SACCSIV – blog ortodox

ANTIHRISTUL “este al optulea imparat si este dintre cei sapte si merge spre pieire”. VA CONDUCE INTAI UN STAT PUTERNIC, ABIA APOI GUVERNUL MONDIAL?

Posted in antihrist by saccsiv on iunie 4, 2012

Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, Capitolul 17:

1. Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând: Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe, 

2. Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei. 

3. Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne. 

4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei. 

5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului. 

6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare. 

7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne. 

8. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta. 

9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia. 

10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme. 

11. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire. 

12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara. 

13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei. 

14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi. 

15. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi. 

16. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc. 

17. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu. 

18. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului. 

Iata ce putem citi la INTERESANT DE STUDIAT: „Taina fiarei – Talcuirea Apocalipsei. Despre semnele sfarsitului lumii!” Aparuta cu binecuvantarea IPS Vladimir al Poceavului:

Sf. Andrei al Cezariei scrie: „Fiara este antihrist; el este al optulea, fiindcă după cele şapte impărăţii (adică după perioada istorică cand lumea va fi guvernată de „cei şapte”, nota autorului), se va ridica pentru amăgirea şi pustiirea pămantului; dintre cei şapte, fiindcă a apărut din una dintre aceste impărăţii. Un ceas inseamnă scurtimea timpului sau o parte din an, adică o rotaţie de trei luni a soarelui, după care cei zece impăraţi i se vor supune lui antihrist, ca stăpanului său”

[…]

Citim mai departe in cartea „Inceputul şi sfarşitul lumii noastre pămanteşti”:

  • „Pieirea cetăţii celei mari se va săvarşi, după cum vedem din Apocalipsă, incă pană, la inscăunarea in Ierusalim a fiului pierzării (17, 15-17). Iar apoi impărăţiile din componenţa Imperiului Roman, ii vor da puterea lui, fiindcă toţi au aceleaşi ganduri şi dorinţe — să nimicească creştinismul ortodox, să prigonească Femeia Mireasa Mielului, Biserica Ortodoxă, care in acest timp se va afla in ultimile chinuri ale naşterii (Apoc.. 12, 2)”.

[…]

Sf. Andrei al Cezariei îşi exprima nedumerirea referitor la acest subject. „Mi se pare uimitor cum vrăjmaşul răzbunătorul-diavol le va ajuta celor zece coame să se năpustească asupra lui Hristos Dumnezeul nostru, Care iubeşte binele şi virtuţile şi totodată va pustii cetatea plină de oameni care s-a lepădat de Dumnezeieştile porunci şi s-a supus amăgirilor lui şi asemenea fiarei, se va sătura de sângele ei. Este de mirare şi faptul cum el, care consideră pustiirea prilej de bucurie, iar tăierea trupului omenesc hrana sa şi care intotdeauna este satisfăcut de dezbinări şi neintelegeri, îşi va da acordul celor zece coarne apostate. Presupunerea că acea femeie semnifică cetatea mare, care are stăpanire asupra impăratilor pămantului face verosimilă presupunerea despre suferinţele impărătiei predominante de atunci”.

Comentariu saccsiv:

Ipoteze despre cine ar fi Babilonul, gasiti in respectiva carte.

Asadar, pana sa fie conducator mondial, antihristul va fi un imparat oleaca mai mic, conducatorul unui stat puternic. E un detaliu foarte important.

Un mare mason spunea de curand ca illuminati vor alege un tiran iluminat dupa o anarhie generalizata ce va distruge sistemul democratic:

Pe fata: PROMOVAREA ANTIHRISTULUI. Marele maestru mason Giuliano Di Bernardo le explica cititorilor „Adevarului” despre NECESITATEA INSTAURARII DE CATRE ILLUMINATI A UNUI TIRAN ILUMINAT care sa salveze umanitatea …

Dar anarhia noi stim ca va fi declansata tocmai de ELITE. Deci isi vor distruge chiar sistemul creat de ei: democratia. Nu seamana izbitor de mult cu cele scrise in profetie?

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 4, 2012 at 6:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iunie 4, 2012 at 9:16 pm

      Ia uita-ti cine il premiaza pe Jeffrey Franks, masonul Nicolae Branzea, fostul vicar al Arhiepicopiei Argesului si Muscelului, care momentan e doar preot.

      http://www.gherilaurbana.ro/index.php/dosare/148.html
      „biserica va refuza slujba înmormântării masonilor preoţi, în caz că până atunci aceştia nu se căiesc.”

      Apreciază

  2. mishuleu said, on iunie 4, 2012 at 6:54 pm

    Auschwitz-ul de la Baia Mare. 2.000 de romi mutaţi în Uzina Morţii de primarul Cherecheş „Chimicul”.

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-auschwitz-ul-de-la-baia-mare-2000-de-romi-mutati-in-uzina-mortii-de-primar-984719.html

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on iunie 4, 2012 at 7:35 pm

      @mishuleu
      „Rromii” aia sunt TIGANI(majoritatea cu dosare penale) JEGOSI si daca ti-e mila de ei de ce nu-i adopti si-i duci acasa la tine?.

      Apreciază

      • mishuleu said, on iunie 4, 2012 at 8:01 pm

        Mântuitorul lumii a rezumat toate poruncile Sale în două porunci principale: “Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău. Aceasta este marea şi cea dintâi poruncă. Iar a doua, la fel cu aceasta: Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi” (Matei 22, 37-40).

        Nu vă grăiţi de rău unul pe altul, fraţilor. Cel ce grăieşte de rău pe frate, ori judecă pe fratele său, grăieşte de rău legea şi judecă legea; iar dacă judeci legea nu eşti împlinitor al legii, ci judecător.

        „Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har”.

        Apreciază

      • Maria said, on iunie 5, 2012 at 9:17 am

        Nu trebuia sa faca asa ceva ,daca este adevarata stirea de la evz ,ca sunt si rromii oameni !!!
        Trebuia sa le gaseasca un loc curat si sa le creeze conditii omenesti de viata ,daca a vrut sa-i separe de
        localnici !
        Nu-i simpatizez in general ,dar nu trebuie si nu-i crestineste sa fie urgisiti in asa hal !!!
        Personal condamn aceasta atitudine a acestui primar !!!

        Apreciază

      • george said, on iunie 5, 2012 at 7:26 pm

        @pcmouse

        Sunt 2000 de persoane. Uita-te mai bine, verifica-i pe toti si poate totusi cineva intruneste conditiile sa-ti devina aproape.

        Si dintre salbaticii de pe strada ta… pe cati ai incercat sa-i „domesticesti”?

        Apreciază

    • Doktoru said, on iunie 4, 2012 at 9:28 pm

      Totusi cam putini,nu pot oare sa i bage pe toti acolo la Ausvitul de Baia Mare !!?…nu stiu daca as putea suporta sapunul cu aroma de romma !!!

      Apreciază

    • Cosmin said, on iunie 5, 2012 at 7:10 am

      Mai oameni buni, nu va lasati inselati de ce se spune in presa, caci stiu ce se intampla in acest caz. Acei tigani au fost luati de pe o cale ferata dezafectata, caci traiau in cocioabe de carton intre gunoaie si au fost pusi sa locuiasca intr-o cladire a unei foste intreprinderi, doar ca trebuia sa isi faca curat pe acolo. Si eu as dorii sa primesc gratuit un acoperis deasupra capului, as face curat si ar fii totul ok. Ei cer acum terenuri de la primarie sa isi faca case, caci blocul ce l-au primit nu le convine. Caii urca mai greu in apartamente iar dupa ce s-a terminat parchetul si tocurile de la usi si geamuri trebuie sa isi duca lemne din padure la etaj si e greu de urcat scarile cu lemnele in spate.

      Acest razboi mediatic e alimentat de Amnesty International (o agentura straina finatata de jidovi). Situatia e grava. Instrumentul acestui scandal utilizat de aceste agenturi, e un tigan interlop ce si-a cladit averea prin organizarea retelelor de cersetorie, prostitutie si trafic de droguri.

      Vom ajunge la cuvintele Parintelui Arsenie Boca.

      De aici au fost luati:

      http://www.emaramures.ro/foto/22991/BAIA-MARE-Cata-frunza-cata-iarba-in-zori-de-zi-pe-Craica

      Si aici au fost bagati:

      http://www.emaramures.ro/stiri/58616/ACTUALIZARE-INCENDIU-Foc-in-cladirea-de-birouri-a-societatii-Cuprom-Baia-Mare

      Emir Kusturica in filmul Timpul Tiganilor (1988), spunea ceva de genul: „Dumnezeu a coborat pe pamant sa faca o intelegere cu tiganii. Nu a reusit.”

      Acest lucru spune totul despre tigani, nu trebuie sa-i uram, trebuie sa-i iubim si sa le intoarcem raul, cu bine si iubire, numai cu iubire pot fi distrusi. Mantuitorul stia de ce ne spunea sa iubim vrasmasul si sa intoarcem obrazul etc etc.

      Doamne fereste-ne!

      Apreciază

      • Maria said, on iunie 5, 2012 at 5:01 pm

        Atunci se schimba situatia !
        Suntem „victimile „dezinformarii !!!

        Apreciază

  3. mishuleu said, on iunie 4, 2012 at 6:55 pm

    MĂRTURII DESPRE „DROGUL VIOLULUI”. Se repetă povestea cu etnobotanicele: GHB pătrunde în România, iar autoritățile au „ochelari de cal”.

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/marturii-despre-drogul-violului-ghb-patrunde-in-romania-984686.html

    Apreciază

  4. nuconteaza said, on iunie 4, 2012 at 6:56 pm

    frate saccsiv,as vrea sa-ti propun daca ai timp sa asculti ultimul album Haarp Cord-Vremurile din urma daca vei putea(este la download pe net),baietii (Cedry2k,Dragonu,Carbon+Sisu care deocamdata este la inchisoare) si-au schimbat conceptia despre credinta foarte mult de 2-3 ani incoace,nu mai canta despre droguri si bagabonti cum obisnuiau,iau o atitudine ortodoxa pura in versuri,merita sa asculti macar cateva piesa ca sa iti faci o idee,au si o mare priza la public desi multi au inceput sa nu-i mai asculte de cand canta despre Dumnezeu si ortodoxie.

    Aici o piesa despre primul album (2011) in formula: Pacha Man, Cedry2k,Tudor Sisu, Dragonu ak 47

    Iar aici o piesa de pe noul album (2012) in formula: Cedry2k, Carbon, Dragonu

    Astea fiind doar 2 piese,dar daca vei asculta cele 2 albume nu vei avea de pierdut.

    Doamna ajuta !

    Apreciază

    • alexiucf said, on iunie 4, 2012 at 9:04 pm

      Subscriu, si la fel recomand si eu albumul lui Cedry2k ,,Clipa Schimbarii”. Am mai scris eu un comentariu la un articol pe tema asta. Baietii astia au deschis ochii si acum incearca la randul lor sa deschida si altora ochii. Trebuie sa privim cu atentie contextul: acesti artisti hip-hop si in special Cedry2k sunt destul de cunoscuti de tineretul ascultator de muzica hip-hop din Romania iar de multe ori impactul asupra ascultatorilor e si el destul de mare. Piesa ,,Schimbari de valori (cu Dragonu’)” are 420,377 de vizualizari :

      Mai merita precizat ca pe albumul ,,Clipa Schimbarii” se regasesc fragmente cu Parintele Amfilohie Branza, Parintele Gheorghe Calciu, Petre Tutea.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • nuconteaza said, on iunie 4, 2012 at 9:25 pm

        Da,Clipa Schimbarii e un album genial cu mesaj puternic.
        Dar repet,albumul Haarp Cord- Vremurile din urma merita ascultat de la prima pana la ultima piesa,cap-coada.Se vorbeste despre intoarcerea la Dumnezeu,credinta,noua ordine mondiala,cipuri,manipularea mass mediei,antichrist etc.

        ma scuzati ca iarasi pun o piesa dar si asta merita ascultat,face parte de pe albumul solo a lui Dragonu din 2011 si prima strofa e chiar frumoasa .

        Apreciază

  5. nea Anderthal said, on iunie 4, 2012 at 7:03 pm

    off topic
    http://www.hotnews.ro/stiri-international-12433335-biserica-catolica-din-spania-presata-inceapa-plateasca-taxele-proprietati.htm

    ps; sa nu va mirati sa nu auzim asta si in tara noastra

    Apreciază

  6. ioancadar said, on iunie 4, 2012 at 7:04 pm

    Şase caracteristici ale Antihristului

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2011/12/21/sase-caracteristici-ale-antihristului/

    Apreciază

  7. iulia said, on iunie 4, 2012 at 7:04 pm

    seara buna! ati scris ca „ipoteze despre cine ar fi Babilonul, gasiti in respectiva carte” puteti sa-mi dati mai multe detalii despre ce carte este vorba? este un articol foarte interesant..multumesc mult

    Apreciază

  8. ioancadar said, on iunie 4, 2012 at 7:46 pm

    Fraţilor, vă expun aici o situaţie mai delicată.
    Ştim că îndeobşte neoprotestanţii spun că dansul, de orice fel, nu este permis.
    Haideţi să vedem ce spune de fapt Scriptura:

    Dansul (decent) este interzis de Sfânta Scriptură?

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/05/26/dansul-elegant-este-interzis-de-sfanta-scriptura/

    Apreciază

  9. miturimoderne said, on iunie 4, 2012 at 8:21 pm

    Un posibil candidat:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_William,_Duke_of_Cambridge

    Doamne ajuta!

    Daniel

    Apreciază

    • danutza said, on iunie 4, 2012 at 8:26 pm

      m-ati innebunit cu printul william,. aveti o fixatie pt el? nu mai cautati voi candidatii, ca daca nu vrea Dumnezeu sa va dezvaluie, nu il veti recunoaste pe cel adevarat.
      william nu e antihrist pt ca nu sunt inca vremurile descrise in cartea Apocalipsei.

      Apreciază

      • miturimoderne said, on iunie 4, 2012 at 8:47 pm

        Danutza,

        Nu cred ca am innebunit pe nimeni, fiind prima data cand mentionez asa ceva.

        Pur si simplu m-am uitat ce varsta au conducatorii lumii si succesorii la putere.
        Dupa aceea am vazut ca intr-adevar sunt multe teorii legate de William Arthur Wales pe net.

        Vom trai si vom vedea … te rog reciteste ce am scris: „un posibil candidat”, atata tot.

        Apropo de vremurile de sfarsit … cred ca este destul de clar ca in vremea noastra vom vedea lucrurile desfasurandu-se. Nu cred ca poate nimeni spune ca … putem sta linistiti 500 de ani, ca nimic nu se va intampla.

        Doamne ajuta.

        Daniel

        Apreciază

      • mihai4 said, on iunie 5, 2012 at 1:52 am

        of! cum auzi de william, imediat sari ca arsa.

        Apreciază

      • cineva said, on iunie 5, 2012 at 6:30 pm

        @danutza

        danuta draga, iarta-ma ca te intreb, dar ai cumva o agenda? De cate ori vine vorba de William esti la post cu dezmintirea fara nici o dovada in afara de ,flerul’ tau. ‘Nu sunt inca vremurile descrise in cartea Apocalipsei’. Parintele Arsenie Boca zicea ca erau inca de pe cand traia el. Tu insa probabil ca stii mai bine.

        Apreciază

      • danutza said, on iunie 5, 2012 at 8:30 pm

        nu iubesc familia regala, dar am obosit ca va vad cum incercati exact ca sectantii, sa gasiti voi persoana antihristului. ati auzit vreun mare parinte sa faca asa ceva??? si ei sunt induhovniciti.
        da, noi traim vremurile de pe urma si asta am scris si pe blog, dar nu este acum vremea antihristului si, repet a suta oara, daca citeati profetiile sfintilor si cartea Apocalipsei, ai fi vazut ca asa este. vremurile de pe urma nu au o durata anume, ci doar domnia antihristului va fi de 7 ani. depinde de noi daca vremurile vin mai repede sau se mai amana.
        nu ma lua pe mine cu ironii, ca nu -i un ton potrivit unui crestin. daca nu-s de acord cu tine ca william e antihrist, e motiv sa ma iei peste picior??? sau sa fii arogant???
        am avut eu pretentia ca sunt mai grozava decat vreun duhovnic??? desi au fost sfinti care au gresit . par Boca nu-i infailibil.
        hai sa vedem barna si sa lasam paiul.
        eu v-am spus ca e mult mai bine decat sa ghiciti cine e antihrist, sa va preocupati de mantuirea sufletului si sa sporiti in credinta. Dumnezeu ii va feri pe cei ALESI de vederea antihristului, asa ca sa ne rugam sa fim printre ei.
        zic rau ce zic?
        gata, nu mai intervin, va las sa credeti ce vreti. eu doar v-am dau un sfat pornit din inima si bine intentionat. faceti cum credeti.

        Apreciază

    • tutenstine said, on iunie 5, 2012 at 4:10 am

      din cate stiu trebuie sa fie evreu pentru a fi antihrist ori printul William nu prea cred ca e evreu

      Apreciază

  10. miturimoderne said, on iunie 4, 2012 at 9:11 pm

    Alt candidat pentru postul de antihrist:

    Maitreya

    http://www.shareintl.org/

    Doamne ajuta.

    Daniel

    Apreciază

    • Doktoru said, on iunie 4, 2012 at 9:35 pm

      Ala e doar un alt nenorocit de guru indian…merge doar in india jegoasa ,la propriu dar si la figurat,si la retarzii de occidentali …antihristul ,nu uitati,trebuie sa fie acceptat de evrei si aia sunt un pic mai pretentiosi…cum sa accepte un nespalat de indian si ala destul de negru!!!?

      Apreciază

  11. mihai4 said, on iunie 5, 2012 at 1:47 am

    Asadar, pana sa fie conducator mondial, antihristul va fi un imparat oleaca mai mic, conducatorul unui stat puternic. E un detaliu foarte important. – cel mai probabil imi pare ca va fi britanic.astia au condus si facut lumea ”moderna”.ei au si cele mai bune relatii cu evreii.au ajutat inca de la inceputuri la inflorirea masoneriei.daca ar fi sa fac un fel de clasament al celor mai indracite popoare, pe ei ii vad pe locul doi dupa evrei,urmandu-i ”satana mare”,coana ieuropa pe de-a intregul si rusia.asadar,fiti cu ochii pe monarhia britanica.zilele astea lumea a fost entuziasmata de jubileul reginei.vazand si reactia oamenilor cu care mai socializez si nu numai, pot spune ca in aceste ultime 2-3 zile mi-am intarit convingerea ca sarsaila va veni din acea zona.sa vedem ce se va intampla vara asta la ei.

    Apreciază

    • ploiesti said, on septembrie 29, 2012 at 6:01 pm

      in cartea cu colectia de profetii spune clar ca antihristul va lucra in sua ! diavolul se lupta cu mintile noastre sa nu l recunoastem pe antihrist cum s a luptat ca oamenii sa nu l recunoasca pe Hristos ! ni se pune o cale ca antihristul va fi doar dupa ce ia guvernul mondial ,dar tu ai dreptate ai sesizat ca fiind seful unui stat mare va porni 3 ww !! pai daca obama care e negru ca si NIMROD conducatorul nebunilor la turnul babel peste 5 luni pune cipul in capul americanilor sa asteptam alt antihrist care sa scoata cipul pus in capul americanilor si sa puna un cip nou cu autograf ? vorbim ACUM de ww 3 si este foarte clar explicat de sfinti ca antihrist porneste razboiul..pai atunci de ce ar fi saracul antihrist asa rau? e sarac saracul antihrist cel asteptat de cei somnorosi!! de ce oare abia acu in campania electorala se da fimul cu maica sa lui obama ca facea filme pentru adulti si era evreica?? adica mass media din sua pana acu nu a stiut?? ba da dar acu il someaza pe obama sa inceapa scandalul,ia aratat pisica !!

      Apreciază

  12. abdiel said, on iunie 5, 2012 at 6:25 am

    Mihai 4,
    stii ce mi se pare f ciudat? Uite cat de putini este afectata peninsula britanica de orice gen de catastrofa (economica, meteorologica, sociala), de parca ar fi anume protejata.
    Suna cam paranoic dar mi se pare ciudat

    Apreciază

    • ploiesti said, on septembrie 29, 2012 at 6:03 pm

      @abdiel,asa este dar uita te ce catastrofe sant in sua!!! tornade uragane ozn zgomote ciudate foc incontinuuu

      Apreciază

  13. danutza said, on iunie 5, 2012 at 6:55 am

    ar putea fi un stat sau o uniune de state, asa ca UE sau uniunea nord americana sau panpacifica…
    oricum, mai e de ridicat templul lui solomon !
    tineti cont ca inca mai sunt calugari si pustnici cu viata sfanta. ion vremurile acelea, nu vom mai avea decat f f putini duhovnici. rautatea si imoralitatea vor fi pe toate drumurile si vor fi strigatoarea la cer. inca mai exista decenta si altruism. cred ca ne grabim cu identificarea antihristului. oricum, sa Nu ne dorim sa-l vedem! sa ne rugam sa ne fereasca bunul Dumnezeu de zilele acelea!
    pt daniel: nu neaparat tu m-ai innebunit cu willian, dar au mai fost discutii zilele trecute despre asta. daca cititi profetiile sfintilor sau Apocalipsa, veti intelege de ce NU e el antihrist.
    inca o data, un sfat de la un om mai in varsta ca voi: NU mai cautati cine e si, mai ales, nu mai luati de buna sursa sectantilor.ei au o fizatie pt data sau persoana.
    rugati- va sa va invredniceasca Dumnezeu sa il recunoasteti, daca veti prinde acele vremuri , caci va fi mare inselare atunci!! ganditi-va ca va fi inscaunat de patriarhul ierusalimului!

    Apreciază

    • miturimoderne said, on iunie 5, 2012 at 8:49 am

      Ai dreptate Danutza, va fi greu de identificat, pt. ca aproape si Patriarhul Ierusalimului va fi inselat de el.

      Vom trai si vom vedea.

      Doamne ajuta!

      Daniel

      PS: Mi s-a parut interesant ca acest print poarta manusi din cand in cand, ca si masonii … si era o profetie care spunea ca atunci cand isi va scoate manusile sa isi face semnul Sfintei Cruci, Patriarhul va vedea ca are ghiare si isi va recunoaste inselarea, va recunoaste ca este antihrist … si va fi omorat pentru aceasta.

      Apreciază

    • Maria said, on iunie 5, 2012 at 9:34 am

      Va fi inscaunat de Patrirhul Ierusalimului si in timpul inscaunarii ,Patriarhul ii va vedea pe pe sub mansetele vesmintelor (pt ca va fi inscaunat ca cel mai mare imparat al lumii ,cu mare pompa ,participand toate elitele planetei ),gheare in loc de maini si atunci Patriarhul va striga cu toata puterea „Acesta este Antihristul „!!!!!!!!!!!!,dupa care Patriarhul va fi ucis pe loc de garzi , la ordinul lui Antihrist si va deveni primul mucenic al acestor vremuri ,precum a fost si Sf Arhidiacon Stefan ,la vremea aceea !!!!!

      Apreciază

      • Maria said, on iunie 5, 2012 at 9:49 am

        Dar pana nu va fi demolata moscheea lui Omar si pe locul acesteia se va construi Templul lui Solomon care a fost distrus de babilonieni ,in jurul anilor 500 inainte de Hristos si reconstruit de Irod Cel Mare ,imparat roman ,fiind distrus de cruciati in anul 70 dupa Hristos ,ramanand acest Zidul Plangerii ,la care se inchina evreii de 2000 de ani spunand in rugaciunile lor :
        „Doamne ,nu ne da pe noi pe mana Fiului Mariei „!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Apoi va fi lepadarea totala de credinta ,nu se va mai savarsi Jertfa de Sange (sf Liturghie )in nicio biserica
        ortodoxa !
        Deci mai este pana se vor implini aceste proorocii si atunci presupusul antihrist printul William ,va imbatrani ,poate va merge in carje !!!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2012 at 10:00 am

        Maria

        Nu sunt dintre cei ce considera ca William e antihristul, ba din contra. Insa tu esti extrem de optimista considerand ca vor mai trece zeci de ani.

        Apreciază

      • acelas said, on iunie 6, 2012 at 10:34 pm

        raspund si eu, pur omeneste, la chestiunea cu anii …

        avand in vedere si avansul de azi al tehnologiei, si cam cat i-ar mai trebui ca sa „subjuge” informatic si economic de-a binelea lumea asta toata … Sa zicem ca daca mi-ar spune cineva ca lumea asta va fi rapusa de elite si antihrist cu totul in vreo 20 de ani, as zice ca parca s-ar grabi putintel …, dar daca mi-ar zice ca in vreo 30 de ani, as zice ca e prea mult totusi. Deci intre 20 si 30 de ani ar fi intuitia mea, pur omeneasca repet, mai degraba as zice intre 20-25 de ani de aci incolo, cu totul. Si sa ma ierte Dumnezeu pt aceasta fapta, caci nu vreau sa fiu un prooroc mincinos, fara a ma chema nimeni la asa ceva …

        perioada de ciclu de 2000 de ani nu este tocmai straina si aberanta in istorie, istoria crestinismului, a Creatiei, adica istoria reala, ciclu cu care ar lucra Bunul Dumnezeu. Desi nu vreau sa se creada cumva vreo numerologie sau ceva, sau ca dau vreo insemnatate aparte unor banale cifre mai mult decat reprezinta ele ca cifre, in istoria Sfintei Scripturi exista o data un ciclu de 2000 ani de la Avraam la Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Cam asa este calculata si relatata de istorici si exegeti cunoscuti, ortodocsi. Apoi, mai era un ciclu de 2000 de ani pana la Avraam, dar nu mai stiu f exact de la cine anume calculat, din istoria Sfintei Scripturi, auzeam eu odata mentionat intr-o discutie a unor teologi ortodocsi. Din intuitia si memoria mea, cred ca de la Potop, de la Noe, deci inainte de la Noe la Avraam mai fusesera tot vreo 2000 de ani … Sa ma ierte Dumnezeu si voi daca gresesc aici, ca reper de pana la Avraam, adica Noe si potopul.

        iar eu ma gandeam, in mintea mea ur omeneasca, daca o fi apropiat sfarsitul in aceste decade, or fi cei 2000 de ani, adr calculati nu de la Nasterea Mantuitorului, ci de la Jertfa si Invierea Sa, chiar si mai importante decat Intruparea, cele mai importante …

        asadar cam prin anul 2033 s-ar implini, sau oricum undeva dupa anul 2030 ar fi un ciclu de inca 2000 de ani.

        prin asta nu am vrut sa „justific” intuitia mea intiala de vreo 20-25 de ani, care era pur personala.

        ma iertati.

        Apreciază

  14. Alexandru(Fulger) said, on iunie 5, 2012 at 7:19 am

    Aceasta ar fi o problema , noi am inteles ca elitele vor pregati terenul antihristului pana la NOM iar apoi va domni , daca antihristul ar veni intr-un stat puternic acela ar fi SUA si ma face curios sa vad cine va fi urmatorul presedinte al acelei tari.

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 5, 2012 at 10:35 am

      saccsiv ,
      Cred ca nu ne dorim sa prindem noi acele vremuri pt ca se spune ca „vai de cei ce vor trai acele vremuri „!
      Referitor la print ,am facut o gluma ,normal ca nu vor trece zeci de ani ,dupa cum arata situatia in lume si in acelasi timp nu-mi doresc sa-l cunosc pe antihrist , asa cum nu doreste nimeni sa-l cunoasca ,de aceea exagerez cu optimismul uneori la acest subiect .

      Apreciază

  15. mishuleu said, on iunie 5, 2012 at 8:53 am

    „SPIRITUL NAZIST renaşte în Ungaria”. Ceremoniile, statuile şi odele dedicate lui JOZSEF NYIRO, printre dovezile noului cult.

    http://www.gandul.info/international/der-spiegel-spiritul-nazist-renaste-in-ungaria-ceremoniile-statuile-si-odele-dedicate-lui-jozsef-nyiro-printre-dovezile-noului-cult-9706187

    Apreciază

  16. acelas said, on iunie 5, 2012 at 9:29 am

    si bineinteles, acel al 8-lea stat care s-ar alatura celor din G7 ar fi …. Israelul, impreuna cu reprezentantul lor, al 8-lea sef de stat deci, marele „illuminat”..

    .

    Apreciază

  17. miturimoderne said, on iunie 5, 2012 at 9:45 am

    Vasile si frati ortodocsi,

    Un articol sumar la ce am putut gasi aseara pe net legat de „printisor”:

    http://miturimoderne.wordpress.com/2012/06/05/un-posibil-candidat-la-postul-suprem/

    Doamne ajuta.

    Daniel

    Apreciază

  18. Paula said, on iunie 5, 2012 at 10:15 am

    Daca stam si ne gandin acela este sau va fi nascut dintr-o femeie desfranata ,asa ca Lady Diana nu a fost o desfranata,ci doar o femeie superba lipsita de dragoste si obligata sa respecte niste indatoriri absurde si obositoare.Personal nici eu nu cred ca printul William poate fi fiara cea mare.Ca poate se va indraci……asta e o alta problema………

    Apreciază

  19. ioan said, on iunie 5, 2012 at 12:21 pm

    dupa al 3-lea razboi mondial urmeaza 30 de ani de pace(sf. Andrei cel nebun ptr. Hristos etc.) dupa care se arata antihristul. acesta isi incepe campania in jur de 33 de ani(par.Argatu etc.) deci acesta daca s-a nascut (par.Iustin, par.Proclu) nu are mai mult de 2-3 ani.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 5, 2012 at 3:05 pm

      ioan

      Aceasta profetie nu apare nici in Sfanta Scriptura, nici in marea majoritate a scrierilor Sfintilor Parinti referitoare la vremurile apocaliptice.

      Cred ca cei ce se iluzioneaza cu pacea aia de 30 de ani se vor lasa inselati extrem de usor antihrist, care si el tot de iubire si pace pe pamant ne va vorbi.

      Apreciază

    • novaccin said, on iunie 8, 2012 at 1:46 pm

      Ioane, citeste mai bine la Sfantul Andrei cel nebun pt. Hristos. Sfanta Cruce pe care a fost rastignit Mantuitorul se va reface prin minune Dumnezeiasca pe dealul Golgotei si se va ridica la cer impreuna cu ultimul Imparat Crestin( de nationalitate arab sau etiopian….) Numai si numai dupa aceea se va naste antihrist. Cat timp sunt particele din Sfanta Cruce pe Pamant lucrul acesta va impiedica zamislirea lui antihrist.

      Apreciază

  20. ioan said, on iunie 5, 2012 at 1:03 pm

    Babilonul, cel mai probabil este America (prof. par. Arsenie Boca etc.) conf. apoc. 13 fiara se ridica din mare, adica din neamuri multe, este ca leopardul (are pete albe,negre,galbene,rosiatice) adica are neamuri albe,negre,galbene,rosii, are picioare ca ursul, adica are o economie puternica si are gura de leu, adica cauta sa inghita cat mai multe bogatii. balaurul i-a dat ei putere (tehnica de acolo vine in mare parte)

    Apreciază

    • agerstress said, on iunie 5, 2012 at 9:19 pm

      Dupa simbolurile ei, mai degraba corespunde U.E. cu babilonul cel nou, inclusiv prin amestecul limbilor.

      Despre antihrist, un indiciu este ca va face asazise minuni (tind sa cred ca va fi mai mult iluzionism si magie) cu caracter demonstrativ (in general incerc sa evit acest termen „demon-strativ” dar in fraza de mai sus este exact la locul potrivit). Nu stiu insa daca se va intampla inainte sau dupa inscaunare.

      Apreciază

    • novaccin said, on iunie 8, 2012 at 1:49 pm

      Babilonul este viitorul Constantinopol, care va fi ridicat de Dumnezeu pana la cer si apoi il va scufunda in adancuri pt. marile nelegiuiri ce se vor petrece in oras…

      Apreciază

  21. ioan said, on iunie 6, 2012 at 7:30 am

    frate saccsiv de cei 30 de ani spune si par. Iustin intr-un interviu in rev. atitudini nr. 12. dar daca faci o sinteza a profetiilor(sf. Serafim de Virita, sf. Macaria,Nila,Matrona etc.) deducem ca vine un razboi cu arme atomice,dupa care urmeaza iarna atomica,revenirea economica a omenirii,implementarea pecetii,disparitia banilor,inpunerea unei religii universale,prigonirea ortodoxiei,dupa care antihristul. toate acertea au nevoie de ceva timp,dar pana la inscaunarea antihristului adica la 33 ani

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 6, 2012 at 8:58 am

      ioan

      Asa suna altfel. Totusi, eu consider ca mai degraba 3 ani dupa razboi, nu 30 …

      Apreciază

  22. fane said, on iunie 7, 2012 at 5:41 pm

    sf calinic ne spune ca antihrist va apare in 1992 iar viata publica adica inscaunarea va fii la 33 ani .deci asta inseamna 2025

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 7, 2012 at 6:01 pm

      fane

      Ne poti indica te rog unde ai citit profetia?

      Apreciază

    • acelas said, on iunie 7, 2012 at 6:34 pm

      cred ca e vorba de profetia sf. Calinic legata de fiara cea cu 10 capete, care a spus ca va aparea in 1992. Si asa a si fost. 1992 este anul in care s-a format U.E.

      despre antihrist propriu-zis nu cred ca vorbea.

      Apreciază

    • novaccin said, on iunie 8, 2012 at 1:57 pm

      Sfantul ierarh Calinic de la Cernica a crezut ca sfarsitul lumii va fi fost la 1848, cand cu revolutiile pasoptiste(ateiste). Era inca in viata cand recunoscut ca sa inselat….insa a profetit exact razboiul de independenta si faima armatei romane in lume la acea vreme, si cele doua razboaie mondiale precizand ca ortodocsii ce se vor naste in anii de dupa cel de-al doilea razboi mondial, vor avea viata tihnita, fara razboaie asemanatoare. Deci generatiile nascute in ’45-’48 nu vor vedea razboaie.

      Apreciază

    • ploiesti said, on septembrie 29, 2012 at 6:05 pm

      fane asteapta l tu pe antihrist peste zeci de ani cand in 1992 antihrist a obtinut cetatenia sua si a intrat la propovaduirea sa :politca !!! tu confunzi „a aparea cu a se naste” !!

      Apreciază

  23. Marius Barbu said, on august 9, 2013 at 7:37 pm

    Uite ce zice Sf Augustin de FLORINA despre

    femeie(DESFRANATA) şezând pe o fiară roşie = ECUMENISMUL


    Apreciază

  24. Alina said, on ianuarie 11, 2014 at 9:57 pm

    Eu cred ca o sa prindem vremea antihristului.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.