SACCSIV – blog ortodox

Cipru: CARTI DE IDENTITATE CU CIP pana in 2013. Vor cuprinde tot tacamul: amprente, date medicale, card bancar …

Posted in CARTI DE IDENTITATE CU CIP, CIPRU, CIPURI by saccsiv on mai 10, 2012

Iata comentariul fratelui un_mare_pacatos postat la articolul TURCIA VA ATACA MACEDONIA? Erdogan: Soldatii turci ii vor ajuta pe albanezi sa-si: elibereze pamanturile:

In Cipru pana in iunie 2013 populatia e obligata de ministerul de interne si de UE sa foloseasca noile carti de identitate cu cip . In aceste carti de identitate vor fi trecute toate informatiile posibile,amprenta,semnatura cetateanului,date medicale,etc. De asemenea aceste carti de identitate pot fi folosite ca si carduri bancare.

stirea completa : http://id-ont.blogspot.com/2012/05/video.html

Sa dea Dumnezeu sa nu ia cipriotii aceste carti noi de identitate.

Cititi va rog si:

Dupa cipuirea soldatilor, cat timp va mai dura pana ce vor fi cipuiti si civilii?

 

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 10, 2012 at 2:31 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ioancadar said, on mai 10, 2012 at 4:07 pm

    Cui foloseşte, de fapt, cipul?

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/04/02/cui-foloseste-de-fapt-cipul/

    Apreciază

  3. - said, on mai 10, 2012 at 4:44 pm

    Astazi cineva din Birlad a obtinut certificat de nastere fara CNP !!!!
    Aviz amatorilor!!!

    Apreciază

    • Cronos said, on mai 10, 2012 at 9:24 pm

      E foarte interesanta stirea asta. Da te rog mai multe informatii.
      Astept detaliile cu interes.
      Multumesc

      Apreciază

      • Cronos said, on mai 11, 2012 at 11:09 am

        @ – said, on mai 10, 2012 at 4:44 pm

        Te rog sa nu ma uiti cu detaliile. Daca nu le poti expune public atunci macar privat.
        Spune-mi daca nu poti decat privat si iti las aici direct numarul de telefon. Imi dai bip si te sun eu.

        Subiectul ma intereseaza f mult.

        Apreciază

      • Cronos said, on mai 11, 2012 at 11:10 am

        Saccsiv putem te rog aborda subiectul acesta cu nou-nascut FARA CNP?
        Evident daca stirea e reala si se poate. Ca daca asa e, atunci e o chestie foarte importanta.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 11, 2012 at 4:51 pm

        Cronos

        Putem, dar daca nu ne da detalii, nu mai putem.

        Apreciază

    • ayannis said, on mai 11, 2012 at 2:32 pm

      Daca se poate certificat de nastere fara CNP , se poate si CI/BI fara CNP ? Adica daca se poate una de ce nu s-ar putea si cealalta ? Vreau si eu sa scap de CNP din ambele acte

      Apreciază

  4. - said, on mai 10, 2012 at 5:29 pm

    A depus o simpla cerere la starea civila in care solicita eliberarea unui certificat de nastere fara cnp motivind ca nu vrea sa fie un numar . doar atit. Altcineva din jud Constanta a facut acelasi lucru si nu i sa aprobat si nu inteleg de ce ? Nu traim in aceeasi tara?

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 10, 2012 at 5:46 pm

      A mai spus un domn avocat intr-un clip la Credinta si Traditii Nemtene. In aceleasi circumstate in Romania, se pot da decizii diferite !!! Nu e ca in alte tari sa castige unul un proces sa fie valabila decizia pentru toti .

      Apreciază

  5. monikaa2128 said, on mai 10, 2012 at 6:11 pm

    Iata ce declara un evreu de rang inalt din grupul Bilderberg aproape Socant http://www.stirimedia.com/un-mason-cu-rang-inalt-din-grupul-bilderberg-anunta-sfarsitul-lumii/

    Apreciază

  6. Alexandru(Fulger) said, on mai 10, 2012 at 6:57 pm

    La noi in iunie nu trebuiau sa vina cardul de sanatate cu cip ?

    Apreciază

  7. marian said, on mai 10, 2012 at 7:59 pm

    Putin a dat cu Flit invitatiei-obligatiei(?) de a participa la G-8. A motivat ca, e prea ocupat! O atare insolentza pica foarte ciudat, la o zi dupa prabusirea avionului SUHOI100 in zbor demonstrativ, intr-un munte din Indonezia. 50 de morti au rezultat.
    Sa ii ierte si sa ii odihneasca Dumnezeu!
    SUHOI100 se vrea a fi un periculos inlocuitor pt BOEINGURI si AIRBUS-urile mici si medii. Desi e dotat cu avionica moderna, de detectare a terenului, a rezultat o catastrofa, prima, dupa stiinta mea pentru acest tip de avion.
    Vestul, sigur nu va uita si nici nu il va „ierta” pe Putin. Abia s-a reinstalat si face figuri de frinda? Pai, cand i-au scufundat submarinul, a fost mielusel, acum… Hmmm! O fi venit o alta moda, mai indreptata catre ideea de razboi, pe fata si fara prea multe cuvinte de amabilitate!
    Fukushima, arata rau. In continuare se produce spaima in populatie, prin articole deloc incurajatoare. As spune, dimpotriva.
    Se vorbeste pe internet, pe fata, fara perdea, despre… NECESITATEA URGENTA a imputinarii oamenilor si asta, nu de catre anonimi.
    Israelul, aparent, se pregateste de razboi. Netenayahu da un fel de amnistie celor corupti din guvern, pt a avea un guvern monolit, pregatit de razboi.
    Incepe sa semene europa de azi cu cea din perioada premergatoare razboiului mondial 2, datorita aparitiei nationalismului cantat de catre unii ca ZORII AURII, nume care ne da tuturor fiori de groaza, de oroare.
    De s-ar termina mai iute!
    Aparent, HAARPul lucreaza tare si pe fata si asupra Romaniei, aparand suspecte si alarmante ordonari ale norilor. Oamenii sunt obositi si irascibili, sarcastici. Ceva pluteste inclusiv deasupra Romaniei.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. marian said, on mai 10, 2012 at 8:05 pm

    Siria a fost si azi scaldata in sange, cu multe zeci de morti. Se sopteste ca, dinspre Iordania ar urma sa intre trupe de mercenari peste sirieni. Pacat! Daca trebuie si musai, altfel nu se poate si nici nu se vrea, va fi macel! Corporatiile din retail-ul romanesc isi fac valizele. De ce? Nu le mai plac banii romanilor, sau, si aici urmeaza sa cada bombe? Vorbesc intr-o oarecare cunostinta de cauza, cumva, din interior.

    Apreciază

    • Cronos said, on mai 10, 2012 at 9:37 pm

      Dezvolta un pic subiectul te rog.

      Apreciază

      • marian said, on mai 11, 2012 at 5:51 am

        Nu stiu nici eu toate detaliile, dar, ce pot sa iti spun cu maxima certitudine e, aceea ca, sefi mari, vechi de ani buni in bransa sunt zburati in cateva minute si asta, NU pt ca nu ar fio fost corespunzatori. Din auzite, de la cineva care urmareste posturi TV din Romania: Carrefour a fost declarat in stare de insolventa, acum vreo 2 saptamani, iar ieri, despre acelasi retailer francez, s-a spus ca isi da directori afara din Romania. Cora, nici ea nu se aude a fi tocmai sigura, fiind cumva sora a Carrefour.

        Apreciază

      • Cronos said, on mai 11, 2012 at 11:17 am

        Interesant. Nu imi placeau produsele alimentare de la Carrefour care manipulau cumva piata din Ro dar imi placea modul lor de comert. Au fost cred ca primii care au venit cu acest comert civilizat la noi, sa iti alegi singur produsul din raft.

        Ma mir ca vor sa inchida si e foarte curios asta. Carrefour e probabil cel mai mare de pe piata noastra. Am inteles ca au magazine in toata lumea, incepand cu America. E un lant urias de magazine.
        Daca vor sa plece cu siguranta ceva nu e in regula cu Ro. Caci aici aveau profituri mari si aveau si lucrurile aranjate cu politicienii. Stiu ca impun preturi producatorilor si iau fff multi bani de la cei care isi doresc produsele pe raft.

        Te rog marian ceva. Cere-i si tu lui Saccsiv sa intre putin in subiectul asta:
        nou-nascut fara cnp
        Mai sus cineva a postat ca se poate. Daca se poate cred ca e ceva foarte important de discutat. Dar avem nevoie de detalii si sa stim sigur ca informatia e reala.

        Apreciază

      • marian said, on mai 11, 2012 at 5:30 pm

        Cu siguranţă, Saccsiv îţi va îndeplini dorinţa!
        Pe vremuri, auzeam de la achizitori ai Carrefour, când încă nu era inflaţia asta de lanţuri de retail, că, intr-un singur sfârşit de saptamana, primul lor magazin din Bucuresti, ar fi realizat profit de… 30 de miliarde Lei vechi, DOAR cu raionul de carmangerie! Aveam vreo 6 mil pe atunci, iar o fata care baga marfa la raftul cu lactate, primea cam 3,2 mil pe luna! Mi-a venit sa urlu, sa daram magazinul, dar, c’est la vie, c’aşa-i la vie. Urat si nedrept am vazut in acel magazin. Un jidan batran moesieur CLARACK, era seful de care tremura tot stafful cu mii de euro pe luna, dar, cica, a plecat de mult. Se faceau mari porcarii, dar, nu conta. Deviza lor era: ”se vinde tot!”. Pestele vechi era transat in file de peste, iar despre spalarea cu detergent a mezelurilor vechi nu am observat sa se fi intamplat, desi, inteleg ca, la multe alte magazine, asa se facea. In Carrefour, ca sa ajungi sa ai contract de livrare, trebuia sa dai o spaga fabuloasa achizitorului. Multi vindeau sub pret, doar pt a-si asigura reclama. Capetele de raft se licitau la sume astronomice, etc. O lume cenusie, trista, asuprita, cam asta am perceput eu, la nivelul celor din sala, prin contrast cu stabilimentul de luxura si de atroce lacomie din OPEN-SPACE-ul de la etaj. Da, se schimbau preturile din mers, spre furia clientilor. Autobuzul 137, la ora amiezii, era plin de batrani care mergeau sa manance cu capetele bagate in rafturi, biscuiti pe care nu ii puteau plati, pagubind astfel de cativa lei pe gigantul francez. Paza era violenta fata de batranii infometati, acestia, uneori aveau nevoie de medic, urmare a conduitei pazei. Asta a fost Romania anilor 2003. Trist, pana la lacrimi!
        Carrefour vinde extrem de tare in China, unde, ajunsesera sa nu mai inchida magazinul asaltat de puhoaie de oameni, asa cum a fost si la noi, acum peste 10 ani.

        Apreciază

      • Cronos said, on mai 11, 2012 at 8:18 pm

        @ marian said, on mai 11, 2012 at 5:30 pm

        Exploziv comentariul tau despre Carrefour. La mine in cartier li se spune Carefura. 🙂

        Apreciază

      • marian said, on mai 11, 2012 at 10:02 pm

        Ai spus, exploziv! A venit in o frumoasa zi de vara timpurie brigada care se ocupa de dezamorsari la Clarack in birou, cerandu-i sa EVACUEZE URGENT MAGAZINUL. Jidanul a refuzat! Au cautat cateva ore, nu au gasit nimic, dar am ramas cu imaginea cinismului jidanesc, imposibil de trecut cu vederea. Probabil, se informa doar de la mossad.

        Apreciază

  9. marian said, on mai 10, 2012 at 8:07 pm

    Imi cer scuze scuze pentru greselile de scriere, dar, a fost o zi….

    Apreciază

    • ayannis said, on mai 11, 2012 at 9:37 am

      Foarte interesant filmul . L-am descarcat . Si eu imi doresc sa am stupi . Numai la asta ma gandesc … si la vremurile cand tatal meu avea . Doresc sa readuc la viata traditia din familie .

      Apreciază

  10. un_mare_pacatos said, on mai 11, 2012 at 9:35 am

    O stire interesanta.

    Dupa ce in urma cu cateva luni s-a descoperit un nou crater pe celebrul munte Fuji,ieri cercetatorii japonezi au descoperit o falie activa extrem de periculoasa aflata la sub 30 km adancime de Fuji-yama( muntele Fuji). Aceasta falie ar putea declansa cutremure puternice de minim 7 grade Richter ,de asemenea ea poate duce la surparea muntelui,fapt ce s-a mai petrecut acum 2900 de ani.

    30km of active fault underneath Mt. Fuji

    Investigation of underground structure by Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology and Earthquake Research Institute of Tokyo University suggested that active fault runs for 30km directly under Mt.Fuji on 5/10/2012. This investigation was conducted from 2009 to 2011.

    It may cause M7 class of earthquake to collapse the body of mountain by sediment and mud flow.
    This active fault may have caused the collapse of the mountain 2900 years ago.

    http://fukushima-diary.com/2012/05/30km-of-active-fault-underneath-mt-fuji/

    Apreciază

  11. Antonia said, on mai 11, 2012 at 1:01 pm

    Iata ce se poate face si la noi, daca devenim incomozi:

    http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14854&page=3
    Urmariti radiografiile din josul paginii nr. 3.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.