SACCSIV – blog ortodox

Sa cerem Ierarhilor sa ia atitudine impotriva CONCERTULUI LADY GAGA de la Bucuresti. Astfel, poate se vor mai trezi din popor …

Posted in BULGARIA, ierarhi, Lady GaGa, Romania by saccsiv on mai 31, 2012

Foto: http://www.protvmagazin.ro/stiri/muzica/a9500712-lady-gaga-va-canta-pe-national-arena

Iata un scurt dialog postat la articolul STIRILE ZILEI (31.05.2012):

Instigare la Viata:

Apreciez foarte mult acest blog. A contribuit mult la trezirea mea. Tocmai de aceea indrazesc sa lansez un apel catre voi. Haideti sa incercam sa oprim spurcarea romanilor pe cat se poate. Ma refer aici la concertul satanistei Lady Gaga. Indonezienii au reusit. Poate putem si noi. http://instigarelaviata.blogspot.com/2012/05/cum-vrea-lady-gaga-sa-spurce-romania.html

danutza:

eu sunt de acord, dar ce faci cu sutele de mii de tineri care o au ca idol???
cum sa fie ei convinsi ca e satanica femeia asta?
biserica ar trebui sa ia atitudine, asa cum s-a intamplat in bulgaria.
sa scriem la patriarhie, la arhiepiscopii , la ierarhi sa ia atitudine.
noi sa vorbim cu altii sa nu mearga la concert.

   Comentariu saccsiv:

   Despre satanista am mai scris:

VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA RASA

Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way”

LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita de Iuda

VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

Lady Gaga si REVOLUTIA HOMOSEXUALILOR: „Gay din toate tarile, uniti-va!”. Un milion de participanti la Festivalul EuroPride …

Video si foto: LADY GAGA cu COARNE la Premiile Grammy 2011

LADY GAGA: „Coarnele mele sunt naturale”

BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New York Post

Forbes: LADY GAGA a devenit cea mai influenta celebritate din lume. Deci mesajele sataniste promovate de ea sunt apreciate de un numar imens de oameni …

LADY GAGA interzisa in Liban

   danutza are dreptate. Trebuie trasi Ierarhii de maneca, ca ei la randul lor sa se adreseze poporului.

Iata ce aflam de pe site-ul Mitropoliei Chisinaulul si a intregii Moldove:

Biserica Bulgară este împotriva concertului la Sofia al solistei Lady Gaga

Biserica Ortodoxă Bulgară a arătat clar că dezaprobă concertul solistei pop Lady Gaga înSofia.

Concertul acesteia este programat pe 14 august în capitala bulgară şi se numeşte „Born this way”.

Episcopul Ioan, Vicar al Mitropoliei de Sofia a spus pentru media: „Ceea ce este păcătos nu trebuie promovat”, făcând referire la mesajele cântăreţei care promovează homosexualitatea, crima, violenţa, discriminarea, anomalia, visceralismul.

Episcopul Ioan a menţionat că Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare nu a discutat această temă în şedinţele sale, însă este probabil că va face acest lucru.

Cu trei ani în urmă, în 2009, Sfântul Sinod al Bisericii Bulgare a condamnat concertul pop al Madonnei în Sofia.

„Cunoaşteţi opinia noastră despre aceste lucruri. Fiecare persoană are creier şi trebuie să decidă pentru sine. Noi nu putem niciodată să fim de acord cu ceva care este dincolo de limitele puse de Dumnezeu ca principii religioase. De aceea Dumnezeu a lăsat bărbat şi femeie” a spus episcopul, adăugând că lumea este văzută ca o promovare a libertăţii, dar că libertatea este înţelească prost, ca robie a patimilor.

„Nu avem nimic cu oamenii înşişi, însă nu putem aproba alegerea lor. Fiecare are dreptul de a alege însă poartă responsabilitatea pentru această alegere. Ceea ce este păcătos, nu trebuie promovat în societatea noastră. Acest lucru este periculos” a spus ierarhul ortodox.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

http://theorthodoxchurch.info

Comentariu saccsiv:

   Cand cu gaozarii, Ierarhii au tacut:

IERARHII MORMANT …

Poate vor vorbi macar acum. Eu deja n-as crede, dar sa ne facem datoria de a-i trage de maneca. Poate nu stiu de Lady Gaga vine in Romania. Poate nu stiu ce canta si care-i mesajul ei, cu toate ca au o armata de oameni pusi sa monitorizeze ce se scrie in ziare si mai ales pe blogurile ortodoxe anti sistem. Noi totusi sa le scriem, ca sa nu se poata dezvinovati ca n-au stiut.

The Darkness deschid concertul Lady Gaga de la Bucureşti:

50 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 31, 2012 at 5:05 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 31, 2012 at 5:45 pm

      Mai aveti si alte idei? Afise pliante? Petitii? Nu s-a facut anul trecut nimic cu Iron Maiden. Acum chiar as vrea si eu sa facem,

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on mai 31, 2012 at 6:09 pm

        vai de noi ,
        ma mir cat ne mai suporta pamintul asta sau cat ne mai suporta Dumnezeu pe acest pamint cu ‘spurcaciunea la aceeasi masa ‘ masa numita Gradina MAICII DOMNULUI !!!

        Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 31, 2012 at 6:09 pm

      Azi am primit o palma binemeritata din partea unui blog care se autointituleaza crestin, care m-a facut sa ma gandesc mai mult la comportamentul meu mai putin crestinesc fata de fratii de aici pe care i-am suparat: @ioan pelasgul,@cineva,in special @nea anderthal si nu numai ei ci si cei din diaspora.

      Cu toata umilinta va rog sa ma iertati,in special lui Nea Anderthal,pentru comportamentul si limbajul neplacute pe care le-am avut impotriva voastra in zilele trecute. Va rog multa iertare!

      Pentru prima oara in viata o sa imprumut una din cele 2 calitati supreme ale celor de la acel blog ,aceea de barfitor,la ei fiind pe locul 2 dupa inegalabila si origala personalitate de mahalagiu securist pe care o au.

      Azi dimineata citisem un articol scris de unul nespecializat in istorie aducand unele concluzii eronate despre LIMBA daca,motiv pentru care eu am scris 2 comentarii aducand niste cotra-argumente folosindu-ma de citatele scrise de marele parinte teolog Dumitru Staniloaie. Ei care neintelegand nimic din acele citate si din ce vroiam sa scriu eu,suprinzator imi adreseaza cele mai josnice atacuri inventate posibile pe care nici diavolul nu le-ar avea .Razboinicii extrem de scurti la minte si cu un caracter de cea mai joasa speta scriu ca eu as fi inventat stirile cu sute de mii de oameni iesiti pe strada in Grecia in lunile trecute si ca eu as fi inventat interviul lui Erdogan despre Grecia,cand pe ZECI de bloguri grecesti care sunt de o MIE DE ORI mai crestine decat acel blog au scris CLAR acele 2 stiri credibile,care pana si in engleza era scrisa acea stire cu Macedonia.

      Iata ce scriu lupii imbracati in oaie :

      @un_mare_pacatos:

      Ce anume supara? Ca autorul demonstreaza faptul ca am fost crestini din primele noastre momente ca popor? Sau ca Sf. Constantin cel Mare a fost straroman? Sau ca citeaza din pr. Aldea? Nu vezi ca textul se potriveste cu ce ai citat din pr Staniloae?

      Oricum, interesant lucru… Tu esti cel care raspandea, inclusiv pe un site de ”profil” si de productii tip hoaxuri, tot felul de aberatii despre sutele de mii (inexistente) care se rasculau in Grecia sau despre declaratiile razboinicie ale lui Erdogan care, in realitate, niciodata nu au fost spuse.

      Desi esti un propagator de falsuri. Mergi mai bine acolo unde esti gazduit si promovat si apara acolo aberatiile de tip new age gen Dacii, adevaruri tulburatoare.”

      Am incercat sa dau un raspuns,si evident nu mi l-au aprobat:

      „Felicitari,adminule! Ati avut o atitudine cu adevarat crestin ! Daca aveati oleaca de minte ati fi aflat ca eu nu am facut decat sa preiau de pe zeci de bloguri crestine grecesti acele stiri cu sute de mii de oameni greci in strazi si declaratia lui Erdogan .

      Normal ca nu vreti sa stiti atata timp cat voi in loc sa va preocupati si cu problema legata de cipuri voi aveti atitudinea asta tipic securist si pur barfitor aducand niste acuze total nefondate nu numai mie,ci si celorlalti frati de pe alte 3 bloguri crestine cunoscute pe care nu le suportati in niciun chip.

      ps : eu va citesc site-ul timp de 4 ani care la inceput m-a ajutat de altfel foarte mult si pana in ziua de azi va credeam oameni crestini dar azi mi-ati lasat un gust extrem de amar de care nu cred ca voi scapa vreodata.

      In ritmul asta cu propaganda voastra plina de acuze furibunde nefondate la adresa celorlalti o sa ajungeti sa schimbati numele site-ului in razboicontracuvant.”

      Chiar nu credeam ca pot exista asemenea oameni pe un blog crestin cu o asemene atitudine si limbaj pe care nici in mahalale nu le gasesti.

      Daca citeam dinainte acest articol :

      https://saccsiv.wordpress.com/2012/03/23/dovezile-ca-razboi-intru-cuvant-a-dezbinat-miscarea-ortodoxa-anti-cip-si-ca-ei-au-inceput-atacurile-furibunde-impotriva-celor-ce-indeamna-la-a-nu-fi-acceptate-documentele-cu-cip/

      nu as mai fi stat de vorba cu acesti oameni deloc. Totusi pentru asemenea jigniri adresate mie, ii iert dar ii voi privi cu multa suspiciune si ii voi evita cat se poate de mult pe acesti lupi imbracati in oaie care mai si intra in discutie pe teme teologice cu unii eretici pe blog,cum e blestematul de tigan marian_Ex_norvegia.

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 31, 2012 at 7:50 pm

        Chiar ca astia de la razbointrucuvant sunt de-a dreptul cinici,mandri si lipsiti de orice bun simt. Chiar pe acelasi articol unul cu bune intentii pe nume „relu” incerca sa dezbata subiectul istoric aducand cateva argumente foarte interesante si reale,dar asa cum era si de asteptat si normal pentru razboinicii intru cuvant, din rea vointa l-au taxat cu vorbe ironice si i-au cenzurat unele comentarii .

        Acum ma intreb, oare exista vreun om de pe blogosfera crestina care nu a fost jignit de acesti razboinici anonimi fara scrupule?

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 31, 2012 at 7:53 pm

        Destul de trist ce se intampla cu acei razboinici cinici si anonimi.Acum chiar ca am sters din history tot site-ul lor.

        Apreciază

      • cineva said, on mai 31, 2012 at 8:35 pm

        nu ne-ai suparat frate, stai linistit. Pe mine cel putin, nu. Insa nu pot decat sa ma bucur si sa dau slava lui Dumnezeu afland ca te-ai mai gandit la ceea ce s-a spus.
        Cat despre cei de la razboi intru cuvant, nu, nu cred ca e cineva care sa nu fi fost atacat si ironizat de ei. Insa eu nu de aia i-am parasit, nu m-am suparat, ci pentru ca au deviat de la adevar. Chiar numele mi s-a parut intotdeauna ciudat: razboi intru cuvant! De ce razboi in cuvant? Razboiul trebuie sa fie cu diavolul nu cu fratii! Dumnezeu a poruncit sa nu vorbim aiurea, sa nu ne razboim in vorbe desarte, ci cuvantul nostru sa fie mereu dres cu sare.. De unde se vede treaba ca de la inceput le-a stat mintea la razboi.

        Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 31, 2012 at 9:31 pm

        Iti multumesc din tot sufletul frate cineva pentru faptul ca m-ai iertat. Daca ma iarta si @nea Anderthal ar fi minunat.

        Ce sa mai zic despre ei,sunt pur si simplu socat de atitudinea lor. Ani de rand am citit site-ul cu admiratie iar azi au inceput sa ma atace furibund si nu pentru prima oara ci pentru a doua oara. Prima oara se petrecea acum cateva luni cand mi-au reprosat printr-un articol al lor ca eu personal as fi fabricat cifra de sute de mii de greci care au iesit pe strazi,daca pe mai multe bloguri grecesti erau scrise clar astfel de informatii. I-am scris cateva comentarii explicandu-le lor de unde am preluat acele informatii de pe blogosfera greaca si mai trist e ca azi si-au reamintit de acel subiect,semn ca de atunci pana acum inca mai aveau o oarecare ura interioara fata de mine. Eu in acest moment dupa ce m-au jignit de 2 ori in toate felurile,nu mai am absolut nicio ura sau dusmanie fata de ei,insa am o ingrijorare fata de comportamentul lor. Fiind foarte iuti la manie si la vorbe lungi,ei ar putea baga foarte usor in depresie o persoana sensibila .

        E drept ca si eu am reactionat mai putin placut ,dar nu pot sa inteleg deloc de ce mereu au asemenea apucaturi fata de oameni total nevinovati.

        Frumos e ca acele acuze total nefondate adresate mie, m-au ajutat sa-mi reamintitesc cat de pacatos sunt si cat de mult am gresit fata de fratii de aici in zilele trecute.

        Doamne Iisuse Hristoase,fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul.

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on iunie 1, 2012 at 2:01 am

        @megalo-pacatosu’
        Stai linsitit bre’ ca nu sunt suparat pe tine!Scrie-ne in continuare ce publica PALIKARII prin gazetele lor ca eu nu le stiu graiu’.Am intrat si eu pe acel site si l-am vazut pe pralea „mHareyan-ex nHorvegia” care se tiganeste rau de to pe acolo.Cel mai mult m-a deranjat 9la razboinici) este faptul ca au spus ca : PROTOCOALELE SUNT FALSE .Asta este doar dupa o singura data cind le-am citit postarile,etc.Au totusi articole interesante din sf. Parinti,etc.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on iunie 1, 2012 at 8:29 am

        catre @un_ mare_ pacatos

        Toti suntem in Fata lui HRISTOS /
        un mare pacatos /
        dar aminte sa ne aducem/
        sa nu uitam /
        ca o Datorie Sfanta aici , noi avem/
        sa fim un Adevarat Crestin Ortodox /
        intr-un Gand , Vointa , Fapta IN HRISTOS .

        amin!

        Apreciază

  2. valentin said, on mai 31, 2012 at 5:30 pm

    – ce spuneti de tricouri imprimate cu diferite mesaje ?
    in fiecare oras se gaseste cate o firma care imprima tricouri

    Apreciază

  3. varahiil said, on mai 31, 2012 at 5:45 pm

    Ati uitat,fratilor,ca noi nu suntem nici in Bulgaria,nici in Grecia..cine sa protesteze la noi??In schimb,cred ca s-ar putea face un fel de anti-campanie pe blogurile ortodoxe!

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 31, 2012 at 6:50 pm

      Acum… si daca noi astia care ne zicem treziti stam degeaba si nu facem atunci normal ca slabe sanse sa vezi in Romania proteste cu asa ceva.

      Apreciază

  4. informatiacrestina said, on mai 31, 2012 at 6:07 pm

    eu am facut un event pe facebook, sunt foarte curios de reactia tinerilor…aici https://www.facebook.com/events/422860484411418/ …daca aveti cum da share ar fi foarte bine

    Apreciază

  5. AndreiC said, on mai 31, 2012 at 6:10 pm

    AndreiC sunt eu ca username cand postez nush de ce mi-a ramas numele informatiacrestina activat sub mail

    Apreciază

  6. AndreiC said, on mai 31, 2012 at 6:17 pm

    si sa vedeti deja ce commenturi primesc pe evenetul de pe facebook fratilor…..fiti atenti cat de spalati pe creier sunt 😦

    Apreciază

  7. ioan said, on mai 31, 2012 at 6:30 pm

    fratilor. este f. buna intentia voastra dar nu va lasati dusi de val. nu va cheltuiti energia luptandu-va cu morile de vant. nr. celor „smirgheluiti” pe creer este mult prea mare si lupta noastra nu mai e inpotriva sistemului ci inpotriva poporului spalat pe creer. parerea mea este ca ar trebui sa ne concentram efortul in recuperarea (trezirea) celor care inca mai pot fi recuperati. (de ex. cum procedeaza fratele saccsiv). bulgarele de zapada deja e prea mare si nu mai poate fi oprit.

    Apreciază

  8. alexbidam91 said, on mai 31, 2012 at 6:38 pm

    eu zic sa facem cum am facut in cazul homosexualitatii .trimiteti mailuri tuturor ierarhilor . https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/01/adrese-ierarhi-scrieti-le-sa-i-determinam-sa-strige-raspicat-homosexualitatea-e-un-pacat-strigator-la-cer/ . haideti sa nu ne lasam . sa le aratam ca poporul este unit si nu se lasa dezbinat

    Apreciază

  9. Alexandru(Fulger) said, on mai 31, 2012 at 7:02 pm

    Nu vad eu ca biserica nostra sa i-a vreo atitudine mai ales ca merge in rand cu sistemul promovand ecumenismul. Mai bine cred dupa parerea mea ca ar trebui sa facem un fluturas ca avem informati despre ea cacalau si sa aratam lumi adevarata fata a ei.

    Apreciază

  10. Maria said, on mai 31, 2012 at 7:26 pm

    Daca va veni aceasta dracoaica sa concerteze in Romania ,vor merge s-o vada cel putin 50 de mii de nebuni !
    Cine poate opri atatia discreerati care au mai fost si la alte concerte de acest gen ,in Bucuresti ?
    Si nu numai tineri au fost ,ci si oameni in toata firea (s-a vazut la tv ),cu copii in brate sub cerul liber si racneau ca nebunii .
    Si acestia fac parte din Poporul Roman si or fi si „crestini ortodocsi „!
    Asta-i lumea in care traim !
    BOR ,nu va face nimic ,sa opreasca acesti nauci sa mearga la acest concert satanist ,asa cum nu misca un deget impotriva miscarilor gay si alte asemenea !
    Diavolul isi face treaba nestingherit si da cu coada pe la „nasul „Patriarhiei !!!!

    Apreciază

  11. Iulia said, on mai 31, 2012 at 7:47 pm

    parerea mea este ca si doar atingang subiectul asta ii faci reclama. Cred ca n-ar fi trebuit sa bagi in seama evenimentul !

    Apreciază

    • danutza said, on mai 31, 2012 at 9:02 pm

      adica politica strutului? f gresita atitudine. pe asta se bazeaza si elitele. ne vor incaleca si noi nu vom baga in seama nimic, de frica sa nu le facem reclama.

      Apreciază

      • daniel said, on iunie 1, 2012 at 7:39 am

        danutza,
        Ce se mai aude cu fluturasul antiecumenism? Il corectati definitiv sau il lasati asa?

        Apreciază

      • danutza said, on iunie 1, 2012 at 9:45 am

        e corectat. verifica daca e postata varianta corecta.

        Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on iunie 1, 2012 at 2:38 pm

      Oricum, muzica ei e data la radio, oricat de oribile ii sunt versurile.

      Apreciază

  12. georgiana24 said, on mai 31, 2012 at 8:49 pm

    asa arata emailul meu:

    Inalt Prea Sfintiti si Prea Sfintii Parinti,

    Noi credinciosii ortodocsi romani va rugam sa luati atitudine impotriva concertului „Born this way” sustinut de artista Lady Gaga care se va desfasura pe data de 16 august pe National Arena din Bucuresti.

    Este datoria sfintiilor voastre ca si intai statatori ai turmei celei cuvantatoare a credinciosilor care apartinem de episcopiile, arhiepiscopiile si mitropoliile pe care le pastoriti fiecare dupa cum va randuit Dumnezeu, sa va implicati in viata mantuitoare a credinciosilor ca madulare ale Bisericii.

    Prea Sfintiile si Inalt Prea Sfintiile Voastre aveti datoria de a va implica in viata bisericii ori de cate ori aceasta este afectata din punct de vedere crestin, si ori de cate ori apar tulburari in Biserica.

    In cadrul concertelor sustinute de artista sunt promovate mesaje anticrestine, pacate care denatureaza fiinta umana si care conduc spre apostazie.

    Nu uitati ca aveti o mare raspundere inaintea lui Dumnezeu pentru noi credinciosii ortodocsi ce v-am fost incredintati.

    Asadar va rugam sa nu treceti cu vederea apelul nostru si sa luati pozitie crestina fata de aceste manifestari publice anti-crestine si imorale.

    Incheiem in speranta ca ne veti intelege si ca veti lua parte la framantarile credinciosilior ca niste adevarati pastori ai Bisericii lui Hristos.

    Ai Prea Sfintiilor si Inalt Prea Sfintiilor voastre,
    iubiti in Hristos credinciosi ortodocsi romani

    Apreciază

    • ionut ignat said, on iunie 1, 2012 at 9:08 am

      georgiana24
      am trimis mesajul postat de tine catre arhiepiscopia bucurestilor si protoieria ploiesti. Doamne, ajuta!

      Apreciază

    • alexbidam91 said, on iunie 1, 2012 at 10:01 am

      mesjul acesta a fost trimis si de catre mine la toate emailurile care le-a postat sacsiv la linkul care l-am si si eu intr-un comentariu aflat mai sus

      Apreciază

  13. Instigare la Viata said, on mai 31, 2012 at 9:14 pm

    Legat de comentariul Iuliei, daca tot exista precedent de anulat concert sau interzicere pentru minori, cred ca avem, totusi, o speranta. Multumesc Saccsiv pentru apel. Poate reusim macar sa ferim minorii. Sa facem cat mai multe scrisori. Eventual, si catre oamenii din presa, sa le spunem ca sunt X numar de oameni impotriva concertului.

    Apreciază

  14. danutza said, on iunie 1, 2012 at 9:46 am

    incepeti cu patriarhia, apoi dati cautare pe net sa gasiti adresele la arhiepiscopii, episcopii, etc. scrieti cat mai multi!

    Apreciază

  15. ortprot said, on iunie 1, 2012 at 9:59 am

    Interesant e ca a spus,intr-un interviu,ca in toate concertele pt albumul asta cu homosexualitatea s-a simtit foarte rau si chiar a vomitat.
    Poate vine si ea la credinta cand o vedea biserici la tot pasul.

    Apreciază

  16. alterego9221 said, on iunie 1, 2012 at 10:47 am

    Bai fratilor, voi ati inebunit? Daca tipa asta asa a ales sa isi exprime sentimentele, daca ea asa a ales sa cante, nu e problema voastra! E simplu, vreti sa mergeti la concert, mergeti! nu vreti, nu mergeti! nu incercati voi sa influentati dorintele celorlalti…. Ce dracu ma fratilor, chiar asa am ajuns? Luati voi, o mana de oameni, decizii pentru mii de fani? sa fim seriosi….nici eu nu sunt de acord in totalitate cu exprimarea ei…..dar mie-mi place tipa..macar e originala si face ce vrea si cum ii place, fara sa ii fie frica sau rusine de prejudecati! E o lume libera;)

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 1, 2012 at 5:52 pm

      alterego9221,
      Intr-un sac cu mere bune ,sunt cateva stricate .Ce faci ,arunci toate merele, sau alegi merele bune , aruncandu-le pe cele stricate, ca sa nu le strice pe toate ?
      Daca oricum nu mergi la concert ,de ce te intereseaza interventia Bisericii si a crestinilor ortodocsi 86%din populatie ,care vor sa stopeze acest concert satanist ,sustinut de o satanista vanduta dracului ?
      Minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii !!!!
      Sa stii ca ateii si satanistii ,ajung in fundul IADULUI pe veci si se vor chinui acolo fara sa-i mai poata scapa cineva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Si nu uita ,ca acesta-i un blog Crestin Ortodox,si nu ne place sa dialogam cu ateii si dorim ca si acestia sa se trezeasca din adormire si sa creada in Dumnezeu Creatorul Lumii si a tot Universul !!!
      Si cei mai mari savanti ai lumii au crezut in Dumnezeu si cei ce n-au crezut in viata lor ,s-au cait pe patul de moarte ,atunci si-au dat seama de prostia si necredinta lor si strigau din rasputeri ca exista Dumnrzeu !!!
      Sper sa nu fie prea multi ca tine in Romania !!!!!!!!!!!!!!
      Trezeste-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Apreciază

      • alterego9221 said, on iunie 1, 2012 at 6:03 pm

        Minoritatea NU trebuie sa se supuna majoritatii! Asta e o mare greseala…Fiecare trebuie sa faca ceea ce ii place si ceea ce vrea, atata timp cat nu face rau celor din jur. Daca as actiona precum majoritatea, as fi o simpla oaie in turma. Prefer sa am personalitatea mea proprie si sa fiu artizanul faptelor pornite din propriile mele dorinte

        Apreciază

  17. alterego9221 said, on iunie 1, 2012 at 10:49 am

    PS: Biserica nu are dreptul(parerea mea) sa ia atitudine in acest caz de exemplu, pentru toti fanii, din moment ce printre fani se numara, mai mult ca sigur, si atei;) ok? Eu sunt ateu de exemplu si nu-mi pasa de ce zice biserica legat de ea. Oricum nu merg la concert, dar ca idee..

    Apreciază

  18. Samira said, on iunie 1, 2012 at 11:30 am

    Lady Gaga e varianta inbunatatita al lui MJ, mai mult show mai multa indecenta:)

    Apreciază

  19. Grumpy said, on iunie 1, 2012 at 12:50 pm

    Ce sa le cerem? Ca daca ei nu se simt sa ia atitudine… Dar nu stiu daca nu cumva un protest public i-ar face si mai multa publicitate… Atatea concerte au loc in Piata Constituitiei, de se aud pana la Sf. Manast. Antim. Si nimeni din zona nu se sesizeaza, desi acolo nu se poate dormi in noptile cu concerte. Cum da aprobare primaria? A fost unul si undeva, aproape de Manast. Pasarea. Parca special se face… Uite si cateva detalii inspaimantatoare despre „valorile” pe care le promoveaza si, nu in ultimul rand, despre biografia „artistei”: http://www.infowars.com/lady-gaga-superstar-to-teens-wears-dress-made-of-animal-flesh/

    Apreciază

  20. […] Vedeţi şi Sa cerem Ierarhilor sa ia atitudine impotriva CONCERTULUI LADY GAGA de la Bucuresti. Astfel, poate s… […]

    Apreciază

  21. Andre C. said, on iunie 1, 2012 at 1:55 pm

    Si mie mi se pare buna initiativa, este un femonem ciudat ce se intampla cu Lady Gaga, dus mult prea mult la extrem.

    Apreciază

  22. Elena C. said, on iunie 2, 2012 at 6:31 pm

    Şi ce am putea face noi, concret? Ar fi foarte bine să nu ne viziteze deloc şi să ne mai lase în pace cu ipocritele mesaje de ”toleranţă ” şi lacrimile de crocodil.

    Apreciază

  23. akire relknis said, on iunie 4, 2012 at 1:06 pm

    sunt de acord, nu are ladygaga ce cauta pe aici, duca-sa de unde a venit.

    Apreciază

  24. monster said, on iunie 5, 2012 at 8:56 am

    Spurcatilor nu va lasati pana nu va vine sfarsitul nu? In fiecare zi faceti ceva parca sa va grabiti sfarsitu religiei astea spurcate care a saracit si distrus oamenii si tara. Nu o sa puteti sa faceti nimic inapoiatilor. Concertul se va tine si voi o sa dispareti incet incet si o sa faceti in asa fel incat sa atrageti ura tuturor tinerilor asupra voastra ceea ce este cel mai important caci odata cu generatia noua veti disparea jegosilor imputiti.Moarte religiei, moarte povestilor spurcate, moarte crestinismului si a tuturor religiilor!

    Apreciază

  25. circuspark said, on iunie 8, 2012 at 7:25 pm

    Din păcate tu promovezi și linkurile din articolul preluat de la antihrista Instigare la Viață. Acele linkuri conțin poze spurcate și materiale pornografice cu lady gaga și trebuie dezactivate. O accesare a acelor linkuri este ca și când aș fi participat la concert.

    În al doilea rând, dacă ierarhii noștri români ar interveni, ar distruge pacea care există între Biserica Ortodoxă Română și masoneria mondială. Distrugându-se pacea aceasta (care asigură libertatea de luptă a fiecărui adevărat ortodox spre desăvârșire) s-ar ajunge la prigoana ortodocșilor (cu numele doar) și vărsări de sânge. S-ar ajunge iar la pușcării. Prin menținerea acestei păci, fiecare ortodox doar cu numele are parte de libertatea de a lupta și de a ajunge ortodox cu fapta și credința. În aceste vremuri se dă adevărata luptă. Oamenii n-au nevoie de ierarhi care să-i împingă de la spate, ci de harul lui Dumnezeu Iisus Hristos. Fără acest har al Duhului Sfânt, te pot împinge de la spate cât vreau că tot fricos și neputincios vei rămâne.

    Dacă acest fin echilibru ar fi distrus (și exact asta se vrea, iar o parte din treabă o faceți voi, terebiliștilor) prin terebilsim și prostie, s-ar porni o prigoană în care toți așa zișii „luptători ortodocși” s-ar lepăda de Dumnezeu printr-o simplă smulgere a unei unghii, ori de frică, ori de durerea unui baston de cauciuc pe spinare. În prezent, puteți suporta voi o rană deschisă și infectată zile la rând? Să fiți arși cu benzină? Să vi se taie capul cu ferăstrul? Dacă raspunsul este nu, atunci băgați-vă mințile în cap și dați-vă complet de partea lui Dumnezeu. Călugării nu fac ce facți voi, ci se roagă. Asta este adevărata luptă: rugăciunea iar nu instigarea la pornografie și terebilism.

    Mai întâi să ne curățim, să ne alăturăm lui Dumnezeu și să-L iubim pe Dumnezeu (astea se cer prin rugăciune continuă) ca să putem acționa exact cum a făcut Sfântul Mare Mucenic Mina. Citiți viața lui și cam așa se întâmplă la noi astăzi.

    Apreciază

  26. circuspark said, on iunie 8, 2012 at 7:28 pm

    Și încă ceva: într-adevăr cei de la războiîntrucuvânt duc o luptă împotriva ortodoxiei la nivel subtil. Ei au ură cumplită pe toți ortodocșii și fac cu scârbă toată această mascaradă până la momentul potrivit.

    Apreciază

  27. […] folosite in timpul concertelor si in videoclipurile cantaretei. Cu toate ca s-a mai ridicat o data aceasta problema, nu s-a intreprins nimic. Sa nu fim rusinati de niste eretici. N-are rost sa apelam la ierarhi, […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.