SACCSIV – blog ortodox

Reuters: episoadele de tuse convulsiva sunt MAI DESE printre copiii vaccinati …

Posted in vaccin by saccsiv on aprilie 8, 2012

Iata ce aflam din articolul Vaccine failure admitted: Whooping cough outbreaks higher among children already vaccinated:

Timp de mai mult ani, Natural News a sustinut ca multe vaccinuri de fapt cauzeaza chiar boala pe care pretind ca o previn. Vaccinul anti-rujeolic de exemplu, cauzeaza  chiar rujeola. Iar vaccinurile anti-gripale cresc efectiv riscul de a face gripa (vezi sursele de mai jos).

Astazi avem o recunoastere deschisa exact a acestui fapt.
Noi cercetari, scrie Reuters, dezvaluie ca episoadele de tuse convulsiva sunt MAI DESE printre copiii vaccinati comparativ cu cei nevaccinati. Aceasta declaratie se bazeaza pe un studiu condus de dr. David Witt, un specialist in boli infectioase la Centrul Medical Pemanent Kaiser din San Rafael, California.
Dupa cum declara Reuters: (http://www.reuters.com/article/2012/04/03/us-whoopingcough-idUSBRE832…)

La inceputul anului 2010,  o explozie de cazuri au aparut la Centrul Medical Pemanent Kaiser din San Rafael si foarte curand s-a stabilit ca este o epidemie de tuse convulsiva – cea mai mare care a aparut in Califonia in ultimii 50 de ani. Witt se astepta sa vada ca boala graviteaza in jurul copiilor nevaccinati, stiind ca ei sunt mult mai vulnerabili in fata bolii. “Am inceput sa analizam datele. Ceea ce a fost foarte surprinzator a fost ca in majoritatea cazurilor aparuse la copiii vaccinati complet. Acest fapt  a inceput sa ne atraga atentia.
Acelasi articol recunoaste de asemenea ca aceste vaccinuri nu au fost niciodata testate pentru eficienta pe termen lung:

“GSK nu a studiat niciodata durata protectiei pe care o ofera vaccinul dupa ce copiii de 4-6 ani au primit injectia, a spus purtatorul de cuvant. Dr. Joel Wardt de la Institutul Biomedical de Cercetari a spus ca este totusi important ca parintii sa-si vaccineze copiii, chiar daca nu le ofera o protectie de durata impotriva tusei convulsive.
Cum? Sa vedem daca am inteles bine:
•  Infectiile  cu virusul tusei convulsive sunt MAI FRECVENTE printre copiii vaccinati deja impotriva tusei convulsive decat printre copiii nevaccinati.
• Doctorii recunosc deschis ca vaccinul nu ofera protectie de durata impotriva bolii.
•Si totusi doctorii si autoritatile guvernamentale fac  presiuni necugetate pentru acceptarea vaccinului?

Aceasta este ca si cum ai spune: “Stim ca vaccinul de fapt nu are efectul dorit, dar toata lumea ar trebui vaccinata totusi”
Epidemie de tuse convulsiva? Cerem tuturor sa se vaccineze!

In ciuda faptului ca vaccinul impotriva tusei convulsive efectiv cauzeaza un risc crescut de a fi infectat cu tuse convulsiva, de fiecare data cand apare o epidemie de tuse convulsiva toata lumea se grabeste nebuneste tipand: “Vaccin! Vaccin! Vaccin!”

De exemplu acest articol fara minte din The Seattle Times este tipic acelor jurnalisti  smirgheluiti pe creier care se obseva in mass-media oficiala: ” Tusea convulsiva se intinde cu repeziciune in stat; campania de vaccinare se impune de urgenta”.
(http://seattletimes.nwsource.com/html/localnews/2017902210_whoopingco…)
Acest strigat necugetat si irational dupa vaccinuri contrazice puternic adevarul stiintific, dar este publicat in mod repetat,  fara scepticism si fara a se pune intrebari inteligente de catre nimeni din mass media oficiala (vanduta).

Se dovedeste ca vaccinurile impotriva tusei convulsive nu reduc incidenta infectiei cu virusul tusei convulsive. Dar totusi realizeaza altceva care este cu mult mai important pentru Big Pharma. Indraznesti sa ghicesti despre ce este vorba?
Ai ghicit: Vaccinurile impotriva tusei convulsive tin tusea convulsiva in circulatie! Vaccinurile cauzeaza chiar boala pe care pretind ca o trateaza, deci cu cat mai multi copii sunt vaccinati, cu atat mai multe epidemii apar! Acest lucru duce la un numar tot mai are de oameni care cer mai multe vaccinuri, ceea ce cauzeaza si mai multe epidemii de tuse convulsiva si ciclul profitabil al inselatoriei cu vaccinurile se repeta  la nesfarsit pana cand copiii sunt supra-saturati cu vaccinuri inutile in timp ce companiile de medicamente inregistreaza profituri record si toti parintii traiesc in frica.
Vezi, companiile de mediamente si-au dat seama acum mult timp! Cel mai bun mod de a vinde un vaccin care pretinde ca trateaza o boala este de a se asigura ca vaccinul contine boala! Astfel, vaccinarea insasi devine calea catre re-infectare si o afacere perpetua!
Vrei sa faci bani in industria cancerului? Pune virusi ai cancerului in vaccinuri! Hopa! Merck deja a facut asta, nu-i asa? Iata un om de stiinta de la Merck care recunoaste exact acest fapt:
http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

Cum incearca mass-media sa rasuceasca aceste dezvaluiri socante despre esecul vaccinurilor

Mass-media incearca sa suceasca aceste dezvaluiri, bineinteles, pretinzand ca efectul vaccinului impotriva tusei convulsive pur si simplu “se epuizeaza” sau “se estompeaza in timp”. Si daca ar fi doar atat si tot ar fi o recunoastere a esecului total al vaccinului, dar este cu mult mai rau: Cercetarile arata ca vaccinurile fac copiii cu mult mai vulnerabili in fata infectiilor decat copiii nevaccinati.

Practic nicaieri in mass media oficiala nu vei gasi o recunoastere cinstita a faptului ca vaccinurile impotriva tusei convulsive sunt bazate in intregime pe o escrocherie stiintifica pentru ca pur si simplu nu functioneaza. Acest adevar simplu nu este permis sa fie tiparit nicaieri cu exceptia publicatiilor ca NaturalNews, care nu s-a vandut intereselor corporatiste ale Big Pharma. Faptul ca o aluzie la acest lucru a aparut in Reuters este uimitor si banuiesc ca isi vor retrage articolul cat mai repede posibil, inainte sa primeasca prea multa atentie.
Daca vaccinurile se estompeaza in timp, atunci nu functioneaza!

Piatra de temelie in teoria vaccinurilor este ca atunci cand corpul este expus unui virus slabit, isi va construi o rezerva de anticorpi care vor recunoaste acel virus pentru totdeauna si vor apara corpul impotriva lui. Va suna cunoscut? Aceasta este povestea spusa fiecarui  parinte si copil de un doctor spalat pe creier promotor al vaccinurilor.

Elementul cheie al povestii este ca organismul tau ar trebui sa pastreze acei anticorpi pentru totdeauna, nu? Asa cum daca ai pojar o data, nu-l vei mai face a doua oara pentru ca organismul tau este imun la pojar, nu?
Dar stai: acum ei spun ca vaccinurile se estompeaza in timp. Cumva corpul tau “uita”cum sa produca  anticorpii, recunosc ei acum, deci ai nevoie de inca o injectie care sa amplifice efectul vaccinului din nou, ce altceva? (Vanzare repetata, intelegeti?)
Atunci vaccinurile nu produc deloc anticorpi pe viata, nu-i asa? Si daca asa stau lucrurile, atunci intreaga mitologie a vaccinurilor se prabuseste. Fara anticorpi pe viata inseamna ca de fapt vaccinurile nu functioneaza ca niste infectii reale (ca de exemplu pojarul). Ceva nu se leaga aici, mai ales cand realizezi ca vaccinurile fac copiii MAI VULNERABILI la infectii viitoare.
Copiii sanatosi nu sunt cei vaccinati

Vrei sa gasesti cei mai sanatosi copii din America? Gaseste familii care respecta urmatoarele reguli:

#1) Traiesc la ferme mici si copiii lor se joaca in tarana (au contact cu natura).
#2) Copiii lor fac cu totii scoala acasa.
#3) Niciunul din copiii lor nu sunt vaccinati.
#4) Beau lapte crud si manaca hrana proaspata de la ferma.
Vei descoperi rapid ca acestia sunt cei mai sanatosi, cei mai destepti copii din America! Nu au probleme cu autismul, alergiile, cancerul sau ADHD. Ei sunt veseli, sanatosi si perfect capabili sa supravietuiasca unei infectii cu pojar.
Cei mai putin sanatosi copii din America sunt copiii vaccinati care manaca in scoala publica (hrana modificata genetic) si nu petrec niciodata timp in natura. Acestia sunt astmaticii, diabeticii, cazurile de ADHD, nebunii sinucigasi care iau droguri. Ei sunt afectati de vaccinuri si lipsiti de nutrienti si iau fiecare raceala in fiecare iarna, cred ca stii despre ce vorbesc.
Minciunile presei despre eficacitatea vaccinurilor (scrise de jurnalisti spalati pe creier)

Vezi tu, presa este atat de afundata in minciunile despre vaccinuri incat acum este absolut incapabila sa recunoasca adevarul. In articolul din Seattle Times mentionat mai sus, de exemplu, vei gasi aceasta misterioasa propozitie la sfarsit: “Vaccinurile impotriva virusului pertusis sunt eficiente in circa 85% dintre cazuri…”

Si pariez pe douazeci de dolari ca nu vom gasi niciun singur ziarist in intreaga echipa a ziarului Seattle Times care macar sa inteleaga  ce inseamna acel numar si de unde a venit. Ei probabil cred ca pentru fiecare 100 de oameni vaccinati cu vaccinul impotriva tusei convulsive, 85% vor fi complet protejati impotriva bolii, chiar daca vor fi expusi in fata infectiei. ( a se insera rasete aici…)
Dar nu este deloc asa. Acest numar este pur si simplu inventat. Este inventat din statistici relative, fabricate, alese dintre studii clinice distorsionate finantate de catre companiile farmaceutice. Este cam la fel cum CDC-ul a fabricat in intregime numarul de “35 000 de oameni care mor anual de gripa” – o minciuna spusa in fata si care este repetata ca si cum ar fi adevarata in  fiecare ziar din tara. Si chiar daca ar fi sa credem numarul de 85%, probabil ca este derivat din ceva precum: La fiecare 1000 de copii  in America, numai 1 se infecteaza cu tusea convulsiva, dar daca cei 1000 de copii ar fi vaccinati (spune studiul finantat de corporatii), atunci numai 0,15 copii din cei 1000 ar fi infectati cu tuse convulsiva.
Cu alte cuvinte, folosind aceste numere, trebuie vaccinati 1000 de copii pentru a preveni ca mai putin de un copil sa fie infectat cu virusul tusei convulsive – si intre timp, din cei 1000 de copii probabil ca 10-20 dintre ei sufera de efecte secundare ale vaccinului in alte feluri mult mai grave, inclusiv autism.

Ziaristii din mass media oficiala care lucreaza pentru aceste ziare de carpa nu mai au nicio abilitate reala de a  mai exersa gandirea critica. Ei nu mai stiu cum sa citeasca studii stiintifice. Ei nu mai inteleg cifrele. Si stii de ce? Pentru ca au fost vaccinati peste masura! Si vaccinurile cauzeaza deteriorare neurologica, de aceea cei mai multi dintre oamenii spalati pe creier din tara sunt cei care se aliniaza in fiecare an pentru a primi injectia anuala antigripala.

Cand vine vorba de vaccinuri, singurul lucru pe care presa oficiala stie cum sa il faca este sa reia comunicatele de presa ale corporatiilor si sa raspandeasca propaganda care in cele din urma afecteaza, mutileaza si deseori ucide copii nevinovati.
Acesta este motivul pentru care NaturalNews continua sa spuna adevarul despre inselatoria vaccinurilor – pentru ca salveaza vieti protejand copiii impotriva stiintei rau intentionate si a presei prostite.
Sursele includ:
http://www.naturalnews.com/033447_Institute_of_Medicine_vaccines.html
http://www.naturalnews.com/033455_Institute_of_Medicine_vaccines.html
http://www.reuters.com/article/2012/04/03/us-whoopingcough-idUSBRE832…
Cititi va rog si:

OBLIGATORIU DE CITIT: Un interviu despre VACCINURI si VACCINARE. Cat mai multi trebuie sa-si puna cat mai multe intrebari

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

“Sindromul mortii subite la sugar” este cauzat de vaccinul DTP (diftero-tetano-pertussis)?

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Documentare celebre: „SILENCE, ON VACCINE … ”. De 20 de ani, din ce in ce mai multi copii au probleme majore. CAUZA: VACCINURILE

Otrava din vaccinuri – Dr. Christa Todea-Gross

Drama sutelor de victime ale vaccinarii obligatorii din sectorul public britanic

Minunata sanatate a copiilor nevaccinati

NU VA VACCINATI. Sistemul nu vrea nici sa va vindece, nici sa previna vreo imbolnavire. Ci sa va transforme in legume, sa va ucida copii, sa deveniti dependenti de Big Pharma

STUDIU: Vaccinurile impotriva gripei sunt cea mai mare escrocherie din istoria medicinei

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?


52 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 8, 2012 at 11:35 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. nea Anderthal said, on aprilie 9, 2012 at 3:42 am

  off topic
  Tare de tot:

  Apreciază

 3. geo said, on aprilie 9, 2012 at 5:48 am

  Vladimir Putin recunoaste public: Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie

  De Herald Sun | stirileprotv.ro – 4 ore în urmă
  Vizualizare foto
  Vladimir Putin recunoaste public: Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie
  Presedintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial ca tara sa testeaza o arma care poate transforma oamenii in zombie, la propriu.
  Este vorba de o arma psihotronica, bazata pe unde electromagnetice, care ataca sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata in cativa ani si arma va fi folosita impotriva dusmanilor tarii, dar si a dizidentilor. Prin urmare, va fi menita si atingerii unor scopuri politice si strategice.
  Potrivit Herald Sun, planurile pentru folosirea acestor arme au fost anuntate de ministrul rus al apararii, Anatoli Serdyukov.
  Dispozitivele au fost testate pentru controlul multimilor, iar cand au fost indreptate spre o anumita persoana, temperatura corporala a acesteia a crescut brusc, ca si cand ar fi fost “pusa intr-un cuptor cu microunde”.
  Cu toate acestea, cercetatorii mai au multe de invatat despre arma. Studiile au inceput inca din anii 1950, cand s-a declansat o competitei intre Rusia si Statele Unite.
  In prezent se stie ca undele electromagnetice afecteaza creierul, starile psihice si pot transmite comenzi sau sugestii direct in mintea unei persoane.

  Apreciază

 4. ultimullup said, on aprilie 9, 2012 at 8:35 am

  1.Asta este genul de viata pe care l-as dori si eu pentru viitorii mei copii. Fără vaccinuri, școală acasă, hrană sănătoasă, și nu în ultimul rând să învețe să respecte valorile strămoșești, cele pe care Masonii au încercat să ni le fure.
  2. Și la ora actuală România este ținta armelor cu microunde, arme folosite de ruși împotriva acestui popor. Este cunoscut faptul că în decembrie 89, s-au folosit asemenea arme, pentru a-i face pe oameni să devină agitați și să se pornească haosul, care în viziunea unora trebuia să se lase cu dezmembrarea țării.

  Apreciază

 5. danutza said, on aprilie 9, 2012 at 10:41 am

  http://www.realitatea.net/societatea-civila-respinge-proiectul-pdl-anti-avort-un-atentat-impotriva-femeilor-i-al-familiilor_931301.html#comentarii
  luati atitudine! scrieti la minister si pe siteul realitatea, ca nu este asur cel care reprezinta societatea civila.

  Apreciază

 6. ORTODOX said, on aprilie 9, 2012 at 11:02 am

  Fără dragoste omul este bolnav

  Apreciază

 7. hermanvlad said, on aprilie 9, 2012 at 11:09 am

  Ce parere aveti despre aceasta manifestare?

  http://www.ziarmm.ro/drumul-crucii-refacut-si-in-2012-pe-strazile-din-baia-mare/

  Apreciază

 8. Valentin said, on aprilie 9, 2012 at 12:08 pm

  Saccsiv, uite aceva interesant, crezi ca incep si unii dintre ierarhii nostrii sa ia atitudine mai transanta fata de ce se intampla acum, fata de vremurile astea? Eu tot mai sper ca mai marii BOR vor porni la lupta cea buna…Poate Dumnezeu le va da gandul cel bun.

  Mitropolitul Ardealului pregăteşte o Pastorală de Paşte de o duritate fără precedent: „Desfrânarea a devenit nota generală a televiziunilor”
  d

  Mitropolitul Ardealului, IPS Laurenţiu Streza, afirmă, în Pastorala de Paşte, că familia şi societatea suferă de o profundă criză, divorţul şi adulterul fiind acum moda la care toată lumea se raportează, că desfrânarea a devenit nota generală a televiziunilor, iar copiii sunt educaţi de mass-media.

  „Familia creştină suferă, ca şi societatea, de o profundă criză, divorţul şi adulterul fiind acum moda la care toată lumea se raportează. Şi cum altfel ar putea sta lucrurile, când desfrânarea a devenit nota generală a televiziunilor care ni se impun, dar şi în care ne complacem să trăim. Putem oare să avem o viaţă creştină, spurcându-ne mintea cu imaginile deşănţate din reviste, ziare şi televizor? Mai poate oare supravieţui familia, atâta vreme cât soţul sau soţia se alipesc cu inima şi cu simţurile de idolii micului ecran şi cumpără televizor separat în camera copiilor? Avem oare dreptul să mai cerem de la Dumnezeu o soartă mai bună pentru copiii noştri, dacă noi înşine nu ne străduim să le fim modele de înfrânare şi de virtute?”, se arată în Pastorala de Paşte a mitropolitului Ardealului, care a fost făcută publică luni şi care urmează să fie citită la slujba de Înviere.
  IPS Laurenţiu Streza consideră că legătura cu Mântuitorul a devenit una de circumstanţă, românii mergând la biserică doar atunci când au nevoie.

  „Faţă de atâtea binefaceri pe care le-am primit noi de la Hristos, Dumnezeul nostru, nimeni nu poate să rămână nepăsător. O astfel de iubire jertfelnică aşteaptă răspunsul dragostei noastre. Din păcate, însă, noi ne purtăm urât cu Hristos, uităm repede ceea ce a făcut El pentru noi şi, prinşi în iureşul materiei şi al poftelor lumii acesteia, Îl batjocorim, Îl hulim şi doar atunci când avem nevoie alergăm la El. Legătura noastră cu Hristos este una de circumstanţă. Alergăm la biserică doar atunci când avem nevoie, iar creştinismul nostru formal este cauza a tot răul material şi spiritual ce vine asupra noastră”, afirmă mitropolitul Ardealului.

  El arată că, în timp ce părinţii sunt plecaţi să muncească în străinătate, copiii sunt educaţi de mass-media, societatea fiind intoxicată de „necinste, răutate, invidie, egoism şi neîncredere”.

  „Nu punem în lucrare şi nu folosim ceea ce Dumnezeu ne dăruieşte, nu dorim darurile Sale plătite cu scumpul Sânge al Fiului Său, ci ne alipim de bunurile şi plăcerile trecătoare ale acestei lumi, jignind bunătatea Dăruitorului nostru. Necinstea, răutatea, invidia, egoismul, neîncrederea intoxică societatea noastră. Tinerii noştri sunt acum educaţi de mass-media, părinţii lor sunt plecaţi să îşi câştige existenţa în alte ţări”, se arată în Pastorală.

  Potrivit IPS Laurenţiu Streza, toate necazurile nu sunt altceva decât rezultatul îndepărtării oamenilor de Dumnezeu şi ale încrederii în confortul şi plăcerile trupeşti.

  „Nu trebuie să ne revoltăm pentru viaţa tot mai grea pe care am ajuns să o avem. Toate necazurile nu sunt altceva decât roade ale îndepărtării noastre de Dumnezeu, ale încrederii pe care ne-am pus-o în confortul şi plăcerile trupeşti ale lumii acesteia. Bunăoară, i-am închinat noi oare Domnului primele noastre gânduri ale fiecărei zile şi sufletul nostru curăţit permanent de întinarea păcatului prin Sfânta Taină a Spovedaniei? Trăim noi oare cu dorul împărtăşirii cu Trupul şi Sângele Mântuitorului? Unde sunt frica de Dumnezeu, milostenia, smerenia şi dragostea creştinească? Şansa noastră nu poate fi alta decât să ne întoarcem cu toată inima la Hristos”, scrie IPS Laurenţiu Streza.

  În acelaşi mesaj, mitropolitul arată că doar mila lui Dumnezeu îi poate scoate pe creştini din toate necazurile, ispitele şi încercările.

  „Trebuie multă răbdare în necazuri şi pocăinţă înainte de a nădăjdui ceva mai bun. Iar dacă vom alege această cale, neîntârziat vom primi răspuns de la Dumnezeu, Care aşteaptă să-I dăm inimile pentru ca El să ni le umple cu bucuria harului Duhului Său celui Sfânt. Să ne străduim să punem în lucrare darurile Învierii şi să nădăjduim că puterea lui Hristos cel răstignit şi înviat va revigora şi va trezi neamul nostru atât de încercat. Mai mult ca niciodată greutăţile ne apasă şi ştim că doar mila lui Dumnezeu, pe care trebuie să o cerem stăruitor, cu lacrimi, cu umilinţă şi cu post, ne poate scoate din toate necazurile, ispitele şi încercările ce ne împresoară. Nu avem altă nădejde decât prezenţa vie şi lucrătoare a lui Hristos cel înviat, în noi! Să nu o ignorăm, să nu o dispreţuim, ci să omorâm în noi pe omul cel vechi, pentru ca omul cel nou să învieze împreună cu Hristos, în fiecare dintre noi. Să cultivăm legătura noastră strânsă cu Dumnezeu, să ne îngrijim de frumuseţea noastră interioară, să dăm Chipului pe cel după chip, să fim împlinitori ai cuvântului lui Dumnezeu, nu doar propovăduitori ai lui, pentru ca toţi împreună să ne desfătăm de bunurile gătite în Împărăţia cerurilor celor ce curat L-au iubit pe Dumnezeu”, îndeamnă IPS Laurenţiu Streza, în

  finalul Pastoralei.

  Apreciază

 9. loop said, on aprilie 9, 2012 at 12:09 pm

  Pe ce adresa de e-mail as putea sa va trimit doua poze foarte interesante?

  Apreciază

 10. Cosmin said, on aprilie 9, 2012 at 12:10 pm

  Tare v-as ruga pe cei cu profunde cunostinte in materie, sa imi confirmati daca informatia din acest filmulet de pe youtube e o farsa sau e reala:

  Daca e reala atunci e mai mult decat grav.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 11. Stefan said, on aprilie 9, 2012 at 12:23 pm

  Vasile, ai avut timp sa verifici mailul?
  Iar dureaza incredibil de mult pana ajunge…

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 9, 2012 at 3:24 pm

   Stefan

   L-am verificat. Cand zici ca mi-ai scris?

   Apreciază

   • Stefan said, on aprilie 9, 2012 at 3:44 pm

    Pai de exemplu am trimis un mail pe 2feb. Pe ala l-ai primit?

    Apreciază

   • Stefan said, on aprilie 9, 2012 at 3:46 pm

    2 aprilie adica!

    Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 9, 2012 at 7:42 pm

    Da.

    Apreciază

   • Stefan said, on aprilie 9, 2012 at 9:29 pm

    Cand ai timp, daca ai vreo sugestie ori critica ,te rog sa-mi zici pentru ca este nevoie.
    Am prea putini ,local, cu care sa ma consult de aia intreb si eu.

    Apreciază

  • un_mare_pacatos said, on aprilie 9, 2012 at 5:41 pm

   Chiar inainte sa apara aceasta stire in Grecia si in lume,Rusia prin vocile celor mai importanti oameni, a lansat un avertisment sau atac verbal fara precedent la adresa Turciei,declarand ca ocupatia turca din Ciprul de Nord este total ilegala si ca ar trebui sa se retraga din acea zona.

   Citisem in urma cu cateva minute o stire foarte importanta in care scrie ca Turcia este pregatita de razboi in cazul in care problema Siria nu va fi rezolvata. A si dat un termen,pana pe 10 aprilie sau 12 aprilie.

   Scriu cele mai importante citate :

   Turkish Defense Minister Ismet Yilmaz has adopted a provocative position regarding Syria, saying that Ankara is prepared for any development on the Syrian situation, including war.

   Yilmaz, however, noted that Ankara is “not calling for war,” but that it will be prepared just in case.

   The Turkish defense minister made the remarks in a statement issued on Sunday, when the Syrian Foreign Ministry said UN-Arab League envoy Kofi Annan has not provided “written guarantees” that the armed opposition groups will also abide by a peace plan to halt all violence in the country.

   On April 5, Annan’s spokesperson Ahmad Fawzi said, “What we expect on April 10 is that the Syrian government will have completed its withdrawal from populated centers.

   The withdrawal was part of a six-point plan proposed by Annan to Damascus in March.

   The Syrian statement added that Annan “has not submitted written guarantees from the governments of Qatar, Saudi Arabia and Turkey on stopping their funding to terrorist groups.”

   Meanwhile, Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan said on Sunday that Ankara will “patiently follow the process (in Syria) until April 10,” but “we will implement steps” if the turmoil in Syria does not stop after the date.

   The Turkish premier, however, did not exactly specify the possible measures Ankara would take.

   stirea completa : http://www.presstv.ir/detail/235310.html

   De asemenea citisem ca statul nord coreean a scos rachetele de la naftalina si se pregateste intens de un posibil razboi nuclear.

   E o nebunie ce se intampla in lume la ora actuala.

   Apreciază

 12. mihai4 said, on aprilie 9, 2012 at 5:58 pm

  Apreciază

 13. marian said, on aprilie 9, 2012 at 6:36 pm

  Sub titlul, Syria the Real Story – CIA MOSSAD… Webster Tarpley a afisat pe You Tube un montaj, pentru explicarea nenorocirii din Siria.
  Va urma Iran, Liban, Palestina?

  Apreciază

 14. geo said, on aprilie 9, 2012 at 7:13 pm

  http://youtube/lQ0H8IJ7Qm8

  Apreciază

 15. crestinul ortodox said, on aprilie 9, 2012 at 9:26 pm

  Sa deschidem ochii, sa vedem adevarul trist si dureros si sa ne trezim macar in al 11 lea ceas ,si sa nu ne apuce bataia orologiului de 12 tot dormind in nestire cu capul in pamint -o fi natia asta asemanata intr-adevar cu ” boul”(vz Parintele Cleopa ) care rabda ,rabda ,trage in jug si care duce pe spatele sau atata corvoada a dusmanilor sai barbari dar sa nu uitati fratilor caci Dumnezeu ii va da putere multa acestui „bou” si- isi va da jos aceasta corvoada de slujitori ai lui antihrist ,atunci cand ori cutitul sau jugul ii va ajunge la os ori cand va ingenunchea de imensitatea poverii duse si atunci chiar va prinde putere si va lovi si in stanga si dreapta pe ai sai dusmani de credinta ,neam si tara ,intr-un cuvant dusmani de moarte .
  <<<DOAMNE SFINTE indura-te de acest neam mintit , asuprit , furat ,saracit ,calcat in picioare si nu lasa Doamne ca ai sai dusmani de moarte sa fie stapani ai acestei natii, caci TU Doamne IIsuse Hristoase esti Stapanul nostru si Maica Ta cea Sfanta ocrotitoare si pazitoarea noastra .Adu-ti aminte DOAMNE SFINTE de Inaintasii nostri care ti-au slujit tie si au ales sa plateasca cu pretul vietii sau sa lupte cu SFANTA CRUCE A TA in mainile lor si astfel au dat piept cu barbarii vremurilor de atunci iar neamul aceasta Doamne cum nu s-a plecat in fata lor asa si acum >>

  Apreciază

 16. […] Reuters: episoadele de tuse convulsiva sunt MAI DESE printre copiii vaccinati … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: