SACCSIV – blog ortodox

MANDRIA DE ERETIC L-A DUS DIRECT IN IAD: Un pastor penticostal ce facea “teste de credinta” tinand cobre in mana, a fost muscat mortal si s-a dus firesc pe drumul lui …

Posted in PENTICOSTALI, SECTE by saccsiv on iunie 8, 2012

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 8, 2012 at 11:17 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Glasul Ortodoxiei said, on iunie 8, 2012 at 11:22 am

    …ce nebunie la penticostalii astia !!!

    Apreciază

  3. ioancadar said, on iunie 8, 2012 at 11:42 am

    Penticostalii au darul vorbirii în limbi? Ce spune de fapt Scriptura?

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/05/09/penticostalii-au-darul-vorbirii-in-limbi-ce-spune-de-fapt-scriptura/

    Apreciază

    • ionut ignat said, on iunie 8, 2012 at 12:48 pm

      ioancadar

      imblanzitorul de serpi trebuia sa invoce „duhul” (iadului) si sa vorbesca „sarpelui” (necuratului) in limbi, poate il imbuna un pic…si nu-l mai musca, pentru a convinge „fratii” de „credinta” lor.

      Apreciază

      • Dan said, on iunie 8, 2012 at 1:24 pm

        Nu te supara, dar moartea unui om, fie el si eretic, nu imi pare un lucru de ras. Tie ti-ar placea sa ironizeze lumea moartea ta daca Doamne fereste ai avea un accident de masina, sau ai muri intr-un alt mod, similar si stupid? Nu prea cred ca ti-ar arde de glume daca te-ai gasi tu intr-o asemenea situatie…

        Apreciază

      • ioancadar said, on iunie 8, 2012 at 1:58 pm

        S-a jucat pastorul acela cu focul pana s-a ars.

        Apreciază

      • Maria said, on iunie 8, 2012 at 4:03 pm

        Dan ,
        N-ai inteles ideea acestui caz ,care a mai fost prezentat pe blog ,in urma cu putin timp !
        Acest eretic ,a vrut sa dovedeasca adeptilor sai si nu numai ,ca pe el il protejeaza puterile intunericului la care se inchina si nu-l va musca sarpele ,crezand in puterea lui de „rugaciune ”
        Dar satana ,cum e dornic sa-ti i-a sufletul cat mai repede ,ca nu cumva sa te trezesti si sa vii la Dumnezeu ,l-a prins la „inghesuiala” si l-a omorat ,prin muscatura de sarpe ,ducandu-l direct in iad !!!
        Subiectul arata mandria acestui ratacit ,crezand cu putere in forta lui de ne-invins ,in credinta in care era ,voind sa dovedeasca lumii ca el este puternic datorita ratacirii in care crede !!!
        Si-a facut-o cu mana lui ,sau a cautat-o cu lumanarea ,din mandria lui de om „puternic „!

        Apreciază

      • Dan said, on iunie 8, 2012 at 7:33 pm

        Am inteles ideea, n-am inteles de unde cinismul bucuriei de moartea altuia. Dumnezeu sa ma scuteasca de asemenea „crestini” ca de dusmani ma pot pazi singur.
        Incep sa cred ca Nietzsche a avut dreptate: singurul crestin adevarat a fost Hristos (si, adaog eu, si Sfintii).

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 8, 2012 at 8:43 pm

        Dan

        Esti sigur ca de dusmani te poti pazi singur?

        Apreciază

      • Mihail said, on iunie 9, 2012 at 10:38 pm

        Am putea sa nu mai dam sentinte? Suntem noi judecatorii sufletului acestui nefericit?
        Sa-L lasam pe Hristos sa-l judece. Poate omul s-a cait in ultima lui suflare si si-a dat seama in ce ratacire avea. Poate ca nu. Dar haideti sa-L lasam pe Hristos sa fie Judecator!

        Apreciază

  4. Alyssa said, on iunie 8, 2012 at 1:08 pm

    off-topic
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/printul-charles-mandru-ca-are-cea-mai-frumoasa-gospodarie-din-sat-a-treia-zi-de-vizita-in-romania.html

    nu inteleg de ce tot da tarcoale Printul Charles prin zona si de ce este atat de interesat de plante, animale si mierea de albine de acolo…..

    Apreciază

    • Dan said, on iunie 8, 2012 at 1:27 pm

      Din cate cunosc, Printul Charles a mers si la Muntele Athos de mai multe ori. Poate da Dumnezeu sa se apropie de Ortodoxie si sa se crestineze, asta nu putem sa stim. Bine ca vine pe la noi, poate ca il va schimba, contactul cu Romania.

      Apreciază

  5. Maria said, on iunie 8, 2012 at 4:13 pm

    Nu vine el printul Charles in Romania ,ca s-a indragostit de popor , ci vine cu gandul colonizarii Romaniei asa cum au facut englezii in toate timpurile ,colonizand si stapanind teritorii de pe toata Planeta !!!
    Se apropie astia de Ortodoxie ?Ar fi a zecea minune a lumii !
    Acum cateva zile se dezbatea pe aici ,cum ca William este antihrist si acum acestia vor fi ortodocsi !!
    Hai sa fim constanti in gandire si sa nu sarim ,de la negru la alb si invers ,intr-un timp atat de scurt !!!

    Apreciază

    • Dan said, on iunie 8, 2012 at 8:16 pm

      Ce treaba are printul Charles cu actiunile Angliei? Esti constienta ca nu detine in stat nici o putere militara, judiciara, executiva, legislativa sau de alta natura ci are rol pur decorativ, ca si intreaga casa regala? E echivalentul regelui Mihai de la noi. Ba mai mult, guvernul britanic se arata destul de ostil monarhiei, considerand ca foloseste prea multi bani de la buget (200 milioane euro pe an) si dorind desfiintarea ei. Deci daca aveau intentia de a coloniza, nu pe Charles il trimiteau. Dar nu au nevoie de o colonie inapoiata din toate punctele de vedere, cu populatie cu apucaturi barbare, si saraca pe deasupra. A carei resurse, putine dealtfel si sarace, au fost oricum adjudecate de alte mari puteri.
      Despre imperialism si colonialism, tu esti constienta ca si Sfantul Constantin cel Mare si Sfantul Iustinian ca si multi alti imparati crestini ai Imperiului Roman de Rasarit au dus politici expansioniste similare? Sa nu mai vorbim de tarii rusi sau bulgari. Citeste viata Sfantului imparat Justinian, canonizat de Biserica, sa vezi cate teritorii straine a reusit sa acapareze pentru gloria Imperiului. In mod sigur si in vremea lui existau destule „Marii” care sa-l dracuiasca pentru politica lui imperialista/colonialista, si ce conteaza asta? Lumea civilizata atat din vest cat si din est il admira pe Sfantul Iustinian; pana si potrivnicii lui, nu pot sa nu recunoasca faptul ca in vremea sa, Imperiul Roman de Rasarit a atins apogeul sau civilizational (tehnologie, cultura, arta, expansiune geografica, stiinta), raspandind lumina civilizatiei printre populatiile barbare cucerite.
      Fara colonialismul englez, Hong Kong n-ar fi fost acum unul dintre cele mai mari centre financiare din lume, Australia ar fi ramas populata de triburi inapoiate, primitive, o tara bananiera, iar o buna parte din Canada nici macar nu s-ar fi ridicat la statutul de mare putere economica din prezent. Dar tu continua sa urasti Anglia, si orice imperiu, orice urma de civilizatie, care apropo, a nascut internetul care-l folosesti (ma refer la civilizatie) si multe alte tehnologii pe care le folosesti, dracuindu-i pe cei care le-au creeat. Asa ii sade bine unui om, sa muste mana ce-l hraneste, sa ii injure pe toti inginerii, tehnicienii si oamenii de stiinta (produse ale civilizatiei) care-i fac viata mai usoara prin creeatiile lor. Filosofii, bigotii si proletarii nu sunt utili nimanui, nu au facut in viata lor vreun bine decat inchipuit. Cu ei, tot in Epoca de Piatra am fi ramas si in intunericul Antichitatii.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 8, 2012 at 8:45 pm

        Dan

        Cred ca cu acest comentariu te-ai dat pe fata.

        Apreciază

      • Toma said, on iunie 9, 2012 at 12:21 am

        @ Dan said, on iunie 8, 2012 at 8:16 pm

        Ce ai scris tu e o furtuna intr-un pahar cu apa. Printul asta clapaug a venit aici pentru o intalnire cu ungurul ala mustacios. Serviciile secrete cunosc acest aspect si tangential iti spun ca in viitorul apropiat Romania nu va ramane intr-o singura bucata.

        Comentariul tau porneste inteligent si se termina tembel: intunericul Antichitatii
        Ortodocsii si catolicii (as putea adauga chiar si musulmanii sau ereticii sectari) sunt de acord cu totii ca din antichitate vine Lumina:
        http://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_antic%C4%83
        Perioada in care Domnul a calcat pe acest pamant n-as numi-o chiar intuneric.

        Tu in schimb, banuiesc vezi actualele timpuri drept perioade luminate. Fereasca Sfantul ca nu sunt!
        Ierusalimul ala cu Barabas si crucificari e ca stralucirea unei explozii atomice comparativ cu intunericul gaurii negre a Uniunii Europene.

        Ti-am zis, ai inceput inteligent si ai terminat tembel. Dar e o greseala invonluntara specifica celor care sunt amortiti si accepta mai usor mesajul altora decat propria judecata despre realitatea inconjuratoare.

        Apreciază

      • Alyssa said, on iunie 9, 2012 at 9:16 am

        Dan, oricate circumstante atenuante ne sfatuieste Cuviosul Paisie Aghioritul a da celuilalt, eu n-as da prea multe acestui Print care, sigur nu se invarteste prin zona din dragoste multa pentru ortodoxie. Daca ar fi asa, i-am spune bun venit dar, ma tem ca multe nenorociri au pornit din tara lor, pentru toata lumea, in special in era actuala.
        Maria nu a dracuit pe nimeni.
        Iertare.

        Apreciază

      • Dan said, on iunie 9, 2012 at 12:40 pm

        @Toma
        Daca traiai acele timpuri numai „lumina” nu le-ai fi considerat. Crezi ca Evul Mediu a fost brutal? Pai nici nu se poate compara cu Antichitatea in materie de brutalitate!
        Oamenii de stiinta si istoricii, ori oamenii de cultura, cand vorbesc despre „lumina” Antichitatii au in vedere in mare masura dezvoltarea tehnologica, arhitecturala, culturala, medicala chiar si de alta natura din Roma antica sau Grecia antica. Dar per ansamblu, numai „lumina” nu era in acele timpuri.
        Nu tratez timpurile moderne ca „apogeu civilizational”, ba dimpotriva, ceea ce pot observa e o degenerare culturala a Vestului similara caderii Imperiului Roman de Apus. Degenerare cauzata din pricina lepadarii de principiile pe care si-au construit prosperitatea si dezvoltarea. E un subiect complex ce nu-l pot trata cu tine intr-un comentariu pe blog. Desigur deplang decadenta civilizatiei vestice pentru ca asta ne va afecta negresit si pe noi in mod negativ, cat de mult injura unii nefondat „vestul satanic”. Distrugerea productiei din societatea occidentala si inlocuirea ei cu o economie bazata in proportie de peste 75% pe servicii, cumulata cu preferinta pt. meseriile liberale (avocat, bancher, om de litere, filosof, jurnalist) in detrimentul meseriilor tehnice (inginer, medic, agronom, informatician), sunt doar o parte din degenerarea culturala a Vestului care are un impact profund asupra societatii umane (se va observa mult mai bine acest aspect odata cu ridicarea tigrilor asiatici si cu masificarea produselor „made in China/Japonia”).

        @pcmouse
        Draga, n-am nici o parere proasta despre romani; doar despre mase. In alta ordine de idei, nu am sa fac eroarea sa-l alatur niciodata pe Nicolae Paulescu, Petre Tutea, Henri Coanda, Brancusi, Marin Preda si alte elite naturale ale poporului cu masele, sau cu tine (fara suparare).
        Daca te referi la majoritatea locuitorilor tarii, pai da, nu pot sa am o parere buna despre ei (stai linistit, nu am parere buna despre mase nici in Anglia, America, Germania s.a.m.d.; din punctul meu de vedere orice cultura e elitista, adica, naste elite in felurite domenii, si asta apreciez eu la diversele culturi, nu actiunile mujicilor de rand sau ale celor ce-i conduc la nivel de stat), caci nu le vad nici o calitate. In schimb le vad o sumedenie de defecte: ura, invidie, barbarism, ignoranta, minciuna, furtisag, indreptatire de sine, distrugere a culturii atat a celei proprii cat si a celei straine si multe, multe altele. Nu ma intelege gresit, nu ii judec – doar constat. Si ceea ce constat la ei, nu pot iubi, si nici pe ei. Ca sa ai o parere buna despre cineva, si mai mult, sa-l iubesti, trebuie sa ai ce sa iubesti, vreo calitate, ceva. Baba cloanta din cate cunosc nu e indragita de prea multa lume si nici film makerii hollywoodieni nu au reusit s-o faca dezirabila/de imbratisat. Tot o cotoroanta batrana a ramas ca in basmele stravechi.
        Frumusetea si valoarea sunt respectate si admirate chiar de catre straini, fie ei si potrivnici; dar uratenia unui popor, niciodata, nimeni nu o va putea iubi.

        Apreciază

      • Maria said, on iunie 9, 2012 at 3:38 pm

        Dan ,
        In atata civilizatie si lui dracu ii place !
        Sa stii ca toti cei care au colonizat popoare ,au exterminat mai intai ,populatiile sau triburile ,asa cum au facut englezii cu aborigenii din Australia ,apoi tara noastra nu-i de lepadat daca o ia cineva pe de pomana ,deasemeni stiinta din zilele noastre nu toata-i de la Dumnezeu ,ci mai mult e de la diavol !
        Sunt multe de spus !!!!

        Apreciază

  6. Cosmin M said, on iunie 8, 2012 at 6:08 pm

    Romania este gradina Maicii Domnu ui si se roaga in genunchi pentru noi. Sa ne rugam si noi cat putem pentru intreaga lume.

    Apreciază

  7. Petru Simon said, on iunie 8, 2012 at 6:16 pm

    Nu sti de ce duh luciferian esti condus ! Eretici sunteti si voi si catolicii ! Unde ati fost voi , ortodocsii pana la schisma ? Anatema !

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 8, 2012 at 6:26 pm

      E bezna in capul tau.

      Apreciază

    • Mihail said, on iunie 9, 2012 at 10:47 pm

      Citeste 5 minute din orice sursa – chiar si wikipedia – despre istoria crestinismului si ai sa aflii unde am fost noi, ortodocsii, pana la schisma.

      Apreciază

    • Daniel said, on iunie 10, 2012 at 10:27 am

      Am fost acolo unde trebuia sa fim, lagan Hristos Domnul Nostru, restul sa fie sanatosi unde se duc si ce fac!

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on iunie 10, 2012 at 9:33 pm

      anathemele au fost date de PS Serafim de Pireu , ce este si al nostru Pastor pentru ORTODOXIE si poti sa citesti la acestea ca in afara de Ortodoxie adica BISERICA CEA ADEVARATA , restul sunt anathema !
      toti neoprotestanti, rabini, papa si cei care i se inchin lui papa ,anglicani,vrajitori, budisti ,musulmani ,etc …vezi acestea te informezi si apoi arunci cu …

      Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on iunie 8, 2012 at 9:51 pm

    Ia uite bre, SOLA SCRIPTURA zice anatema. N-am mai intalnit ca un inSECTAR sa zica anatema.

    Apreciază

    • ionut ignat said, on iunie 11, 2012 at 12:30 pm

      „fratii” sectari incep sa foloseasca expresii si cuvinte din ortodoxie… serpesc…

      Apreciază

  9. nea Anderthal said, on iunie 9, 2012 at 1:48 am

    …sper ca toti pastorii sectari vor urma exemplul acelui ratacit si se vor juca cu serpi veninosi la adunarile lor!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.