SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (02.05.2012): Cele zece corporatii care controleaza TOT ce cumparam din magazine

Posted in CORPORATIE, hrana by saccsiv on mai 2, 2012

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 2, 2012 at 1:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 1:35 pm

      @Danutza nu uita ca Francois Hollande e pur jidan.

      Daca o sa iasa jidanul asta presedinte ,in mod sigur UE se va destrama complet mai repede decat credem noi. Bineinteles si Franta va avea de suferit in urma politicii duse de acest „olandez” care ,dupa spusele unui amic de al mei ce lucreaza in Franta,e cel mai mare idiot politician din istoria Frantei. E zero la minte si la caracter.Foarte bine ca-l alege pe el ca doar francezii aleg un om dupa infatisarea lor.

      Chiar astept ziua 6 mai cand voi afla rezultatele alegerilor prezidentiale si parlamentare din 4 tari europene : Franta,Grecia,Serbia,Armenia. In Grecia ma astept sa aiba loc un mare scandal imediat dupa afisare rezultatelor intrucat alegerile ar putea sa fie masiv fraudate si apoi alegerile sa fie repetate.

      Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 1:57 pm

      Sa ma scuzati ca de multe ori sunt sa negativist dar nu pot fi altfel decat realist.

      Spania cu siguranta de ceva vreme are zile numarate din punct vedere economic .oare si suveran?adica sa apara noi tarisoare in peninsula Iberica : Catalunia,Tara Bascilor,Aragon etc

      Bolivia naţionalizează o companie energetică spaniolă

      Preşedintele Boliviei, Evo Morales, a anunţat naţionalizarea filialei locale a companiei energetice spaniole Red Electrica. Morales a ordonat militarilor să ia sub control obiectivele companiei.

      Luând cuvântul la mitingul consacrat zilei de 1 Mai, el a spus că naţionalizarea companiei energetice este o componentă a luptei bolivienilor pentru a-şi returna bogăţiile naturale.

      Naţionalizarea Red Electrica a avut loc la câteva săptămâni după ce Argentina a luat sub control compania petrolieră YPF, care aparţinea Spaniei.

      Apreciază

      • un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 2:15 pm

        Am dat cautare pe google cu ultimele noutati despre Catalonia si am gasit un articol interesant .

        Voi reda doar cele mai importante paragrafe:

        Is Catalonia going the way of Slovenia?

        When, at his party’s congress on March 28-29, the former Catalan president Jordi Pujol exclaimed that “we live in a state that has no Constitution”, he touched the nerve of a Catalan nationalism that has become increasingly belligerent. It’s a nationalism that openly defies court sentences it believes threaten the nation it claims to represent, such as the Constitutional Court’s ruling on the region’s Statute of Autonomy (or Estatut) in 2010 or more recent ones by the Supreme Court related to language use in Catalonia.

        No wonder that at the same congress, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) adopted a strategy that, even though it avoids the word “independence”, strongly argues for secession.

        Catalan separatism, on the other hand, is trying to unify all Catalans in one country, and it is in this sense much closer to Serb rather than to Slovenian conceptions about statehood. Mas himself last year voted for independence of the “Catalan nation” in an unofficial referendum that understood the term “nation” in its most ample sense, including every territory where Catalan is historically spoken.

        articolul complet : http://iberosphere.com/2012/04/spain-news-5966/5966

        Apreciază

      • Cathalin said, on mai 2, 2012 at 4:02 pm

        Pai se pare ca se naste un nou „trend” renationalizarea anumitor companii sau mai bine zis a unor domenii ce ar trebui sa fie de stat si nu private . Cauza este una cat se poate de clara esecul actualului sistem . Colonialismul economic incepe sa dea rateuri vizibile , vom vedea in anii care vin daca globalizarea mai e de actualitate sau nu.

        Apreciază

  2. mishuleu said, on mai 2, 2012 at 2:18 pm

    Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on mai 2, 2012 at 2:43 pm

    Apreciază

    • clement said, on mai 2, 2012 at 8:28 pm

      Da, asta este o informatie la care ar trebui sa reactioneze toata presa crestina.
      Facebook ataca cu viclenie pe usa din spate inocenţa si buna credinţa a multor tineri, ne preveniti de familie si scoala asupra pericolelor la care se expun dandu-si acordul, via internet, pentru transplant.
      Dupa ce au declansat premeditat un val mondial de sinucideri in randul tinerilor, acum au trecut la faza in care vor sa aiba si un beneficiu de pe urma diabolicului lor plan. Veti vedea ca anunturile de sinucideri pe Facebook vor fi insotite de oferirea propriilor organe cu scopul de a da, in sfarsit un sens propriilor vieti.
      In Franta , in cursul anului trecut, 40 000 de tineri au facut o tentativa de sinucidere, anuntandu-si gestul spre profitul si gloria lui Zimermann (Arte tv).
      Cum am mai scris, traim un moment extrem de periculos, de concertare a atacurilor asupra copiilor si tinerilor.
      In Romania s-a decis deja, prelevarea de organe, de la persoane care NU se afla in moarte cerebrala, indiferent de locul in care este semnalat un simplu stop cardiac, adesea, reversibil.
      Dr Irinel Popescu a sustinut public aceasta decizie si legitim ma intreb de ce nu a reactionat Arafat, pentru a se opune unor crime ce se vor petrece cu ajutorul materialului de pe ambulante si a personalului institutiei dirijate de dansul .
      Caramitru, intr-un spot „umanitar” a facut apel la donatorii de sange, minori.

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on mai 2, 2012 at 11:56 pm

        nu au reactionat capii din BOR ce pretentii avem la Arafat un arab la origini care nu este roman-crestin de pe aici ! caci prelevarea de organe fara moartea cerebrala declarata este anticrestina , este tot „o profanare ” a fiintei umane …iar Caramitru sa-si puna nepotii si toate odraslele minore din a d-sa familie drept donatori de sange .

        Apreciază

      • Maria said, on mai 3, 2012 at 12:18 am

        Cum sa reactioneze capii din BOR ,ca doar ei fac parte din SISTEM !

        Apreciază

      • Dan Tanasescu said, on mai 3, 2012 at 9:13 am

        @crestinul ortodox: Creştinismul are la bază credinţa învierii în trup, deci transplantul este anti-creştin chiar şi în caz de moarte cerebrală, pentru că nu poţi învia într-un trup care nu este complet.

        Apreciază

      • marian said, on mai 3, 2012 at 6:26 pm

        In una din invataturile pe care Parintele Galeriu le-a adresat in 1997, acesta spunea ca, daca un organ de-al sau, „POATE DUCE VIATA MAI DEPARTE”, ei bine, Parintele Galeriu nu avea nimic impotriva acestui fapt.
        In schimb, Parintele Galeriu spunea ca, e impotriva clonarii, a manipularii genetice si a altor practici similare.
        Parintele Galeriu ne spunea ca trupul e foarte important, dar ca, SUFLETUL e CEL MAI IMPORTANT si ca sufletul e acela in masura sa mentina unitatea trupului. Ne spunea Parintele Galeriu ca, odata, a fost chemat la o tanara de doar 28 de ani, rapusa pe vecie de o boala neiertatoare. Fata, -Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!-, murise catre sfarsitul saptamanii. Lunea, nu se faceau inmormantari, acesta fiind cumva un fel de obicei al celor care se ocupa de aceste obligatii; cioclii au liber etc. Ne spunea Parintele Galeriu ca, daca sambata fata arata cumva asemanator perioadei cand traia, a doua zi, figura trada un fel de oboseala iar in urmatoarea zi, biata fata, arata evident rau. Concluzia perfect logica si in cazul acestei fete, e aceea ca, trupul parasit de suflet se descompune.
        Sa fie foarte clar: nu incurajez comertul cu organe si mai stiu ca, sufletul nu sta intr-o plomba dentara, nici macar intr-o proteza, sau auto-transplant, sau, transplant de la vreun membru al familiei. Cel care cedeaza un organ, isi risca si el viata.

        Apreciază

  4. un_mare_pacatos said, on mai 2, 2012 at 2:49 pm

    Un alt articol foarte INTERESANT si REAL despre soarta Japoniei(asta doar daca vor rezolva problema Fukushima). Japonia in 2050 va fi o tara din lumea a treia,in 2060 populatia va fi de la 128 milioane cat e acum la 86 milioane de locuitori,in 2050 – 40% din populatie va avea peste 65 de ani.

    Voi sublinia cele mai importante citate din articol:

    HONG KONG — The International Monetary Fund has just reported that India has overtaken Japan as the world’s third biggest economy in purchasing power parity (PPP) — the measure of the amount of money needed to purchase the same goods and services.

    „Unless something is done, we are afraid that Japan will fall out of the league of advanced nations and again become a tiny country in the Far East,” says the report in Japanese by the 21st Century Public Policy Institute (21st CPPI), the research institute of Keidanren.

    The report should serve as a wakeup call to Japan’s economic and political establishment to take radical remedial reforms. The worry must be that there are few people inside Japan Inc. who have a clue about how to remedy the situation, still less the necessary political clout.

    By 2060, the country’s population will drop to 86.74 million people, according to the health ministry. By 2050, almost 40 percent of Japanese will be aged 65 or over, compared to about 23 percent today, itself an unprecedentedly high burden for any country to bear. The working age population will fall from about 63 percent to 52 percent.

    merita citit tot articolul :

    http://www.japantimes.co.jp/text/eo20120502a1.html

    Apreciază

  5. ady said, on mai 2, 2012 at 2:58 pm

    Saccsiv, am si eu o intrebare daca esti amabil si imi poti raspunde, pe apologeticum este expus materialul cu new world order, care ar trebui sa fie gata in 20 ani, sa inteleg ca mai dureaza 20 pana vine antihrist? stiu ca atunci cand va veni va fi deja guvernul mondial, nu inainte, deci cum e? Multumesc

    Apreciază

    • mishuleu said, on mai 2, 2012 at 3:04 pm

      Sunt deja toate pregatite de multi ani numai ca satan nu are inca acordul lui Dumnezeu pentru a pune in practica Noua Ordine Mondiala.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 2, 2012 at 3:48 pm

        mishuleu

        Cred ca trebuie sa reformulezi.

        Apreciază

    • saccsiv said, on mai 2, 2012 at 3:47 pm

      ady

      Nu stiu ce e expus la fratele Apologeticum.

      Stiu insa ca au zis unii dintre ai lor acum niste ani ca in maxim 20 e ani trebuie sa fie gata NOM. Altii ca pana in 2020. Dar daca se grabesc, va fi mai repede.

      Apreciază

      • mishuleu said, on mai 2, 2012 at 4:15 pm

        Cand va fi voia lui Dumnezeu atunci va veni si acest NOM.

        Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 2, 2012 at 5:57 pm

      Vedeti ca tipul care a postat acel clip pe youtube pare sa aiba o parere proasta despre crestinism.
      Am lasat un comentariu pe apologeticum:

      http://inforomania.org/index.php/dezvaluiri/70-cine-conduce-lumea-piramida-puterii

      Piramida asta considera religia manipulare illuminate si au pus si o cruce langa.
      Piramida e pe site-ul la care duce linkul de sub video.

      Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 2, 2012 at 5:59 pm

      La declaratii pe fata puteau sa puna direct declaratia recenta a lui Evelyn de Rothschild:

      Apreciază

  6. ioancadar said, on mai 2, 2012 at 2:59 pm

    Fraţilor, bine ar fi dacă s-ar citi cu atenţie versetele acestea:

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/01/09/versete-biblice-de-tinut/

    (Versete biblice de reţinut)

    Apreciază

  7. Cathalin said, on mai 2, 2012 at 4:07 pm

    NOM nu se poate instala decat dupa un nou razboi mondial , la momentul de fata sansele nu sunt in favoarea lor , trebuie sa genereze mai intai haos( criza) ceea deja fac , mai apoi raboiul si apoi noua oranduire .

    Apreciază

  8. Cosmin M said, on mai 2, 2012 at 4:57 pm

    Daca suficienti oameni isi intaresc credinta si multi altii se intorc la Hristos lucrurile se pot amana. Ei asculta de satana dar satana face doar cat ii da Dumnezeu voie sa faca.

    Apreciază

    • Cathalin said, on mai 2, 2012 at 6:04 pm

      Tu te auzi ce spui ? Cum sa spui ca ceea ce face dracu e din voia lui Dumnezeu? Asta ar insemna ca autorul moral al faptelor dracului ar fi chiar Dumnezeu !

      Apreciază

      • Maria said, on mai 3, 2012 at 1:01 am

        Cathalin,
        Sa stii ca satana nu face absolut nimic si n-are nicio putere ,fara ingaduinta lui Dumnezeu !
        Asta nu inseamna ca „autorul moral al faptelor dracului e chiar Dumnezeu „,dupa cum ai intrebat tu !
        Nu trebuie sa dai o astfel de interpretare ,pt faptele oamenilor care fac VOIA DIAVOLULUI !
        Diavolul nu poate face nimic ,daca omul nu s-ar lasa ispitit de el !
        Diavolul doar indeamna pe om sa pacatuiasca si acesta se invoieste la pacat ,dar nu-l poate obliga !
        Dumnezeu ii ingaduie diavolului sa-l ispiteasca pe om ,dar acesta daca nu se departeaza de Dumnezeu si tine legea pe care a lasat-o El ,diavolul n-are nicio putere asupra omului !
        Una dintre marile virtuti ale omului cu care poate sa-l distruga pe diavol definitiv ,este SMERENIA !
        Vezi „povestea ” Dreptului Iov ,care a fost ispitit de diavol ,acesta cerand de la Dumnezeu ingaduinta pt a-l ispiti pe Iov ,in care Dumnezeu ii spune diavolului ca poate sa-i ia tot ce are ,dar sa nu se atinga de sufletul
        lui !
        In aceste vremuri apocaliptice ,ispitirile sunt din cele mai mari pt omenire ,asa cum sunt aratate la Apocalipsa si sunt ingaduite de Dumnezeu (diavolul fiind dezlegat din adancuri pt a ispiti lumea ),in felul acesta ,Dumnezeu va face o” selectie „intre cei care au facut voia Lui si a celor care au facut voia diavolului ,
        (se vor desparti oile de capre ,sau la „seceris „,va alege graul de neghina ,aceasta , fiind aruncata in foc ,adica in focul iadului )
        Pacatele cele mai mari care ispitesc acum lumea si chiar si pe cei alesi slujitori ai lui Dumnezeu sunt :
        mandria, slava desarta ,banii ,femeile , dorinta de imbogatire , desertaciunile lumesti ,etc ,toate acestea ducand la necredinta si la lepadarea de Dumnezeu ,castigand din toate acestea , diavolul .
        Si ,cea mai mare ispitire este cea care vine din lucrarea diavolului prin venirea lui antihrist si omul din voia lui primeste insemnele diavolului (poate sa nu le primeasca ),fiind avertizat de catre Dumnezeu si invatat ce trebuie sa faca sa nu fie inselat !
        Deci, Dumnezeu a avut grija sa previna pe om asupra acestui pericol!

        Apreciază

      • Cathalin said, on mai 3, 2012 at 4:37 am

        Maria,

        Oricum ai dao tot prost iese . Daca X are puterea de al opri pe Y sa nu ii faca rau lui Z dar nu face nimic in acest sens , logic X este autorul moral ce permite sa se intample acele lucruri. Inlocuieste X,Y si Z cu orcine vrei tu si ai sa vezi ca am dreptate. Tu imi spui mie ca Diavolul este o unealta necesara in mana lui Dumnezeu?
        Cu Dreptul Iov e mai complicat decat crezi . Inca din primele versete rezulta ca Dumnezeu stia foarte bine cat de drept este Iov in fata Lui . Ideea este ca la un momentdat el ar dori sa se razvrateasca fiindca nu intelegea motivul suferintei sale stiindu-se drept in fata Lui Dumnezeu . Si chiar spune ca s-ar impotrivi Lui Dumnezeu daca ar avea cine sa ii ea apararea ( nu mai retin exact versetul in cauza) dar acel cineva constientizeaza si Iov ca NU EXISTA .

        Apreciază

  9. ioan said, on mai 2, 2012 at 5:48 pm

    cititi profetiile sf. Andrei cel nebun ptr. HRISTOS. mai intai vine razboiul dupa care urmeaza 30 de ani de pace (mentiune facuta si de par. Iustin ) si abia dupa acestea se arata fiara

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on mai 2, 2012 at 5:54 pm

      Hmmm.. Unde? Ai clip, link , comentariu?

      Apreciază

      • Doktoru said, on mai 2, 2012 at 8:17 pm

        Proorocia Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos

        Odata linistindu-se cuviosul Epifanie cu cuviosul Andrei, l-a intrebat pe acesta zicandu-i: „Spune-mi,parinte, te rog, cum va fi sfarsitul acestei lumi si cand va fi inceputul durerilor ? Si cum vor cunoaste oamenii ca este aproape sfarsitul lumii si prin ce semne vor fi aratarile ? Si cum se va stii ca acest oras, noul Ierusalim (Constantinopolul), si ce se va intampla cu bisericile, sfintele cruci, sfintele icoane si sfintele moaste ? Te rog arata-mi, pentru ca te stiu pe tine si pe cei asemenea cu tine. Ca a zis Domnul Dumnezeu: voua vi s-a dat a sti tainele Imparatiei cerurilor, si cu cat mai mult ale lumii.

        Iar cuviosul a zis: „Asculta fiule, pentru inceputul durerilor si sfarsitul lumii si celelalte. In zilele cele mai de pe urma, se va ridica la imparatie dintre cei saraci si va imparati intru multa dreptate. Si vor inceta toate razboaiele si va imbogati pe cei saraci si va fi ca in vremea lui Noe, iar nu dupa viclesugurile celor de atunci, ci cu liniste, si va imbogati pe toti oamenii. In zilele acelea se vor afla oamenii in multa pace, mancand si band, insurandu-se si maritandu-se si fara de frica de razboi si nepasatori facandu-se la cele pamantesti. Si pentru ca nu vor fi razboaie, vor preface sabiile lor in seceri si sulitele lor in fiare de plug. Si dupa aceasta isi va intoarce fata sa spre rasarit si va smeri pe fii lui Agar (adica pe turci) pentru ca i-a urgisit pe ei Dumnezeu pentru pangaritele lor fapte. Si se va ridica impotriva lor imparatia romanilor, ca sa-i surpe pe ei cu fiii lor cu tot. Si va supune cu foc, si cei cazuti in mainile romanilor vor fi trecuti prin foc. Si se va infiinta Imparatia Iliricului, de la Salonic pana la Albania. Si imparatia romanilor va supune Egiptul, si isi va intinde mana sa cea dreapta pe mare si va imblanzi pe neamul cel plavit si va tine imparatia lui 32 de ani. In vremea acestei imparatii nu se va lua bir de la nimeni 12 ani, nici daruri, si se vor zidi sfintele altare si se vor innoi bisericile cele ruinate si nu va fi nedreptate, nici nedreptatitori, nici nedreptatiti, pentru frica lui.

        Va face pe oameni cucernici si binecinstitori de Dumnezeu, si pe cei fara de lege si mari tirani ii va omora. In vremea acestui imparat tot aurul ascuns in pamant, cu voia lui Dumnezeu se va da lui. Si atat va fi de mult incat il vor risipi cu lopata in orasul lui. Si se vor imbogati cei mari ai lui, si se vor face saracii ca imparatii, si boierii vor fi foarte ravnitori si vor goni pe toti evreii din orasul Domnului si nu se vor alia. Si va infricosa pe toti orasenii lui, sa nu se afle in orasul lui cantatori cu chitara, nici cantator din gura si alte ucigase organe. Le va ura si desfiinta din orasul Domnului. Si va fi atunci mare bucurie si veselie, si toate bunatatile se vor deschide, cele pamantesti si cele de la mare, ca in zilele lui Noe, care se bucura in pustiu, pana ce a venit potopul. Si dupa ce va trece aceasta imparatie, vor incepe anii durerilor. Atunci va rasari un oarecare fiu fara de lege si va imparati in acest oras, si va face cele care nu s-au facut de la inceputul lumii, nici nu se vor mai face. Si daca va sta la imparatie, va scoate dogme si va pune legi, ca sa se insoare tatal cu fiica sa, si fiul cu mama sa, si fratele cu sora sa. Si care nu-l vor asculta pe el, cu moarte silnica vor muri, si care vor muri astfel, neprimind dogmele lui, in ziua Judecatii la a doua venire a Domnului Dumnezeu si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, se vor randui la un loc cu Sf. Ioan Botezatorul.

        Acest imparat va insura pe calugarii de prin manastiri cu sila. Aceasta silnicie este mai rea decat uciderea. Si acest imparat va curvi cu maica sa si cu fiica sa. Si in vremea aceea toti vor curvi si vor primi slobozenie de a curvi cu surorile lor. Si se va sui pangariciunea ca o uraciune inaintea lui Dumnezeu, si va privi spre tot pamantul si va porunci tunetelor si trasnetelor sale dintru inaltime, si va aduce mare frica. Multe orase vor fi arse de foc, si multi oameni de huietul acestor infricosate tunete si de spaima mare vor muri rau, si multi vor arde de foc. Si vai pamantului de infricosarea Atottiitorului si de acea nemarginita urgie si manie a lui Dumnezeu, cea trimisa in toata lumea, pentru ca se va pierde acest imparat, si se va da in focul nestins …

        Asadar, fiul meu Epifanie, orasul nostru se va pierde pentru multimea rautatilor, si a faradelegilor, de care ti-am spus ca vor urma in lume, precum Domnul nostru Iisus Hristos a zis ca este inceputul relelor. Dupa acestea sfarsitul lumii fiind aproape, precum am mai zis, si dupa implinirea vremurilor tuturor neamurilor, care la randul lor in diferite vremuri au imparatit, va ridica Dumnezeu si sceptrul israelitilor (prin Antihrist) ca sa imparateasca in al saptelea veac spre al optulea, pentru care a marturisit proorocul Isaia, zicand asa: Va ridica Dumnezeu semn pentru plinirea neamurilor, care au stapanit pe oile cele risipite ale lui Israel printre neamuri. Si va aduna pe Israelul cel ratacit (adica pe evreii cei inselati de Antihrist) in sfanta cetate a Ierusalimului. Si va fi atunci Israel ca si cand a iesit din Egipt, precum marturiseste si sfantul Ap.Pavel, care zice: „Cand se vor implini vremurile neamurilor, atunci se va mantui tot israelul…” Acestea ammdoua de mai sus, se unesc cu zicerile Sf. Ipolit, care zice despre venirea lui Antihrist, ca intai evreii se vor amagi. Si Domnul nostru Iisus Hristos marturiseste aceasta, zicand: „Eu am venit intru numele Tatalui Meu si nu M-ati primit; iar altul daca va veni in numele lui, pe acela il veti primi …”

        Asadar, ii va aduna pe toti in cetatea Ierusalimului, pe care o va da lor, ca sa nu mai zica daca ar fi voit Dumnezeu sa ne miluiasca pe noi, iarasi locurile noastre ni le-ar fi dat, si era sa credem in Hristos, si nu era sa-l omoram pe El, ca a iubit mai mult pe neamuri decat pe noi. Si acum daca i-a adunat, nu au ce sa mai zica. Fiindca i-a adunat si si-au luat drepturile lor, si iarasi au ramas intru necredinta. Asadar indata ce se va arata Antihrist, vor crede in el, dupa cum a zis Domnul.

        Apreciază

  10. ioan said, on mai 2, 2012 at 5:59 pm

    d-le saccsiv v-am lasat nr. meu la colegul dvs. de la comenzi. sunati-ma. s-ar putea sa va intereseze ( o profetie mai putin cunoscuta despre al 3-lea razboi mondial si de ce 666 este nr. fiarei )

    Apreciază

  11. Cosmin M said, on mai 3, 2012 at 5:16 am

    Cathalin,

    Faptura umana a cazut din Rai prin Adam si Eva care au cedat ispitei. Acum Dumnezeu da omului a doua sansa sa se mantuiasca, dar fiecare individual. La fel cum in Rai Dumnezeu a permis diavolului sa il ispiteasca pe om la fel si aici pe pamant permite acest lucru. Prin acceptarea sau refuzarea ispitelor omul este de partea diavolului sau a lui Dumnezeu, el singur alege. Pentru ca noi suntem foarte rai si putrezi de pacate, si de multe ori facem lucruri pe care nici dobitoacele care nu au constiinta, nu se pot impotrivi si nu sunt trase la raspundere nu le fac , Dumnezeu lasa pe satana sa se apropie de noi ca sa ne dam seama ca suntem pe calea gresita. Fara ispita probabil ca toti oamenii ar fi drepti si nu se mai separa graul de neghina.
    Daca vreti sa schimbam ceva in Romania trebuie sa ne intoarcem cat mai multi la Dumnezeu si sa ne rugam sa ne dea conducatori vrednici si drepti care sa ii slujeasca Lui si intereselor poporului roman.

    Apreciază

  12. Cathalin said, on mai 3, 2012 at 8:51 am

    „Fara ispita probabil ca toti oamenii ar fi drepti si nu se mai separa graul de neghina”. Prin urmare Diavolul este o creatie benevola a Lui Dumnezeu ! Uite iti dau un exemplu la indemna oricui : Eu firma constructoare de masini , fac un lot de masini cu un defect la sistemul de directie sa spunem , din acest lot se produc un numar de accidente , cine este vinovatul moral al acestor accidente , soferul care nu a stiut de acel defect sau fabrica care poate a stiut sau poate ca nu, dar vorbim de cel vinovat ( ca poate fi cu voie sau fara voie ) ?

    ADEVAR ai grait , dar ce scop ar mai fi avut creatia fara ispita ? Ce rost ar mai fi avut mantuirea fara ispita? Dumnezeu ne-a creat cu un scop si nu din iubire , aceasta s-a manifestat ulterior , nu poti iubi ceva ce inca nu ai . nu detii ! E ca si cum as spune ca eu imi iubesc viitoarea sotie desi inca nu o cunosc , sau imi iubesc deja viitorii copii ! Nu poti avea sentimente fata de ceea ce nu exista inca!

    RAIUL e considerat un loc al perfectiunii , ce cauta imperfectiunea(diavolul) acolo? Era fiindca i s-a permis de catre Dumnezeu sa „animeze” RAIUL care devenise plictisitor ! Cand nu mai exista actiune , cand nu mai exista miscare , cand totul se intampla la fel zi de zi , nu apare nimic nou se instalaeaza monotonia! Si asa Dumnezeu a decis sa animeze creatia Sa.

    Diavolul ca place ca nu place tot creatia Lui Dumnezeu este ! Nu il putem separa si sa il consideram ca a aparut asa instant fara voia Lui Dumnezeu ! Ar insemna sa existe doi dumnezei lucru inacceptabil si total gresit ! Exista unul singur in intruchiparea Sfintei Treimi .

    Apreciază

  13. Cosmin M said, on mai 3, 2012 at 9:35 am

    Dumnezeu le-a facut pe toate bune dar le-a dat libertatea de a alege („masina a fost facuta fara defectiuni”).
    Si lucifer a fost bun la inceput dar el a ales sa se razvrateasca impotriva lui Dumnezeu.
    Nu are Dumnezeu nici o vina ca lucifer a devenit rau si datorita mandriei lui a vrut sa se ridice la nivelui lui Dumnezeu si a cazut. Nu are Dumnezeu nici o vina ca noi suntem rai, noi alegem asta.
    Noi suntem luptati de diavol pentru ca Adam a cazut si pentru a ne mantui trebuie sa il biruim. Prin Invierea lui Iisus am primit aceasta sansa, noi ne nastem cu pacatul stramosesc si fierare are puterea de a alege daca se mantuieste sau nu prin alegerea lui.

    Apreciază

    • Cathalin said, on mai 3, 2012 at 9:55 am

      Uite am sa iti zic altceva . Perfectiunea nu poate fi pervertita . Omul poate fi pervertit cu voie sau fara voie asta nu mai conteaza asa mult , prin urmare creatia (omul) trebuie sa merite perfectiunea nu o are din nastere trebuie sa o dobandeasca prin mantuire . Trebuie sa devenim dumnezei( cu sensul de nemuritori) si fii ai celui Prea Inalt asta se spune in Psalmii lui David in varianta originala , in astea mai noi si-au bagat unii coada ca sa nu spun altfel .

      Apreciază

      • michael said, on mai 3, 2012 at 11:29 am

        Cîtă doctrină luciferiană în mintea ta…. „Trebuie sa devenim dumnezei”-păi illuminatii nu se consideră ei înșiși,dumnezei, stăpînii lumii?…nu așează ei omul deasupra la toate, stăpînul absolut al universului? Oare nu se cheamă asta fățărnicie? Păi nici măcar serafimii, arhanghelii, îngerii nu îndrăznesc să se compare cu Dumnezeu. „Diavolul ca place ca nu place tot creatia Lui Dumnezeu este”-dar cine a spus altfel? Nu a fost oare, lucifer, un înger de lumină, un arhanghel? Dar care s-a răzvrătit în lumea de sus și care a cerut libertate, egalitate, fraternitate, amăgind și alți îngeri care au căzut odată cu el? Cîtă asemănare cu lumea de jos, aceleași lucruri le cer și masonii. Și ne mai întrebăm pe cine slujesc de fapt, masonii? Cît despre perfecțiune…ce e aia -perfecțiune? Să faci ca toate merele dintr-un pom să arate la fel, să aibă același gust și aceleași dimensiuni? Nu ne mai plac așa, cum le-a lăsat Dumnezeu pe pămînt? Trebuie să le modificăm noi genetic, de dragul perfecțiunii? La ce-i ajută omului perfecțiunea, dacă nu-i „sănătoasă” și dacă e artificial obținută?

        Apreciază

      • Cathalin said, on mai 3, 2012 at 12:36 pm

        michael

        Suferi rau de tot . Am pus si in paranteza exact din acelasi motiv pentru care ai facut acest comentariu scos din pripa . Am spus dumnezei cu sensul de nemuritori in viata urmatoare , si nu eu am spus asta detin o Biblie Ortodoxa de la inceputul sec XX (1914) mai exact , acolo este folosit termenul de dumnezei in psalmi si nu de puternici asa cum este in cea de astazi ! Daca nu ma crezi cauta si vezi cu ochii tai singurel , ca asa sa acuzi la intamplare nu face bine !

        De unde stii tu ce a cerut 0wydd(D’D,aYOaA)ai stat la fundul lui sau asa ti-a zis tie cineva?
        Si daca nu citeai cu bocancii ce am spus ai fi inteles de atingerea perfectiunii prin mantuire si nu prin ceea ce”zideste” omul in lumea asta , ce este oricum desartaciune .

        „La ce-i ajută omului perfecțiunea, dacă nu-i “sănătoasă” și dacă e artificial obținută?”- La nimic , dupa cum am mai si zis sunt toate desartaciuni fiindca nu vin de la Dumnezeu.
        Illuminati nu sunt decat niste farseori si imitatori a lucrurilor inspirate de catre Dumnezeu omului , asta a facut dracu a incercat sa imite pe cel ce L-a creat , uitand ca „chinazariile” nu se pot compara cu originalul .

        Apreciază

  14. crestinul ortodox said, on mai 4, 2012 at 12:51 am

    „STATI IMPOTRIVA diavolului si el va fugi de la voi ” si arsenalul de lupta este SFANTA CRUCE , POSTUL SI RUGACIUNEA ( ACATISTUL SFINTEI CRUCI , SFANTULUI ACOPERAMINT AL MAICII DOMNULUI , SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL , PSALTIREA , PARACLISUL MAICII DOMNULUI si al SFINTILOR IERARHI VASILE, NICOLAIE , SFANTUL CIPRIAN ) si intr-armati-va cu acestea si veti vedea intr-adevar ca nimic nu face dracu fara stirea lui DUMNEZEU , si uneori DUMNEZEU ingaduie dracului sa se apropie de om ispitindu-l atunci cand acesta nu mai este pe drumul cel bun si apuca pe drumul gresit ,astfel atunci omul striga din tot sufletul lui chinuit catre DUMNEZEU ,intorcandu-se si lasand calea cea gresita sau mai este cazul DREPTULUI IOV care aprimit de toate in viata sa ,iubea pe DUMNEZEU ,dar cu ce propunere vine dracu la DUMNEZEU „da-mi voie sa ma ating de dreptul tau Iov , de toate ale lui si ai sa vezi ca se va lepada de TINE ;atunci DUMNZEU i-a spus iti dau voie de toate sa te atingi dar de sufletul lui sa nu te apropii ” si au venit peste Dreptul IOV toate necazurile, insa pina intr-un punct pina intr-acolo incat a spus „DOMNUL A DAT , DOMNUL A LUAT , FIE NUMELE DOMNULUI BINECUVANTAT” si nu s-a lepadat nicidecum de DUMNEZEU ,si atunci vazind DUMNEZEU credinta lui de neclintit , i-a daruit insutit ce a pierdut .
    Astfel omul este incercat si curatat prin Taina Sfintei Spovedanii si Sfintei Impartasanii cu TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI IISUS HRISTOS , ” precum argintu se curata in foc pentru a fi mai frumos ” caci daca nu ar fi incercarile lasate si ingaduite de la DUMNEZEU , nici mantuirea omului nu ar putea fi .
    Amin!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.