SACCSIV – blog ortodox

Ce cauta masonii in manastiri?

Posted in MANASTIRE, MASONERIE by saccsiv on mai 15, 2012

Iata ce aflam din articolul Masoneria a dezvaluit la Bucuresti mai multe ritualuri tinute secrete. VIDEO:

Sute de masoni din toata lumea s-au intalnit in acest weekend la Bucuresti. A fost una dintre rarele ocazii in care presei si oamenilor de rand li s-a permis sa asiste la ceremonii.

Imbracati in tinute festive, compuse din robe negre, sorturi si colanul din jurul gatului, membrii masoneriei au indeplinit in fata tuturor cateva dintre ritualurile tinute secrete mult timp.

Presa, dar si alti curiosi care s-au intrebat vreodata ce se petrece la intalnirile marii loje feminine a Romaniei au avut acces la ceremonii doar 30 de minute, desi ele s-au intins pe cateva ore.

Marea maestra, care sta deasupra tuturor, a coordonat totul si, indiferent de nationalitatile celor prezenti, comunicarea s-a facut doar in franceza. Cine vrea sa ia cuvantul trebui sa spuna mai intai o parola.

Cat timp presa a avut acces la ceremonie, masonii au mers doar in linii drepte si schimbau directia doar in unghiuri de 90 de grade. Explicatii insa nu am primit prea multe. Ce inseamna aceste ritualuri si care este scopul lor, ramane un mister.

Duminica, masonii sositi in Romania pentru aniversarea a 90 de ani de la infintarea marii loje feminine au luat cina la clubul BNR, iar luni vor pleca in Moldova, pentru a vizita Salina din Targu Ocna, Biserica de la Borzesti si Manastirea de la Bogdana.

Comentariu saccsiv:

   Inregistrarea o gasiti pe site-ul Pro TV.

   Ce cauta la manastiri? Probabil sa prosteasca publicul si daca ar putea, chiar preotii si monahii. Ce zice maestra?

„V-am deschis o poarta sa vedeti ca nimic nu este secret, ca nimic nu este malefic”

Sigur ca da … Ne-au aratat niste patratele si femei pasind in unghiuri drepte si in rest noi trebuie sa-i credem pe cuvant.

Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

Adica, ei nu fac nimic malefic, ba iata, merg si la manastiri … Oameni de toata isprava.

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 15, 2012 at 4:07 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. minionita said, on mai 15, 2012 at 4:45 pm

    Pai toti facem parte din Biserica-institutie. Asta inseamna ca suntem masoni?

    Apreciază

    • Maria said, on mai 16, 2012 at 10:10 pm

      Hristos a intemeiat doua Biserici (nu institutii ),Biserica Luptatoare (de pe pamant )si Biserica Triumfatoare (cea din Cer ),daca oamenii (clerul )percep taxe ,nu inseamna ca i-au schimbat menirea sau rolul ei pe Pamant .Pt asta vor da socoteala ,Biserica va ramane in veci cea pe care a lasat-o Dumnezeu ,cum bine ai zis
      Cap este Hristos ,iar oamenii sunt madularele !Dar noi ca si crestini ,nu ne referim la Biserica ca la o institutie pamanteasca in care sunt „angajati preoti „cu toate ca asa ar parea ,daca gandim „pamanteste „si nu spiritual .Eu nu pot pronunta acest termen „institutie „,referindu-ma la Biserica lui Hristos ,nici daca-mi pune cineva capul la ghilotina !!!

      Apreciază

  3. minionita said, on mai 15, 2012 at 4:58 pm

    Stiu diferenta dintre cladire si Biserica vie. Si stiu ca unii din conducatorii bisericii-institutie nu sunt pe drumul bun. Dar toti marii nostri duhovnici ii gasimtot in biserica institutie chiar daca ei fac parte si din Biserica vie iar cei care sunt deasupra lor, ierarhic, nu fac parte.De asta e gresit sa spui ca Biserica face parte din masonerie.

    Apreciază

  4. Cosmin M said, on mai 15, 2012 at 5:05 pm

    Noi toti suntem Trupul Lui Hristos. Prin mergerea lor la manastire chiar batjocoresc pe Dumnezeu.

    Apreciază

  5. studentperole said, on mai 15, 2012 at 5:08 pm

    Totu-i bine si frumos la noi in sat. (si marmota…)

    Apreciază

  6. ioancadar said, on mai 15, 2012 at 5:19 pm

    Nu ştiu cum de i-au primit în mănăstire.
    Oare călugării chiar nu îşi dau seama că, în acest caz au amestecat, grâul cu neghina?
    Când va veni Domnul slavei, mulţi vor rămâne pe dinafară pentru că au smintit pe credincioşi.

    Apreciază

    • mishuleu said, on mai 15, 2012 at 8:34 pm

      A slabit mult duhul in manastirile noastre. De asta s-a si ajuns la o astfel de blestematie. In manastiri acum calugarii is ca mireni si mirenii ca dracii.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on mai 16, 2012 at 5:39 am

        adevar graiesti! dar nu uitati ca DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT! ,dac vin la manastire sa se mai boteze acestia inca o dat in BOTEZUL SFANT ORTODOX si dac tot le place sa vina la manastirile ortodoxe insa sa aiba grija ! caci dracii care ii vegheza nu prea suporta nici SFANTA CRUCE , nici CELE SFINTE ,si mi-as dori ibtr-adevar SA VINA si ei la ADEVAR si LUMINA IN HRISTOS de care s-au lepadat ! si sa lase intunericul ,vrajitorii ,romburile,doua lumanari, triunghi cu varful in jos ,plecaciunea in fata lui mamona etc si sa-si FACA CRUCEA DREPT SPRE CINSTE si nu batjocura ,sa POARTE cu CINSTE SFANTA CRUCE la piept si sa se lepede de dracu caci ingrozitor si urat este iadu vesnic!
        Doamne apara !
        amin!

        Apreciază

      • Maria said, on mai 16, 2012 at 9:09 pm

        Nu vor rezista sa stea in biserica ,pt ca-i va scoate diavolul afara si vor umbla poate prin jurul manastirilor ,
        dar daca au aceasta indrazneala si li se permite ,este foarte grav ,pt ca vor merge peste tot prin manastiri .
        Stim noi cine permite aceasta batjocura in Biserica Ortodoxa !

        Apreciază

  7. stone said, on mai 15, 2012 at 5:44 pm

    „Dacii – Adevăruri tulburătoare 2012”: un film documentar, vizionat de sute de mii de români, răstoarnă toată istoria noastră http://www.adevarul.ro/actualitate/dacii_adevaruri_tulburatoare_documentar_0_700130188.html

    Apreciază

  8. Valentin Dorneanu said, on mai 15, 2012 at 6:53 pm

    ca să-i înșele de este cu putință și pe cei aleși

    Apreciază

  9. adrian said, on mai 15, 2012 at 6:59 pm

    Frate Vasile
    In cartea „Infruntarea ” a Ieromonahului Neofit, un fost rabin convertit la Lumina Adevarului lui Hristos (ORTODOXIA), in paginile din final(155-156), gasim si un imn al spurcaciunii pe care nici nu vreau sa o numesc si nici sa ii scriu numele; un imn scris de francmasonul in gr 33 G I Carducci 1835-1907….nu poate fi reprodus si nici macar citit de crestini, insa pt a cunoaste si mai bine… si poate pe cei rataciti si ametiti sa-i aduca la Lumina.
    Va sfatuiesc sa cititi cartea si veti intelege ,inca o data , ceea ce neamul blestemat al jidovilor ne doreste si cum ne percep ei,mai ales pe noi crestinii.
    De remarcat din articol, clubul BNR….in stransa legatura cu „Marele Alb”….banuiesc ca stiati de porecla asta
    Sa ne intareasca Bunul Dumnezeu si sa ajute sa nu-L parasim.

    Apreciază

  10. Alexandru(Fulger) said, on mai 15, 2012 at 7:14 pm

    Aceia cred ca sunt doar masoni care sunt la primele grade si nu cred ca ei cunosc adevarata doctrina , poate chiar vor fi sacrificati impreuna cu revolutionari in timpul desfasurari NOM contra fNOM.

    Apreciază

  11. daruindveidobandi said, on mai 15, 2012 at 7:30 pm

    http://www.youtube.com/watch?v=PwgmSjpZ3k8, dupa prima ora e mai interesant, spune si despre ortodoxie.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 16, 2012 at 11:20 am

      daruindveidobandi

      Tu esti catolica? Cel ce a postat filmul a comentat:

      Acesta e cel mai detaliat film despre apostazia Vatican II.

      Apreciază

      • daruindveidobandi said, on mai 16, 2012 at 12:38 pm

        Sunt ortodox. Am vazut tot filmul,stiu ca e facut de catolici Mi se parea interesant ca au si ei cativa care vad dezastrul din biserica lor,pacat ca nu vad si calea adevarata.Si mai era partea cu ecumenismul, acum se pare ca toate religiile sunt bune, nu mai trebuie nimeni convertit la catolicism.

        Apreciază

  12. preot Adam Ionel said, on mai 16, 2012 at 7:02 am

    Am aflat de asa zisa vizita la Manastirile Bogdana si Borzesti ,avand parohia la cativa km de ele.Am sunat la protopop si la Arhiepiscopie sa imi exprim dezacordul si nemultumirea ca amazoanele astea spurca Biserica lui Hristos si le-am reamintit totusi ca masoneria este sub anatema Bisericii care nu a fost ridicata si nici nu poate fi.Pana acum nu au venit ,monitorizam cativa parinti zona .Este inadmisibil cata obraznicie au sa asocieze imaginea marelui domnitor si Sfant al Bisericii cu ,,marele,, lor arhitect.Cand le auzi ca ne-au deschis o poarta -o poarta la ce? O poarta spre iad . Hristos a deschis usile raiului .Pentru preotii si ortodocsii acestui neam recomand cartea ,,Zeul tolerantei si descrestinarea crestinismului de la editura Christiana ,carte ce trateaza clar masoneria si ecumenismul.Domnul sa ne intareasca si sa ramanem statornici Ortodoxiei noastre pana la sfarsit

    Apreciază

  13. crestinul ortodox said, on mai 16, 2012 at 8:12 am

    DOAMNE AJUTA ! sa vina Tara intreaga la ADEVAR si LUMINA , la HRISTOS l la CREDINTA DREAPTA SI SFANTA -ORTODOXIA si sa spunem NU! PE AICI NU SE TRECE ! si SFANTUL ACOPERAMANT AL MAICII DOMNULUI sa ne acopere in SA GRADINA SFANTA ! iar barbarii de antihristi sa nu calce pe CELE SFINTE ci sa le fie teama si SA CERTE DUMNEZEU pe dracii ce vor a pangari CE ESTE SFANT si LASAT CU VOIA LUI DUMNEZEU PE ACEST PAMINT PLATIT SCUMP CU SANGELE A MII SI MII DE SFINTI MARTIRI, MARTURISITORI SI TRAITORI IN HRISTOS .
    Bucura-te , Bucuria noastra acopera-ne pe noi de tot raul cu Cinstitul Tau Acoperamint!
    amin!

    Apreciază

  14. costel said, on mai 16, 2012 at 10:23 am

    @preot Adam Ionel
    Multumesc parinte pentru cele scrise. Sa va ajute Domnul in ceea ce faceti!
    off-topic
    La Constanta avem un candidat ortodox adevarat la functia de primar. Ar trebui ca toate site-urile ortodoxe sa promoveze/sprijine candidatura domnului Marcel Bouros, deocamdata doar „Bucovina profunda” si „Ciprian Voicila” facand acest lucru. Saccsiv, vezi e-mail te rog. Multumesc, Doamne ajuta!

    Apreciază

  15. costel said, on mai 16, 2012 at 1:13 pm

    @danutza
    Verificati-va email-ul va rog. Doamne ajuta!

    Apreciază

  16. Maria said, on mai 16, 2012 at 10:17 pm

    remussatala,
    „E usor a scrie versuri ,cand nimic nu ai a spune ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.