SACCSIV – blog ortodox

Primul Parlament European evreiesc inaugurat la Bruxelles

Posted in EVREI, PARLAMENTUL EUROPEAN by saccsiv on aprilie 29, 2012

Iata ce aflam din articolul Primul Parlament European evreiesc inaugurat la Bruxelles:

16 Februarie 2012

Mitingul inaugural al celor 120 de membrii alesi ai primului Parlament European evreiesc (EJP), descris a fi un forum nou si inovator menit sa dea glas opiniilor, convingerilor, ideilor dar si preocuparilor evreilor europeni, a avut loc joi in cladirea Parlamentului European din Bruxelles.

Membrii Parlamentului, care reprezinta 47 de tari, au fost alesi de mai bine de 400 000 de evrei din Europa Occidentala, Centrala si de Est care si-au depus votul online si care au manifestat un interes fara precedent fata de creerea unei oragnizatii noi, de actualitate, transparente si aleasa in mod democratic, a declarat Uniunea Evreilor Europeni (EJU), organizatie care a demarat procesul de creare al acestui parlament.

Printre parlamentarii alesi in acest for fac parte mai multe personalitati evreiesti europene cunoscute ca Pierre Besnainou din Franta, Cefi Jozef Camhi din Turcia, Nathan Gelbar din Germania, Oliver Mischon din Marea Britanie, Joel Rubinfeld din Belgia precum si un mare numar de lideri tineri si personalitati in afirmare.

In cuvantul de deschidere al intalnirii inaugurale, Antonyia Parvanova, membra a Parlamentului, a laudat intalnirea istorica care, a spus ea, va marca viitorul evreilor din Europa si din lume.

„Sunt mandra si onorata sa ma aflu in fata dumneavoastra astazi. Pentru prima data am reusit sa adunam in aceasta incapere reprezentanti ai unor organizatii care reprezinta mai mult de 3.5 milioane de cetateni evrei de pe tot continentul” a declarat ea.

“Pentru prima data in istorie, poporul evreiesc european s-a adunat ca un singur om, sau mai bine zis ca un ansamblu care apara aceeasi cauza” a adaugat Parvanova.

Apoi a accentuat faptul ca noul Parlament European evreiesc va fi „vocea care va reprezenta si va imputernici comunitatea evreiasca din Europa”

“Dezbaterile si discutiile reprezinta intotdeauna forta motrice in familie chiar daca uneori exista si diferente de opinii. Dar am incredere ca EJP va fi o voce puternica care va contribui in mod pozitiv la dezvoltarea Europei”.

Apoi si-a incheiat discursul cu o binecuvantare traditionala evreiasca: “Aprind o lumanare, simbol al pacii. Aprind lumanarea acestui consiliu si a primei sesiuni a Parlamentului European evreiesc” precum si cu cuvintele evreiesti „Mazal Tov” (Succes).

Presedintele consiliului director al Uniunii Europene evreiesti (EJU), Tomer Orni, organizatie care a initiat si finantat noul parlament, a declarat: „Visul unui Parlament European evreiesc a devenit acum realitate. Acesta este un eveniment istoric intrucat acest for reprezinta un punct de referinta major al reprezentarii evreilor in Europa. Suntem profund convinsi ca parlamentul va fi o forta pozitiva care va ajuta evreimii europeane sa faca fata incercarilor si schimbarilor cu care se confrunta aceasta”

Membrii noului parlament sunt persoane provenite din diverse medii sociale, respectate in comunitatile din care provin. Numitorul lor comun este identitatea evreiasca si pasiunea pentru promovarea intereselor evreiesti la scara internationala.

Faptul ca EJP se intruneste in aceeasi cladire ca si Parlamentul European, institutia parlamentara aleasa direct a Uniunii Europeane (EU) este “mai mult decat un simbol”, a spus Joel Rbinfeld din Belgia, fost presedinte al unui grup de organizatii evreiesti din Belgia, care a fost ales sa prezideze noul parlament impreuna cu Vadim Rabinovich, Vice-presedintele EJU. Impreuna vor conduce lucrarile primei Adunari Generale a Parlamentului.

Rubinfeld a acentuat faptul ca provocarile “care privesc nici mai mult nici mai putin decat viitorul a 3 milioane de evrei europeni raspanditi in diverse tari, sunt uriase”.

Printre provocari a mentionat anti-semitismul, de-legitimizarea Israelului dar si promovarea valorilor evreiesti si deschiderii catre alte comunitati.

„Insa dupa intalnirea de astazi am incredere ca putem face fata acestor provocari” a declarat el.

Ideea de Parlament European evreiesc i-a venit pentru prima data lui Shimon Peres, presedintele Israelului care a prezis succesul acestei noi structuri.

Sediul parlamentului este la Bruxelles unde se vor tine si adunarile generale anuale.

Constitutia Parlamentului va fi elaborata pe parcursul primului an de functionare.

Inaugurarea EJP a coincis cu vizita la Bruxelles a unei delegatii de 40 de membrii importanti ai Conferintei Presedintilor Organizatiilor Evreiesti Majore din America conduse de vice presedintele executiv Malcolm Hoenlein.

Delegatia a purtat discutii cu UE, NATO si oficiali belgieni si a discutat probleme precum anti-semitismul in Europa, Iran si Siria.

Liderii comunitatilor evreiesti din Europa si America urmau sa se intalneasca cu membrii EJP pentru a sarbatori impreuna inaugurarea parlamentului la un dineu de gala in noaptea de joi, in prezenta adjunctului Primului Ministru al Belgiei, a Ministrului Afacerilor Externe al Belgiei, Didier Reynders si a parlamentarului german Elmar Brok, Presedintele Comitetului Afacerilor externe al Parlamentului European.

Lista membrilor EJP a fost publicata pe situl EJU: http://www.eju.org/survey/results

Nota traducatorului:

Cu ocazia asta am aflat ca exista si o Uniune Europeana Evreiasca:

http://www.eju.org/

Cititi va rog si:

MASONII vor sa deschida un birou la BRUXELLES, PENTRU A FACE LOBBY IMPOTRIVA influenţei crescânde pe care o au ORGANIZATIILE RELIGIOASE în instituţiile UE. DE CE IES IN LUMINILE RAMPEI?

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 29, 2012 at 4:56 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. antiignorantu said, on aprilie 29, 2012 at 5:06 am

  pentru asa ceva consuma petrol ? austeritatea lui peste ….

  Apreciază

 3. crestinul ortodox said, on aprilie 29, 2012 at 7:34 am

  pai ce sa inteleg , guvernul sionist , al evreilor sta in spatele u.e. (papusarii ce trag sforile ) iar acesta inghite si supune legal cat mai multe state cu resurse si bogatii ce mai au fiecare , printre care si Romania ???da ! ce diabolic plan tesut, chiar de antihristi !
  sa punem genunchii la pamint si sa ne rugam la DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI , la SFINTII CE OCROTESC ACEST PAMINT si acest Neam si ” SA SPUNEM PE AICI NU SE TRECE !” acesta va fi arsenalul nostru de lupta SFANTA CRUCE SI RUGACIUNEA SFANTA CATRE IISUS HRISTOS si MAICA SFANTA ca SA NE APERE TARA , NEAMUL SI CREDINTA ORTODOIXA , CACI INSASI DUMNEZEU VA FI CU NOI IN ACEASTA LUPTA SFANTA vz si MINUNE LAVRA POCIAEV cand hoardele tatare vroiau Pociaevul pentru frumusetea si bogatia locului si atunci Tot Poporul s-a adunat acolo in MANASTIRE si BISERICA si s-au rugat Toti cu mic cu mare iar MAICA DOMNULUI S-A ARATAT PE CER IN PLINA ZI CU SFANTUL IOV , SI le-a intors sagetile si atacurile hoardelor de tatari omorand cat mai multi prin insasi sagetile lor tintite impotriva APARATORILOR CERESTI .
  Astfel ,sa luam aminte si sa ne rugam cu credinta la MAICA DOMNULUI CACI ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI si NU O VA LASA PE MAINILE ALTOR NATII DACA ne vom ruga IN DUH SI ADEVAR nu ne va lasa ai nimanui ! ” RUGATI-VA NEINCETAT CACI PRIN INCERCARI GRELE O SA TRECEM si se vor ivi atunci cand mai putin ne vom astepta „!
  Amin !

  Apreciază

 4. Patricia said, on aprilie 29, 2012 at 12:47 pm

  Trebuie sa se implineasca toate profetiile!insa noi trebui sa avem grija doar de mintuirea sufletului,deoarece cind murim nu vom lua cu noi decit binele si raul savirsit!in viata,ca si cei ce vor sa stapineasca acest pamint pt ei singuri!asa de tare le-a intunecat dracu mintea,ca vor sa stapineasca pamintul si sa-si piarda sufletul,pt bunastarea materiala.Sa nu uitam ca si Hristos a fost ispitit tot cu aceea-si ispita! Inchina-te mie si it-i voi da toata lumea la picioare,cu toate bunurile ei materiale.

  Apreciază

 5. Partizanu said, on aprilie 29, 2012 at 1:56 pm

  Doamne unde am ajuns. Traim sub dictatura minoritatilor. Acum inteleg de ce o parte din europeni il iubesc mai mult pe ZELEA CODREANU decit noi romanii.

  Apreciază

 6. MUCKY said, on aprilie 29, 2012 at 3:58 pm

  Acesta este Knesset 2….care va fi urmat de KNESSET 3(parlamentul evreiesc mondial)…DOAMNE ISUSE HRISTOASE INDURA-TE DE NOI PACATOSII SI NU NE PIERDE PE NOI PENTRU PACATELE NOASTRE CI NE MILUIESTE DUPA MARE MILA TA ! AMIN! AMIN ! AMIN !

  Apreciază

  • Stefan said, on aprilie 29, 2012 at 8:48 pm

   „MUCKY ” …IISUS se scrie cu 2 de I. Mai multa atentie pe viitor.

   Apreciază

 7. Mălin said, on aprilie 29, 2012 at 6:35 pm

  Un nou Hitler e pe drum…

  Ce spunea Parintele Paisie Aghioritul ?

  „:în Italia va apărea un nou Mussolini, în Germania un nou Hitler, iar Comunitatea Europeană se va dizolva. Comunitatea Europeană, a spus Stareţul, nu are nici o legătura cu America. Statele Unite seamănă cu un război de ţesut care asimileaza toate peticele, în timp ce în Comuniunea Europeană există interese contrare şi împletite „.

  si iar,

  „Evreii, având puterea şi ajutorul conducerii europene, se vor obrăznici, îşi vor arăta neruşinarea şi mândria şi vor face tot posibilul pentru a conduce Europa.”

  Apreciază

 8. Mălin said, on aprilie 29, 2012 at 6:37 pm

  Evreii, având puterea şi ajutorul conducerii europene, se vor obrăznici, îşi vor arăta neruşinarea şi mândria şi vor face tot posibilul pentru a conduce Europa. Atunci şi două treimi din evrei se vor creştina.

  Apreciază

 9. cineva said, on aprilie 29, 2012 at 8:22 pm

  Nu stiu daca oamenii isi dau seama cum trebuie de gravitatea acestui fapt, a existentei unui Parlement european evreiesc. Uniunea Europeana a fost creata sub pretextul necesitatii inlaturarii barierelor intre popoare, un fel de infratire ca la comunisti. Pai cum atunci, dupa ce toate tarile UE renunta la identitatea nationala pentru ‘binele comun’, vine o populatie care incepe sa se pretinda popor, popourul evreu european, si isi face un PARLAMENT SEPARAT? Ala care exista nu e bun si pentru ei? Pai atunci ce rost mai are unirea? Facem si noi un Parlament European romanesc, ungurii unul unguresc, etc. Adica ceea ce vreau sa subliniez este incalcarea flagranta a scopurilor declarate ale uniunii de catre acest parlemnt evreiesc. Este ilegal si ar trebui combatut prin toate mijlocele legale la dispozitie. Cat mai este timp.
  O alta intrebare careia nu i-am gasit raspuns este cine il finanteaza? Atata timp cat sedintele lui se tin in Parlamentul UE, inseamna ca este o ramura a acestuia? Inseamna ca are dreptul la o parte din fondurile de finantare? Inseaman CUMVA ca toate tarile europene finanteaza parlamentul evreiesc la fel cum platesc taxa pe kosher??
  P.s. Pentru cine nu stie mancarea care are pe ea stampila kosher este platita extra. Adica este platit un rabin ca sa-si dea certificarea. Aceasta se numeste taxa pe kosher si este se imparte la toti, ca vrem sau nu, ca ne convine sau nu, ba o platim chiar in ciuda faptului ca ne este interzisa fiind jertfita idolilor.

  Apreciază

  • timisorean1 said, on aprilie 30, 2012 at 7:36 pm

   Idem! Din start numele areo contradictie in el, parlament evreiesc „european”! Cum vine asta!? Este o aberatie enorma chiar si pt timpurile astea! Ca bine zici, ai sa ne facem si noi unul atunci…

   Apreciază

 10. Mălin said, on aprilie 29, 2012 at 9:01 pm

  @cineva

  Nu-ti mai face atatea probleme ca oricum evreii traiesc de pe spinarea „goymilor” de foarte mult timp nu de acum, Prin santaj, frauda, specula, camata + multe si nenumarate alte escocherii…

  Iar UE tocmai in acest scop a fost infiintata pentru ca evreii sionistii sa conduca finantele tututot statelor tocmai de aceea s-a incercat crearea SUE si eliminarea suvernitatii nationale…

  Insa scopul declarat al UE este nivel oficial este pentru naivi, Oamenii care au condus si conduc UE din umbra cunosc adevaratul scop al UE si ei stiu foarte bine ceea ce au de facut iar de ceilalti slugoi ai lor naivi care chiar au inghit teoriile oficiale si cred intr-o Uniune Europeana asa cum a fost ea declarat la nivel oficial , de acestia evreii sionisti se folosesc doar ca sa-si atinga scopurile apoi le vor da cu sutul si vor ajunge la lada de gunoi..

  Pacat ca lumea nu a priceput nici pana in zilele de astazi cat de perfid lucreaza iudeo-sionistii la manipularea oamenilor…

  Ceea ce se petrece acum este pentru ca vor sa ne demonstreze ca ei au ajuns asa la o siguranta si au toate lucrurile sub control incat nimeni si nimic nu are ce sale fac.

  Se cred niste zei pe pamant,

  Este tocmai ceea ce spunea si Parintele Paisie din ale carui scrieri am citat mai sus, si anume :

  …evreii, având puterea şi ajutorul conducerii europene, se vor obrăznici, îşi vor arăta neruşinarea şi mândria…

  Exact asta se intampla acum, dar pana la urma lumea se va satura de fasoanele jidanilor, in special nemtii care inca de pe acum se arata nemultumiti pentru ca in Germania pe fiece zi apar tot mai multi neonazisti singurul lucru care le lipseste acestor este un lider gen Hitler si situatia nu va mai putea fi tinuta sub control pentru ca lucrurile vor izbucnii…

  Din pacate Istoria se va repeta, nu indentic dar aproximativ…

  Apreciază

  • cineva said, on aprilie 29, 2012 at 10:08 pm

   Malin, aceste lucruri le stiam si eu, insa ceea ce mi se pare acum extrem de alarmant este faptul ca pentru prima data au inceput sa lucreze oficial, adica PE FATA. Existenta acestui parlament reprezinta o insulta si o amenintare reala la adresa unui intreg continent. Pana acum circulau mai mult zvonuri, presupunerii sau profetii despre ceea ce au facut in ascuns sau urmau sa faca, dar un for legislativ si executiv la lumina zilei, ‘legal’, la conducerea unui continent este un pas inainte nemaivazut si nemaiauzit. Europa nu este Israel. Cine, care lege le-a dat dreptul la un parlament? Ce alta natie mai are un astfel de parlament?

   Apreciază

 11. misucroitor said, on iulie 22, 2013 at 8:08 pm

  Reblogged this on misucroitor.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: