SACCSIV – blog ortodox

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Posted in MASONERIE by saccsiv on iunie 8, 2012

Iata-l pe profesorul de drept public, Senatorul Antonie Iorgovan vorbind despre masonerie. Fragment din emisiunea „Teoria Conspiratiei” transmisa la TVR 1, realizata de Cristian Rautu.

   Iata si emisiunea integrala:



Consider ca realizatorul e pro masonerie. Se ascund chestiuni teribile:

Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI

Cititi va rog si hotararea Sfantului Sinod din 1937:

APEL catre toate blogurile ortodoxe: sa transam chestiunea Patriarhului Daniel

Nu l-au eliminat pe Antonie Iorgovan doar pentru ca vorbea, ci pentru ca o facea din pozitia in care era.

Iata ce putem citi in articolul Misterioasa moarte a senatorului Iorgovan din octombrie 2007:

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a murit in urma unui cancer galopant, care l-a transformat, intr-un an, dintr-un om solid si binefacut, intr-o stafie. Decesul senatorului Antonie Iorgovan s-a produs saptamana trecuta, joi dimineata, la o clinica din Viena, in urma unui stop cardio-respirator, pe fondul unui cancer de pancreas. Iorgovan a parasit pe 29 septembrie Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, pentru a pleca la o clinica din Austria, la cererea sa. Imediat dupa anuntul mortii sale, colegii din PSD s-au intrecut in a varsa lacrimi de crocodil, deplangand ipocrit disparitia acestuia. Nimeni insa nu a suflat o vorbulita despre adevaratele motive ale mortii acestuia, iar presa s-a abtinut de la comentarii, desi chiar Iorgovan isi anuntase, inca din luna martie a acestui an, suspiciunile cu privire la terminarea sa prin iradiere. Desi afirmatiile sale sunt publice, autoritatile au manifestat o inertie totala. Tocmai aceasta atitudine ne-a determinat sa trecem in revista datele culese si puse la dispozitia opiniei publice de jurnalistii de la Civic Media, care trec in revista opinii si luari de pozitie ale senatorului Iorgavan care i-ar fi putut aduce razbunarea unor grupuri suficient de puternice si determinate incat sa-i doreasca moartea acestuia. Supozitia lui Iorgovan privind moartea sa prin iradiere are un temei serios, altfel acesta, cunoscut drept un jurist ponderat si foarte atent cu sensul cuvintelor, nu si-ar fi permis sa lanseze o asemenea acuzatie grava. Cel mai important moment recent al carierei lui Iorgovan a fost cel in care s-a luat de gat cu gruparea lui Adrian Nastase, deschis si foarte dur, in martie 2006. Practic, din acest punct al vietii sale, Iorgovan a devenit o tinta vie.
PSD, o gasca de homosexuali, masoni si infractori
Declaratia sa publica de la care i s-a tras moartea civila – intr-o prima faza, a fost ca Nastase isi alegea colaboratorii pe criterii de infractionalitate, masonerie si homosexualitate. Iorgovan si-a sustinut punctele de vedere intr-o conferinta de presa, in primavara anului 2006. Afirmatia lui Iorgovan a fost transanta: Demisia lui Nastase ar fi trebuit sa se produca mai de mult. Criteriul de apartenenta la aceasta gasca a fost in primul rand homosexualitatea, in al doilea rand – masoneria si in ultimul rand – infractionalitatea. Gasca patatilor, asa cum ii spun eu, ar fi bine sa-si pregateasca glontul pe teava, ca numai asa ma vor putea opri. Ar trebui sa-si anunte killerii ca, de acum incolo, va fi care pe care, a conchis Iorgovan. Au sarit in sus toti cei vizati: Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea, Dan Matei Agathon, Marian Oprisan, Serban Mihailescu. Liga Pro Europa l-a reclamat la Consiliul pentru Combarea Discriminarii. Iorgovan a fost fortat sa demisioneze din functia de secretar al Senatului, iar organizatia PSD din Caras-Severin l-a exclus pentru grave prejudicii de imagine. Cu aceeasi ocazie, publicatia 22, a GDS-ului, o subsidiara a gruparii neocominterniste a lui Soros, l-a acuzat ca a indus tensiune in raporturile cu comunitatea maghiara, deoarece a inscris in Constitutie caracterul de stat national, asezandu-i un fel de ferpar la capatai, sa stie toata lumea care contra care a fost…

Comentariu saccsiv:

Senatorul Antonie Iorgovan îl mai acuza si pe vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu cã este responsabil pentru situaţia creatã la PSD Caraş-Severin şi susţinea cã acesta este mason, fiind „unul dintre cei care-i duc tava lui Sorin Frunzãverde”. Considera cã unul dintre responsabilii situaţiei create în organizaţia Caraş-Severin a Partidului Social Democrat este vicepreşedintele acestei formaţiuni politice, Ilie Sârbu.

Cititi va rog mai multe in articolul:

VICTOR PONTA e o unealta loiala a batranilor masoni. Daca va fi validat prim ministru, Romania va merge in continuare strict pe linia trasata de ELITE …

Dar doar secundar i s-a tras din lupta sa politica. Motivul principal a fost atacul impotriva masoneriei …

O scurt biografie a sa gasim in articolul Antonie Iorgovan a murit din 4 octombrie 2007:

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a murit joi dimineata. Senatorul suferea de cancer galopant. Reprezentantii cabinetului de avocatura „Iorgovan si Asociatii” au confirmat pentru Hotnews.ro informatia despre decesul senatorului social-democrat.
In plenul Senatului s-a tinut un minut de reculegere in memoria lui Antonie Iorgovan.
Decesul senatorului Antonie Iorgovan s-a produs joi dimineata, in jurul orei 3, la o clinica din Viena, in urma unui stop cardio-respirator pe fondul unui cancer de pancreas. Iorgovan a parasit pe 29 septembrie Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti pentru a pleca la o clinica din Austria, la cererea sa.
Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Antonie Iorgovan a fost adus in tara si depus, joi seara, in holul Senatului. Ceremonia funerara va avea loc luni, incepand de la ora 13, la Cimitirul Bellu si va fi oficiata de IPS Vicentiu Ploiesteanu, episcop vicar patriarhal.
Antonie Iorgovan s-a nascut pe 9 august 1948 in judetul Caras-Severin si a absolvit in 1966 Liceul Militar din Campulung Moldovenesc. Timp de un an a fost elev al Scolii militare superioare de ofiteri „Nicolae Balcescu” din Sibiu, iar in perioada 1968-1972 a fostu student al Facultatii de Drept din Bucuresti. In 1982 a facut cursuri de specializare in Salzburg.
A devenit cadru didactic la Universitatea din Bucuresti in 1972 si avocat pledant in 1996.
A intrat in Parlament ca independent in dupa alegerile din 20 mai 1990 si a activat in cadrul grupului PNL. A fost presedinte al Comisiei de redactare a proiectului de Constitutie a Romaniei.
In 1992 a demisionat din Parlament pentru a deveni judecator la Curtea Constitutionala, post pe care l-a parasit in 1996.
In perioada 1996-1998 a fost presedinte al Miscarii Ecologiste din Romania, nereusind sa ocupe un nou fotoliu de parlamentar.
In 1998 a devenit membru PDSR, devenind din nou parlamentar in 2000.
Este autorul mai multor cursuri de Drept administrativ, al unui curs de Drept Constitutional, al „Tratatului de drept administrativ” aparut in 2002, coautor al Constitutiei din 2004, a publicat peste 50 de studii semnificative in revistele de specialitate juridica din tara si strainatate, a editat 8 monografii.

Iata insa si ce putem citi in articolul Ce nu scrie presa despre moartea lui Antonie Iorgovan. Declaratia sa inainte de moarte: “Am fost iradiat!” din octombrie 2007:

Tumoarea maligna la pancreas a lui Antonie Iorgovan, diagnosticata acum un an, s-a extins, medicii afirmind ca, in acest moment, cancerul s-a generalizat. Cu doar citeva luni in urma, Iorgovan se bucura ca a reusit sa invinga intrucatva boala. Se zvoneste ca senatorul ar fi marturisit, in cadrul unei discutii cu citeva colege din Parlament, ca a cistigat, macar episodic, o batalie grea. Era bucuros de victoria sa in fata cancerului, dar, in acelasi timp, era convins ca nu boala il rapune treptat, ci complotul criminal. “Ma bucur ca inving nu boala, ci raul pe care mi l-au facut altii” – ar fi marturisit Iorgovan.

Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata de iradiere. “Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, candva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cit trebuie… atat, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cind te duci la o conferinta”.(Surse: VIP, B1TV) 31/01/2007

Intr-adevar, conform articolului Iorgovan sustine ca a fost iradiat de serviciile secrete din ianuarie 2007:

Senatorul PSD Antonie Iorgovan face declaratii explozive: luni seara, el a afirmat ca boala de cancer de care sufera de ceva timp i-a fost provocata de catre serviciile secrete prin iradiere cu uraniu . Astfel, in contextul unui atac taios la serviciile secrete si la influenta acestora, prin ofiteri acoperiti, in mai toate domeniile, inclusiv presa si justitie, Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata de iradiere. „Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, cindva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cit trebuie… atit, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cind te duci la o conferinta”. Iorgovan a fost contrat , in emisiune, de democratul Cezar Preda , care i-a explicat, savant , ca „uraniul nu se pune la scaun”.

   Iata si ce mai scria in articolul Adrian Paunescu reia tema iradierii lui Iorgovan din octombrie 2007:

Senatorul Adrian Paunescu a afirmat ca stie de la Antonie Iorgovan ca el a fost omorat de Serviciile Secrete. „El mi-a spus ca stie ca Serviciile Secrete l-au iradiat, pentru ca a fost incomod. A murit cu convingerea asta”, a afirmat parlamentarul PSD.
Declaratia senatorului de Hunedoara, Adrian Paunescu a fost facuta sambata, la Deva. Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat, in ianuarie, in cadrul unei emisiuni pe B1TV, ca boala de cancer de care sufera timp i-a fost provocata de serviciile secrete prin iradiere cu uraniu.
Comentariu saccsiv:

ELITELE nu-i ucid sau nu le fac un deosebit rau tuturor celor ce vorbesc. Ci doar celor mai vocali:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

De asemenea celor aflati in puncte cheie, de unde pot reprezenta un pericol real pentru ei. Cum ar fi presedintia unui stat puternic:

VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SECRETE

Si n-o fac doar de cativa ani:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

In Romania, mai putem incadra in aceeasi categorie uciderea marelui poet Mihai Eminescu:

MIHAI EMINESCU – 122 de ani de la trecerea la Domnul. INTOXICAT CU MERCUR, ca sa taca …

Uciderea e insa doar o varianta, oarecum disperata a lor. Pot insa actiona si altfel, cu mult mai cumplit:

SISTEMUL VA LUCRA MURDAR

75 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 8, 2012 at 5:21 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • intruder117 said, on iunie 8, 2012 at 6:55 pm

      Si stiai ca dupa cateva luni a murit ? Si mai stiai ca neoficial ia fost gasit in tapiteria de la fotoliu o piatra radioactiva?

      Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2012 at 4:15 am

      Mare atentie!

      O profetie in limba greaca a Sfantului Cosma Etolianul circula pe internet de mai bine 2 luni, pe care nici nu prea am bagat-o in seama ,dar vazand azi dimineata ca aceasta profetie este scrisa de 2 zile pe foarte
      multe bloguri si site-uri crestine grecesti,mi-am dat seama ca profetia este cat de se poate de adevarata si importanta!

      Se spune ca profetia e premergatoare inceperii razboiul greco-turc:

      Iata profetia :

      „Ο χαλασμός θά γίνη από ένα κασσιδιάρη

      „Prapadul se va intampla de la un Kassidiaris

      Profetia in limba greaca poate fi citita si pe cunoscutul site militar grecesc(defencenet) patronat de cel putin 3 credinciosi.

      http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44068&Itemid=139

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2012 at 4:16 am

        Sau in limba engleza pe urmatorul site crestin grecesc . La numarul 47 poate fi gasita profetia:

        47.”The destruction will be done by a scurfy man (in Greek Kassidiari=scurfy man).

        http://www.imdleo.gr/diaf/files/english/St_Kosmas/St.%20Kosmas_pro.html

        Toate profetiile scrise in engleza pe acel site sunt preluate din cartea „Sfantul Cosma Etolianul” scrisa de Mitropolitul Augustin Kantiotis al Florinei, Prespelor şi Eordeei.

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2012 at 4:17 am

        Totusi cine e acel Kassidiaris de care se scrie? Nu-i nimeni altul decat Ilias Kassidiaris care a avut joi o binecunoscuta disputa intr-o dezbatere politica la un post de televiune.

        Imaginile video pot fi vazute pe urmatorul link in care am scris si alte informatii importante despre acest personaj Ilias Kassidiaris,profetit de Sfantul Cosma Etolianul, probabil sa creeze haos in Grecia si apoi, mai tarziu, indirect se va ajunge la un razboi greco-turc.

        https://saccsiv.wordpress.com/2012/06/06/de-azi-06-06-versiunea-6-a-internetului-de-acum-incolo-vor-putea-implementa-rapid-un-vis-drag-al-lor-internetul-obiectelor/#comment-136319

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2012 at 4:19 am

        Iertare frate Saccsiv ,abia azi dimineata ti-am citit comentariul. Inca nu am gasit alte informatii mai importante decat cele pe care le-am gasit in acele linkuri.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 9, 2012 at 6:33 pm

        un_mare_pacatos

        Atunci fa te rog un material pe baza a ceea ce ai. Sa pui si profetia cu K acela.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on iunie 14, 2012 at 11:49 am

        un_mare_pacatos

        Frate, te-ai suparat pe mine ca te-am rugat? Ai patit ceva? De ce ai disparut brusc?

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2012 at 5:07 am

        Observ de multa vreme ca lipsesc cu desavarsire multe profetii ale Sfantului Cosma Etolianu pe toate bloguri crestine,inclusiv si aici :

        https://saccsiv.wordpress.com/2011/11/09/sfantul-mucenic-cosma-etolul-1714-%E2%80%93-1779-%E2%80%93-profetii/

        Daca pe site-urile grecesti profetiile sunt scrise cum trebuie(numerotate),iar traducatorii sau editorii nu numai ca au lispsa totala de bun simt de a nu prelua toate profetiile ci si modul total neprofesionist de a nu numerota profetiile. Rusine!

        Lipsesc ca de exemplu:

        1. „This one day will be Roman (Greek) and fortunate whoever lives in this kingdom.”

        2. „Oh blessed mountain, how many souls of women and children you will save, when the adverse years come!”

        …..

        47.”The destruction will be done by a scurfy man (Cassidiari in Greek)”
        48. „They will try to resolve it by pen, but they will not be able. 99 times by war and one by pen.”

        70. „The Turks will be informed of the secret 3 days sooner than the Christians”

        Si multe alte.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 9, 2012 at 6:32 pm

        un_mare_pacatos

        Daca-i asa, atunci fa tu te rog un material integral, sa-l postez.

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2012 at 6:06 am

        O alta informatie interesanta pe care am aflat-o acum de la blogurile grecesti.

        Pe un manuscris albanez este scrisa o completare a acelei profetii :

        „Ο χαλασμός θάρθη από τυφλό καί κασσιδιάρη”

        Prapadul va veni de la un orb si Kassidiaris.

        Engleza: „The destruction will come from a blind and kassidiaris(scurfy man)”

        Orbul din profetie ar putea fi cunoscutul deputat orb Panagiotis Kouroumplis,membru al partidului Syriza

        Pe urmatorul link se pot citi biografia deputatului:

        „Lost his sight in 1961 at the age of 10 as a result of a grenade explosion”

        http://www.hellenicparliament.gr/en/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=bd8b7e2b-656b-4489-9686-2c2d8f68f9fd

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on iunie 9, 2012 at 6:10 am

        De asemenea si pe site-ul lui se poate citi biografia :

        http://www.kouroumplis.gr/biography/view/

        Apreciază

      • Mălin said, on iunie 9, 2012 at 12:34 pm

        un_mare_pacatos
        Foarte bune informatiile si observatiile tale frate,
        Din pacate multe bloguri de la noi posteaza profetiile sfintilor doar preferential, doar cele care se incadreaza in viziunea lor despre viitor

        Sa ne mai anunti cand afli ceva nou..

        Apreciază

    • daniel said, on iunie 9, 2012 at 11:38 am

      saccsiv,
      Poate ar mai trebui sa le amintesti unora, dintre cititorii acestui blog, sa comenteze la subiectul articolului si nu mai tot timpul la altceva. 🙂

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 2:31 pm

        Sincer, am avut cont pe alte forumuri si nu mi se pare chiar o idee buna. Plus ca din on topic in off topic se ajunge lejer. Plus ca multe din articolele care apar sunt propuse chiar de cititori. A posta numai la subiect inseamna ca vom discuta la infinit acelasi lucru. In cazul de fata masoneria.

        Apreciază

      • broflovsky said, on iunie 9, 2012 at 2:59 pm

        Eu cred ca e bine cum e acum, aflam multe altele fara mare chin, pentru ca daca era doar la tema, atunci saccsiv nu ar avea timp deloc sa puna chiar toate 😉 plus la toate, pe blog nu’i forum.. eu cred ca e bine asa, nici nu trebuie forum

        Apreciază

    • Rozalia Pop said, on iunie 9, 2012 at 7:22 pm

      Va rog mult pe toti, uitati-va la Romania Tv la emisiunea Romania de poveste, despre Sf, inchisorilor.Felicitari realizatoarei emisiunii.Sa ne rugam la Sf inchisorilor sa mijloceasca pentru noi, pentru poporul roman, pentru tarisoara noastra, pentru Ardealul nostru drag.Doamne ajuta si ne intareste credinta, pentru a putea rabda pina la capat.
      Amin

      Apreciază

  2. Ioan Pelasgul said, on iunie 8, 2012 at 6:20 pm

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Vincen%C8%9Biu_Grifoni

    Ce o fi cu acest articol?

    Curios este faptul ca intrand pe site-ul The Elijah Interfaith Institute ( http://www.elijah-interfaith.org ) il gasim pe Vincentiu Grifoni ca singurul preot din Romania (http://www.elijah-interfaith.org/participants/board-of-world-religious-leaders/christian-leaders.html). Daca dorim sa vedem cine se afla in stafful acestei organizatii ( http://www.elijah-interfaith.org/about-us/staff.html ) aflam ca majoritatea directorilor sunt evrei. Iar in randul sponsorilor ( http://www.elijah-interfaith.org/partners/sponsors.html )se afla Rockefeller Brothers Fund. Numele acestei fundatii este suficient de elocvent. Observam o afinitate a domnului Grifoni fata de institutiile de sorginte iudaica. Sa fie o intamplare sau se doreste distrugerea Bisericii Ortodoxe Romane din interior ?

    Apreciază

  3. daniel said, on iunie 8, 2012 at 6:52 pm

    Dupa mine, profesorul Antonie Iorgovan este un erou si merita sa fie pomenit alaturi de martirii neamului romanesc! S-a impotrivit satanei asa cum a stiut si cum a putut el. Cred ca se odihneste in ceruri alaturi de marturisitorii din inchisorile comuniste! Vesnica pomenire!

    Apreciază

  4. Valentin Dorneanu said, on iunie 8, 2012 at 6:56 pm

    io susțin tranșarea chestiunii cu anatema dată masoneriei.
    nu mi=e frică de nimeni și nici n-am un interes să mint

    Apreciază

  5. Valentin Dorneanu said, on iunie 8, 2012 at 7:01 pm

    iar pentru asta nu e nevoie de referendum pentru că poziția sfinților părinți a fost întotdeauna de la Dumnezeu, nu de la oameni. e nevoie doar ca toată lumea să o știe și să fie conștienți de ce cale aleg când se dau cu ecumeniștii.

    Apreciază

  6. crestinul ortodox said, on iunie 9, 2012 at 3:23 am

    si sa ne rugam Ca BUNUL DUMNEZEU sa starpeasca CE ESTE spurcat si necurat in A SA BISERICA ADEVARATA , CEA ORTODOXA !

    Ai mila DOAMNE si de noi/
    ca lupu paznic o’ fost pus la oi/
    si n-avem un pastor sfintit ales/
    de HARUL TAU CEL SFANT CULES/
    sa ne duca la pasune’aleas/
    unde-i iarba cea frumoas’./
    Si s-arat DOAMNE ,
    lupii din apus/
    la Rasarit , o’ ajuns/
    si vor Doamne a darama /
    ce este Sfant,Curat zidit cu mana Ta/
    cu Mana Ta DAT SI LASAT/
    acestui neam oropsit si prigonit/
    mereu de altii /
    ce si-au dorit /
    a fi stapani ai acestei natii/
    si vor Doamne a spurca /
    CE- I TAINA SFANTA si LASATA /
    de Mina Ta Data /
    la strabuniI si SFINTII Acestui Neam
    unde SFANT SANGELE TAU s-a varsat /
    in vin aratat/
    si unde SFANT TRUPUL TAU /
    s-a Jertfit /
    Si In paine s-o implinit /
    CUVANTUL TAU SFANT LASAT /
    “fericiti cei ce n-au vazut /Dar au crezut”/.
    asa am fost Doamne /
    si noi/
    cei asupriti de poveri si nevoi /
    caci boul le rabda toate /
    dar pina cand Doamne/
    caci nu mai poate /
    cand biciul raului se pune/
    si corvoada nu apune!/
    astfel ochii ne inaltam/
    si la Tine Doamne ne rugam/
    VINO DOAMNE MAI CURAND /
    sa dai cu spurcaciunea jos/
    si maturand /
    AI MILA DOAMNE SI DE NOI /
    caci lupu paznic o fost pus la oi/
    amin!

    Apreciază

  7. roman said, on iunie 9, 2012 at 11:42 am

    in primul link, la minutul 1.44 este inserata o fractiune de secunta imaginea lui olimpian ungherea fostul purtator de cuvant la masoneriei romane.

    interesant.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 9, 2012 at 6:31 pm

      roman

      Probabil ce a ramas de la taierea celui de al doilea film.

      Apreciază

  8. Traian P. said, on iunie 9, 2012 at 12:15 pm

    @ saccsiv

    Vă înţeleg şi respect alegerea de a nu vota. 99,99 % sunt de acord cu ceea ce aţi exprimat referitor la sila numită votare dar vă rog să mă ascultaţi. Deşi ştiu că vorbele mele vor fi rostite-n van, nu privitor la dumneavoastră ci referitor la rezultatele apelului meu, nu deznădăjduiesc şi vă rog să vă uitaţi pe lista acestui partid şi să vedeţi numele candidatului pentru primăria sectorului 2, Bucureşti.

    http://pentrupatrie.ro/old/alegeri-locale-2012/candidai

    Este clar că nu vom câştiga dar putem să stăm deoparte şi să nu plesnim un sistem mafiot anti-românesc? Dumnezeu să-l odihnească pe românul Iulian Constantin.

    Doamne ajută.

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 2:42 pm

      @ Traian

      De ce au fost dati afara Dan Melite, Dragan Aurel si ceilalti?
      De ce fondurile PP sunt in mana unui singur om care nu le lasa si altora? Florin Dobrescu?
      De ce si-a batut joc de legionari in aparitia sa la Antena2?
      De ce proprietatile TPT au devenit si proprietatile lui Dobrescu?
      Sa mai spun si altele?

      Din punctul meu de vedere nu e bine sa va votam!
      1 Primul motiv se stie, Alegerile se pot frauda
      2 Poate ca v-as fi votat si asa. Uite daca eram din Constanta chiar m-as fi gandit sa votez cu domnul Marcel Bouros. Dar nu se merita pentru ca insusi presedintele vostru este foarte probabil un tradator.
      Scapati de Dobrescu si de cei care abuzeaza de numele legionarilor intai, daca chiar sunteti voi cinstiti si apoi mai vedem.

      Apreciază

      • Traian P. said, on iunie 9, 2012 at 3:07 pm

        Întrebam aici dacă este bine să votăm un martir al regimului comunist, prof.dr. Iulian Constantin, martir al dezumanizării de la Piteşti care a trecut în lumea drepţilor ieri. Dacă am lăsat impresia de propagandist îmi cer scuze că v-am indus în eroare. Nu cunosc pe nimeni de la TPT şi nu vreau să intru în discuţii contradictorii pe această temă.

        Răul este în noi, el ne distruge în primul rând, apoi răul de lângă noi.
        Îmi este foarte clar că nu ne trebuiesc partide, ne trebuiesc oameni în primul rând.

        Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 3:41 pm

        Stiu cine este Iulian Constantin, Dumnezeu sa-l odihneasca!

        Nu am fost foarte atent si la cine este candidatul, domunul Iulian Constantin a fost poate unul din oamenii cinstiti din PP. Nu sunt de acord cu votarea membrilor acestui partid. Imi pare rau daca acesti luptatori care au suferit pentru neamul romanesc au ajuns sa fie pacaliti.

        Apreciază

      • Traian P. said, on iunie 9, 2012 at 5:19 pm

        @ Ioan Pelasgul.

        Nici nu ştiu cum să abordez subiectul ca să nu simţiţi că v-aş reproşa ceva.
        Credeţi că un om de-o luciditate extraordinară poate fi păcălit?
        Un om care a înţeles de ce ei, victimele comunismului, TREBUIE să fie uitaţi de societatea de azi?
        Vedeţi de la minutul 6.00 cum exprima acum trei luni la Piteşti foarte clar cele trei probleme, care îi fac pe cei care rescriu azi istoria, să nu-i intereseze opinia deţinuţilor politici referitor la comunismul din România.

        1-Mişcarea Legionară;
        2-contribuţia evreilor implicaţi în crimele comunismului;
        3-influenţa francmasoneriei în afeacerile lumii de azi.

        Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 5:41 pm

        Atunci de ce este Florin Dobrescu inca presedintele TPT?

        Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 5:43 pm

        „TREBUIE să fie uitaţi de societatea de azi?”

        In nici un caz! Nu am zis asa ceva.
        Am vazut interviurile cu dumnealui la TVR si la alte televiziuni si il apreciez.

        Apreciază

      • Traian P. said, on iunie 9, 2012 at 6:03 pm

        @ Ioan Pelasgul.

        Nu ştiu ce a făcut sau nu a făcut Florin Dobrescu, lămuriţi cu domnia sa. Repet, eu nu am nicio calitate.
        Necrolog în memoria domnului Constantin Iulian şi detalii privitoare la slujba de înmormântare:

        http://pentrupatrie.ro/old/acasa/11-ne-vom-intoarce-intr-o-zi/228-ca-o-lacrim-de-singe-a-czut-o-steadr-constantin-iulian-prezent

        Nu, nu am spus că dumneavoastră vreţi să-l duceţi în uitare.
        Spune domnul Constantin Iulian cine sunt aceia care vor ca noi să uităm. Vedeţi în ultimul clip postat de mine, cu puţin înainte de minutul 6.

        Apreciază

      • Traian P. said, on iunie 9, 2012 at 6:14 pm

        Completare.
        Observaţi vă rog şi embargoul în mainstream mass media privitor la decesul unui mărturisitor al adevărului.
        În afara blogurilor ortodoxe şi a celor naţionaliste nimeni nu suflă un cuvânt.
        Ruşine să le fie celor care fac agenda, bine, de aceea nu mai pot ei de ruşine.

        Apreciază

  9. Cosmin S. said, on iunie 9, 2012 at 12:31 pm

    Guvernul amână deciziile privind Roşia Montană şi gazele de şist până după alegerile din toamnă

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-amana-decizia-privind-rosia-montana-si-gazele-de-sist-pana-dupa-alegerile-din-toamna_950658.html#ixzz1xIZvKPde

    Apreciază

    • agerstress said, on iunie 10, 2012 at 2:51 pm

      Vor doar sa separe afacerea lor electorala de afacerile oneroase care urmeaza in mod programat dupa. Sau cu alte cuvinte, nu vor sub nici o forma sa se reflecte pozitia poporului fata de acest jaf, in votul electoral ca nu cumva sa le strice planurile talharesti. Simplu, nu? Fiti destepti ca e plina tara de „telectuali”.

      Apreciază

  10. Iones said, on iunie 9, 2012 at 12:35 pm

    Traumele razboiului:
    Mai multi soldati americani se sinucid decat mor in lupta
    http://www.ziare.com/international/america/mai-multi-soldati-americani-se-sinucid-decat-mor-in-lupta-unul-pe-zi-de-la-inceputul-anului-1172005

    Batalia pentru Pamant: Are Pentagonul arme sa contracareze un atac extraterestru?
    http://www.ziare.com/international/pentagon/batalia-pentru-pamant-are-pentagonul-arme-sa-contracareze-un-atac-extraterestru-1171734

    Apreciază

  11. Alexandru(Fulger) said, on iunie 9, 2012 at 2:08 pm

    Vor putea sa omoare oameni care spun adevarul la nesfarsit dar oare vor putea sa omoare adevarul ? Adevarul este unul singur , cel al lui Dumnezeu si pentru noi este un har dat de la El pe care trebuie sa il raspandim tuturor oameninor , mereu o sa existe un om bineplacut lui Dumnezeu care o sa raspandeasca cuvantul Lui ori va ajunge martir sau va trece nevazut de elite. Totul se face prin voia Domnului iar masoni nu au nici o putere asupra ei.

    Apreciază

  12. Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 4:36 pm

    http://vreaubacinfo.info/

    Voi ce parere aveti de faptul ca se doreste scoaterea Informaticii din programa de bacalaureat?
    Eu am dat bacul la informatica si sunt student la Informatica si daca se intampla in perioada in care erau eu elev, nu mi-ar fi placut, pentru ca as fi fost obligat sa invat o alta materie care nu ma interesa.
    Unii vad ca acuza faptul ca vom ramane in urma altor tari.
    Acum stiu ca au fost niste discutii la articolul despre Excel de acum cateva saptamani despre calculatoarea si erau destui impotriva.
    Si as fi vrut sa imi spun si eu punctul de vedere legat de acest subiect dupa ce termin sesiunea. Dar vazand aceasta campanie cu strangere de semnaturi m-am gandit sa va intreb si pe voi.

    Apreciază

    • Dan said, on iunie 9, 2012 at 5:05 pm

      Mi se pare cea mai mare prostie, sa elimini o materie care este practic baza societatii secolului 21, din grila de BAC. Este printre putinele domenii (informatica) ce asigura tanarului o independenta financiara (cunosc absolventi de inginerie, tineri, ce castiga freelance 4000 $ pe luna din web design pt. firme straine si autohtone, in Romania), si tocmai asta, se pare ca, este eliminata de la BAC. In timp ce materii ce creeaza someri pe banda rulanta raman obligatorii si pt. studentii de la profilele reale.
      O tampenie si ineptie. Singura latura pozitiva, solida, care a ramas in invatamantul romanesc este tocmai gandirea matematica, si informatica (tara noastra fiind cunoscuta pt. programatorii care-i da), si tocmai acest segment care inca mai merge, se cauta sa se distruga, din cate observ.
      Care este oare motivatia politrucilor? Caci oricum ai lua-o, ar fi lipsit de sens sa scoti informatica din grila de BAC! Probabil ca nu le merg prea bine neuronii si se simt frustrati ca informatica nu e tot una cu filosofia (unde nu necesiti capacitati intelectuale prea vaste, ci poti sa-ti dai cu parerea cat de atehnic ai fii, fara a fii constrans de reguli precise ca in stiintele exacte).

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 5:39 pm

        Pai eu imi aduc aminte de ce a zis Basescu de mai multe ori acum cativa ani.
        Prioritatile Romaniei sunt agriculatura, energia, turismul si sectorul IT.
        Realitatea pare insa ca e pe dos.
        Acum sa fim sinceri ca daca nu erau calculatoarele nu erau nici jocurile pe calculator, nici site-urile porcoase, nici e-guvernarea, nici plata online, nici recunoasterea faciala, nici facebook, si lista poate continua.

        Apreciază

  13. Cosmin M said, on iunie 9, 2012 at 5:44 pm

    Nici fiara, nici documentele cu cip …

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iunie 9, 2012 at 6:25 pm

      Calculatoarele au oferit aceasta abundenta de informatie( care poate fi sau nu buna), ar putea ajuta si la dezvoltarea materiala, si la intarirea armatei.

      Forta miliatara a rusilor si poate si a chinezilor nu sta neaparat in numarul lor cat in savantii pe care ii scot.
      Bineinteles lucrurile spuse mai sus sunt putin compatibile cu crestinismul. Poate ar fi bine sa ajung sa intreb si un mare duhovnic despre asta. Oricum e posibil ca noi ca tara sa nu fim implicati in razboiul mondial. Poate ne vor invada ungurii si rusii si bulgarii si apoi se vor bate intre ei. Dar in alte conditii fara informatica si restul stiintelor exacte nu prea ai sanse in fata armatelor straine.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iunie 10, 2012 at 11:56 am

        , Romania in mintile lor este un fel de teren de tranzit sau mai rau „cobai” pentru aplicarea planurilor ocultei internationale ,diabolice …
        Dar sa nu ne lepadam de Credinta Adevarata Cea Ortodoxa anume , sa nu luam spurcaciunile acestea la care suntem indemnati -cipurile pe acte, pe corp care au semnul fiarei,. NU ! ecumenismului si afar’ cu spurcaciune din tara , si rugaciuni in DUH si ADEVAR la MAICA DOMNULUI -SFANTUL ACOPERAMINT AL MAICII DOMNULUI si Sfantul Parinte Arsenie Boca si vor fi Minuni Mari daca stam aproape de DUMNEZEU , de HRISTOS si de A SA BISERICA , intrucat cei care vin cu foc de foc or sa piara si ‘cel care ridica sabia de sabia va pieri’
        amin!

        Apreciază

  14. Mircea Puşcaşu said, on iunie 9, 2012 at 6:29 pm

    ‘Doctor crestin, medic de familie Cristina Balan, face înscrieri pentru completarea numărului de locuri. Pentru a funcţiona contractul cu Casa Asigurărilor de sănătate este nevoie ca un medic de familie să aibă 1000 de pacienti inscrisi (!!!). [dna doctor mai are la dispozitie doar 4 luni si 20 de zile pentru a face mia de pacienti si dansa are abia suta!!! Daca nu se strang 1000 de pacienti pe lista medicului de familie in 6 luni, acesta pierde contractul cu Casa!!! – conditie impusa doar medicilor de familie.

    Are 7 copii şi merge la un mare duhovnic căruia nu-i putem face însă public numele din motive duhovniceşti.’
    http://doarortodox.wordpress.com/2012/03/10/anunt-medic-de-familie-crestin-face-inscrieri-in-bucuresti/

    Apreciază

  15. nea Anderthal said, on iunie 10, 2012 at 1:55 am

    off topic
    PTR. RUSOFILI:
    Vedeti ca rusii se comporta vilent cu tot ce nu-i rusesc sau nu le convine.Sa nu spuneti ca huliganii rusi sunt impotriva UE si de aceea au facut ceea ce arata clipul de mai sus.

    Apreciază

  16. STOP RFID 666 said, on iunie 10, 2012 at 11:05 am

    MISTERIOSUL AEROPORT DIN DENVER – SIMBOLURILE OCULTE SI PLANURILE ELITELOR

    Am gasit un video spaniol interesant despre misterele care se ascund in spatele aeroportului din Denver.

    Incerc sa fac o scurta traducere a celor descrise acolo.

    Aeroportul din Denver are o suprafata enorma, de 140 Km patrati. Prin acest aeroport se perinda anual 52 milioane de pasageri. Constructia aeroportului a inceput in anul 1995 si a costat oficial 4 miliarde 800 milioane de dolari. In anul 1996 Phil Sneider, geolog de profesie spune ca sub acest aeroport sunt baze subterane si tunele. Un an mai tarziu este asasinat de ELITE. Pentru constructia aeroportului s-au escavat 85 milioane de metrii cubi de pamant.

    Pe placa aeroportului este simbolul masoneriei, echerul si compasul. Pe aceasta placa se spune ca exista o capsula a timpului care te poate duce in 2094. Mai jos se scrie NEW WORLD AIRPORT COMMISSION adica aeroportul comisiei noii lumi (adica aeroportul guvernului NOII ORDINI MONDIALE).

    In interiorul aeroportului sunt multe picturi care prezinta ceea ce se va intampla in viitor. Intr-o imagine se vede curcubeul simbolul NEW AGE si al miscarii homosexuale. Curcubeul se transforma in cheimtrails. Se vede un om mascat care este imbracat in uniforma militara, in mana stanga are un pistol automat cu baioneta, iar in cea dreapta o sabie cu care rapune simbolul pacii porumbelul alb. In realitate porumbelul alb nu este un simbol al pacii si mi se pare ca este chiar blasfemie avand in vedere faptul ca Sfantul Duh este simbolizat in iconografia ortodoxa printr-un porumbel alb. In partea dreapta a imaginii se vede o cladire distrusa iar in partea stanga populatia lumii condusa spre disperare si suferinta.

    In alta pictura se vad copii fericiti care poarta diferite drapele. Aceasta este NOUA ORDINE MONDIALA, in viziunea lor, a ELITELOR, in care toti oamenii si copii sunt infratiti. Aceasta imagine imi aduce aminte de martorii lui iehova care in brosurile lor smintitoare care parca au aceeasi simbolistica din acest tablou. Vedem la pamant, mort, omul razboiului alaturi de doi porumbei albi. Deci razboiul a fost invins si urmeaza o epoca de aur sau un mileniu in varianta SECTARA. Sa nu uitam de ceea ce ziceau comunistii………sa facem din rachete nucleare pluguri de arat ogoare. Din nou apare curcubeul care de aceasta data nu se mai transforma in cheimtrails.

    In a treia imagine se vad copii care tin in mana animale bagate in cuburi de cristal. Mai sus se vede de asemenea o pasare ciudata care pare o pasare phoenix. De asemenea aceasta este intr-un cub de cristal. Pe fundal se vede un oras si un mare incendiu. Aceasta pasare sa simbolizeze curcubeul care lipseste din aceasta imagine? De ce curcubeul este prezent in spatele mascotelor olimpiadei din Londra. Observati de asemenea ca mascotele olimpiadei au un singur ochi iar in cap au piramida oculta a masoneriei.

    Aeroportul este construit in forma de zvastica. In interiorul sau sunt o seama de statui satanice. Solul aeroportului este presarat de reptile si dinozauri. In apropierea aeroportului se afla statuia zeului egiptean anubis.

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Anubis

    In interiorul aeroportului mai gasim o suta si ceva de trunchiuri de piramida.

    De asemenea tot acolo se gaseste un cal albastru cu ochi rosii, un animal foarte ciudat.

    Apreciază

    • broflovsky said, on iunie 10, 2012 at 11:33 am

      mersi pentru traducere.. sunt multe video pe youtube si in engleza despre aeroportul asta.. eu ma gandesc ca posibil sa fie un bunker ceva pentru elite..

      Apreciază

  17. bogdan said, on iunie 10, 2012 at 2:26 pm

    VIGILENT CITIZEN a facut o analiza detaliata aeroportului din Denver.

    Apreciază

  18. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis … […]

    Apreciază

  19. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis … […]

    Apreciază

  20. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis … […]

    Apreciază

  21. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis … […]

    Apreciază

  22. […] ocupa cu pelerinaje, se mai duce prin biserici, mai vorbeste despre Dumnezeu. In PSD au mai fost un Antonie Iorgovan, ce izbea in masonerie, un Adrian Paunescu ce ne mai vorbea despre Eminescu sau acum un Lucian […]

    Apreciază

  23. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis … […]

    Apreciază

  24. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis … […]

    Apreciază

  25. octavpelin said, on decembrie 28, 2017 at 10:58 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  26. […] electorala, ca sa stie ce-au votat. Daca mai traiau cei disparuti suspect de devreme, precum Antonie Iorgovan, Corneliu Vadim Tudor sau Adrian Paunescu, asa cu bube in cap si de stanga cum erau ei, n-ar fi […]

    Apreciază

  27. […] electorala, ca sa stie ce-au votat. Daca mai traiau cei disparuti suspect de devreme, precum Antonie Iorgovan, Corneliu Vadim Tudor sau Adrian Paunescu, asa cu bube in cap si de stanga cum erau ei, n-ar fi […]

    Apreciază

  28. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis… […]

    Apreciază

  29. […] Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.