SACCSIV – blog ortodox

CE INSEAMNA „numele fiarei, SAU numarul numelui fiarei”? Importanta acelui „SAU”. Daca nu depistam „666” intr-un document biometric, il putem accepta?

Posted in 666, APOCALIPSA, CIPURI, SEMNUL FIAREI by saccsiv on februarie 19, 2012

   Iata comentariul fratelui Toma postat la articolul Vom muri fara cip? CUM VOM PUTEA TRAI FARA SA PUTEM CUMPARA SAU VINDE? Parintele Daniel de la Rarau despre cum vor trai crestinii ortodocsi in vremurile antihristice:

Da si asa e normal sa fie. Uite a postat saccsiv filmele alea rusesti. Pai tu vezi cat de aprins vorbesc marturisitorii? Cand te uiti la ei parca il vezi pe parintele Iustin. Sunt oameni de inalta tinuta morala.

Prigoana a inceput. Cine spune altfel e ori orb, ori prost. M-a cutremurat intr-unul din filmulete cand un preot sau monah (nu fac diferenta dupa cum e imbracat) spunea ca a aratat pasaportul rusesc unui copil si l-a intrebat ce vede acolo. Si copilul a spus cifra 6. Deci mai clar de atat nici ca se poate.

Cand se va trece la insemnare cei mai periculosi vor fi chiar preotii si arhiereii. Ca astia vin cu argumente teologice ca nu ar fi asa. Unii spun ca nu faci ascultare si altii spun ca uite pf Daniel sporeste puterea BOR.
De parca Biserica Lui de putere si catedrale ar avea nevoie.
Nu e rau sa construiesti biserici si catedrale. Dar nu e nici bine. Bine e sa marturisesti Adevarul.

Si ascultarea e o faradelege mare de tot. Nu faci ascultare de duhovnic inainte sa faci ascultare de Cuvantul Lui Dumnezeu. CLAR CA LUMINA ZILEI DA?
Daca in Apocalipsa scrie de 666 ce tot mai o dau astia cu ascultarea? Sufletul si mantuirea sunt mai importante decat orice spune orice muritor. Ca Insusi Dumnezeu ne-a spus sa ne ferim de 666 si de semn.

Cititi toti urmatoarele din Apocalipsa capitolul 13:
“16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”


Acesta este Cuvantul Lui Dumnezeu. Voi intelegeti ca acest Cuvant este peste orice muritor?
Si in Cuvantul Lui este un SAU. L-am ingrosat mai sus ca toata lumea sa vada.
Te rog saccsiv neaparat sa scrii despre asta. Pune-mi comentariul la comentariile zilei sau cum vrei, dar sa stie toti.

Cipul, tatuajul sau cum o fi acest semn al fiarei NU TREBUIE OBLIGATORIU SA CONTINA 666.
Daca VA CONTINE NUMELE FIAREI (CARE NU STIM CARE E INCA) ESTE DE AJUNS.
Daca semnul fiarei va contine numele si nu neaparat acel numar 666 e tot aia. Indeplineste Cuvantul Lui Dumnezeu.

Sunt convins ca acest semn va fi promovat de media si presa si toti vor spune in cor ca nu are niciun 666 in el, ca e sigur si uite ca si ierarhii spun ca e sigur. Dar asta a spus Dumnezeu?

Daca spuneti ca sunt nebun nu-mi pasa, dar judecati voi singuri. Acolo este un SAU care e Cuvantul Lui si nu poate fi omis.

   Comentariu saccsiv:

   Iata un fragment dintr-un interesant dialog preluat din articolul fratelui Apologeticum Ucenicul cuviosului Paisie Aghioritul, Ieromonahul Gavriil, ne vorbeste despre buletinele biometrice:

Parintele (Gavriil): 666 este numarul numelui lui Antihrist.
Interlocutor (I): Astea, parinte, trebuie spuse.
P: Cititi!
I: „Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte” (Apoc. 13, 16). Sa continuu?
P: Da, da.
I: „Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei” (Apoc. 13, 17).
P: Fiti atenti, acest „sau”. Propozitiile care sunt coordonate prin „sau” sunt disjunctive, adica au aceeasi valoare, aceeasi valabilitate, „fie se intampla asta …, fie se intampla ailalta …”. Adica, fie avem pecetea fiarei, fie numarul fiarei, este acelasi lucru. Le spune textul. Un filolog poate sa faca asta [analiza].
I: “Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc. 13, 18).
P: Na, asta este, 666. Fie pecetea, fie numarul, acest numar al numelui lui Antihrist. Sfanta Scriptura nu vrea sa bage in paginile sale numele lui Antihrist si il descrie cu acest numar. Le spune. Il intrebam pe om: „De ce vrei sa iei buletinul sau pasaportul?” „Daca nu iau, zice, nu pot sa calatoresc, nu pot sa iau bani, nu pot sa fac cutare, nu pot sa fac cutare.” Nu pe-astea le spune Apocalipsa?

Cititi va rog si:

FOTO: Simbolul de pe pasaportul rusesc. 666?

VIDEO – Parintele Gavriil (UCENIC AL PARINTELUI PAISIE AGHIORITUL) despre actele electronice: NU LE LUATI SAU DISTRUGETI-LE

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer …

Asadar, „numele fiarei, SAU numarul numelui fiarei” …

E clar ca poate sa cuprinda numarul numelui fiarei, adica 666. E insa si obligatoriu?

Cititorii acestui blog sau a celor similare stiu deja ca cipul din actul de identitate nu-i singur si de capul sau. El este parte a unui intreg ce cuprinde si cardurile bancare si eGuvernarea si internetul obiectelor. Si cunosc si care sunt pasii: in scurt timp obligatoriu va exista cate un cip in pasapoarte, buletine, carduri de sanatate, carnete se soferi, carduri bancare, etc. Apoi toate acestea se vor cumula intr-un document unic:

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

Despre mega experimentul cu BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India si despre opozitia ce o intampina SISTEMUL acolo

Dar cum acest document unic va fi un soi de card, care se poate pierde si care nu-i tocmai sigur, atunci vor impune cipul implantabil de care s-a tot vorbit. Sau tatuajul …

Articolul zilei (30.08.2011): De la tatuajul electronic aplicat pacientilor, la cel ce va inlocui documentele cu cip

Si gata treaba …

Ei bine, documentele fiecarui astfel de pas pot contine foarte clar acel numar 666. Dar nu-i obligatoriu. De asemenea fiecare componenta a sistemului poate contine acel 666. Nu-i obligatoriu, dar deja se intampla:

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC

www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?

Iar cipul implantabil final sau tatuajul vor putea contine acel 666, dar … iarasi nu-i obligatoriu. Dar daca nu-l vor contine, atunci vor contine numele fiarei. Adica obligatoriu una din doua, nu obligatoriu ambele, caci e cu „SAU”.

De ce e important sa cunoastem acest aspect? Deoarece se poate intampla ca unele componente sau unele documentele premergatoare cipului sau tatuajului final, sa nu contina 666. Si atunci e posibil sa il cautam degeaba unde oricum nici nu l-au pus. Cum au facut cei de la Manastirea Vatopedu, care luand la studiu pasaportul, si intorcandu-l pe el si cipul sau pe toate fetele, si negasind nici un 666, au concluzionat: se poate lua … Si au ajuns astfel ucenici si fii duhovnicesti ai parintilor de acolo sa nu se mai inteleaga cu ucenicii si fii duhovnicesti ai parintelui Iustin sau ai altor parinti anti cip.

Asadar, cei care-l cauta pe 666, bine fac, caci uneori il gasesc, cum sunt exemplele din link-urile de mai sus. Dar daca nu-l gasesc, sa nu se culce pe o ureche. Sa studieze temeinic problema in ansamblul sau. Caci, cum am spus, pasaportul biometric cu cip nu-i singur si de capul sau. Si apoi mai e o chestiune. Spune Sfanta Scriptura: „Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei”. Ce inseamna acest „sa socoteasca”? Deci te uiti si te astepti sa-l gasesti scris limpede: 666? Sau cum procedezi?

In concluzie, atentie mare cand il cautam pe 666. Uneori sare in ochi. Alteori trebuie sa-l cauti sau sa ai oarece minime cunostiinte, cum e la codul de bare sau la www. Dar alteori s-ar putea chiar sa nu-l gasim …

124 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 19, 2012 at 1:32 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Toma said, on februarie 19, 2012 at 9:04 pm

      E bine ca ai postat acest lucru si excelent ca ai postat si discutia cu Ieromonahul Gavriil. Este o certificare ca acel sau are un rol foarte important.

      Apreciază

    • Toma said, on februarie 19, 2012 at 9:37 pm

      Mai trebuie adus ceva in discutie saccsiv. Am citit comentariile de mai jos si am vazut ce scriu oamenii si am o TEAMA MARE DE TOT.

      Am o mare rugaminte la tine. In mod sigur niciunul dintre noi nu poate raspunde la ceea ce o sa scriu.
      Trebuie sa avem neaparat un raspuns de la cineva cu autoritate. Ma gandesc la Parintele Iustin.
      Uite despre ce e vorba…

      Gandeste-te ca e posibil sa faca astia un cip care sa fie implantabil (sau tatuaj, etc) care sa fie ca un act de identitate. Ma intelegi? Doar act si atat. Sa existe in paralel si cardurile bancare sau stiu eu, alta forma de plata.
      Si atunci sa spuna, profetia voastra nu este implinita. Puteti vinde si cumpara chiar daca nu aveti acest implant deci nu e niciun pericol. Si sa fie o siretenie ca ulterior acest implant SA DEVINA si un instrument de plata si primire a platii. Si facand asta in 2 pasi multi sa fie inselati.

      Ma intelegi ce spun? Daca vin direct cu semnul multi o sa refuze, insa in 2 pasi o sa fie mai multi inselati, ca multi o sa spuna, asta nu e semnul, ca nu indeplineste conditiile profetiei. Pe buna dreptate asa e, ca nu indeplineste. Si vor lua implantul ca sa nu le fie greu. Dar oare cati dintre ei vor mai refuza ultimul pas?
      Tare as vrea ca Parintele Iustin sa citeasca randurile astea ingrosate ale mele. TARE!
      Sa avem un raspuns de la cineva cu mare autoritate la un astfel de pericol.

      Apreciază

      • Un creştin-ortodox said, on februarie 20, 2012 at 1:34 pm

        Măi frate, pecetluirea este strâns legată de lepădarea de Hristos. Dacă nu-ţi cere clar sa te lepezi de Hristos, înseamnă că nu te-ai lepădat. Oricât de şmecheri ar fi tot trebuie să-ţi ceară să te lepezi, cum face şi preotul la Botez când te întreabă dacă te lepezi de satana.

        Apreciază

      • Toma said, on februarie 20, 2012 at 3:08 pm

        @ Un creştin-ortodox said, on februarie 20, 2012 at 1:34 pm

        Cand ti se va propune semnul fiarei nu esti intrebat daca te lepezi sau nu. De unde scoti aiureala asta?
        Semnul fiarei este descris clar in 3 versete. Ia citeste Apocalipsa 13 versetul 15:
        15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.

        Ti se cere sa te inchini chipului fiarei dar nu sa nu te lepezi. Si ca sa te inchini trebuie sa primesti semnul fiarei.
        Cand primesti semnul fiarei nu esti intrebat daca te lepezi sau nu.

        Tu ce crezi ca poti purta semnul si sa nu te lepezi?
        Pai ce rost ar mai avea atunci Apocalipsa?

        Oare nu prin aceasta marturisire stie Domnul care e pentru El si care nu?

        Si vezi ca si inchinarea la chipul fiarei nu e ca inchinarea in Biserica.
        Uite un exemplu de inchinare. Majoritatea dintre noi folosesc carduri. E inchinare in fata sistemului bancar balaur cu mana ca o gheara, ca numele tau e scris pe card, nu altul.

        Cashul nu are numele tau pe el. Bancnota are un chip si un nume care nu sunt ale tale si o serie si un numar. Dar pe card e numele tau in clar. Ba astia te imbie sa iti faci card chiar cu chipul tau.
        Aceasta este o inchinare.

        Inchinare nu inseamna neaparat sa iti faci cruce. De fapt cand a fost scrisa Apocalipsa nu cred ca isi faceau semnul crucii, caci era in crestinismul timpuriu.
        Ca sa intelegi inchinarea, uite o expresie, „domnul tradator al Valahiei s-a inchinat in fata Sultanului”. Adica i-a devenit vasal ma intelegi? Vasalul s-a inchinat in fata stapanului.
        Nu trebuie sa spui ca sultanul e Dumnezeu, ci sa il accepti ca stapan.

        Uite alt exemplu, Constantin Brancoveanu nu avea o forta cu care sa fie independent de stapan, adica de sultan. Si se inchina sultanului, dar era crestin. Insa cand sultanul i-a cerut se fie musulman atunci nu a mers mai departe. Abia atunci i s-a cerut lepadarea, ma intelegi?

        Asa si cu fiara si inchinarea. Noi acum ne inchinam actualului sistem satanist al bancilor, al corporatiilor media, etc etc. Chiar moda e o forma de inchinare daca vrei.
        Insa lepadarea vine cand primesti semnul. Atunci NU TI SE CERE SA TE LEPEZI IN MOD EXPLICIT, CI SA ACCEPTI SEMNUL FIAREI. Ma intelegi?
        Lui Brancoveanu nu i s-a cerut sa se lepede de Hristos, ci sa devina musulman. Si Brancoveanu ca un crestin adevarat a inteles singur ca era totuna cu lepadarea. Si atunci a spus, pana aici, credinta nu mi-o iei.

        Deci ai mare grija. Cine ti-a zis tie asa si te-a invatat asa, te-a invatat gresit.
        Nu ai voie sa accepti un semn (implant, tatuaj sau ce-o fi) daca esti obligat sa il accepti ca altfel nu poti vinde sau cumpara. Si evident daca e pe mana dreapta sau pe frunte, adica pe corp templu, atunci e pericol mare.
        NU ACCEPTI NIMIC!

        Ei pot sa isi bata joc de tine si sa zica, uite ti-l punem in burta ca sa nu fie pe mana dreapta sau pe frunte si sa nu te mai deranjeze asta. Si pe buna dreptate, unii pot sa nu aiba mana dreapta ca sunt ciungi.
        Atunci ce faci? Iti risti mantuirea si viata vesnica pentru o bucata de paine proaspata cu initium?

        Apreciază

      • Dan Tanasescu said, on februarie 20, 2012 at 4:14 pm

        Referitor la subiect recomand acest documentar. http://www.youtube.com/watch?v=ZWAzRNKWJAs

        Apreciază

    • Centrul Surse Deschise said, on februarie 21, 2012 at 12:17 am

      Apreciază

    • Sorin said, on februarie 23, 2012 at 4:05 am

      In greacă nu există acel „adică” care există în edițiile sinodale recente, ci există doar virgulă. Apoc. 13: 17 τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. = pecetea, numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Întrebarea este dacă virgula de după cuvântul haragma = pecete/tatuaj este disjunctivă (valoare de „sau”) sau explicativă (valoare de „adică”). Contează mult să înțelegem asta.

      Ediția 1914 o consideră disjunctivă (lăsând virgula), iar cele recente explicativă, traducând-o prin „adică”.

      Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 23, 2012 at 8:13 am

        Sorin

        Adica sa nu fie doar un „SAU„? Atunci ar fi trei variante:

        Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are

        SEMNUL

        sau

        NUMELE FIAREI

        sau

        NUMARUL NUMELUI FIAREI

        Apreciază

      • Sorin said, on februarie 23, 2012 at 8:54 am

        Apoc. 13: 17 τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
        Apoc. 13: 17 tatuajul/pecetea, numele fiarei sau numărul numelui fiarei.

        varianta (a) tatuajul/pecetea sau numele fiarei sau numărul numelui fiarei.
        varianta (b) tatuajul/pecetea, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei.

        I. Între cele 3 substantive înșiruite în Apoc. 13: 17 există o virgulă și un „sau”. Virgula poate fi interpretată disjunctiv sau explicativ:

        a. disjunctiv, ca un „sau”, deci ca „sau”-ul ce deja există, adică așa cum ai înțeles și tu mai sus și așa cum interpretează și Biblia 1914.
        b. explicativ, ca un „adică”, exact așa cum apare în edițiile sinodale recente.

        Trebuie făcută o exegeză foarte serioasă pentru a afla ce valoare are acea virgulă. Varianta ta de mai sus este varianta (a). Trebuie argumentată, însă.

        II. A doua problemă e că cuvântul χάραγμα se traduce mai bine cu „tatuajul”, decât cu „pecetea”. Practic pecetea înseamnă altceva, e ceva aplicat, pe când χάραγμα înseamnă ceva scrijelit, trasat. Nu e greu să întrevezi diferența. Pentru cuvântul „pecete” se folosește alt cuvânt în Apocalipsă, și în Scriptură în general. Cred că e importantă precizarea.

        Păresimi bune!

        Apreciază

  2. andrei said, on februarie 19, 2012 at 2:02 pm

    bun subiect de dezbatere …bv 🙂

    Apreciază

  3. Alexandru(Fulger) said, on februarie 19, 2012 at 2:22 pm

    Semnul fiarei este gasit foarte mult si in desenele animate sau daca analizam date ale unor evenimente sau numele unor oameni putem gasi numarul fiarei. De exemplu in numele fondatorului Microsoft Bill Gates se gaseste numarul 666 , la fel si in Windowsurile lui.

    Apreciază

    • Maria said, on februarie 20, 2012 at 7:49 am

      Fondatorul Microsoft Bill Gates ,este chiar drac in chip de om .El a fost cu ideea reducerii ,populatiei Planetei .

      Apreciază

    • ayannis said, on februarie 20, 2012 at 5:03 pm

      Gata , am gasit explicatia firului rosu purtat la mana de vedetele de aiurea . E semn kabalistic . Mi-am exprimat nedumerirea pe topicul ” Ce poarta Anca Boagiu la gat ” . Bratara rosie am vazut-o si la mana Gabrielei -Vranceanu Firea , si la mana Corinei Chiriac , in fine o poarta multe vedete de peste tot .

      Apreciază

  4. mihai4 said, on februarie 19, 2012 at 2:33 pm

    Apreciază

  5. mihai4 said, on februarie 19, 2012 at 2:38 pm

    Apreciază

  6. qwert said, on februarie 19, 2012 at 2:41 pm

    Un aritcol bun despre criminalul si rasistul sovinist Winston Churchill: http://mises.org/daily/1450

    Apreciază

  7. marcel said, on februarie 19, 2012 at 4:11 pm

    numarul 666 este si al lui obama si nu vreau sa supar pe nimeni asa ca daca supar stergeti comentul ,dar asa este profetit :ca la numele se va adauga rege ca sa i insele pe cei ce nu ar vrea sa fie condusi de evrei..

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 19, 2012 at 4:33 pm

      marcel

      Ce este profetit?

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 19, 2012 at 10:24 pm

        nu am incredere in sectanti , caci ei interpreteaza Biblia cum ii taie capul si oricum, nu cred ca obama este antihrist.filmul nu e relevant.

        Apreciază

      • marcela said, on februarie 20, 2012 at 6:22 pm

        frate saccsiv eu chiar nu ma exprim bine,nu le am cu comunicarea ,dar incerc :este explicata profetia referitoare la numele lui antihrist,adica nu numai numele antihristului da prin adunarea literelor :666 ,ci trebuie sa fie si cuvantul :rege !!! si nu ma duc sa caut cartile ci spun din memorie,i s a pus numele asa ca sa nu bata la ochi ! caci ca sa ajunga acolo sus ,in fruntea lumii politice nu poate ajunge decat prin inselarea oamenilor,oameni care vrand -nevrad stiu despre antihrist ca este evreu si ca sa i insele pe cei ce nu i indragesc pe evrei va veni prin inselare :va fi negru si lumea va zice nu e asta evreu ca este negru (o sa scriu si pagina la care sfantul Averchie spune ca antihrist este negru,neamul lui Dan),adunarea simplista a numelui nu va fi 666 ci numai prin adaugarea cuvantului :rege !! va promite pacea si va face numai razboaie (desi se stie ca prin prmisiuni numai pentru promisiuni a si luat premiul Nobel pt pace) va huli si se stie ca a zis ca sua nu este crestina si deci nu a jurat pe Biblie….

        Apreciază

    • Cosmin said, on februarie 20, 2012 at 1:13 pm

      @Marcel,

      faza e ca Obama pozeaza si se comporta ca un antihrist exact din motivul de a nu ne da noi seama de adevaratul antihrist, care isi va face intrarea ca si un salavator, in curand. E plin youtube de filmulete care il prezinta pe Obama ca fiind antihristul. Aceasta smecherie face parte din chestiunea fNOM – NOM.

      Apreciază

      • marcel said, on februarie 21, 2012 at 2:45 pm

        cosmin tu nu ai adus nici un argument,eu am argumente multe si concrete dar nu ti le spun pentru ca nici tu nu sti sa vorbesti pe argumente! spui ca este plin internetul..dar tu crezi ca numai ortodocsii au suflet? daca cei neortodocsi nu ar avea minte nu ar fi judecati!! sa ti spun ca exista profetii care spun clar si este si logic ca:antihristul va fi dat de gol de catre neortodocsi !!!! daca ortodocsia ar fi fost puternica nu ar fi cazut Constantinopolul,daca ortodocsia ar fi fost puternica nu s ar fi nascut antihristul si daca s a nascut acum isi urmeaza planul ingaduit de Dumnezeu !! am scris prea mult pentru tine Cosmine care nu sti sa comunici,starea ta,cunostintele tale,sentimentele tale ..trebuiesc controlate de Hristos,nu ca daca ti se pare tie ceva e ceva sau mie daca mi se pare e ca mine :argumente Cosmine

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 21, 2012 at 4:34 pm

        marcel

        Nu mai stiu, caci mi-a fost tare rau zilele astea. Mi-ai raspuns daca esti stilist?

        Tin foarte mult sa-mi raspunzi.

        Apreciază

  8. Viorel said, on februarie 19, 2012 at 4:36 pm

    Nu are rost sa risti sa iei cipu chiar daca nu gasesti cifra 666 dar se poate depista prin alte metode: citirea inversa a unui cuvant, semne , simboluri oculte vazute cand intorci foaia, cifre adunate care dau 666.
    Ruleta e numerotata de la 0 la 36 adunate (1+2+3+4+5+…….+36=666)

    Apreciază

  9. Valentin said, on februarie 19, 2012 at 5:57 pm

    Adevarat ca prigoana a inceput…Nu inteleg de ce toti fratii se axeaza in deslusirea acestor vremuri apeland exclusiv la Apocalipsa ( asta este bineinteles un lucru bun, dar eu cred ca informatia nu este completa…) si uita sau ocolesc Sfanta Evanghelie. Matei, Cap. 24. Acolo ne spune Domnul clar de tot ce se va intampla in zilele din urma si ne spune si ce sa facem. Cred ca sunteti de acort ca Apocalipsa este o carte mai greu de deslusit si de talcuit si chiar Parintii Bisericii au dat talcuiri , poate cumva diferite. Dar Sfanta Evanghelie este absolut clara si nu trebuie sa fii teolog sa inveti ce trebuie facut. Trebuie doar sa crezi. Privegheati, fiti gata…Ce inseamna privegheati? Rugaciune, trezvie, pocainta, asteptare plina de nadejde SI NU DE SPAIMA. Un crestin asteapta venirea Domnului cu bucurie si nu cu spaime si frici lase. Cat despre toate acestea, Domnul ne spun clar ca se vor intampla pentru ca TREBUIE sa se intample , dar tot Domnul va a vea grija de noi prin scurtarea acestor zile, chiar…Cat despre actiunea concreta? ” Cine va rabda pana la sfarsit, acela se va mantui”.. In ce ne irosim darurile de sus, energia si lupta cea buna? Vanam agentii satanei pe internet sau ne rugam neincetat? Cui acordam mai mult timp, lui antihrist sau Domnului?? Atentie la aceasta capcana. Sa fim atenti, sa nu ne lasam inselati, sa luptam impotriva oranduirii antihristice- da! Dar sa rabdam prigoana cu credinta ca Domnul ne va scapa. Cum vom scapa? Suprafiresc, asa cum numai El stie sa ne scape.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 19, 2012 at 6:55 pm

      Valentin

      Tu vei lua actele de identitate cu cip?

      Apreciază

    • Geo said, on februarie 19, 2012 at 7:45 pm

      CIP-ul ofera un „drept” de a trai, jurand credinta Diavolului. Nu simplul obiect implantat sub piele e problema, ci „pretul” platit pt. a mai trai… Asta-i problema, ce e in spatele cip-ului, in ce consta sa-i slujesti Domnului ori Satanei. Cine cauta adevarul, il va gasi, cu siguranta.

      Apreciază

  10. Bogdan said, on februarie 19, 2012 at 6:06 pm

    Certificatul de botez oare ce tip de document este? Ca nu are CNP. Poate inlocui documentele cu CNP in vreo situatie?

    Apreciază

  11. Mălin said, on februarie 19, 2012 at 6:06 pm

    Uitati-va la emblema de la evidenta populatiei coada de la „p” este in capatul de sus ca un 6 dar si ca un 1 si impreuna cu „v”-ul de dinainte pare sa formeze un VI roman.., nu cumva are legatura cu 666 ?

    Tin sa mentionez ca aceasta emblema apare pe toate cartile de identitate…

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Inspectoratul_Na%C8%9Bional_pentru_Eviden%C8%9Ba_Persoanelor

    Apreciază

    • bogdan said, on februarie 19, 2012 at 8:10 pm

      Si mie mi se pare 666. „P”- se vade usor un sase in mijloc poate fi VI roman sau un 6 mic din bucla de la V, iar e-ul poate fi si 6. In CI este chiar sub poza.

      Apreciază

  12. marian said, on februarie 19, 2012 at 6:10 pm

    Dincolo de stirea ca Iranul a inceput sa taxeze cea satanica tara a lumii si numesc aici blestemata anglie, centrul nodal al retelei mondiale satanice, incluzand finanta mondiala prin sinistrul the city londonez, alaturi de hexagonul francez, ei bine, ceva si mai cumplit transpare dintr-o inregistrare de pe You Tube:

    BREAKING NEWS – US DECLARES WAR ON IRAN HOLD ON TIGHT ! e vorba de gunoaiele de senatori americani. Slava Lui Dumnezeu, inca nu a inceput nimic pe teren, sau, asa sper. Ma tem ca, inevitabilul se va produce indiferent de suma avertismentelor din partea generalilor americani, sceptici fata de invadarea Iranului. Daca sua castiga, vor jubila razboinicii, dar daca va pierde, vor fi unii care sa spuna ca puterea a fost avertizata despre forta militara a taberei iraniene.

    Apreciază

  13. mircea said, on februarie 19, 2012 at 6:59 pm

    Iar in Biblia din 1914 se spune

    „Si ca nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara numai cel ce are semnul, sau numele hiarei, sau numarul numelui ei.”

    Iar in Cap14, 11
    „Si fumul chinului lor in vecii vecilor se suie; si nu au odihna ziua si noaptea, cei ce se inchina hiarei si chipului ei, si cel ce ia semnul numelui ei”

    E posibil sa nu iei semnul, dar daca te inchini „hiarei si chipului ei” e acelasi lucru.
    Acuma, daca te inchini „hiarei”, cel mai probabil vei lua si semn, dar nu obligatoriu.

    Apreciază

  14. cristi marin said, on februarie 19, 2012 at 7:10 pm

    Ce nu imi e inca foarte clar
    putem sau nu sa luam permisul de conducere
    ?
    danion vasile spune ca studiat bine problema si ca 100% nu contine CIP
    parintele Iustin a ramas pe aceeasi pozitie din cate am inteles, adica sustine ca nu e bine sa l luam

    permisul din republica moldova nu cred ca e cu nimik mai bun ca al nostru caci are cod de bare
    am auzit ca ar fi mai multi care au optat pentru un permis moldovenesc, al nostru la fel nu are CIP dar are cod de mare, care ar putea contine si numarul fiarei, dar cum rusii si ucrainienii, si basarabenii au sitemul biometric al pasapoartelor cu mult inaninte noastra, cred ca este mult mai riscant sa ti iei permis moldovenesc

    Apreciază

  15. adella87 said, on februarie 19, 2012 at 8:29 pm

    Nu vreau sa spun vre-o prostie… dar in apocalipsa spune clar de insemnarea oamenilor cu cifra fiarei si e clar ca se refera la acele cipuri destinate organismului uman (implanturi), ci nu cipurilor de pe buletin,permis , pasaport etc…
    Eu cred ca taote astea cu cipurile pe anumite unelte sunt pregatitoare pentru marea insemnare… a organismului (a omului) de care se vorbeste si in Sfanta Biblie.

    Apreciază

    • adella87 said, on februarie 19, 2012 at 9:48 pm

      Pcmosue credema daca ai credinta si totul vine din suflet,NICI DRACU ne se aporpie de tine… cipurile astea de pe buletin, pasaport , carnet sunt nesemtificative Spiritual.
      Problema insa o constituie Cipul Biometric care o sa fie implantat in om, acesta o sa sigileze SUFLETUL, cu cifra fiarei, acesta constituie marea problema. Nu cred ca o sa se ajunga pana acolo … TREBUIE SA NE OPUNEM, sa luptam nu sa fugim si sa ne retragem. SUNTEM UN POPOR CRESTIN cel putin 80% ce o sa faca o sa ne stampileze* fortat ?! Mai bine mor in lupta decat sa mor fugand.
      Si in primul si in primul rand NU TREBUIE SA ITI FIE FRICA DE antichrist.
      Nu exista firca, ea vine de la dracu.
      Bogdan – nu urca nimeni spre dracu … dracu urca spre tine(cu gandul sa te traga)… Tu esti superior lui atata timp cat esti cu Dumnezeu in sufelt.

      Apreciază

      • Maria said, on februarie 20, 2012 at 9:38 am

        adella87,
        Ba chiar omul urca spre drac prin departarea de Dumnezeu ,savarsind pacate si spre Antihrist, urca foarte repede ,primind cele premergatoare ,implantarii pecetii .
        De aceea primim indemnuri ,de la marii duhovnici sa „nu urcam „spre Antihrist ,acele trepte ,pt ca atunci cand vom ajunge in varf ,nu vom mai putea cobori asa cum am si urcat ,ci vom cadea de sus zdrobindu-ne .
        Bogdan ,bine a zis !
        Sa nu fim atat de increzatori in puterile noastre ,pt ca spune clar la Apocalipsa ,ca ,atat de mari vor fi ispitirile ,incat vor cadea multi ,chiar si cei alesi .Si vor fi ispititi si Ingerii .
        Sau ,vor striga cei vii catre cei morti sa se scoale din morminte ,ca sa intre ei .
        Mai bine sa nu prindem noi acele vremuri ,decat sa ne dam mari viteji .
        Suntem la mila lui Dumnezeu ,numai daca facem voia Lui ,si nu ne departam de el ,avand mare nadejde ca ne va ajuta in aceste crunte ispitiri ,pt ca va trebui sa murim si sa nu primim pecetea .
        Fa un sondaj si vezi cati oameni iau in serios toate acestea ?
        Multi dintre ei ,rad cand le vorbesti despre lucrarile antihristului ,pe care unii dintre noi ,le vedem zilnic peste tot .Mari vor fi ispitele ,peste puterile noastre ,de aceea spune Dumnezeu ca va scurta timpul la doar 42 de luni (3 ani si jumatate ),altfel ,nu va ramane nicio suflare ne-ispitita de antihrist .Trebuie sa ne gandim si sa lamurim ,pe toti ortodocsii si sa-i ajutam sa inteleaga primejdia care se apropie si fiecare sa se pazeasca dupa puterea lui .
        De aceea este bine sa fii mai sarac ,mai obisnuit cu lipsurile ,mai calit cum se spune ,pt a putea rezista acestor ispite (nu vei putea vinde ,nici cumpara ,nu vei mai primi salar sau pensie etc ,daca n-ai pecetea ).
        Cei cu bani multi ,nu vor putea sa se lipseasca de bogatie si sa renunte la tot pt a nu primi pecetea si vor cadea .

        Apreciază

    • marcel said, on februarie 21, 2012 at 2:54 pm

      adella 87 :cipul implantabil este acelasi cip ca cel de pe acte numai forma difera ca sa poata intra sub piele!! tu vrei sa ti minti constiinta si sa ne adormi si pe noi??? avantajul cipului de pe acte e ca daca spui Doamne iarta ma ! si arunci actul poate mai speri la iertare,dar daca l ai luat pe cel pe sub piele e e altfel !! adela daca cineva te injura inseamna ca nu ti a facut nimic? nu fi asa grosolana ! si nu ti mai somnorosi creierul ! trezeste te!tu daca nu l vezi pe dracu inseamna ca nu exista ?spune tu ce are cipul implantabil si ce ii lipseste la cel de pe acte,ma refer la 666 adica pe dracu ! pe dracu 666 il are si cipu de pe acte si cel ca bobu de orez,adella chiar esti asa de usor de prostit?

      Apreciază

  16. Viorel said, on februarie 19, 2012 at 8:29 pm

    daca are cip cel mai ar trebui ca toti oameni sa arunce permisele si cand sunt controlati posesori de permis vor primi de fiecare dat o amenda pentru lipsa permisului in circulatie.

    Apreciază

    • Catalin Kirk said, on februarie 19, 2012 at 10:50 pm

      Lipsa permisului la control poate duce la dosar penal. Mai bine pedestru. (dar oricum e nevoie de buletin – imperativul politienesc pentru prezenta in spatiul public.)

      Apreciază

  17. danutza said, on februarie 19, 2012 at 9:42 pm

    eu nu am inteles ceva din comentariul lui toma si anume:
    1. „cei mai periculosi vor fi chiar preotii si arhiereii” – de ce sa generalizam? sau de ce acuzam de acum? oare toma are darul profetiei? i s-a descoperit asta? sunt multi preoti care marturisesc impotriva cipurilor si iau atitudine. ce va fi, stie oare toma? mie mi se pare ca incearca sa arunce cu pietre in clerici si nu e bine.
    2.” Nu e rau sa construiesti biserici si catedrale. Dar nu e nici bine.” – de ce nu e bine sa construiesti biserici???? ele sunt Casa lui Dumnezeu.
    3.” Si ascultarea e o faradelege mare de tot” – de ce e faradelege ascultarea???
    as vrea sa imi explice toma ce a vrut sa spuna,pt ca eu am tendinta sa cred ca nu-i chiar in regula comentariul sau.
    poate gresesc sau poate nu inteleg bine, de aceea astept raspunsuri.
    pana atunci, gasesc ca nu e in regula cu ceea ce a spus ( la punctele enumerate, nu in general, pt ca sunt de acord ca nu trebuie cautat doar 666, ci si numarul numelui fiarei. defapt, daca citeati interpretarile sfintilor si ale marilor duhovnici, gaseati acest lucru subliniat. eu cred ca la momentul acela, crestinii adevarati vor sti de la Duhul Sfant care e pecetea si nu o vor accepta.)

    Apreciază

    • adella87 said, on februarie 19, 2012 at 10:26 pm

      1- pentru ca nu se opun, nu lupta pur si simplu se ascund, fug, se retrag…(iar asta nui o solutie) e ca si cum ai spune eu nu lupt pentru Dumnezeu (nu exista motivatie), fie ce-o fii, asa a fost sa se intample…
      2- pentru ca se moare de foame, iar noi investim miloane de euro in catedrale… Dumnezeu nu are nevoie de catedrale (lucruri)… sunt suficiente…
      3- pentru ca nu stii daca intentiile sau gandurile transmise sunt ‘bune’ …
      Posibilitatea sa existe interese oculte in sanul Crestinismului Ortodox si sa fim pacaliti de aceestia.

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 20, 2012 at 12:53 am

        1- daca tac sau se retrag,asta nu inseamna neaparat ca sunt periculosi. eu inteleg ca ei induc in eroare enoriasii. inca sunt parintii care marturisesc adevarul. ce va fi, vom vedea.
        2. desi nu sustin catedrala mantuirii, consider ca e bine sa se ridice biserici.
        3. daca te rogi, Dumnezeu iti va da de stire daca duhovnicul este adevarat slujitor al Domnului sau nu. oricum, cred ca daca te informezi, poti sa-ti dai seama daca te sfatuieste bine sau rau. daca te indeamna sa faci ceva impotriva lui Hristos ( acceptarea cipurilor, ecumenism, etc), atunci e clar ca trebuie sa-ti cauti alt duhovnic, dar, daca nu-i asa, ascultare trebuie sa facem.
        interese oculte au inceput sa apara in sanul Bisericii, dar avem inca alternative ( adica duhovnici adevarati).

        Apreciază

      • Maria said, on februarie 20, 2012 at 10:22 am

        danutza
        Dintre slujitorii Bisericii si anume dintre arhierei ,pe cine ai auzit tu ca lupta pe fata ,impotriva cipurilor ,si nu numai ?
        Stii ca aceasta mega-constructie (Catedrala Ratacirii Neamului ),este finantata si proiectata de masonerie ?Nu ai luat la cunostinta de pe acest blog si de pe altele , despre pictura masonica si satanista de la aceasta catedrala ?
        Cat despre Patriarh ,stie toata tara in ce ape se scalda .Este mason si dusmanul Ortodoxiei .
        Asta nu inseamna ca tot clerul (preoti si ierarhi ,)sunt la „picioarele „lui .Slava lui Dumnezeu !
        Ascultarea este obligatorie ,dar ,numai pana la EREZIE .De acolo drumul ascultarii s-a sfarsit .
        „Cei mai periculosi .vor fi preotii si arhiereii „.Asa este !!! Pt ca daca acestia vor spune oamenilor ca nu-i asa mare pericol in a lua cipul , sau alte asemenea ,oamanii vor fi convinsi ,biserica (clerul )avand procentul cel mai mare de credibilitate ,fata de alte institutii , ei vor fi cei care-i vor impinge pe oameni in Iad.
        Au mare influenta ,mai ales la oamenii simpli si „marginiti „,de aceea partidele politice se gudura pe langa biserica in perioada campaniilor electorale ,stiind ca pot influienta votul .(caz concret intr-o biserica din Bacau ,unde un ierarh al locului ,dupa slujba ,a facut campanie electorala PSD-ului ,ca la televizor ,fiind filmat si dat pe post la stiri .
        Deci daca vor spune ca nu-i o problema cu cipurile (asa cum a facut-o Constantin Stoica ,purtatorul de cuvant al Patriarhiei ,cand a spus ca, el este primul care primeste cipul ),exista riscul ca oamenii sa primeasca chiar si pecetea .
        Trebuie sa vedem totul cu ochii mintii !

        Apreciază

    • Catalin Kirk said, on februarie 19, 2012 at 10:55 pm

      @danutza, haideti sa nu despicam firul in patru. Il cunoaste cineva de pe blog pe onor comentatorul, adica personal, fata in fata? Are credibilitate? Dar poate s-a lasat dus de val. Poate doar aceste afirmatii sa fie deplasate. Asa ca putem sa nu le primim.

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 20, 2012 at 12:56 am

        eu sincer , ma tem de sminteala. ma feresc sa emit pareri care pot sminti si ma gandesc eu ca e bine sa nu incercam sa o facem. sa ne bazam pe scrierile sfintilor cand afirmam ceva si nu dupa puterea noastra de intelegere, caci atunci e posibil sa ratacim.
        mie mi se pare ca toma arunca subtil niste lucruri care produc confuzie. poate am inteles eu gresit, de aceea l-am rugat pe el sa ma lamureasca ce a vrut sa spuna. poate ca exprimarea lui a fost cea care m-a adus in eroare.

        Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 20, 2012 at 5:56 am

      danutza

      Probabil ca daca scria un articol era mai atent. Dar s-a grabit si s-a axat pe ideea cu „SAU”.

      La 1.

      El scrie:

      „Cand se va trece la insemnare cei mai periculosi vor fi chiar preotii si arhiereii. Ca astia vin cu argumente teologice ca nu ar fi asa”

      Evident ca nu toti preotii si nu toti arhiereii. Dar asa cum decurg lucrurile, majoritatea. Asa scrie si in profetii. Nu reiau aici citate, le stii si tu prea bine, caci ai postat dintre acestea. De ce preotii si arhiereii vor fi cei mai periculosi? Deoarece „vin cu argumente teologice”. Cum spunea Parintele Paisie?

      „Din pacate, iarasi „anumiti cunoscatori” ii vor „infasa” pe fii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca sa nu-i mahneasca. „Aceasta nu are importanta”. „Nu-i nimic, este destul sa credeti launtric”.”

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/08/19/parintele-paisie-aghioratul-despre-666-cartele-electronice-buletine-electronice/

      Dintre toti ei pro SISTEM, deci si pro cip, e mai periculos un astfel de preot decat un ateu. Caci un credincios nu va asculta de ateu, dar de un astfel de preot e posibil sa asculte. Acel preot de la radio Dobrogea, e mai eficient decat toata mass-media din Constanta, iar un ierarh e mai eficient decat toata prefectura:

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/18/un-om-al-sistemului-ips-calinic-va-prezinta-istoricul-pasaportului-biometric-si-concluzioneaza-%E2%80%9Cdemocratia-presupune-automat-si-educatie%E2%80%9D/

      La 2.

      Probabil face trimitere tot la profetii. Ca de exemplu:

      „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/14/profetia-sfantului-lavrentie-de-cernigov-despre-antihrist/

      La 3.

      Se refera la ascultarea de a lua cipuri si semnul fiarei.

      In incheiere zici:

      „daca citeati interpretarile sfintilor si ale marilor duhovnici, gaseati acest lucru subliniat”

      Pai da. Daca s-ar citi, n-ar mai trebui sa existe blogul tau, al meu, al lui Apologeticum si altele asemenea. N-ar mai trebui Parintele Iustin sa ne tot bata la cap. N-ar mai trebui conferinte, reviste, carti si inregistrari cu spusele marilor duhovnici. Dar nu se citesc sau daca se citesc, multi le uita. Pe de alta parte, cei ce se ocupa de bloguri, conferinte, reviste, carti, filmulete au rolul de a semnaliza ca exista astfel de scrieri. Adica au rolul de a ajuta la trezire. De asemenea au rolul de a reaminti. Chiar si tu uitasesi acum cateva zile de profetia Sfantului Anatolie al Optinei. Apoi, ei extrag din cand in cand din scrieri anumite teme, pentru ca foarte multi n-au avut si inca nu au timp sa citeasca tot ceea ce ar trebui citit.
      Si mai zici:

      „crestinii adevarati vor sti de la Duhul Sfant care e pecetea si nu o vor accepta”

      Si atunci sa nu mai discutam?

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 20, 2012 at 10:16 am

        cu pct 1 sunt de acord. porbabil ca s-a referit la profetii.
        la pct 2 spune clar ca: Nu e rau sa construiesti biserici si catedrale. Dar nu e nici bine.
        nu se refera la viitor , cand nu vom mai putea intra in biserici pt ca acolo va fi duhul lui antihrist ( asta inc anu se intampla). se refera la prezent si nu inteleg ce are cu bsiericile, ca oricum o iei, sunt prea putine fata de cati ortodocsi sunt.
        3. e cam ambiguu in exprimare si eu inteleg sa nu faci ascultare ca e faradelege. mi se pare ca e un pic de confuzie. trebuie sa alegem cu grija cuvintele, sa le cantarim ca sa nu smintim.
        da, e clar ca daca iti spune duhovnicul sa le iei sau sa mergi la intalniri ecumeniste sau sa faci orice impotriva legii, e cazul sa-ti cauti alt duhovnic, dar daca e unul bun, trebuie sa-l asculti.

        nu-mi place nici formularea asta: „ce tot mai o dau astia cu ascultarea”…..care ASTIA? preotii? cred ca se cuvine respect, chiar daca clericul a inceput sa nu mai mearga pe calea Domnului si sa slujeasca la 2 stapani. preotul, atata timp cat e hirotonisit, are harul Duhului Sfant si par Boca ne indeamna sa ii purtam respect, chiar daca il vedem zacand beat in sant.
        exprimarea lui mi se pare dezordonata, pripita si pe alocuri deplasata ( parca am citit un articol de pe gandul sau realitatea in care sunt combatuti „popii”. ) vreau sa spun ca nu-i exprimare de crestin ortodox traitor (strict parera mea).
        ca sa inchei, astept sa ma lamureasca toma, ca numai el stie ce a vrut sa spuna .

        cat priveste ultima parte, sigur ca e bine sa dezbatem aici anumite lucruri, caci toti avem un folos duhovnicesc de pe urma dezbaterilor, dar e bine cand ne dam cu parerea , sa avem in spate scrierile sfintilor si ale duhovnicilor, caci nu suntem noi luminati sa ne dam cu parerea asupra unor aspecte teologice.
        una e sa-mi dau eu cu parerea dupa cum ma duce mintea ( asa, ca sectantii) si sa interpretez Apocalipsa cum cred eu si alta e sa aduc in discutie opinia unui anume sfant legata de o anumita problema.
        eu asa cred. oricum, dezbaterea n-are legatura cu „crestinii adevarati vor sti de la Duhul Sfant care e pecetea si nu o vor accepta”.
        noi putem dezbate, dar atunci cand diavolul va cauta sa insele chiar si pe cei alesi, daca nu ne va dezvalui Duhul Sfant ca e inselatorie, cred ca vom putea cadea toti in ispita.
        daca nu sporim duhovniceste, vom avea ceata pe ochi si chiar daca cei 2 prooroci vor propovadui ca acela e antihrist, ne vom lasa inselati.
        asa ca eu propun sa dezbatem, sa fim informati ( ca doar de-aia am facut si eu blogul), dar sa nu uitam sa ne rugam si sa citim cat mai mult ca sa ne luminam ( Vietile sfintilor,Patericul etc), caci pana la urma important este sa fim inscrisi in Cartea Vietii.

        Apreciază

      • Maria said, on februarie 20, 2012 at 10:33 am

        danutza ,
        Daca preotul cade in EREZIE ,a cazut si din HAR .

        Apreciază

      • Toma said, on februarie 20, 2012 at 10:55 am

        Sunt de acord cu raspunsul lui saccsiv intru totul.
        Mesajul meu vreau sa aiba centrul de greutate pe acel sau. Asta era esential.

        Eu nu sunt impotriva preotilor, a construirii de Biserica si nici a ascultarii.
        Am raspuns danutzei mai jos ca sa nu existe dubii. Poate nu am avut o exprimare tocmai completa dar am dat explicatiile dorite. Si le sustin si nu ma dezic de ele.

        Apreciază

    • Toma said, on februarie 20, 2012 at 10:47 am

      @ danutza said, on februarie 19, 2012 at 9:42 pm

      Am sa raspund clar si direct fara ocolisuri:

      1. Constantin Stoica – purtator de cuvant al Patriarhiei. Spunea ca sunt ok actele biometrice.
      Mai multi parinti dintre care unii cu ani grei de temnita comunista pentru marturisire au spus ca nu sunt ok.
      Eu nu am cum sa cred ce spune C.S. Nu pot si cu asta basta! Am mai multa incredere in cei care au dovedit prin fapte si sange marturisirea.

      2. Ca o biserica sa devina Casa Lui Dumnezeu trebuie indeplinita o conditie importanta. Banuiesc ca stii care e. Si nu orice biserica e Casa Domnului cum orice zid poate fi Casa Domnului.
      Eu nu cred in vorba aia comunista care spune ca „fa ce zice popa, nu ce face popa”. Duhul Sfant nu vine chemat de oricine si asta deja se simte. Daca vinul s-a schimbat in apa intr-o temnita comunista atunci acolo a fost Duhul Sfant si intre acele ziduri a fost Casa Domnului.

      3. Ascultarea care incalca Cuvantul este faradelege. Ca nu invata oul gaina ce sa faca. Ce nu s-a mai intamplat ca orb pe orb sa duca la pierzanie si crezi ca nu se va mai intampla?
      Pe masura ce vremea semnului se apropie oamenii se impart in 2 tabere, iar cand va fi semnul impartirea va fi clara ca alb si negru. Nu va mai exista o a 3-a optiune. Iar dintre preoti si arhierei care vor spune ca nu e nicio problema, atunci sa asculti de ei este faradelege. Dar sigur vor fi ascultatori care vor merge cu ei in prapastie.
      Iar acum e vremea ca ascultatorul sa isi ispiteasca duhovnicul cu intrebari legate de biometrie si de aceste semne premergatoare semnului fiarei. E o datorie asta. Trebuie sa stii exact in ce autobuz te sui dinainte de a pleca din statie.

      Acestea sunt raspunsurile mele pe care le sustin, le declar si le semnez. 🙂

      Apreciază

    • agerstress said, on februarie 20, 2012 at 12:00 pm

      Poate ca vrea sa spuna ca „lupii in piele de oaie” sunt mult mai periculosi decat „lupii” care au si infatisarea de „lup”. Turma se fereste de „lupul” care arata ca un „lup” dar cade mult mai usor in ghearele „lupului” care arata pe dinafara ca o oaie.
      Nu toti ierarhii si-au tradat credinta ORTODOXA (ca unii poate ca au si alte credinte intime… masonice, sofiste, yoghine, de cele mai multe ori nemarturisite public) dar foarte multi vor face (cu sau fara voie, cu sau fara pricepere) jocul antihristului. E scris ca si dintre cei mari vor cadea.
      Sunt tot mai putini ierarhi marturisitori in duhul adevarului si dreptatii, marturisitori ai Cuvantului… si se vede… Slujbele din bisericile unde slujesc ierarhii cei „nevrednici” mai sunt valabile nu prin preotia lor ci prin Duhul Sfant prezent in mijlocul celor adunati acolo in numele Lui Iisus Hristos. Iisus nu paraseste „via” din cauza „vierului” si nici „turma” din cauza „berbecului” (ca daca nu are „pastor” o mana „berbecul”) dar trebuie sa fim cu luare aminte pentru cine si in numele cui mergem de fapt la biserica.

      Apreciază

  18. roxie said, on februarie 19, 2012 at 10:06 pm

    Ce credeti despre clipul asta :

    aici vorbeste despre faptul ca fiara si anticristul sunt doua entitati diferite.

    Apreciază

    • danutza said, on februarie 19, 2012 at 10:34 pm

      cititi, fratilor, interpretarea Apocalipsei de catre sfinti si mari duhovnici si va veti lamuri. nu va mai luati dupa sectanti!
      sigur ca fiara si antihrist sunt 2 entitati diferite.
      daca am ajuns sa promovam intr-un blog ortodox prostiile ratacitilor si ne e mai usor sa vizionam un filmulet decat sa citim o ocarte ortodoxa, atunci e grav. terminati cu postarile astea smintitoare.

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 20, 2012 at 12:45 am

        ce inseamna graba ! caci din graba si fara prea multa judecata, in loc de balaur am spus fiara.
        in Apocalipsa si in profetiile sfintilor apar mai multe fiare: prima este antihristul, a doua e proorocul cel mincinos, iar a treia fiara este o imparatie ( care dupa unii parinti inseamna UE).
        daca nu ma grabeam, vedeam ca exact in citatul din Apocalipsa despre pecetea antihristului se vorbeste despre fiara, adica despre antihrist.

        Apreciază

    • roxie said, on februarie 20, 2012 at 7:54 pm

      Of mai! N-am vrut sa promovez nimic si nici sa smintesc pe careva … ca daca nu postam doar un link. De aia am cerut o parere.

      *Vroiam sa zic proorocul mincinos si antihristul.

      Chiar daca sunt sectari citatele se gasesc si in biblia noastra. Desi am mai citit articolele despre apocalipsa, antihrist fiara etc.. mi-a scapat din vedere ca exista si proorocul mincinos care nu e antihristul. Adica asa cum a avut Iisus pe Ioan Botezatorul Inaintemergatorul.

      Iar carti ortodoxe citesc dar inca nu am ajuns la cartile cu profetii despre apocalipsa.

      Apreciază

  19. Catalin Kirk said, on februarie 19, 2012 at 11:19 pm

    Fratele Toma se arata destul de documentat si foarte coerent.
    Raman totusi acele vorbe grele in chestiunea ascultarii de clerici.
    Si sa nu speculam prea mult asupra formei in care va fi produs semnul. Ii mai dam si noi idei sistemului.
    Implanturile medicale cu cip, nu stiu daca s-au introdus si in Romania, ar fi extrem de scumpe pentru ca au o functionalitate excelenta. Eu sunt aproape sa incep sa lucrez ca medic si daca prind loc in Bucuresti, stiu eu , poate voi avea sansa sa vad asa ceva.
    Nu va asteptati la prea mult discernamant duhovnicesc de la medici, li se pare ca sunt mult prea invatati ca sa se lase constransi de dogme. Chiar si cei ce se declara ortodocsi practicanti si au duhovnic au probleme in a tine aceasta cale, ei ajung sa „condimenteze” invataturile Sf Parinti cu ceea ce li se pare bun din religiile lumii, deci ei sunt ortodocsi+inca ceva, „inca ceva” putand fi: reincarnarea, Buddha, Muhammad, Freud, Jung si cine mai stie. Dar sunt o multime de medici agnostici, caldicei pentru toate religiile inclusiv pentru ateism.
    In ceea ce ma priveste: am de schimbat buletinul anul acesta. Pot sa dau ex. de intrare cu cel vechi, va fi inca in termen, dar apoi nu stiu daca nu mi se vor pune obstacole pentru actul de identitate invalid. Si atunci nu stiu daca voi mai putea lucra ca medic. Deci nu stiu ce sa fac.

    Apreciază

  20. cineva said, on februarie 20, 2012 at 12:56 am

    Semnul fiarei este o stea si aceast lucru a fost profetit de catre Sf. Ioan de Kronstadt in viziunea lui despre fiara si templul din Ierusalim:

    „în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!.”

    si

    ” Si iata, am vazut deslusit cupola templului de la Ierusalim. Sus, pe cupola, era înfipta steaua”

    si

    „am vazut tronul, peste tot ardeau lumânari de seu; pe tron sta imperatorul în porfira de culoare stacojie; pe cap avea coroana de aur cu stea. L-am întrebat pe Staret: „Cine este acesta?”. El a raspuns: „Antihristul!”

    Sfantul Ioan de Kronstadt mai spune si despre o stea cu cinci colturi:

    „Si iata, am vazut o multime de oameni, tineri si batrâni, îmbracati în straie ciudate, carând o stea imensa în cinci colturi; la fiecare colt atârnau câte doisprezece draci; în centru, satana însusi sta protapit cu niste coarne zdravene, cu capatâna de paie, iar din gura îi curgeau balele veninoase peste norod, de-a valma cu cuvintele: „Sculati voi cei pecetluiti cu blestemul…” Imediat s-a prezentat un cârd de draci, punându-le la toti pecetile: pe frunte si la mâna dreapta. L-am întrebat pe Staret: „Asta ce inseamna?”.

    – „Acestea-s pecetile antihristului”. Mi-am facut semnul crucii Si l-am urmat pe Staret.”

    Insa cu toate ca se stie ca semnul satanei este steaua cu cinci colturi, este posibil ca steaua lui antihirst sa fie cu opt colturi pentru a insela multimile. De ce cu opt? Pentru simplul motiv ca satanistii numesc steaua cu opt colturi: steaua lui antihrist.

    Apreciază

    • danutza said, on februarie 20, 2012 at 1:00 am

      interesant. am citit profetia , dar nu am retinut acest aspect.

      Apreciază

    • broflovsky said, on februarie 20, 2012 at 8:17 am

      cand ai zis de steaua cu 8 colturi, mi’am amintit de noul clip a lui jay z care a fost postat aici nu demult, e foarte straniu clipul, plus la toate steaua cu 8 colturi acolo apare foarte des…

      Apreciază

    • agerstress said, on februarie 20, 2012 at 12:15 pm

      Dupa umila mea parere, asazisa „stea a lui David” (steaua cu 6 colturi formata din doua triungiuri in contrasens suprapuse – semn al rasturnarii, al rocadei… pe verticala!) are o oarecare relevanta ca semn al fiarei. Dealtfel, evreii au fost obligati sa o poarte pe mana drepata in Germania nazista pentru o scurta perioada de timp si fara semn nu aveau voie sa cumpere sau sa vanda… Apoi, era si predictibil ca „poporul ales” sa fie prima tinta a satanei. Multi dintre cei insemnati astfel au pierit apoi in iadul lagarelor de exterminare.
      Avem prin urmare trei elemente de luat in consideratie: „semnul fiarei”, „numele fiarei” si „numarul numelui fiarei”.

      Steaua cu 8 colturi, cu colturile din diagonala mai mici si cu coltul de jos prelungit in care colturile verticale cu colturile orizontale formeaza o cruce, este semnul vestirii nasterii Domnului.

      Apreciază

      • cineva said, on februarie 20, 2012 at 5:13 pm

        @agerstress

        Tocmai de aceea sunt inclinat sa cred ca steaua antihristica va fi in opt colturi: pentru ca satana fura totul de la Hristos. Opt reprezinta ziua a opta, ziua deplinatatii, ziua fara sfarsit si fara schimbare in imparatia lui Dumnezeu. Lumina necreata este deasemenea reprezentata in iconografia ortodoxa sub forma de stea cu opt colturi. Toate acestea sunt motive suficiente ca steaua lui antihrist sa fie o caricatura a aceleia.
        Cu toate ca asa numita ‘stea a lui David’ contine in ea pe 666 (sase colturi, sase laturi si sase suprafete triunghiulare) nu cred ca aceea va fi steaua antihristica intrucat aceea ii reprezinta strict pe evrei. Nu trebuie uitat ca antihristul se va prezenta ca dumnezeu al tuturor religiilor, de la budisti, crestini, evrei pana la musulmani si indienii americani. Deci ce cifra le inglobeaza cel mai bine pe toate daca nu cifra 8, cifra a deplinatatii?
        Sunt multe organizatii care au deja aceasta stea ca logo. Una din ele este SRI. O alta este URI (United Church Initiative – o ‘religie’ globala). O regasim deasemenea pe o multitudine de produse, de la detergenti si paste de dinti pana la articole de imbracaminte si jucarii. De asemenea steaua in 8 colturi reprezinta haosul si haosul magic.

        Apreciază

      • Stefan said, on februarie 21, 2012 at 1:53 pm

        Inca ceva.
        Si daca am presupune pentru un moment ca ar fii asa cum zici, tot nu merge treaba.
        Adica ce, daca papistasii isi spun lor insisi ‘catolici’ asta inseamna ca si sunt? evident ca nu – ei mint in mandria lor. Daca x-ulescu sau cine stie ce forum superior de conducere zice ca Sfintii inchisorilor nu sunt Sfinti, nu inseamna ca nu sunt ,nu ? Ca doar , Sfintii sunt Sfinti ori ca x-ulescu ii recunoaste ori ca nu , este irelevanta si parerea lui si faptul ca acesta este rau intentionat.
        Ce este Drept si Adevarat ramane neschimbat; ce este Drept si Adevarat, este asa la modul absolut si nimic in acestea nu poate fii relativizat.

        Apreciază

    • Stefan said, on februarie 21, 2012 at 1:44 pm

      „Insa cu toate ca se stie ca semnul satanei este steaua cu cinci colturi, este posibil ca steaua lui antihirst sa fie cu opt colturi pentru a insela multimile. De ce cu opt? Pentru simplul motiv ca satanistii numesc steaua cu opt colturi: steaua lui antihrist.”

      Nu-i adevarat , satanistii nu „numesc steaua cu opt colturi: steaua lui antihrist”

      ‘steaua’ cu opt colturi este simbol folosit extensiv in ortodoxie.Este steaua de la rasarit pe care au urmat-o magii la Nasterea Lui Hristos si la fel este ‘steaua’ reprezentata in picturi si iconologie in „Schimbarea la Fata” ori in „Hristos Pantokrator”


      Sa nu cumva sa amesteci adevarul cu minciuna nici informatia ce sminteste, cu informatia ce poate sa indrepte – sa ai grija …

      Apreciază

      • cineva said, on februarie 21, 2012 at 5:19 pm

        Citeste raspunsul pe care i l-am dat lui agerstress. Satana fura simbolurile de la Dumnezeu si le foloseste in scopurile lui murdare. Cateva exemple:

        Cei doi stalpi de la intrarea in templul lui Solomon: Joachin si Boaz. Folositi astazi extensiv in lojele masonice, pe cartile de tarot, magie.
        Ochiul in triunghi: ochiul atotvazator al lui Dumnezeu in triunghiul reprezentand Sfanta Treime: pus astazi de masonerie deaspura priamidei masonice si imprumutat ‘marelui arhitect’
        Piatra cea din capul unchiului, Hristos: folosita in masonerie, ‘cornerstone’, piatra care lipseste din varful piramidei si in locul careia se gaseste ochiul ‘marelui arhitect’.
        Sfanta cruce intoarsa pe care a fost rastignit Sfantul Petru: folosita in magie si satanism.

        Oameni buni, cand nu stiti spuneti nu stiu si solicitati informatii suplimentare. Dar nu sariti imediat cu acuzatii de genul ‘nu este adevarat’, ‘amesteci adevarul cu minciuna’, ‘smintesti’ pentru ca aceasta tradeaza ingustime de spirit.

        Apreciază

      • Stefan said, on februarie 21, 2012 at 7:21 pm

        Eu nu iti mai raspund, iti zic doar in incheiere ca spui aiureli,bati campii adica ; printre cele bune presari si adevaruri – iar asta face ca ceea ce zici sa fie mai periculos decat daca ai fii zis prostii in intregime si de la inceput.
        Indivizi ca dumneata au mai fost si pe aici si pe alte bloguri si tot in acelas fel si in acelas ‘duh’ era ce spuneau.
        Adica fara esenta,vorbe goale, sa stii ca daca iti faci fontul ‘bold nu inseamna din oficiu ca ce zici are vreo valoare si sa mai stii ca daca vorba-ti ,cat de simplista ori erudita ti-ar fii, nu porneste din inima buna atunci goliciunea ei (adica a vorbei tale) se vadeste pe ea insasi.

        Apreciază

      • Maria said, on februarie 22, 2012 at 9:01 am

        Stefan ,
        Cine a realizat aceste icoane si cand ?Sa nu uitam ca si pictorii de cele sfinte ,pot fi masoni .
        Sa ne amintim de Ursutz Gagriel din Cluj ,care a pictat icoana lui antihrist pt catedrala” ratacirii „neamului ,in chipul Mantuitorului si aduce ca argumente ,(ce nu sunt relevante )niste icoane mai vechi fara sa stim apartenenta acestor pictori ,la vremea aceea ,stiind ca masoneria a fost” activa „in toate vremurile in ceea ce priveste dreapta credinta .Aceasta stea in 8 colturi ,dupa parerea mea ,este simbol masonic ,ca si cea cu 5 .
        Cel putin doua din icoane ,par a fi realizate de aceeasi mana .

        Apreciază

  21. cristi marin said, on februarie 20, 2012 at 7:06 am

    cred ca ar fi foarte util pt toata lumea daca am realiza si noi niste filmulete cu toti parintii si mirenii marturisitori anti cip, dupa modelul rusilor, niste filmulete foarte bine realizate probabil de cineva profesionist, si cu un reporter de preferat calugar

    Apreciază

  22. ayannis said, on februarie 20, 2012 at 10:06 am

    Epoca Big Brother. Cardurile, telefoanele, retelele de socializare si codurile de bare iti inregistreaza orice miscare si transmit informatii despre tine

    http://www.incont.ro/it-c/epoca-big-brother-cardurile-telefonul-site-urile-de-socializare-si-codurile-de-bare-iti-inregistreaza.html

    Apreciază

    • ayannis said, on februarie 20, 2012 at 1:56 pm

      Bai , eu nu m-am gandit pana acum ca si cardul de fidelitate e…tot …card . Am doua pentru doua farmacii : unul la Sensiblue si altul la Dona . Ce ma fac ? Uite asa ma urmaresc astia si afla ce medicamente cumpar si cat sunt de …” sanatoasa”

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 20, 2012 at 3:05 pm

        eu am renuntat la toate, cand am vazut ca aveau codul de bare si numele meu. le-am taiat pe toate.
        mare atentie la cardurile de la diverse firme. nici eu nu m-am gandit si la ele ( toata lumea are in cap doar buletin, pasaport, permis, card bancar).
        atentie si la sephora, centrofarm, etc.

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on februarie 20, 2012 at 3:31 pm

        ayannis

        Du-te si anunta la farmacie ca renunti la carduri si sa vezi ce-ti sar alea in cap. De ce oare? Primul lucru pe care il face o angajata la marchet este sa te intrebe de card. De ce oare?

        Apreciază

      • ayannis said, on februarie 20, 2012 at 3:41 pm

        STOP … Am remarcat ca asta intreaba , in orice farmacie . Chiar e un mod de a monitoriza starea de sanatate a oamenilor – cardul de fidelitate . Cred ca voi urma exemplul Danutzei , distrug cardurile . Daca ma intreaba de card spun ca l-am pierdut si ca nu mai vreau altul .

        Apreciază

      • ayannis said, on februarie 20, 2012 at 3:46 pm

        Vai de mine , pcmouse … am avut si card de salariu la BRD . Am renuntat la el prin 2009 . Tot asa , taiat pe colt . .. nici n-am visat ca si asta are cip . Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte ca ma enervez .

        Apreciază

  23. CI said, on februarie 20, 2012 at 3:42 pm

    dar daca semnam un act sau o foaie avand pe ea un cod de bare?ex:card de reduceri la farmacii sau un contract pe care este lipit un cod de bare…Din pacate mi s-a intamplat sa semnez fara sa imi dau seama pe moment…este un lucru rau in asta?de fapt bun nu cred ca are ce sa fie….

    Apreciază

    • danutza said, on februarie 20, 2012 at 9:03 pm

      sigur ca orice alaturare a numelui de botez cu codul de bare sau cip e daunatoare, dar cred ca poti spovedi acest lucru si atunci poti intreba pe duhovnic daca e pacat.
      trebuie multa bagare de seama, caci sistemul e f perfid.

      eu azi am cumparat ceva de la sensiblu si ma ispitea vanzatoarea cu card, ca am reducere 50 % la al doilea produs ( cam 12 lei-suma tentanta), dar am desumflat-o repede pt ca i-am spus ca am avut, dar am renuntat la el. cand s-a uitat patrat la mine, m-am simtit datoare sa-i explic ce am cu cardurile. am inceput sa-i povestesc despre par Parvu, despre apelul sau, despre profetiile sfintilor, despre cum traim noi vremurile apocaliptice ( asa cum ne invata marii nostri duhovnici), despre oculta, despre guvernul mondial, despre antihrist
      mi-a spus ca ea nu a auzit de discutiile despre cipuri, dar ca o intereseaza subiectul, asa ca am promis ca mai trec pe la ea cu materiale.
      vezi, de la o discutie despre ce vor ei, poti ajunge la ce vrem noi! e o ocazie sa le destupi mintea la oameni, caci multi nu stiu ( asta am mai spus-o si de aceea as fi vrut sa continuam cu distributia de fluturasi anticip. din pacate, s-a cam dus entuziasmul multora).
      cum azui o vanzatoare ca vrea sa-ti bage pe gat card, hop si tu cu argumente anticard .

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 20, 2012 at 9:05 pm

        ps: i-am explicat cum contine 666 codul de bare . a cascat larg ochii f mirata!c credca a inceput sa-si puna intrebari.

        Apreciază

      • ayannis said, on februarie 21, 2012 at 8:25 am

        Foarte interesanta intamplarea . Am avut si eu o experienta dar nu asa incurajatoare de ziua Sf-ei Preacuvioase Paraschiva cand stateam la rand sa ne inchinam la Sf.Moaste ale Preacuvioasei . ( In Ploiesti sunt o parte din Moastele Sf Paraschiva la biserica Sf. Vineri ) Tot asa , lumea nu prea are habar …e dusa de spiritul lumii , adica: vin la biserica sa se roage sa se aranjeze un viata , sa nu li se ia pensiile etc… Daca incepi sa le vorbesti de biometrie , iti raspund : „Pai ce sa facem , facem si noi ce face toata lumea .” Ma ucide cliseul asta !! Zici ca sunt conditionati mental …
        Un parinte pe care l-am abordat pe acest subiect ( biometria) mi-a raspuns : ” Se vor pierde multe suflete ….Multa lume vine la biserica dar vine degeaba , balmajesc trei rugaciuni si apoi ai vezi ca se intorc la ale lor ” E o constatare realista ( chiar nu mai e nimic de facut ?) sau un fals indemn la resemnare ?
        Singura mea consolare a fost ca m-a invitat sa vin sa mai vorbim despre asta …

        Apreciază

      • Toma said, on februarie 21, 2012 at 1:44 pm

        Stai stai stai. Nu toate codurile de bare contin 666.
        Sunt carduri care au coduri de bare fara 666. Iti dai seama de acel 666 dupa liniile alea paralele si subtiri mai lungi ca restul. Acel cod de bare e cel mai uzitat.

        TESTEAZA
        Desfaceti un telefon mobil si sub baterie o sa vedeti un cod de bare care este IMEI-ul. Acela nu contine 666.
        Daca va uitati cu atentie primele linii difera de ultimele si o sa vedeti ca nu mai exista acele 2 linii subtiri paralele, la inceput, mijloc si final.
        Telefoanele au inauntru 2 coduri de bare, acel IMEI si numarul de serie notat S/N.
        Nici S/N nu are 666.

        Sunt coduri de bare fara 666. Dar aceste coduri se folosesc pentru pozitionare sau marcare. Adica aparatul cu seria cutare e fabricat acolo. Aparatul cu IMEI-ul cutare are seria cutare si tot asa.

        Deci evident ca puteau folosi coduri de bare fara 666.
        In schimb toate produsele destinate vanzarii, adica care trec prin procesul de vanzare cumparare, au acel cod de bare cu 666.
        Cred ca exista si o reglementare legala in acest sens. Nu poti vinde ceva daca nu e marcat cu 666, adica cu acel cod de bare.

        DECI PRIMUL PAS AL PROFETIEI ESTE IMPLINIT !!!
        NE INCHINAM DEJA TOTI FIAREI CA AM CUMPARAT SAU VANDUT PRODUSE CU 666 PE ELE.

        Nu stiu de ce, dar am impresia si ca daca bem apa cu 666 pe ea, e posibil sa ne afecteze cumva. Ca apa are niste proprietati mistice de la Dumnezeu lasate. Botezul se face cu apa, aghiasma tot apa e. Deci daca poate fi folosita in sens bun poate exista si un sens rau. Si acel 666 sa aiba o anumita influenta.

        Apreciază

  24. Valentin said, on februarie 20, 2012 at 3:52 pm

    Stiti, stau si ma gandesc de cateva zile la acest subiect…Am dat destula importanta pana acum la asta, dar daca saccsiv a deschis aceasta binevenita dezbatere, m-am gandit mai mult ca de obicei…Am citit si parerile colegilor de aici de pe blog, ale fratilor intru credinta . Ma intreb, daca noi ne indoim, ne sperioem, suntem necredinciosi in cele ce vor sa vina, nu cumva maniem pe Dumnezeu? Iata, nu facem oare ca evreii de odinioara, carora Domnul le-a fagaduit izbavire, viata, scapare de robie iar ei, in necredinta lor, nevrand sa astepte , L-au intaratat pe Dumnezeu? Nu cumva toate intrebarile astea alea noastre si despicare firului in patru, aceasta acumulare uriasa de informatii, ne face la un moment dat sa ne indoim, sa incepem sa ne clatinam? Nu oare asta urmareste vrajmasul, incercand, de este cu putinta, sa-i amageasca si pe cei alesi, adica pe dreptcredinciosii si dreptmaritorii crestini? Saccsiv mi-a pus o intrebare scurta, directa si la obiect: dca iau vreun act cu CIP sau nu. Am spus raspicat NU. Si nu voi lua si gata. O sa mor din asta? Daca Domnul nu va voi, un fir de par nu se va clinti din capul meu! Daca El va hotarai ca viata mea se va sfarsi din aceasta cauza, binecuvantat este Dumnezeu! Decat sa pier prin vreo carciuma, la un accident de ski, de vreun cancer sau de mai stiu eu ce, mai bine mor pentru ca refuz pecetea aluia…E mult mai drept, o moarte mai onorabila, mai barbateasca si constiinta imi spune ca nu gresesc. Asadar, revin…Cip, necip, eu nu-l iau si gata. Nu o sa mai gasesc de mancare, asa cred eu acum? Gresesc…Dumnezeu ma va hrani asa cum stie El. Daca El va vrea sa-mi hraneasca familia, nimic pe lumea asta nu va putea fi impotriva! Si vom manca si fara cip! De ce? ca asa vrea Domnul. Eu acum, in loc sa ma gandesc la cele ce vor fi si pe care nu ne cunoaste nimeni deocamdata, deci in loc sa-mi fac niste planuri care poate niciodatu nu se vor indeplini, am luat decizia sa refuz cip-ul, sa imi pun toata nadejdea in Domnul si sa incerc sa traiesc o viata cat de cat normala, pentru ca , pacatos fiind, nu pot sa devin dintr-o data sfant…Voi incerca sa fac cat mai putine pacate, sa le constientizez cat mai mult, sa ma lupt cu cele apropiate, cu pacatele ” urgente”, daca pot zice asa… Asta e tot. Imi amintesc de Psalmul 77.

    „9. Ca să-şi pună în Dumnezeu nădejdea lor şi să nu uite binefacerile lui Dumnezeu şi poruncile Lui să le
    ţină,
    10. Ca să nu fie ca părinţii lor neam îndărătnic şi răzvrătit,
    11. Neam care nu şi-a îndreptat inima sa şi nu şi-a încredinţat lui Dumnezeu duhul său.
    12. Fiii lui Efraim, arcaşi înarmaţi, întors-au spatele, în zi de război.
    13. N-au păzit legământul lui Dumnezeu şi în legea Lui n-au v rut să umble.
    14. Şi au uitat facerile Lui de bine şi minunile Lui, pe care le-a arătat lor,
    15. Minunile pe care le-a făcut înaintea părinţilor lor, în pământul Egiptului, în câmpia Taneos.
    16. Despicat-a marea şi i-a trecut pe ei; stătut-au apele ca un zid;
    17. Povăţuitu-i-a pe ei cu nor ziua şi toată noaptea cu lumină de foc;
    18. Despicat-a piatră în pustie şi i-a adăpat pe ei cu bogăţie de apă.
    19. Scos-a apă din piatră şi au curs apele ca nişte râuri.
    20. Dar ei încă au greşit înaintea Lui, amărât-au pe Cel Preaînalt, în loc fără de apă.
    21. Şi au ispitit pe Dumnezeu în inimile lor, cerând mâncare sufletelor lor.
    22. Şi au grăit împotriva lui Dumnezeu şi au zis: „Va putea, oare, Dumnezeu să gătească masă în pustiu?”
    23. – Pentru că a lovit piatra şi au curs ape şi pâraiele s-au umplut de apă.
    24. „Oare, va putea da şi pâine, sau va putea întinde masă poporului Său?”
    25. Pentru aceasta a auzit Domnul şi S-a mâniat şi foc s-a aprins peste Iacob şi mânie s-a suit peste Israel.
    26. Căci n-au crezut în Dumnezeu, nici n-au nădăjduit în izbăvirea Lui.

    Nu cumva ne intrebam si noi, acum, ca niste necredinciosi, la sfarsitul vremurilor, daca va putea Dumnezeu sa gateasca masa in pustiu??? Daca va utea da si paine??? Aici este cheia problemei noastre , cred eu. Pentru ca daca noi vom fi incredintati ca El ne va putea da paine si ne va gati masa, de cine ne vom infricosa?? Cip, spuneti?? Ce este un cip fata de Psalmul 90??? O gluma proasta, cred… O pacaleala si o unletire penibila…

    Sa va dea Dumnezeu sanatate, putere, mila, pace si liniste.
    Cu iubire frateasca.

    Apreciază

  25. danutza said, on februarie 20, 2012 at 9:09 pm

    mi-am amintit ca am citit undeva ca ultimul papa se va chema benedict. o fi, n-o fi???

    Apreciază

  26. SNG said, on februarie 21, 2012 at 9:06 am

    Cine poate traduce versurile melodiei The riddle de Gigi D’agostino…am impresia ca nu e in regula despre ce canta…engleza mea lasa mult de dorit…as fi bucuros daca as vedea versurile in romana

    Apreciază

  27. kosk said, on februarie 21, 2012 at 11:15 am

    @All
    Ma, ” puneti botu” (parafraza dupa @pcmouse) la Sfintii filocalici. cu cit plonjati in mistika Parintilor niptici cu atit ve-ti dispretui lumea toata, (cele ale lumii…), moartea, ba chiar si sufletul vostru( smerita cugetare).

    Apreciază

  28. Sorin said, on februarie 23, 2012 at 4:02 am

    In greacă nu există acel „adică” care există în edițiile sinodale recente. Apoc. 13: 17 τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. = pecetea, numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Întrebarea este dacă virgula de după cuvântul haragma = pecete/tatuaj este disjunctivă sau explicativă. Contează mult să înțelegem asta.

    Ediția 1914 o consideră disjunctivă, iar cele recente explicativă, traducând-o prin „adică”.

    Apreciază

  29. Georgeta said, on ianuarie 19, 2015 at 10:54 pm

    Am accepat un pasaport biometric. La momentul respectiv nu am analizat implicatiile unei asemenea decizii. Ce pot sa fac sa indrept lucrurile? Nu intentionez sa-l mai prelungesc dar datele raman stocate 😦

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.