SACCSIV – blog ortodox

MANANCI DOAR VEGETALE? ESTI NEBUN! Asa zice Organizatia Mondiala a Sanatatii. Daca esti homosexual insa, atunci esti perfect normal …

Posted in BOLI MINTALE, Organizatia Mondiala a Sanatatii by saccsiv on martie 27, 2012

Iata ce aflam din articolul OMS: Iubirea, inclusă în rândul bolilor psihice. Homosexualitatea, nu:

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a publicat o listă extinsă cu tulburări şi afecţiuni psihice de natură să fie tratate de medicul psihiatru, incluzând la categoria afecţiuni dieta cu alimente crude şi vegetarianismul, relatează luni portalul MedVesti.

Unul din argumentele care au dus la decizia de a clasifica dieta cu alimente crude ca afecţiune a fost cazul unei familii din oraşul Malaga (Spania), care se hrănea doar cu alimente netratate termic şi şi-a adus copiii în stare de comă. Micuţii au putut fi salvaţi doar datorită vecinilor care au chemat la timp salvarea.
Părinţii copiilor au fost trimişi la tratament obligatoriu într-o clinică psihiatrică şi le-a fost interzis să-şi mai vadă copiii.
Cu toatea acestea, Asociaţia americană a nutriţioniştilor nu împărtăşeşte poziţia radicală a OMS privitor la hrana vegetariană. În condiţiile unui regim alimentar bine echilibrat, vegetarianismul poate aduce beneficii pentru sănătate şi poate asigura organismului cu toate elementele necesare.
Anul trecut, pe lista afecţiunilor care pot fi tratate pe cale medicală, OMS a inclus iubirea. În schimb, a eliminat homosexualitatea de pe lista cu tulburări psihice.

Comentariu saccsiv:

   Iata asadar ca au extins lista …

OMS a decis: DRAGOSTEA ESTE O BOALA. Si i-au dat un cod: F63.9

Copiii timizi risca sa fie diagnosticati cu tulburari mentale. Sute de mii de copii sunt deja indopati cu medicamente psihotropice …

Gaselnita: BOALA MANCATULUI SANATOS. A alege alimentatia sanatoasa denota ca esti bolnav mintal?

Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu „teoria conspiratiei” trebuie urgent sa li se faca lobotomii si socuri electrice …

   De ce? Simplu. Oponentii trebuie musai pusi in camasa de forta, sub dusuri scotiene. Asta daca scapa de lobotomie …

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

MISCARE DE MAESTRI: Conform DSM, toti oamenii vor putea la nevoie sa fie diagnosticati cu un tip de TULBURARE MINTALA. Extrem de necesar SISTEMULUI politic corect in lupta impotriva crestinilor

Ceilalti trebuie indopati cu barbiturice pana li se zdrobesc creierii si devin simple unelte consumatoare.

Dar daca manaci vegetale doar in anumite perioade, esti suspect de tacaneala? Ce convenabil ar fi pentru SISTEM ca toti crestinii care postesc sa fie pusi pe injectii …

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 27, 2012 at 7:11 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. marian said, on martie 27, 2012 at 7:37 pm

    Zeci de trambe de abur, sau, de gaze, se spune ca ar fi iesit din pamantul american, simultan, ieri, pe 26.03.2012. E imposibil sa nu fac o legatura cu povestea sinistra de anul trecut, a faliei New Madrid, acolo unde pamantul vibreaza, casele paraie din temelii, steagurile din parcari tremura cu tot cu catarge, iar omenirea isi duce viata de zi cu zi, chiar si in acele locuri, deloc fericite.

    Apreciază

  3. ORTODOX said, on martie 27, 2012 at 7:50 pm

    Sfaturi pentru prieteni

    Apreciază

  4. ORTODOX said, on martie 27, 2012 at 7:52 pm

    Sfaturi pentru prieteni.

    Apreciază

  5. marian said, on martie 27, 2012 at 8:01 pm

    Fortele armate siriene au tras impotriva mercenarilor aflati pe teritoriul libanez.
    Syrian troops battle rebels as clashes spill into Lebanon (RUSSIA TODAY)
    Latul sanctiunilor impuse iranului se strange tot mai tare, pe masura ce razboiul contra Iranului pare tot mai probabil. Tranzactiile comerciale iraniene se spune ca ar fi in declin, pt exporturi si pt importuri.
    Microfoane lasate deschise la conferinta din Coreea, au facut sa se auda promisiunea lui obama catre Medvedev, cum ca, DUPA CE VA FI REALES(!), va fi mai flexibil cu Rusia.
    Un dement de candidat la prezidentialele americane a declarat Rusia ca inamic public NR 1!
    Rusia anunta ca alternativa la intelegerea cu sua, e declansarea cursei inarmarii.
    Am certitudinea ca Rusia se inarmeaza cat poate si nu de azi.
    Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem inca o zi!

    Apreciază

  6. emilian said, on martie 27, 2012 at 8:15 pm

    Cand mananci vegetale (legume, fructe, leguminoase, eu am descperit recent soia boabe luata de la plafar care fiarta bine, la fel ca fasolea, e foarte hranitoare) esti iute in gandire, faci conexiunile mai rapid fata de atunci cand te imbuibi cu carne fara nici o logica. Poate aceasta e explicatia, nu vor sa mai existe oameni cu mintea sprintena. Plus ca un consum extrem de moderat de carne te si fereste de multe boli. Mai mult ca sigur consumul excesiv de carne de-a lor care e tot promovat duce la imbecilizare.

    Apreciază

  7. nea Anderthal said, on martie 27, 2012 at 8:24 pm

    ..vorbind despre lup(alte ciudatenii in cazul de fata) cititi acest articol:

    http://www.adevarul.ro/moldova/actualitate/Deputatii_ucraineni_vor_sa_interzica_prin_lege_pozitia_misionarului_0_671333117.html

    ps:scuze este putin vulgar dar ma intreb ce o fi in capul politicienilor care discuta asa ceva si mai ales fac si legi?

    Apreciază

    • Dan said, on martie 27, 2012 at 9:29 pm

      Eu ma intreb cum au de gand sa-i depisteze, ii spioneaza pe cetateni in timpul actului :)))?

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on martie 28, 2012 at 12:43 am

        @dan
        De ce crezi ca se pun camere de supraveghere peste tot?Se poate ca fiecare sa dea raportul zilnic la „balshoi brat” despre tot ce au facut ziua precedenta!

        Apreciază

    • Maria said, on martie 28, 2012 at 9:02 am

      nea Anderthal,
      Si daca vor face legi ,cine sta sa vada daca legea se aplica ???????????????????????????????????

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on martie 28, 2012 at 2:19 pm

        @maria
        Tot „ei”..

        Apreciază

  8. Alexandru(Fulger) said, on martie 27, 2012 at 9:09 pm

    De ce n-ar scrie mai bine cea mai grava boala crestinismul ca vad ca tot se strofoca sa ne transforme in bolnavi.

    Apreciază

    • Dan said, on martie 27, 2012 at 9:37 pm

      Pentru ca daca se lupta pe fata, nominal, cu Crestinismul, si afirma asta tare, s-ar destepta si oamenii (clerici si mireni) care acum imbratiseaza ecumenismul si alte modernisme. Pe cand folosindu-se de „politica pasilor marunti” vor face in asa fel incat oamenii sa nu opuna rezistenta indoctrinarii.
      Pana si un crestin cu numele, „din an in Paste”, sta si se gandeste cand cineva ataca nominal Crestinismul. Daca o ia insa pe ocolisuri, mai greu va intelege unele aspecte.
      Nu si-ar permite nimeni sa intre in conflict deschis cu intreaga ierarhie a Bisericii; si chiar daca mare parte din ea este ecumenista si sub diverse forme imbratiseaza sistemul, ma indoiesc ca daca lucrurile ar fi chiar atat de pe fata prezentate, nu ar opune rezistenta.

      Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on martie 28, 2012 at 7:16 am

        Multumesc pentru raspuns , stiu si eu , am fost doar ironic la comentariul meu precedent 🙂 .

        Apreciază

  9. Cosmin S. said, on martie 27, 2012 at 9:25 pm

    marian,

    N-o fi de la fracturarea hidraulica? SUA e campiona la asa ceva, e impanzita de sonde de gaz de sist pe unde tot introduc apa, chimicale, acizi si nisip la presiuni de 1000 de atm la 3000 de metri adancime sfaramand si dizolvand rocile. http://www.youtube.com/watch?v=9OGu2ylErNk&feature=results_main&playnext=1&list=PL546D88EF97342930

    Si,
    Un băiat de clasa a unşpea a fost scânteia revoltei bârlădenilor împotriva americanilor care vor să exploateze gazele de şist. http://www.jurnalul.ro/special/demonstratie-barlad-gaze-de-sist-608106.htm

    Apreciază

    • marian said, on martie 28, 2012 at 2:45 am

      @Cosmin S. Nu am studiat daca si in Sudul sua au infipt blestematiile alea de sonde, dar si daca, da si daca, nu, cred ca, efectul e combinat si obtinut dupa o „munca” de 50-100 de ani, insemnand cercetare, eforturi, etc.
      Practic, ceva ma face sa presupun ca, e vorba de un atac desfasurat pe mult prea multe cai spre a nu reusi, incepand cu HAARP, cu extractiile demente de tot ce se putea extrage (petrol, minereuri, carbune) mergand pana la injectarea de fosgen (cel furat din Irak), in legatura cu a carui posibila, amenintata dezvaluire, anul trecut un mahar american de la pentagon, ar fi platit cu viata, pt ca, in remuscarea lui, ar fi vrut sa alerteze opinia publica americana, cum ca, sua vrea sa injecteze in scoarta fosgen. Daca volumul fosgenului ar fi scapat in atmosfera, nu stiu cati ar putea sa scape.
      Toate sunt gandite intru distrugerea locurilor. Armata e pregatita si ajutata de legi, inclusiv… TRECEREA APELOR AMERICANE SUB CONTROLUL ARMATEI. Ce satana o mai fi si asta, nu inteleg.
      Sa ne fie mila si de ei!

      Apreciază

      • Maria said, on martie 28, 2012 at 9:39 am

        marian ,
        Toata America impreuna cu poporul ,va fi pedepsita de Dumnezeu si va disparea de pe harta ,pt ca-i cea mai corupta ,desfrinata si criminala tara de pe Planeta .
        Sa ne amintim de crimele odioase facute de acel (acesti )soldadi americani ,chiar recent ,cand in miez de noapte au patruns in locuintele civililor din Afganistan si au ucis miseleste 16 persoane nevinovate printre care si copii .
        Deasemeni ,sa ne amintim si de alti soldati americani ,care urinau pe cadavrele ucise de ei .
        Sa stii ca in mare parte poporul este la fel de vinovat de toate crimele facute impotriva umanitatii ,si accepta sa-i conduca niste sclerozati insetati de sange .Apoi nu au niciun fel de credinta si mare parte din ei sunt satanisti si sectari de toate culorile din cele mai infricosatoare .
        In America se afla nucleul sionistilor ,masonilor ,elitelor care subjuga toata populatia pamantului .
        Acolo se afla cea mai mare banca din lume ,care ingenunchiaza toate bancile din lume (B M ) (FMI )
        Tot desfraul din lume ,din America isi are radacinile .
        Am gasit intr-o epistola veche ,ca aceasta tara va disparea pur si simplu ,sub ocean ,fiind pedepsita de Dumnezeu ,pt toate faradelegile ei in lume .
        Cu ani in urma ,am avut un vis (se spune ca nu trebuie sa crezi in vise ,dar acesta mi-a dat de gandit )in care urcam prin vazduh si am vazut de sus globul pamantesc ,totul patat cu sange .America era toata insangerata si cineva spunea ca acolo unde locul de pe planeta este insangerat ,sunt multe pacate in acele tari .Putine locuri de pe glob ,le-am vazut a fi curate .Am spus la duhovnic si a zis ca lumea se scalda in pacate .America era rosie de sange in acel cumplit vis de acum 10 ani .
        Am mai vazut pe net ,niste imagini infricosatoare cu ce faceau soldatii americani cu populatia civila din Irak,
        cum ii legitima pe oameni si cand acestia scoteau actele sa le prezinte ,un altul ii taia capul cu o baioneta
        ,luau capul si radeau in vazul celorlalti soldati si trecatori ..
        Se pot scrie volume multe cu atrocitatile si crimele odioase facute de soldatii americani ,in toate tarile cotropite de ei si in cele in care au purtat razboi de daramare a guvernelor recente (Libia, Egipt Irak )

        Apreciază

      • marian said, on martie 28, 2012 at 4:46 pm

        @Maria,
        Nu stiu eu sigur care tara are cea mai mare vinovatie exprimata procentual, prin ticalosi raportati la intreaga populatie a tarii respective.
        America a fost vreme de o suta si ceva de ani o forta, ajungand la vreo 300 milioane de locuitori, daca ar fi sa credem cifrele publice.
        Anglia, ar avea aproape un sfert din cat are america, dar, a fost sute de ani o putere de temut pentru toate tarile. Ajunsese sa se spuna chiar o zicala: „daca vrei sa nu pierzi, treci de partea angliei”.
        Dupa altii, america e doar o sluga, un avorton hidos al angliei, un monstru mare si tampit, dar extrem de puternic, pana la un punct.
        Din prea putinul care mi-a trecut fie prin fata ochilor, fie, pe la urechi, am retinut ceva mult mai groaznic, aceea ca, ar exista fratii satanice, vechi de mii de ani, care au traversat istoria sub diverse denumiri. Recunosc, nu imi e clar, care ar fi diferenta in ierarhie intre masoni si jidani, cu exponentul lor sionist cu tot. Asta, stiu ca nu se va scrie niciodata in ziar si nici la stirile protv nu se va anunta.
        Daca ar fi sa dau crezare unor carti care au ajuns chiar si prin librariile de pe la noi, s-ar putea ca familia rothschild (scut rosu!), desi e familie de jidani nemti la origine, sa fie cea care a pus bazele unor organizatii secrete de tip ordinul nu mai stiu cui si nici nu vreau sa deschid cartea, -iarta-ma, dar mi-e asa o sila, incat,, chiar nu mai vreau!-. Incercam sa spun ca, probabil, aparent jidani, sionisti, masoni, cam tot acelasi rau, veneratori expliciti ai satanei.
        Nu mai e nevoie sa spun ca aceasta familie a infestat tot ce misca pe lumea asta, stabilind un fel de nucleu dur in „civilizata” anglie, in insasi inima politicii imperiului britanic, america, fiind doar prelungirea hidoasa a angliei, un dusman public numarul unu, al intregii planete, fara doar si poate, pe buna dreptate. Lucrurile sunt adanci, ascunse si greu de afirmat cu titlu de certitudine.
        Daca ma intorc inca odata la marele nostru savant, Nicolae Paulescu si la scrierile lui anti-jidanesti, imi revine o singura propozitie din cartea de capatai a jidanilor, transmisa din generatie in generatie: „pe cel mai bun dintre crestini, ucide-l!”.
        Dupa mine, america, e deja istorie.
        Vine vremea jidanilor, cum zicea si Imran Husein.
        Sper sa nu fie nimic adevarat din ce am scris de rau.

        Apreciază

  10. nea Anderthal said, on martie 28, 2012 at 1:48 am

    ..oare ce o fi crezind „sir” Paul/Shaul de acest titlu?

    http://www.gandul.info/magazin/paul-mccartney-a-lansat-o-carte-de-bucate-cu-retete-vegetariene-9442830

    Apreciază

  11. Cosmin S. said, on martie 28, 2012 at 6:25 am

    marian,
    „Toate sunt gandite intru distrugerea locurilor. Armata e pregatita si ajutata de legi, inclusiv… TRECEREA APELOR AMERICANE SUB CONTROLUL ARMATEI. Ce satana o mai fi si asta, nu inteleg.”

    E clar unde se vrea a se ajunge. Deja suprafete mari de ape subterane si de suprafata sunt poluate SUA prin hidrofracturare. Acest dezastru a fost exportat si in Europa prin corporatiile americane. Primele care au avut de suferit sunt Germania si Polonia unde apa din fantani s-a inegrit, casele s-au crapat, aerul s-a stricat.
    Am inteles ca sunt state in America unde nu ai voie sa strangi apa de ploaie.
    Ceva mosntruos se pune la cale cam peste tot, iar Romania este si ea vizata.
    Chevron vrea sa incerce hidrofracturarea in podisul Barladului si apoi in toata tara, Craiova, Banat, Bihor, Dobrogea..etc, zone cu panze freatice de mare intindere.

    Apreciază

    • marian said, on martie 28, 2012 at 4:07 pm

      @Cosmin S.
      8:10 Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
      8:11 Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.
      Sa intelegem ca acesti doritori de ucidere incearca intr-o maniera amatorista sa produca prin propria crima ceea ce e scris in Apocalipsa? A se vedea si Bluebeam…

      Apreciază

  12. Ioan Dan said, on martie 28, 2012 at 11:59 am

    LIMONADA + BICARBONAT = CHIMIOTERAPIE
    E bine de stiut!

    BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT.

    Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica)este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de10.000 mai eficient decât chimioterapia.
    De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să
    găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri
    fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
    Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile.
    Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără
    conservanţi.
    Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună
    în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii? Aşa cum se ştie lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima .
    Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri. Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor.
    Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită Candida….şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat că un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul
    în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase.
    Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat că distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas.
    Componentele acestui arbore au demnstrat că acţionează de 10.000 mai bine încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual.
    Şi ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.
    DATI MAI DEPARTE !

    Apreciază

    • Dan said, on martie 28, 2012 at 1:59 pm

      Eu beau numai sucuri si ceaiuri de casa (fie imi fac din merele din propria livada, din lamai – am avut si un lamai dar din nefericire a murit, cred ca din pricina temperaturilor joase – din macese, musetel, prune si asa mai departe); referitor la fructele din supermarket nu stiu ce sa spun…
      Un prieten din Bucuresti mi-a spus ca bananele de supermarket sunt iradiate (lucra in domeniu), dintr-un motiv care imi scapa acum, deci nu cred ca fructele iradiate sunt asa sanatoase (nu stiu daca procedeul e folosit doar la banane sau si la alte fructe); daca ai productie proprie de lamai e bine dar daca nu… cine stie ce baga astia prin ele.
      Desigur nu zic ca sunt rele toate fructele din supermarket dar nu as manca prea multe tocmai din pricina ca unele stiu precis ca sunt iradiate, nu din povesti. Si oricat ar incerca un specialist sa ma convinga ca este benefica aceasta operatie aplicata fructelor, nu va putea. Deci voi consuma mai moderat ceea ce nu pot produce din motiv de clima.
      PS: Are cineva crescut in casa vreun lamai, care sa fi dat vreodata roade? Daca da, la ce temperaturi trebuie sa-l pastrezi, si pe iarna cam in ce conditii de pastrare? Mie mi-a murit pe iarna unul dupa ce l-am bagat in casa pt. a nu ingheta; numai ca si iarna a fost grea si in casa temperatura era destul de scazuta (cred ca undeva in jur de 10 grade unde l-am adapostit).

      Apreciază

  13. andneul said, on martie 28, 2012 at 3:55 pm

    de ce nu se mai poate comenta?

    Apreciază

  14. andneul said, on martie 28, 2012 at 4:17 pm

    Dan matusa mea de la Sibiu are un lamai de mai multi ani si rezista bine. Face multe lamai si are si galbene si verzi mai mici si flori in acelasi timp. Iarna ea il tine in casa la loc bine luminat si temperaturra oscileaza deoarece nu are centrala ci soba. Tot la vreo 10 grade il tine si ii merge bine.

    Ps sunt Andreea veche dar nu ma mai lasa sa imi schimb numele de utilizator, pentru ca m-am logat cu gravatarul altfel nu mai pot posta comentarii.

    Apreciază

  15. andneul said, on martie 28, 2012 at 4:23 pm

    Mai vroiam sa spun, dar am uitat, eu in vara asta vreau sa incerc sa nu mai mananc carne, numai peste si legume, fructe, lactate. Lucrez la un hotel si a posibilitatea sa aleg ce mananc acolo. O sa va tin la curent cum merge si cum ma simt.

    Proteine se gasesc in afara de carne in alune, nuci si tot soiul de fructe uscate si seminte. Deci nu-i musai sa mancam carne.

    Apreciază

  16. ORTODOX said, on martie 28, 2012 at 5:19 pm

    Sfaturi pentru prieteni

    Apreciază

  17. ayannis said, on martie 29, 2012 at 5:03 pm

    Astazi am facut HUMUS . L-am descoperit in Israel . Evreii si arabii al consuma la greu . Humus-ul se face din boabe de NAUT si e foarte bun : nu baloneaza , contine proteina vegetala . Prefer humus decat fasole batuta . Nu stiam ca exista si la noi in supermarchet , l-am descoperit de curand . Am cumparat o cutie dar am luat si o punga de boabe de naut ca sa-l prepar eu . Se pun boabele la inmuiat seara pentru a doua zi , se fierb bine , se scurg , se pastreaza intr-o cana apa in care au fiert apoi boabele se paseaza cu putina apa , zeama de la 2 lamai ( pt 1/2 kg boabe naut) , ulei de masline ( din belsug) , chimen dat prin masina de rasnit cafea ( cam 3 lingurite de praf de chimen ) , piper , boia dulce tot 2 lingurite ( dupa gust ) , sare , miez de seminte de floarea soarelui si seminte de susan ( toate coapte ) date prin tocator sau masina de rasnit cafea . Se amesteca toate foarte bine . Se mai pune si usturoi , depinde dupa cum prefera fiecare . Cele din magazin nu contin usturoi . Sunt 3 sortimente : cu boia , curry si chimen . E foarte gustos . I-am dat tatalui meu pentru prima data sa manace asa ceva si i-a placut la nebunie . E mancare de post foarte consistenta , cremoasa si gustoasa . Se consuma in combinatie cu masline murate sau varza rosie in otet sau castraveciori in otet ….

    Apreciază

  18. […] MANANCI DOAR VEGETALE? ESTI NEBUN! Asa zice Organizatia Mondiala a Sanatatii. Daca esti homosexual i… […]

    Apreciază

  19. […] MANANCI DOAR VEGETALE? ESTI NEBUN! Asa zice Organizatia Mondiala a Sanatatii. Daca esti homosexual i… […]

    Apreciază

  20. […] au scos altele de pe lista. In 2011, OMS a eliminat homosexualitatea de pe lista cu tulburări psihice iar din 2019, acelasi OMS nu mai cataloghează nici transgender ca fiind o tulburare mintală. Ba […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.