SACCSIV – blog ortodox

EXTREM DE IMPORTANT: Mitropolitul Vladimir al Poceaevului despre CNP, COD DE BARE, CIP si semnul fiarei, numele fiarei sau numarul numelui fiarei

Posted in CIPURI, CNP, COD DE BARE, SEMNUL FIAREI by saccsiv on mai 23, 2012

   Preiau integral articolul fratelui Apologeticum Adresarea mitropolitului Vladimir al Poceaevului cu privire la actele cu cod de bare şi microcip:

La 26 aprilie a.c. în incinta Uniunii Scriitorilor a avut loc Conferinţa cu tema: “Invazia microcipurilor în Basarabia. Noile tehnologii infor­maţionale”. În cadrul conferinţei au fost expuse ultimele tehnologii informaţionale implementate în lume, inclusiv în republica noastră.

Un preţios apel duhov­nicesc, în legătură cu acest subiect, a fost adresat de Vlădica Vladimir al Poceaevului:

Adresare

Hristos a înviat!

Iubiţi fraţi şi surori!
Ne este dat să purtăm un război duhovnicesc, căci acum “s-a pogorât diavolul, având mânie mare, ştiind că puţină vreme i-a rămas”(Apocalipsă 12,12). Astăzi în lume se pregăteşte înscăunarea fiului pierzării care va apărea ca lider economic, poli­tic şi religios.

Sf. Andrei al Cezareii spune:

Prin cercetarea sârguincioasă a peceţii şi a celorlalte, legate de asta, celor ce vor avea trezvie duhovnicească şi înţelepciune, li se va descoperi vremea ispitirii.

Astăzi ne este clar că nimeni dintre Sfinţii Păruiţi n-au putut tâlcui explicit unele lucruri din Apocalipsă, deoarece chiar şi în sec XIX nu existau în limbajul omenesc noţiuni ca: “număr de identificare”, “cartelă electronică”, “microcip”, “tatuaj digital”.

Dar dacă citim cu atenţie Apocalipsa şi urmăm cu exactitate Sfintei Scripturi, vom deosebi două “numere”: “semnul sau numărul numelui” (Apocalipsa 13, 17) şi “numărul fiarei” (Apocalipsa 13, 18). În primul caz este vorba de identificato­rul cifric al persoanei (numărul numelui obiectului condus de sistemul cibernetic informaţional, IDNP – în România CNP-ul), care, în acelaşi timp, reprezintă şi cheia de intrare în do­sarul lui electronic. Sf. Ioan Teologul de­scrie identificatorul cifric al persoanei în limbajul lumii din acea perioadă (sec. I): acest nume (“numele fiarei”) este nume cifric (“numărul numelui lui”), care poa­te fi prezentat sub formă de cod de bare (“pecetea”). “În sistemul EAN, numărul de identificare, în afară de reprezentarea prin codul de bare, textuală şi electronică, prevede şi varianta radiografică, care este mai avantajoasă prin faptul că se poate aplica pe mâna sau pe fruntea omului sub formă de microcip”. (expert-acad. V. N. Lîsogor, 11.11.2010). Iar fără acest nume cifric, atribuit omului de actualul sistem al fiarei, nu va fi posibil de întreţinut relaţii sociale (“ca nimenea să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei” Apocalipsa 13,17).

Dumnezeu ne mai descoperă un indi­ciu special ce ţine de pecetluire – numărul “666″, care nu va exista în mod vizibil, ci ascuns, aşa încât îl vor putea distinge doar cei ce vor avea o cunoaştere specială (cei care vor avea înţelepciune).

În prezent există o serie de expertize (efectuate de învăţaţii ruşi şi ucraineni – doctori în ştiinţe tehnice: I. Başkirov, V. Ahromeev, A. Ipatov, O. Samcov, O, Savoliuc, V. Lîsogor, N. Solianicenco ş. a.) – unde se dovedeşte în unanimitate că în procesul descifrării codului de bare în sistemul EAN – 13/UPC calculatorul în mod automat citeşte trei perechi de linii prelungite ca – “666″. “IDNP în sistemul de evidenţă (control) reprezintă numele omului, dat lui de acest sistem şi conţine numărul, care poate fi pus pe frunte sau pe mâna dreaptă a omului; el e însemnat prin codul de bare, la descifrarea căruia se foloseşte cheia: 666″ (expert – cand. ştiinţ. tehn. A. P. Ipatov, Universit. Sankt -Petersburg, 13. 02. 2002).

Biserica Ortodoxă nu de puţine ori i-a avertizat pe creştini că introducerea sis­temului electronic de control total este un pericol evident asupra libertăţii per­soanei, cu care l-a înzestrat Dumnezeu pe om şi asupra mântuirii. Biserica roagă ca în sistemele de evidenţă a populaţiei să nu i se atribuie omului un număr oareca­re, care va fi folosit în loc de nume şi să nu se introducă mijloace de recunoaştere (identificare) a omului chiar în corpul lui.

6 octombrie 2005 – Adresarea Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse către conducă­torii ţărilor CSI şi ai ţărilor baltice

Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina în Circulara din 19 mai 1998 declară: “IDNP, care va fi atribuit fiecărui om, şi care va fi aplicat pe corpul lui printr-o tehnologie care nu va mai permite niciodată şterge­rea lui – poate deveni într-adevăr “pecetea lui antihrist”. Evenimentele de azi confir­mă veridicitatea acestei concluzii a Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina.

Identificarea este automatizată, dar nu automată, deoarece omul cu scop bine definit şi conştient trebuie să intre în in­teracţiune cu actualul sistem de coopera­re, adică de bunăvoie să primească siste­mul lui antihrist. În formularele cererilor de punere la evidenţă sau de atribuire a diferitor cartele sociale cu număr, sau a altor documente de acest fel se utilizează cuvântul “rog”, adică este ispitită voinţa raţională şi conştientă a omului, care roa­gă să i se atribuie numărul fiarei, pentru care şi semnează jos, în colţul formularu­lui. Acordul pentru stocarea şi prelucra­rea automată a datelor personale este o capcană vicleană gătită pentru “cei aleşi”, care înţeleg problema identificării, pentru a-i impune să fie de acord cu primirea co­dului numeric personal.

Cine va fi în unire cu Hristos, acela va putea deosebi semnele vremurilor. Un asemenea om va putea discerne ce este de la Dumnezeu şi ce este de la diavol. Acela care va jertfi cu sine în numele dragostei lui Hristos, va avea îndrăzneală şi putere. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Chemând binecuvântarea
lui Dumnezeu asupra voastră.
VLADIMIR, mitropolit at Poceaevului

articol apărut în APĂRĂTORUL ortodox, pliant al juriştilor ortodocşi din Basarabia

   Comentariu saccsiv:

   Sunt foarte importante cele de mai sus. Atat de importante, incat tare imi doresc sa gasim si o alta sursa de informare care sa confirme faptul ca Mitropolitul a spus ceea ce a spus.

Cititi va rog si:

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

NOU – Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Parintele Avelie despre ecumenism, acte biometrice, CNP, semnul fiarei, Apocalipsa, antihrist …

ESENTIAL – Un parinte propune spre dezbatere: CUM E CORECT? „Semnul SAU numele fiarei sau numarul numelui fiarei”? Sau „Semnul ADICA numele fiarei sau numarul numelui fiarei”? DIFERENTA ESTE ENORMA

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC

Inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer de la IBM …

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 23, 2012 at 2:54 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • mihailandrei said, on mai 23, 2012 at 11:01 am

   În aceasa înregistrare video se arată lupta ce există în Secta Penticostală din Satu Mare între pastorul Danciu Ioan și plătitorii de zeciuială.

   Chiar în înregistrare se aude vocea unor enoriași care solicită demisia, în timp ce pastorul continuă să predice, fără a da atenție vorbelor rostite de ascultători.

   Pastorul contestat refuza sa-si demisia ,in schimb a chemat poliția.

   Apreciază

  • Elena Bitca said, on mai 23, 2012 at 6:29 pm

   Hristos s-a inaltat! Ma numesc Elena Bitca si sunt coordonatoarea pliantului juristilor ortodocsi din Basarabia – APARATORUL. Pot sa confirm veridicitatea adresarii mitropolitului Vladimir al Poceaevului – o detinem in original. Adresarea e mult mai ampla, am tradus-o partial. In cazul in care credeti ca prezinta interes, pot sa va transmit varianta electronica a textului integral.
   Doamne ajuta!

   Apreciază

 2. Valentin said, on mai 23, 2012 at 6:39 am

  @Saccsiv…Noi, cititorii blogului tau, suntem de multa vreme convinsi de aceste adevaruri iar unii dintre noi poate chiar se straduiesc sa actioneze in sensul bun, prin refuzarea acestor peceti…Marea problema este insa ca majoritatea covarsitoare a oamenilor habar nu au de aceste lucruri ori daca afla le ignora sau chiar le iau in ras…Cati suntem noi, cei care credem aici? Cateva mii, poate…Dar ce inseamna asta la milioane si milioane de oameni pacaliti de sistem? Tu te straduiesti mereu sa prezinti dovezi noi si multe alte dovezi ca aceste acte si cip-urile sunt semnul vrajmasului…Intentia ta si munca ta sunt nobile dar ar trebui sa facem ceva pentru a-i trage de maneca si pe milioanele de oameni nepasatori…Eu trimit aceste instiintari prietenilor si rudelor pe email, dar niciodata nu am de la ei vreu raspuns sau vreo confirmare sau aprobare. De ce?? Nu stiu…Am strania senzatie ca vom ramane din ce in ce mai putini…sper sa nu fie asa, dar…Tipi, saccsiv, ca profetul in desert…Pentru cine? pentru surzi si orbi?? Pentru glumetzi si indolenti?? pe ei se bazeaza sistemul, pe prostia si lasitatea lor nemarginita…Scuza-ma ca sunt prea dur, dar consider ca un om informat trebuie sa fi chiar prost ca sa se mai lase in continuare pacalit de sistem…Ei, acesti corporatisti plini de masterate si diplome si atestate se cred buricul pamantului dar de fapt sunt prosti de bubuie….

  Apreciază

  • Maria said, on mai 23, 2012 at 9:48 am

   Valentin,
   De acord 100% !Si eu sunt de aceeasi parere ,inca demult ,si am spus-o in comentarii si pe acest blog !
   Milioanele de romani ,habar n-au de aceste pericole care duc la pierderea sufletului pe veci !
   Cati vor fi alesi de Dumnezeu ,vor scapa cati nu ,vor cadea in bratele antihristului !
   Fara ajutorul Domnului ,nici noi , cei care cunoastem aceste lucruri nu vom scapa !
   Sa nu ne pierdem nadejdea in ajutorul de la Domnul si sa lamurim pe cat posibil ,pe toti cei pe care-i cunoastem .
   Acest blog face lucruri minunate in acest sens si putem spune ca este un „Apostol „al Domnului !
   Daca n-ar exista ,nici noi n-am cunoaste prea multe !Slava lui Dumnezeu !!!

   Apreciază

  • marian said, on mai 23, 2012 at 3:00 pm

   @VALENTIN
   Nu judeca ca sa nu fii judecat. Sa ne facem datoria tosi si sa ne rugam sa fim pregatiti pentru momentul cand ne vom afla in fata deciziei. Pana atunci inca e timp si trebuie sa facem tot ce putem noi.
   Eu unul as incerca mai bine sa le dau o mana de ajutor nu sa judec pe altii … E mare lucru ca face Saccsiv, sa ne tina Hristos pe toti aproape ,sa nu pierdem timpul ca e scurt …

   Apreciază

 3. Cosmin M said, on mai 23, 2012 at 7:24 am

  In vedenia in care Iisus sa aratat celor doi copii in jurul anului 1900 El a spus: In lumea aceasta sunt multi oameni dar putini sunt ai mei.
  Conform spuselor Pr. Arsenie Boca in minunata carte Cararea Imparatiei omul pe cararea ingusta spre mantuire are trei dusmani: lumea, trupul si diavolii si are trei arme : rabdarea, iertarea si rugaciunea.
  Unii semeni ai nostrii (lumea) nu se vor intoarce niciodata oricat de mult am incerca noi, asta nu inseamna ca nu avem datoria sa si incercam sa ii aducem pe calea cea dreapta. E atat de mare intinaciunea in lucrulile trecatoare a acestei lumi incat cu greu se poate scapa. Am fost si eu destul de ratacit si Multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a aratat calea cea dreapta.
  In una din cartile despre Pr Arsenie Boca este dat acolo un citat in care Radu Cinamar vorbeste despre o intalnire cu parintele, dupa parerea mea e un mare viclesug acolo si ar trebui scos din carte pentru ca Radu Cinamar este un nume pentru un iohin din misa sau chiar un nume pentru organizatie. Chiar indrazneste sa zica ca parintele a vazut in personajul din carte care a fost la intalnire ca e pe drumul cel bun si mai incolo acel personaj o da cu meditatia si cu zeitatile la greu. Nu stiu cum a ajuns acel Radu Cinamar in acea carte dar este o mare inselaciune, ca diavolul in Rai. O sa revin cu detalii.

  Apreciază

  • Costi said, on mai 23, 2012 at 7:53 am

   Da. „Radu Cinamar” este un pseudonim literar al unui ins de orientare yoghina, necrestin, care se foloseste de astfel de mistificari. In toate scrierile lui pune bomboane otravite pentru „copiii” duhovnicesti.

   Apreciază

   • valeleu said, on mai 23, 2012 at 10:08 am

    Eu cred ca acest radu cin-amar nu e altul decat pavel corut. Cine a citit cartile lui corut vede asemanarile de stil intre cei doi scriitori, sunt prea multe evidente. Asa ca…

    Apreciază

  • acelas said, on mai 23, 2012 at 11:18 am

   cartea cu pricina (cea scrisa de „Cinamar” ala care este un pseudonim al unui securist care s-a apucat dupa revolutie de scrierea de SF-uri) este o mizerie de la prima fila la ultima. Este o utopie SF atat de cretinoida inca si daca citesti numai 2 pagini iti dai seama si nu-ti mai trebuie asa ceva. „Vulturul …” nu stiu cum, este cartea aceluia. Ca sa dea o credibilitate oarecum fulminanta scrierii halucinante pe care o face, a cautat bine un nume credibil, ortodox care sa aiba priza la popor si cartea sa fie „inghitita” de cati mai multi. Asa a catadicsit sa introduca numele Arsenie Boca acolo si sa il faca personaj, spunand dedpre un oarecare copil (personaj principal) are intr-adevar capacitati uluitoare, paranormale este un fel de extraterestru, nu este din lumea aceasta. Apoi ala creste mare si ajunge in Bucegi la asa-zisul si teribilul tunel prin munti care duce intr-o incapere fantastica unde se dezvaluie si ruleaza imagini din istoria omeniri si mai ales cu ce o sa fie, cu minunata explozie tehnologica ce o sa mai urmeze…, indicand, nu-i asa?, magistralul si providentialul rol pe care Romania o sa-l aiba pe viitor. Pai daca nu zici asta, altfel cartea cum s-ar mai citi/cumpara? Niste porcarii pt care a trebuit sa-l inventeze pe parintele Arsenie Boca acolo, care ar fi confirmat nu stiu ce rol providential al acelui mic (copil) extraterestru in tara noastra.

   chiar mi se face rau ca am irosit cateva minute ca sa scriu despre aceasta mizerie de roman sf . Pe de alta parte mi se pare auspect si nu stiu cine se tot ocupa se introducerea parintelui Arsenie Boca in tot felul de povesti si legende aiuritoare, cu ce scop? ce ar avea de castigat? cine sunt?

   din cele de mai sus vad ca pasaje din acel roman sunt preluate de anumite carti care se scriu despre viata parintelui Arsenie Boca. De unde si pana unde? Cine tipareste aceste carti si ce episcop le da aprobarea?

   .

   Apreciază

 4. antiignorantu said, on mai 23, 2012 at 7:57 am

  pana atunci asa vor sa va tina ocupati cu stiri negative…. incercati cu deschiderea constiintelor….

  Apreciază

 5. Cosmin said, on mai 23, 2012 at 8:08 am

  Probabil am mai pus aceasta problema si imi cer iertare daca ma repet: Faptul ca noi avem in acte codul numeric personal, la care entitatile publice fie ele private sau de stat, apeleaza deseori cand interactionam cu ele, este sau nu lepadare de Hristos?

  Cam la aceasta intrebare se rezuma PROBLEMA noastra din momentul prezent.

  Mentionez ca atunci cand ma duc la banca sa imi scot bani de pe cont, pe angajatele bancii nici nu le intereseaza numele meu, doar CNP-ul 🙂 Mi se cere buletinul si ma uit ce anume foloseste casiera de pe el, si e exact CNP-ul, nu numele meu, nici seria si numarul de buletin, doar CNP-ul !!!

  Aparent in CNP, nu apare nimic legat de 666, dar ce nu se vede e algoritmul (sistemul informatic sau felul cum sistemul informatic gestioneaza acel numar) in care e introdus acest numar.

  Daca pana acum, de cativa ani, tot s-a discutat despre cipuri, desi ele nu au fost implementate (acum 3 sau 4 ani am intrebat la serviciul de pasapoarte de pasaportul biometric, angajatul institutiei nici nu stia cu ce se mananca), inafara de cardurile bancare, concret, in nici un alt fel de act (ma refer in cazul Romaniei), atunci problema CNP-ului devine una acuta si foarte grava, deoarece toti avem de mai bine de 20 de ani CNP-uri.

  Daca este lepadare de Hristos, atunci inseamna ca lupta a fost deturnata oarecum, respectiv sa batut toba cu o problema care urma sa fie implementata candva in viitor, omitandu-se un detaliu care ne-a afectat in fond pe toti si de multa vreme: CNP-ul. Adica acea lupata trebuia dusa de la inceput si impotriva CNP-urilor concomitent cu lupta anticip. Acest detaliu a fost omis, iar din filmuletele astea rusesti, cel putin in Rusia, lupta impotriva CNP-ului a inceput cam de multisor, si tocmai din partea unor fete bisericesti, lucru demn de laudat si de mare folos.

  Repet, daca este lepadare de Hristos, in prima faza, trebuie sa gasim o modalitate oficiala de a renunta la acest numar, probabil prin formularea unei cereri catre autoritatile statului, prin care sa cerem eliberarea documentelor fara CNP, si instituirea unei legi prin care CNP-ul sa nu reprezinte o conditionare in interactiunea noastra cu diverse institutii, mai pe romaneste vorbind, sistemul sa se adapteze cerintelor populatiei si nu invers. Stiu ca e o utopie, dar prosti trebuie sa fim sa nu cerem macar asa ceva chiar daca ni se va refuza.

  Probabil ca posibilitatea exista, deoarece sistemul e politic corect, dar nu ne este adusa la cunostinta, nici macar angajatilor din sistem, iar atunci cand intrebi angajatul institutiei in cauza, cu creierul smirgheluit iti raspunde scurt si sec: nu se poate.

  Imi cer iertare pt cele scrise, poate nu sunt in masura sa abordez aceasta problema deoarece din umilul meu bagaj informational nu am posibilitatea sa argumentez decat cu presupuneri.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • aha said, on mai 23, 2012 at 8:38 am

   interesanta abordarea ta. la asta ma gandeam si eu. certificatul de nastere pe care il am nu are CNP, dar il am trecut pe certificat printr-o stampila. sa fiu sincer nu imi aduc aminte cand am dat certificatul sa se puna CNP-ul! dar problema e destul de delicata…si trebuie lamurita. E clar pentru mine ca daca ai acest CNP e lepadare de Hristos. nu e niciun dubiu. dar cred ca nu e prea tarziu totusi. zic si eu! Astept si alte pareri.
   Doamne IIsus Hristos, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

   Apreciază

   • Maria said, on mai 23, 2012 at 10:18 am

    aha,
    Eu nu cred ca CNP-ul este lepadare de Hristos ci este doar o etapa de inregimentare a populatiei ,dupa care urmeaza celelalte pana la implantarea cu silicon a numarului 666 sub piele pe mana dreapta si ulterior pe frunte .Din cate stiu eu ,cam astea ar fi etapele : codul de bare ,cnp-ul ,buletinele de identitate actuale plastifiate ,cipul si pecetluirea ,acestea din urma fiind de lepadare de Hristos si decisive pt primirea
    lui antihrist .
    CNP ,buletine de identitate ,are toata populatia Romaniei ,codul de bare este pe toate produsele si nu putem spune ca tot poporul s-a lepadat de Hristos !Acestea sunt etape premergatoare pecetluirii dar ,sunt acte de identitate personale fara de care nu poti trai in societate si pe care antihristul si-a pus amprenta
    fara ca oamenii sa cunoasca lucrarea ascunsa a satanei .
    Problema este ca trebuie sa ne oprim la buletinul de identitate si sa nu primim cardul cu cip sau cipul in orice fel de act (pasaport ,cardul de sanatate ,permisul de conducere etc .)si implantarea cipului sub piele ,care
    dovedeste lepadarea de Dumnezeu si trecerea in stapanirea satanei pe veci !
    Sa ne fereasca pe noi bunul Dumnezeu de asa ceva !
    Astept si eu alte pareri de la mai buni cunoscatori !

    Apreciază

  • Dan said, on mai 23, 2012 at 9:50 am

   CNP-ul e un cod ce contine, prima cifra, sexul (1 pt. barbati, 2 pt femei), urmatoarele doua cifre, anul nasterii (ultimele cifre din an; de exemplu daca te-ai nascut in 1951 si esti barbat vei avea primele trei cifre din cod 151), luna nasterii, ziua nasterii, urmate de codul judetului unde te-ai nascut.
   Eu iti pot spune CNP-ul daca-mi zici aceste elemente fara sa caut in vreo baza de date sofisticata :)).

   Apreciază

 6. Cosmin M said, on mai 23, 2012 at 8:19 am

  Poate ca vorbesc prostii dar daca cnp-ul ar fi lepadare de ce se mai streseaza atunci sa introduca restul actelor ?
  Daca nu au bagat inseama peste 1.000.000 de semnaturi impotriva actelor biometrice crezi ca vor schimba cnp-ul.

  Apreciază

  • Cosmin said, on mai 23, 2012 at 8:53 am

   @Cosmin M

   Pentru ca CNP-ul nu iti este inscriptionat pe mana sau pe frunte, iar actele in cauza sunt pasul premergator pecetluirii, fara dar si poate. Daca ar veni direct sa te insemne sarind peste faza actelor electronice, cam cati crezi ca ar fi de acord? Cu siguranta mult mai multi s-ar impotrivii decat in situatia pasilor marunti, adica trecand prin faza actelor electronice. Cum am mai spus, sunt unul ce nu stie nimic, incerc sa imi dau cu parerea, si consider ca acei preoti rusi nu vorbesc bazaconii. Totusi avem un avantaj si anume ca de aceasta lepadare ne putem pocaii, dar de insemnarea propriuzisa ba.

   Un alt aspect care mi-a fost in gand demult sa il aduc in discutie, e cel al inchinarii la fiara, si la numele ei, adica la obedienta fata de sistemul din vremurile antihristice, platind impozite, receptionand banii in conturi etc adica folosind respectivul sistem pentru a ne duce traiul. Adica ma refer la faptul ca nu sunt insemnat cu nimic dar oriunde ma duc sa achit sau sa primesc bani, nimic nu se poate inregistra fara sa comunic acel numar. Poate fi aceasta interpretata ca si o inchinare?

   Apreciază

   • Ala said, on mai 23, 2012 at 9:54 am

    Pai in Basarabia, au si facut ceea ce s-a propus mai sus in comentarii. Adica crestinii ortodocsi au cerut expres sa li sa se elibereze acte fara cod de identificare, se numeste formularul nr. 9. A fost o mare lupta atunci. Era cred ca prin 99. Nu sunt sigura cu anul. Poti sa faci orice cu acest act, cu exceptia plecarii peste hotare. Din pacate eu nu am stiut de aceasta chestie, eram studenta pe atunci, habar nu aveam de ortodoxie, asa ca toate actele pana la ziua de astazi sunt cum sunt. Desi, as putea sa fac o cerere sa renunt la buletin cu CNP, sau IDNP, din pacate nu am facut-o.

    Apreciază

 7. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 8:54 am

  Cutremurul din Italia a lovit grav economia. Imi face impresia ca se foloseste HAARP pentru a grabi caderea Europei din punct de vedere economic.

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/cutremurul-din-italia-a-lovit-grav-economia-2-000-de-companii-inchise-si-pagube-mari-in-agricultura.html

  Apreciază

 8. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 8:56 am

  Crime impotriva umanitatii in Siria:Barbat batut si „obligat sa-si linga propriul sange de pe podea”.

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/crime-impotriva-umanitatii-in-siria-barbat-batut-si-obligat-sa-si-linga-propriul-sange-de-pe-podea.html

  Apreciază

 9. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 8:59 am

  Iranul a aprovizionat reactorul nuclear din Teheran cu combustibil nuclear produs LOCAL.

  http://stirileprotv.ro/stiri/international/iranul-a-aprovizionat-reactorul-nuclear-din-teheran-cu-combustibil-nuclear-produs-local.html

  Apreciază

 10. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 9:00 am

  Se schimbă permisul de conducere, după model UE. Vezi cum va arăta. Unde este plasat cipul?

  http://www.jurnalul.ro/observator/noi-permise-conducere-613479.htm

  Apreciază

  • Cosmin said, on mai 23, 2012 at 9:06 am

   @mishuleu

   Acele permise din imagine functioneaza deja de mai bine de 2 ani si nu au cip, in schimb au pe verso in partea dreapta un cod de bare si 3 spirale care ar putea fi interpretate ca 666 stilizat.

   Felul cum e prezentata stirea e inselator, si ii va determina pe sceptici sa afirme urmatorul lucru: uite si la nebunii astia de fanatici religiosi cat se agita pentru un document care nici macar nu are cip. Din 2013 cu siguranta va fi cel cu cip, care nu este prezentat nicaieri, evident, voit.

   Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on mai 24, 2012 at 7:12 am

    Ori cip smart ori cod de bare este acelasi lucru. Dar si fara acestea actul are ,,stelute”. Asta inseamna ca esti de acord cu toata legislatia satanica a U.E.

    Apreciază

 11. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 9:02 am

  Spaţiul aerian al Londrei va fi supervizat de militari pe perioada Jocurilor Olimpice.

  http://www.jurnalul.ro/externe/spatiul-aerian-al-londrei-va-fi-supervizat-de-militari-pe-perioada-jocurilor-olimpice-613481.htm

  Apreciază

 12. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 9:03 am

  (VIDEO) Un pastor propune înfiinţarea de lagăre de concentrare pentru homosexuali şi lesbiene. O idee buna sau rea?

  http://www.jurnalul.ro/externe/video-un-pastor-propune-infiintarea-de-lagare-de-concentrare-pentru-homosexuali-si-lesbiene-613474.htm

  Apreciază

  • Ala said, on mai 23, 2012 at 9:50 am

   Nu e de bine. Homalaii atata si asteapta. PRovocari. Pastorul trebuie sa munceasca ai aduce la Dumnezeu prin pocainta. Noi trebuie sa ii acceptam ca oameni, ca fiinte ale lui Dumnezeu, dar sa le spunem raspicat ca Dumnezeu nu tolereaza pacatul lor si nici noi nu le vom tolera comportamentul lor.

   Apreciază

  • un pacatos said, on mai 23, 2012 at 3:05 pm

   Ce e ala pastor ?!!!
   Noi avem Duhovnici, cei ce stiu sa deosebeasca duhurile, cum zicea Sfantul Parinte Arsenie Boca.
   Lupta noastra e cu pacatele si cu duhurile cazute nu cu oamenii.

   Normal ca-i o tampenie, e din categoria invrajbirii oamenilor, a se vedea cazuri cand un asa zis preot mai da cate o declarati de ii agita pe arabi.

   Apreciază

 13. mishuleu said, on mai 23, 2012 at 9:08 am

  Rusia a lansat cu succes o nouă rachetă intercontinentală.

  http://www.gandul.info/international/rusia-a-lansat-cu-succes-o-noua-racheta-intercontinentala-9662358

  Apreciază

 14. Clau said, on mai 23, 2012 at 9:26 am

  Imi cer scuze ca postez aici ceva ce nu are legatura cu subiectul discutiei…si nici nu stiu unde pot posta in alta parte..
  http://www.doxologia.ro/societate/stiri/fiecare-ora-romania-pierde-cate-trei-hectare-de-padure

  ..sper sa nu starnesc din nou lumea si sa produc scandal cu melodia..cum am facut ultima oara…

  Padurea este un dar mare de la Dumnezeu,asa ca am considerat ca merita putina atentie!
  Fie ca Domnul sa ne ajute sa intrezarim adevarul printre atata minciuna!

  Apreciază

 15. Florentina said, on mai 23, 2012 at 9:35 am

  Doamne ajuta. Am primit un link spre o carte aparuta in 2004, vi-l dau si voua.

  Dă clic pentru a accesa SecreHistoryOfFreemasonry2004.pdf


  Sa ne intareasca Domnul

  Apreciază

 16. Olivia said, on mai 23, 2012 at 9:51 am

  Eu mi-am pierdut certificatul de nastere din 2006, in timp ce il fotocopiam impreuna cu niste diplome; de atunci, folosesc copii, dar nu mai am niciuna legalizata. L-am cautat de am innebunit. Ai mei parinti ma tot bat la cap sa-l declar pierdut si sa fac demersurile necesare inlocuirii certificatului. Eu ,insa,consider un semn pierderea lui..unul pozitiv. Pacat ca oriunde merg, mi se cere CNP-ul de pe buletin..iar ambele mele fetite au CNP 😦

  Apreciază

 17. Observator said, on mai 23, 2012 at 10:20 am

  http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_28870/Legea-Big-Brother-adoptata-de-deputati-Operatorii-de-telefonie-si-internet-sunt-obligati-sa-stocheze-timp-de-sase-luni-anumite-date-ale-abonatilor.html

  iata si primii pasi la noi; va urma concret cardul de sanatate, cu siguranta; apoi ?……………………

  Apreciază

 18. Paula said, on mai 23, 2012 at 11:36 am

  Deja s-a anuntat la radio ca din 2013,permisele de conducere vor avea niste semne de identificare „armonios imbinate” ,dupa cum s-a exprimat crainica ,acestea continand detalii privind starea de sanatate a conducatorului auto,istoricul bolilor,daca poate conduce noaptea sau ziua,precum si date tehnice ale autovehicolului. Apoi s-a facut cunoscut ca cei care vor avea permise vechi,vor putea circula cu acestea pana la data expirarii. Deci ….mare graba ……mare…cu cei din guvern. Numai Dumnezeu mai poate intoarce planurile lor…in rest………

  Apreciază

 19. un pacatos said, on mai 23, 2012 at 11:55 am

  Vad ca se discuta foarte aprins pe latura CNP-ului si bine se face. Ar mai trebui luat in discutie si facturile la unele utilitati.
  La gaze nu se poate plati decat pe baza unei facturi cu cod de bare. Daca la telefon, rds si prin alte parti mai poti plati spunand doar numele, la gaze sistemul te identifica si poti plati decat si NUMAI DECAT pe baza codului de bare de pe factura.

  Apreciază

 20. Cosmin said, on mai 23, 2012 at 11:55 am

  INCESTUL nu va mai reprezenta infractiune ???

  Apreciază

 21. danutza said, on mai 23, 2012 at 12:53 pm

  fratilor, pt ca iar s-a atins un subiect delicat, de care nu prea aflam mare lucru daca nu era fratele saccsiv, va rog sa va amintiti de apelul meu de a plati, fiecare dupa putinte, o mica contributie lunara pt a-l sprijini sa isi desfasoare activitatea in continuare.
  va rog sa va ganditi ce reprezinta acest blog in viata voastra si cum ar fi daca nu ar mai fi activ!
  va multumesc!
  cei care vor sa se alature, pot sa imi transmita mesajul la adresa: ecaterdas@yahoo.ro.

  Apreciază

 22. Sergiu1234 said, on mai 23, 2012 at 6:45 pm

  frate saccsiv pot sa confirm cele de mai sus. Am exemplarul in limba rusa cu semnatura si stampila Mitropolitului Vladimir. da ca doresti il pot trimite tie pe e-mail

  Apreciază

 23. Sergiu1234 said, on mai 23, 2012 at 6:56 pm

  exemplarul lam scos de pe site-ul Mitropolia Moldovei

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: