SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (16.02.2012)

Posted in MASS-MEDIA, STIRI by saccsiv on februarie 16, 2012

Capital: SECURITATE: România va fi supravegheată aerian cu drone americane

Treisprezece state membre ale Alianţei – România, SUA, Germania, Italia, Bulgaria, Estonia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Norvegia, Cehia, Slovacia, Slovenia – vor investi 1 miliard de euro în achiziţia de avioane de recunoaştere fără pilot de tip Global Hawks, fabricate de firma Northrop Grumman, conform Agerpres.
Alte 2 miliarde de euro vor fi cheltuite pentru funcţionarea sistemului de supraveghere denumit Alliance Ground Surveillance (AGS), care va fi operaţional de la baza aeriană de la Sigonella, în Sicilia.

Aktines: 600 de creştini arşi de vii în Nigeria

9 am: Iranul se pregateste de razboi

„Au multiplicat numarul submarinelor si al navelor militare rapide. Unele ambarcatiuni au fost dotate cu dispozitive explozive ce pot fi folosite in atacuri-sinucigase„, a declarat viceamiralul american Mark Fox, potrivit mediafax.

Capital: Iranienii şi-au mărit numărul de nave de atac. RĂZBOIUL e pe cale să înceapă

Iranul şi-a consolidat prezenţa navală în zona Golfului şi a pregătit vase ce ar putea fi folosite în atacuri-sinucigaşe, însă Marina SUA poate împiedica republica islamică să blocheze strâmtoarea Ormuz, a asigurat duminică comandantul Flotei a cincea americane, staţionată în Bahrein.

Hotnews: Explozii in Thailanda, un suspect a fost ranit. Israelul acuza Iranul, dupa seria de atentate de luni, din India si Georgia

Gandul: Premierul israelian Benjamin Netanyahu acuză Iranul că a organizat atacurile din India şi Georgia

Hotnews: Stratfor: Eforturi concertate de a ucide diplomati israelieni?

In dupa-amiaza zilei de 13 februarie, politia georgiana a dezamorsat o grenada plasata sub un vehicul al Ambasadei Israelului din Tbilisi. Aproape simultan, o alta bomba atasata unui vehicul in care se afla un angajat al Ambasadei Israelului din New Delhi a explodat. Nicio persoana nu a murit in cele doua incidente, insa acestea au loc dupa cateva presupuse comploturi iraniene indreptate impotriva unor cetateni israelieni, scrie Stratfor.

Capital: Scenariu science-fiction: „SUA se aliază cu al-Qaeda ca să schimbe regimul din Siria!”

În ultimul timp, Statele Unite și-au intensificat eforturile pentru a schimba conducerea din Siria, susține jurnalistul Afshin Rattansi. El atrage atenția că și organizația teroristă Al-Qaeda se află în conflict cu liderii sirieni și are ca principal obiectiv să dărâme actualul regim. Prin urmare, jurnalistul lansează ipoteza că una dintre marile puteri ale lumii și cea mai mare organizație teroristă își vor coordona eforturile pentru un interes comun.

Antena 3: Guvernul Ungureanu, contestat la Curtea Constituțională

Inpolitics: Acuzatie incendiara in Senat: MRU a fost iubitul lui Bodo Hombach

Noul premier se confruntă, abia instalat, cu o acuzație dură în ceea ce îl privește, venită din partea unui senator al opoziției specializat în ultimii ani în dezvăluiri fierbinți, dintre care mare parte s-au și confirmat. Mai exact, MRU e suspectat că ar fi homosexual, că ar fi avut o relație amoroasă cu fostul Înalt Comisar European Bodo Hombach și că episoadele de iubire ar fi constituit mijloace de șantaj exercitat asupra sa de serviciile secrete și de Băsescu.

Cotidianul: Ce mai anunță hackerii Anonymous: Date despre premierul Ungureanu, făcute publice la miezul nopţii (Video)

Jurnalul: Coaliţia a semnat protocolul pentru ratificarea de către România a tratatului de guvernanţă în UE

ZF: Se renunţă la adoptarea ACTA? Ungureanu: Guvernul va face un punct de vedere foarte consistent referitor la ACTA

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că Guvernul va face un punct de vedere foarte consistent referitor la Acordul comercial de combatere a contrafacerii (ACTA).

Întrebat de un jurnalist ce părere are Guvernul Ungureanu despre ACTA, premierul a răspuns: „Pentru aceasta vom face un punct de vedere foarte consistent, fiţi convins”.

Cotidianul: Bulgaria renunţă la ACTA

ACTA 2012: ACTA opinii pro si contra

Financiarul: Unul din patru copii suferă de malnutriţie pe plan mondial

Un nou raport al organizaţiei neguvernamentale “Save the Children” arată că, în pofida progreselor înregistrate împotriva foametei pe plan mondial, malnutriţia cronică în perioada copilăriei rămâne trecută cu vederea, aproape o jumătate de miliard de copii riscând să fie afectaţi permanent în următorii 15 ani, informează Associated Press. Potrivit raportului publicat miercuri, 300 de copii […]

Yahoo: Planul secret al Universitatii Yale. Cum a vrut sa repopuleze Anglia cu o rasa superioara de copii

Ghimpele: O explicatie a sunetelor ciudate auzite in intreaga lume

EVZ: Vaticanul îşi dezvăluie secretele. Puţin câte puţin şi pentru prima oară
Realitatea:
Marga, atac la candidaţii la rectoratul UBB: Fac parte din „cercuri oculte”
Antena 3: Militarul care a protestat în Piaţa Universităţii susţine că a fost EXCLUS din Armată. Flotila 71 Aeriană afirmă că a fost trecut în rezervă

Mediafax: Poartă scutece, beau cu biberonul şi nu ştiu să deschidă o carte. ADEVĂRURI şocante despre elevii din ziua de astăzi

Femeia a declarat că în cei opt ani de când este profesoară a fost martora unui declin şocant în deprinderile de bază ale copiilor.

Şcoala spune clar că se aşteaptă ca un elev să meargă singur la toaletă, să se încheie la haină sau să mănânce cu furculiţa şi cuţitul.

Totuşi, mulţi părinţi consideră că aceste lucruri trebuie să fie „predate” de către profesori şi îşi trimit copiii la şcoală fără ca aceştia să cunoască noţiuni elementare, cum ar fi să stea liniştiţi pe scaun timp de câteva minute sau să nu bată alţi copii.

„În fiecare vară vizitez locuinţele celor 30 de copii care îmi vor deveni elevi din toamnă. În două treimi din acele locuinţe, văd cele mai noi gadgeturi, televizoare cu plasmă, console video şi computere, dar nu văd jucării sau cărţi. În majoritatea cazurilor, părinţii nici nu se deranjează să oprească televizorul în timpul vizitei mele, iar când îi întreb ce aşteptări au de la şcoală şi care le sunt îngrijorările, se uită pierduţi la mine”, spune profesoara.

Jurnalul: În curând am putea plăti ca să ne reîncărcăm telefonul în aeroporturi sau cafenele

Hotnews: Dezbatere aprinsa in Romania pe tema ACTA: STS si ORDA spun ca legislatia actuala e mai dura decat acest acord, societatea civila ii contrazice, iar ISP-istii se tem sa nu fie transformati in Politie

Farage: Globalist Troika Driving Greece Towards Violent Revolution:

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 16, 2012 at 6:02 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ciprian said, on februarie 16, 2012 at 6:39 pm

    offtopic

    Simpla comparatie (cifre reale)
    Romania are : circa 20 milioane de locuitori
    137 de senatori – un senator la 160.000 locuitori
    332 de deputati – un deputat la 70.000 locuitori
    Total : 469 parlamentari.
    SUA are : circa 300 milioane de locuitori
    100 senatori – un senator la 3.000.000 locuitori
    435 reprezentanti – un deputat la 560.000 locuitori
    Total : 535 parlamentari
    Daca SUA ar proceda ca Romania ar avea : 1.875 senatori, 4.286 reprezentanti
    Daca Romania ar proceda ca SUA ar avea : 7 senatori , 31 deputati

    Apreciază

  3. Marchis said, on februarie 16, 2012 at 8:15 pm

    puteti sa accesati site-ul http://ortodoxia.it.cx ? eu nu…

    Apreciază

  4. acelas said, on februarie 17, 2012 at 1:48 pm

    dupa ce au incercat cu „wikileaks” (probabil ca n-a avut efectul „maximal”, scontat) acum incearca cu acest „anonymous” la fel de corect si nevinovat, si doritor de dreptate, instigand impotriva fNOM..

    http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/anonymous-romania-dezvaluiri-despre-razvan-mihai-ungureanu-la-miezul-noptii-operation-snow-melt-36383.html

    .

    Apreciază

  5. acelas said, on februarie 18, 2012 at 3:53 pm

    inca un „motiv” in plus pt a fi instigat si a te revolta impotriva fNOM . Se pare ca unuia ca DSK ii prieste sa se „jertfeasca” astfel pt „luminatorul” care va veni, chiar cu pretul unei puscarii de mai mare dragul…, de ochii opiniei publice. Pare sa fie o jertfa „in oglinda” cu jerftele autentice, in Duh si in Adevar, pentru Mantuitorul si Domnul nostru Iisus Hristos, intru pentru Adevar si Iubire, adica intru minciuna si manipulare..

    http://www.gandul.info/international/fostul-director-al-fmi-dominique-strauss-kahn-ar-putea-fi-arestat-preventiv-pentru-complicitate-la-proxenetism-9246307

    .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.