SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Parintele Gavriil (UCENIC AL PARINTELUI PAISIE AGHIORITUL) despre actele electronice: NU LE LUATI SAU DISTRUGETI-LE

Posted in CIPURI by saccsiv on februarie 15, 2012

Cititi va rog si:

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer …

 

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 15, 2012 at 6:15 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • sorin said, on februarie 15, 2012 at 9:36 pm

      sorin said, on februarie 15, 2012 at 9:31 pm

      Comentariul tău e în așteptare.

      Atentie mare la ce spune parintele despre Icoana Umilenie la min. 9.10 partea 1 a filmului “Istoria detaliata a Icoanei Umilenie” legat de codul numeric al casei in care se afla.Pai daca Maica Domnului fuge de coduri noi de ce mai avem semne de intrebare pe acest subiect? Personal, cred ca Maica Domnului ne-a lamurit pe deplin ca aceste coduri numerice nu ne fac bine deloc daramite sa mai vorbim despre acte cu cip oricare ar fi ele trebuie lepadate pt. cine are deja (orice act cu cip) si neprimire pt cei care nu au .Iertare daca gresesc dar eu asa am inteles din mesajul parintelui care este de fapt al Maicii Domnului. Pt cei care inca mai au nelamuriri legate de luam sau nu luam aici aveti raspunsul.
      Dumnezeu sa ne ajute in luarea deciziilor. Amin!
      Aici se poate vedea filmul:http://www.youtube.com/watch?v=lkmFTtaDKU8&feature=related

      Apreciază

    • Abuzurile Jandarmeriei said, on februarie 16, 2012 at 12:36 am

      http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-11518601-dezbatere-aprinsa-romania-tema-acta-sts-orda-spun-legislatia-actuala-mai-dura-decat-acest-acord-societatea-civila-contrazice-iar-isp-istii-tem-nu-fie-transformati-politie.htm

      „Politica europeana spune ca unul dintre pilonii dezvoltarii cunoasterii progresului tehnologic al Europei, al cresterii abilitatilor tineretului de a face o economie viabila ca sa fim in apropierea Americii, Japoniei si a altor tari este promovarea economiei pe internet. Este o idiotenie sa crezi, nu va suparati, ca cineva isi propune sa puna masuri de control si sa bareze raspandirea internetului. (…) Ne propunem ca pana in 2020 economia Romaniei sa fie digitala, ce Dumnezeu? De aici incolo Fair-play ar fi fost sa afisati ACTA si sa vedem ca nici o actiune a unei autoritati abilitate a statului sa sprijine protejarea unui drept de autor nu poate fi pornita decat la cererea legitima adresata Justitiei”, a spus Marcel Opris, care a indemnat ca in cadrul conferintei sa se discute pe marginea prevederilor ACTA si a legislatiei actuale nationale.

      Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on februarie 15, 2012 at 6:48 pm

    PENTRU CINE MAI VISEAZA SA PRIMEASCA PENSIE DE LA STAT

    http://www.adevarul.ro/locale/iasi/Viata-doi-covrigi-zi_0_646735769.html

    Apreciază

    • bogdan said, on februarie 15, 2012 at 9:16 pm

      Intrebarea e daca te poti opune pecetii dupa ce ai facut pasii premergatori (cnp. carduri, pasaport biometric, carte de indentitate electronica, etc.)?

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 15, 2012 at 9:59 pm

        cnp avem toti. daca ai luat actele cu cip, va fi greu, dar nu imposibil sa nu primesti pecetea , dar asta doar bunul Dumnezeu stie, caci doar El stie cine se va mantui. cred ca trebuie o viata duhovniceasca sa ai taria sa refuzi pecetea si daca tu nu poti renunta la un card sau la pasaport cu cip, care nu-s vitale, nu stiu cum vei putea rezista sa nu iei pecetea, de care va depinde existenta ta. spune sfanta Matrona ca ne vor pune in fata painea si crucea si ne vor spune : alegeti! noi alegem crucea!”
        oare cati vom face asta? sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne intareasca in credinta, ca-s vremuri f f grele.
        parintele asta, din ce am auzit si inteles eu, nu spune direct ca-i lepadare sa iei actele, dar ca e posibil ca harul Duhului Sfant sa se indeparteze de tine daca o faci. inca o data, parerea mea este ca doar Dumnezeu stie ce va fi si ca fiecare caramida (cu cip )pe care noi o adaugam nu face decat sa ridice mai repede cetatea antihristului, in care vom fi prizonieri pe veci!!!!
        cu cat facem mai multe concesii, cu atat slabim in credinta si incredere si facem jocul satanei, de aceea e important inca de la inceput sa retezam de la radacina raul , sa nu-i deschidem usa!
        sigur ca pecetea reprezinta lepadarea totala de Hristos si cale de intoarcere NU VA FI!
        SA NE RUGAM NEINCETAT!

        Apreciază

      • Toma said, on februarie 15, 2012 at 11:05 pm

        @ danutza

        Sa nu uitam ca Domnul nu ii va lasa de izbeliste pe cei care se opun. E posibil sa vedem sau sa auzim despre minuni mari.
        Pentru cei obisnuiti sa traiasca bine poate va fi grea schimbarea, dar tot la fel de posibil e sa fie un prilej de bucurie schimbarea. Schimbarea inseamna o apropiere de Dumnezeu si sigur nu are cum sa aiba un gust rau.

        Eu remarc la mine o reticenta fata de ce e nou. Inainte eram entuziasmat sa imi cumpar un laptop mai bun, sa visez la stiu eu ce masina si sa imi fac planuri sa o cumpar. Acum nu as refuza acestea dar nu mai exista acel entuziasm.

        Ma uitam la filmul de mai sus si stii ce mi-a placut? Iarba aia verde. Un singur fir de iarba e mai complex decat tot internetul. Si cand va veni acea vreme sa ne bucuram mult. Caci va fi o redescoperire a omului din noi pe care Il doreste Dumnezeu.

        Poate ne vor chinui burtile dar e joaca de copil cu ce simte un bolnav de cancer.
        Atata timp cat un parinte ca Iustin traia cu o felie de paine si cu Dumnezeu in celula, atunci si alt om poate fi la fel de plin de viata. Si nu va speriati ca nu va fi un chin vesnic. Urmeaza invierea si judecata. Mai bine sa te stingi de foame decat sa gusti din mania Lui Dumnezeu pentru semnul fiarei.

        Ganditi-va la scena judecatii. Pai nici nu trebuie sa mai te bata Dumnezeu cand stii ca ai crezut intr-o minciuna toata viata si indiferent cat de puternic sau bogat ai fi, soarta ti-e pecetluita si nu mai poti face nimic.
        Razbunarea este a mea!
        Grele cuvinte. Va dati seama ce groaza poate trai un insemnat cu semnul fiarei cand Domnul se va intoarce? Groaza aia e inmiit mai mare decat orice chin ar suporta prin foame si frig cel care nu primeste semnul.
        Atunci incepe iadul pentru cei care s-au lepadat. Si nimeni nu poate opri asta.

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on februarie 16, 2012 at 6:14 pm

        bogdan

        Teoretic este posibil dar practic este mai greu. Inchipuieste-ti o panza de paianjen (SISTEMUL) cu toate ramificatiile sale. Daca o musca s-a brodit in marginea panzei si s-a prins doar in cateva fire se poate salva deoarece paianjenul (antihristul) nu are timp sa intervina iar musca scapa. Asa este si aici cu cat inaintezi mai mult cu atat nu vei mai gasii calea de intoarcere. Multi au poate si zece carduri si ei zic ca scapa de pecete dar daca le zici sa renunte la unul nu pot deoarece nu mai au aceleasi avantaje. Oamenii au tendinta sa se pacaleasca pe ei insisi.

        Apreciază

  3. dumitrita said, on februarie 15, 2012 at 7:02 pm

    Apreciază

    • Toma said, on februarie 15, 2012 at 11:13 pm

      E un film bun, stiu ca l-a postat si supraveghetorul si l-am vazut la el pe blog.
      Insa e si putin cam deranjant. Pentru ca se vorbeste mai mult politic pentru ceea ce urmeaza si mai putin despre Hristos. Posibil sa fie facut de niste sectanti din America, gen Adventistii de ziua a 7-a.

      Mai demult si eu urmaream filmele lor. Au un site http://www.worldslastchance.com cu informatii destul de interesante pentru faptul ca prezinta niste lucruri care s-au intamplat recent si de care noi nu stim.
      Insa nu sunt pentru oricine aceste materiale si de aceea nu le recomand. Pot usor sa induca in eroare pe cineva care abia incepe sa caute Adevarul si in entuziasmul acesta sa apuce pe o cale gresita.

      Tu ai scris mai acum cateva zile ca avocatii in Rusia pot ataca CNP-ul in instanta.
      Poti te rog sa revii cu detalii pe aceasta tema?
      Multumesc!

      Apreciază

    • ana mihaela said, on februarie 16, 2012 at 7:30 pm

      Este un film extraordinar din punct de vedere informational, ce-i drept finalul este cam sec, tipic sectantilor zice „sa-L acceptati pe Iisus Hristos ca pe Dumnezeul vostru salvator”, dar nu spune cum ne poate salva Dumnezeu, ce trebuie sa facem noi pt a asta, nu spune sa refuzam actele biometrice sau sa nu ne marcam cu semnul, ci doar avertizeaza ca un guvern global ar produce numeroase dezastre la nivel economic, administrativ, moral. Totusi mi se pare interesant cum spune de exemplu ca pe pamant sunt multi oameni care sunt departe de credintele noastre cum ar fi faptul ca sunt oameni care considera normala uciderea unui copil pana in 2 ani daca e ceva in neregula cu acesta (mie una mi se pare incredibil sa existe asa ceva..), sunt oameni care au o anumita „viziune” asupra lui Dumnezeu (adica una nepotrivita) si daca sistemul sanitar global ar intra pe mainile unor astfel de oameni sectanti si viata noastra ar depinde de ei ar fi vai si amar…..de aceea ei ajung la concluzia ca fiecare trebuie sa renunte la ideile sale religioase…. sa fim toti la fel…. mie una mi se pare imposibil de realizat asta, sau poate au ei metode si pt asta… probabil e chiar semnul fiarei care te si controleaza mental.

      Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on februarie 15, 2012 at 7:40 pm

    CITITI CU ATENTIE CE ZICE ACEST TANAR

    Apreciază

    • danutza said, on februarie 15, 2012 at 10:34 pm

      cine e baiatul asta? uimitor cata intelepciune are. e de urmarit ce mai e cu el.Dumnezeu sa-l binecuvinteze!

      Apreciază

    • Catalin Kirk said, on februarie 17, 2012 at 2:15 pm

      E cam arogant. Si e curios ca monahii i se adreseaza cu respectul cuvenit unuia cel putin egal cu ei. Poate ca totusi merita urmarit si cu celelalte parti.

      Apreciază

  5. Cristian said, on februarie 15, 2012 at 7:43 pm

    Parintele Cleopa a fost intrebat despre buletinele cu cip daca sa le luam…raspunsul: faceti o cruce peste ele si mergeti mai departe;
    Intrebat fiind despre insemnare…raspunsul a fost: ” LA MUNTE!!!!!!!”

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 15, 2012 at 7:57 pm

      Cristian

      Si cand a fost Parintele Cleopa intrebat despre buletinele cu cip?

      Apreciază

      • Cristian said, on februarie 15, 2012 at 9:22 pm

        cand traia de catre un alt parinte care traieste!

        Apreciază

      • Maria said, on februarie 16, 2012 at 9:32 pm

        Cristian,
        Povestea asta cu parintele Cleopa ,nu-i asa cum ai spus-o tu .Si eu cu cativa ani in urma ,am auzit aceasta poveste ,dar nu era vorba de buletinele cu cip ,ci de buletinele actuale plastifiate care n-au cip .
        Fiind intrebat parintele daca aceste buletine plastifiate care le-au inlocuit pe cele vechi cartonate ,prezinta un pericol (cu privire la pecetea lui Antihrist ),parintele Cleopa ,a raspuns ca ,din moment ce are o cruce pe el ,nu-i cazul sa ne ingrijoram deocamdata .Aceste buletine le are toata lumea si au pe ele ,stema Moldovei ,reprezentand un vultur cu crucea in cioc .
        La aceasta cruce s-a referit parintele ,cand a spus ca „face-ti o cruce pe el si merge-ti mai departe „.
        Nu era vorba pe atunci de buletinele cu cip ,sub nicio forma .
        Cum sa dam o asfel de interpretare ,unei afirmatii ,cand stim ca parintele Cleopa combatea permanent ,toate uneltirile si lucrarile lui Antihrist si era un bun cunoscator al tuturor capcanelor lui,invatand pe toti credinciosii ,cum sa se fereasca .

        Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on februarie 15, 2012 at 8:09 pm

      Cristian

      Nu E ADEVARAT. Parintele Cleopa a murit inainte sa se puna aceste probleme.

      Apreciază

      • danutza said, on februarie 15, 2012 at 10:23 pm

        aici cred ca gresesti. parintele a murit in 1998, deci dupa parintele Paisie Aghioritul care pusese problema actelor cu cip ( cod bare). se stia de aceasta intentie a elitelor de mai mult timp. se dezbatea aceasta problema si atunci, doar ca nu era de notorietate, cum e acum.
        profetii despre antihrist a aparut in romania parca in 1994 sau 1996 si se scrie acolo si de actele cu cip ( cod bare).-daca-mi amintesc bine eu.
        nu mai stiu cand a aparut apocalipsa 13, dar oricum e ceva timp de cand am citit-o.
        mai este si cartea : Nu va lepadati de Hristos! Nu va insemnati cu 666 ! pe care am citit-o la fel , acum ceva ani buni.
        deci, eu cred ca parintele Cleopa stia de problema.

        Apreciază

    • danutza said, on februarie 15, 2012 at 10:07 pm

      poti sa ne indici o sursa? sau cine este parintele caruia i-a spus? ca si eu pot spune ca am vorbit cu parintele Cleopa, cand am fost la man Sihastria si mi-a spus sa nu le iau.
      eu iti spun ca mie mi-a zis f clar si raspicat par Papacioc SA NU LE IAU, indiferent de lamentarile mele cum ca am copii care trebuie sa mearga la scoala.
      auzi???? cei mai mari duhovnici ai tarii: par Papacioc, la fel si par Parvu i-au spus NU, asa ca pt mine e litera de lege!!!!
      si par Fageteanu, la fel spunea sa nu le luam. ce vrei sa insinuezi??? sa le luam ca asa zice par Cleopa, care e mort si nu avem cum verifica????
      si par Cleopa, daca e adevarat, se putea insela. chiar el spunea ca un parinte, cand se roaga intens, e calauzit de Duhul Sfant, dar e posibil, atunci cand scade in rugaciune, sa se departeze Duhul Sfant si sa cada in ratacire.si ei pot gresi, ca infailibil n-a fost decat Hristos.

      Apreciază

  6. Alexandru(Fulger) said, on februarie 15, 2012 at 8:44 pm

    Actele cu cip mai pot fi distruse dar pecetea ba , o data ce ai luat-o esti vandut.

    Apreciază

    • Toma said, on februarie 16, 2012 at 7:40 am

      La noi ce acte au cip? Banuiesc ca doar pasaportul de tip nou si cardul de identitate de tip nou. Am inteles ca permisul de conducere de tip nou nu are cip, ci doar o folie din aia metalica ca in bancnote.

      Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on februarie 16, 2012 at 11:58 am

        O sa ajunga si la noi destule acte cu cip , doar suntem in UE.

        Apreciază

      • Dan said, on februarie 16, 2012 at 8:43 pm

        @ Toma
        Cardurile bancare toate au cip iar bancherii isi fac prozeliti inca de pe bancile facultatii sau chiar al liceelor prin ofertele lor de carduri pentru studenti de pilda. In unele licee, chiar e incurajata primirea alocatiei pe card bancar. Salariile iarasi se primesc in buna masura pe card bancar, care iti este aproape bagat pe gat. Exista si carduri pentru pensionari.
        Deci actul principal cu care multi cumpara si vand contine cip. Nu trebuie sa mergi asa departe pana la pasaport care nu e folosit de toti ca nu toti calatoresc sau la permis de conducere, caci nu toti sunt soferi :).

        Apreciază

  7. Ciprian said, on februarie 15, 2012 at 9:08 pm

    Offtopic:

    Baia Mare
    PS Iustin Sigheteanul, arhiereu vicar al Maramureşului şi Sătmarului
    „Vă mulţumim din suflet pentru acest dar, pentru că aţi adus în Baia Mare o atmosferă vieneză. Dorim să faceţi o tradiţie, să organizaţi în fiecare an un asemenea concert. Noi locaţia o oferim cu mult drag şi de acum încolo, cel puţin până domnul primar va include în proiectul metropolei Baia Mare şi construirea unei Opere”.
    http://www.graiul.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=8432:concertul-de-anul-nou-oferit-de-primarul-ctlin-chereche&catid=11:cultura&Itemid=24
    http://www.ziarmm.ro/atmosfera-vieneza-oferita-in-premiera-de-primarul-catalin-chereches-un-real-succes-foto/
    6. Concert de muzică clasică – 1 ianuarie 2012 – Catedrala Ortodoxă – 54.940 lei.
    http://maramedia.ro/baia-mare-primaria-a-cheltuit-o-suma-record-de-sarbatorile-de-iarna-vezi-cheltuielile

    (artificiile vor fi lansate din curtea Catedralei Ortodoxe „Sfanta Treime”) ?!? – alt eveniment
    http://www.revistaevenimentelor.ro/ro/Sarbatoarea-Castanelor-%28-23–25-Septembrie-2011-%29–a1373.html

    Bistrita
    http://www.adevarul.ro/locale/bistrita/INEDIT_-_O_soprana_si_un_tenor_din_SUA_concerteaza_la_Biserica_Protopopiatului_Ortodox_0_404959710.html
    http://www.gbnews.ro/concert-de-boboteaza-in-biserica.html

    Caransebes – cei de la Rotary au dat premii copiilor talentati…
    http://www.infocs.ro/index.php/2011/09/16/regal-de-muzica-clasica-pe-esplanada-catedralei-banatului-montan/

    Resita
    http://www.focusvest.ro/cultura/1253-concert-de-muzic-clasic-la-parohia-ortodox-din-reia.html
    http://www.basilica.ro/ro/stiri/parohia_sf_apostoli_petru_si_pavel_govandari_din_resita_organizeaza_un_concert_de_muzica_clasica.html

    Timisoara – Manastirea Sag
    http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Adevarul_de_seara_Timisoara-filarmonica-Manastirea_Sag-concert-premiera_0_259174106.html

    Extern, de dragul frumosului… dar nu si a Lui Dumnezeu…
    http://www.doxologia.ro/actualitate/arhiepiscopia-ortodoxa-romana-europei-occidentale/festivalul-anual-de-dragul-frumosului

    Programul festivalului cuprinde colocvii, conferinte, lansare de carte, concerte de muzica clasica, …
    http://parohiasantander.com/2011/07/19/interviu-cu-ips-parinte-iosif-pop/

    Dej, Rotary pe fata dar nu la ortodocsi
    http://www.rotary-dej.ro/concert-de-muzica-clasica-la-dej

    Din interior, de la cei implicati cu concertele, stiu ca acestea sunt ordonate de catre masonerie, Rotary spre spurcarea lacasurilor ortodoxe. Ordinul ar fi venit de undeva de sus de la Bucuresti … prietenii unei frunze verzi stie de ce…

    Pe tema asta http://toaca.md/?page=news&row_id=123

    Apreciază

    • Ciprian said, on februarie 15, 2012 at 9:15 pm

      despre primarul din Baia Mare:
      http://www.informatia-zilei.ro/mm/eveniment/la-balul-caritabil-rotary-mircea-dolha-si-catalin-chereches-au-licitat-pentru-tabloul-centru-vechi

      Plus ca la toate intrarile in localitate are sigla Rotary….

      Apreciază

      • bogdan said, on februarie 15, 2012 at 9:27 pm

        Nu stiu daca si ce compromisuri au facut dar citind profetiile Cuviosului Nil Athonitul despre antihrist si Muntele Athos si alte articole despre presiunile care se fac Sfantului Munte is schimbul primirii de fonduri europene am dat o cautare pe google cu manastiri din romania care au primit fonduri de la UE. La o singura cautare am gasit 10 manastiri: Man. Comana, Man. Sucevita, Man. Moldovita, Man. Dragomirna, Man. Arbore, Man. Saracinesti, Man. Turnu, Man. Golia, Man. Ratesti, Man. Negoiesti, Man. Rachitoasa (aceasta doar depuse documentele pt primirea de fonduri). Poate staretii nostrii vor cauta alte surse si nu vor accepta banii masonilor.

        Apreciază

      • danutza said, on februarie 15, 2012 at 10:13 pm

        care e problema daca iau bani d e la ei, dar raman tari in credinta? eu am fost cativa ani la rand pe la manastiri din bucovina si nu am intalnit calugar sau maicuta care sa fie de acord cu actele cu cip sau cu ecumenismul. sigur ca n-am chestionat toti vietuitorii din manastiri, dar cei pe care i-am intrebat au fost categorit impotriva si nu-s putine manastiri unde am fost!
        si pe muntele Athos sunt multe manastiri renovate cu bani ue.
        pana la urma, cu cati bani contribuie romania anula la fondul ue, e putin cat s-a luat! sunt practic banii nostri, doar ca pe cai ocolite si oculte.

        Apreciază

      • Toma said, on februarie 15, 2012 at 11:16 pm

        Dracul nu-ti face favoruri daca nu-ti castiga sufletul.

        Apreciază

      • Bogdan said, on februarie 16, 2012 at 12:44 pm

        Poate e un pas spre ….”Însă, în acele zile, vai monahilor legaţi de averi şi bogăţii şi care de dragul celor materialnice se învoiesc ca înşişi să se robească ereticilor. Îşi vor adormi conştiinţa spunând: „Vom cruţa mănăstirea, iar Domnul ne va ierta“. Nenorociţi şi orbi, ei nici nu gândesc că prin rătăciri (erezii) şi rătăciţi, diavolul va intra în mănăstire şi că apoi nu va mai fi o sfântă mănăstire, ci ziduri goale din care harul va pleca pe veci.” – PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

        https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/11/profetia-sfantului-anatolie-al-optinei-despre-vremea-cand-ereticii-vor-pune-mana-pe-biserica/

        Apreciază

      • danutza said, on februarie 16, 2012 at 2:06 pm

        bogdan: s-ar putea sa ai dreptate. nu stiam profetia asta, dar m-a pus pe ganduri. bine punctat!

        Apreciază

      • Bogdan said, on februarie 16, 2012 at 3:03 pm

        Nu stiu cum e. Doar ma gandeam ca nu-i bine. Din amintiri mai stiu ca Pr. Nicolae Tanase era la o manastire mai noua si intreba preotul cum de crescuse asa repede si frumoasa manastirea, iar preotul raspunse ca greu a fost la inceput ca maica stareta nu primea donatii de la crestini necununati (care traiau in concubinaj), de la patroni care nu aveau grija datorata fata de angajatii lor, etc. si ca dupa ce se indreptau le primea si donatia. Adica nu facea compromisuri. E de la o conferinta inregistrata pe net dar nu mai stiu care
        Alt caz pe care mi-l amintesc, parca Pr. Iustin (posibil sa gresesc) zicea ca vazuse in biserica un evreu si-l intreaba pe preot de ce-l primeste, iar preotul spuse ca doneaza mult bisericii.
        In documentarul cu parintii rusi despre apocalipsa in partea a 5-a la min 4.57 acel parinte spune „E de neconceput sa mergi la compromis cu aceasta putere…auresc cupolele. Dar cum le auresc, doar ei ucid Duhul din biserica, asta este strasnic” si apre o cruce de pe o cupola de biserica cu steaua cu cinci colturi in mijloc

        Apreciază

  8. Cosmin said, on februarie 15, 2012 at 9:53 pm

    Asa e Ciprian, adevar spui. Iata inca o „fapta buna” a celor de la Rotary: http://www.informatia-zilei.ro/mm/sanatate/rotary-international-strange-fonduri-pentru-vaccinarea-copiilor

    Apreciază

  9. cristi marin said, on februarie 16, 2012 at 8:06 am

    bine ar mai fi daca dnul Saccsiv ar mai pune din cand in cand filmul cu parintele Gavriil din Athos, sau altele asemenea, pentru a ne intari si mentine pe calea aceasta pe care unii dintre noi au pornit ,

    Apreciază

  10. acadennis said, on februarie 16, 2012 at 8:45 am

    Alianţa care va declanşa un nou război mondial

    http://supraveghetorul.wordpress.com/2012/02/16/alianta-care-va-declansa-un-nou-razboi-mondial/

    Apreciază

  11. Fratele Ioan said, on februarie 16, 2012 at 3:35 pm

    Toma; eu am permis de conducere tip nou din 2010 si are un patratel tip holograma. Dupa ce l-am luat, am inteles ca aceea holograma are DATE BIOMETRICE si l-am bagat in cuptorul cu microunde4-5 secunde , iar acea hologram a facut o scanteie si un plici , asta insemnand ca acolo a fost un cip.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 16, 2012 at 3:40 pm

      Fratele Ioan

      Ce date biomerice? Ti-au luat amprentele?

      Apreciază

    • broflovsky said, on februarie 16, 2012 at 3:47 pm

      Si CD-urile (discurile) daca le pui in microunde fac scantei, asta nu arata ca are cip, mai bine cu ceva ascutit scoteai acea holograma de acolo si asa era mai precis, daca are sau nu cip, daca are cineva permis nou si vrea sa scape de el, sa incerce asta, atunci vom sti precis

      Apreciază

    • Catalin Kirk said, on februarie 17, 2012 at 2:19 pm

      Holograma nu e cip. Si cel mai probabil contine doar un sir de desene trasate pe calculator, care apar de exemplu ca o sigla care se roteste cand schimbi unghiul privirii. Si asa arde materialul oricarei holograme, cu o scanteie si un plici. Cipurile fac explozie.

      Apreciază

  12. Fratele Ioan said, on februarie 16, 2012 at 3:50 pm

    Nu. doar semnatura electronica

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 16, 2012 at 4:22 pm

      Fratele Ioan

      Ca sa fie biometric, trebuie obligatoriu sa contina date despre amprente sau iris sau ADN, etc.

      Daca are sau nu cip cu altfel de date, nu stiu.

      Apreciază

  13. Fratele Ioan said, on februarie 16, 2012 at 3:55 pm

    Nu poti sa scoti holograma pt ca doar aceasta ii da autenticitatea si deci ar fi vizibila lipsa ei. La mine aceasta holograma s-a crapat pe jumatate.

    Apreciază

  14. suveranul said, on februarie 16, 2012 at 4:33 pm

    Pentru toti cei care inca mai cred ca acceptarea numarului fiarei, fie sub forma de cip sau sub forma de cod de bare nu este LEPADARE DE HRISTOS, le spun ca se inseala amarnic. Tuturor, va aduc aminte motivul pentru care Adam a fost alungat din Rai: a muscat din fructul interzis. Daca pentru o muscatura, primul OM a fost pedepsit asa de cumplit, realizati ce vom patii daca acceptam numarul fiarei(potrivnicului) indeferent sub ce forma? Cu totii stim ca aceste acte sunt rodul vicleniei lui satan. Nu le acceptati absolut sub nici o forma; nici sa nu va atingeti de ele. Frati ortodocsi, aceastea sunt ultimele vremuri, iar noi suntem cei de pe urma. Cei din urmă vor fi cei dintâi; iar cine va rezista pana la capat, se va mantui.

    Apreciază

  15. ana mihaela said, on februarie 16, 2012 at 7:49 pm

    Sunt in ruseste articolele, iar cand dau pe versiune in lb engleza (nu au lb romana) apar alte articole.Trebuie cautat in bara strict numele, de exemplu am cautat Arsenie Papacioc si am gasit cateva articole in lb. engleza, este interesant ca sursa este scrisa in romana , zice in subsolul articolului „From: Ne vorbeşte părintele Arsenie. Ediţia îngrijită de а Arhimandrit Ioanichie Bălan. Vol. 1–3. Editura Mănăstirea Sihăstria, 2004.”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.