SACCSIV – blog ortodox

Video: MORGELLONS – o boala stranie. Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele … EXISTA O LEGATURA CU ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC?

Posted in MORGELLONS by saccsiv on mai 13, 2012

Vizionati va rog:

   Iata si ce putem citi in articolul ALERTĂ: Top 10 alimente modificate genetic. Acum şi cu gene umane!:

OMG – legate de o boală stranie

Încă din 2008, NaturalNews.com anunţa posibila legătură dintre organismele modificate genetic şi aşa numita afecţiune Morgellon, cu simptome cum ar fi: mâncărimi, înţepături, senzaţii de mişcare pe piele, granulaţie a pielii, leziuni.

Unii pacienţi arată oboseală, lipsă de memorie pe termen scurt, confuzie mentală, durere şi schimbări în modul de a vedea. Au fost de asemenea înregistrate date privind morbiditatea crescută şi disfuncţii sociale precum productivitate scăzută, pierderi de slujbe, handicapuri severe, divorţuri, pierderea custodiei copiilor şi abandon familial.

Înainte de raportarea ei, boala a fost negată ca fiind un fals, dar cercetările mai amănunţite au relevat că e reală şi că poate fi legată de consumul de OMG. În pofida acestor legături, CDC (Center for Disease Control – centrul de control al bolilor) din SUA a declarat afecţiunea Morgellon de origine necunoscută. Mai mult, comunitatea medicală nu poate oferi publicului nici o informaţie privind o cauză a simptomelor.

Studiile suplimentare efectuate au relevat că fibrele invazive ale ţesuturilor normale extrase de la pacienţii cu Morgellon sunt similare de la unii la alţii şi că nu se potrivesc cu nici o fibră din mediul natural obişnuit.

ADN-ul extras din fibre a fost identificat ca aparţinând unui fungus (o ciupercă) şi că acestea mai conţin şi Agrobacterium, un germen gram-negativ ce are capacitatea de a modifica celulele plantelor, animalelor şi chiar şi pe cele umane.

Boala Morgellon nu este singura asociată cu hrana modificată genetic.

Există dovezi din ce în ce mai clare cu privire la faptul că alimentaţia pe bază de OMG poate cauza alergii, reacţii imunologice, probleme cu ficatul, sterilitate şi chiar moarte.

Mai mult, pe baza singurului experiment de hrănire umană cu alimente pe bază de organisme modificate genetic s-a stabilit că materialul genetic conţinut în produsele alimentare pe bază de OMG se poate transfera în ADN-ul bacteriilor intestinale la om şi poate continua să se înmulţească.

Conştientizarea pericolului

Încă o dată, American Academy of Envirnomental Medicine (academia americană de medicină a mediului) a arătat că OMG constituie o ameninţare serioasă a sănătăţii, şi nu că doar în mod accidental pot exista legături între acestea şi efectele asupra sănătăţii.

AAEM a sfătuit medicii să avertizeze pacienţii să evite OMG, întrucât introducerea OMG în hrana curentă e corelată cu o creştere alarmantă a bolilor cronice şi alergiilor alimentare.

Nu ar trebui să constituie nici o surpriză. Acum 30 de ani, un supliment alimentar numit L-trytophan a ucis 100 de oameni şi a afectat între 5.000 şi 10.000 de alte persoane. Cauza a fost identificată în final ca fiind procesul de inginerie genetică utilizat în producerea sa. Dacă simptomele nu ar fi avut trei caracteristici principale evidente, anume unice, acute şi rapid instalate, boala nu ar fi putut fi identificată.

Gândirea progresistă în termeni de profit nu e rea, cu siguranţă. Dar să înlături orice precauţie pe argumentul convenabil că nu există suficiente dovezi că hrana OMG este într-adevăr distructivă e o dovadă de curată iresponsabilitate. Şi va fi cu siguranţă o scuză lamentabilă în cazul în care se va dovedi fără putinţă de tăgadă că hrana OMG e într-adevăr nocivă.

Orez cu gene umane?

Chiar între organismele modificate prin inginerie genetică, există un caz cu totul special.

Este un orez ce conţine gene umane, produs de compania Ventria Bioscience şi care este cultivat acum pe circa 1600 de hectare în Junction City, Kansas, SUA – poate şi prin alte părţi, şi cea mai mare parte a oamenilor habar n-au că există aşa ceva.

Firma cultivă de câţiva ani buni în secret soiul de orez modificat cu gene din ficatul uman, în scopul de a preleva proteinele dezvoltate de acest “Frankenorez” şi de a le folosi la producerea de medicamente. Cu aprobare de la USDA – departamentul agriculturii din SUA – Ventria a luat una din cele mai larg răspândite cereale din lume şi o foloseşte drept catalizator pentru obţinerea de noi medicamente.

Iniţial, cultivarea acestui tip de OMG, în trei varietăţi, a fost limitată la interiorul laboratoarelor. În 2007, Ventria a scos orezul afară, în aer liber.

Compania a încercat să-l cultive mai întâi în Missouri, dar a întâmpinat rezistenţă din partea Anheuser-Busch şi a altor firme, care au ameninţat să boicoteze tot orezul produs în acel stat dacă Ventria ar fi plantat orezul în graniţele statului din inima SUA. Aşa încât Ventria s-a mutat cu plantările în Kansas.

Problema cea mare constă în faptul că, deşi acest tip de orez nu a fost aprobat pentru consumul uman, este cultivat în câmp deschis, unde potenţialul de înmulţire necontrolată este uriaş, iar pericolul pentru sănătatea publică este, de asemenea, pe măsură.

Cu toate protestele care au urmat conştientizării acestor riscuri, USDA a aprobat cultivarea în câmp deschis a acestui orez. Şi aceasta după ce FDA a refuzat autorizarea OMG-ului produs de Ventria în 2003!

Comentariu saccsiv:

   Vizionati va rog si:

Asadar, o boala ciudata, de care pana acum vreo 10 ani nu se auzise. Oamenii simt ca umbla gandaci prin corp, apoi ies fire din ei …

59 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 13, 2012 at 6:51 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Mihai said, on mai 13, 2012 at 7:05 pm

    ciudat…imi aminteste de un film din perioada liceului, pe care il stiti: MUMIA. Care l-ati vazut, stiti despre acei scarabei care misunau prin corpurile oamenilor… Ridic un semn de intrebare…

    Apreciat de 1 persoană

    • Irina said, on octombrie 18, 2013 at 11:58 am

      Sa fie oare vorba despre aceea buba din Apocalipsa de care vor suferii cei pecetluiti. Chiar daca oamenii din filmulete nu sunt injectati cu un cip, totusi poate este doar un semn a ceea ce se va intampla cand vor fi pecetluiti cu semnul fiarei, atunmci poate se vor generaliza aceste boli, poate vor deveni si mai grave.

      Apreciat de 1 persoană

  3. mishuleu said, on mai 13, 2012 at 7:06 pm

    Slujitorii satanei la noi in tara. Nu se mai feresc de noi.
    Sute de masoni din toata lumea, la Bucuresti.

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ritualuri-bizare-la-cea-mai-secreta-ceremonie-din-lume-intalnire-festiva-a-masonilor-din-romania.html

    Apreciază

    • marian said, on mai 13, 2012 at 7:35 pm

      Ce cauta satanele astea la Manastirile noastre?
      Tabla de sah de pe podea, de pe peretii bailor, de pe imbracaminte, de pe usile taximetrelor, etc, are ca semnificatie atragerea celui rau si inselator, la intersectia dintre campuri, dintre alb si negru, acolo unde este cel mai mare contrast. Feriti-va sa va imbracati in haine care au ca model, tabla de sah. Nu va decorati casele in tabla de sah. La intersectii se intampla accidente in care multi mor. Carrefour, inseamna cumva, INTERSECTIE? Parca asa stiam.

      Apreciază

    • stef said, on mai 13, 2012 at 8:57 pm

      Le mai faceau reclama si in haznaua de la irealiatea tv – Acolo erau niste interviuri mai de aproape de „marea maestra” – o harca teapana si sinistra emanand o stare nedefinita – ceva hilar amestecat cu vanitate… Daca tot s-au luptat ei pentru binele societatii cum explica actuala stare de lucruri?

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 14, 2012 at 1:49 am

      Anathema cu ei ! oare chiar asa s-a ajuns sa fie spurcat intr-atat acest pamint ! insa sa tinem minte DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT !

      Apreciază

      • Cathalin said, on mai 14, 2012 at 8:50 am

        Nu se lasa batjocorit dar noi doar prin vorbe nu dovedim mai nimic , trebuie si atitudine ! Cursul lucrurilor nu stiu sa-l putem schimba dar lupta pentru dreapta credinta trebuie dusa pana la capat mai ales prin fapte .

        Apreciază

    • danutza said, on mai 14, 2012 at 10:29 am

      eu zic sa scriem la patriarhie, episcopii, arhiepiscopii, etc si sa le cerem atitudine fata de vizita oficiala a satanelor masone la manastiri.
      in grecia, par Vulcanescu ne-a spus la conferinta de la constanta, ca enoriasii sunt f activi si iau atitudine imediat, atunci cand preotul greseste.

      Apreciază

  4. marian said, on mai 13, 2012 at 7:11 pm

    Se pare ca, agentul patogen responsabil de declansarea acetei boli, ar fi un parazit citat in literatura de profil din perioada cunoscuta sub numele de evul mediu. Cum s-ar fi putut izola si mentine in stare latenta asa de multe sute de ani un parazit, ramane un mister, cel putin, pentru mine.
    Sunt voci care acuza ca acest posibil parazit ar fi fost imprastiat din avioanele care lasau in urma lor acele dare chimice, in america.
    Au fost oameni care nesuportand senzatia de mancarime, ajungand pana la ruperea pielii si a tesuturilor profunde, de durere, de nebunie, si-au luat zilele.
    Sa ii ierte Dumnezeu, caci, poate, nu au stiut ce faceau.

    Apreciat de 1 persoană

  5. marian said, on mai 13, 2012 at 7:18 pm

    Ahmadinejad, inaintea conferintei destinate examinarii situatiei programului nuclear iranian, a gasit cu cale sa insulte israelul, comparandu-l cu un gandac deranjant, sau, cu un ţânţar, care nu are capacitatea de vedea ce mare e orizontul natiunii iraniene.
    Fie doar si pentru o atare afirmatie, jidanii vor ataca Iranul. Jidanii nu trec nimic, niciodata, cu vederea. Mai devreme sau, mai tarziu, se razbuna crunt, in hohote de ras, satanice.
    Iranian president: Israel ‘nothing more than a mosquito’ to Iran
    http://edition.cnn.com/2012/05/12/world/meast/iran-ahmadinejad-israel/?hpt=hp_t1

    Apreciază

  6. stef said, on mai 13, 2012 at 8:23 pm

    Pulverizarea masiva din avioane in ultimii ani – LA NOI DE PRIN 2007 – in sua de prin 2000 – unele studii arata ca ar fi voba de nanoparticule cu functie de multiplicare/crestere – in soi de organisme sintetice hibrid cu functii bilogice create in laborator
    http://www.morgellonsexposed.com/Chemtrails&Morgellons.htm

    Apreciază

    • stef said, on mai 13, 2012 at 8:24 pm

      functii biologice – scuze pt greseli -am o tastatura rigida

      Apreciază

    • cineva said, on mai 14, 2012 at 2:40 am

      Adevarat. Cu o mica corectie: in SUA se sprayaza din 1990.

      Apreciază

      • marian said, on mai 14, 2012 at 7:24 am

        Habar nu am exact, pentru ca, Dumnezeu M-A FERIT sa calc in america, dar, un documentar afirma ca, primele cazuri din sua, ar fi fost reclamate la nivel de 1983, asta, daca nu imi joaca memoria vreo festa. Se mai zicea in acel documentar ca autoriitatle medicale americane ai acelor ani, nu stiau cum sa bage sub covorul tacerii, cat mai repede, acuzele acelor pacienti, care, pe drept, solicitau ingrijire. Cine facea prea mult zgomot, era declarat nebun si bagat la azil psihiatric. E groaznic daca au sintetizat structuri cu capacitata replicarii, a inmultirii si perpetuarii lor in organism. Viata e DOAR de Dumnezeu lasata, nu de satanele astea. Viata e mult mai mult decat ce invatam la scoala, metabolism, schimb de materie si de energie, transformare plastica, din ceva sa se construiasca altceva plus reproducere. Viata e Duhul Lui Dumnezeu, despre care nimeni nu sufla in vreo carte de biologie. Cat de multa prostie a fost predata in scoli si in facultatizeci si sute de ani, in numele materialismului si a determinismelor genetice, evident, FALSE! Prima lectie care ar trebui predata ar trebui sa fie dragostea si respectul fata de Minunea vietii, Lucrare a Lui Insusi Dumnezeu, Tatal. Nu gena determina calitatile si abilitatile, ci, mai degraba, INVERS! Dar, cum, la satane, totul e cu semn schimbat, nu am de ce sa ma mir prea tare ca suntem unde suntem si mai ales, cum suntem.

        Apreciat de 1 persoană

  7. ioancadar said, on mai 13, 2012 at 8:31 pm

    Fraţilor, ştiu că subiectul prezentat de mine mai jos este un subiect controversat.
    Dar, vreau să citiţi acest articol cu ochii inimii, ai sufletului, nu cu cei ai minţii:

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/05/13/donarea-de-organe/

    Apreciază

  8. Cosmin S. said, on mai 13, 2012 at 9:15 pm

    Alan Watt – Viitorul a fost Planificat

    Apreciază

  9. Luiza said, on mai 13, 2012 at 9:38 pm

    Super super interesant articolul…Se pare ca elita mondiala doreste sa-si indeplineasca scopul. Doresc exterminarea populatiei. Am cautat pe internet informatii in engleza si in masura in care am putut intelege, am ramas inmarmurita. Doamne ajuta si pazeste pe toata lumea. Cumplite vremuri mai traim.

    Apreciază

  10. mishuleu said, on mai 13, 2012 at 10:36 pm

    Documentarul despre MASONERIE care a grabit disparitia profesorului IORGOVAN prin iradiere.

    Apreciază

  11. e de la chemtrails: ne confruntam cu 5 mari pericole:
    1.transhumanismul
    2.curentul ateist
    3.extraterestrii(demonii)
    4.centralizarea puterii politice, economice si sociale in mana oligarhiei
    5.ignoranta

    Apreciat de 1 persoană

  12. mishuleu said, on mai 13, 2012 at 10:39 pm

    DEMASCAREA MASONERIE – ANTONIE IORGOVAN

    Apreciază

  13. nea Anderthal said, on mai 14, 2012 at 1:38 am

    Doamne ajuta,
    N-am avut timp sa mai scriu pe blog dar acum voi incerca sa scriu ceea ce aveam de gand sa scriu:

    1) „Obamaba” este de acord cu casatoria sodomitilor deoarece si el face parte din clubul lor
    :

    Daca nu credeti cautati pe „goagal” urmatoarele:”Larry Sinclair”

    2)Legea de aur(golden rule) este urmatoarea:”those who have(own) the gold make the rule”.Tradus:cei ce au(poseda) aurul(stiti „cine”?) fac legea!

    3)Nu va mai mirati de tot raul ce se intimpla in jurul nostru!Va asteptati la bine?Suntem in 2012!

    4)Stire interesanta:au „descoperit” un alt calendar mayas si au dedus ca nu mai se sfarseste lumea in decembrie anul acesta!Hmm, ce au de gand?

    Apreciază

    • Cathalin said, on mai 14, 2012 at 9:23 am

      3)Nu va mai mirati de tot raul ce se intimpla in jurul nostru!Va asteptati la bine?Suntem in 2012!
      Care e legatura ? La mai bine nu ne asteptam ne asteptam sa fim mai uniti in credinta si sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne intareasca .

      Apreciază

  14. crestinu ortodox said, on mai 14, 2012 at 8:35 am

    esti mason cumva ! @ Mihai , toate icoanele cu SFANTA TREIME se reprezinta cu varful in sus indiferent de reprezentare a celor 3 PERSOANE DIVINE ;si inca ceva sfesnice cu 2 lumanari ,numarul 2 este numarul vrajitorilor care folosesc acest numar pentru altele… lucru alui rau si de ce nu folosesc trei luminari iar litera G vine de la gheena ; nu vorbesc din carti , m-am lovit de aceste necuratii si spurcaciuni oculte gen vrajitorie iar DUMNEZEU M_A SALVAT DIN iad ,caci dracul nu sta la discutie te inghite cand te dai cu el ; MULTUMESC inca o data DOMNULUI IISUS HRISTOS caci sunt aici si pot sa MARTURISESC ADEVARUL si nu in iad !
    Doamne ajuta!
    Amin!

    Apreciază

  15. ioan said, on mai 14, 2012 at 9:39 am

    acum 2 zile un boing 777(unul din cele mai sigure avioane din lume-cuvintele prezentatoarei) din india a aterizat fortat la Buc. cauza: un senzor de fum din cala bagajelor s-a activat. la inspectia tehnica nu s-a constatat nici un defect si dupa patru ore avionul si-a continuat cursa. comentariu- greu de crezut ca senzorul ala a luato razna fara nici un motiv. mai probabil ar fi ca deasupra Romaniei au marit debitul de chemtrails si au scapat si in cala bagajelor un pic.

    Apreciază

  16. crestinul ortodox said, on mai 14, 2012 at 9:52 am

    alooo ! @ Mihai eu nu ma inchin la icoane de sorginte catolica adica eretica si am acasa Icoana cu SFANTA TREIME si cu PERSOANELE TREIMII SFINTE cumparata de la o biserica greaca ortodoxa si mama mea are cu PERSOANELE SFINTEI TREIMI – TREI INGERI iar reprezentarea la ambele este cu v varful in TRIUNGHIULUI SFANT in sus ;cred ca gresesti sa numesti eretica o Icoana ORTODOXA , sa nu fii tu ala ereticu !

    Apreciază

    • Popsy said, on mai 14, 2012 at 10:18 am

      @crestinul ortodox
      Mihai nu ti-a spus ca esti eretic; el si-a dat doar cu parerea ca icoana este eretica. Spun si-a dat cu parerea pt. ca scrie „sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc”.
      Pe de alta parte tu-l numesti pe el eretic. Pai e frumos? Sau in duh ortodox?
      Doamne-ajuta!

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on mai 14, 2012 at 10:52 am

        Popsy

        Acum din te miri ce ne zicem eretici. Eu am o icoana cu mantuitorul ,,cu inima” de pe vremea cand inca nu eram trezit, dar acum ce sa fac, sa o arunc?

        Apreciază

    • Popsy said, on mai 14, 2012 at 10:25 am

      Oricine poate gresi din nestiinta si Biserica acorda circumstante atenuante (in limbaj bisericesc: iconomie, pogoramant). Oare de ce ne este atat de greu sa acceptam ca gresim? O fi oare mandria…?!?!
      N-am intentionat sa jignesc pe nimeni. Gandeam doar cu glas tare… Iertati-ma.
      Doamne-ajuta!

      Apreciază

      • Popsy said, on mai 15, 2012 at 8:31 am

        @STOP RFID
        Intrebarea asta (mi-)am pus-o si eu in trecut, cand a fost cazul. Ca raspunsuri primite au fost:
        1. Daca icoana-i catolica, daruieste-o unui catolic care o vrea.
        2. Arde-o
        Doamne-ajuta!

        Apreciază

  17. crestinul ortodox said, on mai 14, 2012 at 12:14 pm

    auzi mai @ Mihai sa nu-mi mai faci eretica Icoana cumparata din Biserica Ortodoxa din Grecia caci daca nu stii , oare ? nu-i mai de folos o vorba fara sminteala care destul ” de bine bantuie” si „urla pe cine sa mai inghita ” in Biserica Ortodoxa caci deh aici se duce lupta cea MARE ; si de asemeni iertare ! dar sa stiti UNUL SINGUR ESTE DUMNEZEU CEL IN TREIMEA SFANTA TATAL , FIUL SI DUHUL SFANT si UNUL SINGUR ESTE HRISTOS INTR-O SINGURA BISERICA ” INTR-UNA SFANTA , SOBORNICEASCA si APOSTOLEASCA BISERICA ” dupa cum ne ARATA CREZUL NOSTRU CEL ORTODOX ;
    am icoane la care tin foarte mult si imi sunt dragi caci eu vad pe DUMNEZEU atunci cand ma uit si ma inchin la DUMNEZEU atunci cand ma inchin in fata lor , si de asemeni am avut grija sa-mi iau cele de sorginte adevarata , anume cea ortodoxa !
    si sincer puteai sa o spui mai cu aluzie , mai subtil nu sa treci direct „la atac ” nu la mine ci la Sfanta Icoana ! astfel din acest motiv am sarit intrucat sunt destui ‘lupi haini imbracati in blana de oaie ‘care iscodesc si scormonesc poate ,poate !

    Apreciază

  18. crestinul ortodox said, on mai 14, 2012 at 12:16 pm

    valabil si pt @popsy

    Apreciază

  19. crestinul ortodox said, on mai 14, 2012 at 12:27 pm

    si nici CUPOLA BISERICII DIN LAVRA POCIAEV unde este pictat DUMNEZEU TATAL ce tine pe FIUL in ale SALE BRATE nu este canonic???www.crestinortodox.ro/biserica-lume/lavra-poceaev-67696.html
    uitat-va aici la aceste MINUNI ALE ORTODOXIEI ADEVARATE si nu aruncati cu piatra in balta dac nu stiti!

    Apreciază

    • danutza said, on mai 14, 2012 at 2:12 pm

      asa si? crezi ca nu se pot insela pictorii care au pictat biserica?
      au avut caderi si erezii, inclusiv sfinti!
      cum poti sa-l cuprinzi pe Dumnezeu Tatal intr-o pictura, cand El e atemporal, supraspatial si imaterial???
      singurul Dumnezeu intrupat este HRISTOS!!!!

      Apreciază

  20. crestinul ortodox said, on mai 14, 2012 at 2:13 pm

    nu stiam de acest articol ! ce pot sa zic DUMNEZEU STIE MAI BINE RASPUNSUL ! insa LAVRA POCIAEV SE MANDRESTE CU CE ESTE SFANT SI DUMNEZEIESC ACOLO ” TALPITA MAICII DOMNULUI IN PIATRA LASATA ” , CU ICOANA FACATOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI si MOASTELE SFINTILOR AMFILOCHIE , si SFANTULUI IOV CE OCROTESC ACEST ASEZAMINT SACRU de care antihrist nu se va apropia conform unei profetii …si sa stiti ca ucrainienii sunt parca un pic mai ortodocsi decat noi , si asta din ce am vazut si ce am auzit !” dar sa nu va intristati PRIGOANA VINE DE LA APUS , iar MANTUIREA DE LA RASARIT VINE ” SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA .
    Insa noi avem aici GRADINA MAICII DOMNULUI pe care „trebuie sa ne-o aparam ” si O ARMATA DE SFINTI SI APARATORI ai ACESTEI GRADINI FRUMOASA SI SFINTA si doar sa ne RUGAM la MAICA DOMNULUI , LA SFANTUL SAU ACOPERAMINT , LA SFINTII NEAMULUI CE NE OCROTESC , CU RUGACIUNI in DUH SI ADEVAR CACI MULT POT ACESTE RUGACIUNI SI INSASI MAICA DOMNULUI SA NE FIE OCROTIREA SI MANGAIEREA NOASTRA IN ACESTE VREMURI de INCERCARE A DREPTEI CREDINTE „in fata furtunii iscata de antihristi ce vine din apus ”
    Bucura-te , bucuria noastra ,acopera-ne pe noi de tot raul cu Cinstitul Tau Acoperamint !
    AMIN!

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on mai 14, 2012 at 3:07 pm

      Nu trebuie prezentat Dumnezeu Tatal sub forma de mosneag. Dumnezeu Tatal nu s-a intrupat asa ca nu stim cum sa-l reprezentam.

      Apreciază

  21. bogdan said, on mai 14, 2012 at 10:33 pm

    Hristos a inviat , saccsiv stiu ca ai scris despre chemtrails dar nu imi aduc aminte vreun frate sa fi dat o solutie practica impotriva darei mortii . Am cautat pe youtube si am gasit VINEGAR KILLS CHEMTRAILS OTETUL DISTRUGE DARA LASAND CERUL CURAT .La inceput am crezut ca e o farsa totusi am pulverizat cca 300ml de otet cand darele erau deabia formate si surpriza a functionat in mai putin de o jumatate de ora cerul era senin .Ca sa aiba efect trebuie pulverizat otetul cand sunt pe la inceputul ” lucrarii” altfel trebuie o cantitate mai mare de otet pana la un litru. FRATILOR INCERCATI PUNETI OTET INTR-O STICLA IN CARE A FOST FOLOSITA PENTRU CURATAT GEAMURILE .Atentie otetul arde plantele nu pulverizati langa flori sau in gradina cu zarzavat , atentie sa nu va intre in ochi ustura rau.Haideti sa redam ROMANIEI cerul curat de altadata.Expicatia ar fi ca otetul este acid si neutralizeaza ionii de bariu care sunt alcalini.Sacciv incerca si spune daca a avut efect , de maine toti cu ochii pe cer si cu mana pe sticla cu otet.

    Apreciază

    • G-man said, on mai 15, 2012 at 11:07 am

      receptie …hhss..receptie pamantul catre bogdan… raspunde bogdan… hhhss.. urmatoarea misiune este sa pulverizezi otet pe luna .. imediat dupa aselenizare…receptie.hhh..recepti..
      ……………………………………………………………………………………………………………..
      acesta a fost ultimul mesaj inregistrat de cutia neagra ..pe nava stelara delta..in drumul catre luna.. de atunci nu se mai stie nimic de ea. Cine la vazut pe bogdan e rugat sa anunte militia stelara…

      Apreciază

  22. crestinul ortodox said, on mai 15, 2012 at 7:31 am

    aveti grija , mare atentie deja prin acest suntem priviti cu „ochiul” big- brother in afara de asa zisa cenzura pe care adm o mai face din cand in cand in scop mda ! constructiv mai este o cenzura , interesant se taia netul ori de cate ori vaiam sa accesez apologeticum hmmm ! si am luat o iconita a Maicii Domnului si am tinut-o drept in fata acelei „vulpi’ de la mozilla fire fox si culmea dupa nu stiu cate nereusite a aparut pagina !!! nu stiu care-i explicatia dar…

    Apreciază

  23. crestinul ortodox said, on mai 15, 2012 at 7:48 am

    am vrut sa spun prin acest net dar vad ca se cenzura ,
    mesaj catre cenzuratori „daca tot taiati si va deranjeaza adevarul spuneti voi „adevarul” caci noi stim care-i Adevarul si Lumina !”cautati-l si voi in CREDINTA CRESTIN ORTODOXA , IN SFANTA CRUCE SI IN ADEVARUL DUMNEZEIESC AL LUI …HRISTOS A INVIAT !
    AMIN!

    Apreciază

  24. ines said, on mai 15, 2012 at 3:44 pm

    Colonhelp nu ajuta colonul
    http://insulaindoielii.wordpress.com/2011/07/03/colonhelp-nu-ajuta-colonul/

    Apreciază

  25. […] Video: MORGELLONS – o boala stranie. Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele …… […]

    Apreciază

  26. […] Video: MORGELLONS – o boala stranie. Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele …… […]

    Apreciază

  27. […] Video: MORGELLONS – o boala stranie. Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele …… […]

    Apreciază

  28. MI said, on mai 16, 2021 at 4:47 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  29. Lili said, on decembrie 30, 2021 at 1:34 am

    Unde pot vedea acete videouri? ca au fost sterse

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.