SACCSIV – blog ortodox

DACA E REAL, E TERIFIANT : Documente secrete americane schiteaza planuri pentru construirea de LAGARE DE RE-EDUCARE in SUA destinate cetatenilor americani

Posted in lagare de concentrare, SUA by saccsiv on mai 9, 2012

   Iata ce putem citi in articolul Leaked U.S. Army Document Outlines Plan For Re-Education Camps In America:

RELATED: Yes, The Re-Education Camp Manual Does Apply Domestically to U.S. Citizens

Un document american ‘’scapat’’ pe internet destinat pentru Departamentul Apararii contine planuri socante pentru ‘’activisti politici’’ ce vor fi pacificati de catre ofiterii ‘’PSYOP’’ cu scopul de a-si dezvolta ‘’aprecieri pozitive fata de politicile din SUA’’ in timp ce sunt inchisi in inchisori-tabere din interiorul SUA.

Documentul numit FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Operatiuni de internare si relocare) (PDF) a fost emis initial in regim restrans doar catre Departamentul Apararii in februarie 2010, dar a ajuns in mediul online.

Manualul de procedura descrie politici de procesare a ‘’detinutilor’’ in tabere atat pe teritoriul SUA cat si la nivel global. Agentii internationale precum UN (United Nations) si Crucea Rosie sunt numite parteneri pe langa agentiile federale domestice ce includ si Department of Homeland Security si FEMA.

Documentul specifica clar ca acele politici se aplica ‘’pe teritoriul SUA’’ si presupun ‘’sprijin din partea Dep. Apararii pentru autoritatile civile destinate urgentelor domestice, dar si pentru autoritatile ce impun legile si alte activitati’’ inclusiv ‘’dezastre provocate de om, accidente, atacuri teroriste si incidente petrecute in SUA si pe teritoriile sale’’.

Manualul specifica faptul ca, ‘’aceste operatiuni pot fi desfasurate ca ajutorare civila domestica’’, si adauga ca ‘’autoritatile care aproba relocarea pe teritoriul SUA, au nevoie de o exceptie speciala la Actul Posse Comitatus, care poate fi obtinut prin ‘’invocarea de catre presedinte a autoritatii sale executive’’. Documentul face referiri si la posibilitatea de a identifica posibilii detinuti pe baza numarului social de securitate (CNP).

Pe langa prevederile legate de combatantii inamici, si alte clasificari de detinuti, manualul ii mentioneaza si pe ‘’detinutii civili’’, cu alte cuvinte, cetateni care sunt retinuti din ‘’motive de securitate, protectie, sau datorita faptelor comise de persoana respectiva impotriva factorilor de detin puterea’’.

Odata ce detinutii au fost procesati in cadrul taberei de incarcerare, manualul explica cum acestia vor fi ‘’indoctrinati’’ cu anumite accente punandu-se pe convingerea persoanelor retinute sa isi exprime simpatia fata de politicile SUA.

Procesul de reeducare este, potrivit documentului,  responsabilitatea ‘’Ofiterului pentru Operatiuni Psihilogice’’, a carui sarcina este sa creeze ‘’produse PSYOP pentru aclimatizarea si pacificarea detinutilor si acceptarea de catre acestia a autoritatii si a regulamentelor americane’’. 

Manualul listeaza urmatoarele roluri pe care le are “echipa PSYOP’’.

–         Identificarea continuturilor rau-voitoare, a agitatorilor antrenati si a liderilor politici din interiorul facilitatii care intentioneaza sa organizeze miscari de rezistenta sau sa creeze turbulente.

–         Dezvoltarea si executarea programelor de indoctrinare avand scopul de a reduce si elimina atitudinile antagonistice

–         Identificarea activistilor politici

–         Ajutarea comandantului politiei militare sa controleze detinutii in cazul urgentelor

–         Planificarea si executarea unui program PSYOP care are drept scop intelegerea si aprecierea fata de actiunile si politicile SUA

Retineti ca aceste prevederi nu sunt destinate insurgentilor din Irak care sunt retinuti in inchisori, manualul specifica clar ca aceste politici se aplica si pe teritoriul Statelor Unite, sub auspiciile DHS si FEMA. Documentul adauga ca ‘’operatiunile de relocare pot consta in cazarea temporara (mai putin de 6 luni), sau semipermanenta (mai mult de 6 luni), a civililor.

Semnificatia istorica a statelor care folosesc tabere de incarcerare destinate reeducarii, se centreaza pe faptul ca aceste practici sunt originare exclusiv din regimuri dictatoriale precum cele ale Uniunii Sovietice si a altor regimuri staliniste precum cel din Coreea de Nord.

Am cautat informatii legate de eventuale pregatiri de incarcerare in masa a cetatenilor din interiorul SUA, dar acum este prima oara cand in cercetare apar aspecte legate de limba folosita in centrele de reeducare, in special in cazul activistilor politici.

In 2009, Garda Nationala a postat cateva oportunitati pentru locuri de munca, cautand specialisti in incarcerare/relocare, pentru a lucra in tabere pentru civili din interiorul Statelor Unite.

In Decembrie anul trecut, s-a demonstrat ca subsidiara din Halliburton a KBR cauta subcontractori pentru a lucra drept angajati si construi tabere “destinate urgentelor ‘’ localizate in cinci regiuni din SUA.

In 2006, KBR a fost contractata de catre Homeland Security pentru a construi centre de detentie destinate rezolvarii problemelor legate de un  ‘’eventual flux de imigranti spre teritoriul SUA’’ sau rapida dezvoltare a unor ‘’noi programe’’ nespecificate care sa necesite ca un numar mare de oameni sa fie retinuti.

Rex 84, prescurtarea de la Readiness Exercise 1984 (exercitiu de pregatire 1984), a fost stabilit sub pretextul unui exod in masa a imigrantilor ilegali care trec granita dinspre Mexic, acelasi pretext fiind folosit si in limbajul pe care l-au utilizat cei de la KBR in cererea lor pentru asemenea servicii.

In cursul audierilor Iran-Contra din 1987, s-a demonstrat ca programul era un ‘’scenariu si exercitiu’’ secret, creat de catre guvernul federal pentru a suspenda Constitutia si ulterior, sa declare Lege Martiala, urmata de insarcinarea comandantilor militari cu comanda asupra guvernelor locale si detinerea unui numar mare de cetateni americani care vor fi catalogati drept ‘’amenintari la securitatea nationala’’.

Documentul semnat de catre Barack Obama, in ajunul anului nou, sub egida Actului de Autorizare a Apararii Nationale, stipuleaza clar ca cetatenii americani pot fi rapiti si incarcerati pe o perioada nedefinita de timp, fara sa fie supusi unui proces juridic.

Puteti citi mai jos o portiuni din Manulul de Incarcerare si Relocare.

Urmatoarele portiuni specifica clar ca aceste politici sunt aplicabile in interiorul Statelor Unite, (precum si in afara granitelor in tari ca Irak si Afganistan), si ca sunt implicate direct agentii federale domestice.

Cititi va rog si:

VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

NSA (National Security Agency) va construi “Ochiul” – cel mai mare centru de spionaj al SUA. O reluare a programului TIA (Total Information Awareness) prin care se urmareste adunarea tuturor informaţiilor posibile despre oameni

VIDEO: Ciudatele cipuri FEMA ce vor fi introduse in toate telefoanele mobile incepand de anul viitor

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 9, 2012 at 9:48 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • eu said, on mai 9, 2012 at 6:01 pm

   frate saccsiv te rog da-mi o adresa de email vreau sa discut cu tine o problema personal.

   Apreciază

 2. seby said, on mai 9, 2012 at 10:52 am

  nu inteleg de ce ar fi terifiant ?? poate ar trebui sa ne aducem aminte de documentarul DECEPTIA OBAMA sau sa ne aducem aminte cum a fost trecuta legea prin care armata maericana poate aresta pe oricine in orice colt de lume si a condamna fara proces ….? iar la doua zile seful de stat interarme SUA afirma ca ar putea avea loc revolte in Europa ?? … sau lagarele FEMA ? ar trebui sa nu ne mai sperie nimic ….. sa ne rugam Maicii Domnului si domnului nostru IISUS HRISTOS sa ne ajute sa trecem cu bine peste vremurile ce vor veni ..Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii !!

  Apreciază

 3. STOP RFID 666 said, on mai 9, 2012 at 11:12 am

  CUM SARBATORESTE GOOGLE CONSTITUIREA U.E.

  http://www.google.com/webhp?hl=ro&tab=iw

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on mai 9, 2012 at 11:18 am

  SCOALA ALTFEL, POARTA CATRE INDOCTRINARE SAU REINVIEREA PRACTICII DIN PERIOADA COMUNISTA?

  http://www.adevarul.ro/locale/zalau/Sase_scoli_intra_in_concursul_celor_mai_bune_proiecte_-Scoala_altfel-_Vezi_finalistele_si_vezi_cum_le_poti_ajuta_sa_castige_0_697130416.html

  Apreciază

  • Traian P. said, on mai 9, 2012 at 12:00 pm

   @admin, Vă rog să verificaţi un comentariu al meu despre Şcoala Altfel, se pare că a intrat la spam. Avea mai multe link-uri, probabil de aceea. Se mai poate recupera sau trebuie să revin? Mulţumesc.

   Apreciază

 5. Traian P. said, on mai 9, 2012 at 11:57 am

  Ori sunt malefici şi complet dezaxaţi:
  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/americanii-isi-cer-scuze-dupa-67-de-ani-fata-de-japonezii-internati-in-lagare-de-munca-in.html

  Ori este subversiunea celei de a treia Rome sau a altui jucător interesat şi atunci întradevăr documentul a „scăpat” pe internet.

  Aici despre cum se face subversiunea:

  Apreciază

 6. stef said, on mai 9, 2012 at 1:24 pm

  De aici si o posibila utilizare a campusurilor de detentie FEMA

  Apreciază

 7. eu said, on mai 9, 2012 at 1:29 pm

  pai asta se pregateste de cativa ani buni, e adevarat. tocmai au dat o lege americanii cam din orice li se pare lor suspect te aresteaza fara probleme.

  Apreciază

 8. Alexandru(Fulger) said, on mai 9, 2012 at 5:29 pm

  Ce vor face va fi tiranie , trebuie sa ne pregatim trupeste si sufleteste pentru vremuri grele.

  Apreciază

 9. Student said, on mai 9, 2012 at 6:16 pm

  Se vrea ceva de genul inchisorilor de la Pitesti, Gherla si Jilava.

  Apreciază

 10. ines said, on mai 9, 2012 at 6:30 pm

  Cred ca ar trebui raspandite in toata lumea , Europa si SUA si la noi pe o scara mult mai larga cartile care s-au scris pana acum despre mucenicii si sfinti din inchisorile noastre comuniste gen Pitesti.Asa ceva nu s-a mai facut in alta parte a lumii.Citim in prefata acestor carti ca au fost scrise pentru ca istoria sa nu se mai repete.S-au scris carti f bune pe aceasta tema”Experimentul Pitesti” si una f completa aparuta mai recent Martiri si marturisitori romani din secolul XX.Inchisorile comuniste din Romania de Fabian Seiche.

  Apreciază

  • mircea said, on mai 10, 2012 at 5:10 pm

   Daca Fabian S. nu a trecut pe acolo, nu are valoare ce scrie.
   Calciu, Ianolide, M Petrisor, Virgil Maxim …

   Apreciază

 11. pongogonzo said, on mai 10, 2012 at 5:11 am

  Reblogged this on pongogonzo.

  Apreciază

 12. ines said, on mai 10, 2012 at 7:52 pm

  mircea
  Ba are f mare valoare ce scrie deorece sunt cuprinse biografiile TUTUROR detinutilor politici insotita de poza lor care au trecut pe acolo si marturiile lor privind pe ceilati frati de suferinta intru Hristos.Cred ca e cea mai completa carte scrisa despre asta din ce stiu eu. Are 605 pagini.Iti recomand macar s-o rasfoiesti.Eu nu am mai putut-o lasa din mana.E o carte document de f mare valoare.

  Apreciază

 13. […] DACA E REAL, E TERIFIANT : Documente secrete americane schiteaza planuri pentru construirea de LAGAR… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: