de ei, ce foc ii asteapta!
    Acum Ma voi arata si iudeilor, care M-au rastignit si n-au crezut in dumnezeirea Mea. Mi S-a dat toata stapanirea si puterea si sunt Judecator drept. Atunci cand eram pe Cruce, ziceau: „Hoo! Tu Cel ce darami Biserica… mantuieste-Te pe sine-Ti…” Acum a Mea este razbunarea, le voi rasplati! Voi judeca, voi cerceta, voi pedepsi aspru neamul jidovesc, cel stricat si viclean, pentru ca nu s-a pocait. Le-am dat vreme de pocainta, dar au nesocotit-o; vor lua acum razbunare.
    .
    .
    .
    Cuvintele acestea pe care Domnul le-a rostit cu glas de tunet catre Arhanghelul Mihail au umplut de spaima nenumaratele puteri ingeresti.
    Apoi a poruncit sa-i aduca cele sapte veacuri de la facerea lumii. Mihail a primit porunca sa indeplineasca si acest lucru. De aceea a mers degraba la casa testamentului si le-a adus. Erau ca niste carti mari, pe care le-a pus in fata Judecatorului. Apoi a stat de o parte privind cu respect, cum rasfoieste Domnul istoria veacurilor.
    .
    .
    .
    In acelasi chip a rasfoit cele sapte carti ale veacurilor. In sfarsit, a luat a saptea carte si a citit: „Inceputul veacului al 7-lea inseamna sfarsitul veacurilor. Incepe sa se generalizeze raul, desfranarea, nemilostivirea. Oamenii veacului al 7-lea sunt rai, invidiosi mincinosi, cu dragoste fatarnica, iubitori de stapanire si de argint, robiti de pacatele sodomicesti si de celelalte pacate.”
    A mers putin mai departe, a citit ceva si, indata si-a ridicat in sus privirea mahnita; a sprijinit o mana pe genunchi si cu celalta si-a acoperit fata si ochii si a stat asa cugetand in sine multa vreme, apoi a soptit: „Intr-adevar, acest veac a intrecut cu nedreptatea si cu rautatea pe toate celelalte”.
    .
    .
    .
    ––––––––––––––––-

    Apreciază

  22. Cantemir said, on iunie 13, 2012 at 1:28 am

    Acum cateva luni se promova infanticidul post-partum:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/03/29/avortul-post-partum-de-la-infanticid-la-arta-jupuirii/

    Apreciază

  23. maria578 said, on iunie 13, 2012 at 7:16 am

    lumea noastra se intoarce pe dos…..am inceput promovand prostia….acum promovam si moartea…ce urmeaza??

    Apreciază

  24. G-man said, on iunie 13, 2012 at 9:42 am

    Apreciază

  25. G-man said, on iunie 13, 2012 at 10:51 am

    dedic aceasta melodia tatalui meu care a plecat anul trecut ,inainte de a face 61 de ani si m-a lasat fara multe raspunsuri.

    Apreciază

    • Alyssa said, on iunie 13, 2012 at 2:26 pm

      …si daca nu te superi, si mamei mele, care s-a dus tot anul trecut si tot cam la aceeasi varsta….si aveam atat de multe sa mai discut cu ea…
      De aceea ii indemn pe toti sa sarute mana parintilor atat timp cat ii mai au.

      Apreciază

      • G-man said, on iunie 13, 2012 at 3:41 pm

        nu ma supar. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

        Apreciază

    • Alyssa said, on iunie 13, 2012 at 5:16 pm

      Multumesc. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iunie 13, 2012 at 11:39 pm

      ,asemeni , tatalui meu care a plecat mai de mult si ceva mai tanar !
      Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
      Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !
      si intr-adevar pretuitii pe parinti cat mai sunt aici , dupa aceea ai vrea sa mai ai un sfat , sa -i mai auzi vorba dar….

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.