SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial …

   Stiu ca e greu, caci e gretos, dar vizionati va rog urmatoarea inregistrare:



   A fost postat de fratele Apologeticum, care la articolul sau Lăudacii SUE vine cu urmatoarea completare:

Aceştia sunt denumiţi intelighenţa Ortodoxiei româneşti? Or fi aceştia alţii decât cei din hoarda lui Băsescu?
Viziunea creştină, adică ortodoxă, asupra SUE nu poate fi decât CONTRA!

Comentariu de Rafael Udrişte:

O lectură obligatorie, care ar putea întregi perspectiva şi deci judecata asupra consecinţelor realizării unui stat multinaţional, SUE sau altfel, asupra Ortodoxiei, este articolul publicat de Florin Stuparu pe această temă: Prinţesa Europa şi Minotaurul. Scurtă povestire zoofil zootehnică.
Este foarte intersant: câţi dintre activiştii SUE au vreo idee despre etimologia cuvântului “Europa”?

Personal nu am, deocamdată, decât un singur comentariu cu privire la emisiune: la min. 15.34, dl. Papahagi spune, despre români şi România, că “nu suntem cei mai buni şi nu avem ţara cea mai frumoasă”. Îl contrazic şi îi sugerez, cu toată dragostea, să evite confuzia – de neînţeles în contextul emisiunii – între termenii “populaţie”, “popor” şi “neam”.

Să fi fost o altă premiză a discuţiei mai potrivită?

Mă gândesc la cuvintele lui Eliade: “Istoria neamului românesc n-a fost decât o lungă, necontenită, halucinantă hemoragie. Ne-am alcătuit într-un uragan şi am crescut în vifor. Popor de frontieră luptam şi muream pentru toţi. Muream mai ales, plătind miopia şi neghiobia altora (…) Istoria neamului românesc este alcătuită din atâta sânge şi atâta nenoroc datorită, în primul rând, incapacităţii Occidentului de a vedea de unde vine primejdia.”

Păstrând proporţiile, în actualul context economic şi politic, lucrurile stau la fel.

Până la o altă dezbatere pe această temă, un punct de vedere personal (şi oltenesc deopotrivă): noi, românii, suntem cei mai buni iar România chiar este cea mai frumoasă ţară. E acelaşi lucru cu dragostea fiului pentru părinţi dar mai ales cu dragostea părintelui pentru copil. Bineînţeles că în termenii comparaţiei intră şi sfinţii, începând chiar cu Hristos şi Maica Sa.

Cititi si:

Cât despre Papahagi, urmăriţi aici cu ce alt anti-român se aseamănă.

Comentariu saccsiv:

   Tot fratele Apologeticum face la articolul Naivitate sau plan diabolic? Cum ati caracteriza afirmatiile de mai jos si cine ar fi putut sa le emita? un transcript al principalelor prapastii pe care le-ati putut asculta la aceasta emisiune „De la minus la plus infinit” realizata de Razvan Bucuroiu, cu tema „SUE. Viziunea crestina: pro si contra”, ce i-a avut ca invitati pe Razvan Codrescu, Adrian Papahagi de la Fundatia Crestin Democrata si Radu Preda:

   Razvan Codrescu:

Uniunea europeana este un proiect pasabil [acceptabil] si vocatia europeana a romanilor se poate confirma in fapte.

Legat ideea Statelor Unite ale Europei (SUE) unii au facut o analogie, involuntar, cu sintagma folosita in contexte mai indoielnice. Se stie ca este un vechi proiect al cercurilor masonice. Se face o analogie riscata si care poate sa inflameze pe cei dispusi spre o lectura mai conspirationista a istoriei. Nu cred ca e cazul…

Poporul roman nu are o idee supraordonatoare in care sa creada si care sa-l mobilizeze in momentul de fata.

Fenomenul de Globalizare nu poate fi oprit! Nu putem combate sau bloca globalizarea…

Adrian Papahagi:

In acest proiect al SUE eu gasesc radacini crestine ale Europei… In ce priveste stat masonic sau nu, putem spune ca si statul roman este un proiect masonic, si Cuza si majoritatea bonjuristilor erau masoni.

Nationalismul este o creatie moderna de a ideologiza natiunea. As numi patriotismul, o iubire de tara, de patrie… care trebuie reinventata, dar nu ca “suntem cei mai buni, suntem tara cea mai frumoasa”… Eu cred ca acesta este mesajul crestin autentic de demolare a barierelor nationaliste, din familie si de aducere a omului la deplina umanitate.

Statul National unitar este depasit, la fel si Biserica Nationala sub aspectul conceptului si al functionalitatii concrete.

Proiectul Uniunii Europene s-a nascut in context crestin-democrat. Cei care au creat Uniunea Europeana nu au fost masoni. Konrad Adenauer in toata perioada razboiului a stat intr-o manastire, se ruga de dimineata pana seara, recita orele benedictine. Robert Schuman se ruga in fiecare zi. Deci erau crestini practicanti. Inceputurile Uniunii Europene s-au nascut tocmai din acest dezgust fata de nationalismul care de doua ori a distrus Europa. Nu mai avem ce face astazi cu Nationalismul; a fost un proiect masonic, creat ca replica impotriva catolicismului, care era majoritar in Occident. Asta e proiectul national: un proiect masonic, anti-crestin, in vederea mea. Trebuie sa depasim acest filetism. Trebuie sa revenim la intelegere plenara a Universalitatii Crestine. Hristos nu ne va intreba la Judecata de Apoi daca suntem crestin-ortodocsi sau crestin-catolici.

Pericolul nerealizari SUE este ca Europa sa devina irelevanta in globalizare care, va aduc aminte, nu a pornit dintr-o cultura asiatica, ci pana la urma este tot un rezultat al culturii iudeo-crestine; ca are o componenta iudaica sau protestanta mai mare decat ortodoxa sunt dispus sa accept…

Radu Preda:

Odata cu caderea Constantinopolului, Ortodoxiei ii lipseste in mod evident un centru, nu mai are un centru in jurul caruia sa pivoteze si sa-si construiasca o unitate efectiva… Motiv pentru care, eu lansez o teza ca Bruxelles-ul, asa cum este el hulit, considerat capitala eurobirocratiei etc. etc. este si o provocare ecleziologica

Trebuie sa identificam despre ce biserica vorbim. Pe de deoparte avem la Bruxelles doua structuri bisericesti mari care incearca sa reprezinte in fata decidentilor politici pozitia crestina. Pe deoparte avem Consiliul Conferintelor Episcopale Catolice, iar pe de alta parte avem Conferinta bisericilor europene, un fel de club mai larg cu 120 de dominatiuni, structuri eclesiale, in care ortodocsii au fost prezenti de la inceput, dar prin care nu se simt tot timpul reprezentati. O consecinta a pregatirilor Marelui si Sfantului Sinod este si aceea ca intre timp avem structuri ceva mai articulate ale reprezentarii Ortodoxiei la Bruxelles si nu numai. Iata ca avem un Consiliu permanent al reprezentantelor Bisericii Ortodoxe in capitala birocratica a Europei. Pozitia catolicilor este pe linia fondatorilor ideii de Uniune europeana.

Reactia crestina la fenomenul globalizarii este una constructivaGlobalizarea din punct de vedere al gandirii crestine nu este un fenomen care trebuie redus doar la defectele sale. Din punct de vedere al sansei de a face mesajul lui Hristos audibil cu adevarat in toate cele 4 colturi ale lumii, globalizare este traducerea secularizata a Universalitatii (Ecumeni-citatii). Iar din acest punct de vedere Biserica Ortodoxa, autentica, dar si celelalte confesiuni nascute de-a lungul istoriei nu pot sa nu vada in globalizare inclusiv semnele vremii si inclusiv voia lui Dumnezeu. Ganditi-va la misiunea pe care noi o facem. Uitati-va de pilda, din punct de vedere al Ortodoxiei, ganditi-va la numarul mare al parohiilor care au aparut peste tot in lume.

   Comentariu saccsiv:

   Emisiunea s-a vrut o dezbatere pornind de la declaratiile presedintelui republicii:

MARIONETA TOTALA: Traian Basescu sustine crearea Statelor Unite ale Europei si Proiectul Rosia Montana

La transcriptul de mai sus mai adaug tot din spusele lui Adrian Papahagi:

Hristos demoleaza ideea de neamuri.

Hristos aboleste tot acest nationalism pe care-l cultiva de fapt Vechiul Testament. Eu cred ca asta este mesajul crestin autentic, de demolare a acestor bariere.

Uniunea Europeana n-a intrat in biserici sa spuna „Iesiti afara!”. Acest proiect al SUE este pana la urma pur si simplu un proiect politico-economico-militar creat pentru a permite Europei ca insula de crestinatate bimilenara si ca un spatiu organizat cronologic, istoric, cultural, lingvistic intr-un anumit fel sa continue sa existe intr-o lume globalizata. Asta-i tot, nu-i un mare secret si nu-i un mare mister.

In emisiune a intervenit si Claudiu Tarziu, care la min. 33 parea ca zice bine, dar pana la urma a dat cu bata in balta:

Eu personal nu cred in teoria conspiratiei, in sensul ca nu cred in existenta unei grupari atotputernice, atotcunoscatoare si atothotaratoare care urmeaza un plan perfect. Cred mai degraba in momentele de convergenta a intereselor unor forte economice si militare care pot modifica harta si viata lumii.

Nu cred ca se va instala vreodata un guvern mondial unic peste o lume de sclavi.

Pun baietii la greu otrava in prajiturele. Unii cu poloticul, precum Adrian Papahagi, altii cu lingurita, precum Razvan Codrescu. Dar sa nu ne miram, caci lucrurile se leaga:

RAZVAN CODRESCU ataca furibund pe toti cei anti cip, anti masonerie, anti ecumenism …

Lumea Credintei (RAZVAN BUCUROIU) ataca blogurile „AXA” (Mugur Vasiliu), „LUPTA PENTRU ORTODOXIE” si „ATITUDINI” (Manastirea Petru Voda) …

RAZBOI INTRU CUVANT si Razvan Bucuroiu ATACA PE CEI CE DEMONSTREAZA ca Mitropolitul Serafim de Pireu are dreptate …

Razvan BUCUROIU (Lumea credintei) considera ca administratorii unor bloguri ortodoxe (impreuna cu cititorii lor) sunt anormali la cap

Pentru majoritatea cititorilor acestui blog, lucrurile sunt clare. In cele ce urmeaza voi scrie insa cateva chestiuni pentru cei oleaca mai incepatori.

Dupa ce i-ati ascultat pe cei de mai sus, faceti va rog o comparatie cu:

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

Video: EXCEPTIONALA PREDICA a parintelui Mihai Valica la Manastirea Petru Voda (Bunavestire, 25 martie 2012). Daca am avea 10 % din preoti aidoma …

IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

AUDIO: EXCEPTIONAL cuvant al parintelui Amfilohie despre MASONERIE. De ce RAZBOI INTRU CUVANT incearca sa nu-l faca cunoscut?

Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evrei bolsevici

Ca sa nu mai vorbesc de stalpul ortodoxiei, marele duhovnic Iustin Parvu:

https://saccsiv.wordpress.com/category/iustin-parvu/

Dar acestia n-au loc in televiziunile centrale din Romania … Caci la tv sunt abonate „alternativele” la SISTEM, cei numiti ortodocsi traditionalisti nationalisti, dar care de fapt se dovedesc a fi unelte ale indracitelor ELITE.

Se cuvine sa reamintim aici cele scris in articolul Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL:

SCURTĂ POVESTIRE ZOOFIL ZOOTEHNICĂ

Învăţaţi să cinstim „cultura clasică greco-romană” încă din primele zile ale vieţii, noi nici nu ne putem închipui ce însemna lumea păgînă înainte de întruparea Dumnezeu-Cuvîntului şi de propovăduirea în toată lumea a bunei Sale vestiri (Evanghelia).

Să luăm de pildă legenda Europei, căci despre „Europa” va fi vorba în multe din paginile ce ne stau înainte. Întîi de toate, să zicem că etimologia numelui de „Europa” nu se cunoaşte, unii zicînd că e semitică, alţii că e celtică sau grecească. Ce se ştie e că numele se află pentru întîia oară în mitologia elină, Hesiod zicînd (în veacul al VII-lea înainte de Hristos) că Europa era ori una din cele trei mii de Oceanide3, ori fiica regelui Tyrului, răpită de Zeus, această poveste fiind şi cea mai cunoscută. Să ne-o amintim cît mai pe scurt cu putinţă.

Aşadar, s-a întîmplat că Zeus – marele tartor al Elinilor4 – a văzut-o pe fată pe cînd aceasta culegea flori şi, nestăpînit cum era de felul său, s-a aprins de dorinţă curvească pentru ea. Şi ce a făcut? S-a schimbat într-un frumos taur alb şi, luînd-o pe grumaz (ea ţinîndu-se de coarnele lui), a înnotat peste mare, ducînd-o în insula Creta. Iar acolo s-au împreunat – precum ne putem închipui – şi prinţesa i-a născut pe Minos, Sarpedon şi Rhadamante.

Dar povestea cu tauri albi nu se termină aici. Căci, înainte de a dobîndi tronul Cretei, Minos a avut de luptat cu fraţii săi pentru dreptul la stăpînire şi l-a rugat lui Poseidon („zeul” apelor, unchiul său după tată) să-i trimită un semn că „zeii” îi binecuvîntau domnia. Iar unchiul i-a trimis un frumos taur alb ca zăpada, care s-a ivit din apa mării (precum tatăl lui Minos cu ani în urmă). Minos ar fi trebuit să jertfească dobitocul, arătîndu-şi astfel supunerea către „dumnezeii” cerului şi ai pămîntului, dar nu a făcut aşa, ci l-a păstrat pentru sine. Cînd Poseidon a aflat despre lipsa de „evlavie” a nepotului, a făcut ca Pasipha, femeia acestuia, să se îndrăgostească nebuneşte de taur. Iar aceasta l-a pus pe Daedalus, vestitul arhitect, să-i facă o vacă din lemn goală pe dinăuntru. Şi, intrînd în forma aceea dobitocească, femeia s-a împreunat în chip dobitocesc cu taurul, ca şi soacra sa pe vremuri. Iar din împreunare s-a zămislit monstrul numit „Minotaur”, „taurul lui Minos”, o jivină cu cap şi coadă de taur şi trup de om.

Ce a urmat se ştie: Minotaurul a pricinuit atîtea rele pe insulă, încît Daedalus a trebuit să construiască pentru el, la cererea lui Minos, labirintul, în care a fost închis. Acolo, el primea spre mîncare tributul adus Cretei de către Atena, adică şapte tineri şi şapte fecioare în fiecare an. Asta pînă cînd a fost ucis de eroul Tezeu, povăţuit de firul Ariadnei, fiica lui Minos şi ajutat de sabia magică dată tot de ea.

Lăsînd de-o parte înfricoşătoarea şi scîrbavnica poveste, să ne gîndim că toate noroadele păgîne – începînd cu Babilonienii şi cu Egiptenii, cei dintîi închinători la idoli, adică la chipurile diavolilor – au avut drept „dumnezeu” cîte un taur: primii pe Baal-Moloch, iar cei de-al doilea pe Apis. Iar de la ei, animalul cornut a fost cinstit de toţi ceilalţi păgîni, ba chiar şi de norodul ales, atunci cînd acesta s-a smintit în pustie şi i-a cerut lui Aaron să le facă viţelul de aur5. Şi pe cine închipuie animalul cornut şi copitat, desfrînat şi sălbatic? Ştim prea-bine, din întîmplările trăite de Părinţii Bisericii din pustie, aceia care au înfruntat duhurile necurate faţă către faţă: pe însuşi diavolul cel mare, începătorul răutăţii, vrăjmaşul lui Dumnezeu şi al oamenilor. Iată aşadar „mitul întemeietor” al „Europei”, împărăţia zidită în vremile noastre de strănepoţii Minotaurului.

Comentariu saccsiv:

Printre simbolurile asociate sau folosite de Uniunea Europeana pentru a-si afirma identitatea exista unul foarte nimerit prin semnificatia sa: Turnul Babel. Pentru cei care nu-si mai amintesc istoria biblica, Turnul Babel reprezinta prima incercare de a institui o guvernare mondiala. Pentru a-si sublinia puterea, au inceput sa construiasca un turn urias (care sa ajunga la cer), dar nu au reusit sa termine aceasta lucrare din cauza interventiei lui Dumnezeu.

Cum conducatorii reali ai planetei n-au nici o treaba cu ateismul (fiind creat special pentru mase), tin cu tot dinadinsul sa foloseasca simboluri (bineinteles necrestine). Cititi va rog si articolul:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

Astfel , aceasta imagine a fost pusa in circulatie in anii 1980 de catre Consiliul Europei. Afisul infatiseaza Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran), iar in fundal se zareste o macara moderna, in jurul careia muncesc cativa oameni. Pentru a risipi orice dubiu in privinta semnificatiei imaginii, posterul contine sloganul “Multe limbi, o singura voce”, asezat strategic langa un zidar care fasoneaza material de constructie. Afisul este completat de stelele Uniunii Europene. Semnificatia materialului promotional este cat se poate de clara: construirea celui “de-al doilea Babilon” a reinceput in forta.

Foto: http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm

De altfel , “noul turn al lui Babel” are o existenta cat se poate de reala, si anume, Cladirea Parlamentului European din Strasbourg (foto jos), inaugurata in 1999, care pare o replica fidela a picturii cu acelasi nume a lui Peter Brueghel cel Batran (foto stanga sus).

Sursa foto : http://www.mediafax.ro/externe/o-parte-a-plafonului-sediului-pe-s-a-prabusit.html?3614;2917359

Similitudinea izbitoare nu a scapat presei seculare, care a botezat impunatoarea constructie “Turnul Eurobabel”. Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus. Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se infrupte din nurii printesei feniciene Europa. Ca sa ii intre in gratii, el s-a transformat intr-un taur de o frumusete rapitoare si a ingenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat in apa, a inotat pana in insula Creta, dupa care a violat-o pe frumoasa printesa.
Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc. Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.

 Proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing, fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional. Masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta si exercita o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.

Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.

Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason.”.

Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene

Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.„

Grava este si dorinta lor de a lovi ortodoxia. Iata o declaratie oficiala:

Parlamentul european cere ridicarea interdictiei care împiedică accesul femeilor pe Muntele Athos din Grecia, zonă geografică de 400 km2, unde accesul acestora este interzis în virtutea unei decizii luate în anul 1045, de către călugării celor 20 de mănăstiri ale regiunii, decizie care violează astăzi principiul universal recunoscut al egalitătii genurilor, al non-discriminării, ca si legislatia comunitară asupra egalitătii, precum si dispozitiile relative la libera circulatie a persoanelor în cadrul Uniunii Europene“.

Amintim ca parintii de pe Athos spun : “Dacă femeile intră aici, vine sfârsitul lumii. Asa ne-au învătat bătrânii nostri, asa au profetit sfintii nostri, care erau făcători de minuni, cuviosi, asceti sau nebuni pentru Hristos”.

Prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator:

Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană

In traducere, sa facem un mare ghiveci in care eventual crestinismul sa tolereze pacatul sodomiei sau si mai bine sa nici nu-l mai considere pacat. Sa se creeze o uniformizare imbecilizatoare in care binele sa stea cu raul la masa dar sa nu aiba voie sa-i spuna raului ca-i rau. Sa facem o mare hora a alternativelor la care religiosii, ateii, sodomitii si satanistii sa joace precum le canta Big Brother. Asta ar fi ideea, virusarea ortodoxiei iar iubitorii de Dumnezeu sa fie etichetati extremisti, primul pas spre prigoana ce va urma.

Nu ne miram de declaratiile lui Jose Manuel Barroso , participant Bilderberg Group, unul din laboratoarele NOII ORDINI MONDIALE.

   Valéry Marie René Georges Giscard d’Estaing, membru si el al Bilderberg Group, presedintele Frantei intre 1974 – 1981, figureaza a fi politician de centru dreapta, dar este mason

A colaborat strans cu Henry Kissinger in COMISIA TRILATERALA

Este pro avort si pro contraceptie.

In 1982, impreuna cu prietenul sau Gerald Ford formeaza AEI World Forum, intalniri anuale ale oamenilor de afaceri si finante importanti, sefi si oficialitati guvernamentale, “elite“ intelectuale. Sponsorizarea vine din partea American Enterprise Institute, al carei principal consilier este Samuel P. Huntington cel cu lucrarea “Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale

UE se transforma intr-un ritm galopant intr-un Big Brother de STANGA . La PAPUSARI totul este bine planificat si se respecta intocmai schemele prestabilite . Sa vedem ce se spunea in textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001, cand s-a pregăti următoare Conferinţă interguvernamentală. Convenţia s-a intrunit (cum altfel?) sub preşedinţia lui Valery Giscard d’Estaing:

După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11 Septembrie. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS , NATIONALISMUL , rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere . „ ( … )

Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.„

Da, corect spus, al revolutiei franceze …

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

Cititi va rog si:

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …

   Sa ne amintim si ca Consiliul Europei a calificat hula împotriva lui Dumnezeu ca un drept al libertatii individului, ce nu poate fi calificat drept crima sau încalcare a legii. În Darea de seama publicata de catre Comisia Venetiana, care este organ consultativ al Consiliului Europei pentru legislatia constitutionala, aceasta face deosebire radicala între hula împotriva lui Dumnezeu si ofensarea sentimentelor religioase. Totodata, expertii au mentionat ca ura si învrajbirea religioasa, spre deosebire de hula, trebuie sa fie considerate drept încalcare a legislatiei, dupa cum se si confirma prin Legea celor 56 state membre a Consiliului Europei. În multe state europene, exista legi conform carora hula împotriva Duhului Sfânt se pedepseste, dar în practica acestea se aplica foarte rar.

In traducere, daca spui ca protestantii sunt eretici, incalci legea. Daca insa un habauc huleste impotriva lui Dumnezeu, e in regula …

E limpede care le e scopul cu acesta lege: se pregatesc pentru vremea antihristului, cand hula se va generaliza si va fi placuta in ochii multora.

Pe de alta parte, pe langa doctrina ecumenismului total, se pregateste si cadrul legislativ pentru a fi impus cu forta acest ghiveci ce promoveaza teoria multiplelor cai de a ajunge la acelasi Dumnezeu …

Cititi va rog mai multe in articolul:

REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului …

Sa ne reamintim ca antihristul (ce se va vrea inlocuitorul lui Iisus Hristos) va figura in prima sa parte ca solutia la cumulul de crize (economica, foamete, revolte, razboi) si ca aducator de iubire si pace pe pamant, seful suprem al tuturor religiilor:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Sa ne mai amintim si ca Comisia Europeana a respins solicitarile mai multor state din estul Europei,printre care si Romania, care au solicitat adoptarea unei legi europene a genocidului dublu. Proiectul legii prevedea interzicerea negarii crimelor facute de regimurile comuniste in acelasi mod in care unele state din Uniunea Europeana interzic negarea si banalizarea crimelor Holocaustului.

Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCAUSTUL NU SE COMPARA CU CRIMELE COMUNISTILOR, CACI RUSII I-AU ELIBERAT PE EVREII DIN LAGARE …

Cititi va rog de asemenea si:

Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei

Paul Gottfried: Ce se întâmplă cu naţiunile istorice ale Europei

In agendele oferite de UE scolilor, nu se mentioneaza Craciunul sau Pastele … In schimb apar zilele cu sarbatori ale musulmanilor, hindusilor, sikh, evreilor si chinezilor

Preşedintele UE: A LUAT SFARSIT ERA STATELOR NATIUNI, iar ideea conform careia tarile pot rezista singure este „o iluzie” si „o minciuna”

Asadar, cat de intunericit poti fi sa spui ca UE – SUE e un proiect crestin? Cat de ticalos trebuie sa fi sa negi lucrarea masoneriei? Cat de anti roman poti ajunge ca sa lauzi globalizarea si sa ataci nationalismul?

E doar habauceala si incultura? Nu. E rea vointa. Ascultati cu atentie la ce debiteaza acesti sinistrii in emisiunea ecumenistului Bucuroiu si luati aminte. Daca ei acum vorbesc astfel, va dati seama cam ce vor vorbi „teologii” in timpul antihristului?

In aceasta cumplit de smintitoare emisiune, ei neaga implicarea masoneriei, neaga existenta unui plan de instaurare a NOII ORDINI MONDIALE a GUVERNULUI MONDIAL, promoveaza ecumenismul si mint infatisand UE – SUE cum ca ar fi crestina cu un singur scop: pacalirea ortodocsilor ce stau sa se uite in gura lor. Sunt mici unelte ce isi aduc contributia la intronarea antihristului.

Ca daca ar recunoaste proiectul masonic, lumea s-ar tulbura si pe buna dreptate:

Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI

   Daca ar recunoaste ca exista forte ce lucreaza de zor, in mintea poporului s-ar aprinde oarece beculete, ar incepe sa-si puna oarece intrebari si incet incet s-ar dumiri cum sta treaba:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Daca ar recunoaste ca exista un plan si un tel, poporul ar refuza ingrozit si n-ar accepta inregimentarea. Ar intelege ca toate converg voit spre NOUA ORDINE MONDIALA, terenul pregatit antihristului.

Si atunci ei fac taman pe dos: invelesc fecalele cu staniol frumos colorat.

Vorbesc ei de Judecata? Pai vor da seama cu varf si indesat, vor plati, daca nu se caiesc, nu doar pentru inselarea lor ci mai ales pentru stradania de a-i insela pe cei micuti.

Cititi va rog si:

Care e diferenta dintre NATIONALISM si PATRIOTISM? Ce este romanismul?

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 27, 2012 at 7:55 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Eduard said, on aprilie 27, 2012 at 8:27 am

    Secretarul geberal al Rost, Paul Ghiţiu, director al Festivalului Filmului Evreiesc!

    http://vlad-mihai.blogspot.com/2012/04/de-la-drumul-invierii-spre-steaua-lui.html

    Apreciază

  3. Dan Tanasescu said, on aprilie 27, 2012 at 8:44 am

    Mă surprinde acest lucru deoarece îl cunosc pe Răzvan Bucuroiu. Am fost colegi la o televiziune şi ştiu că făcea emisiuni numai despre ortodoxie. Are o serie de emisiuni foarte bune despre viaţa în diverse mănăstriri din România şi dezbateri cu invitaţi din cadrul BOR pe diverse teme de actualitate la vremea respectivă..

    Apreciază

  4. un_mare_pacatos said, on aprilie 27, 2012 at 11:51 am

    Asa cum am anticipat,Guvernul a fost DEMIS! Azi e prima zi de haos politic,economic si social si sper ca acest va duce spre un lucru bun si anume spre alungarea tuturor tradatorilor si a politicienilor de la toate institutiile de stat.

    Apreciază

  5. Cosmin M said, on aprilie 27, 2012 at 12:03 pm

    Ma rog lui Dumnezeu sa ne dea conducatori vrednici care sa ii slujeasca Lui si neamului nostru.

    Apreciază

  6. STOP RFID 666 said, on aprilie 27, 2012 at 12:17 pm

    Astia sunt analisti politici, n-au nici o treaba cu ortodoxia. Vai de painea murdara pe care o mananca.

    Apreciază

  7. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 27, 2012 at 1:55 pm

    Doamne ajuta tuturor fratilor crestini, am lipsit ceva timp,si nu prea am mai postat nimic pe net,am fost destul de tulburat,dar am citit toate articolele la 3-4 zile de pe blogosfera ortodoxa , in special acest blog !

    Iata ce am descoperit de stilisti

    http://pro-orthodoxie.blogspot.com/

    Cat despre ROST , ne dam seama cu totii ce urmaresc cu adevarat !

    Am cumparat de curand o revista de a lor,au scos format nou, si sa vedeti ce baliverne scoteau…… ca e bine sa avem o clasa politica competenta adaptata la vremuri,bine vazuti,cum erau bratienii,cum era titulescu,desi il facusera comunist si anti roman,scrisesera despre activitatea filosovietica a lui,acum e bun titulescu,apoi despre manescu si maurer,ca erau mari oameni politici,desi comunisti,si ca acum avem nevoie de asa ceva,de mari politicieni la bruxelle,armata competenta sa sprijine NATO……
    Dupa ce,in numere mai vechi ale lor,din urma cu 10 ani scriau contrat,ajungand la ridicarea in slavi a arabilor care cadeau victime americanilor criminali….. cat dualism……

    In privinta uniunii europene,ei aveau ceva devieri de pe atunci,de multe ori adunceau articole critice la adresa uniunii,alte ori incercau sa o apere treptat,citand pe mari duhovnici ce acuzau uniunea de anumite rele,ei spuneau ca oricum va veni,va duce la moarte duhovniceasca,ca e asta critica uniunea,nu ca e un rau in sine,alteori ca ei prefera pe basescu,in loc de iliescu,ca celalat e cu rusii comunist si asta e adeptul bruxelles-ului,ca distruge treptat tara,constitutional si ca ala o face ca bolsevicii ilegal :))))))))

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on aprilie 27, 2012 at 4:23 pm

      Va fi din pacate un guvern mondial peste o masa de sclavi. Asta spune si Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti. E normal ca va fi asa pentru ca a accepta pecetea inseamna a fi sclav. Dar este sclav chiar si acela care accepta actele electronice, dar domnul Tarziu nu vede sau se face ca nu vede.

      Apreciază

  8. Alexandru(Fulger) said, on aprilie 27, 2012 at 8:02 pm

    Bun articolul , a fost ca o recapitulare , uitasem unele lucruri de baza.

    Apreciază

  9. adriandirnescu said, on aprilie 29, 2012 at 7:32 pm

    bun articolul, zic si eu… multa munca sa poti sa oferi atata informatie . Sanatate saccsiv si tuturor care luptati pentru credinta ! Doamne ajuta!

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  14. […] “valorilor creștine, valori care au stat la baza proiectului comunitar european”, iar “intelighenti ortodocsi” ne mint cu […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV…. […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV…. […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZV… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.