SACCSIV – blog ortodox

TUPEU DE MASON SPURCAT: Patriarhul Bartolomeu de Constantinopol ii cere Arhiepiscopului Ieronim al Atenei sa interzica si sa osandeasca citirea de catre Mitropolitul Serafim de Pireu a Anatemelor in Duminica Ortodoxiei

Posted in Mitropolitul Serafim de Pireu, Patriarhul BARTOLOMEU by saccsiv on Martie 31, 2012

   Iata ce aflam din articolul ss Bartolomeu – patriarhul ecumenist al Constantinopolului cere arhiepiscopului Atenei sa osandeasca citirea Anatemelor in Duminica Ortodoxiei de catre vrednicul mitropolit Serafim de Pireu:

Patriarhul Ecumenist ss Batolomeu, iritat de antemele din Duminica Ortodoxiei şi de scrisoarea adresată lui de Mitropolitul Serafim de Pireu, a trimis o scrisoare Arhiepiscopului Ieronim al Atenei, în care subliniază faptul că acţiunile anumitor ierarhi ai Bisericii Greciei dinamitează unitatea Ortodoxiei.

Kir Bartholomeu face referire la evenimente care “exprimă poziţii, consideraţii şi puncte de vedere care nu sunt deloc de acord cu caracterul şi ethosul ortodox, care ridică semne de întrebare şi care sunt pline de pericol şi consecinţe neprevăzute atât pentru unitatea Bisericii noastre, cât şi  pentru cea a Sfintei noastre Biserici Ortodoxe în întregul ei”.

Patriarhul Ecumenic se referă şi la anatemele rostite de Mitropolitul Pireului în Duminica Ortodoxiei, cerând ca astfel de practici să fie blamate în Sinod, astfel ca unitatea Bisericilor Ortodoxe să nu mai fie periclitată: ”Aceste acţiuni şi declaraţii, la început reduse ca număr şi neglijabile, au luat de curând proporţii de nepermis, având consecinţa, printre altele, ca anatemele să fie rostite în chiar Sfânta Mitropolie ţinând de Sfânta Voastră Biserică, de către Mitropolit, în plină adunare publică, nici mai mult, nici mai puţin, ci chiar în cursul Sfintei Liturghii a Duminicii Ortodoxiei, împotriva eterodocşilor şi a acelora aparţinând celor de alte religii, precum şi împotriva celor care participă la aşa-zisa Mişcare Ecumenică”.

Kir Bartholomeu cere Arhiepiscopului următoarele: “Rânduiţi sinodal aceste chestiuni, interziceţi-le şi osândiţi-le în mod oficial, ca unele ce nu sunt întemeiate, ci periculoase, luaţi hotărârile potrivite, corp eclesiastic fiind, în vederea osândirii generale şi interzicerii acestui gen de fapte şi exprimări nefondate, neortodoxe şi aflate în conflict cu hotărârile sinodale ale Preasfintelor Biserici Ortodoxe”.

| PresaOrtodoxă (de limbă greacă)

Se vor face presiuni mai mari asupra mitropolitului Serafim? I se vor inscena acte de coruptie, precum episcopului Artemie de Kosovo? Sa ne rugam Maicii Domnului sa ocroteasca pe acest ierarh marturisitor, printre singurii ramasi in aceste vremuri de restriste.

Comentariu saccsiv:

   Iata ce l-a deranjat pe Patriarhul Bartolomeu:

Video: IPS SERAFIM DE PIREU ROSTIND ANATEMA catre papa Benedict al XVI-lea, monofiziti, musulmani, rabini, iehovisti si ecumenisti

Mitropolitul Serafim de Pireu: “PAPEI BENEDICT AL XVI-LEA, ANATEMA!”

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU la DUMINICA ORTODOXIEI: Fulminanta marturisire impotriva ecumenismului. Sa trimitem textul ierarhilor nostri. Sa le cerem sa vorbeasca. Daca tac, atunci sunt in tabara antihristului

Nu e de mirare reactia sa. Spre comparatie, iata cateva dintre actiunile acestui mason slugoi al dracului:

VIDEO (si transcriptul): Patriarhul Ecumenic Bartolomeu la Park East Synagogue din New York

VIDEO – ECUMENISM TOTAL: Patriarhul ecumenic BARTOLOMEU de Constantinopol DARUIESTE UN CORAN presedintelui COCA-COLA

PATRIARHUL BARTOLOMEU – militant al ECUMENISMULUI TOTAL. Declaratii importante despre dialogul cu Papa, Islamul şi Iudaismul …

PATRIARHUL BARTOLOMEU FURIOS IN MUNTELE ATHOS impotriva athonitilor ce au semnat „Marturisirea de credinta impotriva ecumenismului”. Reactii

ECUMENISM: Patriarhul Bartolomeu de Constantinopol s-a rugat impreuna cu un „preot” catolic si cu unul monofizit …

Si iata si cateva exemple din curajul leului Mitropolit Serafim de Pireu:

Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”

Video (si transcriptul): MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU despre SIONISTII CE PREGATESC DRUMUL LUI ANTIHRIST si despre uneltele Rockefeller si Rothschild din guvernul Greciei …

Ii vor urma exemplul si alti ierarhi, asa cum au promis?

Mitropolitul Ieremia de Gortina IL VA ANATEMATIZA SI EL LA ANUL PE PAPA. A fost inspirat de gestul Mitropolitului Serafim de Pireu

Sau se vor ascunde in gauri de sarpe?

Mitropolitul Serafim de Pireu va patimi precum Episcopul Artemie de Kosovo?

P.S. ARTEMIE, Episcopul de Kosovo, A FOST CATERISIT si apoi ARESTAT …

Comunicatul Sinodului Bisericii Ortodoxe Sarbe despre … “secta lui Artemie”. Aidoma vor fi prigoniti toti cei ce se opun instaurarii imparatiei lui antihrist

Ca si in Serbia dracul are slugoii lui:

Video: PATRIARHUL SERBIEI aprinde lumanari la CELEBRAREA EVREIASCA HANUKA. Canonul 71 Apostolic: „SA SE AFURISEASCA”. Ce inseamna afurisirea? ATENTIE MARE: “Daca cineva, se va ruga impreuna cu cel afurisit, sa fie afurisit si el”

VIDEO: Patriarhul Irineu al Serbiei si presedinele Boris Tadic si in 2011 in sinagoga …

Sau ii pregatesc ceva cu mult mai rau?

SISTEMUL VA LUCRA MURDAR

Cititi va rog si:

Video: MINUNEA infloririi ramurilor uscate de la icoana Maicii Domnului din eparhia prigonitului Episcop Artemie de Kosovo

Anunțuri

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on Martie 31, 2012 at 4:38 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ioan C. said, on Martie 31, 2012 at 6:11 am

  Frate Saccsiv, fraţilor,
  mă iertaţi că sunt off-topic, dar articolul de mai jos este important, cred eu, pentru a şti ce să răspundem penticostalilor:

  http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/03/31/vorbirea-in-limbi-partea-a-ii-a/

  (VORBIREA ÎN LIMBI partea a II-a)

  Apreciază

 3. danutza said, on Martie 31, 2012 at 6:39 am

  Sf. Ioan Iacob Hozevitul:
  Pericolul vine de la fratii cei mincinosi, care sunt dusmani ascunsi cu atat mai periculosi, cu cat cred ca ei sunt frati curati. Predica si ei ortodoxia, dar oarecum schimbata si prefacuta dupa placul lumii acesteia si al stapanitorului acestei lumi. Predica lor e ca o hrana prielnica care a inceput sa se strice si in loc sa hraneasca, otraveste pe cei care o mananca.

  Profetia Sfantului Nil Atonitul
  Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga.

  …..Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazand la nimeni lumina cunostintei.

  Sfântul Mucenic Cosma Etolul († 4 august 1779), „Apostolul Săracilor“:
  Vor veni vremuri când va dispărea orice înţelegere între preoţime şi turmă. Preoţii vor deveni mai răi şi mai nelegiuiţi decât alţii.

  Avva Pamvo
  ….desfatarea preotilor, lenevirea calugarilor. Vor fi egumeni nebagand seama de mantuirea lor si a turmei, osardnici toti si silitori la mese si galcevitori, lenesi la rugaciuni si la clevetiri osardnici, gata spre a osandi vietile batranilor si cuvintele lor, nici urmandu-le nici auzindu-le, ci mai vartos ocarandu-le si zicand: de am fi fost si noi in zilele lor, ne-am fi nevoit si noi. Iar episcopii in zilele acelea se vor sfii de fetele celor puternici, judecand judecati cu daruri, nepartinind pe cel sarac la judecati, necajind pe vaduve si pe sarmani chinuindu-i.

  Sf Ignatie Briancianinov:
  Nu avem de unde aştepta restabilirea creştinismului” – scrie Episcopul Ignatie:
  „Vasele Sfântului Duh au secat definitiv pretutindeni, chiar şi în mănăstiri, aceste tezaure de evlavie şi daruri harice, or, substanţa Duhului dumnezeiesc poate fi suplinită şi restabilită numai prin uneltele Sale.

  Apreciază

 4. iulian said, on Martie 31, 2012 at 11:33 am

  domnul bartolomeu de constantinopole nu mai are nicio limita…e luat in stapanire total.

  Apreciază

 5. danutza said, on Martie 31, 2012 at 12:29 pm

  putem sa ne aratam sustinerea fata de mitropolitul Serafim semnand marturisirea de credinta.

  Apreciază

 6. GabrielP. said, on Martie 31, 2012 at 1:02 pm

  In cartea cu Iacov Talikis, alegerea lui Bartolomeu ca Patriarh de C-pol e sarbatorita ca un mare eveniment si „proorocie” implinita.
  La fel si’n alte carti, Athenagoras, marele mason este recunoscut ca un adevarat pastor si ierarh a lui Hristos, in timp ce zelotii aghioriti deodata devin niste inselati.
  Dand crezare acestor „profeti”, Athenagoras si Bartolomeu, ambii masoni si ecumenisti, au fost pusi de Dumnezeu pe aceste scaune.
  Nu mai are rost sa comentez vizita acestui eretic la manastirea Sihastria. Asta-toamna zelotii strigau in Karyes „ereticul-ereticul” si egumenii il primeau cu bratele deschise in Biserica ca pe urmasul Sfantului Fotie, in loc de Nestorie.

  Apreciază

 7. Maria said, on Martie 31, 2012 at 8:45 pm

  Ce sa mai zicem de Patriarhul nostru cand , acesta-i ecumenic cu ecumenismul si cu erezia .
  L-am vazut pe un video-clip ,impartasind masoni ,care erau chiar imbracati in hainele lor specifice , cu insemne masonice .
  Doamne ! Cat de obraznic este satana !

  Apreciază

 8. Oarecare said, on Martie 31, 2012 at 9:21 pm

  Apreciază

 9. daniel said, on Aprilie 3, 2012 at 9:24 am

  Cred ca patriarhul Bartolomeu este un tradator al lui Hristos!

  Apreciază

 10. […] TUPEU DE MASON SPURCAT: Patriarhul Bartolomeu de Constantinopol ii cere Arhiepiscopului Ieronim al A… […]

  Apreciază

 11. Florin Gabriel Cazanel said, on Mai 21, 2016 at 10:26 pm

  poate preasfintia sa bartolomeu sa ne arate un act de identitate oficial,eventual pasaportul .doar ca sa ne luminam si noi putin si sa vedem ce interese serveste

  Apreciază

 12. emanuel1979 said, on Mai 24, 2016 at 2:40 pm

  DOMNULE, ADEVARUL ESTE CA ACESTI ECUMENISTI AU INTRECUT ORICE MASURA A NEBUNIEI : SA SPUNA PUBLIC CA ANATEMELE ORTODOXE NU SUNT ORTODOXE ! VA SPUN : ASTA NU POATE SA DUCA DECAT LA O VIITOARE SCHISMA IN ORTODOXIE, ACESTI ECUMENISTI SUNT MULT PREA TUPEISTI SI PREA DETERMINATI IN A SCHIMBA TRADITIA ORTODOXA, CA SA MAI FIE POSIBILA VREO CALE DE IMPACARE CU EI IN CADRUL ACELEIASI BISERICI ORTODOXE.
  O SA VEDETI SI RASPUNSUL IPS SERAFIM, CAT DE TRANSANT ORTODOX VA FI, SI VETI VEDEA IN VIITOR CA VA FI O SCHISMA. O SCHISMA ESTE INEVITABILA IN CONDITIILE IN CARE ACEST ECUMENIST A AVUT TUPEUL SA SPUNA ASA CEVA INAINTE DE SINODUL LOR TALHARESC. ACEST LUCRU INSCRIE ACEST SINOD PE LINIA NEGARII SINOADELOR ORTODOXE DE PANA ACUM, FAPT CARE IL DEFINESTE PE ACEST VIITOR SINOD CA FIIND ERETIC.
  PRACTIC ACEST ECUMENIST CONSIDERA TOATE SINOADELE ECUMENICE DE PANA ACUM CA FIIND NE-ORTODOXE. CE MERITA ACEST ERFEZIARH, DECAT O ANATEMA SPECIALA PENTRU EL INSUSI SI PENTRU TOTI ECUMENISTII ?
  DA, ESTE NEVOIE DE UN SINOD ECUMENIC ORTODOX, CARE SA PRONUNTE ANATEMA IMPOTRIVA ECUMENISTILOR. TUPEUL LOR A DEVENIT PESTE MASURA, NU CRED CA II MAI POATE RABDA NICI DUMNEZEU.
  DA, EI AU LUAT DEJA HOTARAREA DE A SE DESPARTI DE BISERICA ORTODOXA, FIIND CONSTIENTI DE TOATE CONSECINTELE. ADICA AU DEMONSTRAT CA EI PREFERA PUBLIC ECUMENISMUL SI EREZIA IN LOCUL ORTODOXIEI.
  IN ACELASI TIMP, IATA, AVEM DOVADA INCONTESTABILA SI PUBLICA, DIN GURA UNUI ECUMENIST, CA ECUMENISMUL NU URMARESTE ALTCEVA DECAT O SCHISMA IN ORTODOXIE, SI NEGAREA TUTUROR SINOADELOR DE PANA ACUM. CUM ADICA NU ESTE ORTODOXA PRONUNTAREA ANATEMELOR SINOADELOR ORTODOXE ?!? ACEST ECUMENIST A SPUS : ANATEMELE SINOADELOR ECUMENICE SUNT IN CONTRADICTIE CU SINOADELE ORTODOXE : ” fapte şi exprimări nefondate, neortodoxe şi aflate în conflict cu hotărârile sinodale ale Preasfintelor Biserici Ortodoxe ” ! CE POATE FI MAI LIPSIT DE RATIUNE ?
  ECUMENISTILOR NU LE PASA DIN MOTIVUL CA SE CONSIDERA MAJORITARI IN BISERICA, SI DACA VOR PLECA, VOR TRAGE DE PARTEA LOR MAJORITATEA. PENTRU EI CONTEAZA NUMARUL SI NU MENTINEREA SF TRADITII.
  DIALOGUL CU EI VA CONTINUA PE ACEEASI LINIE : EI VOR CERE NEGAREA SINOADELOR ECUMENICE, FAPT CARE NU ESTE POSIBIL IN ORTODOXIE, SI PANA LA URMA, VOR PARASI EI SINGURI, DE BUNA VOIE ORTODOXIA, IN MOMENTUL IN CARE VOR PRONUNTA EI MAI INTAI, ANATEMA IMPOTRIVA CELOR CARE INCA CRED IN SINOADELE ORTODOXE DE PANA ACUM.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: