SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Un catel se straduie si reuseste sa evadeze …

Posted in ANIMALE by saccsiv on mai 11, 2012

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 11, 2012 at 3:55 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. cineva said, on mai 11, 2012 at 4:18 pm

    Putin trage o palma neobrazatilor din vest.

    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-18016106

    Ma tem insa ca asta nu va ramane nepedepsit.

    Apreciază

  3. Aurora said, on mai 11, 2012 at 4:25 pm

    Genial !!! Avem de invatat de la acest catel admirabil, dar nu avem destula determinare, destula vointa. Ne-am cam obisnuit in borcanul cu purici, e mai comod asa. De ce sa ne mai zbatem, caci tot vom muri intr-o zi, fie sclavi, fie liberi. Ce mai conteaza ?!! Am un coleg cu mult bun-simt si cu mintea destupata, care acum cativa ani mi-a dat primul fluturas cu mitingul anti-cip si mi-a zis :” Aurora, du-te tu la miting, ca te acopar eu la sef, dar eu oricum nu merg la asa ceva pentru ca n-are rost sa inot contra curentului, caci tot ei (cei din Sistem) vor castiga, asa ca ce rost mai are sa ma lupt ? Du-te tu ca esti mai implicata ca mine, dar ma tem ca lucrurile vor merge inainte si vor pune cipuri pe toate actele si in final pe noi si vom accepta desigur pentru ca n-avem alta solutie. Sotia mea are lupus, soacra-mea poliartrita, pe mine ma paste diabetul, spune-mi tu cum sa rezistam fara card de sanatate ?” Cand l-am vazut atat de resemnat in fata ofensivei cipului, mi-am dat seama ca n-am cum sa-i schimb mentalitatea si am oftat… Dar pentru ca e un om cu multe calitati, ma rog pentru el si familia lui.

    Apreciază

  4. cineva said, on mai 11, 2012 at 4:28 pm

    In alta ordine de idei, numaratoarea inversa a inceput. Tineti-va bine. Torta iluminatilor s-a aprins in templul spurcatei Hera din Olimp:

    http://www.independent.co.uk/sport/olympics/olympic-flame-lit-in-greece-ahead-of-torch-relay-across-britain-before-the-2012-london-games-7733311.html?origin=internalSearch

    Apreciază

  5. Iones said, on mai 11, 2012 at 5:12 pm

    Apropo de catei: Silviu Prigoana are in plan microcipuirea cainilor maidenezi daca ajunge primar general:

    •Recensământul și microciparea tuturor câinilor din București, castrarea lor și introducerea de amenzi pentru cei care abandonează câini pe străzi.

    http://www.prigoana.ro/solutia-prigoana-pentru-problema-cainilor/

    Apreciază

  6. agerstress said, on mai 11, 2012 at 5:18 pm

    Incredibil! Catelul acesta da dovada de o inteligenta cu totul iesita din comun pentru specia sa (si nu numai…) daca actiunea vine din inteligenta…
    Un copil la varsta echivalenta acelui catel nu poate gandi si pune in practica o actiune atat de complexa. Sunt si oameni maturi pe care nu-i duce capul sa aplice aceeasi metoda practica de a evada!!! Tocmai de aici vine senzationalul.
    Nu este exclus sa fi primit si un ajutor (invatatura) si din lumea nevazuta pentru ochiul nostru.

    Apreciază

    • valentin said, on mai 11, 2012 at 5:37 pm

      uitati si un super-bebe in actiune

      Apreciază

      • agerstress said, on mai 11, 2012 at 7:42 pm

        🙂 Acest bebe cred ca s-a uitat la emisiunile lui Bear Grylls. Insa operatiunea de evadare a catelului e mult mai complexa.

        Apreciază

  7. ioan said, on mai 11, 2012 at 5:19 pm

    este f. greu sa evadez.cine ma tine.blidul cu linte(mai bine zis cu chimicale)cel de toate zilele.l-am luat astazi(salariul ma refer)pot sa dorm linistit.maine mai vad. dar maine nu exista(nici macar in calendar).cu fiecare blid inghitit i-mi mai vand un pic din dreptul de intai nascut si asa fara sa-mi dau seama m-am transformat din Iacov(om liber, fiu al lui HRISTOS)in esav (sclav, fiu al lui …).nu masonii,nu cipurile,nu satana sunt de vina.eu sunt singurul vinovat. de ce.pentru ca am pus botu

    Apreciază

  8. Iones said, on mai 11, 2012 at 5:50 pm

    Florida, SUA : Bebelus dat jos din avion pe motiv ca este terorist…
    http://www.cotidianul.ro/bebelus-dat-jos-din-avion-pe-motiv-ca-este-terorist-182395/

    Comisia Europeana ii invita pe romani sa isi spuna parerea despre cetatenia europeana
    http://www.cotidianul.ro/ce-ii-invita-pe-romani-sa-isi-spuna-parerea-despre-cetatenia-europeana-182398/

    Rămăşiţele lui Nyiro Jozsef, scriitor interbelic secui care a militat pentru refacerea Ungariei Mari, se întorc în Harghita
    http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Ramasitele_lui_Nyiro_Jozsef-scriitor_interbelic_secui_care_a_militat_pentru_refacerea_Ungariei_Mari-se_intorc_in_Harghita_0_698330422.html

    Apreciază

  9. Dan said, on mai 11, 2012 at 5:54 pm

    Omului nu-i pasa prea mult de libertate ci de bunastarea lui. Cat timp in sclavie obtine un nivel de trai mai ridicat, nu il intereseaza pe seama cui se face, de aia are oroare de libertate. Ce vor oamenii in general? Pensii, salarii, case pe moca, si asa mai departe.
    Am vazut mai demult un documentar facut de un occidental despre Rusia, nu mai imi amintesc cum se numea. In fine, omul merge intr-un sat rusesc mai saracacios si-i intreaba pe localnici cum a fost viata pe vremea lui Stalin si cum e acum, ei au raspuns ca era mai bine cu Stalin ca „era disciplina” (sau ceva asemanator), la care occidentalul le zice „dar n-aveati libertate”. Reactia acelor rusi a fost demna de romanele dostoievskiene, „libertatea e un concept”.
    Mai recent, o reactie similara de la un lider din Belarus a venit, conform caruia, libertatea este rea, daunatoare fiintei umane, ba chiar omul neimpacandu-se cu ea, fiindu-i insuportabila. Mai mult, il folosea ca autoritate pe Dostoievski, desi ma-ndoiesc ca intelegea la ce se referea autorul rus cand a zis ca „libertatea e insuportabila pt. om”.
    Libertatea implica responsabilitate, nu lapte si miere, ori e mai usor pentru multi sa se lase condusi de altii, sa ramana simpli sclavi cu paine si circ decat oameni liberi care ar putea sa nu mai beneficieze de paine si circ.

    Apreciază

    • agerstress said, on mai 11, 2012 at 7:29 pm

      Libertatea impinsa pana la extrem inseamna negresit moarte si implica inclusiv lepadarea si razvratirea fata de Dumnezeu. Viata o gasim in starea noastra de rob al lui Dumnezeu (initial prin faptul ca de acolo ne-a fost daruita si apoi ca prin jertfa Lui Hristos ne-a fost rascumparata de sub puterea mortii). Suntem dependenti de Dumnezeu. Fara El nu putem exista.
      Ganditi-va ca suntem captivi mediului terestru in care traim, dependenti de aerul pe care il respiram, de hrana cu care ne hranim, de clima care face posibila aceasta viata, cel putin atata timp cat vietuim in acest trup de carne. Libertatea care ne impinge inafara „pantecelui” terestru ne impinge cu un pas mai aproape de moarte. Asta ar fi doar in limitele mortii celei dintai, cea fata de trup, insa o libertate impinsa si mai departe, pana la razvratire (fata de) si lepadare de Dumnezeu ne va duce negresit la moartea cea adanca.
      Prin urmare, ce vreau sa spun este ca numai libertatea fata de rău ne este folositoare, numai libertatea care ne duce in robia cea buna in care se afla Adam inainte de a manca din fructul oprit, fruct care l-a facut pe el si pe toti urmasii lui (noi inclusiv), prin cunoastere, robi ai binelui dar si ai răului ca prin minte s-a strecurat răul in om, nu prin inima. Solutia e simpla si accesibila si celui mai neinsemnat dintre oameni: Primind in inimile noastre pe Hristos, pe Dumnezeu, imparatia Sa se va intinde si peste noi si robia cea buna va alunga robia cea rea. Asa s-a intamplat si cu talharul rastignit alaturi de Hristos dar nu si cu intelectualul cu instruire aleasa, Iuda.
      Nu e nevoie de prea multa filozofie. Ceea ce nu pot vedea „inteleptii” lumii, cei micuti simt.

      Apreciază

  10. un_mare_pacatos said, on mai 11, 2012 at 6:14 pm

    Stire de ultima ora din Grecia.

    Sansele ca alegerile legislative sa se repete au crescut de la 90% la 99% dupa ce azi al treilea partid Pasok,ultimul de altfel,nu a reusit sa se inteleaga cu niciun partid in afara de ND ceea ce inseamna ca maine incepand cu ora 13 presedintele Greciei Papapulias va prelua mandatul sau ultima sansa de a forma guvernul. Cum cele 3 partide nu au reusit sa ajunga la vreo intelegere,nici presedintele nu cred ca va reusi sa formeze un guvern.

    Mare atentie dupa ce va esua presedintele sa formeze guvernul,dupa spusele unor economisti greci bursele vor scadea drastic!

    Apreciază

  11. ioancadar said, on mai 11, 2012 at 6:15 pm

    Spunea Apostolul Pavel: „Treziţi-vă cum se cuvine şi nu păcătuiţi.” (I Corinteni 15: 34).

    Ce este trezirea în fond, decât ieşirea din capcana păcatului!
    Ceea ce căţeluşul a făcut trebuie să facem fiecare dintre noi, să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oamenii fireşti, care sunt interesaţi numai de profitul financiar, cu orice preţ.

    Apreciază

  12. Bogdan Ioan said, on mai 11, 2012 at 6:23 pm

    http://misiuneinafrica.wordpress.com/
    un blog care da speranta in aceasta lume. Un blog unde afli cat de multi oameni se intorc la ortodoxie si despre aducerea in sanul Bisericii a locuitorilor din Africa. Cand sunt intristat de ceea ce vad in jur, cati oameni pica, mai intru pe acest blog si ma intaresc vazand ca Dumnezeu lucreaza si aduc pe altiii in Biserica Sa. Slava tie Doamne!

    Apreciază

  13. Alexandru(Fulger) said, on mai 11, 2012 at 6:25 pm

    Lumea a devenit prea legata si acomodata de acest sistem iar el nu vrea sa lase nici o iesire in libertate.

    Apreciază

  14. aha said, on mai 11, 2012 at 7:29 pm

    ma uitam acum la trinitas tv si era interviul de la jurnalul trinitas….se spun numai blasfemii. despre constitutia europeana.! vai vai…rau am ajuns. Sa ne pazeasca Dumnezeu si sa ne apere! Ca pacatosi suntem!
    Doamne IIsus Hristos, miluieste-ma pe mine pacatosul. Si iarta-i ca nu stiu ce fac!

    Apreciază

  15. Aurora said, on mai 11, 2012 at 8:12 pm

    @Ioan
    Ai ilustrat foarte bine dependenta de blidul cu linte. Catelul acela e mai inteligent decat multi dintre oameni .

    Apreciază

  16. mircea said, on mai 12, 2012 at 10:45 am

    Cateva pasaje din „Cumplite incercari Doamne” – Marcel Petrisor

    „- Zau, ce voiati voi, ma, pana la urma, poate-mi spuneti si mie!
    – Sa fim liberi, dom’ sergent.
    – Liberi?!
    Si sergentul se holba o clipa la ei, inchizand brusc usa vizetei mari si apoi deschizand-o iar, ca sa-i priveasca mai bine. Ochii i se facura cat cepele si nu mai stia omul ce sa creada… Libertate?!
    – A-adica cum?
    Vorba asta il pusese intr-o atat de mare incurcatura, incat nu mai stia pe ce lume e; ar fi vrut sa intrebe ce-i aia, dar fara ca sa-l poata banui cineva de nerespectarea regulamentului…
    – A-a-adica? – se mai balbai el.”

    „- Bine mai Popicule (asa-i zicea Ghita cand se infuria putin pe el), ce naiba! Te gredeam mai destept. Pai daca voi va postati de la inceput pe pozitia lor si ganditi astfel, o s-asteptati mult si bine salvarea. Nu pricepeti odata ca trebuie sa ducem o lupta continua cu astia?”

    „- Ii subestimezi tocmai dumneata, tovarase?! Dumneata, care te-ai specializat in cazurile lor?! – continua seful carunt. Astia-s in stare de orice si oricand! Sant mai inventivi decat dracul! Cine ar fi crezut ca mai scapa din ce au fost ei bagati?! Si totusi uite ca s-au „adaptat” si au supravietuit! Reactiile lor sant in functie de ceea ce li se creeaza, de situatiile in care sant pusi.”

    Iar unde nu mai poate omul, ajuta Dumnezeu.

    Apreciază

  17. Iulian said, on mai 13, 2012 at 2:02 pm

    Imi cer scuze dar am vazut azi acest video si ma cutremurat .Nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva pe lume asta.

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Un catel se straduie si reuseste sa evadeze… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.