SACCSIV – blog ortodox

Prea multe Manastiri se bucura de fonduri UE …

Posted in MANASTIRE, PROFETII, UE by saccsiv on februarie 16, 2012

„Însă, în acele zile, vai monahilor legaţi de averi şi bogăţii şi care de dragul celor materialnice se învoiesc ca înşişi să se robească ereticilor. Îşi vor adormi conştiinţa spunând: „Vom cruţa mănăstirea, iar Domnul ne va ierta“. Nenorociţi şi orbi, ei nici nu gândesc că prin rătăciri (erezii) şi rătăciţi, diavolul va intra în mănăstire şi că apoi nu va mai fi o sfântă mănăstire, ci ziduri goale din care harul va pleca pe veci.”

Cititi va rog mai multe in articolul:

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

   Cititi va rog de asemenea si:

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

Fratilor, nu le enumar aici, dar daca faceti o caute pe google dupa „Manastiri Romania fonduri UE”, veti gasi destule Manastiri ce-au primit sau vor sa primeasca banii Uniunii Europene. Dar ce e UE?

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Si asta nu e bine …

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 16, 2012 at 9:46 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Raphael said, on februarie 16, 2012 at 10:13 pm

    Scientologi trimişi în lagăre muncesc gratis pentru Tom Cruise
    http://www.realitatea.net/scientologi-trimisi-in-lagare-muncesc-gratis-pentru-tom-cruise_801609.html

    OROARE în Australia: Lagărul pentru copii al Bisericii Scientologice
    http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/6105-oroare-in-australia-lagrul-pentru-copii-al-bisericii-scientologice

    Apreciază

  3. Raphael said, on februarie 16, 2012 at 10:17 pm

    „Dadaca”, Fran Drescher, casatoreste cupluri de acelasi sex
    Actrita Fran Drescher, cunoscuta mai ales din serialul „Dadaca”, va oficia, in luna martie, trei casatorii gay, ea obtinand o licenta in acest sens.

    Evenimentul este prognozat pentru 12 martie, urmand sa se desfasoare la New York, relateaza FemaleFirst.

    Ceremoniile vor face parte dintr-un concurs lansat de actrita de Ziua Indragostitilor, „Love is Love – Gay Marriage Contest”, Fran dorindu-si ca prin oficierea casatoriilor sa atraga atentia asupra egalitatii dintre cuplurile heterosexuale si gay.

    „Sunt mandra sa fiu cetatean american si admir lupta noastra constanta pentru libertate, justitie si egalitate pentru toti. E de datoria noastra sa recunoastem ca exista nedreptate si ca putem schimba constiinta nationala astfel incat sa corectam acea nedreptate”, a declarat Fran, care vine dintr-o casnicie esuata, de 18 ani, terminata cand fostul sot, Peter Marc Jacobson, a recunoscut ca e homosexual. Cei doi sunt in prezent prieteni.

    Cei care isi doresc sa fie casatoriti de actrita trebuie sa scrie un eseu despre dragostea lor pe Facebook, iar Fran va fi cea care va alege castigatorii.

    New York-ul a devenit, anul trecut, al 11-lea stat american care permite casatoriile intre cei de acelasi sex.

    http://www.ziare.com/vedete/actori/dadaca-fran-drescher-casatoreste-cupluri-de-acelasi-sex-1151209

    Apreciază

  4. Dan said, on februarie 16, 2012 at 10:30 pm

    Fondurile astea UE nu sunt donatii ale europenilor ci ele provin din banii contribuabililor romani. Nu cred ca e nevoie sa amintesc faptul ca Romania e contributor net la bugetul Uniunii, platind mai mult decat primeste, deci banii aia sunt de fapt banii romanilor. UE nu da nimic, asta e un mit, ea stie doar sa ia. Si sa redistribuie. Sunt curios daca in asemenea cazuri UE impune conditii precum o face in cazul proiectelor din agricultura sau alte ramuri de pilda.
    Preotii si calugarii din manastirile ce primesc „fonduri UE” nu trebuie sa se simta obligati cu ceva fata de Uniune intrucat aia nu sunt banii Uniunii, ci a contribuabililor romani. Prin urmare nu sunt datori cu nimic UE, in cazul in care aceasta ar cuteza sa le impuna conditii de primire; si daca le impune ceva nu exista nici o constrangere morala de respectare.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 16, 2012 at 11:07 pm

      Dan

      Romania nu pune niste bani in sacul UE, de unde sa ia mai apoi cand i se nazare. O data pusi acolo, nu mai sunt ai ei.

      Apreciază

    • cineva said, on februarie 17, 2012 at 12:56 am

      Dan

      Cum poti sa spui ca este in regula ca manastirile sa primeasca fonduri europene? Pai nu din aceleasi bani subventioneaza UE si razboaiele? Nu cu ei fianteaza propaganda anti-crestina? Sau campaniile pro-gay si pro-avort? Nu cu ei ne submineaza autoritatea nationala? Nu cu ei ne-au bagat in sclavia cabalei globaliste si nu tot cu ei cumpara armament cu care ne vor face rau? Nu cu ei intretin coruptia la cel mai inalt nivel? Dumnezeu si se manie amarnic pe cei care indraznesc sa ii aduca astfel de jertfe.

      Apreciază

  5. cineva said, on februarie 17, 2012 at 1:29 am

    Nu inteleg de ce manastirile noastre au nevoie de fonduri UE. Avem un patriarh-vataf care numai de asta se preocupa: sa stranga bani. In ciuda crizei in mod paradoxal BOR este cea mai bogata si prospera intreprindere romaneasca. Pentru ce este nevoie de bani straini? Am vazut deasemenea ca o gramada de acte filantropice ale patriarhiei sunt facute din pomeni primite din strainatate de pe la tot felul de organizatii dubioase si biserici sectare. Se pare ca rusinea si frica de Dumnezeu au disparut cu desavarsire.

    Apreciază

    • Maria said, on februarie 17, 2012 at 9:14 pm

      Patriarhul este omul banului ,si banu-i ochiul Dracului .La el nu conteaza de unde vin banii pe care-i foloseste pt biserica ,pot fi si de la prostituate si de la hoti ,de oriunde .
      Nu gandeste nicio clipa ca Dumnezeu nu vrea jertfa murdara si nu numai ca nu primeste ,dar va si osandi pe acela care indrazneste sa ofere bani murdari sau ne-munciti ,pt construirea de biserici sau in folosul lor .
      Am intrebat si eu odata ,de ce permite unor femei sa intre in biserica vara ,asa cum te-ai duce la strand ,aproape dezbracate si mi s-a raspuns ca daca ar pune interdictie ,n-ar mai intra nimeni in biserica si nu s-ar mai aduna bani .Deci nu conteaza credinta ,bunul simt si buna cuviinta ,ci banii .Aici s-a ajuns si de aceea ne da Dumnezeu pe mana necredinciosilor .

      Apreciază

  6. Ioan C. said, on februarie 17, 2012 at 5:36 am

    Dar oare calugarii nu trebuiau sda depuna si votul saraciei?
    Sau nu mai e valabil acuma?

    Apreciază

  7. danutza said, on februarie 17, 2012 at 9:35 am

    problema e si pe muntele Athos e la fel. multe manastiri au fost reparate pe bani UE, inclusiv man Vatopedu, iar cei din ue chiar am inteles ca-si vor drepturile, pt ca au finantat manastirea.
    initial, mie nu mi s-a parut in neregula sa ia manastirile bani pt renovari, dar analizand mai bine problema, cred ca trebuie sa respinga acest lucru.

    Apreciază

    • Maria said, on februarie 17, 2012 at 9:22 pm

      Manastirea Vatopedu ,are averi imense in Grecia (hoteluri ,magazine si mult teren )de miliarde de euro .
      Si acolo banii primeaza ,poate de aceea s-au departat de Dumnezeu si au atatea necazuri .Eu cred ca toate rautatile din lume sunt rezultatul lacomiei si a dorintei de a avea multi bani .

      Apreciază

  8. emilian said, on februarie 17, 2012 at 11:43 am

    Doar crestinul da pur si simplu cand face milostenie. Crede cineva ca cei care conduc ue sunt crestini? E o imensa greseala acceptarea de bani de la ue. Eu cred ca toate manastirile ce au acceptat bani de la ue nu vor mai fi manastiri, ci muzee.

    Apreciază

    • cineva said, on februarie 17, 2012 at 4:46 pm

      Corect. O alta crima care s-a facut pe tacute impotriva manastirilor a fost includerea lor in traseele turistice. Manastirea NU este un obiectiv turistic. Am vizitat site-uri turistice pe ale caror forumuri oamenii isi impartaseau experientele cu diverse manastiri in functie de pret si confort. Am citit comentarii de genul „am scapat ieftin cu concediul; am stat pe casa si masa gratis la cutare manastire.”.. Sau faceau aprecieri ale manastirilor in functie de ‘meniu’. Dumnezeu sa ne ierte daca se mai poate. Dar manastirile nu sunt nici muzee nici hoteluri si nici calugarii hangii sau ghizi.

      Apreciază

  9. Viorel said, on februarie 17, 2012 at 12:43 pm

    McLaren MP4-12C by Wheelsandmore – 666 cai putere in prezent, 800 CP in viitor

    http://www.4tuning.ro/masini-tunate/mclaren-mp4-12c-by-wheelsandmore-12583.html

    de ce 666 de cai ?

    Apreciază

  10. Alexandru(Fulger) said, on februarie 17, 2012 at 5:19 pm

    Ultimele manastiri pe care le-am vizitat in ultimul timp erau in marea majoritate in renovare.

    Apreciază

    • Cineva said, on februarie 17, 2012 at 9:31 pm

      da, se pregatesc sa-l intampine cum se cuvine pe antihrist

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.